Perussuomalaisten vaalivalhe

valehtelijat

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • belsedub

      Jäljet johtavat Perussuomalaisten Hommafoorum sivustolle. Sivusto on Jussi Halla-ahon tukisivusto ja keskittynyt pääasiassa maahanmuuttajiin kielteisesti. Tapauksesta yritettiin niin kuin todellisiakin ulkomaalaisten tekemiä rikoksia käyttää tekijän etnisen tyhmän kokonaistuomitsemiseen.
      Mikäli joku tekee rikoksen, hän on rikollinen, olipa tekijä persu ta somali ja rikolliselle kuuluu rangaistus. Somaliväestöä tai perusuomalaisen puolueen jäseniä ei tule karkoittaa maasta yksilön rikosten takia.

      • omena19641

        somalit tekevät jatkuvasti rikoksia ja niistä vaietaan. Pitää saada laki jossa karkotetaan mamut jos raiskaavat täällä ym. Vankilat täys heitä


    • Aika hyvä vaalivalhe, ainakin parempi kuin kommunistien koska siivitti heidät Suomen kakkoseksi paikkamäärällä laskien. Kokoomus tosin sai toiseksi eniten ääniä mutta vaalimatematiikka ei aina mene ihan kohdalleen kun tasauspaikkoja ei ole.

      Pitäisiköhän kommunistien seuraaviksi vaaleiksi kehitellä parempia valheita?

      Halla-ahohan on meppinä eikä näissä vaaleissa mukana mutta ainakin 9 persua sai enemmän ääniä kun SKP joten alkaisin hieman kunnioiottavamman tyylin kun persuista puhutaan tai kirjoitetaan vai onko hatutus niin mahtava jottei järki pääse väliin?

      • rafdtt

        Ette kai hyvä veli hyväksy vakavissa asioissa valehtelua!


      • rafdtt kirjoitti:

        Ette kai hyvä veli hyväksy vakavissa asioissa valehtelua!

        Vaalilupaushan on samalla vaalivalhe koska meillä ei, vastoin kommunistista puoluediktatuuria, ole puoluetta joka voi yksin sanella mitä hallitus ja eduskunta tekevät. Tällöinhän suurin osa vaalilupauksista on vaalivalheita koska esittäjä tiesi asian jo luvatessaan.

        Valheella ja vaalivalheella on siis suuri ero, valhe on pahasta mutta vaalivalhe on aina hyväksytty haaveena ja kaikkiihan sen tietävät jos vain haluavat ymmärtää. Unelmat ovat kuitenkin hyväksi psyykkeelle joten jatkakaamme vaalien yhteydessä antamalla katteettomia vaalilupauksia, vaalivalheita.

        Luulisi komuloisen ymmärtävän asian koska juuri kommunismi on liike jolla on ollut suurimmat vaalivalheet maailmanlaajuisesti. Vai onko sitä paratiisia näkynyt?


    • soinelli

      Hommafoorum on Muutos 2011 puoleen kotileiri ja Halla-ahon trollitehdas. Ne syötti Halla-ahon Soinille oppiin ja jo rukoilee nyt Halla-ahoa hyppäämään Muutoksen puolelle 2019 vaaleihin. Hommalaiset on kieroja paskoja, muttei persuja. Älkää sitten syyttäkö persuja hommeleiden tekemisistä. Timpan persus on tässä hyväksikäytettävänä.

      Huomiokaa James Hrvisaari sai 5500 ääntä persuissa mutta muutoksessa vaan 1000 ääntä - ei jatkoon. Samoin se Krisiina Ljunqvist jotain sai persuissa 845 ääntä, hyppäs muutokseen ja sai vaan 89 ääntä. Ihan eri luokissa näissä asioissa painitaan.
      Kannattaa muistaa että myös Matias Turkkila, Persujen lehden päätoimittaja, on hommalaisia, eli muutos-vihapuolueen-2011 jäsen Mitä myyräntyötä tekeekään PS-lehdessä? Kandeis Soinin vaihtaa hommalaiset oikeisiin ihmisiin.

    • kahvimunkki

      Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla ei ole perjantaina joukkoraiskattu naista.
      _______________

      No onpa poliisi taas tyhmääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ei se että poliisi ei tutki raiskausta tarkoita etteikö raiskauksta olisi tapahtunut. Poliisi vaan on niin TYHMÄ !!!!! Mitä se poliisille kuuluu kertoilla onko raiskattu tai ei, kun ei kerta tiedä. Ei kaikki halua kertoa raiskauksestaan poliisille, ne kusipäät on maineensa saanut ansaitusti. Mitä hyötyä on poliisille kertoa raiskauksesta - kertoo kaverille 500€ ja ongelma on pois hoidettu.

      Tiedätkö, että tätä kirjoitusta kirjoittaessani joku tässä maailmassa raiskataan. Muistaisin joskus jostain lukeneeni että joka 3. sekunti raiskataan nainen tässä maailmassa. Kaikki vaan ei niistä huutele poliisille. Vantaa-juttu saattaa olla kaverilta kuultu juttu, eikä tytöt / naiset läheskään aina raiskauksia ilmoita poliisille. Eikä ihme - muttei poliisin tehtävä ole kertoilla onko joku raiskaus totta vai ei. Ne umpiluupäät ei tiedä suurinta osaa raiskauksista mitään niin sais pitää turpansa kiinni kun ei edes halua poistaa ongelmaa, vaan kehottaa mamuja raiskaamaan tyttöjä. Nytkin taas raiskataan joku jossain. Umpiluupäät vaan vetää munkkikahveja.

      • vikkelästi

        Jos Jaana kertoo Tiinalle että se raiskattiin ja Tiina kertoo sen somessa - niin millä oikeudella poliisi tulee väliin kertomaan ettei Jaanaa ole raiskattu? Poliisi vois keskittyä omiin hommiinsa mikä lienee : suojella maahanmuutajia että saavat rauhassa raiskailla tyttöjä ettei tyttö juokse karkuun.


    • poliisisucks

      Jos mut rasikataan en kertois poliisille - mitä se hyödyttää?

      • Jos tyttö olisi nuori ja nätti en edes pistäisi hanttiin vaan tarjoisin pullakahveet jälkiruuaksi mutta sekin toivo lienee jo tässä iässä menneen talven lumia. (toiveunia!)

        Kannattaa kuitenkin enemmän uskoa faktoihin kuin somen jaarituksiin. Jos ei ole tehty rikosilmoitusta ei koko asiaa ole virallisesti olemassa eikä poliisi voi ryhtyä mihinkään toimiin. Luusisi somettajienkin ymmärtävän näin yksinkertaisen asian.

        Jos Jaana on ollut kuultavana niin joko totuus ei tullut ilmi tai Jaana peitteli sitä syystä tai toisesta. On kaiketi raiskauskin pystyttävä todistamaan kuten muutkin rikokset joista joku viedään käräjille. Muutoinhan eläisimme kuin entisessä Neuvostoliitossa ja kaiketi osin myös nyky-Venäjällä.


    • eiraiskausta

      Halla-aho ei tiettävästi ole Perussuomalaisten jäsen! Hän on sen listoilta valittu euroedustaja nykyään. Halla-ahon hengenheimolaisia tuli eduskuntaan pitkälle toistakymmentä. Jussin laatima mamu-ohjelma on puolueen ohjelma. Perussuomalainen puolue on halla-aholaisten vanki. He voivat uhata joukkolähdöllä.
      Hommafoorumilla kielenkäyttö on ulosteita, sukupuolielimiä yms.. Tarkoittaako tämä sitä, että palstan monistealoitusrobotti toteuttaa Halla-ahon jengin lokaohjelmaa samalla tavalla kuin "H-A:n äänestäjäkin".

    • ekara

      Somalit syyllstyvät raiskauksiin. Niiltä tulisi ensin pallit poistaa ja sitten elinkautinen.
      Halla-ahon jäsen tai tukija raiskaa. Siltä pallit veks ja leikkaus naiseksi ennen elinkautista. Elinkautisen jälkeen karkoitus Moskovaan homovankilaan loppuiäkseen. Muu ryhmä mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe