postinen?????

ei-kiitos

tuo postin keltainen läpyskä voitaisiin jo alku vuodesta valita vuoden turhakkeeksi. kukahan siitäkin optiot saanee.

21

1001

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmetellätäytyyhölmöyttä

      Samaa mieltä,miten postilla on varaa painattaa tuollaisen määrän turhakkeita.

      • SuomiHölmölandia

        Vi***u tuntuu, että se tulee joka päivä, en vielä koskaan aukaissut sitä ja joskus heti ulko-oven vieressä olevaan paperinkeräyspahvilaatikoon heittäessäni olen huomannut, että jotain mainoksia on takasivulla vai onko ne mainoksia ?


    • tilda5

      Tulee postilaatikkoon monta kertaa viikossa. Verorahoja ja luonnonvaroja tuhlataan moiseen turhakkeeseen! Voisko sen jakamisen jotenkin kieltää?

      • finitonyt

        Jokseenkin samaa mieltä, puolivuotta jo tullu roskamainosta palikka yhtiöltä!


      • hyväsysteemi

        Tuo on hyvää palvelua, koska ei tarvitse enää erotella mainospostia oikeasta postista, vaan voi heittää mainokset kerralla paperinkeräykseen.

        Sitä paitsi kyseinen paperinippu tuo maahan verotuloja ja lisää työllisyyttä. Mainostajat maksavat postille, joka tekee tuolla bisnestä. Voitto-osuudesta posti maksaa sitten veroja. Mainostajat saattavat saada tuurilla joitakin maksavia asiakkaita, joten yritykset pysyvät pystyssä, eivätkä yrittäjät joudu laittamaan lappua luukulle, ja siirtymään kortistoon veronmaksajien elätettäväksi.


    • prkl5

      Joo, postille on näköjään ylivoimaista toimittaa posti normaaliajassa, joten tuollaiset turhakkeet ovat todellakin TURHIA. Perjantain posti saattaa tulla aikaisin maanantai-aamuna, ja päivällä tulee sitten maanantain normaaliposti. Tällaista on sattunut monta kertaa. ALA-ARVOISTA toimintaa postilta!

    • jakovirheinen

      ei se mitään, jos posti tulee päivän myöhässä, kunhan tgulee oikeaan osoitteeseen. Monaasti olen saanut palauttaa lähetyksiä merkinnällä, #tämän niminen henkilä ei asu tässä osoitteessa", osoite lähetyksessä on selkeästi väärihn, parin kolmen kadun päässä olevia. Tulee mieleen, että missähän oma posti seilaa

    • Paffi

      Hei pahvi:
      Aika ihmeellistä, että sinua ärsyttää Postin postinen, joka on peräti 2x A4 arkkia. Samaan aikaan sinua ei ärsytä ollenkaan ne kymmenen K- kaupan, S- marketin, Anttilan, Elloksen jne mainosta. Himppasen outoa.
      Tiesitkö mutten, että tuo postinen helpottaa myös postinjakajan työtä. Heidän ei enää tarvitse itse niputtaa mainoksia, vaan se voidaan nyt tehdä koneellisesti.
      Mistä muusta ajattelit tänään mielesi pahoittaa?

    • TurhakeSeOn

      Mutta ne mainokset menee hiton kätevästi keräykseen siinä postisen välissä. Ite luen vain paikallislehtien mainokset, useimmat postisen välissä olevat yritykset ei edes toimi näillä perillä.

    • hanke

      Pankaa kiertoon se postin laatikkoon.

      • EiMainospostia

        Tuo on hyvä idea, jos ei jostain ihmeen syystä laita "Ei mainoksia, Ei ilmaisjakelua" tarraa.

        Tarran laiton jälkeen tuli vielä muutamia nimellä varustettuja postin osoiterekisterin perusteella valittuja mainoksia. Laitoin ne aina takaisin postille ja sain nekin loppumaan.


    • Anonyymi

      Minä taas tarvitsen näitä mainoksia tilaataakseen tavaaraa,mutta jo 3 kuukautta mainoksia ei tule vaikka tein valituksija monta kerta... Mistä viellä voi pyydä mainoksien jäkelua????? Ruotsulantie 39 c 26 45100 onko se mitenkään kirottu paikka???

      • Anonyymi

        Voi olla, ettei taloyhtiö päästä mainostenjakajia rappuihin häiritsemään ihmisiä. Muuta jonnekin muualle tai hanki erillinen asunto mainoksia varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla, ettei taloyhtiö päästä mainostenjakajia rappuihin häiritsemään ihmisiä. Muuta jonnekin muualle tai hanki erillinen asunto mainoksia varten.

        Suomeen pitäisi luoda omistusasuntojen lisäksierityinen mainospostiasumismuoto. Ihmiset, jotka tulaavat ja lukevat mainoksia saavat tuloa, joka ohjautuu suoraan kiinteistön kustannuksiin. Tulon tietenkin maksavat mainostajat.


    • Minulle tulee kaksi ammattilehteä perjantaisin (jollei myöhästy maanantaiksi tai tiistaiksi) mutta laskut ja tiliotteet vaihdoin kallispalkkaisten PAU-änkyröiden lakkoillessa sähköisiksi.

      Haittana toki että kuukauden ainoa kirjekin helposti menee mainosten mukana roskiin

    • Anonyymi

      Mainostulot ovat valtaisat pienes läpykässä kun on niin mielenkiintoinen!🤑🤑🤑

    • Anonyymi

      Posti on kyllä aivan paska, vitun mainoksia tuovat kasan viiden päivän aikana ja Kelan horot ovat kanssa aivan avuttomia luusereista tässä yhteiskunnassa, Ja tissi hallitus senkun lässyttää sontaluukussa??

      • Anonyymi

        Onko niin kauhean vaikeaa laittaa postiluukkuun tai -laatikon kanteen lappu jossa lukee: EI MAINOKSIA. Ei ole tullut yhtään postin tai ilmaislehtien jakajien kantamaa mainosta sen jälkeen kun laitoin tuollaisen lapun. Joskus kyllä tulee pizzeriamainoksia kun jakaja ei osaa lukea suomea.


    • Anonyymi

      Miten vaikea on laittaa "Ei mainoksia" lappu siihen postiluukkuun? Toistaiseksi vielä sitä noudattavat, vaikka ei kukaan periaatteessa pakota, ja mainostajathan siinä kärsii.

      • Anonyymi

        Niin ja postisellahan ei ole muuta virkaa kuin helpottaa postinjakajien työtä. kun mainokset on kätevässä nipussa jotka on helppo laittaa postiluukusta alas.


    • Anonyymi

      jep roskiin menee lukematta, ihan Puuilon mainoksen takia, Puuilo on ollut boikotissa vuodesta 2013 lähtien.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe