Keno - kuinkas ollakkaan ...

nojooo1

Kenossa mm. eilen illalla ja tänään päivällä: kuinkas ollakkaan pallot illalla ja tietokone päivällä ja ihan samat numeroyhdistelmät 2, 4, 5, 6, 29, 30, 46, 54, 69 ja jatkuvaanhan tämä on ja erittäin uskottavaa.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17plus1

      Onkos edelliset numerot kielletty seuraavassa arvonnassa.

      • 18plus0

        ???


    • olkjhui0

      1) Maaisjärki kertoo, että todennäköisyydet selittää asian täysin. Kun niin iso osa numeroista arvotaan, on paljon todennäköisempää, että samat numerot toistuu kun että ne ei toistuisi. Asiahan olisi aivan eri, jos arvottaisiin vain 5 numeroa. Tuolloin todennäköisyydet on peräkkäisissä arvonnoissa toistuvia numeroita vastaan. Ei se toki silloinkaan mahdotonta olisi. Eli: jos sinä et ymmärrä, ei se vielä ole merkki huijauksesta.

      2) Leikitään hetki, että tämä todistaa Veikkauksen huijaavan. Onko Veikkauksen väki tosiaan niin äärettömän urpoa, että huijaavat näin selkeästi? Mistä päästäänkin seuraavaan asiaan...

      3) lähes jokainen, ellei jopa ihan joka ikinen salaliittoteoreetikko on huomannut asian. Mikseivät he sitten käytä tietoaan hyödyksi? Ei se ole kun kopioida edellisen arvonnan rivi ja BOOM - jättipotti on sinun. Vai eikö se menekään niin?

      a) jos se tosiaan menee niin ja salaliittohörhöt ei käytä tietoaan hyväksi, niin eikö se ole aikalailla suora ja kiistaton todiste hörhöjen tyhmyydestä? Helppoa rahaa olisi tarjolla.

      b) jos se ei menekään niin, niin missä se huijaus sitten on? Eikö se sitten aika pitkälti todista, että mitään kikkailua numeroilla ei ole, vaan kaiken takana on todennäköisyys?

      Niin tai näin, niin aika heikosti menee foliohatuilla.

      • sikapilli

        Salaliitto tai ei voitot vähentyneet ja ilmeisesti myös pelaaminenkin. Ihan oikea suunta, voisivat lopettaa koko pelin, niin loppuisi tämä kirjoittelu huijaamisesta ja ei huijaamisesta. Monta vuotta pelanneena olen seuraillut noita numeroita ja kyllä se satunnais- generaattori vai mikä nyt olikaan rulettaa. varmaankin ihan oikeuden mukaisesti vaan kun olisi toiminut ihan pelin alkupäivistä, niin ei ihmisten tarviis katkeruuttaan täällä vuodattaa moisen asian takia. Säästöä joka päivä kun ei kenoa pelaa.


    • selsel

      Joo aivan varmasti tulee samoja numeroita mutta että ne tulevat aivan peräkkäisinä kertoina ja vielä kahdella eri tavalla "arvottuna" ja 70:stä numerosta niin se kyllä pistää ajattelemaan. Siis tietokone ja pallot - he he he 2, 4, 5, 6, ym ym. joo seli seli todennäköisyydet.

      • hjklörtt

        No nimenomaan, 20/70, lähestulkoon kolmasosa numeroista arvotaan yhdellä kertaa, joten ihan simppelillä loogisella ajattelulla pystytään sanomaan, että on todennäköisempää, että edellisen arvonnan numeroita esiintyy myös seuraavassa arvonnassa. Eli kuten sanoin, jos sinä et ymmärrä, ei se vielä ole merkki huijauksesta. Ihan yksinkertaisista asioista kuitenkin puhutaan, tsemppaa vähän.


    • höm

      Kuka sut on manipuloinut vai ootkos muuten .........?

    • menikörahat

      Vittu mua naurattaa tällästen himo-kenottajien jatkuva valitus, kaikki uhkapelaaminen on tyhmää ja häviät melko varmasti, todennäköisyydet on sitä ettei siinä paljon huijaamisia tarvitse.

    • Goodbye_Veikkaus

      Nyt se vasta huijaus alkaa, Veikkaus poistaa Fortunan pelistä, Kenon ilta-arvonta muuttuu tietokonearvonnaksi. Isot voitot ovat tulleet pääsääntöisesti ilta/pallo-arvonnassa, olisikohan siinä syy. En pelaa tietokonepohjaisia arvontoja, ne eivät ole mitään todellisia arvontoja. Täytyy kanavoida pelit johonkin muuhun maahan.

      • dfghjkl887

        Sitä en tiedä onko ne pääsääntöisesti tullut ilta-arvonnassa ne isot voitot, kun ei kiinnostus riitä asiaa tarkistamaan, mutta olen 99% varma, että näin on.

        Mutta se ei johdu arvontamuodosta, vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että ilta-arvonta vetänee reilusti enemmän pelaajia ja näin ollen myös pelattuja rivejä, joka taas nostaa voiton todennäköisyyttä.


    • peräperää

      jeah, kivasti tullut voittoja, kun ne arpoo noita samoja numeroita

    • Peluri1.1

      Veikkaus vetää kenopelin alas poistamalla palloarvonnan ilta-arvonnasta, melkoinen osa pelaajista ei luota tietokonearvontaan vaikka olisikin rehellinen.

    • reilupeli

      Täällä maalaisjäkeä käyttävät vois aina kertoa nekin syyt miksi yleensä huijataan. Molempia osapuolia kuunnellaan myös oikeudessa ja sitten puntari.
      Sanoohan sen jo maalaisjärkikin et niin sen pitää mennä. Eikä määkitä täälä suu väkällään 12 apina peustetta sille mikä osoittaa ettei huijata.

    • TilastoHeikki

      Tässä vähän tilastotietoa kenon arvontojen samoista numeroista.

      1000 kierrosta päivä ja ilta-arvonnat:

      12kpl 1x
      11kpl 4x
      10kpl 11x
      9kpl 39x
      8kpl 93x
      7kpl 190x
      6kpl 227x
      5kpl 205x
      4kpl 142x
      3kpl 64x
      2kpl 18x
      1kpl 4x

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe