Ei otsikkoa

jf37894073

Kaksi vuotta seurusteltu ja taas alkaa ahdistamaan "perhe". Tähän ei pitätynyt ajautua. Alun alkaen sanoin huonoihin kokemuksiin vedoten, etten pysty elämään naisen ja hänen lapsien kanssa. Kaikkea on siedetty ja jaksettu, lähinnä alkoholin avulla... Kaikki alkaa ahdistaa enemmän ja enemmän. Ei ole omaa rauhaa. Pitää huolehtia neljästä ihmisestä, kahdesta joista ei ole minkäänlaista kiinnostusta. Kunhan hyvää hyvyyttään... Säästöt loppu, 40t€ -> 0€. Vaimo kitisee, mutta mulla on tili huventunut lopullisesti. Rahaa tulee 4k€/kk (mun puolelta) mutta kaikki menee.

Tekisi niin mieli muuttaa omilleen hieman pääkaupunkiseudulta, asua halvalla ja unohtaa nuo rahanperässä olijat... Mutta kaipaan naisen seurassa oloa ja sitä kuumaa vartaloa vaan niin paljon. Ja ylipäänsä olemme niin samalla aaltopituudella jutuissamme... raha elämiseen ei vaan riitä enää. Plus mitta täynnä toisen siittämiä lapsia...

Tähän kun lisää työelämän stressin ja muutaman kusipäisen työkaverin, jotka hyvin onnistuvat pilaamaan ihan ok työpaikan.

Mitä on jäljellä? Kovasti masentaa juuri nyt, itsemurha ym taas mielessä, vaikken ikinä tule tekemään. Toisaalta yksin oleminen/asuminen vielä pahempi vaihtoehto. Tarviin sitä läheisyyttä melkein kokoajan... Yksin oltu niiiiin pitkään, naisen kanssa olo on vain jotain niin taivaallista. Mut kaikella rajansa... ne lapset...

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • semmostase

      Nainen maksaa aina ja vie miehen rahat jos elää suhteessa. Jos et siihen sopueudu niin älä koskaan seurustele.

      • kallistaon

        Joo perhe on kallein harrastus mitä tiedän. Ei heti tule mieleen mikä olisi kalliimpaa. Toki tyylillä ja tavalla on hurja vaikutus kustannuksiin. Purjehdus, golf tai hevoset ovat harrastuksena hurjasti edullisempia kuin perhe.

        Toisaalta se maksaa mikä maistuu.


    • trutrfuhj

      Siis hetkinen... Sinäkö elätät tämän "vaimon" ja hänen lapsensa?! Miksi ihmeessä?! Kai lasten isä maksaa elarit ja tuleehan kahdesta lapsesta lapsilisätkin? Miksei nainen osallistu elämänne rahoittamiseen?

      Oletko kertonut naisellesi, että olet "loppu" ? Ja että on korkea aika hänenkin alkaa elättämään OMIA lapsiaan, sinullahan ei ole heidän suhteensa elatusvelvollisuutta sen kummemmin kuin tätä "vaimoasi" kohtaankaan, kun kaiketi ette naimissa ole?
      Sinä olet oman elämäsi tärkein ihminen, joten nyt on korjausliikkeen aika. Itsekäs lypsäjämuija kuriin ja samoin hänen lapsensa!

    • Margareeta

      Näen tässä, että oikeammin kaipaisit kiitosta ja kunnioitusta siitä, että olet jaksanut vetää perässäsi naista ja hänen lapsiaan. Murehdit, etkä syyttä, että 40 000 euroa on kadonnut taivaan tuuliin, osa lienee mennyt perheen elatukseen.
      Kerrot että alkoholin avulla jaksat, josta löydät lohdun ja joka myös vie rahaa.
      Olet lähellä katkeruutta ja se on paha. Katkeruus on sielun syöpä, mustaakin mustempi ja se peittää elämästä kaiken toivon.
      Sdyämesi tunnot lähentelevät syvää masennusta, johon on syynä selvittämättömät ristiriidat... asenteessa.
      Voit alkaa päiväsi ylpeällä itsekunnioituksella, että nuo lapsoset, jotka ovat viattomia siihen, että "vieras" mies heistä huolehtii, tulevat hoidetuiksi ja kasvatetuiksi ja ovat saaneet sinulta kodin. Heidän äitinsä on sinulle mitä rakkahin ihminen ja näin ollen sinulla on paljon yhteistä näiden lapsien kanssa.
      Eikö naisesi käy töissä ja osallistu yhteisen pesän huolehtimiseen ja elatukseen? Entä lasten biologinen isä, elatusmaksujen kautta?
      Etkö ole saanut kontaktia ja kiintymystä näihin lapsiin? Jos sinä olet onneton "vieraista" lapsista, ovat hekin myötäsi yhtä onnettomia. He ovat aikuisista riippuvaisia eivätkä voi päättää missä ja kenen luona asuvat.
      He eivät ole itseään voineet hävittää näkymättömiin, kun äitinsä on löytänyt uuden rakkauden sinusta. Joten samassa veneessä olet lasten kanssa siinä asiassa.
      Asiasta voi tehdä helpomman, jos jotenkin alat hyväksyä heidän olemassaolonsa ja näet itsesi todella kunniakkaana, että kannat vastuusta heistä.
      Mitä rahaan tulee, sinä voi tehdä selväksi rajapyykit, ja osallistuttaa naisesi myös taloudelliseen toimintaan työn kautta.
      Kyllä teidän olisi heti alusta pitäen alkaa selvittää raha-asioiden hoito, ja on selvää, että lasten biologisen isän on osallistuttava elatukseen ja ylimääräisiin kuluihin.

    • EiVoiOllaTottaaa

      Miksi pitää asua yhdessä? Voithan sä olla naisen kanssa (seurustella) ilman yhteenmuuttoa, ja tapailla silloin kun lapset ei ole paikalla? Annat vielä naisen tuhlata kaikki sun säästöt ja rahat. Tyhmästä päästä kärsii...

    • sinkku-yksin

      Onneksi minun 170 tonniani on tallella koska en kelpuuta mitään yksinhuoltaja naisia jotka eivät tee elämällään mitään järkevää. En tee töitä sen takia että antaisin rahat jollekkin naiselle ja elättäisin sitä. Ottajia olisi ollut, yksi kolmen lapsen yksinhuoltajakin olisi halunnut seurustella kanssani, ehdotti yhteen muuttoa mutta minä en todellakaan halunnut. Mielummin sitä ottaa naisen joka tekee töitä ja elättää oman lapsensa.

    • oppeliini1

      Komppaan edellistä joka ehdottaa että tapaisit naistasi silloin kun lapset ovat isällään tai hän saa järjestettyä lastehoitajan.

      On todennäkoistä että sinä et tule kiintymään lapsiin, siinä ei ole vikaa. MUTTA lasten kannalta se ei ole hyvä, he ehkä omalla tavallaan uskovat että sinä olet aina heidän tuki ja turva.
      Nyt kun sinä aiheellisesti häippäset heidän elämästään... kuka tietää meiten he siihen reagoivat? Saattaa olla että he olisivat helpottuneita!?

      Kuitenkin, joskus kannattaa olla itsekäs ja ajatella omaa taloudellista puolta. Niinkuin sinun tapauksessa, kestää varmasti kauan ennenkuin olet taas saanut säästettyä tuon jo kadottamasi summan tulevaisuutesi varalle; vanhoille päivillesi.

      Sen lisäksi sinä voit fyysisesti pahoin tuossa perheessä. Se ei ennusta hyvää teille kenellekään.

      Joten olisiko todellakin aiheellista sinun hankkia oma asuntosi? Saisit oman rauhan ja naisesi voisi rauhassa touhuta omien lastensa kanssa.

      Tuo saattaisi jopa lujittaa ystävyyttänne ja rauhoittaa teitä kaikkia. Ja sinä voit kiristää rahapussisi nyorejä. Lasten kavettua heidän menonsa tulee lisävntymään , tottuessaan että sinä toimit rahoittajana, ei ole oikein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe