Miten saisin miehen haluamaan taas minua?

mäenkestäenää

Miten saisin miehen haluamaan taas minua? (miehet vastatkaa) Saa naisetkin vastaa...

Meillä on mieheni kanssa ongelma. Hän ei halua minua, vaikka minä haluan häntä.

Sain miehen viimein listaamaan syyt seksittömyyteemme ja ne ovat tässä:

1. Koulu ja työstressi

2. Ajanpuute (pitää mennä nukkumaan)

3. Naisen vittupäisyys

4. Molempien lihavuus kuvottaa (kummankin bmi n. 30)

5.Väsymys

Miten saisin miehen haluamaan taas minua aluksi edes joskus? Meillä ei ole seksiä yhtään. Olen vittupää, koska meidän vauva väsyttää ja seksinpuute tekee kiukkuiseksi. Itse haluan miestäni kokoajan. Itse laihdutan kokoajan, mutta se vie aikaa kuukausia, koska on iso bmi. Mielestäni seksiä pitäisi olla nytkin edes joskus, ettei pää sekoa puuteesta. Vittupäisyys kohta poistuisi jos saisi edes pari kertaa kuussa. Mikä avuksi? Miten saan miehen haluamaan minua?

54

2796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pipoana

      Meillä meni niin, että lapsen saatuani mies himoitsi minua kyllä, kaikkine roikkuvine nahkoineni päivineen, mutta nyt kun olen laihtunut ja kiinteytynyt sekä saanut itsevarmuuteni takaisin, minua haluaa melkeinpä kuka tahansa muu muttei oma mies.. Seksistä kanssani hän kyllä nauttii, osaan 9 vuoden jälkeen vieläkin yllättää, mutta se, että hän tekisi aloitteen, not gonna happen.. Nyt kun olen hoikka, itsestäni huolta pitävä, nätti ja itsevarma, olenkin mieheni mielestä niin pelottava ettei uskalla lähestyä.. Miehellä itsellään taitaa olla itsetunto pohjalukemissa..
      Tilanteeseesi voisi auttaa, jos molemmat vaikka yhdessä aloitatte kuntoilun ja täten nostatte molempien itsetuntoa.. Lisäksi, on täysin totta, että liikunnan harrastaminen lisää energiaa ja lyhyenkin kävelylenkin jälkeen jaksaa taas paremmin.. Kesäkin on tulossa, joten vie miehesi ajelulle tai kävelylle ja ehdota "pikaisia puskassa", tuo mukavaa vaihtelua :)

      • pettäjäMUIJA

        Et ole ajatellut pettämistä? Sivustolla http://www.aviorikos.net on paljon pettämisfiilingillä olevia miehiä ja naisia. Juuri ovat samassa tilanteessa, että vastapuoli ei halua seksiä. Siinä vaiheessa mielestäni on ihan ok pettää, ei siinä väärää ole sanokoon kukkahattutädit mitä vain. Tietysti suuvärkki kannattaa pitää kiinni ja olla tietty tarkkana ehkäisyn kanssa :D


      • häpeäpaska

        Olet oksettava.


      • tsemppiää

        Olisi parasta hankkia iso hieromasauva, ja antaa sen "pöristä" iltaisin miehesi uneen. Saa nähdä, kauanko kestää, ennen kuin hän ryhtyy duunaamaan sinua sauvan sijaan.


    • qwertti1

      Kuulostaa tutulta. Yritän vastata lyhyesti, mutta pahoittelut, jos vastaukseni tuntuu jaarittelulta. Itse miehenä painoin tuossa tilanteessa pääni alas ja yritin vain selvitä tekemällä "välttämättömät" asiat. Parisuhteen ilo ja hauskuus hautautui arjen alle ja vaikka halutti, tuntui, että ei voi/ehdi.. Eikä asiaa helpottanut, että paineita kasautui perheen ulkopuolelta ja halut hävisivät puolin ja toisin. (Pitkä tarina, josta jätän valtaosan kertomatta.) Sitten kuitenkin tajusin, että minulla on mahtava kumppani ja huomasin, että turhaan olin painanut pääni alas, kun elämää voi elää vain hetken kerrallaan ja nykyhetkeen voi vain vaikuttaa. Tajusin, että kyllä ne työt & koulut tulee aikanaan tehdyksi, vaikka mamman kanssa pitäisikin vähän (=paljon) kivaa.. ;) Nykyään, jos 3v lapsemme nukahtaa päikkäreille ja olemme molemmat kotona, arvaa mitä usein teemme! ^^ ;) Myös aamuisin on kiva herätä yhdessä, kun lapsi viihtyy lastenohjelmien parissa.. ;)

      Vauva-aika on kuluttavaa, mutta meillä n. 2v ikäisestä elämään alkoi tulla kunnolla kivoja juttuja kun ulkoilu yms alkoi luonnistua. (Kyllähän aiemminkin pystyy jo vaikka mitä tekemään).

      Jos mietitään sitä olotilaa, mikä yleensä edeltää yhteistä kivaa niin ainakin itselle tulee mieleen "pilke silmäkulmassa" - leikkisyys, viekoittelevat katseet, kuumat ajatukset, kosketuksetkin.. Jos on kiukkuisuutta tms niin siinä on toisen hieman vaikea syttyä.. eli positiivisuuden kautta.. jos kiukuttaa niin voisikin ajatella niitä ihania puolia siinä puolisossa ja kuka tietää mitä sitten: Ilmeet ja eleet kun kertovat enemmän ja kyllä me miehetkin osaamme lukea puolisomme olotilaa niiden kautta.. tietty sekin on tapauskohtaista, mutta kyllä varmaan mies ainakin hätkähtäisi, että mitäs nyt.. :)

      1. Yksi hyvä kysymys mitä miehesi voisi yksin tai yhdessä kanssasi miettiä on, että mihin hän sinussa suhteenne alussa rakastui (ja jos mietitte yhdessä niin sinä voisit miettiä, että mihin sinä hänessä alussa rakastuit..). Tätä kautta ainakin minulla nousi lämpimiä (/kuumottavia;) ajatuksia ja tajusin, että tahdon pitää kumppanistani kiinni!

      2. Kokeile "pilkettä silmäkulmassa" ja leikittelyä!

      3. Ylipaino ja siihen reagointi on yksilöllistä. Meillä se menee niin, että puolisoni on huolissaan ylimääräisistä kiloistaan, jotka eivät kuitenkaan minua haittaa. Minulle isompi "turn-off" on se puolison ainainen huoli niistä kiloista kuin itse ne kilot. Mutta kuten sanottua, olen päässyt ohi turn-offeista ja rakastan ja haluan puolisoani, koska näen hänet niiden kaikkien hyvien puolien kautta, joihin olen alunperinkin rakastunut.

      3. Sinä päivänä kun miehesi opinnot tulevat valmiiksi, on todennäköistä, että valtava kivi vierähtää hänen sydämeltään. Näin kävi ainakin minulle.

      4. Joskus on myös kiva, että vaikka illalla väsyttää, mutta kumpikaan ei ole aivan totaalisen poikki, kerää vähän voimia ja muutaman kuuman ajatuksen ja myöhentää hieman nukkumaanmenoa. Kummasti se uni maittaa sen jälkeen, vaikka hetkeksi virkistyykin.. Oleellista on tapahtuman spontaanius!!!

      5. Yhteinen nautinto. Puolisoiden haluista syntyy yhteistä nautintoa.

      6. Elämäntavat / painokontrolli
      Tämäkin on niin yksilöllistä, mutta jos painon vuoksi halut karisevat niin sitten kannattaisi tsekata elämäntapoja. Mitä enemmän ylipainoa, sitä helpommin muutoksia todennäköisesti on tehtävissä, etenkin jos ruokavalio voisi olla terveellisempi ja jos tällä hetkellä ei juuri liiku.

      Jos ruokavalio ei vastaa ravitsemussuosituksia, muuttamalla sitä tekee ison palveluksen kaikille. Pelkästään ruokavaliota muuttamalla on mahdollista saada pysyviä tuloksia aikaan.

      Liikunta on toinen tärkeä palanen, avainsanoina säännöllisyys ja pitkäjänteisyys. Mielestäni kannattaa asettaa tavoitteet pitkällä tähtäimellä ja todella sitoutua niihin. Kannattaa antaa itselle aikaa ja ajatella, että okei, kokeilen tätä puoli vuotta / vuoden ja katson mitä tapahtuu. Usko pois, tuloksia tulee! Joka-aamuinen / viikoittainenkaan puntarilla käynti ei välttämättä ole kannustavaa, kun painokin voi heitellä. Oleellista olisi, että pääsisi pysyvästi kiinni liikuntaharrastukseen.

      Ruokavaliosta sekä liikunnan aloittamisesta löytyy kasapäin ohjeita netistä ja jos miettii vaikkapa virallisia ravitsemussuosituksia tai liikuntasuosituksia, niin niitä noudattamalla pystyy tekemään ihmeitä. Pysyvän muutoksen tekoon suosittelen kuitenkin visiittiä ammattilaisen pakeilla. Ammattilainen osaa olla tukena prosessissa ja kylmiltään muutokseen ryhtyvän voi olla vaikea kanavoida oma motivaatio oikeanlaiseen tekemiseen ja ajatuksiin.

      Paradoksi on siinä, että tämä elämäntaparemontti on periaatteessa todella yksinkertainen, mutta käytönnössä siinä on niin monta liikkuvaa osaa ja urakka tuntuu niin suurelta, että yksinään on aluksi vaikea uskoa, että todella näin yksinkertaisilla keinoilla voisi saada aikaan tuloksia. Kun sinulle sitten ammattilainen tekee esim. kuntotestin ja antaa kunto-ohjelman, sinä voit pitäytyä siinä ja unohtaa kaikki muut ohjeiden tyrkyttäjät.

      Tsemppiä!

    • poissa

      Itse miehenä ehdin harrastamaan seksiä vaimoni kanssa 3krt vuodessa,olen aina töissä,joten aikaa ei jää sille,tosin näen vaimoani sentään kerran viikossa.Kesälomaa on tullut pidettyä 3viikkoa 15vuodessa ,eli kohtuu hyvin siis.Mutta meillä toimii liitto hyvin kun kumpikaan ei näe toista.23vuotta oltu yhdessä.Luulenpa etten tulevana vuonna ehdi sitä yhtäkään kertaa niin paljon on töitä tiedossa.Miten joku voi olla työttömänä kun itse hukun töihin!?No jos ei muuta hyvää tässä ole niin ainakin pääsee veroja maksamasta tällä tahdilla hautaan nopeammin, jo kolmas vatsahaava 7vuoden sisään.

      • töitä_ja_seksiä_kiitos

        kysynpä vaan, onko järkeä olla tuollaisessa liitossa..ainakaan vaimon kannalta katsoen hukkaan heitettyä elämää, no kukin elää elämänsä miten parhaaksi näkee mutta seksi vähintään kerran viikossa auttaa pitämään mielenrauhan ja elimistön kunnossa.


    • mentori

      Karu totuus on, että pitkä suhde eltaantuu kuin vanha virtsa potassa ja perhe-elämä muuttuu yhteiseksi "tuomioksi" joka pitää vaan lusia pois. Ei siinä mitkään poppakonstit ja tekohengitykset auta, koska siinä seksissä aika on tullut täyteen sen yhden ja saman ihmisen kanssa. Paras vaihtoehto on etsiä suhteen ulkopuolinen vakipano ja sallia sama helpotus myös sille puolisolle, jos hän niin haluaa tehdä. Arki piristyy kummasti ja on taas paremmin virtaa hoitaa perusjutut, kun on hymy huulilla vieraan pil_lun tai kul_lin takia.

      Monesti ihmiset ei vaan osaa hoitaa tahdikkaasti sitä sivusuhdettaan, vaan sortuvat tavalla tai toisella tekemään siitä numeroa ja nolaavat parisuhteensa ja hermostuttavat vaimonsa/ miehensä. Heikkoluontoiset lahopäät saattavat seota niin pahoin siitä uudesta kyr_västä/ pil_lusta, että nolosti jättävät perheensä ja siihen ei pitäisi mennä sortumaan, koska perhe on kuitenkin tärkein asia aina. Mikään kyr_pä tai pil_lu ei ole kuitenkaan niin hyvä, etteikö siihenkin sitten lopulta ajan kanssa kyllästyisi ja taas on sama tilanne edessä, kuin aikaisemassakin suhteessa. Ajan saatossa käy aina niin, että esim. se herkullinen ajeltu pil_lu muuttuu ku_selta haisevaksi puskaksi ja ei tee enää mieli työntää mitään sinne. Noin se vaan menee. Typeät ja yksinkertaiset ihmiset alkavat oireilemaan monesti aloitettuaan sivusuhteen ja täten pilaavat lopullisesti oman perhe-elämänsä. Vieraista pitää palata hyväntuulisena ja energiaa täynnä hoitamaan perhettään, jos sellainen on, eikä olla "outo" ja todella epäilyttävän oloinen syrjäänvetäytyvä jne. Valehdella pitää myös osata tarpeeksi sujuvasti, koska se on lähes tärkein taito tässä mailmassa. Valehdella pitää vain sen verran kuin on pakko, koska liika valehtelu paljastuu aina helpommin ajankuluessa. Muutenkin asiat on hyvä pitää simppelinä, eikä tehdä vieraissa käynnistä mitään spektaakkelia.

      Jos nyt sattuu, että esim. perheen äiti/ isä jää kiinni sitten puolisolleen vieraasta herkusta, niin ei siitä kannata koko mailmaa kaataa, eikä perhettään alkaa hajottamaan. On turha kenenkään kuvitella, että se oma sukupuolielin olisi joku mailman paras juttu ja oma puoliso ei voisi siihen ikinä kyllästyä. Se kyllästyminen on aivan varma juttu enemmin tai myöhemmin ja silloin pitää olla sen verran ymmärrystä, että sallii puolisolleen nautintoa suhteen ulkopuolelta jos yksinkertaisesti sitä itse pysty enää niin hyvin tarjoamaan. Turha näistä asioista on niin hirveästi loukkaantua ja perhettään hajottaa heti. Suotavaa olisi kuitenkin, että suhteen ulkopuolisesta panemisesta ei tehdä mitään julkista, koska se häpäisee koko perheen, vaan kuten jo sanoin niin se vieraissa käynti pitää hoitaa hillityn tyylikkäästi.

      Tuossa yllä oli yleispäteviä ohjeita ihan kaikille parisuhteessa oleville. Suuri osa ihmisistä ei osaa noita ohjeita oikein toteuttaa, mutta ei se mikään ihme ole tässä mailmassa.

      • reppanamiehet

        Ei sitä mikään pakko ole lusia pois. Parisuhteesta pääsee aina pois ja sen jälkeen voi vapaasti vaihtaa kohdetta vaikka joka päivä. Säälin kumppania joka joutuu hyväksikäytön uhriksi kun toinen juoksee salaa vieraissa. Hyväksikäyttöä se on nimenomaan. Pitää perheen pystyssä toisen nauttiessa vaihtelusta. Luuserit mitkä luuserit. Ei ole miestä (yleensä miestä) kertomaan puolisolle tekosistaan. Pelottaa niin kamalasti yksinjäänti.


      • VieraskiimaOnIhanaa

        Olet kyllä Mentori 100% oikeassa! Tai siis tarkoitan 110% lasissa oikeassa!

        Melkein luulin että luen itse kirjoittamaani juttua!


      • mentori
        reppanamiehet kirjoitti:

        Ei sitä mikään pakko ole lusia pois. Parisuhteesta pääsee aina pois ja sen jälkeen voi vapaasti vaihtaa kohdetta vaikka joka päivä. Säälin kumppania joka joutuu hyväksikäytön uhriksi kun toinen juoksee salaa vieraissa. Hyväksikäyttöä se on nimenomaan. Pitää perheen pystyssä toisen nauttiessa vaihtelusta. Luuserit mitkä luuserit. Ei ole miestä (yleensä miestä) kertomaan puolisolle tekosistaan. Pelottaa niin kamalasti yksinjäänti.

        "reppanamiehelle" tietoisku lärviin. Mitään naisten laatimia omia sääntöjä tai odotuksia ei ole mikään pakko totella. Perheen voi hoitaa hyvin ja silti jyystää vierasta pil_lua aina välillä! Jos naisten "sääntöjä" alkaa liikaa noudattamaan, niin voi olla varma että miehen parhaat vuodet on aikataulutettu täyteen naisten toimesta. Tokihan naisia sitten kiukuttaa kun heidän tahoaan ei järkähtämättä totella, mutta ei siitä pidä liikaa välittää, koska ainahan naisia joku asia kiukuttaa kuitenkin. Ja juuri reppanat eivät kykene pitämään perhettään kasassa, jos saavat vähän maistaa vierasta pil_lua josta sitten sekoavat täysin ja täten rikkovat perheensä. Tuollaiset reppanat sitten päätyvät lattiarätiksi uuteen suhteeseen, jossa samat ongelmat ja haisevat kusipuskat on taas edessä jonkin ajan kuluttua kutenkin. Asialliset ja kylmähermoiset panomiehet pystyvät pitämään perheensä kasassa ja silti nauttimaan samaan aikaan eri naisten pil_luista ja kaikki tuo on vain onnistunutta elämänhallintaa, joka tekee miehen onnelliseksi.

        Tuossa jälleen hyviä vinkkejä ihan kaikille miehille, paitsi että ko. asiaa on vaikea opettaa tai oppia. Se joko on tai ei ole. Ehkä tärkein ohje miehille on kiteyttettynä kuitenkin: Kuuntele itseäsi, älä naisia! :D


      • reppanamiehet

        Eli et anna vaimon valita haluaako elää kaltaisesi reppanan kanssa? Ei ole kyse naisen säännöistä vaan naisen valinnasta OMAN elämänsä suhteen. Nainenkin voi kuunnella nimenomaan itseään. Sitten näkee pystyykö panomiehet pitämään perheensä kasassa kun nainen päättää haluaako elää panomiehen kanssa. Eli edelleen yksin jäänti pelottaa miestä.


      • jatkasamaanmalliin
        VieraskiimaOnIhanaa kirjoitti:

        Olet kyllä Mentori 100% oikeassa! Tai siis tarkoitan 110% lasissa oikeassa!

        Melkein luulin että luen itse kirjoittamaani juttua!

        Itse kirjoittamasi se olikin. Joistakin on kiva vastailla itselle.


      • mentori
        reppanamiehet kirjoitti:

        Eli et anna vaimon valita haluaako elää kaltaisesi reppanan kanssa? Ei ole kyse naisen säännöistä vaan naisen valinnasta OMAN elämänsä suhteen. Nainenkin voi kuunnella nimenomaan itseään. Sitten näkee pystyykö panomiehet pitämään perheensä kasassa kun nainen päättää haluaako elää panomiehen kanssa. Eli edelleen yksin jäänti pelottaa miestä.

        joo, ei me kylmähermoiset panomiehet anneta naisten kukkoilla liikaa! Näin se nyt vaan on ja ette te reppana-akat voi sille mitään vaikka mitä inttäisitte siinä! Meitä asiallisia ja kylmähermoisia panomiehiä ei pysty akat pil_lulla eikä millään muullakaan pomottamaan, mutta se ei estä meitä nauttimasta kuitenkin akkojen pil_luista! Jiiiiiiihhaaaaahhahaahahaah! :D


      • reppanamiehet

        Ei miehiä halutakaan pomottaa vaan jättää pettävät miehet. Niin minäkin tein. Mies vaan pelkää että vaimo jättää eikä sen jälkeen ole ollenkaan kivaa "pettää". Suurin pelko on kuitenkin yksin elämisen pelko. Kylmähermoisia. :D Provosoi ihan rauhassa. Totuus on kuitenkin sinunkin tiedossa.
        Nyt sinkkuna on voin ottaa silloin kun haluan helppoa munaa vaikka kaltaisiltasi. Et ehkä huomaa että sinuakin pomotetaan.....


      • mentori
        reppanamiehet kirjoitti:

        Ei miehiä halutakaan pomottaa vaan jättää pettävät miehet. Niin minäkin tein. Mies vaan pelkää että vaimo jättää eikä sen jälkeen ole ollenkaan kivaa "pettää". Suurin pelko on kuitenkin yksin elämisen pelko. Kylmähermoisia. :D Provosoi ihan rauhassa. Totuus on kuitenkin sinunkin tiedossa.
        Nyt sinkkuna on voin ottaa silloin kun haluan helppoa munaa vaikka kaltaisiltasi. Et ehkä huomaa että sinuakin pomotetaan.....

        eli sinä reppana et heikon pääsi takia pystynyt pitämään perhettäsi kasassa. Otan osaa, mutta heikkopäisille käy juuri noin. Tsemppiä kuitenkin jatkoon!

        Jiiiiiiiihhhhaaaahahaahahahahahahahah! :D


      • reppanamiehet

        Mies ei halunnut että käyn vieraissa. Sen pää ei kestänyt sitä. En halunnut pitää perhettä kasassa vaan jätin ukon.


      • reppanamiehet
        mentori kirjoitti:

        eli sinä reppana et heikon pääsi takia pystynyt pitämään perhettäsi kasassa. Otan osaa, mutta heikkopäisille käy juuri noin. Tsemppiä kuitenkin jatkoon!

        Jiiiiiiiihhhhaaaahahaahahahahahahahah! :D

        Miehen pää ei kestänyt että minäkin käyn vieraissa. Oli sillä sen verran heikko pää. Kuten sanoin.. sinkkuna voin valita vaikkapa kaltaisesi leikkikalun hupukäyttöön.
        Ps. mitä tarkoittaa tuo epämääräinen kirjainjana viestisi lopussa?


    • ketäpä

      Kiinnostaisi, jos vaimo on ylipainoinen plösö. Sipsi pussit roskiin ja kunnolla liikuntaa harrastamaan.

      • kuinmyös

        Samaa voi sanoa pihtaavasta vaimosta. Ei naista kiinnosta kun mies on ylipainoinen plösö. Nainen pihtaa silloin miehen mielestä eikä älyä katsoa peiliin.


      • Näinkin

        Tai sitten näin että mies haluaa vaimo ei. Mies on käytökseltään mitä on ja se on vienyt halut vaimolta. Painon kanssa ei ole kummallakaan ongelmia. On vain tämä miehen huono käytös ja vaimo ei enää kykene häntä arvostamaan, ei seksissäkään.


    • pitkältitekniikkaa

      No minä olen ollut aviossa noin 43-vuotta ja seksiä harrastan noin 2-kertaa viikossa. Alussa seksiä harrastettiin useammin. Ymmärrän kyllä suhdetta jossa ihmiset lihottavat itsensä muodottomiksi, silloin seksin harrastaminen voi alkaa oksettamaan. Kannattaa aina pitää kroppa jossakin kunnossa. Niin sanottua rakastumisen tunnetta en tosiasiallisesti koe, mutta, seksiä harrastan kuten edellä sanottu. Siis älä odota mitään rakastumisen tunnetta, toimi järjellä. Tietysti on onnellista, jos pariskunta kokee toisensa suureksi rakkaudeksi koko pitkän elämänsä ajan.

    • toimiaktiivisesti

      Olen nyt 66 v mies ja kyllä haluan p.llua säännöllisesti. Näin on ollut vuosikymmeniä. Ei yhteistä seksiä kannata lopettaa. Voihan ne asiat hoitaa aivan järjelläkin. Jos mies kykenee maksulliseen (ei hyvä) niin kyllä hän kykenee oman puolisonsa kanssakin. Naisena on hyvä ymmärtää, että mies kiihottuu vain siitä yhdestä elimestä.

      • välttääsulle

        Silloin voi ostaa tekopillun.


      • mentori
        välttääsulle kirjoitti:

        Silloin voi ostaa tekopillun.

        ei se tekopillu korvaa oikeaa naisen pil_lua. Kuitenkaan sitä aitoa tavaraakaan ei mikään estä vaihtamasta välillä. Naisten pil-lut on tehty kyr_vällä jyystämistä varten ja jos yksi pil_lu alkaa kyllästyttämään tai muuten vikuroimaan, niin toisen voi etsiä tilalle. Ja miehenä ei kannata näissä asioissa liikaa naisten yleisiä mielipiteitä kuunnella, koska jos naisia alkaa liikaa kuuntelemaan niin ei kohta uskalla tehdä muuta kuin tiskata ja hoitaa vauvoja! :D


      • ononon

        Kyllä se korvaa. Moniko kyrpä on jyystänyt äitisi pillua? Varmaan sata muuta kun isäsi kyrpä.


    • Sinulle Haluttava Nainen, "Mä en kestä enää" sanon rehelisesti :
      Anna miehellesi nautinnollista estotonta suuseksiä niin piristyy huomattavasti.
      Minulla on suhteessani vaimooni samat ongelmat, vaimoni ei halunnut mitään seksuaalista toimintaa.
      Aloin etsiä aidan takaa vihreää ruohos ja sitä om löytynyt hyvin. Kun vaimoni sai tietää viesteistäni "vieraiden naisten kanssa" hän ehdotti että muuttaisin asumaan muualle.
      Se "käsky" tepsi välittömästi ja nyt saan harrastaa estotonta seksiä useammankin naisen kanssa. HYVIN MENEE ! !

    • 5vuottailman

      Kun pitkittyy niin mutkittuu, voisin sanoa, näin ihan omasta kokemuksesta viisastuneena.

      Meillä toisen lapsen syntymän jälkeen seksitouhut loppuivat kokonaan. Eivät siis "hieman harventuneet", vaan tuli 100% stoppi. Siinä tilanteessa olemme yhä, viisi vuotta on vierehtänyt.

      Osin syynä ovat tietysti perhekiireet, "ruuhkavuodet", kuten sanotaan. Osa päivää menee töissä, loput lasten parissa, illalla on kiire nukkumaan. Elämä menee "lasten ehdoilla", mutta entisenlaista "aikuisten elämää" ei enää ole.

      Yhteisen ajan löytäminen on tietysti ongelma. Molempien vanhemmat, siis lastemme isovanhemmat, asuvat toisella paikkakunnalla, eikä heistä ole lapsenvahdeiksi, jotta saisimme edes hetkeksi yhteistä aikaa. Muitakaan lapsenvahtivaihtoehtoja ei ole.

      Yöllisten hetkien hyödyntäminen ei sekään oikein ole lähtenyt toimimaan, sillä jotenkin vaimolle jäi sellainen vaihde lasten vauvavuosista päälle, että hänestä on edelleen hirmu hyvä idea, että nukumme kaikki samassa huoneessa. Aiemmin jopa samassa sängyssä. Olen yrittänyt vihjata, että olisiko aika saada lapset toiseen makuuhuoneeseen nukkumaan, mutta hänestä asia on hyvä näin. "Ei siitä lapset rikki mene, vaikka samassa huoneessa vanhempien kanssa nukkuvatkin", perusteli hän. Ei mene lapset, ei, mutta minä alan mennä.

      Lopulta kuukausi sitten kyllästyi asioiden saamattomaan tilaan ja kannoin itse patjani naapurihuoneeseen. Ajattelin olla muutoksen etujoukkoja, jospa hän heräisi lastenhuoneen perustamisen ratkaisuun. Eipä herännyt. Nyt nukun sitten yksin naapurihuoneessa ja hän lapsien kanssa toisessa. Järjestely lienee hänestä ihan hyvä.

      Muutoksen paikka saattaa tulla kuukauden kuluttua, kun anoppi on luvassa kyläilemään. Perinteisesti anoppi on nukkunut "pikkumakkarissa", jos siis nyt nukun minä. Luulen, että vaimo äitinsä vierailun ajaksi yrittää saada minut taas samaan huoneeseen kanssaan, jotta välttyisi selittämästä äidilleen, mistä on kyse.

      • Sinulle "5vuottailman" sanon rehellisesti : Minulla oli vaimoni kanssa samanlainen seksitön elämä yli 10 vuoden ajan. Hermostuin siihen puutteeseen ja aloin etsiä aidan takaa vihreää ruohoa. Muijani ei siitä tykännyt vaan ilmoitti tylsästi että "sinun ois parsta muuttaa pois kotoa asumaan muualle" ! ! Niin sitten viisastuin ja lähdin etsimään asuntoa muualta ja nyt asun eri paikkakunnalla ja saan harrastaa/harjoittaa naitinnollista estotonta seksiä kenen kanssa haluan ilman rajoja ja TODELA TYYTYVÄINEN OLEN NYT.


      • oikaisu

        Luulen että entinen vaimosikin on TODELA tyytyväinen.
        ps. harrastat tietenkin estotonta seksiä niiden kanssa jotka myös haluaa. Kaikki ei välttämättä halua joiden kanssa itse haluaisit.


    • nvhji665ujt

      Ei muuta kuin alat sauvalla surisuttelemaan niin että ukko kuulee.

    • mekkk

      Nuo kaikki mitä miehesi luettlelee ovat tekosyitä ja itse miehenä en ole koskaan niin väsynyt ettei naisa jaksaisi ja jos ei muuten kerkiö niin yöunet tunti tai kaksi seksiin niin hyvä tulee.

    • vaiha mies :)

    • "Mä en kestä enää", ota yhteyttä niin pääset eroon puutteestasi estottomassa seksissä..;;)))

    • aviomies30v

      En usko, että vika voi olla painossasi tai miehesi painossa. Ellei se sitten ole aiheuttanut hänelle erektiohäiriötä. Kyse on jostain muusta. Voi olla, että miestäsi ei vain enää kiinnosta seksi kanssasi? On kyllästynyt ja haluaa jotakin muuta.
      Oletteko missään vaiheessa istuneet alas ja puhuneet asiasta suitanne puhtaiksi? Siis asian todellisessa merkityksessä? Puhuneet asioista niiden oikeilla nimillä ja omista haluistanne, fantasioistanne yms myös oikeilla nimillä ja suoraan?
      Kannattaa kertoa oma mielipiteensä tilanteesta ja vaikka tuoda rehellisesti ilmi myös se, että sinua panettaa, etkä kovin kauaa jaksaisi virua puutteessa. Alat miettiä itse uusia vaihtoehtoja puutteen poistamiseksi. Tee se kuitenkin niin, että miehesi on asiasta tietoinen. Ei pääse sitten ainakaan väittämään jälkeenpäin että et ollenkaan varoittanut.
      Itse naimisissa olevana miehenä puhun haluni aina suoraan ja jos kuivempaa jaksoa seksin suhteen alkaa muodostua, niin kerron mielipiteeni myös siitä. Yritän myös jatkuvasti kehittää seksielämäämme, oppia uusia tapoja tuottaa nautintoa vaimolle ja itsellenikin siinä samassa. Puhun myös omista fantasioistani vaimolleni ja hän omistaan minulle. Homma toimii hyvin, kun asioista puhutaan suoraan ja häpeilemättä.
      Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei se ole mies eikä mikään, jos ei nussia jaksa. :D

      • bimies29v

        Seksi on yliarvostettua puuhaa. Muu läheisyys on paljon parempaa. Seksistä seuraava "tyydytys" on hyvin lyhytkestoista, ainakin itse koen asian näin. Oli sitä sitten paljon tai vähän, kumman sukupuolen kanssa vain. Onneksi ei tarvitse enää "juosta" himojensa perässä.


      • eläkeukko
        bimies29v kirjoitti:

        Seksi on yliarvostettua puuhaa. Muu läheisyys on paljon parempaa. Seksistä seuraava "tyydytys" on hyvin lyhytkestoista, ainakin itse koen asian näin. Oli sitä sitten paljon tai vähän, kumman sukupuolen kanssa vain. Onneksi ei tarvitse enää "juosta" himojensa perässä.

        Kyllä seksi on hyvin tärkeä osa elämää. Huonoinakin aikoina , jos seksi toimii muut asia ei tunnu niin vaikeilta. Aikoinaan lupasimme vaimon kanssa toisillemme ettei seksillä rankaista. Jos vaikka ei aina toista sattunut sillä hetkellä huvittamaan se piti sanoa ,tai sitten vaan lähteä hommaan mukaan. Kyllä se sitten pian jo huvittikin. Nyt alkaa olla jo enemmän muisteloiden aika. Hyviä muistoja on jäänytkin.
        Muuten ,kyllä lapsien tulo todella mullistaa, niin miehen kuin naisenkin elämän. Nuorille pareille ja varsinkin miehille olisi syytä kertoa ,että nainen omistautuu jonkun aikaa jälkeläisilleen ja siinä mies saattaakin jäädä hieman varjoon.


    • vara-aviomies

      Lupaat ottaa suihin lasteineen ja suostut anaali seksiin. Jos vielä ei halu, niin mitään ei ole enään tehtävissä. Niin minä voin tulla panee sua.

    • vara-aviomies

      Suostut anaali seksiin ja otat suihin lasteineen. Jos noilla neuvoilla mies ei lämpene, niin minä voin tulla panee sua.

      • heteronainen

        1. onneksi ei tarvitse ottaa yhteenkään suuhun. 2. persepanot on homojen hommaa.


      • bbvjuygg56hg
        heteronainen kirjoitti:

        1. onneksi ei tarvitse ottaa yhteenkään suuhun. 2. persepanot on homojen hommaa.

        Homot panee miehiä ei naisia.


      • heteronainen

        Nimenomaan. Panevat anaaliin.


    • eläkeukko

      Jospa miehesi kiinnostuksen kohde onkin jo siellä opiskelija maailmassa. Kannattaa kysyä suoraan sitä häneltä. Aika usein käy niin että opiskelu tuo uusia tuttavuuksia ja elämän katsomus muuttuu. Naisille varsinkin pyrkii käymään niin. Kahdesti olen päässyt sen sivusta toteamaan.
      Aikoinaan sanoin mielipiteeni asiasta perhepiirissä. Miniä ihan oikea, sanoi minun aliarvostavan naisia.
      Molemmilla kerroilla ,kun nainen sai valmiiksi opintonsa, häipyivät siitä. Siinä sitten makselin "miniöiden" jälkeen jättämiä velkoja.

    • Herra_47

      Onnistuu, jos saat miehesi lopettamaan masturbaation.

    • lovedr

      No mua miehenä painais eniten tuo vittulaisuus. Niele vaikka pari päivää paha olosi. Elä ole tekopyhä tai iloinen. Koita olla tavallinen itsesi, mutta ole vaikka hiljaa ennemminkuin päästät suustasi mitään. Ajattele vaikka jotain mukavaa, kun vituttaa. Sitten pistät itsesi likoon. Otat suihin, näytät auliisti sulojasi. Et ajattele mitään itsestäsi, vaan keskityt siihen himosi kohteeseen. Ja ole valmis perääntymiseen...se ei ole varmaa ensimmäisellä kertaa. Pahoittelet nätisti ja koitat ymmärtää, jos ei halua. Jos mies ei ole ihan narsisti, niin hän kyllä tulee mukaan pian. Kyse on luultavasti sellaisesta kaiken kasautumasta. Se vaatii paljon, että sen saa purettua, mutta kyllä hyvällä seksillä saa parannettua suhteessa hirmuisen paljon. Sitä vaan nykyään survotaan jokakohtaan, että sen voima alkaa päästä häviämään...iskee inflaatio. Mutta eihän se mediassa myllätty seksi voita oikeaa ja aitoa. Se vaan pitää saada kokea. Voimia nainen sinulle. Jaksa. :o)

      • kuinmyös

        Samat ohjeet miehelle joka valittaa naisensa haluttomuutta.


    • ExUkkomies

      Ehdotuksia.
      1) Älä ahdistele aiheella. Mies tietää myös, että kertoja on vähän ja kertojen välillä aikaa ehtii kulumaan.
      2) Miehillä on aina ja ikuisesti suorituspaineita. Jos 3-10 min kestävä akti on oikeasti OK tai jopa ihan hyvä, sen voi sanoa. Mitä enemmän akteja, sitä vähemmän on liikaherkkyttä ja kohta ollaankin jo normipituudessa.
      3) Jos et pysty laukeamaan yhdynnässä, hoida se pois alta. Vaikka mitä nainen siitä sanoo, niin jos ei laukea miehen kanssa, se vaikuttaa seksiin alitajuisesti, aina.
      4) Jos katsotte esim. TV:tä yhdessä ja sinulla tekisi mieli aivan hirveästi, niin mikään ei estä hyväilemästä miestä valmiiksi ja sitten tulemalla päälle. Loppujen lopuksi, hän on sinun miehesi ja miehelläsi on aviolliset velvollisuutensa.
      5) Jos makaatte sängyssä, ja sinulla tekee aivan hirveästi mieli, niin jos olet itse jo valmis, mikään ei estä valmistamasta häntä, ihan vaikka käsin (varovasti). Ota estävät vaatteet, kuten alusasut valmiiksi pois, ainakin housut. Tarjoa pyllyä, siis takaapäin.
      6) Jos ei tee aivan hirveästi mieli, mutta et esim. saa unta, valmistele miehesi ja harjoita oraaliseksiä loppuun asti. Tätä ei missään nimessä saa tehdä, jos se inhottaa sinua, koska se näkyy aina läpi. Mutta jos ko. asia on ihan OK, niin jos ei mitään muuta niin ainakin miehesi on sopivasti kiitollisuudenvelassa.
      7) Jos pidät hameista kotona, pidä niitä ilman alushousuja.

      Ylläoleva voi olla yksipuolista, mutta alkup. kirjoittaja pyysi neuvoja miehiltä. Nämä eivät ole neuvoja, vaan ehdotuksia naiselle mitä tehdä konkreettisesti. Työ- ja opiskelupaineille ei valitettavasti voi mitään ja harva pienen lapsen vanhempi on aivan siinä parhaimmassa koossaan. Unenpuute pahentaa tilannetta, mutta ei se ikuista ole, mutta kaikki mahdollisuudet univelan vähentämiseksi on käytettävä.

      Kaikkea onnea matkaan, koittakaa jaksaa.

    • paapppa

      Vaihda parempaan se vätys joka ei vaan jaksa!

    • qwert123

      Vaihtakaa ruokatottumukset terveellisempään ja lisätkää liikuntaa päiväohjelmaan. Yllättävän paljon koko mielitila riippuu ruokatottumuksista ja liikuntatavoista. Syökää 3 terveellistä ateriaa (50% lautasella vihanneksia) päivässä sekä kaksi terveellistä välipalaa (esim. avokadokananmunaleipä, pähkinöitä, hedelmiä). Te taatusti jäätte koukkuun hyvänolontilaan, ja seksi vaan paranee!

    • Öyestä

      Onko mies "sotkettu" mukaan vauvanhoitoon?????

      Tämä lie ratkaisun avain. Miehen pitää kalastaa ja metsästää, ei hoitaa vauvaa!! Öh, no nykyaikana nuo kalastus- ja metsästysharrastukset on korvattu esim. autojen tuunaamisella yms. urbaanilla, mutta enivei. You know...?

    • teenäin

      Tähän on vain yksi mahdollinen ratkaisu, eli hommaa jostakin toinen nainen panemaan teidän kanssa (Kyllä mies tykkää) paras lahja ikinä.

      • nähtyon

        Pornoelokuvat on satua joissa niin tehdään. Ei miehestä ole oikeasti sellaiseen. Tilanne on outo eikä miehellä seiso. Kokemusta on.


    • Veitikkas

      Laita Punaset pöksyt ja nahkakorsetti päälle ja istu naamalle.

    • Anonyymi

      Minä itse olen huomannut oman mieheni kanssa että mies nauttii rauhallisesta puhumisesta,hennoista kosketuksista ja kehumisesta. Itse esimerkiksi kosken mieheni käsilihaksia ja kehun häntä vahvaksi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe