Herra eversti

miehinenmies

saanko puhutella onneksi olkoon ylennyksenne johdosta, tuli juuri oikealle miehelle.
Kukaan ei olisi sitä ansainnut paremmin kuin te herra eversti, jo nimimerkkinnekin osoittaa omistautumista isänmaan asialle. Teillä tuntuu olevan huonoa materiaalia koulutettavana, kaiken maailman Nuorgamin Eikkoja ja opettajia, ei noista saa kyllä hääviä joukkoa edes teidän taidoillanne. Eivät arvosta ylempi arvoista upseeria eivätkä elämän tosiasioita lisäksi tuntuvat olevan kateellisiakin teidän taloudelliselle menestyksellenne, sekä viriilille maineelle naisrintamalla. Ei kunnioitusta oikeaa tervaskantoa monet taistelut kokenutta veteraania kohtaan.
Minä olisin ylpeä jos olisin voinut palvella teidän alaisena todella kovissa paikoissa, tunnutte mieheltä joka ei hätkähdä kovassakaan paikassa vaan harkinta ja toimintakyky vain paranee kun on rautaa ilmassa.
Olisin todella onnellinen jos saisin teidät ja kauniin naisystävänne tänne minun vaatimattomalle kesäpaikalle vieraaksi nyt tulevana kesänä, haluaisin keskustella teidän kokemuksista niin monessa taisteluissa sekä siviili elämässä. Olisi suuri kunnia puristaa todellisen herrasmiehen kättä. Saunat ja konjakit ovat sitten viimeisen päälle, jään odottamaan koska teiltä liikenisi aikaa. ps. vaimonikin odottaa vierailuanne.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jukra

      Jaahas täältä taitaa löytyä kollaalle "Paskakorven Antille" vertaistukea, on siinä kaksi paskaämpäriä kesämökillä, he he hee!

    • kollaakestää

      Hieno kirjoitus aloittajalta, ja hienoa että suomesta löytyy isänmaallisia miehiä, jotka ei pelkää puolustaa suomalaisia arvoja. Hipit, vihervasemmisto ja plussakorttien käyttäjät ovat jo liian kauan saaneet mellastaa. Suomalainen sotilas ei hevillä provosoidu, mutta sitten kun mennään ei Vaasan veri vapise. Tulen mielelläni mallivaimoni kanssa kesäpaikkaanne. Otanko omat pyyhkeet mukaan?

    • opettaja-

      Heh heh. Kollaa vaihtoi nimimerkkiä ja lähetti itselleen kutsun muka jollekin kesämökille.Niin typerää ihmistä ei edes Suomesta löydy että kutsuisi tämän palstatyperyyden kylään !

      Sitäpaitsi ethän voi edes lähteä mihinkään kun ruostekasa Corollakin meni romikselle vai mihin paalaamoon nyt sitten menikään (onneksi meni)

      Kollaan oikea sotilasarvo on 3. luok.nostomies jonka hän sai palveltuaan töpinässä hevosmiehenä jonkin aikaa enneenkuin liittyi käpykaartiin !

      • miehinenmies

        Enpä pidä typeränä kutsua häntä vieraakseni onhan hänellä upea auto ja todella kaunis naisystävä, siinä naapurit kiikaroidessaan kärventyvät kateudesta, varmasti edustava pariskunta jos vaikka herra vielä asepuvussa. Pitää panostaa tarjoilupuoleen todella tarkasti, ovat sen verran maailmaa kiertäneet ettei vierailu hoidu millään hk sinisellä ja olvilla. Käykö kateiksi, ei taida opettajalla tämän tason vieraita poikkeilla. Minulla on pari tuttua artistia taidan järjestää tilaisuuteen myös elävää musiikkia oikein orkestereineen. Kesän koho tapahtuma kerrassaan.


      • TimMadden

        Mein Gott, otin alkuperäisen viestin perusteella, vailla nimimerkin historiallista mainetta ja presenssiä kokemattomana melkein tosissani. Mea Culpa. Tämä mies on Aidosti Jumalan rakastama hengessä köyhä, taitaa vain juoda raakaa sitruunamehua liian monta litraa ennen nuckumaan menoa.


    • kollaakestää

      Opettaja, herra88, ja nuorgamin eikka taitaa olla juttujensa perusteella sama henkilö. Sotilaskielellä, mammanpoika, yökastelija ja himovemputtaja. Pitkillä matkoillani sotilasurani varrella, olen oppinut tunnistamaan vihollisen psykologisen mielenlaadun. Älkäämme antako sen häiritä meitä. Hiekkakummun reunalla on vieläkin tilaa.. Ja sitäpaitsi, vanha veteraani todella rauhoittuu nuotion räiskyessä makkaran hiillostuessa.. Tulee mieleen ajat suur-Suomesta, silloinn kun kaikki oli vielä hyvin...Mistä makkaralaadusta nim.miehinenmies pitää. Itse olen sitämieltä että Saksalainen bratwursti on sotilaallisen jämäkkää makkaraa. Mutta olen oppinut matkoillani syömään kaikkea nelijalkaista. Paitsi ruokapöytää.

    • opettaja-

      Ei miehinenmies voi olla niin typerä että kutsuisi jonkun töpinän hevosmiehen johonkin olemattomalle mökilleen.Kollaa keksi itse tämänkin jutun niinkuin on keksinyt kaikki muutkin (evp.eversti,Lexus,mallivaimo 97v ym...)

      Onneksi ei tällaiset vellihousut olleet mukana silloin talvi-ja jatkosodan aikaan koska meille olisi muuten käynyt kuten kävi muille Baltian maille eli kädet pystyyn ja tervetuloa !

    • opettaja-

      Ahtisaaren aseistakieltäytyjä Marko-pojukin olisi satakertaa ansioituneempi minkä tahansa kunniamerkin pokkaamiseen kuin "hevosmies kollaa"

      Ei juuri häpeällisempää tapaa voi olla kuin tuollainen silmitön pakeneminen kaukana etulinjasta sijainneen töpinän hevosmiehen hommista metsäkaartiin

    • opettaja6

      Kuka herra88 ?

    • TimMadden

      Kaikessa kirjoitustaidon kömpelyydessä, toisen tasavertaisen ihmissielun idolisoimisessa epäjumalaksi, täydessä hihhulihengessään toivottoman tympäännyttävässä, ja EHKÄ aidossa joskin täysin märkäpäisessä Isänmaanrakkaudessaan naiivi ja viaton ihmislapsen avunhuuto; Tämä on Maailma eikä Paratiisi, perkele! ;)

    • kollaakestää

      TimMadden olet selvästi oikettettu pääsemään nostoväkeen. Laitan heti paperisi vetämään.

    • kollaakestää

      Miehinen mies. Hienoa että löytyy yksi hetero, sinisilmäinen, ryhdikkäästi asepukua kantava kantasuomalainen. Pitäkäämme automme akselivaltojen valmistamana ja naisemme valmiina synnyttämään voittajia. Lexuksessa istuessani tunnen suurta tuskaa tämän puhtaan valkoisen linjakkaan urheilullisen auton huonosta pidosta ja ruostesuojauksen unohtamisesta.
      Mallivaimoni ja minä, olemme huolissamme tämän huomattuamme. Mutta korjatkaamme asian. Heil! Lexus!!

      • miehinenmies

        Herra eversti olen ajatellut pää ruuaksi villisikaa rosvopaistina, mielestäni se sopii oikein hyvin tosi miehille. Tässä muutaman kilometrin päässä on tilallinen joka kasvattaa niitä. Pyysin sisaren miestä vähän siistimään mökkitien reunoja kun on tulossa vähän arvokkaampia vieraita, tuo oli tunnin poissa ja tuli takaisin, sanoi että isommat on hoidettu. Oli perskeles kipannut propsi kuorman peruskoulun opettajan citikan päälle siinä heti tien alkupäässä ja lupasi hoidella pikku viimeistelyt ensi viikolla. Täytyy sanoa että kyllä se propsi pino sopii maisemaan paljon paremmin kuin opettajan xsasara Picasso oli vielä kirkkaan punainenkin. Tämä sisaren mies Moilanen on kyllä aikaansaava vankka veteraani.


    • opettaja8

      Nyt kun kollaa ja miehinenmies ovat pariutuneet yhdeksi ja samaksi läjäksi niin palsta on saanut oikean "tuplatyperyyden" joita kaikki kunnon palstalaiset nauraen ihmettelevät että voiko Suomenmaassa todella olla ihan vapaajalalla tuollaista soopaa kirjoittava henkilö?

    • opettaja9

      Selvästi näkee että miehinenmies ja kollaa ovat yksi ja sama henkilö koska ei kaksi eri henkilöä "osaa" tehdä täsmälleen samoja kirjoitusvirheitä !

      Tarjoan edullista tukiopetusta ja kollaa voi ilmottautua ihan kummalla nimimerkillä tahansa eikä vihreää S-korttia tarvita !

    • miehinenmies

      No niin siinä sitten opettaja poliisin kanssa pihaan ja kyselivät Moilasta, sanoin tuolla tuvassa kahvilla. Eipä sisaren mies hätkähtänyt kun kuuli poliisin asian, tokaisi vain jotta maapohja on hänen eikä hänellä ole korvaus vaatimuksia opettajalle vaikka tämä onkin parkkeerannut citikkansa hänen puupinonsa alle. Poliisia nauratti ja opettajan poninhäntä tutisi, ei siinä mitään oppiipa jättämään romunsa toisen maalle, on se Moilanen suora selkäinen mies.
      Tuli mieleen pitää vene vaihtaa, ei sitä everstiä kehtaa millään Terhillä kalaan viedä, pitää varmaan ostaa Buster, mutta ei kuitenkaan sitä pienempää, täytyy olla venekin miehiä myöten.

      • opettaja5

        Parempi olisi jos tämä "miehinenmies" uittaisi vaan sitä kaarnavenettään siellä kuraojassa ja antaisi varakkaampien ihmisten ajella Bustereillaan .

        Oikea typeryyksien liittouma on tämä "kollaakestää ja miehinenmies" .

        Oletteko tehneet myös "hyökkäämättömyyssopimuksen" keskenänne?


    • opettaja-

      Aina vaan lapsellisemmiksi käyvät kollaan eli miehisenmiehen jutut.Taitaa olla kollaa aika katkera kun paljastui hänen sodanaikainen hevosmiesuransa töpinässä ja se raukkamainen pakeneminen takalinjoilta metsäkaartiin.

      Ei kaikista tule sankareita ja vielä harvemmista sotasankareita ja nyt kun kollaan ruostekasa Corollakin on jo varmaankin paalattu niin kyllä siinä on naurussa pitelemistä kerrakseen !

      Onko kollaa tapahtunut mitään uutta tölkkien ja pullojen keräilyrintamalla?

      Älä kollaa pelästy tuota "keräilyrintama" sanaa koska ei siellä tykit pahemmin pauku ellet mene johonkin Ukrainan rajalle keräyshommiin !

    • kollaakestää

      Aion pistää Suomessa liikekannalle panon ja siihen citikalla tulevat erityiseen miehistämis koulutukseen. Stringegejä ei enää saa käyttää palveluksessa ja aseöljy pidetään lukkojen takana, ettei vihollinen pääse yllättämään citikkakuskeja housut kintuissa.
      Heteromiehille anna lomaa koulutuksen ajaksi ja naisille annan... no kyllähän te upseerit tiedätte.

    • opettaja-

      Töpinän hevosmiehen ainoa liikekannallepano saattaisi olla suomenhevosen liikkeelle saaminen mutta ehkä taidot ja voimat ei siihenkään enää riitä.

      Oletko jo tutustunut allaolevaan uutiseen? Voisit ihan mielenkiinnosta vähän vilkaista vaikka omaa kalustoasi tässä tuskin tarvitaan kun ei ainakaan puhuta sanallakaan "kolmipyöräisten" ajoneuvojen tarpeesta ! Ja sitäpaitsi sekin muistaakseni varastettiin jokunen viikko takaperin !

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/onko-autollasi-sota-ajan-tehtava-tallaisia-autoja-puolustusvoimat-haluaa/UJpjhYJk

    • opettaja3

      Onkohan kollaa lähettänyt retkikunnan pelastamaan sitä ruosteista "Lexus-Corollaa" ?

      Ajattelin vaan kun ei ole kokopäivänä ollut kehumassa itseään?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe