Onnittelut Perussuomalaisia äänestäneille !

suomenparhaaksi

Minäkin äänestin. Kakkossija ja 38 eduskuntapaikkaa on hyvin. Sosialistit jäväti nuolemaan näppejään

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtahyvin

      No nyt aletaan odottelemaan sitä Suomen nousua. Pannaanko ensin mamu-hanat kiinni, sitten Kreikka tuet haetaan takasin, ja pakkoruotsi vaihdetaan vaikka vapaaehtoiseksi venäjäksi, voi olla tulevaisuuden kielenä hyväkin. EU-lle lähetetään kikkelikortteja, ja oma markka takaisin. Autovero lopetetaan, kaikille mersua perseen alle.
      Mitä muuta hyvää vielä saadaan ?

    • banskuapyllyyn

      Niin nyt somput lähti, sano Annikki Tähti.

    • miinusmerkillä

      Et hoksinu. Persut menetti 4% äänistä. Se siitä vaalimenestyksestä!

      • jellonalääkitsee

        Vaalit oli jo. Sinä se jaksat jaapata, ei auta, vaikka kuinka napiset, tiedät itsekin.
        Leijona viina on kotimaista, hyvää ja halpaa, maistappa, voi helpottaa.


    • kauheaakatsottavaa

      No eilen oli Mäntylä A-talkissa, jos se on parasta mitä persut voi Suomen politiikalle antaa, niin ei hyvä seuraa. Mäntylä vaikutti pelästyneeltä hiireltä, änkytti ja ähkyi sanottavansa miten kuten, sanomatta yhtään mitään. Alkoi oikein säälittää, kun muut olivat sanavalmiita esiintymisen ammattilaisia, antoivat itsestään älykkään kuvan ja se vastakohta Mäntylään oli niin räikeä.

    • nytsyynätään

      No niin persuja äänestäneet duunarit. Nyt kannattaa kuunnella tarkoin mitä persut tekevät duunarien hyväksi mikäli menevät porvarihallitukseen. Jos käteen jäävä palkka pienenee, kiittäkää itseänne tyhmyydestä. Duunarin ei pidä koskaan äänestää porvaria. Se on sama kuin ampuisi itseään jalkaan.

    • hyväperuss

      Vaalituloksessa parasta kun molemmat sosialistipuolueet menettivät selvästi kannatustaan. Nehän tekivät mutkan sateenkaarihallituksessa ja ehtivät Kokoomuksen kanssa leikata mm vanhustenhoidosta 500 000euroa ja lainata Kreikkaan 6 miljardia euroa joita ei asiantuntijoiden mukaan saada Kreikalta koskaan takaisin

      • heimetienataantällä

        Kompataan, hienoa tietoa.....juurikin noin.


      • menaureskellaan

        Nyt on mukava sitten seurata, jos Soini saa persut hallitukseen, niin mitenkä perustelee lisäapujen myöntämisen Kreikalle. Soinihan sen apupakettihuutelun on aloittanut, toki viimeaikoina ollut asiasta hiljaa, kun tietää joutuvansa apuja seuraavaksi myöntämään. On se kyylä noloa persuille.


      • kannatuslaskeetavallatai

        Nimenomaan. Ja muistetaanpa fakta, perussuomalaisethan hävisivät kannatustaan edellisiin eduskuntavaaleihin verrattuna. Ja vieläpä oppositiosta käsin! Soini haistoi käpälälaudan eikä lähtenyt viimeksi hallitukseen. Saa nähdä joko ministeriaudin takapenkki tällä kertaa houkuttelee niin paljon että periaatteista tingitään. Miten se Soini sen sitten selittää äänestäjille?


      • äänestäppäoikein

        Eipä pitänyt ennustuksesi paikkaansa, satoja kertoja kirjoittelit ennen vaaleja, että persut on syöksykierteessä, alamäki on alkanut jne. Näinhän kirjoittelit, vastaappa, oliko näin ? Et varmasti vastaa, koska olit väärässä.
        Nyt kun Perussuomalaiset on Suomen toiseksi suurin puolue, useita ministereitä tulossa, on turha enään räksyttää.
        Odottele kolme ja puoli vuotta, sitten tulee sinullekkin uusi tilaisuus vinkua, vääristellä ja esittää omituisia arvioita seuraavien vaalien alla.
        Nyt mennään näillä eväillä, viisas kansa on puhunut ja enemmistö kansasta ei äänestänyt niin, kuin sinä olisit halunnut, siitä pahoinvointisi johtuu.


      • ainainenmölinäloppuu
        äänestäppäoikein kirjoitti:

        Eipä pitänyt ennustuksesi paikkaansa, satoja kertoja kirjoittelit ennen vaaleja, että persut on syöksykierteessä, alamäki on alkanut jne. Näinhän kirjoittelit, vastaappa, oliko näin ? Et varmasti vastaa, koska olit väärässä.
        Nyt kun Perussuomalaiset on Suomen toiseksi suurin puolue, useita ministereitä tulossa, on turha enään räksyttää.
        Odottele kolme ja puoli vuotta, sitten tulee sinullekkin uusi tilaisuus vinkua, vääristellä ja esittää omituisia arvioita seuraavien vaalien alla.
        Nyt mennään näillä eväillä, viisas kansa on puhunut ja enemmistö kansasta ei äänestänyt niin, kuin sinä olisit halunnut, siitä pahoinvointisi johtuu.

        No viimeksi ei persut odotelleet päivääkään, vaan vinkuminen, valitus ja muiden arvosteleminen jatkui vahvana koko vaalikauden. Muutko ei siis saisi arvostella, mikä etuoikeus se persuille muka on ?
        Persut haluaa kaikki hallitukseen, siellä niitten veri vasta punnitaan, jatkuva mölinä siellä hiljenee, ja persujen kannattajillekin alkaa politiikan arkipäivä, valkenee hieman tomppeleille, mitä se politiikan teko oikeasti onkaan, siinä kun ei sitten tyhjillä sutkauksilla ja muitten arvostelulla enää selvitä.


    • näinsemenee

      Oli miten oli duunarin olot ei parane. Bundelle voi tulla muutamia miljoonia kansallisia tukia. sillä Suomi pelastuu ja duunari köyhtyy

    • seperussuomalainen

      muuten kylläkin otsake paikallaan ,mutta se ensimmäinen näkyvä ylitornion perussuomalainen ei ollut oikein ns. perussuomalainen ihminen, vaan melkonen huuhaan toimija joka muka ajo kuntalaisten asioita virkamiesten mielivaltasia päätöksiä vasstaan mutta tosiasiassa nuoleskeli näitä virkamiehiä

    • oppiikopersut

      No sinne näkyy hallitukseen menevän persutkin nyt. Toistaiseksi ne suuret puheet ei korreloi yhtään esille tuodun hallitusohjelman kanssa. Eli ei taida persujen teeseillä Suomea pelastaa, kun se kädenjälki ohjelmassa on hyvin pienellä pensselillä sutaistu.
      Oppivatko seuraaviin vaaleihin sovittaa lupaukset, oikean realipolitiikan kanssa yhteen, vai vieläkö ensivaaleissa huutelevat mitä sattuu lupauksiksi ?

    • perusonparas

      Meni tai ei Perussuomalaiset hallitukseen niin antipersuille ei kumpikaan ole mieleen. Perussuomalaiset hillitsevät hallituksessa turistimaahanmuuttoa ja pitävät köyhien suomalaisten puolta hallituksessa. Jos Vihervasemmisto olisi Perussuomalaisten tilalla nyt hallituksessa jota vielä hiotaan, täytetäisiin Suomen kunnat Utsjoeta Hankoon elintasopakolaisilla ja Suomalainen veronmaksaja joutuisi elättämään heidät. Toki Perussuomalaisetkin joutuvat joustamaan hallitusneuvotteluissa mutta Perussuomalaisten kädenjälki näkyy ja se on meidän pieni ja keskituloisten veronmaksajien ja niidenkin vanhusten onni joilta sateenkaarihallitus leikkasi 500 000 euroa vanhustenhoidosta

    • näinsemenee

      Viime vaaleissa persut lupasivat ja pitivät lupauksensa. Nyt aika on toinen. Paljon luvattiin. Kysymys kuuluukin mitkä lupaukset pidetään. Ennustan ettei mitään

    • hyhsossujaphyh

      Perussuomalaisena on ihana kun kannatus vaan nousee. Tänään Hs gallupissa Perussuomalaiset 19,2 % ja selvä kakkostila, vain vähän keskustasta jäljessä. Suomen ja tavallisten suomalaisten kannalta hyvä kun sosialistipuolueet menettävät kannatusta, sdp 15% nyt, takiaispuolue vasurien kannatus ei jäänyt mieleen. Harmi kun sosialistipuolueet menivät 2011 hallitukseen vastoin vaalilupauksiaan lapioimaan rahaa kaikille kriisimaille, lupasivat alustavasti Kreikalle jo kolmannen tukipaketinkin

      • työkkäripuoluesiis

        Niin, on se harmi kun Soini joutuu sen kolmannen paketin eduskunnalle esittämään.
        Kannatuksen tasosta pitää olla joko huolissaan, tai iloinen sitten kun seuraavat vaalit lähestyy. Tämä hallituksen muodostamisen aika, sekä kesäkuukaudet on vasta sellaista hymistelyä. Ne toimet jotka sitten kannatuksessa näkyy, alkaa selvitä kansalle vasta myöhemmin. Kansa kun on lähtökohtaisesti tyhmää, ja miettii vain omaa hyvinvointia.
        Se mikä on persuissa positiivista, niin oppositiosta vastuuseen tulo on tuonut mölyapinat selvästi muiden linjoille. Kannat on oienneet ja lieventyneet tasolle, jossa ne voidaan jotenkin vielä hyväksyä, siitä ne persutkin tulee oikeiden puolueiden joukkoon. Toki se pudottaa heiltä ne suurimmat mölyäjät pois, mutta saavat sossujen kannattajia sitten tilalle.


      • varmastiosaasanoakukaan

        Se voipi kääntyä kyllä laskuun, ja kääntyykin vielä. Ensi vaaleissa voi persut olla sellainen takiaispuolue.


    • haluaisvastauksen

      persut ja kepun varapuheenjohtaja sanoivat vaalitenteissä, että olisi typerää muun muassa leikata eläkeindeksi, ja nyt he ovat porukalla sitä tekemässä, eikä kukaan pukahda mitään, näinkö suomi nousuun, ihmisiltä rahat pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe