Onnea Kaarlolle!

Kaarlofani

Tällä palstalla on ivattu ja pilkattu kelpo kemijärveläistä, tunnettua Kaarlo Nurmikumpua. Hänestä tuli nyt kuitenkin Kommunistisen Työväenpuolueen ääniharava Lapissa. Tulos ei toki ollut suuri, lähinnä pienensorttinen, mutta kuitenkin tuli ääniä. Siis sellaiset höpöpuheet ja haukkumiset, että "Nurmi-Kaarlo saa vain oman äänen", osoittautuivat olevan ihan puppua!

Tietenkin hänen merkitys on muuta täällä kuin politiikassa, kun kannatus on siellä vähäinen. Nurmikummun kirjoitukset ovat mielenkiintoisia ja hänen kirjansa olisi hauska lukea. Toivoisin, että täällä eri mieltä politiikasta olevat lopettaisivat Nurmikumpuun kohdistuvan epäasiallisen satiirin. Hänet tuntee Kemijärvellä melkein kaikki, hän on hyvä tyyppi, meidän kaikkien Kaarlo! Tsemppiä Kaarlolle, älä välitä pilkkaajista. Iloista mieltä jatkoonkin!

111

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommarieitaon

      Toivottavasti Kaarlo Nurmikumpu jatkaa poliittista uraa. Hän saa seuraavissa kunnallisvaaleissa kovan potin. Hänen turpaa ei Demukat enää tuki.

      • harmajapää

        Ennen vaalin tulosjulkaisua ilmoitin vielä vakavissani osallistuvan vuoden 2016 kuntavaaliin Kemijärvellä, -ja tietienkin KTP: n ehdokkaana.

        -Toivon ääniä Kemijärveltä sata ja jutun verran, -no vaille jäi, -mutta sanoin: -olipa eduskuntavaalitulos sitten mitä tahansa, -olen mukana KTP: n ehdokkaana Kemijärven kuntavaalissa... -(Lisäys, -toivossa, -että terveys tällä asteella säilyy)?

        -Tietenkin olisi tosi hyvä asia, jos Kemijärvellä tulisi KTP: n vaaliliittoon toisiakin...
        kanssani...
        Kiitos äänestäjilleni...

        Kaarlo Nurmikumpu Ktp -Kemijärvi


      • isoiqpåa

        Samaa mieltä kommarieitan kanssa!

        Täälä nämä jotka täällä laukoo turpaansa.
        Että Keskusta sitä ja tätä, ja Myös Kokoomuslaisetkin samaa rataa.
        Ovat ovat suurimpia itkijöitä:
        Kun Kemijärvellä on kaikki päin persettä nykyhallituksen aikana.
        Sekä itkevät, että ei saaha uutta verta kaupungin palleille..

        Joskus olen täällä sanonu: Että äänestäkää vaikka Kommunistia hallitulkseen, jos ei joku muu mielytä.
        Jos ei sekään mielytä?
        Niin sitten kannattaa pitää turpansa kiinni, eikä valittaa, ja itkeä...


    • harmajapää

      -Kansa on puhunut ja ivailut pois!
      Kiitos fanille, ja kiitos äänestäjille. Tulos oli se mihin KTP: n ehdokkaana nykyajassa voi päästä ehdokas, -joka omaishoitajan vaikeassa asemassa ei voinut jalkautua kentälle keskustelemaan äänestäjien kanssa.

      -Tässä asemassa olen tyytyväinen KTP -puolueelle--- ehdokkaana annettuun vaalitulokseen, vaalissa, -johon aloin vielä tämän kerran eräiden toivomuksista, "sanoivat; "ala vaikka muodollisesti".
      Olin ns. "muodollisesti", -ja nyt lopullinen tiedotus - Vuoden 2019 eduskuntavaaliin en enää ala ehdokkaaksi, -edes "muodollisesti".

      Ei, -en ole pettynyt tulokseen, -ja oikeasti sen pienuuden osasi nykyaikana odottaa, mutta, -kuten fani sanoi, -ääniä tuli enemmän kuin useat "ystävällisyydessä" ennustivat.

      -Ainoa harmi on siinä, -kun ei äänimäärä ylittänyt sitä 50 ääntä, -jonka jälkeen olisi joku puskasta lupailija joutunut kaljoja OSTAMAAN, -yhteen hänen nimeämään kaljapaikkaan saapuville?
      -Olisikohan tullut, - ja ostanut, tai oliko vain lupailua -ja piikki, -sekä samanlaiset lupailut kuin oli näillä ns. "voittajilla", - muka parantaa tavallisen työkansan oloja maassamme, -nämä, -ns, -"voittajapuolueiden lupailut""!

      Tietenkin jatkan KTP: a toimintaa, -ainakin kirjoittelemalla puolueen - Työkansan Sanomat lehteen, -ainoaan, -joka enää kannanottojani julkaisee...

      Turpa on tiukasti tukittu...
      Yhä useampi saman tulee huomaamaan seuraavan neljän vuotena aikana, -ja yhä useampi tulee syrjäytetyksi suoraan sanoen - kurjuuteen, -niin kuin sen aikanaan Marx ilmaisi: -"Rikkaus kasaantuu yhä harvempien osalle, ja kurjuus kansan valtaosalle".

      -Tuleva hallitus ei sosialisoi, kansallista, -vaan yksityinen sektori voimistuu, -eikä jaa mannaa työläisille, pienituloisille ja vähävaraisille, vaan leikkaa, -jäädyttää ja riistää viimeisetkin, -ns.- "siemenperunat".

      -Kiitos fani ja äänestäjät, olen lopettanut tähän eduskuntavaaleissa, sen n s, -(kuulemani, -"pyrkyrin" osan).
      -Ehkä päätökseen on lähinnä ikäsyy, olenhan jo ensikuun 5 päivä syntymästä 75, vuotta "nuori". -Ja 2019 jo noin 79 v.

      Osallistun keskusteluihin vastaisuudessa, -jos "herra sallii"!?

      Kaarlo Nurmikumpu -Ktp. Kemijärvi

      • nauraitsekin.itsellesi

        Varmaan jos sinulla olisi ollut aikaa kampanjoida enemmän, niin tulos olisi ollut tuostakin huonompi, kun ihmiset olisivat havainneet sinun olevan ihan höpö vaan. Eli kun et tehnyt muuta kuin kirjotit sitä sontaasi täällä, niin sait jonkun äänen ihmisiltä, ketkä eivät täältä hoksanneet sepustuksiasi lukea.
        Vitsihän se tuollaiset äänimäärät on, jokainen saa jo tuon verran ääniä, mikäli ei ole riidoissa naapureiden kanssa.


      • harmajapää

        Näkyy tuolla olevan muissa puolueissa huonomminkin h k: a äänimäärissä, -kuin allekirjoittanut.

        Eduskuntavaali on jo käyty, -katson siitä pakinat jo riittävän, -nyt valmistaudun v. 2016 kuntavaaliin KTP: n ehdokkaaksi Kemijärvellä, -vaikka en saanutkaan niitä 100 ääntä ja juttua Kemijärveltä...

        Jääkää "herran rauhaan", niin "kyllä se siitä sitten"...

        Eduskuntavaalissa 2019 en enää ole ketään ärsyttämässä, -mutta kuntavaalissa vielä kerran äänestäjät osallistun Kemijärvellä...

        -Toivottavasti ei kuntavaalissa arpaonni taas työnnä minun vaalinumeroon sitä 7,
        -mikä usein on numerossani ollut.

        -Äänisaaliini KTP: e eduskuntavaalissa on ennenkin, muistelen, -ollut tulos 21 ääntä... -Ventti, mikä ventti, -vaan en ole vielä niin ventti, -ettenkö vielä 2016 kuntavaalissa ole Kemijärvellä keräämässä KTP: e, -joko vain oman äänen, -tai lisäksi muutamien toisten antamat äänet ...

        Omaishoitajan velvoitteiden lisäksi olin eräiden toivomuksesta vielä yhden kerran
        KTP: n ehdokkaana eduskuntavaalissa, -niin kuin pyyntö näillä palstoilla aikaisemmin kuului.
        -Katso, me - m-l: t, -työväenluokan KTP: n kommunistit aina kaikissa tilanteissa kuuntelemme joukkoja, vaikka ne sitten ovat vielä vähälukuinen joukko, ja siksi olin ehdokas, -vaikka olin ehtinyt ilmoittaa, -etten enää ole ehdokas v. 2015 eduskuntavaalissa. -Luin toivomuksen, -ja olin ja sain 20 ääntä ja oman äänen KTP: e kerättyä. Hyvä tulos mielestäni, -ja se siitä ja piste.

        Kaarlo Nurmikumpu KTP: n Lapin piirin ex ehdokas, numerolla 107 - Kemijärvi


      • harmajapää
        nauraitsekin.itsellesi kirjoitti:

        Varmaan jos sinulla olisi ollut aikaa kampanjoida enemmän, niin tulos olisi ollut tuostakin huonompi, kun ihmiset olisivat havainneet sinun olevan ihan höpö vaan. Eli kun et tehnyt muuta kuin kirjotit sitä sontaasi täällä, niin sait jonkun äänen ihmisiltä, ketkä eivät täältä hoksanneet sepustuksiasi lukea.
        Vitsihän se tuollaiset äänimäärät on, jokainen saa jo tuon verran ääniä, mikäli ei ole riidoissa naapureiden kanssa.

        Vaaliasait olen jo käsitellyt... ehkä pieni tulos johtuikin kansan luottamuksesta PS: n, -kun Soinia veti media joka lähetykseen, -niin "ravallinen tallaaja" -MYÖS uskoi, -että Soini on messias, - mille puolueelle on annettava: -RIISTETYN ÄÄNI, -RIISTON JATKAMISEEN...
        Totuuden puhujana sain vähilläkin eväillä peräti 20 ja oman äänen KTP: n laariin...

        Kemijärveltä vain kahdeksan ja Sallasta yhden---...
        Peräti 12 ääntä muualta Lapista.

        -Mielestäni asiasta pohdiskelu jo riittää, -jatkan KTP: n riveissä, ja katson vakavissani vielä ensivuoden kuntavaaliin osallistumista KTP: n ehdokkaana, Kemijärven kaupungin valtuustoon--- onhan jo pohjalla kemijärviläisten antamia ääniä 8,

        Kaarlo Nurmikumpu Ktp -Kemijärvi


    • turvattuk

      No voi saatavana! Eikö sinulla Kaarlo ole mitään suhteellisuuden tajua. Sait 21 ääntä ja niiden tuomalla "arvovallalla" nyt retostat joka ketjussa.
      Meitä näiden keskustelujen seuraajia ja osallistujia ei varmasti kiinnosta se, että joka toinen teksti on sinun sepustus, soppelassa syntymisestä ym. Pysyisit edes omassa ketjussas.
      Alakaa pikkuhiljaa suivauttamhan.

      • Pro-Kaarlo

        Hah, hah, oletko sosialidemokraatti, revisionisti vai oikeistoporvari? ?? Tiedätkö, Kemijärvellä Nurmikumpua arvostetaan paljon. Hän on jakanu lehteään tuuleessa tuiskussa, ja ihmiset täällä jopa oikeistoporvarit kiittelee, että hän on ystävällinen ja kohtelias. Ei vaadit "Turpa tukkoon" toisin ajattelevilta. S-Marketin kulmilla tapaamme hänet.

        Vaalit osoittivat että kannatusta löytyy, joten hän on nyt niiden 20 ihmisen äänitorvi ja itsensä. Hän puhuu 20 hengen puolesta, se on iso porukka kuulkaa ruokapöytään vaikka kotiin. Onko teillä niin suurta pöytää, syökö demari pöydässäsi. Vaalipaneelin syrjintä vei enemmät äänet. Jos olisi pistäny siellä luun kurkkuun toisille, mutta ei ollut rohkeutta kutsua YRITTÄJÄJÄRJESTÖN PANEELIIN; HÄVETKÄÄ!!! Oli toiminta kansanvaltaa, demokratiaa vastaan syrjiä kaksi Kemijärven syntyperän ehdokasta. Ei tosin junan tuomatkaan näytä paljon saaneen kannatus. Nurmikumpu voitti syntyperäisten sarjan, O. Harjulankin voitti!

        Nämä pilkkaajat, ufojen "kieltä" sotkevat ovat palstan häiriköitä. Nurmikumpu on sivistyksen asiallinen keskustelija. Näin on ja tulee myös olemaan, asia kokonaisuutena. Eläköön Kemijärvellä sananvapaus, ei Suomi 24:llä paperi lopu, Nurmikummun turpaa ei tuki, se olkoon nyt vaalilauseemme. Onnea vielä kerran hyvästä tuloksesta. Jos ei olisi paneeleista boikoteerattu ja Rovaniemellä jotkut pöljät sotkenut vaalijulisteita, niin mitä olis tullutkaan ??? Ei saanut Kokoomuksen "Helsingin herra" Ojalakaan paljon ääniä!


      • vaiennettuääni

        -Sananvapauden oikeudella -tässä otan kantaa, -kun asioista esittävät tsempin-, yms toivotuksia...
        -Vain eikö sananvapaus kosketa kommunistin oikeutta imaista omaa aatteellista - poliittista ja kulttuurillista asianäkökantaa? -Olipa ääni 21, -tai jos ei yhtäkään...ä.

        -Onko seuraava hyökkäys nyt VOITTANEIDEN PUOLELLA HYÖKÄTÄ TYÖTÄ JA
        KANSAA VASTAAN!?
        -Ja onko mukana vielä demuakat? -Joilla "naisten puutteessa" laski kannatus rajusti taas alaspäin ja yhä alemmas jatkuu....kannatuslaskeminen, -ettei kaipaisi olla ylpeä saavutuksia, mutta, -jos niistä neljän puoluekoplan äänistä ei puhuta, -heitä kun näissä vaaleissa -"auttoi herra?
        uusi nimimerkki -vaiennettu ääni
        ex harmajapää - Kemijärveltä, (K.N.)


      • vaiennettuääni
        Pro-Kaarlo kirjoitti:

        Hah, hah, oletko sosialidemokraatti, revisionisti vai oikeistoporvari? ?? Tiedätkö, Kemijärvellä Nurmikumpua arvostetaan paljon. Hän on jakanu lehteään tuuleessa tuiskussa, ja ihmiset täällä jopa oikeistoporvarit kiittelee, että hän on ystävällinen ja kohtelias. Ei vaadit "Turpa tukkoon" toisin ajattelevilta. S-Marketin kulmilla tapaamme hänet.

        Vaalit osoittivat että kannatusta löytyy, joten hän on nyt niiden 20 ihmisen äänitorvi ja itsensä. Hän puhuu 20 hengen puolesta, se on iso porukka kuulkaa ruokapöytään vaikka kotiin. Onko teillä niin suurta pöytää, syökö demari pöydässäsi. Vaalipaneelin syrjintä vei enemmät äänet. Jos olisi pistäny siellä luun kurkkuun toisille, mutta ei ollut rohkeutta kutsua YRITTÄJÄJÄRJESTÖN PANEELIIN; HÄVETKÄÄ!!! Oli toiminta kansanvaltaa, demokratiaa vastaan syrjiä kaksi Kemijärven syntyperän ehdokasta. Ei tosin junan tuomatkaan näytä paljon saaneen kannatus. Nurmikumpu voitti syntyperäisten sarjan, O. Harjulankin voitti!

        Nämä pilkkaajat, ufojen "kieltä" sotkevat ovat palstan häiriköitä. Nurmikumpu on sivistyksen asiallinen keskustelija. Näin on ja tulee myös olemaan, asia kokonaisuutena. Eläköön Kemijärvellä sananvapaus, ei Suomi 24:llä paperi lopu, Nurmikummun turpaa ei tuki, se olkoon nyt vaalilauseemme. Onnea vielä kerran hyvästä tuloksesta. Jos ei olisi paneeleista boikoteerattu ja Rovaniemellä jotkut pöljät sotkenut vaalijulisteita, niin mitä olis tullutkaan ??? Ei saanut Kokoomuksen "Helsingin herra" Ojalakaan paljon ääniä!

        Ihan oikein, -Pro-Kaarlo nimimerkki, -me emme vaikene, -me kyllä oikeisto-olosuhteissa taivumme, -mutta emme alistu, ja ei katkea.

        vaiennettu ääni...
        K.N. Kemijärvi


    • tiedoksikaikille

      No tuollainen "äänisaalis" pistäisi järkipäässä olevan ehdokkaan hiljaiseksi, ja hän vaihtaisi muihin harrastuksiin, mutta meidän kaheli se vaan kehua retostaa itseään.
      Kaheleilla ei ole minkäänlaista suhteellisuudentajua, eikä myöskään sitä löydy noilta muutamalta kannattajalta.

      sananvapaus ja palstan terrorisoiminen on kaksi aivan eri asiaa. (tämä vain tiedoksi)
      Kaarlo se harrastaa tuota jälkimmäistä.

      • kommentti-viestiin

        ´luuletko että nurmikumpu kaarlo on se joka kirjoittelee tänne niitä älyttömyyksiä! ne on toiset ihmiset hänen nimissään, jotka pelleilee ja sotkevat asioita. täällä oli kerran viesti "kommunismi ja 70-luku on numero 1", luuletko että moskovan koulut sirolan opiston koulut käynyt ihminen kirjottelisi semmosta, tai oli viesti vähän tyyliin "ufokalle höhöhöhööhö", miksi ihmeessä hän, nurmikumpu, kirjoittais sellaista

        sitten on ne joissa vain kirjaimia näin: oijfaugfuisdagbausgbiaosnf ikdasnfk asn ik nsaifn isafs

        ovatko nekin muka nurmikummun tuotoksia? ei tietenkään, se on vain harhautus, jolla halutaan saattaa naurujen alaiseksi tämä pitkän linjan toimija. älkää menkö harhaan, nurmikumpu ei sotke palstoja, vaan jotkut pelleilijät tai sitten ovat sairaita

        tsemppiä kaarlolle ja älä välitä näistä jotka nimelläsi sotkevat tänne huuhaa-viestejä


      • itseolet.huuhaata
        kommentti-viestiin kirjoitti:

        ´luuletko että nurmikumpu kaarlo on se joka kirjoittelee tänne niitä älyttömyyksiä! ne on toiset ihmiset hänen nimissään, jotka pelleilee ja sotkevat asioita. täällä oli kerran viesti "kommunismi ja 70-luku on numero 1", luuletko että moskovan koulut sirolan opiston koulut käynyt ihminen kirjottelisi semmosta, tai oli viesti vähän tyyliin "ufokalle höhöhöhööhö", miksi ihmeessä hän, nurmikumpu, kirjoittais sellaista

        sitten on ne joissa vain kirjaimia näin: oijfaugfuisdagbausgbiaosnf ikdasnfk asn ik nsaifn isafs

        ovatko nekin muka nurmikummun tuotoksia? ei tietenkään, se on vain harhautus, jolla halutaan saattaa naurujen alaiseksi tämä pitkän linjan toimija. älkää menkö harhaan, nurmikumpu ei sotke palstoja, vaan jotkut pelleilijät tai sitten ovat sairaita

        tsemppiä kaarlolle ja älä välitä näistä jotka nimelläsi sotkevat tänne huuhaa-viestejä

        Nurmikumpu kyllä ihan itse kirjoittelee niitä havainnoitsija 888 juttujaan, ei tuollaiset sirola-opistot ole muuta kuin aivopesulaitoksia, joissa hönöt koulutetaan puolue uskollisiksi.
        Kaarlo on itse kyllä noita ufo-juttujaan täällä kirjoitellut, eikä sitä edes kiellä.


      • Kaarloatukien

        Eri asia on, jos hän kertoo ihmisten pyynnöstä avaruustutkimuksistaan. Onhan erilaisia harrastuksia muillakin, kuten geokätköjen etsiminen. Hän etsii avaruudesta erilaisia ilmiöitä. Onko väärin, Juri Gagarin oli myös kommunisti ja teki silti avaruushommia. Kaarlo on vain harrastelija toki, mutta saa hänkin perehtyä eri asioihin. Tämä ei ole palstan sotkemista, mutta ne höhöhöhö viestit ja kirjaimet sekasin peräkkäin, ne ovat.

        Eikä nyt Moskovassa korkeassa instituutissa opiskellut ja toiminut henkilö kirjoita viestiä, jossa lukee vain "UFOT JA KOMMUNISMI ON JEE JEE". Hänhän vain itsensä nolaisi sellaisella. Eikä ole sanonut kulkeneensa ufoystävien kanssa vichy-pullo kourassa vappumarssilla! Tällaista valhetta levittävät demarit ja oikeistoporvarit.

        Oletteko kateellisia, kun on opiskellut ulkomailla, ovatko muut Kemijärvellä? Venäjällä on muuten aika kauniita naisiakin!


      • enavaruustutkija
        Kaarloatukien kirjoitti:

        Eri asia on, jos hän kertoo ihmisten pyynnöstä avaruustutkimuksistaan. Onhan erilaisia harrastuksia muillakin, kuten geokätköjen etsiminen. Hän etsii avaruudesta erilaisia ilmiöitä. Onko väärin, Juri Gagarin oli myös kommunisti ja teki silti avaruushommia. Kaarlo on vain harrastelija toki, mutta saa hänkin perehtyä eri asioihin. Tämä ei ole palstan sotkemista, mutta ne höhöhöhö viestit ja kirjaimet sekasin peräkkäin, ne ovat.

        Eikä nyt Moskovassa korkeassa instituutissa opiskellut ja toiminut henkilö kirjoita viestiä, jossa lukee vain "UFOT JA KOMMUNISMI ON JEE JEE". Hänhän vain itsensä nolaisi sellaisella. Eikä ole sanonut kulkeneensa ufoystävien kanssa vichy-pullo kourassa vappumarssilla! Tällaista valhetta levittävät demarit ja oikeistoporvarit.

        Oletteko kateellisia, kun on opiskellut ulkomailla, ovatko muut Kemijärvellä? Venäjällä on muuten aika kauniita naisiakin!

        -Hienoa sada lukea allekirjoittanutta tukevia kirjoituksiakin. Kiitos.
        -Vastaan kysymykseesi, -onko Kemijärveltä opiskellut toisia, NL: a kuin allekirjoittanut.

        -Kyllä Kemijärveltä on NL: n aikana opiskellut Moskovassa tosiakin, -myös Sallasta, ja muualta Lapista. -Muistan nimiäkin, -vaan en niitä ala kertomaan, -kertokoon itse.

        -Sitä en tiedä, -kuka tai ketkä olisi ollut opiskelemassa porvarillisen Venäjän aikaan, -syksystä 1991 jälkeen?

        -Minä en ole edes käynyt kapitalismin palauttamisen jälkeen, porvarillisessa Venäjän maassa...

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • mieenenäävastaahänelel

        Jos olisit täysi-ikäinen ja ns. täysipäinen, et väittäisi minun terrorisoivat näitä palstoja, muta kun on saanut lusikalla, -ei saa kapustalla pyytää, -Kiitos, -ja jätän tästä edes tällaiset piikittelyt itseksenne jauhettavaksi... Tämä on vastaus hänelel, oka ylempänä kerto oman Piip... -tieidoksikaikille!

        -Hän saa kertoa niin palon kuin haluaa, -mutta en enää tuhlaa aikaa hänen tiedotuksiin vastailemalla...

        -Toki vastaan jokaiselle asiallisiin kysymyksiin tai mielipiteisin tai vastanäkemyksiin.

        Kaarlo N... Kemiärvi


      • harhaisiaolette
        Kaarloatukien kirjoitti:

        Eri asia on, jos hän kertoo ihmisten pyynnöstä avaruustutkimuksistaan. Onhan erilaisia harrastuksia muillakin, kuten geokätköjen etsiminen. Hän etsii avaruudesta erilaisia ilmiöitä. Onko väärin, Juri Gagarin oli myös kommunisti ja teki silti avaruushommia. Kaarlo on vain harrastelija toki, mutta saa hänkin perehtyä eri asioihin. Tämä ei ole palstan sotkemista, mutta ne höhöhöhö viestit ja kirjaimet sekasin peräkkäin, ne ovat.

        Eikä nyt Moskovassa korkeassa instituutissa opiskellut ja toiminut henkilö kirjoita viestiä, jossa lukee vain "UFOT JA KOMMUNISMI ON JEE JEE". Hänhän vain itsensä nolaisi sellaisella. Eikä ole sanonut kulkeneensa ufoystävien kanssa vichy-pullo kourassa vappumarssilla! Tällaista valhetta levittävät demarit ja oikeistoporvarit.

        Oletteko kateellisia, kun on opiskellut ulkomailla, ovatko muut Kemijärvellä? Venäjällä on muuten aika kauniita naisiakin!

        On kait oltava kommunisti että sotkee hullun ufo-jutut ja kosmonautit keskenään.
        Ei kuule ole mitään avaruustutkimista jos nojatuolissa istuen näkee hallusinaatioita ja uskoo olevansa "yhteyshenkilö 888"
        Joku psykiatri voisi tuosta kertoa enemmän, lieneekö te kaikki sairastatte samaa harhaa, mene ja tiedä.


      • kn888ufologi
        itseolet.huuhaata kirjoitti:

        Nurmikumpu kyllä ihan itse kirjoittelee niitä havainnoitsija 888 juttujaan, ei tuollaiset sirola-opistot ole muuta kuin aivopesulaitoksia, joissa hönöt koulutetaan puolue uskollisiksi.
        Kaarlo on itse kyllä noita ufo-juttujaan täällä kirjoitellut, eikä sitä edes kiellä.

        ITSE OLEN - myös "ufoista" perusteluin vastannut näissä foorumeissa pilkkaajille...
        Tai asiasta aiheellisesti kysyjille, -en toki kiellä, -Olenhan luvan saanut raportoida havainnoista, -ja kun asia vaatii vastata skeptikoille ja mm. huu huu jutustelijoille, -niin vastaan itse niihinkin, -en sitäkään kiellä.

        -Kaikkia en toki ole edes itse kirjoitellut, -vaan nimissänikin on joku tai jotkut heittäneet yhtä ja tosita asiattomuutta, -pitää se teidän jo ottaa vakavasti totuutena...

        -Mutta hän tai he sabotoijat eivät ota mitään opiksi, koska se on heidän elämäntyö sabotoida asiakeskustelua ns. "ufoista" - eli tunnistamattomista lentävistä kohteista, -konkreettisista esineistä, yms. asiaan liittyvistä raportoinneistani kysyjille, -ja asiallisesti toisenlaisen näkökannan esittäjille..
        Arkistoikäinen ilmavalvonnan alikersantti:
        n. k. 888 -ufologi - Kemijärvi: -alias:
        Kaarlo Nurmikumou


      • k.n888ufologi

        -Nyt kun on jälkipuinti osaltani eduskuntavaalista käyty, -muistutan, -että lupauduin 20.4.-15 palaamaan ns. "ufo" kokemuksissa palstalle, -no vaikka tälle, -kun aletaan pohdiskeleman avaruuden saloista, -ja mitä se on todellisuudessa, ja mitä se kaikenlaista pitää sisällään, -tässä äärettömässä ja loputtomassa, kolmiulotteisessa maailmankaikkeudessa, -jolla ei ole alkua eikä loppua...

        -Edelleen väitän: -aloin säännöllisesti näkemään ja kokemaan ns."ufo" ilmiöitä tosi lähellekin asuinpaikkaani Särkikankaalla -ja tässä Kuumanien torin liepeillä
        asuessani nykyasunnossa.
        ...-Tämä joka vuorokautinen erilaisten ilmiökokemusten säännöllinen vaihe alkoi helmikuussa 1992 Kemijärven Särkikankaalla, -ja jatkuu tässä nykyisessä asuinpaikassa yhä erilaisina kokemuskina ja havaintoina, -joita en katsele vain leposohvasta, -mutta en myöskään mene pimeään metsään, lumihangelle niitä kokemuksia kiikaroimaan, niin kuin monet niin lukemani mukaan menevät...

        -Ei, -en ole väitetty avaruustutkija, -jos on tittelinä ns. ufologi, -siihen ei muuten kasvatettu tajuntaani, ollessani aikanani Sirolan - opistossa tai ollessani eri aikoina Moskovassa, -niinä aikoina en nähnyt ns. ufoja, -ja en myöskään pikku-ukkoja, edes Moskovassa, ollessani juovuksissa. -silloin kun maistui vielä Moskovan aikaan viina...
        -Toukokuun 16 päivä tulee täyteen 18 vuotta ehdotonta raittiutta, -ja se on tavallaan tämän jo reilusti päälle 23. vuoden yhteyshenkilö 888 olemisen aikana, -ja prosessiin liittyvä tapahtuma, jonka vaikutuksesta lopetin viina käytön toukokuussa 1997, -ehdottomasti ja lopullisesti.

        -Kiinnostaisiko lukea asia-aiheesta lähemmin kenelläkään...?
        - Todella hyvin paljon on näiden 23 vuoden yhteyksien aikaan olen saanut nähdä ja kokea jos minkä laatuisia erilaisia kokemuksia...

        -Jos aletaan tätä aihetta POHTIMAAN, -EI VEDETÄ TÄHÄN PUOLUPOLITIIKKAA EIKÄ IDEOLOGIA - AATTEELLISTA historian tapahtumien kerrontaa...

        Käytän nimimerkkiä:
        k. n. 888 -ufologi
        alias: -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • marsjapluto
        harhaisiaolette kirjoitti:

        On kait oltava kommunisti että sotkee hullun ufo-jutut ja kosmonautit keskenään.
        Ei kuule ole mitään avaruustutkimista jos nojatuolissa istuen näkee hallusinaatioita ja uskoo olevansa "yhteyshenkilö 888"
        Joku psykiatri voisi tuosta kertoa enemmän, lieneekö te kaikki sairastatte samaa harhaa, mene ja tiedä.

        Miksi pitäisi olla kommunisti avaruusasioiden käsittelyssä? Onko avaruuden tutkimisen harrastus, astronomia, muka joku luokkataistelun kysymys? Kyllä me porvari kapitalistitkin voimme olla kiinnostuneita avaruudesta.


      • k.n888ufologi
        marsjapluto kirjoitti:

        Miksi pitäisi olla kommunisti avaruusasioiden käsittelyssä? Onko avaruuden tutkimisen harrastus, astronomia, muka joku luokkataistelun kysymys? Kyllä me porvari kapitalistitkin voimme olla kiinnostuneita avaruudesta.

        Ihan oikein, -avaruusasioiden ns. "ufo" ja Maapallon elämän alkuperän käsittely ei tarvitse olla, eikä pidä olla luokkataistelukysymys, -vaan tieteellisen tutkimuksen kysymys.
        Sen avaruuden rajallisuuden ilmiöiden käsittelyyn ovat yhä laajemmat joukot kiinnostuneet, -eikä siihen tarvitse olla enempää porvari kuin kommunisti sillä lailla, -vaikka po. ihmiset ovat joko porvareita tai kommunisteja, kuten on allekirjoittanut ufologi...

        k. n. 888 -Kemijärvi

        Lähiavaruuden suojeleminen sitä vastoin on luokaktaistelu kysymys...


      • k.n888ufologi
        harhaisiaolette kirjoitti:

        On kait oltava kommunisti että sotkee hullun ufo-jutut ja kosmonautit keskenään.
        Ei kuule ole mitään avaruustutkimista jos nojatuolissa istuen näkee hallusinaatioita ja uskoo olevansa "yhteyshenkilö 888"
        Joku psykiatri voisi tuosta kertoa enemmän, lieneekö te kaikki sairastatte samaa harhaa, mene ja tiedä.

        Pysyköön suutari lestissään, -eli jos psykiatrit alkavat niitä, -joilla on olut sattumasta tai säännöllisesti ns. "ufo" havaintoja, -niin psykiatritko silloin on niiden alusten ja erilaisten ilmiöitten näkijöitä tutkittava, -ja psykiatritko ovat sitten, -jotka kieltävät avaruudessa muualla elämän olemisen, -ja oikeasti korkeasti kehitetyillä teknisillä välineillä liikkumisen, -mm Maapallolla, -ja mm.täällä Kemijärvellä.
        -Ja hekö voivat lausunnolla määrät näkijät, -"kommunistit" -pyöreään, pehmustettuun huoneeseen?
        Todellisuudessa myös hyvin surina määrinä porvaritkin näkevät "ufoja", -joutuvatko hekin ko paikkaan???

        Kyllä Maapallon ulkopuolista elämää on, ja liikkuvat myös täällä...
        -Myös asuu täällä avaruudesta jo kauan sitten saapuneiden jälkeläisiäkin...

        Psykiatrit eivät ole oikeita asiakäsittelijöitä, -vaan tulisi objektiivisen tie teen tutkijoitten olla enemmän asiasta kiinnostuneita.

        k.n. 888 ufologi -Kemijärvi


      • komu-asia
        harhaisiaolette kirjoitti:

        On kait oltava kommunisti että sotkee hullun ufo-jutut ja kosmonautit keskenään.
        Ei kuule ole mitään avaruustutkimista jos nojatuolissa istuen näkee hallusinaatioita ja uskoo olevansa "yhteyshenkilö 888"
        Joku psykiatri voisi tuosta kertoa enemmän, lieneekö te kaikki sairastatte samaa harhaa, mene ja tiedä.

        https://www.youtube.com/watch?v=PqNpjocoRI4

        Esittääkö tämä kuvaus kommunistiliikkeen nykytilaa? On vain muutama kommari ja keskenään riitelevät, kenen linja on oikea. Sellaista vitsiä kerrotaan: mahtuvat samaa bussiin, mutteivat samaan puolueeseen.


      • harmajapää

        Eikä näkynyt olevan valtaosalla äänestäneistä pienintäkään suhteellisuustajua, -kun äänestivät itselle entistä tiukemman -oikeistoporvari vallan, -eli ts. -diktatuurin...

        -Miten lienee se suhteellisuuden taju irvistelijällä itsellään?

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • näinsemenee

      Hyvin selvisi tässä ketjussa jo, Kaarlon olevan tukijansa kanssa harhainen, elää irti todellisesta maailmasta. Kai se aatteen vuoksi eläminen on kurjuuden huipentuma, silloin ihminen helposti pakenee "toiseen todellisuuteen".
      Harhaiset puhuvat "avaruustutkimuksista" vaikka homma tässä todellisuudessa taitaa olla nojatuolissa istumista silmät kiinni, kuunnellen pään sisäisiä ääniä. Usein niistä äänistä saa skitsofrenia diagnoosin, mutta voi se olla vain sitä pakoa todellisuudestakin.

      Hullujen kanssa on toki turha väitellä, joten olkaa onnellisia omassa uskossanne, me valtaväestö taas omassamme.

      • Kaarlolletukea

        Arvoisa kriitikko,

        Avaruutta voi tutkia monella tavalla. Voi esim. harjoittaa ns. bongaamista. Onhan Kemijärvellä tämä vaalit toistamiseen hävinnyt lintubongarikin, bongaa lintuja, siis havainnoitsee, missä näkyy lintu. Nojatuolissa silmät kiinni ei voi tarkkailla kovin helposti avaruutta, mutta voi mennä parvekkeelle ja siellä tarkastella. Osa havainnoista voi olla luonnonilmiöitä, ja joku tulkitsee ne ufoksi, toinen ei. Misissäkin oli ufoja, mutta luultavasti se oli ohjuskoe, joka tehtiin itänaapurin puolelta. Saa Venäjäkin puolustautua Naton aggressiivisuutta vastaan. Joku luuli, että se ohjuskoe oli avaruusalus. En oikein usko näitä tulkintoja, että olisi avaruuden olentoja käynyt, mutta havainnot voivat olla silti tosia, siis eivät ole ns. valehtelijoita. Säähavaintopallojakin on nähty monesti.

        Tunnen yhden kaverin, jolla on kaukoputki. Hän katselee sillä tähtiä, kuuta ym. ja lukee avaruuskirjallisuutta. Ei ole mikään koulutettu astronomi, on vain hänen harrastus.

        Myös Nurmikumpu saa harrastaa, mitä haluaa, vai ovatko kokoomuslaiset ja oikeistodemarit kieltäneet sen häneltä? Kaikki Kaarlon kommunistitoverit eivät jaa hänen näkemyksiään avaruushavainnoista, mutta se on eri juttu se. Nurmikumpuhan on ollut ilmavalvonnan parissa tekemisissä myös sotilaana, joten hänellä voi olla kokemusta tehdä tällaisia tarkempia havaintoja. Itse en ole Kemijärvellä nähnyt koskaan mitään avaruusolentoja tai ufoja.


      • vaiennettuäänikempassa

        Sanoit kerrankin ihan oikein: -"hullujen kanssa" -on helv...ti...n tarpeetonta väitellä,
        sillä no. ko. kaltaiset eivät osaa erottaa tässä ajassa muuta kuin oikeistodiktatuurin "voiton", -ja anti "ufo" bongaajina pistävät oman "pienenlusikan" -siihen "ufo" juttuun. Kuvittelussaan, että "raamatuntulkinnan" mukaan maailmakaikkeutta muka ei asuteta, -vain tällä Telluksella (Maa) on elämää, -no sellaisia ne, -PIIP, -ovat.

        -Sain taas ufologina uuden skitsofrenia diagnoosin, "hulluista" -meidän tavallisten ihmisten joukossa, -"luojan syy"!
        -Tai jos se on selittelijöiden syy...?


      • k.n888ufologi
        Kaarlolletukea kirjoitti:

        Arvoisa kriitikko,

        Avaruutta voi tutkia monella tavalla. Voi esim. harjoittaa ns. bongaamista. Onhan Kemijärvellä tämä vaalit toistamiseen hävinnyt lintubongarikin, bongaa lintuja, siis havainnoitsee, missä näkyy lintu. Nojatuolissa silmät kiinni ei voi tarkkailla kovin helposti avaruutta, mutta voi mennä parvekkeelle ja siellä tarkastella. Osa havainnoista voi olla luonnonilmiöitä, ja joku tulkitsee ne ufoksi, toinen ei. Misissäkin oli ufoja, mutta luultavasti se oli ohjuskoe, joka tehtiin itänaapurin puolelta. Saa Venäjäkin puolustautua Naton aggressiivisuutta vastaan. Joku luuli, että se ohjuskoe oli avaruusalus. En oikein usko näitä tulkintoja, että olisi avaruuden olentoja käynyt, mutta havainnot voivat olla silti tosia, siis eivät ole ns. valehtelijoita. Säähavaintopallojakin on nähty monesti.

        Tunnen yhden kaverin, jolla on kaukoputki. Hän katselee sillä tähtiä, kuuta ym. ja lukee avaruuskirjallisuutta. Ei ole mikään koulutettu astronomi, on vain hänen harrastus.

        Myös Nurmikumpu saa harrastaa, mitä haluaa, vai ovatko kokoomuslaiset ja oikeistodemarit kieltäneet sen häneltä? Kaikki Kaarlon kommunistitoverit eivät jaa hänen näkemyksiään avaruushavainnoista, mutta se on eri juttu se. Nurmikumpuhan on ollut ilmavalvonnan parissa tekemisissä myös sotilaana, joten hänellä voi olla kokemusta tehdä tällaisia tarkempia havaintoja. Itse en ole Kemijärvellä nähnyt koskaan mitään avaruusolentoja tai ufoja.

        Nimimerkille - Kaarlolletukea, -kiitos ja eräitä täsmennyksiä yleisesti asianäkemyksiin, -joita lievemmin tai jyrkemmin kritisoivat he, -jotka uskovat vallanpitäjiin, kirkko-, ym. uskonnollisten tahojen, -sekä erikoisesti arm, eijan hiljaiseen vaikenemiseen.
        -Vaietusta asia-aiheesta sitten suurelle enemistö ihmisjoukolle on muodostunut
        -virheellinen "minä tiedän käsitys", - kieltäviin näkemyksiin perustuen, - saa lukea puuta ja heinää, sekä # ennen vanhaan,-"heinänkuivatus kärvääillä" -kuivatettuja asia salailuja, -ja kun asiasta vaietaan, salataan, -syntyy ihmisille halu päästellä potaskan, -joita olen saanut lukea erilaisissa tyyleissä koko asia-aiheesta raportoinnin ajan....

        Henkilökohtaisesti olen helmikuusta 1992 alkanut saamaan erilaisia näköyhteyksiä vahvistukseksi olettamukselleni, -jota olen tajunnassani hyväksynyt jo paljon aikaisemmin, -kuin tämä helmikuussa 1992 alkanut havaintojen vaihe edes alkoi.
        -Näin joskus, -harvemmin jo ennen ko. ajankohtaa silloin tällöin erilaisia esineitä lentämässä -ja jopa sain pelastavan neuvon 1950 uintimatkalla, -kun alkoi voimat loppumaan... -niistä kaikista havainnoista on toisaalla raportteja, -lukekaa Kemijärvi - info palstaa, Kaarlon kertomuksia.

        Ei minun tarvitse mennä lumihangelle bongaamaan, -jonnekin pimeään metsään, -näen kaikenlaista ihan koti-ikkunasta katsoessa, - tai jopa istuessani esim.
        TV - katselutoolissa, -(-700 e. tuolissa), vaikka se silloin TV: o on kiinni!

        -Säännöllinen yhteys alkoi helmikuussa 1992 Kemijärven Särkikankaalla, -kerrostalo Korkeakummussa, A rappuu huoneessa 8. -silloin asuessani Kamun kanssa, -"joka ei nakkele lautasia lentelemään"...

        -Aluksi näin ulkopuolella hyvinkin lähelle tulevia esineitä, -joiden saapuminen oli jo elämys sinänsä -ja se naamiointitaitavuus, -lukekaahan mainitsemiani raportteja...
        Ne on tajunnastani riippumattomia havainto heijastumia kaikesta havatuista konkreettisesti, -ei mielikuvitus tuotantoa,,,
        Ne on totuudenmukaisia raportteja,,, -(Joihin olen saanut "heiltä" luvan)...

        -Ensinäkin, "he"? kykenevät ns. telepaattisesti vastaan ottamaan ajatuksiani.. .
        Kymmeniä eri kertoja olen siitä ottanut selvää, -ja niin se vain näkyy olevan.
        "He" -pystyvät telepatiaan, -en minä... -Oikaisuksi mahdollisiin väärinkäsityksiin.

        En tutki avaruutta astronomien tavoin, -olen vain "heidän" -valitsema yhteyshenkilö 888, -ns. ufologi!? -Se ei ole minkään koulukunnan oppiarvo annettuna minulle EU - Suomessa, -tai jo EU: n liittymistä ennen se avaruusoppituoli nosti minut tätä salattua elämää tuntemaan. vaikka "he" ovat signaaleja ihmiskunnalle antaneet hyvin jo, pitkän ajan... -mutta niitä on nähty, -ja on tietenkin vaiettu, -ja myös vaiennetaan raportoimastakin mediassa, -muka eivät ihmiset ole asia-aiheesta kiinnostuneet... -tosin omaan ihan eri näkökannan ko. kiinnostukseen, -ihmisiä kiinnostaa tietää, -ketä olemme, ja mistä olemme saaneet ne alkujuuret. yms...

        -En omaa ns. yliluonnollista kykyä, -ja en missään osiossa väitä näkemiä ilmiöitä miksikään yliluonnollisiksi ilmiöksi, esineiksi yms. -
        -Ne kaikki on tässä äärettömässä ja loputtomassa avaruudessa, -jolla ei ole alkua eikä loppua, ja jonka ykseys on no. materiassa, -eli aineellisuudessa.
        -Tämä kolmiulotteinen maailmankaikkeus pitää sisällään -jo tunnettua, ja paljon, paljon tuntemattomuutta, -todella yllättävissä olemuksissa ne ilmenee kappaleina äärellisesti ja äärettömästi tässä yhdessä ja ainoassa maailmankaikkeudessa. (m-l: ä filosofina, -filsofisia termejä)...

        -Tähän lopuksi paljastan teille totuuden, -miksi näen ja koen teidän mielestä muka päässäni syntyviä illuusioita yms. -no olkoon ne väitteet mitä tahansa?

        Kokemukset perustuvat teknisiin välineisiin, -joita on jossain lähellä, -ja joihin heijastuu laajasti erilaisuutta tästä maailmankaikkeudesta lähetettyinä kuvina, -kuin katsoisin TV. a ja kirjoituksia, numeroja piirroksia joista suomenkielellä kirjotuksia vain lyhyet pätkiä, -muu arvoitukseksi vielä ainakin jää.

        Mitä atrkoitan: tekniset välineet? Sitä esim. että näen kellotaulu, a missä kellon mukaan ovat viisarit, saan nähtäväksi erilaisia lähetyksiä... tosiaan kutenesim. katsoisin TV: ä, n, -ovat hyvin elävän näköisiä, -erilaisuuksissaan -ym . jopa Maapallolla tuhoista, -viittaan esim. -Aasian suureen tuhoisaan hyökyaalto tuhoon, ja -miten se tuho syntyi merellä... -yms...

        Tekinisesti ovat luoneet yhteyshenkilöönsä- 888 mahdollisuuden saada erilaisia signaaleja hyvin laajasti eri puolilta Maapalloa, -ja kauempaa...
        -Lukekaan mainitsemani Kemijärvi-suomi24 foorumeissa olevia raöportejaa, joko Kaarlon kertomuksia ulkoavaruudesta, -minkä pilasivat asiaan liitetyt, tarpeettomia juttuja... -tai Kemijärvi - info Kaarlo kertomuksia ns. raportteja...

        -Ei se ole kuin tekninen yhteys, myös mm. ne kuvasiirrot elävistä ihmisenkaltaisista, -joita käy ja yms... -loppuu merkit.
        -Asialista vuoropuhelua pyydän...

        k.n. 888 ufologi, alias:
        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • sanotaasse

        Missä on nyt se Kaarlo-fani, se joka sanoo että huuhaa-kirjotukset ei ole Kaarlon kynästä lähtösin?


      • Kaarlofani

        Ei Nurmikumpu ole varmasti kirjoittanut esim. seuraavia viestejä:

        "Kaarlo Nurmikumpu höhöhöhöhöhöh"

        "UFOT JA 70 LUKU ON NUMERO 1"

        "marssin vappumarssille humanoidiystävieni kanssa vichy-pullosta siemaillen"

        Jos Nurmikumpu tekee avaruushavaintoja, niin tehköön, mutta ei kaikki kommunistit niitä tee eikä ole samaa mieltä ufojutuista, mutta se on henkilökohtainen asia. Älkää sekoittako kommunismia ja ufoja, ne on kaksi eri asiaa! Ufot ovat Nurmikummun yksityisasia ja hänellä on sananvapauden oikeus kertoa niistä. En ole nähnyt ufoja ja Kemijärvellä on voinut olla erilaisia ilmiöitä, mutta Nurmikumpu tulkitsee toisin ja esim. Misin valoilmiö tulkittu toisin. Voi olla luonnollisia selityksiä. Ei Lenin ja Stalinkaan olleet kaikista asioista samaa mieltä, mutta onko politiikka ja ufot pakko sekoittaa teidän, jotka vaaditte proletaarin turpaa tukkoon...?

        Väititte, että Nurmikummulla on ollut pään sisällä avaruusolentoja, n.s. pieniä vihreitä miehiä. Ei hän semmostakaan ole kirjoittanut täällä, vaan on teidän revisionistien valheita ja oikeistodemarien ja porvari-katipalistien!


      • aliaksiaolette
        Kaarlofani kirjoitti:

        Ei Nurmikumpu ole varmasti kirjoittanut esim. seuraavia viestejä:

        "Kaarlo Nurmikumpu höhöhöhöhöhöh"

        "UFOT JA 70 LUKU ON NUMERO 1"

        "marssin vappumarssille humanoidiystävieni kanssa vichy-pullosta siemaillen"

        Jos Nurmikumpu tekee avaruushavaintoja, niin tehköön, mutta ei kaikki kommunistit niitä tee eikä ole samaa mieltä ufojutuista, mutta se on henkilökohtainen asia. Älkää sekoittako kommunismia ja ufoja, ne on kaksi eri asiaa! Ufot ovat Nurmikummun yksityisasia ja hänellä on sananvapauden oikeus kertoa niistä. En ole nähnyt ufoja ja Kemijärvellä on voinut olla erilaisia ilmiöitä, mutta Nurmikumpu tulkitsee toisin ja esim. Misin valoilmiö tulkittu toisin. Voi olla luonnollisia selityksiä. Ei Lenin ja Stalinkaan olleet kaikista asioista samaa mieltä, mutta onko politiikka ja ufot pakko sekoittaa teidän, jotka vaaditte proletaarin turpaa tukkoon...?

        Väititte, että Nurmikummulla on ollut pään sisällä avaruusolentoja, n.s. pieniä vihreitä miehiä. Ei hän semmostakaan ole kirjoittanut täällä, vaan on teidän revisionistien valheita ja oikeistodemarien ja porvari-katipalistien!

        kaarlo se näkee, tai kuulee halluja, älä sinä turhaa yritä niitä selittää, teet vaan koko teidän komu-köörin naurunalaiseksi.
        Lue nyt noita Kaarlon havaintoja, äijä kuulee päässään milloin mitäkin morsetusta, ja höpittää olevansa havainoitsija 888.
        Taidat Kaarlofani olla juurikin se Kaarlo itse, kun kirjoitatte sarjassa hänen kanssaan.
        Ne nuo Kaarlon puolustelut kun on aika läpinäkyviä juttuja.


      • Kaarlofani

        En ole Kaarlo Nurmikumpu, en ole hänelle edes sukua enkä syntynyt Soppelan kansakoululla. Olenkohan käynytkään koskaan kyseisellä koululla!? En ole edes kommunisti! Tuen kyllä eräitä kommunistisen puolueen tavoitteita, mutta en halua kommunistista yhteiskuntajärjestystä, koska se on utopiaa ja mahdoton tavoite. Enemmänkin kannatan ns. talonpoikaissosialismia, tästä asiasta on Nurmikumpu eri mieltä. Silti voi puolustaa hänen oikeuttaa sananvapauteen! Vai pitäisikö kaikkien vaatia turpaa tukkoon, kuten demarit Rovaniemellä? No, kansa taisi tukkia demarien turvat nyt aika lujaa!!! Tsemppiä Nurmikummulle ja kunnioittakaa jo korkeaan ikään elänyttä henkilöä, vanhusten arvostaminen on osoitus ihmisen sivistyksestä. Nurmikumpu ei huutele täällä tyhmyyksiä eikä kaduillakaan, kuten täällä on hyvin monet todistaneet: puhuu fiksusti jopa oikeistolaisporvareiden mielestä (Suomi24, useat todistelut)

        Ufo-jutut on vähän erikoisia, mutta hänen yksityisasia ja kunnioitetaan sanavapautta.


      • k.n888ufologi
        Kaarlofani kirjoitti:

        Ei Nurmikumpu ole varmasti kirjoittanut esim. seuraavia viestejä:

        "Kaarlo Nurmikumpu höhöhöhöhöhöh"

        "UFOT JA 70 LUKU ON NUMERO 1"

        "marssin vappumarssille humanoidiystävieni kanssa vichy-pullosta siemaillen"

        Jos Nurmikumpu tekee avaruushavaintoja, niin tehköön, mutta ei kaikki kommunistit niitä tee eikä ole samaa mieltä ufojutuista, mutta se on henkilökohtainen asia. Älkää sekoittako kommunismia ja ufoja, ne on kaksi eri asiaa! Ufot ovat Nurmikummun yksityisasia ja hänellä on sananvapauden oikeus kertoa niistä. En ole nähnyt ufoja ja Kemijärvellä on voinut olla erilaisia ilmiöitä, mutta Nurmikumpu tulkitsee toisin ja esim. Misin valoilmiö tulkittu toisin. Voi olla luonnollisia selityksiä. Ei Lenin ja Stalinkaan olleet kaikista asioista samaa mieltä, mutta onko politiikka ja ufot pakko sekoittaa teidän, jotka vaaditte proletaarin turpaa tukkoon...?

        Väititte, että Nurmikummulla on ollut pään sisällä avaruusolentoja, n.s. pieniä vihreitä miehiä. Ei hän semmostakaan ole kirjoittanut täällä, vaan on teidän revisionistien valheita ja oikeistodemarien ja porvari-katipalistien!

        Kaarlon Fani? kirjoittaa ihan oikein, -etten ole itse kirjoitellut niitä teesejä, -joita hän esiin tuo alussa, "huuhahtelijoiden" kynästä lähteneinä asian sotkemistarkoituksessa kyhättyinä teeseinä.
        -Ensinnäkään, -en ole aloittanut yhtäkään foorumia... -ne on aloittaneet pahassa, .tai oikein pahassa toiset, -tosin joissakin on parempi alku, ja esiintyvät omalla nimimerkillä, -laitamatta minun nimeä nimimerkin paikkaan...

        Ei ufojen bongaaminen ole tietenkään vain eräiden kommunistien havaintoja, -niitä havaitsee yhtälailla porvaritkin ja jopa opportunistit, -jos niillä siihen katseluun on edes aikaa, juoniessa uusia suurenrahan tukikeinoja, -mukana hallituksessa olemiseen?...

        Ihmiskunta tulevaisuudessa yhä enemmän saa tietoa ympäröivästä, loputtomasta avaruudesta, -ja silloin he jo laajasti ottaen ovat enemmän yhteyksissä tosiinsa, -ilman tuhoamisaikeita...
        Ihmiskunnan suuret joukot ovat jo olleet havaintonäköyhteyksissä ns. -"ufo: -jen" kanssa, -en minä ole ainoa, -jos olen yksi Kemijärvellä, -on eräitä toisiakin, -jotka näköhavainnoista vaikenevat...(?).
        -Sitä en tajua, miksi niin menettelevät? Tai ehkä vaikenemisen tajuankin, -miksi niin menettelevät...???

        -Kommunisti olen, -no. marxilais - leniniläinen työväenluokan, -KTP puolueen kommunisti, -en ole sosialisti, ja en demari, vasuri tai joku muu... -Olen KTP:n kommunisti.
        -KTP: n kommunisteilla ei ole ajankohtainen vielä luoda toimintasuunnitelmaa avaruuden olojen tutkimiseen, -vaan luokkataistelu maallisia riistäjä monopolikapitalisteja ja heidän poliittisia porvari - opportunistisia asiarenkejä vastaan...

        Olen puolueen yksi perustajajäsen v. 1988, -ja jatkan luokkataistelu toimintaa puolueen mukana, -mutta myös on ko. ufojen bongaus harrastuksena, -tai oikeasti he itse aloittivat yhteyden oton 888: n, -myös ihmiskunnalle minunkin kautta, -vaan miten näitä esittelen laajemmin, -kuin mitä yritän raportein, -ja näillä foorumeilla asiasta kertoa, -kovan vastareaktiojoukon ympäröimänä, ja provosoivat raporttien sanomaa.

        -Ufoista kirjoittaminen on kannanotto, -ja se on politiikkaa, -vaan ei ns. puoluepolitiikkaa, -jota tuo tai tämä ideologia (aate innoittaa joko puolustamaan tai vastustamaan), -ihan oikein, -on ufot - ja puoluepolitiikka älytöntä sotkea toisiinsa. Sen tekevät vain sabotoijat...

        Mitä tulee Leninin ja Stalinin joissakin asioissa erimielisinä olemisesta, -osoittaa juuri sitä, -että on kaksi erilaista näkökantaa asiaan, -ja demokraattisen sentralismin Leninin puolueen järjestöperiaatteessa, tuosta tai tästä ehdotetusta asiasta keskustellaan, väitellään, -ja äänestetäänkin tarvittaessa...
        -Se näkökanta, -kumpi saa puolueen enemistön kannatuksen, -on voittanut, -ja sen eteen kaikki puolueen jäsenet toimivat ikään kuin yhtenä jäsenenä... -Näin se menee...

        -Muistutan: -Herrat Trotski ja Buharini olivat NKP(b): a kumpikin laita jäseninä, -ja toimivat käytännössä aika usein puolueen enemistön tekemiä leniniläisiä päätöksiä vastaan,
        -rikkoen sovittua ohjelmaa asian eteenpäin viennissä, -eikä he siis aina kunnioittaneet enemistön tekemiä päätöksiä...
        -Nyt samaisten voimien jälkeläiset toimivat Venäjällä, ja syyllistävät omista virheistä ja vääristelyistä Stalinia ja yhä useampi myös jo Leniniä...
        On sanottava, -kaiken oppimani lisäksi on Neuvosto-Venäjän ja NL: n historiaakin tullut sivussa opiskeltua, lisäksi Suomen historian, ja Suomen vanhan työväenpuolueen historiaa, kansainvälistä työväenluokan historia, jne yhteiskuntatieteiden runsauden oppitulissa, ja poliittista kansantaloustiedettä, filosofia ja teoriaa ja taktiikkaa...- silti rehellisesti tunnustan: -en ole kaikki tietävä, -henkseleitten paukuttaja - tai nokkapystyssä maleksiva byrokraatti, -tietoa on, -kunpa olisin saanut niitä käyttää työn ja tavallisen ihmisten hyväksi enemmän, -kuin on ollut mahdollisuus tässä ja nyt, vuosikymmenien aikana...

        -Lopuksi siihen väitteeseen, -että päässäni olisi ollut pieniä, -vihreitä miehiä???
        Nauran...
        -Ei siellä ollut isoja tai pieniä, -minkään värisiä miehiä tai naisia... -ei, sen on sepittäneet juuri sabotoija... Väärsitellen omaa raportiani, jossa kerroin, että Korfkeakummun kerrostalossa, jossa alkoi helmikuussa 1992 tämä yhä jatkuva eri prosessien säännöllinen yhteys, mikä jatkuu täällä Kemijärven keskustassa, -Lumppiolla asuessani helmikuusta 1994 lähtien...

        -Kemijärven Särkikankaan Korkeakumpu nimisessä kerrostalossa näin yhtenä päivä iltasella sellaisia pieni kuparisi ja kiiltäviä esineitä, -jotka tunkeutuivat betonoituun välikattoon ja tulivat toisessa paikasa jälleen näkösälle, -niitä oli muutama...

        -Edellisenä iltayönä näin kerrostalon länsipuolella matalalla olevan peite / naamio pilvimassan takaa esiin tulevan lentävän lautasen, -ja sen nopean lähdön, -ja taas hitaan paluun toiseen suuntaan... -ne toivat ne pienet esineet ...
        Jatkuu, loppuu merkit
        k.n.888 ufologi -kemijärvu


      • k.n.888ufologi
        k.n888ufologi kirjoitti:

        Kaarlon Fani? kirjoittaa ihan oikein, -etten ole itse kirjoitellut niitä teesejä, -joita hän esiin tuo alussa, "huuhahtelijoiden" kynästä lähteneinä asian sotkemistarkoituksessa kyhättyinä teeseinä.
        -Ensinnäkään, -en ole aloittanut yhtäkään foorumia... -ne on aloittaneet pahassa, .tai oikein pahassa toiset, -tosin joissakin on parempi alku, ja esiintyvät omalla nimimerkillä, -laitamatta minun nimeä nimimerkin paikkaan...

        Ei ufojen bongaaminen ole tietenkään vain eräiden kommunistien havaintoja, -niitä havaitsee yhtälailla porvaritkin ja jopa opportunistit, -jos niillä siihen katseluun on edes aikaa, juoniessa uusia suurenrahan tukikeinoja, -mukana hallituksessa olemiseen?...

        Ihmiskunta tulevaisuudessa yhä enemmän saa tietoa ympäröivästä, loputtomasta avaruudesta, -ja silloin he jo laajasti ottaen ovat enemmän yhteyksissä tosiinsa, -ilman tuhoamisaikeita...
        Ihmiskunnan suuret joukot ovat jo olleet havaintonäköyhteyksissä ns. -"ufo: -jen" kanssa, -en minä ole ainoa, -jos olen yksi Kemijärvellä, -on eräitä toisiakin, -jotka näköhavainnoista vaikenevat...(?).
        -Sitä en tajua, miksi niin menettelevät? Tai ehkä vaikenemisen tajuankin, -miksi niin menettelevät...???

        -Kommunisti olen, -no. marxilais - leniniläinen työväenluokan, -KTP puolueen kommunisti, -en ole sosialisti, ja en demari, vasuri tai joku muu... -Olen KTP:n kommunisti.
        -KTP: n kommunisteilla ei ole ajankohtainen vielä luoda toimintasuunnitelmaa avaruuden olojen tutkimiseen, -vaan luokkataistelu maallisia riistäjä monopolikapitalisteja ja heidän poliittisia porvari - opportunistisia asiarenkejä vastaan...

        Olen puolueen yksi perustajajäsen v. 1988, -ja jatkan luokkataistelu toimintaa puolueen mukana, -mutta myös on ko. ufojen bongaus harrastuksena, -tai oikeasti he itse aloittivat yhteyden oton 888: n, -myös ihmiskunnalle minunkin kautta, -vaan miten näitä esittelen laajemmin, -kuin mitä yritän raportein, -ja näillä foorumeilla asiasta kertoa, -kovan vastareaktiojoukon ympäröimänä, ja provosoivat raporttien sanomaa.

        -Ufoista kirjoittaminen on kannanotto, -ja se on politiikkaa, -vaan ei ns. puoluepolitiikkaa, -jota tuo tai tämä ideologia (aate innoittaa joko puolustamaan tai vastustamaan), -ihan oikein, -on ufot - ja puoluepolitiikka älytöntä sotkea toisiinsa. Sen tekevät vain sabotoijat...

        Mitä tulee Leninin ja Stalinin joissakin asioissa erimielisinä olemisesta, -osoittaa juuri sitä, -että on kaksi erilaista näkökantaa asiaan, -ja demokraattisen sentralismin Leninin puolueen järjestöperiaatteessa, tuosta tai tästä ehdotetusta asiasta keskustellaan, väitellään, -ja äänestetäänkin tarvittaessa...
        -Se näkökanta, -kumpi saa puolueen enemistön kannatuksen, -on voittanut, -ja sen eteen kaikki puolueen jäsenet toimivat ikään kuin yhtenä jäsenenä... -Näin se menee...

        -Muistutan: -Herrat Trotski ja Buharini olivat NKP(b): a kumpikin laita jäseninä, -ja toimivat käytännössä aika usein puolueen enemistön tekemiä leniniläisiä päätöksiä vastaan,
        -rikkoen sovittua ohjelmaa asian eteenpäin viennissä, -eikä he siis aina kunnioittaneet enemistön tekemiä päätöksiä...
        -Nyt samaisten voimien jälkeläiset toimivat Venäjällä, ja syyllistävät omista virheistä ja vääristelyistä Stalinia ja yhä useampi myös jo Leniniä...
        On sanottava, -kaiken oppimani lisäksi on Neuvosto-Venäjän ja NL: n historiaakin tullut sivussa opiskeltua, lisäksi Suomen historian, ja Suomen vanhan työväenpuolueen historiaa, kansainvälistä työväenluokan historia, jne yhteiskuntatieteiden runsauden oppitulissa, ja poliittista kansantaloustiedettä, filosofia ja teoriaa ja taktiikkaa...- silti rehellisesti tunnustan: -en ole kaikki tietävä, -henkseleitten paukuttaja - tai nokkapystyssä maleksiva byrokraatti, -tietoa on, -kunpa olisin saanut niitä käyttää työn ja tavallisen ihmisten hyväksi enemmän, -kuin on ollut mahdollisuus tässä ja nyt, vuosikymmenien aikana...

        -Lopuksi siihen väitteeseen, -että päässäni olisi ollut pieniä, -vihreitä miehiä???
        Nauran...
        -Ei siellä ollut isoja tai pieniä, -minkään värisiä miehiä tai naisia... -ei, sen on sepittäneet juuri sabotoija... Väärsitellen omaa raportiani, jossa kerroin, että Korfkeakummun kerrostalossa, jossa alkoi helmikuussa 1992 tämä yhä jatkuva eri prosessien säännöllinen yhteys, mikä jatkuu täällä Kemijärven keskustassa, -Lumppiolla asuessani helmikuusta 1994 lähtien...

        -Kemijärven Särkikankaan Korkeakumpu nimisessä kerrostalossa näin yhtenä päivä iltasella sellaisia pieni kuparisi ja kiiltäviä esineitä, -jotka tunkeutuivat betonoituun välikattoon ja tulivat toisessa paikasa jälleen näkösälle, -niitä oli muutama...

        -Edellisenä iltayönä näin kerrostalon länsipuolella matalalla olevan peite / naamio pilvimassan takaa esiin tulevan lentävän lautasen, -ja sen nopean lähdön, -ja taas hitaan paluun toiseen suuntaan... -ne toivat ne pienet esineet ...
        Jatkuu, loppuu merkit
        k.n.888 ufologi -kemijärvu

        Jatkan hiukan vielä edellistä kerrontaa, -eli raportoin...

        Seuraavana päivänä kun näin ne esineet, -kävelin asunnon, yksiö lattialla ja päätin istahtaa sängynlaidalle, -kun äkkiä tein suuntakäännöksen, tunsin, -miten joku esine tupsahti vasemmasta korvasta pään sisään... Ihan oikeasti.

        -Pian sen esineen pään sisään tupsahtamista, lakkasi ulkoinen kuulo vasemmasta korvasta kokonaan.

        -Korvan sisällä alkoi kuulumaan miten kumisi ja romisi korvakalvo... -ja pian alkoi kuulumaan kahden ihmisenäänellä käytyä vieraskielistä keskustelua, -josta en ymmärtänyt sanaakaan....Ei kieli olut venäjänkieltä, jota jonkun verran osaan kuunnelal sujuvammin... -ei ruotsia... -niin en tiedä, mitä kieltä puhuivat?...

        -Sen pienen esineen pääni läpi kulkemiseen meni noin 2 ja 1/2 vuorokautta, -ja n e kaksi kävi keskustelua keskenään(kö)?
        -Kuulin vain kahden äänet... -Sitä kesti sen päänlennon ajan..

        Pääni läpilennonloppuajassa alkoi tosi murteellisella äänellä kuulumaan, -emme pääse täältä poissa... kun satuin olemaan petillä, oikea korva tyynyyn painettuna... -hiukan käänsin päätä, -ja kuului... -ääni, -mikä kuului: -tai niin ymmärsin: -kuolet pian?

        Outoa, -olin koko vaiheen ajan rauhallinen, -eikä ko. kuoleman pian tuleminenkaan hätkäyttänyt, -kerranhan sitä kuolee... ja kuolee nekin, -joiden päänläpi ei lennä tai mene pieni alus... -(Mene sana sopii paremmin kuin lentämine, -vai)?

        -Kuitenkaan en ole kuollut 1994 vuoden alkuaikoihin, -ja kun sitten välittömästi alkoi palautumaan kuulo vasempaan korvaan, -tajusin sanoma; -kuulet pian!

        -Näin se tapaus... ja sekö on jotakin ns. tajunnan harhaa ja mielikuvitusta... -entä sitten jatkossa? -Miten se vaihe sysäsi toiseen, -mutta enpä nyt sitä kerro, -voi olla tässäkin taas jo aiheita niille ns. sabotoijille... -joten jään kuulolle, -ja jos joku oikeasti haluaa kuulla, -mitä sitten tapahtui, -kerron pyydettynä.

        k.n. 888 ufologi -Kemijärvi
        alias: Kaarlo Nurmikumpu

        ..


      • k.n888ufologi

        Vielä lyhyt lisäkommentti.
        Ne keskustelijat eivät olleet minun pään sisällä, -jos se pieni alus... keskustelijat olivat, toinen komento aluksessa, ja toinen lähempänä oleva seuranta-aluksessa, -jossa eläväiset juttelivat ilmeisesti asentaessa lentävän tai menevän esineen kulkureitti opastusta, -ettei koko pää hajoa...
        -Silti tapahtui jotain tosi yllättävää, -tekisi mieli jo nyt jatkaa siitä kertomalla, -mutta kuten sanoin, -odotan toivomusta tai ruoskimista, ja kertomista, -että unohdin muka lääkkeet ottamatta, -ja että olisi nyt psykiatrille töitä... -huvittavia palautetta, -jotka ei lannista silti minua, -joka vain raportoin kokemuksiaan yhteyshenkilö 888; a.

        k.n.888 -ufologi -Kemijärvi
        Kaarlo Nurmikumpu


      • eimeeläpi
        Kaarlofani kirjoitti:

        En ole Kaarlo Nurmikumpu, en ole hänelle edes sukua enkä syntynyt Soppelan kansakoululla. Olenkohan käynytkään koskaan kyseisellä koululla!? En ole edes kommunisti! Tuen kyllä eräitä kommunistisen puolueen tavoitteita, mutta en halua kommunistista yhteiskuntajärjestystä, koska se on utopiaa ja mahdoton tavoite. Enemmänkin kannatan ns. talonpoikaissosialismia, tästä asiasta on Nurmikumpu eri mieltä. Silti voi puolustaa hänen oikeuttaa sananvapauteen! Vai pitäisikö kaikkien vaatia turpaa tukkoon, kuten demarit Rovaniemellä? No, kansa taisi tukkia demarien turvat nyt aika lujaa!!! Tsemppiä Nurmikummulle ja kunnioittakaa jo korkeaan ikään elänyttä henkilöä, vanhusten arvostaminen on osoitus ihmisen sivistyksestä. Nurmikumpu ei huutele täällä tyhmyyksiä eikä kaduillakaan, kuten täällä on hyvin monet todistaneet: puhuu fiksusti jopa oikeistolaisporvareiden mielestä (Suomi24, useat todistelut)

        Ufo-jutut on vähän erikoisia, mutta hänen yksityisasia ja kunnioitetaan sanavapautta.

        Selvästi olet Kaarlo, yrität teeskennellä olevasi joku muu, vaikka tosi huonosti. Toistelet kuukausitolkulla noita samoja fraaseja turvan tukkimisesta, ja kuinka et huutele kadulla, se on mielestäsi jotenkin hienoa käytöstä.


      • Kaarlofani

        En ole hän, Kaarlo Nurmikumpu. En ole edes kommunisti, mutta olen hyvin tuohtunut siitä ihmisen aliarvioimisesta ja ihmisarvon lyömisestä, mitä paneelista boikotoiminen ja turvan tukkimisvaatimukset merkitsevät. Kiusaaminen ja toisen halveksunta ovat Kemijärvellä kyllä ihan normaaleja asioita, mutta ei niihin pidä alistua. Puolustamme ihmistä, täällä porvarillisessa demokratiassa! Kaikki saavat puhua! Ei saisi muka edes sanoa että porvarillinen demokratia, jos ei ole Nurmikumpu, niin on täällä huudettu. Saa sitä ilmaisua muutkin käyttää. Ei hän itse ole edes sanonut, että ei saisi. Onnea Nurmikummulle vaalikannatuksesta ja te turvantukkijat, hävetkää! Nurmikumpu on ystävämme!


      • tilannearviomme
        eimeeläpi kirjoitti:

        Selvästi olet Kaarlo, yrität teeskennellä olevasi joku muu, vaikka tosi huonosti. Toistelet kuukausitolkulla noita samoja fraaseja turvan tukkimisesta, ja kuinka et huutele kadulla, se on mielestäsi jotenkin hienoa käytöstä.

        Kyllä maailmaan mahtuu niin monenlaista tallaajaa, että luultavasti Nurmikummun höpötyksilläkin on muutamia kannattajia. He käyttävät nimimerkkejä "Kaarlofani", "Pro Kaarlo" ja "yksimonista". Osa ehkä vilpittömästi aattelee, että puolustavat siten ihmisoikeuksia, kun riehaantuivat Yrittäjien paneelin kutsuttujen listasta. Osa taas pitää Nurmikummun ufo-hommia hyvänä viihteenä ja siksi haluavat, että tämä kirjoittaa. Jotkut voivat tahallaan pelleillä ja provosoida Nurmikummun vastustajia kehumalla ufo-miestä. Voi olla vielä vanhoja oikeita telaketjukommareitakin elossa, jotka puolustavat Marxin aatetta ja Leninin yms. tekosia.


    • turvat.tukkoon

      Äläkää helevetissä höynäkkö sitä, eihän se ku yltyy.

      • k.n888ufologi

        Ei sitä helvettiä muualla ole kuin kaatopaikkaa voidaan myös siksi nimittää, .se kaatopaikka on ns. helvetti!

        -En ylly mihinkään uskonlailla hurahtaen raportoidessani havaintoja ja saamiani kokemuksia -"ufo" sektorilla... -Kerron aina vain, -sanon toistaen, aina vain havainnoista objektiiviset raportit. -En pyri sepittelemään yhtäkään raporttia, -vaan ne aina ilmentää sitä konkreettista havaintoa, -ja kun luette ne Kemijärvi-Suomi24 foorumissa, -esim. Kemijärvi-info Kaarlon kertomuksia, -saatte kokonaiskuvan asia-aiheeseen, josta olen raportoinut.
        -Kuvat raporttien yhteyksissä eivät ole ottamiani -ja ei ole minun myöskään piirrokset...
        -Ne on raporttien siirtäjä ko. foorumiin laittanut, -hänen sanojen mukaan: -koristeeksi...
        -Ufojen havaitseminen ja raportointi niisitä ei ole yhtä kuin LUOKKATAISTELU,
        -meillä luokkayhteiskuntien työn ja pääoman välillä edelleen objektiivisesti käyty-, -eli Sinun, Minun tajunnasta riippumaton, -eri syklien prosessi.--(eri jaksojen vaihe)...

        -Älä julkista kuvittelujasi yleiselle foorumille huudolla: -"Älkää ... höynätkö sitä, eihän se ku yltyy". --KYSYN:: -Mihin hel...vet...tiiin yllyn? -Katso, -raportoin vain näkemys kokemuksia kysyjille, -ja en ylly huutamaan, -kun markkinoiden helppoheikki yltyy...

        -Saat jatka aforismikomppien edelleen kynäilemistä, -ja Sinä kun et komppaile suinkaan huuhaa?

        Kunnioittaen k. n. 888 -ufologi
        Alias: Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


      • ufo-sanonta

        ystävällisesti kysyn arvoisa nurmikumpu, oletko kuullut tällä palstalla oli yhdessä ketjussa että Kemijärvellä on sanonta --- "OHO, SANOI NURMIKUMPU KUN UFON NÄKI"

        onko tällainen sanonta yleisesti siellä käytössä? aika sanaseppoja siellä ollaan


      • k.n888ufologi
        ufo-sanonta kirjoitti:

        ystävällisesti kysyn arvoisa nurmikumpu, oletko kuullut tällä palstalla oli yhdessä ketjussa että Kemijärvellä on sanonta --- "OHO, SANOI NURMIKUMPU KUN UFON NÄKI"

        onko tällainen sanonta yleisesti siellä käytössä? aika sanaseppoja siellä ollaan

        -Tuo on aivan uutta, -ufo asioissa minulle...
        Itse joskus jossakin yhteydessä aloitin kirjoituksen: -OHO! -En kuitenkaan ufoasioissa, -mutta se on sytyttänyt jonkun k o - OHO sanan perään lausahtamaan jotain minun persoonaan liittyvää ilmeisesti "huumorin" merkeissä?

        -Noin niitä kansan muokkaamia uusia aforismeja syntyy, -joten en nosta "käräjäjuttua"...
        Oikeasti tuo lausahdus tulisi jäädä jälkipolville historiallisena perintönä - allekirjoittanen
        sukunimeen liitettynä... -OHO sanan jatkeena.. -Siitä vain, antaa mennä kun tuli jollakin nasta lausahdus sepitettyä... itse sen ensikerran luin, -ja en ole sen sepittäjä...- OHO!

        -Käytön yleisyyttä en tiedä, -ja sanoin: -Oho, -kun sen nyt ensikerran luin...

        Kysymykseen vastasi 22.4.2015 - Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


    • LAHOPÄÄ

      8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo................

      • T.Teuvo

        Ei ole ihan normaalin ihmisen kommentti tämmöinen kirjainten latominen peräkkäin. Ei ole ei. Tätäkään tuskin on Nurmikumpu kirjoittanut, vaan joku haluaa sotkea hänen keskustelujaan.


      • k.n888ufologi
        T.Teuvo kirjoitti:

        Ei ole ihan normaalin ihmisen kommentti tämmöinen kirjainten latominen peräkkäin. Ei ole ei. Tätäkään tuskin on Nurmikumpu kirjoittanut, vaan joku haluaa sotkea hänen keskustelujaan.

        Nimimerkki T. Teuvo Olet oikeassa, -en varmasti ala tuon tyyliseen alalajiin missään aiheessa, -sillä aina pyrin sanomaan jotakin konkreettista, mutta ufologinakaan en tajua pätkääkään tuosta, -mitä HÄN, "Lahopää" viestissään viestittää?

        -Tämän enemmälti en "HÄNEN viestiin osaa sanoa mitään konkreettisempaa, -kuin että heitä jo poissa pelleily!
        -Ota konkreettisimpia suomenkielisiä kannanottoja, ja olkoon se sitten ihan mihin suuntaan vain, -kunhan et pelleile, -ja et ala mitään: -"lääkeitä tai psykiatria tuputtamaan"...

        k.n. 888 ufologi
        Kaarlo N... Kemijärvi


      • arviovaalista

        Nurmikummun toiminta kiinnostaa ihmisiä. Kemijärvellä kuka vain jolta kysyy vastaa, no tietenkin minä tunnen Nurmi-Kaarlon! Kehuvat mukavaksi mieheksi. Silti kannatus vaaleissa jää aivan onnettomaksi. Mistä tämä johtuu? Onko syy kommunistiaate? Toisaalta myös Oili Harjulan kannatus on matala, vaikka ei ole kommunisti eikä edes alkanut keskusteluihin vaaliliitosta Nurmikummun kanssa kuntavaaleissa. Onko niin, että ei syntyperäiset ehdokkaat herätä kiinnostusta jostain syystä? Emmekö arvosta oman paikkakunnan väkeä? Nurmikumpu on syntynyt Soppelassa, Harjula onko Tonkopurolta kotoisin, tunnetaan myös Suomun asioissa toimivana.


      • sydänsydän
        arviovaalista kirjoitti:

        Nurmikummun toiminta kiinnostaa ihmisiä. Kemijärvellä kuka vain jolta kysyy vastaa, no tietenkin minä tunnen Nurmi-Kaarlon! Kehuvat mukavaksi mieheksi. Silti kannatus vaaleissa jää aivan onnettomaksi. Mistä tämä johtuu? Onko syy kommunistiaate? Toisaalta myös Oili Harjulan kannatus on matala, vaikka ei ole kommunisti eikä edes alkanut keskusteluihin vaaliliitosta Nurmikummun kanssa kuntavaaleissa. Onko niin, että ei syntyperäiset ehdokkaat herätä kiinnostusta jostain syystä? Emmekö arvosta oman paikkakunnan väkeä? Nurmikumpu on syntynyt Soppelassa, Harjula onko Tonkopurolta kotoisin, tunnetaan myös Suomun asioissa toimivana.

        Jep, Muuten. miksi minun pitäisi tehdä vaaliliitto Kaarlon kanssa? Tämä asia ei ole selvinnyt minulle vielä. En ole ollut aikeissakaan tehdä vaaliliittoa hänen enkä oikeastaan muidenkaan kanssa Kemijärvellä.

        Olen kasvanut tuolla Helsigissä täksi omaksi itsekseni joka nyt olen. Vain lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni olen asunut Kemijärvellä, Tonkopurolla. Muutin taksin Kemijärvelle vuonna 1995 äitini omaishoitaaksi, ja nyt olen sisareni omaishoitaja.

        Kemijärvi toimi aina ja kaikessa poliittisesti. Poliittinen agendani on erilainen tänne, joten mustamaalausta on paljon..Eritotenkin mustamaalausta harjoittaa yksi vasemistolainen, yksi keskustalainen ja yksi demari. He eivät siedä erilaisuutta. (miehiä ja naisia)


        Jos Suomun asia pitäisi mennä poliittisesti, niin sehän ei tietenkään käy päinsä. Idea ei ole poliittinen. Niinpä kun sen siis pitäisi olla poliittinen, enkä itse voisi olla edes mukana, vien sen pois. Olen viemässä asiaa ulkomaille (Irlantiin) jonne muutan itse perässä kun asia etenee siellä.

        Toivon teille mahdollisuuksia Suomun suhteen. Minun Suomu-ideassani raha ei ole se kynnyskysymys, vaan se on toiminta, sitten tulee raha. Rahaakin on mutta en kerro kun en ole saanut kertoa koskaan.

        Tonkopurolainen olen silti aina.

        terv. Oili


      • harmajapää
        sydänsydän kirjoitti:

        Jep, Muuten. miksi minun pitäisi tehdä vaaliliitto Kaarlon kanssa? Tämä asia ei ole selvinnyt minulle vielä. En ole ollut aikeissakaan tehdä vaaliliittoa hänen enkä oikeastaan muidenkaan kanssa Kemijärvellä.

        Olen kasvanut tuolla Helsigissä täksi omaksi itsekseni joka nyt olen. Vain lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni olen asunut Kemijärvellä, Tonkopurolla. Muutin taksin Kemijärvelle vuonna 1995 äitini omaishoitaaksi, ja nyt olen sisareni omaishoitaja.

        Kemijärvi toimi aina ja kaikessa poliittisesti. Poliittinen agendani on erilainen tänne, joten mustamaalausta on paljon..Eritotenkin mustamaalausta harjoittaa yksi vasemistolainen, yksi keskustalainen ja yksi demari. He eivät siedä erilaisuutta. (miehiä ja naisia)


        Jos Suomun asia pitäisi mennä poliittisesti, niin sehän ei tietenkään käy päinsä. Idea ei ole poliittinen. Niinpä kun sen siis pitäisi olla poliittinen, enkä itse voisi olla edes mukana, vien sen pois. Olen viemässä asiaa ulkomaille (Irlantiin) jonne muutan itse perässä kun asia etenee siellä.

        Toivon teille mahdollisuuksia Suomun suhteen. Minun Suomu-ideassani raha ei ole se kynnyskysymys, vaan se on toiminta, sitten tulee raha. Rahaakin on mutta en kerro kun en ole saanut kertoa koskaan.

        Tonkopurolainen olen silti aina.

        terv. Oili

        -Niin, ja miksi minun pitää alkaa vaaliliittoon Oilin kanssa?
        Ei ole henkilökohtaista estettä, -vaan ideologinen este, -siitä enempää tässä nyt perustelemaan, -osaan lyhyestikin kommentoida.

        Terveisin Kaarlo


      • eivaaliittoaOilinkanssa
        sydänsydän kirjoitti:

        Jep, Muuten. miksi minun pitäisi tehdä vaaliliitto Kaarlon kanssa? Tämä asia ei ole selvinnyt minulle vielä. En ole ollut aikeissakaan tehdä vaaliliittoa hänen enkä oikeastaan muidenkaan kanssa Kemijärvellä.

        Olen kasvanut tuolla Helsigissä täksi omaksi itsekseni joka nyt olen. Vain lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni olen asunut Kemijärvellä, Tonkopurolla. Muutin taksin Kemijärvelle vuonna 1995 äitini omaishoitaaksi, ja nyt olen sisareni omaishoitaja.

        Kemijärvi toimi aina ja kaikessa poliittisesti. Poliittinen agendani on erilainen tänne, joten mustamaalausta on paljon..Eritotenkin mustamaalausta harjoittaa yksi vasemistolainen, yksi keskustalainen ja yksi demari. He eivät siedä erilaisuutta. (miehiä ja naisia)


        Jos Suomun asia pitäisi mennä poliittisesti, niin sehän ei tietenkään käy päinsä. Idea ei ole poliittinen. Niinpä kun sen siis pitäisi olla poliittinen, enkä itse voisi olla edes mukana, vien sen pois. Olen viemässä asiaa ulkomaille (Irlantiin) jonne muutan itse perässä kun asia etenee siellä.

        Toivon teille mahdollisuuksia Suomun suhteen. Minun Suomu-ideassani raha ei ole se kynnyskysymys, vaan se on toiminta, sitten tulee raha. Rahaakin on mutta en kerro kun en ole saanut kertoa koskaan.

        Tonkopurolainen olen silti aina.

        terv. Oili

        Jaa, miksi minun pitäisi alkaa vaaliliittoon Oilin kanssa?
        Ideologisesti välillämme on ikään kuin sovittamaton erilaisuus puolueina...

        Kaarlo N... Kemijävi


      • harmajapää
        arviovaalista kirjoitti:

        Nurmikummun toiminta kiinnostaa ihmisiä. Kemijärvellä kuka vain jolta kysyy vastaa, no tietenkin minä tunnen Nurmi-Kaarlon! Kehuvat mukavaksi mieheksi. Silti kannatus vaaleissa jää aivan onnettomaksi. Mistä tämä johtuu? Onko syy kommunistiaate? Toisaalta myös Oili Harjulan kannatus on matala, vaikka ei ole kommunisti eikä edes alkanut keskusteluihin vaaliliitosta Nurmikummun kanssa kuntavaaleissa. Onko niin, että ei syntyperäiset ehdokkaat herätä kiinnostusta jostain syystä? Emmekö arvosta oman paikkakunnan väkeä? Nurmikumpu on syntynyt Soppelassa, Harjula onko Tonkopurolta kotoisin, tunnetaan myös Suomun asioissa toimivana.

        Ihanko oikeasti toimintani kiinnostaa ihmisiä, ja silti sain vain Kemijärveltä kahdeksan ääntä, -joista ysi oli oma ääni... Sallasta 1 ääni ja muualta Lapista 12... -Hain 100 ääntä ja juttua Kemijärveltä, -ajatellen ensivuoden kuntavaali...
        Lieneekö lopputarkastus syönyt äänistäni pois joitakin?

        Nimen omaa marxilais - leniniläinen kommunisti jäsenyyteni työväenluokan KTP: a, oli äänieste, -sillä olihan mahtavat voimat myös puskaradiossa vastaan, eikä mediassakaan tullut esiinnyttyä, ja en niitä makkaroita, kahvia ja tulitikkuja jaellut, kuin eräät puolueet Kemijärven torilla markkinapäivinä...

        Eikä valtiovalta jakanut KTP: e vaalitukea, -joten siinä syitä, -miksi eivät äänestäneet, ja taisi se ikärasismikin purra, -täytänhän toukokuun 5. päivä, syntymästäni 75. vuotta.

        Kävin viimeisen eduskuntavaalin ns. muodollisesti kevyenä irrottautumisena Eduskuntaan "pyrkyrin osasta"---...
        Edelleen KTP: n jäsen...

        -Kaarlo N... Kemijärvi


      • vaaliliittoasia

        Kaikkien pienten puolueiden pitäisi tehdä teknillinen vaaliliitto ennen vaaleja, mutta kun te kyttäätte, että jos jollakin on vähän erilainen aate, niin ei voi sitten tehdä. Iso vaaliliitto voisi päästää jonkun pienen läpikin, mutta kun olette kuin "kanat orrella" eri listoilla, niin ei koskaan mene kukaan läpi! Ihmeellistä, että ei vaihtovoimat ja ideologian tuojat voi edes ystävällistä vaaliliittoa tehdä teknillisesti ja toiminnallisten kysymysten osalta. Ilmeisesti Kemijärvellä ei ole edes käyty neuvotteluja tästä. Tietenkin on oma asia pienpuolueiden. Viimeksi kyllä SKP ja KTP teki vaaliliiton. Nyt ei ollut ja SKP sai moninkertaisen määrän ääniä ko KTP.


      • oooossss
        harmajapää kirjoitti:

        Ihanko oikeasti toimintani kiinnostaa ihmisiä, ja silti sain vain Kemijärveltä kahdeksan ääntä, -joista ysi oli oma ääni... Sallasta 1 ääni ja muualta Lapista 12... -Hain 100 ääntä ja juttua Kemijärveltä, -ajatellen ensivuoden kuntavaali...
        Lieneekö lopputarkastus syönyt äänistäni pois joitakin?

        Nimen omaa marxilais - leniniläinen kommunisti jäsenyyteni työväenluokan KTP: a, oli äänieste, -sillä olihan mahtavat voimat myös puskaradiossa vastaan, eikä mediassakaan tullut esiinnyttyä, ja en niitä makkaroita, kahvia ja tulitikkuja jaellut, kuin eräät puolueet Kemijärven torilla markkinapäivinä...

        Eikä valtiovalta jakanut KTP: e vaalitukea, -joten siinä syitä, -miksi eivät äänestäneet, ja taisi se ikärasismikin purra, -täytänhän toukokuun 5. päivä, syntymästäni 75. vuotta.

        Kävin viimeisen eduskuntavaalin ns. muodollisesti kevyenä irrottautumisena Eduskuntaan "pyrkyrin osasta"---...
        Edelleen KTP: n jäsen...

        -Kaarlo N... Kemijärvi

        Oiioii888sssäöääll öÖÖÖÖÖÖOOOUYU888YYY YYY. ....----..--ssss8888öööö ....888yhyhyhyhyhhyhhyhhbh888hyy yhyhy888hhyhyhjkjkjlj ll888½½½½½½
        ½½½½½888 ½½½½½½½ !!!!!! ½½½½½ ,§§§§§§..§§§§§x§§§§§§§§½½½½½888
        888 777 888 888 8888 88888
        (((((((((( ))))))))))))


      • avaruustutkija003
        oooossss kirjoitti:

        Oiioii888sssäöääll öÖÖÖÖÖÖOOOUYU888YYY YYY. ....----..--ssss8888öööö ....888yhyhyhyhyhhyhhyhhbh888hyy yhyhy888hhyhyhjkjkjlj ll888½½½½½½
        ½½½½½888 ½½½½½½½ !!!!!! ½½½½½ ,§§§§§§..§§§§§x§§§§§§§§½½½½½888
        888 777 888 888 8888 88888
        (((((((((( ))))))))))))

        Selvästi joku humanoidi, ufo-mies yrittää viestiä Kaarlolle, siinä tällainen ei vihkiytynytkin ymmärtää, että yhteyshenkilö 8888 on vistinnän kohde.
        Olisi mielenkiintoista kuulla Kaarlolta, mitä tuo humanoidi sanoo Kaarlolle ?


      • k.n.888ufologi
        avaruustutkija003 kirjoitti:

        Selvästi joku humanoidi, ufo-mies yrittää viestiä Kaarlolle, siinä tällainen ei vihkiytynytkin ymmärtää, että yhteyshenkilö 8888 on vistinnän kohde.
        Olisi mielenkiintoista kuulla Kaarlolta, mitä tuo humanoidi sanoo Kaarlolle ?

        Kaikessa ystävyydessä hänelle, -joka on tuon minulle täysin ymmärtämättömän viestin lähettänyt, -ehkä no. minulle, -yhteyshenkilö 888? -(En ole 8888 tai joku muu).

        Tiedoksi myös kysyjälle ystävällisesti, -en ymmärrä viestin sisältöä, -muoto jo käy tutuksi... -(voisin kertoa puuta heinää), -mutta totuus on, -en ymmärrä viestin sisältöä.

        Sanoit, -joku ufo mies... kuule yhtä hyvin voisi olla nainenkin, -jos on humanoidi kieltä, -ei kuitenkaan sitä joita yhteyshenkilönä edustaan 888: a.

        -Todellisilla humanoideilla on myös suomenkielelle - kääntökoneet, -miksi eivät käännä?
        -Koneenkin suomennos on tosin murteellista ja paljon tuntemattomia sanoja, joen kehitystä on myös suomenkielen osalle tulemassa vähitellen - heilläkin?
        -Eli, -no joo, -tai on jonkun "humanoidin", -ihmisen "kaltaisen" nuoren leikkisää pelleilyä?

        k.n.888 ufologi, alias:
        -Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


      • harmajapää
        vaaliliittoasia kirjoitti:

        Kaikkien pienten puolueiden pitäisi tehdä teknillinen vaaliliitto ennen vaaleja, mutta kun te kyttäätte, että jos jollakin on vähän erilainen aate, niin ei voi sitten tehdä. Iso vaaliliitto voisi päästää jonkun pienen läpikin, mutta kun olette kuin "kanat orrella" eri listoilla, niin ei koskaan mene kukaan läpi! Ihmeellistä, että ei vaihtovoimat ja ideologian tuojat voi edes ystävällistä vaaliliittoa tehdä teknillisesti ja toiminnallisten kysymysten osalta. Ilmeisesti Kemijärvellä ei ole edes käyty neuvotteluja tästä. Tietenkin on oma asia pienpuolueiden. Viimeksi kyllä SKP ja KTP teki vaaliliiton. Nyt ei ollut ja SKP sai moninkertaisen määrän ääniä ko KTP.

        SKP sai ääniä enempi, kun oli ehdokkaitakin enempi, -siinä oli KTP: n heikkous, -kun ei saatu kuin kaksi ehdokasta Lapissa, ja 30, -kautta maan.

        Lenin on sanonnut: -se puolue voittaa, -joka saa joukot mukaansa...
        KTP on työväenluokan n s. -leniniläinen puolue, -ja ideologia on marxismi-leninismi...

        -Jos uudella SKP: a on, -kuten väittävät: -marxilais - leniniläinen ideologia, -niin miksi hitossa sitten järjestäytyivät KTP: n jälkeen, -ja käy luokkataistelua pääomaa tukien KTP: a vastaan, -ja haluaa sen lopettaa, -niin kuin aikaisemmin ns. kirveslinja, -jonka jatke on tämä uusi SKP...

        Pienissä puolueissa ilmenee se sama työn ja pääoman välinen ideologinen etujen sovittamaton ristiriita, -mikä ilmenee koko puoluekentässä, -mutta vain KTP on työväenluokan m - l: ä puolueena, -työn puolella, -pääomaa, ja opportunisteja vastaan.

        KTP esittää kaikille edistyksellisille puolueille toiminnanyhtenäisyyttä, -mikä ei edellytä yhtä ja samaa ideologiaa, -vaan halua kaikissa oloissa käydä luokkataistelua työn- ja tavallisen kansan oikeuksista ja eduista.. -Siihen tarvitaan demokraattista laajaa erikoista luokkaliittoa, ja vaaliliittoa tasa-arvoisin, itsenäisen puolueen ja unnuksien käyttö oikeuksia jokaiselle puolueelle, -joka osallistuu p o. vaaliliittoon, -ja toiminnanyhtenäisyyteen pääomaa ja opportunisteja vastaan - työn ja kansan puolesta, -joukkojen tukemana.

        Muunlaisia ideologian vastaisia kompromissiliittoja emme KTP: a solmi, -on se ideologinen, eli m - l: n, -aatteellinen totuus.

        Ei aatteettomia kompromisseja - kyllä toiminnanyhtenäisyyttä työn ja kansan hyväksi, - pääomaa ja opportunisteja vastaan.

        Henkilökohtaisesti en ole edes ajatellut tekevän puolueen linjan vastaisia liittoja, -tulinpa sitten valituksi tai en... -äänestäjät valitsevat edustajansa...

        Eduskuntavaaliin jatkossa en enää osallistu 2019, -tämä tiedoksi lopullisena päätöksenä.

        -Ensivuoden kuntavaali on harkinnassa, -ja ehkä osallistun kuntavaaliin Kemijärvellä
        KTP: n ehdokkaana, -vielä kerran???

        Toiminnan yhtenäisyyttä, -mahdollisten skp ja stp puolueita kannattavien kanssa pitäisi koota, -sillä se toiminnan yhtenäisyys ei tarvitse ideologista samanlaisuutta, -vaan yhteistä halua toimia yhdessä sovitusti kemijärveläisten työläisten, pienituloisten ja vähävaraisten puolesta tässä ja nyt, seuraavalla vaalikaudella.

        -Tietenkin kukin kuuntelee puolueensa mielipiteet... -irrallaan puoluepäätöstä / hyväksyntää, -en ala lähipiiri kompromisseja tekemään kenenkään kanssa.

        Kaarlo N... Ktp - Kemijärvi


      • vastaakoskpvainarvaanko
        harmajapää kirjoitti:

        SKP sai ääniä enempi, kun oli ehdokkaitakin enempi, -siinä oli KTP: n heikkous, -kun ei saatu kuin kaksi ehdokasta Lapissa, ja 30, -kautta maan.

        Lenin on sanonnut: -se puolue voittaa, -joka saa joukot mukaansa...
        KTP on työväenluokan n s. -leniniläinen puolue, -ja ideologia on marxismi-leninismi...

        -Jos uudella SKP: a on, -kuten väittävät: -marxilais - leniniläinen ideologia, -niin miksi hitossa sitten järjestäytyivät KTP: n jälkeen, -ja käy luokkataistelua pääomaa tukien KTP: a vastaan, -ja haluaa sen lopettaa, -niin kuin aikaisemmin ns. kirveslinja, -jonka jatke on tämä uusi SKP...

        Pienissä puolueissa ilmenee se sama työn ja pääoman välinen ideologinen etujen sovittamaton ristiriita, -mikä ilmenee koko puoluekentässä, -mutta vain KTP on työväenluokan m - l: ä puolueena, -työn puolella, -pääomaa, ja opportunisteja vastaan.

        KTP esittää kaikille edistyksellisille puolueille toiminnanyhtenäisyyttä, -mikä ei edellytä yhtä ja samaa ideologiaa, -vaan halua kaikissa oloissa käydä luokkataistelua työn- ja tavallisen kansan oikeuksista ja eduista.. -Siihen tarvitaan demokraattista laajaa erikoista luokkaliittoa, ja vaaliliittoa tasa-arvoisin, itsenäisen puolueen ja unnuksien käyttö oikeuksia jokaiselle puolueelle, -joka osallistuu p o. vaaliliittoon, -ja toiminnanyhtenäisyyteen pääomaa ja opportunisteja vastaan - työn ja kansan puolesta, -joukkojen tukemana.

        Muunlaisia ideologian vastaisia kompromissiliittoja emme KTP: a solmi, -on se ideologinen, eli m - l: n, -aatteellinen totuus.

        Ei aatteettomia kompromisseja - kyllä toiminnanyhtenäisyyttä työn ja kansan hyväksi, - pääomaa ja opportunisteja vastaan.

        Henkilökohtaisesti en ole edes ajatellut tekevän puolueen linjan vastaisia liittoja, -tulinpa sitten valituksi tai en... -äänestäjät valitsevat edustajansa...

        Eduskuntavaaliin jatkossa en enää osallistu 2019, -tämä tiedoksi lopullisena päätöksenä.

        -Ensivuoden kuntavaali on harkinnassa, -ja ehkä osallistun kuntavaaliin Kemijärvellä
        KTP: n ehdokkaana, -vielä kerran???

        Toiminnan yhtenäisyyttä, -mahdollisten skp ja stp puolueita kannattavien kanssa pitäisi koota, -sillä se toiminnan yhtenäisyys ei tarvitse ideologista samanlaisuutta, -vaan yhteistä halua toimia yhdessä sovitusti kemijärveläisten työläisten, pienituloisten ja vähävaraisten puolesta tässä ja nyt, seuraavalla vaalikaudella.

        -Tietenkin kukin kuuntelee puolueensa mielipiteet... -irrallaan puoluepäätöstä / hyväksyntää, -en ala lähipiiri kompromisseja tekemään kenenkään kanssa.

        Kaarlo N... Ktp - Kemijärvi

        Mihin seurakuntaan oikeasti skp kuuluu, hoi?


      • ajattelepatätä
        k.n.888ufologi kirjoitti:

        Kaikessa ystävyydessä hänelle, -joka on tuon minulle täysin ymmärtämättömän viestin lähettänyt, -ehkä no. minulle, -yhteyshenkilö 888? -(En ole 8888 tai joku muu).

        Tiedoksi myös kysyjälle ystävällisesti, -en ymmärrä viestin sisältöä, -muoto jo käy tutuksi... -(voisin kertoa puuta heinää), -mutta totuus on, -en ymmärrä viestin sisältöä.

        Sanoit, -joku ufo mies... kuule yhtä hyvin voisi olla nainenkin, -jos on humanoidi kieltä, -ei kuitenkaan sitä joita yhteyshenkilönä edustaan 888: a.

        -Todellisilla humanoideilla on myös suomenkielelle - kääntökoneet, -miksi eivät käännä?
        -Koneenkin suomennos on tosin murteellista ja paljon tuntemattomia sanoja, joen kehitystä on myös suomenkielen osalle tulemassa vähitellen - heilläkin?
        -Eli, -no joo, -tai on jonkun "humanoidin", -ihmisen "kaltaisen" nuoren leikkisää pelleilyä?

        k.n.888 ufologi, alias:
        -Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi

        Aivan selvästi se on joku humanoidi, voi toki olla lapsi joka ei osaa kääntää ihmisen kiellelle.
        Voi yrittää myös opettaa yhteshenkilö 8888:lle omaa kieltään. Jos muoto jo alkaa tuntua tutulta, niin siitä voi pinnistämällä jotain käsittääkin. Humanoidit ei tarvitse mitään tietokonetta, tai näppistä, koska ne saavat ajatuksen voimalla aikaan sähköisiä pulsseja, ne sitten tulevat tänne teksteinä. Voi olla että nuori ei vielä hallitse niitä sähköpulssien lähettelyä, ja tulee ihan siansaksaakin.


      • k.n.888ufologi

        -Saattaa olla tai ei saata olla, -oletetusti on joku leikkisä ajankuluttaja?
        -Lapsi tai lapsenmielinen, jolla kuitenkin on näppäimillä sormensa, - tietokoneella.

        -Tosin saan hyvin paljon erilaisia kuvia, -kuin TV: ä, -eläviä ja konkreettisia, myös valokuvia, piirroksia sekä numeroja, kirjoituksia ja ne kaukokirjoitukset tulevat ilmeisesti teknisillä välineillä, allekirjoittaneelle,- yhteyshenkilö 888, -kuka lienee tuo väittämäsi 8888?

        -Aina niistä kirjoituksista jotakin heijastuu tajuntaani, -tajuttavalla - "soomen kielellä", -mutta hyvin paljon on vierasta kieltä, -jota en tajua parhaalla pinnistykselläkään...
        On kuitenkin erilaisia signaaleja eli merkkejä, -joita on helpompaa tulkita, -kuin aina kirjoitusta, -jota tosiaan vilisee nonstoptyyliin...

        Kuitenkin meitä yhteishenkilöitä on heitän antaman tiedon mukaan 345 543 Maapallon ihmistä, -ja heistä olen tuo 888.

        Esitän laskutehtävän; -
        345 543 = 888, -mietipä tuota yhtälöä...? Olen yhteyshenkilö 888...

        Todellakin he ikään kuin tajuaisivat telepaattisesti? Minusta silti kuulostaa, -että tajuamisen välinnenä on pudas tekniikka...

        Voisin luetella kokemukseni esimerkkejä, joten palaan, jos asia kiinnostaa, .niin kuin tämä minua, heidän valitsemana yhteyshenkilönä, - 888. -kiinnostaa,

        Kaukokirjoittimella tulevissa teksteissä on väliin selkeästi nimeni, -ja siihen muutama paremmin tajuttava suomenkielinen - kirjoitusteksti...
        -kun ajatuksissani kysyin kerran, -ollessani rapataudissa, eli norovirustaudissa ... mikä auttaa:
        vastaus tuli kirjoitettuna, -TEE auttaa!
        -Tällaisia erilaisia yhteyksiä päivittäin, aina hereillä ollessa, -kun joudan niitä bongaamaan, -mutta aina kellotaululla näyttävät seuraavan yhteyden saantiin...

        Ulkopuolella asunnon, -olen nähnyt hyvin lähellä konkreettisia lentäviä esineitä, ja niiden naamiointi todella yllättää... -Myös paikalla pysähtyneinä, -jopa n.30 -50 m, -päässä eri esineitä.

        -Jos tuo kirjoittelu olisi heidän lähettämä, -siinä olisi välistä aina muutamia tajuttavia suomenkielen sanoja, -viesti yhteyshenkilö 888:e, -eli allekirjoittaneelle, ja oikeaa kirjoitusta vieraskielisesti joukossa, -ei kuitenkaan tuon tyylisiä merkkejä, -kuin hän merkkailee, -kuka lienee?
        -Hänen viestejä en osaa tajuta, -vaikka niitä satelee tuhka tiheään.

        k.n 888 ufologi
        alias: -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • ufo-arvelu

        Erittäin todennäköisesti ei mikään humanoidi kirjoittele tälle palstalle. Ensinnäkin jos osaa kirjoittaa vain tuommoista sekavaa, niin miten osaisi edes lukea näitä sivuja ja pystyisi kommentoimaan? Toiseksi miksi humanoidi, jos on joku asia ihmiskunnalle, käyttäisi foorumina jotain Suomi 24 palstaa? Ei näitä kovin moni lue ja kirjoitusten uskottavuustaso on heikko.

        Esitän, että humanoidi tai heidän yhteyshenkilönsä menisivät esim. Lapin radioon kertomaan näitä sanomia ihmiskunnalle, jos oikeasti on käynyt avaruuden henkilöitä Kemijärvellä. Mahdotonta ei ole, vaikka avaruudessa olisi muuallakin elämää. Ei ole vain mitään todisteita, jotka voisi puolueettomasti todentaa. Vielä vähemmän siitä, että on käyty Kemijärvellä. Misin ufojen havainnoitsijoiden sekä tälläkin palstalla kirjoittelevan tunnetun poliitikon ufo-havaintoja en kiellä, voivat olla tottakin, mutta miten tulkitaan, on jo toinen juttu. Voi nähdä ufo, siis valo- tms. ilmiön taivaalla, ja siitä tekee johtopäätöksen - UFO! Se voi olla raketti, satelliitti, valon taittuma ilmakehässä jne. ja siis eivät valehtele, vaan kertovat havainnon ja sille voi olla luonnollinen selitys. Ehkä Kemijärvellä on joku maantieteellinen/avaruudellinen syy juuri kuntamme kohdalle esim. ilmakehässä, että täällä nähdään niin paljon ufoja. Ei se tarkoita, että oikeasti avaruusolennot olisivat valinneet jotenkin Kemijärven.


      • pohdintaoilille
        sydänsydän kirjoitti:

        Jep, Muuten. miksi minun pitäisi tehdä vaaliliitto Kaarlon kanssa? Tämä asia ei ole selvinnyt minulle vielä. En ole ollut aikeissakaan tehdä vaaliliittoa hänen enkä oikeastaan muidenkaan kanssa Kemijärvellä.

        Olen kasvanut tuolla Helsigissä täksi omaksi itsekseni joka nyt olen. Vain lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni olen asunut Kemijärvellä, Tonkopurolla. Muutin taksin Kemijärvelle vuonna 1995 äitini omaishoitaaksi, ja nyt olen sisareni omaishoitaja.

        Kemijärvi toimi aina ja kaikessa poliittisesti. Poliittinen agendani on erilainen tänne, joten mustamaalausta on paljon..Eritotenkin mustamaalausta harjoittaa yksi vasemistolainen, yksi keskustalainen ja yksi demari. He eivät siedä erilaisuutta. (miehiä ja naisia)


        Jos Suomun asia pitäisi mennä poliittisesti, niin sehän ei tietenkään käy päinsä. Idea ei ole poliittinen. Niinpä kun sen siis pitäisi olla poliittinen, enkä itse voisi olla edes mukana, vien sen pois. Olen viemässä asiaa ulkomaille (Irlantiin) jonne muutan itse perässä kun asia etenee siellä.

        Toivon teille mahdollisuuksia Suomun suhteen. Minun Suomu-ideassani raha ei ole se kynnyskysymys, vaan se on toiminta, sitten tulee raha. Rahaakin on mutta en kerro kun en ole saanut kertoa koskaan.

        Tonkopurolainen olen silti aina.

        terv. Oili

        arvoisa Oili,

        Miksi ei voisi tätä Suomun asiaa viedä eteenpäin jonkun muun kuin Kemijärven Yrittäjien kanssa? Jos he eivät asiaa myönteisesti halua käsitellä.


      • humajoidi
        pohdintaoilille kirjoitti:

        arvoisa Oili,

        Miksi ei voisi tätä Suomun asiaa viedä eteenpäin jonkun muun kuin Kemijärven Yrittäjien kanssa? Jos he eivät asiaa myönteisesti halua käsitellä.

        Mitä höpötät, täällä puhutaan humanoideista ja ufoista, eikä mistään maallisesta Suomusta.
        Vai onko sinne tullut maan ulkopuolelta sähkötystä ? piip.piiiip.piip !


      • Suomunkeskuslaulu

        Täällä kyllä puhuttiin ihan tästä Oilin Harjulan ja Kaarlo Nurmikummun vaaliliittoa koskevista neuvotteluista, jotka kariutuivat aikanaan. Tai oikeastaan eivät edes kariutuneet, kun niitä ei käyty ollenkaan! Harjula tunnetaan Suomun äitinä, joten Suomun Keskuksen hanke on tässä olennainen! Suomu on nyt hiljainen, mutta väärällä tavalla. Tarvitsemme tänne ihmisiä, mutta olemaan hiljaa. Ei sillä tavalla hiljaisuutta kuin se inhoittava sosialidemokraatti Rovaniemeltä vaati -- PANKAA SILTÄ TURPA TUKKOON! -- vaan ystävällisesti hiljaa, kuullaan luonnon rauha, älä riko luonnon rauhaa, älä parjaa, älä pauhaa! Eläköön Suomu! Eläköön Kemijärvi!

        Suomu nousee, Suomutunturi

        On laulukin (melodia PIENI POLKU)

        Pieni polku Suomun halki vie
        Luokse Oilin hoitokeskuksen
        Kempalle ollut on se onnen tie
        Raha virtaa luokse ihmisten
        Niin monta kertaa me siellä oltiin hiljaa
        Vaikkei tukkineetkaan turpaa demarit
        Suomun keskus vie Kempan onnelaan
        Luokse rahan lähteiden!


      • k.n.888.ufologi
        ufo-arvelu kirjoitti:

        Erittäin todennäköisesti ei mikään humanoidi kirjoittele tälle palstalle. Ensinnäkin jos osaa kirjoittaa vain tuommoista sekavaa, niin miten osaisi edes lukea näitä sivuja ja pystyisi kommentoimaan? Toiseksi miksi humanoidi, jos on joku asia ihmiskunnalle, käyttäisi foorumina jotain Suomi 24 palstaa? Ei näitä kovin moni lue ja kirjoitusten uskottavuustaso on heikko.

        Esitän, että humanoidi tai heidän yhteyshenkilönsä menisivät esim. Lapin radioon kertomaan näitä sanomia ihmiskunnalle, jos oikeasti on käynyt avaruuden henkilöitä Kemijärvellä. Mahdotonta ei ole, vaikka avaruudessa olisi muuallakin elämää. Ei ole vain mitään todisteita, jotka voisi puolueettomasti todentaa. Vielä vähemmän siitä, että on käyty Kemijärvellä. Misin ufojen havainnoitsijoiden sekä tälläkin palstalla kirjoittelevan tunnetun poliitikon ufo-havaintoja en kiellä, voivat olla tottakin, mutta miten tulkitaan, on jo toinen juttu. Voi nähdä ufo, siis valo- tms. ilmiön taivaalla, ja siitä tekee johtopäätöksen - UFO! Se voi olla raketti, satelliitti, valon taittuma ilmakehässä jne. ja siis eivät valehtele, vaan kertovat havainnon ja sille voi olla luonnollinen selitys. Ehkä Kemijärvellä on joku maantieteellinen/avaruudellinen syy juuri kuntamme kohdalle esim. ilmakehässä, että täällä nähdään niin paljon ufoja. Ei se tarkoita, että oikeasti avaruusolennot olisivat valinneet jotenkin Kemijärven.

        -Arvoisa nimimerkki, allekirjoittaneellakin on olit myös mahdollisuus nähdä erilaisia valoilmiöitä, -vaan en ole niitä edes raportoinut.

        Niistä, joita olen raportoinut mm. Kemijärvi-suomi24 pastalla, Kaarlon kertomuksia ulkoavaruudesta, tai pelkät uforaportit: -Kemijärvi - info, -Kaarlon kertomuksia, ym. kuten lehdissä, -aamulähetyksessä kerran Lapin radiossa, -haastatteli Jorma Korhonen, -ja lupaili uudelleen haastatella: -"nousu viikolla", arvailen tässä, koska se mahdollinen "nousu viikko" oikeasti alkaakaan...?

        Kävi TV: n 4. kanavan porukka haastattelemassa ja kuvaamassa Suomen tyypit sarjaan, -no se ei sitten tullutkaan k o, sarjassa, -että näin juksasi - tv 4:; e---...

        -Ei sinne Lapin radioon niin vain marssita kertomaan -n. s, "ufo" asioita,...
        -Olisin valmis kertomaan jo säännöllisesti, yli 23 vuoden kokemuksen mukaan, - asia - aiheessa, täällä Kemijärven ytimessä, - en Misin asioista tiedä muuta kuin, -mitä ovat julki tuoneet, -niitä en ole ollut näkemässä.

        -Kyllä p,o. - ufoja on täällä käynyt, -ja hyvinkin lähellä paikkaa, -jossa olen niitä useasti nähnyt, -sekä asiassa ovat erikoisesti tärkeitä, -ne sisätoiminnat ovat tosi mielenkiintoisia...

        -Miksi eivät täällä kävisi, -olenhan heidän yksi monista, -yhteishenkilö - 888
        -Tämän aina unohdatte...

        k,n. 888 - ufologi - alias:
        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • YHenkilö

        Niin ja hiljaisina pilvettöminä iltoina on helppo kuulla ufojen "sähkötystä" se on sellaista huminaa jossa taajuus vaihtelee, frekvenssin vaihtelusta voi päätellä milloin yrittävät ottaa yhteyttä johonkin yhteyshenkilöön, milloin viestivät keskenään.
        Itse en ole koskaan nähnyt lentävää ufoa, no ehkä kerran näin pitkältä sen laskeutuvan eräällä hillasuolla, mutta siitä en ole halunnut kellekään kertoa.


      • harmajapää
        YHenkilö kirjoitti:

        Niin ja hiljaisina pilvettöminä iltoina on helppo kuulla ufojen "sähkötystä" se on sellaista huminaa jossa taajuus vaihtelee, frekvenssin vaihtelusta voi päätellä milloin yrittävät ottaa yhteyttä johonkin yhteyshenkilöön, milloin viestivät keskenään.
        Itse en ole koskaan nähnyt lentävää ufoa, no ehkä kerran näin pitkältä sen laskeutuvan eräällä hillasuolla, mutta siitä en ole halunnut kellekään kertoa.

        -Asiaan liittyen suhteellisen hyvä viesti, -johon on vaikeaa sanoa juuta tai jaata...
        Kaarlo N... Kemijärvi


      • eiainakaaktp.laisiin
        vastaakoskpvainarvaanko kirjoitti:

        Mihin seurakuntaan oikeasti skp kuuluu, hoi?

        hoi, hoi... kysy itseltään SKP: n kellokkailta, -mihin oikeasti kuuluvat?
        Olen sitä itsekin arvaillut... -että jos Jehovan seurakuntaan?


    • Tyg

      JYGYG UUUHUHUHUIUHGHGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUHYUYUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIYGYTYTGIGIYTYYUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGIUIGTUTI7IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUYUUIUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIYUUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUY7GT7GT7YG7IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCUIFYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGYGYGYFTFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTFY6FYFYFYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGYUGIGWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQRHRYT8I9555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR67V8C8767678999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999978YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJHHHHHHHGGGGGGGGGGGGGGGGG

    • URNIR8

      WT EHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHTHGYHHHHJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÖÖ......................................

      • ihanälytöntä

        lopettakaa sairaat ihmiset menkää apua hankkimaan nämä älyttömät kirjoitukset, ihan mieletöntä puuhaa tämä on teillä, ei nämä ole ufojen kirjoituksia, vaan joku sekopää ihminen kirjoittaa tällaisia, että vain kirjaimia peräkkäin ilman mitään sanomaa


      • k.n.888.ufologi
        ihanälytöntä kirjoitti:

        lopettakaa sairaat ihmiset menkää apua hankkimaan nämä älyttömät kirjoitukset, ihan mieletöntä puuhaa tämä on teillä, ei nämä ole ufojen kirjoituksia, vaan joku sekopää ihminen kirjoittaa tällaisia, että vain kirjaimia peräkkäin ilman mitään sanomaa

        -Tarkoitit varmaankin, -ettei nämä ylempänä ole mitään, -ihmistenkaltaisen humanoidin
        kirjoitusta...
        -Minustakin siltä ihan oikeasti vaikuttaa, -ettei ole, -vaan on ihan tavalliseen Maan ihmislajiin kuuluvan trolli hupailua...
        -En silti ärsyynny, -vaikka en tajua signaaleista pätkääkään, -mitä aikoo olla sanomatta?

        k. n. 888 -ufologi. alais:
        Kaarlo N... -Kemijäri


    • onnea.kaarlolle

      Hyvää syntymäpäivää Kaarlo "Nurmi-Kalle" Nurmikummulle!

      • harmajapää

        -Kiitos onnen toivottajalle... -se on nyt 75 v. syntymästä täyttynyt jo aamulla, noin kello viiden aikaan, - tieto äidiltä.
        -Soppelan kansakoulussa olen ensi-itkut itkenyt...

        Kaarlo N... Kemijäri


    • U6VT

      iööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööorhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööööhöhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö..............................................................................................bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbböööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööövvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.-4555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg000000000000000000000000000000000000000000000000000000000222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222228888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888887677777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777______________________________________________________________________________________________________----------------------------------------------------------------------------------------------------:...........................................mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUHHHH

      • Pentti-Pena

        Tämäkin mongerrus on kai tulkittava onnitteluksi Kemijärven julkkikselle, harrastaja-astronomi, kommunisti, puistotyöntekijä, muurari, työläinen (eläkkeellä) Nurmikummulle.

        Muuten, eikö Nurmikumpu ole ollut myös kirjastoalalla työssä, joten voisi käyttää myös nimitystä kirjastotyöläinen/kulttuurityöläinen? Esitän, että Nurmikumpu tekisi elämästään kirjan, koska aihe kiinnostaa ihmisiä. On "tavallinen ukko" vain, mutta hänestä puhuvat paljon ihmiset. Vaikka yrittäjien paneeli kuulemma boikotoi häntä ja myös sitä toista pienpuolueen ehdokasta.


    • köhiköhi

      Kukahan mahtaa Kallelta paskat housuista siivota? Haisee pahalta.

      • harmajapää

        -Minuakin viitsivät sanoa Kalleksi, -vaikka olen Kaarlo, -ainoa isän ja äidin kesällä 1940 Sallan Hirvasvaaran Rantalassa antama nimi. -jota minun nimenä toivon jokaisen käyttävän.

        -Taas "Nurmi - Kaarlo" nimimerkistä olen sen väärinkäsityksen vuoksi luopunut, ja toivon: -ei enää pidä sitä kenenkään toistella...

        Ketä Kallea nimimerkki köhiköhi 6.5.2015 04:58 tarkoittanen?
        -Täsmennä, -pyydän...

        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • NurmiKaarlolle

        Toivon, että Kaarlo ymmärrät, että kun olet täällä paljon esillä ja ollut lehdissä, vaaleissa ym., niin sitten mieleltään sairaat ihmiset alkavat kirjoitella tyhmyyksiä persoonaasi liittyen. Se on "julkkiksen" elämän varjopuolia. Surullista joskus lukea näiden häiriintyneiden tekstejä, mutta koita jaksaa äläkä välitä ivaajista!


      • harmajapääkaarlo

        Miksi välittäisin noita köhiköhi, yms. pilailuista, -vaan se pitää nuokin kestää, -kun leikkiin on alkanut...
        Kaarlo N... Kemijärvi


    • I04PI0P3I4P0I39U

      ÖLF SHPTK SOKTHWPORKTPOKW POKGPO KPOY5KPOWRKGPOOOKRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKREOWP4KJRPOWJPOT4JUPOV IPOIPO5EIV P95UIP9WIV5T 9VU5P9UVQ R5P9UQV49PTU945UT P9QU5T9VQ UP9ITNQ9P54BVP0OI4 QUI5TVQ 9UTVÖ95I R9 U5TVUIQW5T UQO5UOU5V986709378U596U90476978609VU809V8UQBUT5EP9VO45TT5

      5TEO5TVIE9VIE9N5TUEV095UTV08UE5T09EVUB095TUVE09TU0V9U4T09VU9O5UB9OVUNE5T
      RT9EU09VU5P9VI09VTIP05ITP495IPT94U5P9I095IPI5P9IP945UT9VU9VBUT09UV096B08MLRMG.TRGHRM-.HM-RYM-M-LM-M--M-.M-.MZ-M.XZNMVBZNCVXCZBNVXMNVZMX N ZN ZNCVL
      ZLONSLNRILNFGILKNRGILKNRLÖNGKLENGKLENGE
      R80E5474705405734705904U093UT903UT9OJPIONKLNVX V F
      GRKLDÖOLNVÖODNVÖNÖLKGNMDLNM.DNMV.N.NX.V
      FMBLDBÖLKKNBLITNGIPNMTGÖOLLMÖLMDÖLMDRLÖGMEÖLRMLÖGÖ-SREMFNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIPOPOOPGJRPOJGPOW5POVI5P09B40 59VB 024V0 94I 09B48I0TIV4WB09VYI4PTI4P9UT9UYTVPO4WJ5Å
      5Y


      5YÅ04I 0T5IN40 5TB40 90W4Y6NIV 0WIOYÅ 04OW BÅ0IOYÅ0IOWÅ0YI0PN OPDRTJ JO VOP5TOJ YPO SP5 POW UV5Y9UB TOUI5T9U5P9VUQ9POUJVPO5J POIR4JIO4IRO4JOP3I494777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777IO4FUY3OCUP9

      • k.n.888ufologi

        ...jotain tuossa on, jota tosin en ymmärrä suomeksi, mutta laitapa kielen kääntökone asialle, -niin ehkä jotain ymmärrän...

        k. n. 888 -ufologi


      • älkää.sotkeko

        Pitäisi poistaa nämä pelleilyviestit! Eikö ylläpito huomioi näitä? Kirjaimia peräkkäin, on ihan höhö-juttua. En ota kantaa nyt Nurmikummun politiikkaan enkä Harjulankaan, vaan ainoastaan näihin jiu8AJGO"JJ)RF( kirjoituksiin!


      • politiikkaa_en-ymmärrä
        älkää.sotkeko kirjoitti:

        Pitäisi poistaa nämä pelleilyviestit! Eikö ylläpito huomioi näitä? Kirjaimia peräkkäin, on ihan höhö-juttua. En ota kantaa nyt Nurmikummun politiikkaan enkä Harjulankaan, vaan ainoastaan näihin jiu8AJGO"JJ)RF( kirjoituksiin!

        Kaarlon juttuja lukiessa huomaa hänen olevan älykäs, asiallinen kavari, jonkalaisia näillä palstoilla tarvitaan.
        Toki tämän ikäluokan miehet ovai uskollisia yhden asian miehiä, eivätkä kuulu liikkuvaan äänestäjäkuntaan.


      • harmajapääkaarlo

        Nimimerkillä unohtui, -että olen äänestänyt myös mm-. Paavo Väyrystä presidentiksi viimeisessä pressan vaalissa. -Tai oikeasti kahdesti Paavoa, -ekakerta kävin Paavoa äänestämässä, -täällä Kemijärvellä presidentti ehdokkaaksi, aikaisemmin, -ei viime vaaliin.
        -Maksoin silloin ex 20 mk, -ja sain ei - KePu: a äänestää häntä, po. presidenttivaaliin ehdokkaaksi. Sain juusto kahvit...

        -Niin kotia, -asuntooni palatessa, -kävin veikkaamassa Sokoksen yläkerrassa lottoa pari riviä, ja sehän oli antoisa reissun päätös, -sain viisi (5) -oikein seitsemästä (7), Muistaakseni sain 50 mk.?

        -Paavo ei päässyt ehdokkaaksi, -vaan Esko Aho... -Tosin ei viimeksi Paavo päässyt presidentiksi, -joten siinnä vaalissa äänestin vain eka kerralla, -toka kerralla ns. "nukuin"... -kun en tehnyt toisen ehdokkaan puolesta enää, ns. kompromissia.
        Eikä KTP: a ollut omaa ehdokasta... .ja siksi tein kompromissi Paavon puolesta...

        En äänestänyt edes Paavoa viimeisessä EU - parlamenttivaalissa, -vaan sitä vaalia me KTP: n jäsenet puolueena boikotoimme, -eikä KTP osallistunut ko. vaaliin, -ja ei olut edes ehdokkaita ...

        -Paavon osallistumien ko. EU - parlamenttivaaliin oli häneltä teko, -jota en hyväksy, -ja en vastaisuudessa enää äänestä Paavoa missään VAALISSA.--..

        -Äänestin aikanaan presidentiksi U.K. Kekkosta, -tosin SKDL: n valitsijamiestä ja Kekkosta valitsijamiehen kautta...

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • Toivon.Oras
        harmajapääkaarlo kirjoitti:

        Nimimerkillä unohtui, -että olen äänestänyt myös mm-. Paavo Väyrystä presidentiksi viimeisessä pressan vaalissa. -Tai oikeasti kahdesti Paavoa, -ekakerta kävin Paavoa äänestämässä, -täällä Kemijärvellä presidentti ehdokkaaksi, aikaisemmin, -ei viime vaaliin.
        -Maksoin silloin ex 20 mk, -ja sain ei - KePu: a äänestää häntä, po. presidenttivaaliin ehdokkaaksi. Sain juusto kahvit...

        -Niin kotia, -asuntooni palatessa, -kävin veikkaamassa Sokoksen yläkerrassa lottoa pari riviä, ja sehän oli antoisa reissun päätös, -sain viisi (5) -oikein seitsemästä (7), Muistaakseni sain 50 mk.?

        -Paavo ei päässyt ehdokkaaksi, -vaan Esko Aho... -Tosin ei viimeksi Paavo päässyt presidentiksi, -joten siinnä vaalissa äänestin vain eka kerralla, -toka kerralla ns. "nukuin"... -kun en tehnyt toisen ehdokkaan puolesta enää, ns. kompromissia.
        Eikä KTP: a ollut omaa ehdokasta... .ja siksi tein kompromissi Paavon puolesta...

        En äänestänyt edes Paavoa viimeisessä EU - parlamenttivaalissa, -vaan sitä vaalia me KTP: n jäsenet puolueena boikotoimme, -eikä KTP osallistunut ko. vaaliin, -ja ei olut edes ehdokkaita ...

        -Paavon osallistumien ko. EU - parlamenttivaaliin oli häneltä teko, -jota en hyväksy, -ja en vastaisuudessa enää äänestä Paavoa missään VAALISSA.--..

        -Äänestin aikanaan presidentiksi U.K. Kekkosta, -tosin SKDL: n valitsijamiestä ja Kekkosta valitsijamiehen kautta...

        Kaarlo N... Kemijärvi

        Paavo Väyrynen oli ollut jo 1996 EU - parlamenttivaaleissa. Miksi Nurmikumpu silti äänesti häntä 2000 ja 2012, vaikka oli jo ollut Brysseliin menossa?

        KTP puolue ei varmaan aseta omaa ehdokasta myös 2018 presidentinvaaliin. Ketä he tukevat, demaria (tannerilaisia) vai vasemmistoliittolaista?


      • harmajapääkaarlo
        Toivon.Oras kirjoitti:

        Paavo Väyrynen oli ollut jo 1996 EU - parlamenttivaaleissa. Miksi Nurmikumpu silti äänesti häntä 2000 ja 2012, vaikka oli jo ollut Brysseliin menossa?

        KTP puolue ei varmaan aseta omaa ehdokasta myös 2018 presidentinvaaliin. Ketä he tukevat, demaria (tannerilaisia) vai vasemmistoliittolaista?

        Vaikka tuossa vähän leijuukin satiiria, -niin ei se ole mitenkään silti huono kysymys, -mielestäni, -vaan ihan oikeutettu kysymys.
        Todellakin niin on, kuten väität, -ja äänestin Paavoa mm. presidentiksi viime presidenttivaalissa, -ja aikaisemmin, -kuten olen sanonnut, äänestin häntä ehdokkaaksi presidenttivaaliin, -vaan Ahon Esko sai - ääniä enemmän kuin Pate, -vaikka minäkin hänen puolesta KTP: n perustajajäsenenä, -tein kompromissin...

        Tekoni taustalla kummitteli Kekkosen ajan hyvä ulkopolitiikka suhteessa NL: n, -ja oletin siinä näkökannassa myös Paavon olevan mies paras ehdokkaaksi ja presidentiksi, -koska mielestäni on Paavo Kekkosen janajäljillä... -No tiedä häntä, -kun taas pyrki EU: n... -ja tuli valituksi muka kriittisenä, -kun KTP ja minä tuen, -ajamme Irti Suomea EU: a, eurosta ja Natosta... -mikä on KTP: a tämän hetken ensisijaisentärkeä - luokkataistelukysymys... Luottamus meni Paavoon...

        Vuoden 2018 presidenttivaaliin en osaa vielä puolueen nimissä sanoa juuta tai jaata...
        puolue kollektiivi siitä aikanaan päättää.

        Tannerilaisia en äänestä, -joten ehkä en demareita laisinkaan, enempää kuin VL: n mahdollista tarjokasta.

        -KTP: a en näe edes mitään tarvetta asetta ko vaaliin ehdokasta, -onhan kommunisteilla vanha periaate, -ettei presidenttiä valita, (nyt suoralla kansanäänestyksellä, kallis juttu), -vaan eduskunta valitsee ko. presidenttivirkaan henkilön...
        -(KTP puolue silti ottaa aikanaan asiaan virallisen kannan, -tuo tuli vain h k: -minulla nyt mieleen, k.n).

        -Aika näyttää, -äänestänkö jotakuta, -tai en äänestä jotakutaketään!!!?

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • Missämennään

      Mikä on marxismi-leninismin tilanne maailmassa tätänykyä?

      • harmajapääkaarlo

        Missä mielessä? -Kysytkö siksi, kun äänestänyt olen myös mm. Paavo Väyrystä, -johon tosin tein äänestyskompromissin, -kun ei KTP: a ollut ehdokasta...
        -No et tietenkään siksi kysynyt?

        Ei niinkään paha tilanne kuin se vielä tänä päivänä suomalaisessa "asiatuntemuksessa" vaikuta olevan...

        -Marxilais-leniniläisiä puolueita on useissa kymmenissä eri valtiossa, jopa Venäjälläkin on VKTP... Kreikassa, ja sain siellä äskeisissä vaaleissa viisi (5) prosenttia äänistä, -ja 15 kansanedustajaa...
        -Eri puolilla Maapalloa eri valtiossa on no. m - l: ä puolueita, -kannatus on kasvussa,
        jos meillä EU - Suomessa ollaan saatu hiukan takapakkia viimevaalissa, -vaaleissa, -mutta jäsenmäärä on kasvussa.

        -Marxismi - leninismi oppina ja ideologiana on uustulemisen alkuvaiheessaan, ja se aika tulee, -että myös osallistuu näkyvämmin työväenluokan m - l: ä linjassa työn puolesta luokkataisteluun... -kolmessa muodossa: -taloudellisessa, poliittisessa ja ideologisessa muodoissa, -niin Suomessa, -kuin kautta Maapallon eri valtioissa.

        KTP on työväenluokan marxilais - leniniläinen kommunistipuolue Suomessa...
        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


      • harmajapääkaarlo

        Joku huomannee, että Kreikan m - l:n kommunistipuolue sai ne 5 prosenttia äänistä, ja 15 paikkaa, -vaikka tekstiin on asiavirheenä pujahtanut väite, -että muka: -"sain"...
        -En osallistunut Kreikan vaaliin, -jossa Kreikan m - l: n kommunistipuolue sai k o vaaliosuuden...
        -Ei hallitusvastuussa ole ko. puolue Kreikassa... Seuraavassa vaalissa, ennustan, ko. puolue saa suuremman osuuden äänestäneiden äänistä, -kuin tässä viimeksi pidetyssä... -näin nyt rohkenen ennustaa.
        -Kuitenkin se on keikkalaisten oma asia, -mutta esitin vain hypoteesin, olettamuksen, -kun näen että---...
        -Ja en nähnyt mitään.., -sillä eihän se ole mikään, -"ufojuttu"!!!???

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • FGHT

      KJIT OGWTURWJIWJRWITHJ WLRTGJ WRTJOIJRT HOI RJ TGOIJLGJ R-TGJ L-GJOJTGL SJ-LOJ-LI RJT-LI JT-GILKTJG-ILK TRJLIGJ -TGJ-UTJILÖ JTLIJ W-LG JS-LIGTJ -LISTJG-LSTJGJZTGLIJT-ILGJ-GJS -TGJTDJLIGSJTVOYINWTIYBVOIUTBYVIUTJOIYVWUJTOIVJRTJWOTIYJOWV5JTPOWRI5YOWV IPO5IWKPO5IKVWPO5IKOVW 5OÄPVWN5 OPYWKIRPBYIW POYVPOWROPR6YPOVWRYORWJPOY WRPOY OVWRK VWRK OR POVNOY NOYJ OHJ K JYNBÄR6IONBP9R6NPBVWORIYVPR5UINYVWRI5YPOVWRI5POIVWIU5BPOVWBI5POVB5EÖOIVBTOBUTWCUJ5IOGUJ5EOITYJOIW5UJTYOIW5UYOIWEUVÖOYIWUVIO5YJ5OIJV5OIVU5OITUVEI5OUJTOIUYÖI5EQU5VLIBO54IU9O4U67934769376093947U609437967697609547096750487854U7VNP5OBVP958U6BVPE5BVP95U9BVP5UB90V5EUBTV0U54B0V9TU549T0U549TU4Y59YU945U90U459TYU549UY9054U9U59UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

      • harmajapääkaarlo

        Kiitos, olen ymmärtänyt, -että hauskaa olla pitää, - sellaisena hauskuuden purkautumana pidän tuota edellistä purkautumista, -vaikka en yhtään mitään siitä ymmärtänyt...

        k.n.888.ufologi. - Kemijärvi


    • onnea.kaarlo

      hyvää syntymäpäivää Kaarlolle näin jälkikäteen onnitellen!

      • harmajapääkaarlo

        Parempi myöhään kuin ei milloinkaan - Kiitos. Minulla on oikeasti kaksi syntymäpäivää- ihan totta... -Ensin synnyin 5.5.1940 n. kello 5 aamulla... -Kemijärven Soppelan kylän kansakoulussa, Sovakylästä. - (Sallan luovutettu alueen yksi kylä), -11. - talonpoikaisperheen viimeiseksi lapseksi, - ja - -
        ns. - evakkolapseksi, - ja jäin perheen kuopukseksi...

        -Toisen kerran synnyin Kemijärven Särkikankaalla olevassa kerrostalo Korkeakummussa, - helmikuussa 1992, -yli 23. vuota sitten. -Tuosta syntymästä sain uuden elämän ja tapojen muutoksen prosessin käyntiin... - ja n. seitsemän vuotiaana, - sain merkittävän syntymäpäivä lahjan.
        Eli pääsin ns. -viinamadosta - univaiheiden neuvossa, - 16.5.1997, eli 18 vuotta,
        6 kk: a ja 29 vrk: a sitten... Kummasta syntymäpäivästä onnittelu tuli arvon nimimerkki? Joka tapauksessa kaunein KIITOS.

        Harmajapääkaarlo, - k.n.888.ufologi,
        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


    • velho3

      Paljon tärkeämpää luokkataistelussa on joukkoliikkeet asioiden puolesta kuin parlamentti tai presitin vaalit

      Joukkoliikkeiden etuna on se että se yhdistää kaiikia osallistujia puoluekantaan katsomatta
      Näillä joukkoliikkeillä voidaan koota kansanritamaa taistelemaan yhteisten etujen puolesta.

      Vasemmistokin on keskittynyt vai parlamenttaariseen toimintaan, ja se näkyy kannatusluvuissa, koska parlamentissa he pettävät kaikki lupaiuksensa, avan samoin kun porvaritkin persut ovat nyt menettämässä kannatustaa sen takia. Kreikassa kansanrintama on päässyt valtaan espanjassa se on kovassa nousussa.

      Vasemmiston päästyä vallanmakuun, niin se on uhohtanut perinteisen luokkataistelun, joten sen on palattava juurilleen, luomaan yhteistä kansanrintamaa pääomaa vastaan

      • harmajapääkaarlo

        Velho3: e - täydet pisteet... Siltä osin, kun huomataan, ettäko. huomio koskettaa pikkuporvarilista eduskuntavasemistoa..., - jossa on mukana pikkuporvareita, opportunisteja ja poroporvareita... Voimaryhmä, - joka pikapuoliin jää ns. -"nahkurin orsille"...

        Meneillä on sirpaleina olevien kommunistipuolueiden ja kommunistisen liiton
        kesken neuvottelut aikaan saada toiminnanyhtenäisyyden demokraattinen rintama nyt ensi alkuun tätä tuhoisaa kolmen SSS: n hallitusta vastaan, - ja niin edelleen pääomaa vastaan... - Joten työväenluokan johtamaan luokkataisteluun on kehittymässä ohjaava, järjestävä ja samalla kasvattava kommunistinen yhteistoiminnan rintama..., - joka rintama toimessa joukkojen parissa, - saa vähitellen ehyeksi työväenluokan, - jossa voimaa on noin 90 prosenttia koko kansasta...

        K.N. - Kemijärvi


      • airgrpåa
        harmajapääkaarlo kirjoitti:

        Velho3: e - täydet pisteet... Siltä osin, kun huomataan, ettäko. huomio koskettaa pikkuporvarilista eduskuntavasemistoa..., - jossa on mukana pikkuporvareita, opportunisteja ja poroporvareita... Voimaryhmä, - joka pikapuoliin jää ns. -"nahkurin orsille"...

        Meneillä on sirpaleina olevien kommunistipuolueiden ja kommunistisen liiton
        kesken neuvottelut aikaan saada toiminnanyhtenäisyyden demokraattinen rintama nyt ensi alkuun tätä tuhoisaa kolmen SSS: n hallitusta vastaan, - ja niin edelleen pääomaa vastaan... - Joten työväenluokan johtamaan luokkataisteluun on kehittymässä ohjaava, järjestävä ja samalla kasvattava kommunistinen yhteistoiminnan rintama..., - joka rintama toimessa joukkojen parissa, - saa vähitellen ehyeksi työväenluokan, - jossa voimaa on noin 90 prosenttia koko kansasta...

        K.N. - Kemijärvi

        Ite en ole koskaan Kommunismin puolesta perustanu mitään.
        Vaikka olen osan elämästä eläny sen ajassa, ja nähny myös siitä puolueesta.
        Myös en ole paljon muistakaan puolueista perustanu yhtään mitään.

        Mutta olen varma: Että Kommunismi tulee nousemaan joskus vielä.
        Jos on oikeasti seurannu maailman tilannetta nykyisin!

        Niin Kapitalistinen maailma on menny niin häikäilemättömäksi, ja valheelliseksi.
        Että ympäri maailmaa on ihmiset alkaneet hiljalleen kääntymään toiseen suuntaan.
        Siis ajattelemaan Kommunismia:
        Mutta se on vielä niin vähästä, että siitä ei ole vasta hyvin pieniä merkkejä ollu näkyvissä..


      • Ajattele.samalla
        airgrpåa kirjoitti:

        Ite en ole koskaan Kommunismin puolesta perustanu mitään.
        Vaikka olen osan elämästä eläny sen ajassa, ja nähny myös siitä puolueesta.
        Myös en ole paljon muistakaan puolueista perustanu yhtään mitään.

        Mutta olen varma: Että Kommunismi tulee nousemaan joskus vielä.
        Jos on oikeasti seurannu maailman tilannetta nykyisin!

        Niin Kapitalistinen maailma on menny niin häikäilemättömäksi, ja valheelliseksi.
        Että ympäri maailmaa on ihmiset alkaneet hiljalleen kääntymään toiseen suuntaan.
        Siis ajattelemaan Kommunismia:
        Mutta se on vielä niin vähästä, että siitä ei ole vasta hyvin pieniä merkkejä ollu näkyvissä..

        tätäkin: https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Black_Book_of_Communism


      • harmajapääkaarlo
        airgrpåa kirjoitti:

        Ite en ole koskaan Kommunismin puolesta perustanu mitään.
        Vaikka olen osan elämästä eläny sen ajassa, ja nähny myös siitä puolueesta.
        Myös en ole paljon muistakaan puolueista perustanu yhtään mitään.

        Mutta olen varma: Että Kommunismi tulee nousemaan joskus vielä.
        Jos on oikeasti seurannu maailman tilannetta nykyisin!

        Niin Kapitalistinen maailma on menny niin häikäilemättömäksi, ja valheelliseksi.
        Että ympäri maailmaa on ihmiset alkaneet hiljalleen kääntymään toiseen suuntaan.
        Siis ajattelemaan Kommunismia:
        Mutta se on vielä niin vähästä, että siitä ei ole vasta hyvin pieniä merkkejä ollu näkyvissä..

        -Henkilökohtaisesti kuuluin vanhaan, 1918 perustettuun SKP: n, - v. 1961 alkaen jäsenenä... -Toukokuussa 1988 olin Vantaan Tikkurilassa perustamassa yhtenä luokkakantaisena kommunistina Suomen työväenluokalle, - lopetetun vanhan SKP: n jatkajaksi, - uudelleen m - l: n kommunistisen puolueen, -KTP: n.
        (Kommunistinen Työväenpuolue - Rauhan ja sosialismin asialla - r. p. (Virallinen lyhenne on - KTP).
        -Olen marxilais - leniniläinen kommunisti.

        Olen Marxin kommunismin teorian kannalla. Tosin ei ns. täydellinen ja lopullinen luokaton yhteiskunta: -KOMMUNISMI, - jota ei ole vielä missään tullut rakennetuksi.
        -Sosialismia on rakennettu useissa maissa, - ja Marx no. - määritteli kommunismin teoriassa sosialismia, - kommunismia alemmaksi vaiheeksi, - jonka aikaan rakennetuksi tulee asteittain täydellinen ja lopullinen kommunismi, - luokattomaksi yhteiskunnaksi.

        Kun opiskelee marxismi - leninismiä, - sen tieteellinen ja dialektisen - materialismin, - ja historiallisen materialismin näkökanassa yhä läheisemmäksi välttämättömyydeksi on siirtyminen kapitalismista - sosialismiin... - (Kyseessä on ns. siirtymävaihe kapitalismista - sosialismiin, ei vielä varsinaisesti ole sosialismin vaihe, - vain siihen siirtymävaihe)...

        Sosialismin vaihe ei ole täydellistä ja lopullista kommunismia, - se on vain kommunismin alempi kehitysvaihe, - ja ei tietenkään läheskään kaikin osin eletä sosialismissa vielä, - kuin korkean vaiheen kommunismissa...
        -Eli et ole vielä nähnyt ja et elänyt hetkeäkään kommunismissa, -jossa kehitysvaiheessa ei vielä kukaan ole missään elänyt.., ja tuotantoa harjoittanut.
        -Marxismi - leninismin teorian eri tieteellisiä tutkimuksia opiskellen
        avautuu tuo tulevaisuuden - kommunismi, - johon Marx, Engels, Lenin ja Stalin loivat tieteellisesti oppiliset perusteet.

        K.N. -Kemijärvi


      • fiåiog

        Niin!
        Onhan kaksi suurinta johtavaa EU maata kääntyny sosialismin puolelle.
        Ranska on toinen maa. ja muistu enää, mikä toinen maa oli.
        Kreikkahan on ollu aina sosialistinen: Jossa Sosialistit on ollu vallassa pitempään, kuin yksikään muu maa Euroopassa.


      • velho3
        airgrpåa kirjoitti:

        Ite en ole koskaan Kommunismin puolesta perustanu mitään.
        Vaikka olen osan elämästä eläny sen ajassa, ja nähny myös siitä puolueesta.
        Myös en ole paljon muistakaan puolueista perustanu yhtään mitään.

        Mutta olen varma: Että Kommunismi tulee nousemaan joskus vielä.
        Jos on oikeasti seurannu maailman tilannetta nykyisin!

        Niin Kapitalistinen maailma on menny niin häikäilemättömäksi, ja valheelliseksi.
        Että ympäri maailmaa on ihmiset alkaneet hiljalleen kääntymään toiseen suuntaan.
        Siis ajattelemaan Kommunismia:
        Mutta se on vielä niin vähästä, että siitä ei ole vasta hyvin pieniä merkkejä ollu näkyvissä..

        Olet oikeassa kommunismi on tulevaisuuden yhteiskunta, sillä tällä hetkellä se on mahdon, johtuen ihmisen riistoperimästä, joka on toisen hyväksikäyttäminen sekä taloudellisesti, että henkisesti

        TUOHON PERIMÄÄN KAATUI sosialismi, kun valta keskittyi pienelle klikille, ja vallitsevan ihnmisluonnon vastaisesti, ylhäältä käsin, byrokraattisin keinoin sosialismia toteuttamaan.


      • höpöttäjät
        fiåiog kirjoitti:

        Niin!
        Onhan kaksi suurinta johtavaa EU maata kääntyny sosialismin puolelle.
        Ranska on toinen maa. ja muistu enää, mikä toinen maa oli.
        Kreikkahan on ollu aina sosialistinen: Jossa Sosialistit on ollu vallassa pitempään, kuin yksikään muu maa Euroopassa.

        Ja tulokset näkyvät...konkurssissa koko Kreikka


      • harmajapääkaarlo
        fiåiog kirjoitti:

        Niin!
        Onhan kaksi suurinta johtavaa EU maata kääntyny sosialismin puolelle.
        Ranska on toinen maa. ja muistu enää, mikä toinen maa oli.
        Kreikkahan on ollu aina sosialistinen: Jossa Sosialistit on ollu vallassa pitempään, kuin yksikään muu maa Euroopassa.

        Mainitsit sosialisteista, - no me marxilais - leniniläiset ei olla ns. sosialisteja, - olemme työväenluokan kommunisteja, - ja no. proletaarisen työläissosialismin kannalla, -jolle Marx, Engels, Lenin ja Stalin tieteellisesti kehittivät teoriaopin.

        -Onhan sitä erilaista yhteiskunnallisuutta, - mutta sosialistien tavoitteet eivät EU: a ole proletaarisen sosialismin teorian mukaista tavoiteita, - eli periaatteessa eivät ole sosialismin rakentamisen ja puolustamisen kannalla.

        Yhtenä esimerkkinä on suhtautuminen ylikansalliseen, imperialisti - monopolikapitalistiseen Euroopan Unioniin - EU: n...

        K.N. -Kemijärvi


    • harmajapääkaarlo

      Velho3 kirjoitti taas perimästä, - nyt tosin riistoperimästä, - johon hänen muka kaatui sosialismi... Riistoperimään tai ylipäätä mihinkään edeltäneiden aikojen perimään ei kaatunut ollut sosialismi - Euroopassa.

      En kiistä täysin Velho3: n tietoja, - hän puhuu, - oikeasti kirjoittaa vain asiansa omin termein, - ja useasti tekee väärän johtopäätöksen noista edellisten aikain jäänteistä... - joka aina myös siirtyvät sosialismiin haittaamaan sosialismin rakentamista, - kuten ne on työväenliikkeen- ja kommunistisen liikkeen historiasta luettavissa.

      Otan esim. Venäjän bolshevikkien johtaman työväenluokan luokkataistelusta saada valta työväenluokan käsiin, - ja kukistaa Kerenskin porvarihallitus.
      Lokakuussa 1917 Pietarin kapinassa kukisti, työväenluokka, talonpoikaiston työtätekevät sekä sotilaat liitossa, - Leninin johtamana Kerenskin hallinnon, ja kumosi porvarivallan Venäjällä.

      Vanhan ajanlaskun mukaan Lokakuun 25 ja 26 päivä 1917 pystyttivät proletariaatin diktatuurin, so. - työväenluokan johtama Neuvostovallan, - ja aloittivat kautta koko Venäjän siirtymisen, -kapitalismista - sosialismiin....
      Siirtyminen Neuvostoliitossa kesti n. 19. v. Tosi vaikeissa luokkataistelun oloissa, - jossa oli kysymys: -kumpi voittaa: -sosialismiko tai palautuminen takaisin kapitalismiin? - Sosialismi voitti, - ja v. 1936 alussa oli pääpiirtein sosialismi tullut rakennetuksi, - vain pääpiirtein, - ei vielä kommunismia sen täydellisessä ja lopullisessa yhteiskunnallisessa muodossa, - luokattomaan
      kommunistiseen yhteiskuntaan....
      Siirtymävaiheen aikana kävivät vallan menettänyt kapitalisti porvaristo - ja mm. kulakkiluokka, - viimeinen kapitalistiluokka siirtymävaiheessa, - mikä ei siis vielä ollut sosialismia, -ennen kuin v. 1936 alusta...Siirtymävaiheessa vallan menettäneet kävivät kovaa vastavallankumouksellista luokkataistelua, - jopa äärimmäisenä keinona, - väkivaltaisin sodan keinoin... Huolimatta tuosta-, ja siitä, -että takapajuiset jäänteet aiheuttivat haittaa, - kun ne piinaavassa tapatottumuksessaan, - (mentaliteetti), - puolustivat kapitalismin palauttajia....

      Lenin aloitti ja Stalin johti Neuvostomaan - sosialismiin, huolimatta vastavallankumouksellisten kovasta vastarinnasta...

      -E i ne perimät: -kapitalisti porvarit ja jäänteet - onnistuneet estämään tuota sosialistisen vallankumouksen suurta harppausta, -kapitalismista - sosialismiin... Ei siis perimässä olut pääsyy, - mutta pääsyyksi silti muodostui
      herra Hrutshovin valtaan valinta, - siis korkeimpaan virkaan, v.v.1953 - 1956 rajun suuntataistelun aikaan - toveri Stalinin 5.3. 1953 kuoleman jälkeen...
      -Puolueessa - NKP: a oli puoluevastaiset trotskilais - buharinilaiset, yms vastavoimat, - tosin väehemistönä, - ja se voima teki hrutshovilaisten kanssa kompromissin, liiton, - ja niin valtaan nostivat Hrutshovin, - joka siirtyi vastavallankumoukselliseksi - ja mm. lopetti käskyllään - työväenluokan vallan, (nk. - proletariaatin diktatuurin), yms. - todella oli poukkoileva, - ja talonpoikaistapatottumuksen omaavana - oli vallan huumassa valmis toteuttamaan valtaan nostaneiden tavoitteita kapitalismin palauttamisen tiellä...

      Siltä osin ne - "perimäjäänteen" - tapatottumuksessa oleva talonpoika Hrutshovi, - oli kääntynyt liittolaisiaan vastaan, -siis työväenluokkaa, ja sen valtaa, - ja proletaarista, - työläissosialismia vastaan.

      K.N. -Kemijärvi

      • tiedonjanoinentoveri

        Toveri Nurmikumpu...minkä lajin kommunisti se Hertta Kuusinen oli ? Oliko tosi toveri ?


      • harmajapääkaarlo
        tiedonjanoinentoveri kirjoitti:

        Toveri Nurmikumpu...minkä lajin kommunisti se Hertta Kuusinen oli ? Oliko tosi toveri ?

        Paljoakaan en Hertta Kuusisen elämäkaaresta tiedä, olin vielä nuori hänen vaikuttaessa SKDL: n vaaliliitossa - kommunistina.
        Oletan, että Hertta oli marxilais - leniniläinen kommunisti...

        SKDL Hertan aikaan puolusti pitkillä puheillaan mm- lapsilisiä mainitakseni, - ja kaikkea työn ja kansan puolesta tarvittavaa yhdessä toisten SKDL: a - Eduskuntaan valitut kommunistit ja kansandemokraatit.

        Suomen äänestävä kansa tuki ja kannatti SKDL: ä, - ja antoi kesällä 1958 SKDL: e ääniä runsaasti, - että Eduskuntaan tuli 50 paikalla SKDL suurimmaksi puolueeksi / vaaliliittona.

        Näin Herttaa syyspuoleen 1958 Kemijärven Työväentalolla pidetyssä SKP: n 50 - vuotta juhlassa, mm. juhlapuhujana...
        Itse olin silloin 18, vuotias... - ja ei ollut vielä siihen aikaan edes äänioikeutta.

        Ollessani Raahen Rautaruukilla 1962 töissä rakennusvaiheen alkuaikoina, - ja oli masuunin peruskiven muurausjuhla, - jossa mm. oli silloinen tasavallan pressa: - U. K. Kekkonen, ja myös mm. Hertta Kuusinen ymt.

        -Seurasin siihen aikaan vielä vähän yleistä silloista politiikkaa, - ja tosi vään mm. Hertta Kuusisen elämää poliitikkona, - ja vielä vähemmän ns. hänen yksityiselämää.
        Otto Ville Kuusisen tyttärenä on ollut aatteelleen uskolinen, - ja teräväsanainen - älyllinen politiikko, - josta en tämän enemmälti mitään muuta osaa sanoa, - hän oli SKDL: ä - kommunisti, - ja -kansanedustajana työn ja kansan oikeusien ja etuja ajava kommunisti.

        Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi


      • pfigaäsp
        tiedonjanoinentoveri kirjoitti:

        Toveri Nurmikumpu...minkä lajin kommunisti se Hertta Kuusinen oli ? Oliko tosi toveri ?

        Kannattaisi lukea kirja Hertta Kuusisesta.
        Siitä selviää varmasti, minkä lajin ihmisiä hän oli.

        Siitä kirjan lukeneena voi selvitä:
        Miten sodan päätyttyä NL:n valvontakomission tultua Suomeen ilman Hertta, ja Otto Ville Kuusista, olisi voinu käyä?

        Tänä päivänäkin on niistä ristiriitasta keskustelua käyty eri tutkijoiden kesken.
        Että vaikuttiko Hertta Kuusinen Suomen kohtalossa sodan päättyessä?


      • harmajapääkaarlo
        pfigaäsp kirjoitti:

        Kannattaisi lukea kirja Hertta Kuusisesta.
        Siitä selviää varmasti, minkä lajin ihmisiä hän oli.

        Siitä kirjan lukeneena voi selvitä:
        Miten sodan päätyttyä NL:n valvontakomission tultua Suomeen ilman Hertta, ja Otto Ville Kuusista, olisi voinu käyä?

        Tänä päivänäkin on niistä ristiriitasta keskustelua käyty eri tutkijoiden kesken.
        Että vaikuttiko Hertta Kuusinen Suomen kohtalossa sodan päättyessä?

        En ole lukenut mainittua kirjaa Hertta Kuusisesta. - Tähän mennessä kun en ole lukenut, niin kannattako sitä enää minun lukea?
        -Annan tutkijoiden kiistellä henkilöstä, - Hertta Kuusinen, -josta ovat vähintään kahta eri mieltä.
        -Minun näkökanta muodostuisi joko tai joko, - ja sekö valaisisi ko. ongelman henkilöstä H: K?

        -Varmasti Neuvostojohtaja Staliniin ja toisiin leniniläisiin enemistö bolshevikkeihin vaikutti ainakin Otto Ville Kuusien ja myös hänen Hertan tyttären näkökanta toisen maailmansodan jälkeen Suomen suhteen - rauhanneuvotteluissa.
        -Puhdas olettamus, - sillä en luonnollisesti ole varsinaisesti opiskeluissa näitä tapahtumia käsitellyt, - vaan marxismi - leninismin teoria ja taktiikkaa, ym. siihen kuuluvia opinoissa. -kuten filosofiaa, kansantaloustiedettä ja eri historia versioita.

        - Sain tietää, - klikatessa tällä nepillä Hertta Kuusisesta raportoivaan osioon, - että Hertta Kuusinen olisi osapuolijaon aikana ryhmittynyt tukemaan muka Aarne Saarisen hajottavaa revisionistien linjaa!?

        -Hertan mahdollinen valintaratkaisu ei ollut-, - eikä ole saman linjan kanta ja valinta minulla, - vaan olen ko. osapuoliasiassa - Hertan suhteen vastakohta, ja herääkin kysymys, - mitä taktiikkaa oikeasti tuolla Hertta toteutti?
        Tänään lukemani tieto Hertasta oli ihan uutta tietoa...

        -Luovuin osapuolista, ja menin toukokuussa 1988 Tikkurilaan yhtenä perustamaan työväenluokalle maahamme uudelleen marxilais - leniniläisen kommunistipuolueen, - KTP: n.

        -Hertta ei olut enää politiikassa mukana, - oli jo aikaisemmin kuollut, - jää vain arviotavaksi, - olisiko ollut perustamassa hän myös: - KTP: a?

        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


    • KIITOSKAARLO

      Hän on poissa, mutta yhä lähellämme muistojen sitein, Kemijärven Kaarlo!
      Muistosi elää, toveri!

      • kom.so.mol

        Kaarlo kirjoitti asiallisesti. Lukekaa! Kirjoitukset säilyvät muistona.


      • Anonyymi
        kom.so.mol kirjoitti:

        Kaarlo kirjoitti asiallisesti. Lukekaa! Kirjoitukset säilyvät muistona.

        Muistamme Kaarloa myös 2020 ja 2120 muistetaan, kerromme aina uusille sukupolville


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe