Easy sweet vartalosokeri

teenköväärin

Hei.

Tilasin pretty.fi:stä easy sweet vartalosokeria aikeena kokeilla sokerointia itse. Aikaisempaa kokemusta karvojenpoistosta ei ole muilla vehkeillä kuin perus höylällä sekä joskus aikoinaan pari kertaa kokeillut jotain weetin tököttiä joka "poltti" karvat pois. Katsoin ennen tilaamista opastusvideoita sokerin käytöstä, ja totesin käytön näyttävän helpolta. Paketti tuli nopeasti postiin (yllätyin positiivisesti) ja paloin halusta kokeilla tuotetta samantien. Kipaisin ensin kaupasta hakemassa aloe vera rasvaa, jonka olen kuullut rauhoittavan ihoa, jättäen sokerin vesihauteeseen lämpenemään. En tiedä oliko sokeri liian kauan hauteessa, sillä se oli täysin löysää. Lämmittelin ja viilensin sokeria yrittäen saada oikeanlaista koostumusta. Yritykset päättyivät siten, että karvoja olin saanut poistettua, mutta sokeri oli liimautuneena ihoon. Onneksi tuo on luonnontuote, ja lähtee vedellä huuhtelemalla. Poistin karvoja usealla eri "sokeriklöntillä" alapäästä, mutta aina se muuttui lopuksi tosi tahmeaksi ja kivuliaaksi operaatioksi. Olisiko kuulunut käyttää talkkia vai teenkö jotain väärin ? Onko muilla kokemuksia kyseisestä tuotteesta? Vinkkejä käytön helpottamiseksi ?

Lopputulos oli että sain päältä suht hyvin karvat poistettua sokerilla mutta herkimmät paikat otin höylällä.

7

5047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sukkispukkis

      Itse olen myös käyttänyt samaista tuotetta nyt 2 kertaa. Faktahan on että sokerointi sattuu vaikka sen tekeekin oikein, itse tehtynä se vaan sattuu mielestäni hiukan enemmän kuin ammattilaisella koska on vaikea kiristää ihoa ja taivuttaa itteään semmoseen asentoon että saa kaikki karvat pois :D

      Itse mä olen pitänyt purkkia lämpöhauteessa aina 15min jolloin se on ollut hyvää. Sitä kuitenkin pitää jauhaa käsissä aika kauan ennen kun tulee sitä tarttumispintaa ja saa alkaa ottaa karvoja pois. Talkkia en ole käyttänyt vaikka sitä suositellaan. Itsekin joudun aina ottamaan 2 kertaa löntin että saan kaikki karvat. Siinä vaiheessa kun sokeri on niin tahmeaa että on kädet yltä päältä täynnä sitä niin otan uuden löntin käsien pesun jälkeen.

      Avainsana sokeroinnissahan on nopeat ranneliikkeet joilla repäistään sokeri ja karvat irti. Hitaasti vetelemällä ei tule muuta kuin sotkua ja kipua. Tekniikka vaatii hiukan harjoittelua, kärsivällisyyttä ja aikaa mutta on sen arvoista kun ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi kosmetologilla! :)

    • dcfvghnjmk

      Talkki on siitä hyvä käyttää, että se imee itseensä kosteutta. Jos sokeroitava iho on yhtään kostea, karvat ei lähde yhtä hyvin, ja sokerimassa imee itseensä sitä kosteutta, jolloin massasta tulee liian löysää. Olen purkillisen tuota easy sweetia joskus käyttänyt, mutta totesin että itse tekemällä saa paremman massan. Tuo valmis massa oli ainakin mun käyttöön turhan löysää.

    • satinbasement

      Kokeilin joskus tuota ja ekan purkillisen kanssa onnistuinkin, tilasin toisen purkin ja sen kanssa hommasta ei tullutkaan mitään. Meni hermot. Nyt innostuin taas aiheesta kun kävin hoitolassa sokeroinnissa. Keitin itse massaa ja leikkasin lakanakankaasta lappusia. Massa on nopea lämmittää mikrossa (lämpenee tosi nopeasti), levitetään iholle puisella lastalla, painetaan kangas tiukasti kiinni ja repäistään nopeasti ihonmyötäisesti pois. Minusta on niin ihanan tuntuista itsekin kun alakerta on silkkisen sileä :-) Bikinirajan alueelle meinaa tulla punaisia näppyjä, mutta ovat pysyneet kurissa desinfiointiaineella, aloegeelillä ja natusanin sinkkivoiteella. Niin ja talkkia sitten reilusti joka välissä, sitä on turha säästellä.

    • eionnistunut

      Kokeilin easysweetiä eikä toiminut yhtään. Vesihauteessa ei lämmennyt vaan oli kivikovaa edelleen. Laitoin mikroon ja odottelin sitten viilentymistä. Muokkasin ja muokkasin, välillä tarttui sormiin. Kun se näytti hyvältä, kokeilin sääreen ja se toimi pari kertaa, sitten tarttui jalkaan. Yritin uudestaan kaksi kertaa, sama lopputulos. Jalat oli aivan kuivat jne. En jaksa enää pelleillä, epiloin taas. Ostin siksi, että olisin kokeillut alakertaan, mutta en todellakaan laita tuota tahnaa sinne.

    • sugarredd

      Itse ostin myöskin kyseisen tuotteen kun halusin tehdä brasilialaisen kotona. Luin jostain että jokainen oppii tuotteen käytön ensimmäisen purkillisen aikana. Aika monta sokeripalloa sai tehdä ennenkuin massasta sai sellaisen ettei se heti liimaannu käsiin. Kannattaa käyttää talkkia! Ja kannattaa myöskin käyttää sokerimassaa yhdellä kädellä ettei se tarraannu joka paikkaan. Mielestäni tuote oli hyvä eikä sokerointi juurikaan sattunut. Kärsivällisyyttä siis peliin!

    • EmäntäX

      Minä kans ostin Easy Sweet-vartalosokeria jossa on oliiviöjyä mukana.Kyllä se tekniikka paranee kun on muutamalla möykyllä ensin treenannut.Olen käynyt säännöllisesti kasvojen sokeroinnissa kosmetologilla, mutta vartalon jos saan itse sokeroitua säästän kymmeniä euroja.Tuota sokeria pitää tosiaan työstää ensin omien käsien välissä muutamia minuutteja kunnes rakenne muuttuu pehmeäksi ja väri vaaleaksi.Oon pitänyt 15 sekuntia mikrossa ja sitten ottanut sopivan klimpin jota olen lähtenyt vääntämään.

    • Anonyymi

      Mulla ei tapahdu muuta kuin sulaa sormissa, ei tietoakaan että saisi miksikään möykylsi työstettyä. Huuhaata ja 15€ hukkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe