Edustaja Hakkarainen?

uraurkenee

Eilen vaalivalvojaisissa ei ollut paikalla muiden joukossa vaan oli ilmoittanut juhlivansa ääntenlaskentaa metsästysmajalla.

Kas, iltapäivälehden kannessa kuva kun ilmiselvästi tukevassa tuubassa Hakkarainen onkin jonkin ravintolan tiskillä vai onko Hakkaraisen seurueella niin hieno metsästysmaja että oikein tarjoilijat ja kaikki?

Tuliko valkoinen valhe vai oliko alkanut metsästysmajan ankeus kyllästyttämään ja iskenyt halu päästä salamavalojen loisteeseen.

Rento meininki, se on hyvä että ei salaile alkoholin käyttöä sillä kansanedustajatkin on vain tavallisia ihmisiä ja joillekin heistä maistuu häppä niin kuin tavalliselle duunarillekin.

Toivotan edustaja Hakkaraiselle menestyksekästä seuraavaa kautta.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ministeri_ainesta

      Teuvo on kansanmies. Tottakai tuollaisessa äänivyöryssä on aihetta juhlaan. Teuvo on tekijä miehiä ja nyt kansa antoi vahvan valtakirjan todistukseksi siitä. Toivottavasti Teuvo ei välitä kateellisten- ja ilkeiden ihmisten puheista, vaan jatkaa menestyksekkäästi kansan suosikkina. Onnea Teuvo!

      • 00032

        Teuvo on alkoholisti eikä ansaitsisi edes kansanedustajan paikka, mutta sellainen kansa kuin edustajat!


      • katellinenko_oot

        Taidat itse olla joku salajuoppo lestopaukku?


    • kankaanpääts

      Iltalehden tai sanomien netti-TV:ssä oli miten jännitti tulosta metsästysmajalla ja miten aluksi epäili ettei pääse läpi ja aprikoi että lähtee sahalle hommiin. Ja otti reilusti huikkaa. Mutta mitä sitten jos otti? Meidän tulee sen verran avartua ja olla suvaitsevaisia että ihminen voi vaalivalvojaisissa ottaa sekä tulla siitä humalaan. Ei pidä olla sellainen impivaaralainen että on sellaista tuomitsemassa, vaan olla kansainvälinen sekä avoin. Tietenkin näitä juntteja vielä kasvaa Suomessa, jotka eivät tätä ymmärrä ja elävät ahdasmielisyyden putkessa.

      • Heh_Heh_

        Toivottavasti tämä oli sarkasmia..Eihän Teuvokaan mitään pahaa "neekeriukoista" ole puhunut vaan on kansainvälinen ja avoin kaikelle.


      • pesääpersulle

        Kuinkas tämä nykyinen edustajan tyttö-ystävä, 17 vuotias vai liekö jo lähtenyt omille teilleen vai onko vielä kainalossa ja joko on täyttänyt 18?

        Kyllähän edustajan metsästäjänä (lieneekö metsästäjä, mutta ainakin kertoi olevansa metsästysmajalla ääntenlaskun aikaan) että pesälle ei saa mennä sorkkimaan jos pentu mukana vai miten se tuo metsästyslaki sanoo? Hooooo!


      • werfwerfrwe
        pesääpersulle kirjoitti:

        Kuinkas tämä nykyinen edustajan tyttö-ystävä, 17 vuotias vai liekö jo lähtenyt omille teilleen vai onko vielä kainalossa ja joko on täyttänyt 18?

        Kyllähän edustajan metsästäjänä (lieneekö metsästäjä, mutta ainakin kertoi olevansa metsästysmajalla ääntenlaskun aikaan) että pesälle ei saa mennä sorkkimaan jos pentu mukana vai miten se tuo metsästyslaki sanoo? Hooooo!

        Uskot kai kaiken muunkin mitä paskalehdet kirjoittaa :D
        Mitä sitten vaikka olisi sen ikäinen muija, pillukade?


    • ylpeä_Teukasta

      Juuri näin, ei mistään muusta ole todellakaan kyse kuin pillukateudesta! Kaikille ei käy mäihä samalla tavoin, kuin teukalle-voi harmi. Olen kuiteskin onnellinen Teukan puolesta ja sääliksi käy teitä kadehtija polosia... voi reppanat, menkäät äitinne tisseille.

      • uhghdc

        Tyhmät maalaiset kommentoi, tuollaisia kommentteja ei voi antaa kukaan muu kuin sukurutsauksella syntyneet jotka eivät tajua millaisia ihmisiä eduskuntaan äänestää pitäisi, perussuomalisissa ei mitään vikaa puolueena mutta ko. henkilö väärä eduskuntaan, siellä tarvitaan älykkyyttä ja hieman enemmän rohkeutta tuoda asiat esille, Teuvo lähti eka kaudella rinta rottingilla ja kovin puhein mutta mitä tapahtui, ei saa suutansa auki eduskunnassa vaikka niin uhosi, ainoastaan negatiivista julkisuutta tapaus tapauksen perään.


    • perredoiksis

      Eihän juomisessa, ei edes valtiomiehen juomisessa ole mitään uutta eikä erikoista. Joihan Kekkonenkin kuin anaski. Lehdet eivät vain silloin uskaltaneet siitä kirjoittaa koska oli niin ryssän ystävä ja olisi loukannut venäisten etua jos pressan vodkan juonnista kovin juorutaan. Nykyisin vain kaikki tehdään avoimesti eikä se ole mikään skandaali jos kerran netti-TV:hen kuvataan miten ottaa huikkaa. Ihan normia ja ahdasmielisten junttien tulee siihen tottua.

      • ljvjwv

        Ei ole ei, mitenkään erikoista mutta miksi HELVETISS* sitten ehtona on kansanedustajien ja ministerien vaatimukset sellaiset kun ovat, eli pitäisi elää ja käyttäytyä ja näyttäytyä niin kuin niissä vaatimuksissa on sanottu.

        Mitä nuhteeton tässä tapauksessa tarkoittaa?? Tämä nuhteeton-seikka ei nyt koske kumminkaan H:ta


      • heinoluomats

        Nuhteeton tarkoittaa sitä ettei asetu järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolelle kuten esim. Heidi Hautala.

        Aikaisemmin Hakkaraisen käytös ollut siinä ja siinä mikä sopivaa kansanedustajalle, mutta vaalivalvojaiset aivan normaalia toimintaa jossa ei ole mitään järkeä pitää puhallusratsiaa.

        Todennäköisesti Herra Hakkarainen myös ottanut opikseen ja tuleva kausi tulee olemaan erilainen kuin mitä ensimmäinen opettelukausi oli. Nyt on aika tehdä töitä ja laittaa maan asiat kuntoon. Hyvin suurella todennäköisyydellä persut menevät hallitukseen ja Kreikkamieliset joutuvat nielemään ylpeytensä. Nyt ehtona hallitukseen pääsylle onkin se ettei haluta tukea Kreikkaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe