Hyvät neuvot tarpeen...

Ihmeissään

Olin toissailtana treffeillä ihanan ja mukavan miehen kanssa, viihdyimme todella hyvin yhdessä useita tunteja ja juteltiin niitä ja näitä. Heti tavattuamme mies oli kovin ilahtuneen oloinen nähdessään minut, treffien lopuksi halittiin ja suudeltiinkin, mutta mies oli myös herrasmies eli lähti sitten kiltisti ajelemaan kotiinsa treffien jälkeen.

No, heti seuraava päivänä viestiteltiin useita viestejä ja tultiin yhteisymmärrykseen siitä, että molemmat viihtyivät toistensa seurassa ja treffeillä mies sanoi useaan otteeseen mielellään tapaavansa uudestaankin, mutta varsinaisia uusintatreffejä ei vielä kuitenkaan sovittu, enkä minäkään niitä hoksannut ehdottaa, kun ajattelin, että ehtiihän ne sitten sopia myöhemminkin, kun näin hyvin kerran juttuun tullaan...

Eli tarvitsen neuvoja, kun olen ollut pitkän suhteen jälkeen tässä sinkkuna, enkä oikein tiedä miten näissä asioissa toimitaan. Minä viimeksi viestittelin hänelle eilen illalla ja hän oli kavereidensa kanssa liikenteessä eikä enää vastannut viimeiseen viestiini missä toivotin mukavaa iltaa ja sellaista... Eli kuuluuko minun nyt odottaa miehen seuraavaa yhteydenottoa vai mitä tehdä... En haluaisi antaa mitenkään tyrkkyä tai yli-innokasta kuvaa itsestäni, toivoisin, että mies ottaisi seuraavan kerran yhteyttä...

Eli nyt tänään ei ole kuulunut miehestä mitään... Pelkään jo pahinta, että mies on pahimassa tapauksessa löytänyt jo toisen eilen illalla tms. Tämä on ensimmäinen mies sinkkuaikanani, johon taisin ihastua jo ekoilla treffeillä ja olisin ehkä valmis etenemään pidemmällekin... Eli kannattaako vielä hätääntyä, odotanko vaan rauhassa miehen yhteydenottoa vaikka menisi ensi viikkoon vai mitä ihmettä teen... Mielestäni oltiin molemmat aidosti kiinnostuineita toisistamme ja kyllähän se ihan yhdessä todettiinkin... Mutta pitäisikö miehestä kuulua jo tänään, jotta voin varmistua hänen kiinnostuksestaan eli onko homma menetetty jos miehestä ei muutamaan päivään kuulukaan mitään... ? Eli mitä ihmettä teen.... ????

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kfadhak

      Turhaa mietit tuollaisia sääntöjä ja muuta pelailua. Jos mies on sinusta kiinnostunut, ilahtuu hän vaikka laittaisit viestin heti treffien jälkeen ja kysyisit että nähdäänkö taas maanantaina. Jos ei, et mitään häviäkään.

      Me ollaan siitä helppoja, että ei tartte esimerkiksi odotuttamalla ja leikkimällä etäistä saada kiinnostumaan kuten esimerkiksi naiset useiden nettideittioppaiden mukaan ;)

      • lfjdreo

        juuri näin


      • miehen_näkökulma

        Totta. Itse ainakin ilahdun jos nainen laittaa viestiä, vaikka sitten ihan deittisivun kautta että oli kivaa tai jotain vastaavaa ja myös vastaan kyllä heti kun mahdollista. Mutta itse kyllä ilmaisenkin kiinnostukseni naiseen mikäli kolahtaa jollain tasolla, että ei yleensä jää epäselväksi :)


    • Sinä olet laittanut viimeksi viestin eikä siitä ole vuorokauttakaan, joten nyt malttia. Hanki muuta ajankulua kuin hänen viestiensä odottelu.

      Jos ei loppuviikkoon mennessä mitään kuulu niin sitten voit kysellä mitä kuuluu ja lähtisikö hän kävelylle tms.

    • ikisinkkumies

      Nainen heti rakastuu vaikka ei tunne miestä yhtään. Voi olla pelimies tai jännämies joka pelailee. Ihme kun et odota kosintaa jo.

    • Ihmeissään

      Tuota noin, en ole kyllä kirjoittanut olevani rakastunut... Vaan olen todella iloinen, kun kerrankin tapasin treffeillä miehen, jonka kanssa oli todella kivaa molemmin puolin... Kun vastaan on tullut niin monenlaisia tapauksia, että en olisi voinut uskoa, että tulee joku johon voisin ihastua ja että löytyy molemmin puolista kiinnostusta... Yleensä mennyt kellon vilkuiluksi aina jomman kumman osalta... Eli toki haluan tutustua tähän mieheen paremmin ja katsoa voisiko homma edetä pidemmällekin.... Pelimies olisi kyllä jo hoitanut hommansa, siihen olisi ollut monta tilaisuutta treffeillä.... Mutta tosiaan, aattelen, etten taida nyt hosua vaan odottelen ainakin ensi viikkoon alkaako miehestä kuulua mitään, kyllä sitten aion kysyä haluaako vielä tavata, jos ei mies ota itse yhteyttä ensin....

      • hopsista

        Jonkin aikaa itsekin näillä palstoilla pyörinyt ja olen laittanut miehelle viestin silloin tällöin, vaikkei varsinaisesti minun "vuoro" olisi...esim hyvänyön toivotuksen tmv...ja myös ehdottanut tapaamista jos mies ei sitä tee :-)
        Ei ole kukaan tykännyt huonoa...


    • bvvji6yhjghuuy

      Ikinä ei tarvitse/kannata odotella mitään vuoroa. Jotkut vaan eivät lähettele öiden toivotuksia, itse esimerkiksi en vastaa mitään pelkkiin hymiöihin tms..

    • tämmöinenkokemus

      Kuulostaa siltä että miehen tulisi nyt ottaa yhteyttä jos muistaa/haluaa vielä nähdä. Minä jututin yhtä nettisinkkumiesät puoli vuotta eikä hän missään vaiheessa ehdottanut edes tapaamista vaikka olen hoikka ja normaalin näköinen. Ehkä kumminkin liian erilainen luonne ja kokeneempi kuin mies. Niin tämä nettimies lopetti yks kaks kuulumisten vaihdon, en sitten jaksanut enää yksin olla se joka huhuilee perään ja kyselee kuulumisia. Kyllä sen toisenkin osapuolen pitäisi osata vaihtaa kuulumisia ilman että nainen aina vain huutelee perään jos tarpeeksi paljon kiinnostaa, vaikka voihan se olla niinkin ettei mies etsi mitään, on paljon ystäviä, harrastuksia, kiireitä jne..

    • kylmyydesxtä

      on varattu tai monta naista kierrossa...ole varuillasi...

    • Ihmeissään

      Tuntuu todella oudolta, että mies on kaikinpuolin kiinnostunut, itse ehdotti suutelua ja halailua... Ja mulle se on selvä merkki, että kiinnostuksen täytyy olla melko kova, kun toimitaan noin.... Itse en takuulla pussaile ketään, jos ei vetovoimaa ole... Ja tosiaan tässä nyt reilu vuorokausi mennyt eikä miehestä ole kuulunut mitään... Mitä helkkarin teatteria hänen toimintansa oikein sitten oli???? Ainakin esitti kyllä täydellisesti kiinnostunutta ja kertoi sen vielä tekstiviestein seuraavana päivänä.... Ja on mies ainakin selityksen velkaa, jos tilanne on jotenkin muuttunut... Itse ainakin kertoisin, jos en haluaisikaan mitään tai mieli muuttuisi... Tosiaan minulla on kokemusta pitkästä parisuhteesta ja tällä miehellä oli ollut vain yksi parinvuoden suhde eli ehkä meidän käsityksemme on hieman erilaiset miten näissä hommissa edetään.... Oli aivan puulla päähän lyöty tästä hiljaisuudesta, olin melko varma, että ainakin tapailumme jatkuu....

      • paskatreffit

        Hyvä pelimies osaa toimia niin ettei häntä tunnista pelimieheksi. Eikä välttämättä eka kerralla ole sitä seksiä kärttämässä. Onnistui näköjään hyvin, kun sai sinun sitoutettua. Nyt olet hänellä ehkä varalla odottamassa. Toivon toki, että kyseessä on kunnon mies ja teidän juttunne lähtee etenemään. Vähän tyhjä olo siinä kieltämättä on, kun luulee treffien menneen hyvin, mutta toisesta ei sitten kuulukaan mitään.


      • Tyttö_tavallinen

        Pelimies tai ei...jotkut miehet vaan on outoja. Olin myös treffeillä miehen kanssa, joka kolahti muhun heti. En sanonut sitä vaan mies itse alkoi puhua, että haluaa tavata toiste ja kysyi haluanko hänen puhelinnumeronsa. Kysyi myös lähtisinkö deitiksi erääseen seuraavana viikonloppuna olevaan tapahtumaan. Suostuin, vaihdettiin numeroita ja halattiin lopuksi.
        No, yhden puhelin soitin ja puhuttiin hetki tulevasta tapahtumasta ja sanoin, että kivaa oli minulla ollut hänen kanssaan. Vaan eipä tämän jälkeen vastannut puheluihin eikä viesteihin. Hävisi kuin pieru saharaan. Ja profiilissa kehui kuinka kunnollinen ja luotettava on. Voisi sitä nyt edes sanoa, että on tullut toisiin ajatuksiin.


    • bvbv

      Kyllä mies ottaa yhteyttä, jos on naisesta oikeasti kiinnostunut! Tämä on ikivanha totuus, joka ei koskaan muuksi muutu. Viehättävän naisen ei koskaan tarvitse roikkua miehen perässä, hänestä miehet tappelevat...

      • kklkdsfdf

        Fiksu nykynainen ei istu kotona arvailemassa, aikooko mies ottaa yhteyttä ja milloin, eikä laita miehiä tappelemaan itsestään. Viestiä vain miehelle, ja jos ei tule vastausta, asia on sillä selvä: mies ei ole kiinnostunut (tai sitten hänelle on tapahtunut jotain, mikä estää vastaamisen).


    • sinkkumies39

      Et ole rakastunut mutta muuten vaan paniikki että miksi se ei soita tai pidä yhteyttä tunnin välein. Olet ihan pillu märkänä siellä odottamassa että koska se pelimies soittaa. Täälläkin jo kyselet miksi mies ei soita tai tule käymään joten olet ihan kiima paniikissa että se komea pelimies löysi toisen naisen jo päivässä.

      • Mikä sinun ongelmasi taas on? Kun naiset antavat pakkeja tai eivät vastaa, niin se on ongelma. Kun naiset lähtevät treffeille ja kiinnostuvat, niin sekin on ongelma.

        Ei ihme, ettei itselläsi koskaan natsaa, kun kaikki mitä nainen tekee on joka tapauksessa mielestäsi väärin.


    • EiTreffeille

      Kannattiko?

    • En toki haluaisi maalata piruja seinille, mutta kyllä tuo että mies suutele ekatreffeillä jotenkin tuo minulle pelimiehen mieleen. Pakosti siinä on miehellä aika lailla kokemusta naisista ja siitä mitkä peliliikkeet toimivat ennen kuin noin suorasukainen käytös onnistuu.

      Ujohkon keskivertomiehen tapauksessa uskoisin kiinnostuksen näkyvän pikemminkin siitä että mies on hiukkasen jännittynyt eikä oikein uskalla edetä mihinkään. Täysi rentous ekatreffeillä kielii minusta jotenkin siitä ettei nyt oikein ole aitoja tunteita ilmassa.

      Toki toivon että olen väärässä, mutta silti kehottaisin sinuakin pitämään pään hiukan kylmempänä noiden nettideittimiesten kanssa.

      • Ihmeissään

        No, mun mielestä siinä ei ole mitään ihmeellistä, jos muutama suudelma vaihdetaan ekoilla treffeillä... Eikä se kyllä kerro, että mies olisi joku peluri, jos ihan viattomasti parit pusut vaihdetaan ja jos se on kummastakin ok... Mutta voihan olla niin, että mies on siinä vaiheessa, että viestittelee kun ehtii ja ehkä sitten ehdottaa uusintatreffejä tms. Eli ehkä hän ei oleta, että koko ajan viestitellään, kun ollaan vasta kerran tavattu... Eli ehkä mun täytyisi vaan malttaa odotella... Mutta sitten taas toisaalta, onhan se kyllä vähän outoa, että treffeillä ollaan kuitenkin viihdytty paremmin kuin hyvin ja oltu hyvin läheisissä väleissä ja mies hoki moneen otteeseen jo treffeillä, että hänellä on ollut tosi kivaa... Eli miksei saisi viestitellä eli onhan se aika outoa, jos ei noin lämpimien treffien jälkeen oltaisikaan tekemisissä tai jos ei saisi viestitellä... Sitten olisi ihan toinen juttu, jos ei olisi jäänyt mitenkään varma olo treffien jälkeen eli sitten varmaan pitäisi miettiä mitä saa ja voi tehdä.... Ja tosiaan jos tälle miehelle on tullut jotain yllättäviä käänteitä treffien jälkeen, niin mun mielestä hänen pitäisi kyllä reilusti ilmoittaa niistä, tällanen hiljaisuus on musta vähän outoa eli joko kertoo reilusti, että on muuta meneillään tai sitten ilmoittaa halustaan jatkaa tutustumista... Eikö se nyt ole ihan luonnollista, että hyvien treffien jälkeen haluaa tutustua lisää.... Kyllä musta tuntuu, etten jaksa kovin kauaa leikkiä mitään kissa- ja hiiri-leikkejä eli taidan vaan laittaa reilusti miehelle viestejä ja sitten kysyä ihan suoraan, että missä mennään ja kertoa, että haluaisin uusintatreffeille ja tutustua paremmin... Kyllähän häneltä täytyy löytyä selkärankaa kertoa missä mennään, ei ketään saa veättää... Olen sitten valmis unohtamaan koko tyypin, jos hän ei vaikka haluaisikaan enää tavata uudelleen... Mutta ei tällaista vatvomista kukaan kauan jaksa.... El jos tämä homma nyt mun muutamaan viestiin kaatuu, niin sitten saa kyllä kaatuakin.... Maailma on täynnä miehiä....


      • holdyourhorses
        Ihmeissään kirjoitti:

        No, mun mielestä siinä ei ole mitään ihmeellistä, jos muutama suudelma vaihdetaan ekoilla treffeillä... Eikä se kyllä kerro, että mies olisi joku peluri, jos ihan viattomasti parit pusut vaihdetaan ja jos se on kummastakin ok... Mutta voihan olla niin, että mies on siinä vaiheessa, että viestittelee kun ehtii ja ehkä sitten ehdottaa uusintatreffejä tms. Eli ehkä hän ei oleta, että koko ajan viestitellään, kun ollaan vasta kerran tavattu... Eli ehkä mun täytyisi vaan malttaa odotella... Mutta sitten taas toisaalta, onhan se kyllä vähän outoa, että treffeillä ollaan kuitenkin viihdytty paremmin kuin hyvin ja oltu hyvin läheisissä väleissä ja mies hoki moneen otteeseen jo treffeillä, että hänellä on ollut tosi kivaa... Eli miksei saisi viestitellä eli onhan se aika outoa, jos ei noin lämpimien treffien jälkeen oltaisikaan tekemisissä tai jos ei saisi viestitellä... Sitten olisi ihan toinen juttu, jos ei olisi jäänyt mitenkään varma olo treffien jälkeen eli sitten varmaan pitäisi miettiä mitä saa ja voi tehdä.... Ja tosiaan jos tälle miehelle on tullut jotain yllättäviä käänteitä treffien jälkeen, niin mun mielestä hänen pitäisi kyllä reilusti ilmoittaa niistä, tällanen hiljaisuus on musta vähän outoa eli joko kertoo reilusti, että on muuta meneillään tai sitten ilmoittaa halustaan jatkaa tutustumista... Eikö se nyt ole ihan luonnollista, että hyvien treffien jälkeen haluaa tutustua lisää.... Kyllä musta tuntuu, etten jaksa kovin kauaa leikkiä mitään kissa- ja hiiri-leikkejä eli taidan vaan laittaa reilusti miehelle viestejä ja sitten kysyä ihan suoraan, että missä mennään ja kertoa, että haluaisin uusintatreffeille ja tutustua paremmin... Kyllähän häneltä täytyy löytyä selkärankaa kertoa missä mennään, ei ketään saa veättää... Olen sitten valmis unohtamaan koko tyypin, jos hän ei vaikka haluaisikaan enää tavata uudelleen... Mutta ei tällaista vatvomista kukaan kauan jaksa.... El jos tämä homma nyt mun muutamaan viestiin kaatuu, niin sitten saa kyllä kaatuakin.... Maailma on täynnä miehiä....

        Hetkinen. Jos te olette yhden kerran tavanneet, miehellä ei ole mitään selitysvelvollisuutta missä mennään eikä tarvi löytyä selkärankaa selitellä eikä kertoa yhtään mitään.

        Hei, yhdet treffit!
        PS Enkä minäkään suutelisi ekoilla nettitreffeillä.


    • Ihmeissään

      Niin, taisi multa karata inkkarit kanootista, taidanpa laittaa jääpaloja housuihini.... Kyllä varmaan jossain vaiheessa ehdotan uusintatreffejä, jos mies ei itse niitä ehdota eli en voi muuta kuin pilata hyvän homman hosumalla... Mutta kyllä sitä innostuu, kun oikeesti tässä kolme vuotta sinkkuna olleena ja kymmeniä treffejä takana ja kohdalle osuu ihminen, josta voisin ihan oikeasti välittää ja mieskin myös minusta kiinnostunut... Eli onhan se jo ihme sinänsä.... Ja tosiaan ollaan oltu taas yhteyksissä eli kaikki sinänsä okei.... Nyt tämä tyttö rauhoittuu ja katsoo eteneekö asiat omalla painollaan... Kiitos vaan vastauksista!

      • nettitreffiteikannata

        Tunnistan kyllä fiiliksesi niin hyvin. Kun toisesta innostuu, niin tekisi koko ajan mieli kuulla hänestä, nähdä, kertoa että ajattelee häntö koko ajan. Pettymys on sitten suuri kun toinen ei olekaan niin innoissaan. Sanoisin että miehellä on muita treffailtavia menossa. Hän palaa asiaan jos "ei parempaa löydy". Tosi ikävää, sinuna miettisin haluaako tuollaisen varmistelija kumppaniksi.

        Miehethän ei tunnetusti edes peru asiallisesti treffejä jos tulee jotain kinnostavampaa väliin. Naisilla on tarve olla kohtelijait loppuun saakka.


      • nettitreffiteikannata

        "Ihmeissään", laitathan viestin vielä miten kävi.


      • Ei.yleistystä
        nettitreffiteikannata kirjoitti:

        Tunnistan kyllä fiiliksesi niin hyvin. Kun toisesta innostuu, niin tekisi koko ajan mieli kuulla hänestä, nähdä, kertoa että ajattelee häntö koko ajan. Pettymys on sitten suuri kun toinen ei olekaan niin innoissaan. Sanoisin että miehellä on muita treffailtavia menossa. Hän palaa asiaan jos "ei parempaa löydy". Tosi ikävää, sinuna miettisin haluaako tuollaisen varmistelija kumppaniksi.

        Miehethän ei tunnetusti edes peru asiallisesti treffejä jos tulee jotain kinnostavampaa väliin. Naisilla on tarve olla kohtelijait loppuun saakka.

        Mistä tulee tuollaiset arviot tuntemattomasta ihmisestä?? Kaikki voi olla aivan hyvin ja tapaamiset jatkua. Ei jokainen mene elämässä saman kaavan mukaan vaan oman luonteensa mukaan. Kun toinen ihastuu ja innostuu voi toinen taas edetä rauhallisemmin.


      • ihannormaalia

        Outoa, että mies lähtisi kavereiden kanssa ulos jos edellisenä iltana on tavannut viehättävän neitosen, joka palaa halusta tavata miehen uudelleen. Eikö?

        Veikkaan, että hän on lähtenyt seuraavan nettituttavuuden kanssa ulos seuraavana iltana, haluaa tsekata toisenkin ja ehkä kolmannenkin tyypin ennen kuin päättää mitään.


      • ihannormaalia kirjoitti:

        Outoa, että mies lähtisi kavereiden kanssa ulos jos edellisenä iltana on tavannut viehättävän neitosen, joka palaa halusta tavata miehen uudelleen. Eikö?

        Veikkaan, että hän on lähtenyt seuraavan nettituttavuuden kanssa ulos seuraavana iltana, haluaa tsekata toisenkin ja ehkä kolmannenkin tyypin ennen kuin päättää mitään.

        Ei minusta. Jos kavereiden kanssa on jotain sovittu, niin ei sitä peruta vain siksi, että edellisenä iltana on tavattu kiinnostava ihminen. Sen sijaan sen kiinnostavan ihmisen voi kyllä tavata vaikka sunnuntaina uudelleen.


    • Edwardo_ja_märät_tikut

      Miehetkin tosiaan innostuu, jos kunnolla roihahtaa. Monen analyysit useamman naisen kierrosta vaikuttaa itsestäniki aika ilmeisiltä.

    • Ihmeissään

      Tuota noin... Kyllä tässä omat orastavat tunteet hiipuvat vähitellen ja ovatkin oikeastaan jo hiipuneet.... Eli kylllä olen sen verran perinteinen, että miehen täytyy osata toimia näissä asioissa... Eli kyllä varmaankin treffeille voin uudestaan joskus lähteä, mutta en nyt odota yhtään mitään tästä miehestä... Tai en ole kyllä edes varma lähtisinkö edes treffeille enää... Mun mielestä toi on epäkypsää toimintaa, jos mies ei osaa edetä näissä hommissa.... Kyllä minä siirrän jo katseeni eteenpäin ja etsintä jatkuu.... En sitten tiedä olisiko minun pitänyt ehdottaa uusintatreffejä, mutta olisihan se ehdottaminen paljon helpompaa, jos mies kyselisi edes kuulumisia... Vaikuttaa sellaiselta kaverilta, että omat menot ja tekemiset menee naisen edelle, ei ole mikään ihme, että on ollut melko kauan sinkku.... En minä ala kenenkään perässä roikkumaan....

    • Kilttis

      Pelimies se oli. Kohta se soittelee parin viikon päästä ja alkaa lämmittelee sinua uudestaan kun joku toinen jätti sen tai sai pakit muilta naisilta. Se on kai komea ja sinä sitten lämpeät vähitellen kun se hiukan kehuu sinua ja lupaa kaikkea hyvää elämääsi.

    • Ihmeissään

      Onko muuten ihan turn off, jos nyt kysyn mieheltä ihan suoraan, että haluaako nähdä kenties uudestaan? Ja jos kysyn jotenkin ihan kauttarantain, että mikä meni pieleen hyvin onnistuneiden treffien jälkeen.... En millään viitsisi vaivata päätäni viikkokaupalla... Eli mun mielestä asiat joko etenee tai sitten eivät.... Mutta aika kiero kaveri oli, jos feikkasi koko treffien ajan, että hänellä on kivaa jne. Mieluumin on vaikka tyly kuin, että teeskentelee mukavaa.... No, onpahan kohta nähty ihan kaikki mahdolliset tapaukset treffimarkkinoilla....

      • scrg

        Hieno viihdettä tämäkin. Sosiaalipornoa. Nooh, ajatellaan taktisesti vaihtoehtoja:

        Haluatko olla yhteydessä ja kysyä, että haluaako nähdä uudelleen? Miksi? Miksi et?

        Jos otat yhteyttä, mitä voi tapahtua?

        Jos et ota yhteyttä, mitä voi tapahtua?

        Jos sinä olisit tuo mies, niin mitä sinä tekisit ja miksì?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe