Mistä aikuinen nainen saa ystäviä?

charl0t

Olen yli nelikymppinen nuorekas, muodikas, aktiivinen, esteettinen, liikunnallinen ja sivistynyt nainen, mutta vailla ystäviä. Minulla on joitain ystäviä, mutta he ovat kiinnostuneet joistain ihan muista asioista, ovat passiivisia tai heidän arvomaailma on erilainen.
Nyt haluaisin sellaisia ystäviä joidenn kanssa arvot, aktiivisuus ja mielenkiinnon kohteet olisi jotakuinkin samanlaisia. Miten se onnistuisi ja missä heitä tapaan?

37

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JHGFDD80

      Rupee harrastamaan jotain mistä pidät, ni ehkä sieltä löytyy samanhenkisiä ystäviä.

    • chatl0t

      En oikeen tiedä mitä se olis pari harrastusta on jo, mutta niitä voi tehdä vain yksin...onko muita ideoita? Tai mitkä harrastukset teillä on toimineet löytää ystäviä?

    • samaamiettivä

      Tätä olen itsekin miettinyt. Olen siis samassa tilanteessa kuin sinäkin, mutta kolmekymppinen. Monilla tämän ikäisillä ei ole uusilla ystävyyksille tilaa elämässä, koska heidän elämänsä täyttyvät perhe-elämän ja työn yhteensovittamisesta.

      • Teillä Naisilla on usein liian tiukat kriteerit ja siksi Ystävän löytäminen / saaminen on vaikeaa.
        Minä olen varttunut aktiivinen laulu- ja tanssitaitoinen kalat -mies.
        Minun on ollut vaikeaa löytää naisystävä joka huolii minut sellaisena kuin olen.
        Tule ja tartu käteeni, meillä vois kemiat natsata kivasti yhteen ja aloittaa ystävyyssuhde.


      • Ciria
        Pusumies kirjoitti:

        Teillä Naisilla on usein liian tiukat kriteerit ja siksi Ystävän löytäminen / saaminen on vaikeaa.
        Minä olen varttunut aktiivinen laulu- ja tanssitaitoinen kalat -mies.
        Minun on ollut vaikeaa löytää naisystävä joka huolii minut sellaisena kuin olen.
        Tule ja tartu käteeni, meillä vois kemiat natsata kivasti yhteen ja aloittaa ystävyyssuhde.

        Mistä te itsesääliset marttyyrimiehet aina möngitte esiin kitisemään siitä, miten kohtuuttomia naiset ovat? Aloituksessa puhutaan nimenomaan _ystävyydestä_, ei peiton heiluttamisesta.


      • varsinainen_
        Ciria kirjoitti:

        Mistä te itsesääliset marttyyrimiehet aina möngitte esiin kitisemään siitä, miten kohtuuttomia naiset ovat? Aloituksessa puhutaan nimenomaan _ystävyydestä_, ei peiton heiluttamisesta.

        Itsesääliset marttyyrimiehet? Kitiset? Aloittaa ystävyyssuhde = automaattinen peiton heiluttaminen.

        Näin sivusta kun arvioi teidän molempien kommentteja, kumman teistä luulet kuulostavan negatiiviselta ja katkeralta?


      • HÖPÖ HÖPÖ INAKIN MINUN KOHDALLANI ON ENSIMMÄISENÄ PEITON HEILIYYAMINEN ! ! MINULLE ON KAIKKEIN TÄRKEINTÄ SE MITEN SOVIN HYVÄKSI YSTÄVÄKSI NAISELLE..;)))
        Hyvän ystävyyden seurauksena voi sitten olla se "peiton heiluttaminen" kun sitä molemmat yhteisesti haluavat.
        Minä en ole mikään panomies vaikka villimies olenkin.


    • Charl0t

      Siltä minustakin tuntuu ikävä kyllä..

    • Tre44

      Missä päin Suomea ystävää kaipaat? Minulla olisi tilaa yhdelle kaltaisellesi Tampereella.

      • Jatta64

        Juu, kyl meitä ystäväksi itseään tarjoavia täällä on... Itsekin 50v, nuorekas ja vailla hyvää ystävää, Varsinais-Suomesta. Vuosien saatossa ne harvat ystävät kadonneet kuka minnekin, tavalla tai toisella. Joskus miettii, että olisipa hienoa, kun nykyäänkin olisi vielä niitä entisaikojen kirjeenvaihtoilmoituksia lehdissä... Nyt ollaan vaan täällä netissä ja pohditaan kaikelaista itekseen suurimmaksi osaksi aikaa, kun vois jonkun Oikeankin ihmisen kanssa jutella... Kuka meidät ystävää etsivät yhdistäisi..?


      • JATTA64, Sinun pitäis mielestäni laajentaa reviiriäsi ja hyväksyä ystäväksesi mies muualtakin kuin Varsinais-Suomesta.
        Onnea ja tsemppiä etsintääsi..;;)))
        P.S: Täällä Pohjois-Suomessa on varttunut hellä ja herkkä kalat -mies tarjolla YSTÄVÄKSESI ! !


      • Jatta64

        Hei vaan pohjoisen pusumies..! Tässä oli minulla nyt kysymyksessä Naispuolisesta, Oikeasta ystävästä eikä miehestä tällä kertaa, sorry!!! Kiitos kuitenkin tarjouksesta ja kivaa kevättä sulle!


      • Frendi63
        Jatta64 kirjoitti:

        Hei vaan pohjoisen pusumies..! Tässä oli minulla nyt kysymyksessä Naispuolisesta, Oikeasta ystävästä eikä miehestä tällä kertaa, sorry!!! Kiitos kuitenkin tarjouksesta ja kivaa kevättä sulle!

        Heips, Jatta64, Olen itsekin 50-kymppinen Varsinais-Suomalainen nainen vailla hyvää ystävää, jonka kanssa lenkkeillä,"parantaa maailmaa" tai vaikkapa lähteä lomamatkalle


      • Jatta64

        Hei Frendi63, kiva kuulla... "Maailmanparannusjutuille" on aina tilausta.. ;) Postia: [email protected]


    • Siiliäinen

      Jos olet tuota kaikkea, se voi vaikuttaa ystävystymistä estävästikin, toinen ihminen voi kokea sut aika ylivoimaiseksi. Hyvää ystävää ei ehkä löydetä tuosta vaan, ystävyyteen kasvetaan hyväksymällä ihminen piirteineen ja samalla toinen toistaan muokkaamalla, ajan kanssa kun tutustutaan toistensa maailmoihin. Liika innokkuus voi saada ystäväehdokkaan varpailleen, niin koen ainakin itse. Hallitseva ystävä ja liian tiivis ystävyys on enemmän haitta.

    • Kuivakaivo

      Itsekin ihmettelen, että menikö juna jo ystävien suhteen. Olen yrittänyt änkeä moniin porukoihin, mutta mihinkään ei kelpuuteta sellaisena kuin olen. Aina jotain kummallista säätöä ja suhtautumistapaa, johon en osaa reagoida ilmeisesti odotetulla tavalla. Tuntuu kuin jotkin osin tuntemattomat lakivoimat olisi valjastettu pilaamaan kaiken perin ja juurin heti kun valtaisa työ osoittaisi tuottavan jotain hedelmää. On jo pahasti motivaatiokin hukassa. Nyt lepoa ja lisää itsensä opiskelua.

      • Buupp

        Ainakin kommenttisi perusteella loogisin paikka aloittaa itsetutkiskelu on tuo "olen yrittänyt änkeä moniin porukoihin". Käyttäessäsi tuollaista muotoa vähintäänkin luot kuvan tuppautuvasta persoonasta ja se ei todennäköisesti ole optimaalinen lähtökohta minkäänlaisten suhteiden syntymiselle.

        Ystävyys- tai muut suhteet harvemmin syntyvät sillä että sinä "änkeät" itsesi mihinkään, koska se aiheuttaa vastareaktion. Voi olla että käytit väärää sanamuotoa, mutta tuo kyllä kiinnitti heti huomion.

        Se on toki totta että yli 30 voi olla vaikea luoda ystävyyssuhteita, koska siinä vaiheessa ihmiset ovat monesti vakiintuneet niin sosiaalisesti, kuin tavoiltaankin.


    • toi on syntymävuosi..mut nuorekas..call me

    • kavereita_tarvitaan

      Ei välttämättä edes harrastaminen tuo kavereita,varsinkaan jos on pienet piirit ja sisäänpäinlämpiviä porukoita joihin ei hyväksytä uusia tyyppejä vaan haluavat pitääkin porukat pieninä.

      Tälle olisi tilaus että ihmiset löytäisivät samanhenkisiä ystäviä.

    • Luovuutta

      Kansalaisopistojen luovat piirit, kuntosalit, uimahallit ym. Sieltä minä yli 60 v olen saanut monta hyvää ystävää, miehiä ja naisia. Kannattaa olla puhelias ja kiinnostunut muista.

    • mieees33

      Lähde kuoroon mukaan. Netistä löytää paikkakunnan tarjonnan ja siitä vaan valitsemaan. Tai kokeile jotain muuta vähän erilaista tekemistä, joka menee oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Itse yritän elää niin, mutta luonteeni on niin vaikea, etten kovin nopeasti saa uusia ystäviä. Kuitenkin yritän.

    • Sinulle nuorekas 40-50 Nainen on täällä Pohjois-Pohjanmaalla tarjolla kaipaamasi YSTÄVÄ.
      Katso profiilini ja toimi sen mukaan.
      Uskon että löydät etsimäsi aika piankin.

      • 1980

        Kun kerran noin vilpittömästi haet vain ystäviä etkä sänkykumppania niin suhun voi varmaan miehetkin ottaa yhteyttä? Ai ei vai? Oho, olipas yllätys.


    • Mitä olet itse valmis antamaan ystävyyssuhteelle ?
      Ja mitä odotat ystävyysdeltä ?
      Kun tiedät mitä todella haluat ja mietit ettet omilla toimillasi estä uuden ystävyyden syntymistä , saat kyllä sen mitä haluat .

    • Mul olis yks ehdotus mistä varmasti ystäviä saa:)Ystäviä on ja uusia olen saanut kun aloitin lavatansseissa pyörimään:)Ja jos vähänkin tanssista tykkää niin siinä yks kiva sosiaalinen tapa tutustua uusiin ihmisiin ja kuntokin kohenee samalla:)

      • kaarinas

        Lavatansseista löysin ystäviä, joiden autokuskiksi jouduin hyvää hyvyyttäni. Lopetin tanssimiset ainakin toistaiseksi. Itse koen tulleeni hyväksikäytetyksi ystävyyssuhteissani, mutta toki muutama todellinen ystäväkin onneksi on. Ystävyyssuhteissa vastavuoroisuus on tärkeintä.


      • No harmi jos kuskiksi olet joutunut eikä vuoroteltu siin. No meil tanssiporuksl hyvin sujuu kyyditys ku vuorotellaan siin asiassa. Mut ei sitä hyvä harrastusta kannata lopettaa jos jotkut on ajattelemattomia,jos tanssimisesta tykkää:)


    • "charl0t", Sinulle on täällä Pohjois-Pohjanmaalla tarjolla etsimäsi ja haluamasi luotettava sanansa takana seisova hellä ja tunneherkkä Naista kokonaisesti kunnioittava ja kaikin tavoin haluava kalat -mies.
      Pusumies
      [email protected]

      Ota kiinni jos Sinua kiinnostaa varttunut aktiivinen mies.

    • vaihtoon

      minun ystävä pariskunta ei tule käymään kylässä.
      yli 10 vuotta on tunnettu mutta ei ne tule
      ovatko he sitten oikeita ystäviä?

      • ksisodp

        Kyllä riippuu ihan itsestäsi, miksi eivät tule. Heillä voi olla omia kiireitä tai alkoa.


      • vaihtoon

        kuningas alkoholi sielä näyttelee suurta roolia mutta ystävä pariskunta kertovat kuitenkin kenellä ovat taas käyneen kyläilemässä.... eli ei se alko kaikkea selitä.
        kyllä ne minulle soittelee ja pyytää käymään.


    • oasji

      Heippa!

      Olen yli kolmekymppinen nainen ja mulla sama ongelma. Olen avoin, sosiaalinen ja saan helposti kontaktin ihmiseen, mutta valitettavasti mulla ei ole kuin ihan muutama kaveri. Hyvä huomata, että en ole yksin asian kanssa, vaan täällä on muitakin kohtalotovereita :( Joskus olen ajatellut, että olenko aivan yksin ongelmani kanssa.

    • Miria

      Olen kolmekymppinen ja mulla on hyvin samanlainen ongelma. Olen aina ollut vähän sellainen hiljaisempi pohdiskelijatyyppi, mutta viihdyn kuitenkin fiksujen ihmisten seurassa. Olen onnellisessa parisuhteessa, joten kaipaan nimenomaan ystäviä. Siksi mua ärsyttääkin melkoisesti se, että jos nainen kirjoittaa keskustelupalstalla kaipaavansa uusia ystäviä, paikalle tulee saman tien lauma naisenkipeitä peräkammarin poikia, jotka ilmoittavat, että tässä olis hieno mies tarjolla, mutta "kun teille naisille ei kelpaa mikään". Ihan kuin nämä reppanat eivät olisi koskaan kuulleetkaan, että ystävyys ja paneminen ovat kaksi eri asiaa.

    • yksin-yksinäinen

      Täälläkin hiukan alle 50 nainen. Työelämässä muut työkaverit aikalaila nuorempia kuin itse. Avioliitossa, tosin huonossa sellaisessa joka on jo loppuun ammennettu. Mies rampaa salilla. Minulla työn lisäksi hoidettava koiran ulkoilutukset ja lapset koulunkäynti. Ruokaakin pitää tehdä kun mies ei sitä osaa eikä halua opetella. Yksi hyvä ystävä on mutta hänkin muutti juuri kauemmaksi minusta. Aikaa ei harrastuksille ole. Olisipa edes joku paikallinen palsta jossa voisi hakea esim. lenkkiseuraa tai kaveria pyöräilyyn esim.

      • Jatta64

        Niimpä!! Joskus olis hyvä jutella pari sanaa vain puhelimessa ja saada uutta virtaa päiväänsä siten!!


    • JARNA80

      Ei ihminen tartte, ko yhden hyvän ystävän.

      • Taskuttomat.käärinliinat

        ...jota ilman saa elää ja kuollakin vanhuuteen. Vielä kun panee laskut suoraveloitukseen niin saa muumioituakin rauhassa, kuten joka viikko käy ilmi jokaisessa isommassa paikassa...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe