Väyrynen ministeriksi !.

ministerix

Ei enää nuoria kokemattomia ministereiksi.Kyllä ministerin pitää olla noin viisikymppinen ja eduskunnassa ainakin yksi kausi.Eikä sais myöskään kokomuslaisia,eikä vihreitä valita ministereiksi,saavat aikaan enempi vahinkoa kuin hyvää.

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyme

      Jos sipilä viisas mies on, niin kyllähän tuo kokeneen konkarin sinne ministeriksi valitsee, sitä kokemusta se hallitus tässä tilanteessa tarvitsee...

    • Aikuisia

      Ministereillä pitäisi olla alaikäraja vaikka 40v.
      Ei enää pyrkyripenikoita ministereiksi.

    • länsi-rajalta

      Kyllä tilanne on se,että ei mitään nuorisojengejä ministeriksi kokeilemaan.

      Väyrynen on taatusti Sipilän suunnitelmissa.Kyllä vaalitulos edellyttää pohjoisen ministereitä.
      Väyrynen lapista,Sipilähän on sitte pääministeri Oulun suunnalta.

    • Paavoeujatkoon

      Hiukan Sipilän puheista voi päätellä, Paavon jatkavan hänen omiin puheisiin viitaten EU-parlamentissa.

    • EnnustajaRoista

      Paavo Väyrynen olisi loistava valinta ulkomaankauppaministeriksi. Hänellä on laaja kokemus siitä hommasta ja hyvät suhteet myös Venäjän suuntaan. Täytyy ottaa huomioon myös se tosiasia että yksikään nykypolitiikoista ei ole arvostellut Väyrysen ammattitaitoa. Hänen taidot tunnustetaan myös kilpailevissa puolueissa, se on kiistämätön tosiasia.

      Toinen asia taas sitten on miten Väyrysen henkilökemia pelaa toisen vahvan johtajan Sipilän kanssa. Sipilä on jämerä johtaja ja hallituksen linjasta ei lipsuta, se on varma. Uskon, että puoluetoverit kuitenkin pääsevät asioista yhteisymmärrykseen. Se olisi Suomelle parhaaksi.

      • älkääuntanähkö

        Sipilä ei kyllä ota vanhoja ministereiksi, hänellä on tuoreemmat ihmiset, vanhat on jo aikoinaan ajaneet karille, ei niitä enää haluta asioita pilaamaan.
        Eilen toimittaja kysyi Sipilältä, että Väyrynyn on ilmottautunut ministeriksi, Sipilä naurahti ja sanoi, "meidän puolueesta löytyy myös 40 muuta ilmottautunutta"


      • uuttavipuakehiin

        Ei Sipilän pidä ottaa yhtään niitä vanhoja kepun jääriä sinne, vaan koota oma "dream-team" nuoremmasta porukasta, ne kun kykenevät paremmin yhteistyöhön untuvikko pääministerin kanssa, vanhat vahakabinetin änkyrät pyrkisivät vain hyppimään Sipilän nenille, kun ovat vanhoha partoja siellä.


      • KanisteriKiljukanisteri

        Voisihan sinne ottaakin Keskustasta pari vanhaa partaa ja liuta uusia. Antaa sitten persauksille ja kokkareille ne vähäpätösimmät paikat mitä jäljelle sattuu jäämään. Timo Soini haluaisi varmaan olla vaikka laihdutusasioita hoitava läs... öh ministeri.


    • KeputTyhmiäloisiaKaikki

      Katainen on muuten paljon, paljon älykkäämpi kuin pate.
      Katainen oli ihan hyvä ministeri. Sossut jne vain jarrutti kaiken edistyksen.

      • Käteinen

        Jos sossut ei jarruttanut niin katainen olis antanut Kreikalle loputkin suomalaisten rahoista ja saanut vielä paremman viran EU:STA.


      • velkakello

        Katainen nosti valtion velan uuteen ennätykseen valtiovarainministerinä:
        http://www.velkakello.fi
        Se siitä hänen kutosen matikan älykkyydestään.


    • OnneksiTimoPelastiTaas

      Brawoo. Hanna taas 4 vuotta töissä Lapin hyväksi.

      Eikä se kokoomuskaan mikään huono ole.

      Stubbihan on ihan OK-mies. Älykäskin on.

    • ImaiseppaIsääsi

      Onneksi Keskusta voitti vaalit ylivoimaisesti ja on selvästi suurin puolue. Ihan senkin vuoksi että sinulla vituttaa nyt ja oikein kunnolla.

    • ytuyguiytfgh

      Minun mielestä meidän oma tyttö hoitelemaan noita ympäristöministerin hommia, onhan sillä jo vähän kokemustakin asiasta

    • OraakkelilleTerveisiä

      Helsingin Sanomat julisti vuomma 1968 (koko aukeaman jutulla) kuinka tämä Keskusta on kuoleva puolue. Väki muuttaa maalta kaupunkiin ja koko puolue katoaa kartalta muutamassa vuodessa. Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen.

      PS. Terveisin pääministeripuolue ja ylivoimainen vaalivoittaja vuomma 2015, vituttaako?

      • hallitustyö

        Kun nyt menet jo pitkälle menneisyyteen, niin varmaan itse hyvin tiedät, politiikan olevan ainaista kiertoliikettä, hallituksesta oppositioon jne. Tämän päivän voittaja on tuleva oppositiopuolue. Nyt se voitto jäi odotettua pienemmäksi, mutta voitto kun voitto.
        Toivottavasti Sipilä ymmärtää jättää sen vanhan porukan takariviin, koska kaikella on aikansa. Toimintakykyistä hallitusta minä ainakin toivon, siinä iso vastuu on sitten Soinin harteilla, kuinka hän saa neljävuotta tyhjään huuteluun tottuneen porukkansa kurssin käännettyä yhteistyökykyiseksi, se jää nähtäväksi.


    • UusiutuukoSamaTilanne

      Mahdollista on sekin että Timo Soini ja Persut tekevät ovelan liikkeen. He lähtevät hallitukseeen mukaan ja poistuvat sieltä vuosi ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Sitten onkin hyvä esiintyä marttyyrina vaalikentillä ja valittaa kuinka he olisivat tehneet niin ja niin mutta kun nuo toiset...

      Vasemmistoliitto teki juuri näin, samoin Vihreät.

    • Rökälevoitto

      "Nyt se voitto jäi odotettua pienemmäksi, mutta voitto kun voitto."

      Mihin verrattuna? Gallupmittauksille nyt on aivan yksi lysti. Viimeksi vaalit on voitettu noin suurella marginaalilla kakkossijaan vuonna 1995. Keskustan tulosta täytyy tottakai verrata vuoden 2011 vaalitulokseen. Siihen nähdenhän tulos on murskavoitto, Kannatusessa yli viiden prosentin nousu, uusia äänestäjiä yli 160 000 ja paikkaluku eduskunnassa kasvoi 14 kansanedustajalla.

      Tämä vaalitulos antaa Keskustan johtajalle Juha Sipilälle erittäin hyvät lähtökohdat hallitusneuvotteluihin. Ainoana vaalivoittajana isoista puolueista Sipilällä on vankka asema.

      • hallitustyö

        Tilastoista saa toki rustattua, vähän kun sanonnassa "pirun raamatun luvusta" 2011 vaalitulos oli rökäletappio, siihen verrattuna kepu nousi takaisin normitasoon. Näin asian voi myös tulkita. Samaten kävi vihreille, saivat voitollaan saman tason, kuin mitä olivat edellisissä vaaleissa menettäneet.
        Sipilä toki on tahtipuikon heiluttaja, mutta mikään murskavoitto ei tuo enemmistö ole. Sipilällä on vaikeat paikat edessä, mitään helppoa homma ei tule olemaan. Yhteishenkeä ei sanelulla luoda, eikä kepulla ole siihen varaakaan. Nähtiin kuinka käy, jos yritetään liian leveällä hallituspohjalla, ilman kunnon sitoutumista asiaan. Siihen ei nyt olisi enää varaa. Totta tilanne on nyt hyvin erilainen, mutta persutkin on epävarmuustekijänä vielä suuri. Vain aika näyttää pystyykö Soini pitämään seurakuntansa koossa, sen varalta olisi hallituksessa oltava muitakin muskeleita. Ei ole Sipilällä mikään herkkupaikka, yli puoluerajojen saa hänelle onnea toivottaa, ja taitoa toivoa.


    • Pohdittavaa

      Kyllähän Keskustan voitto oli murskavoitto. Asia täytyy nimittäin suhteuttaa siihen että meillä oli ennen kolme suurta puoluetta, nyt niitä oli neljä jakamassa suurinta äänipottia. Mutta samapa tuolle, termeistä lienee turha kiistellä.

      Mielenkiintoista on sekin asia miten persujen kannatukseen vaikuttaa tuleva hallitusvastuu. Nyt taisi monelta persulta unohtua se tosiasia vaalien jälkeisessä "jytkytyksessä" että heillekin tuli kuokkaan vaaleissa 70 000 ääntä ja yksi paikka vähemmän. Tämä kaikki tapahtui vuosisadan huonoimman hallituksen ollessa vallassa ja persujen ollessa pääoppositiopuolue.

      Leikitäänpä ajatuksella että persut menevät hallitukseen:

      Miten puolueen kannatukseen tulee jatkossa vaikuttamaan se, että Timo Soini joutuu valtiovarainministerinä hikoilemaan toimittajien edessä ja selittelemään polttoaineen, viinanhinnan ja ties minkä kototuksen vuoksi. Pahin tilannehan Soinille on se, että Kreikka haluaakin lisäapua EU:lta. Me jokainen tiedämme kuinka Soini on oikein toivonut Kreikalle vaikeuksia monen vuoden ajan koska se kasvatti persujen kannatusta. Haluan nähdä rivipersujen ilmeen sinä päivänä kun Soini syö sanansa ja pistää rahaläjän menemään Kreikkaa kohti.

      • ihankisamamikävoitto

        No sitä päivää ei kauaa tarvitse odottaa, Kreikka tulee hallituksen pöydälle yhtenä asiana melkein tuota pikaa. Siinä testataan persujen "yhtenäisyyttä" kun apupakettia täältä myönnetään, jos siitä selviävät, niin toivoa on jo hallituksella vähäsen.
        Persujen veri punnitaan nyt ensimmäistä kertaa hallitusvastuussa, ne jää kovat puheet pois, ja kurjuutta jaetaan kaikille, niin siinä saa kotipersutkin miettiä, mitä se maan asioiden hoitaminen oikeasti on. Ei kerkiä mölyämään maahanmuutosta paljon mitään, kun talousasiat painaa vaakakupissa.
        Kepulla ei tuo voitto ollut mikään murskavoitto, sen nyt kaikki tunnustaa, mitä ihmettelemistä siinä on ? Murskavoitto olisi vaatinut sen 24% äänisaaliin, mutta se suli pikkuhiljaa. Sipilä nyt on hallitustunnustelija ja toivottavasti saa kasattua toimivan yhdistelmän, ei se kyllä helppoa tule olemaan, vaikka julkisuudessa vielä kaikki yhteistyön nimeen hehkuttaakin. On se Sipilälläkin taiteilemista, että saa vanhat kepun änkyrät pidettyä kakkosrivissä ilman isompia älinöitä. Väyrynen nyt onneksi lähtee takaisin Brysseliin, kun ei ministeriksi pääse, mutta kyllä kepussa vanhoillisuutta riittää ihan ilman häntäkin.


      • VoittoLämmittääMieltä
        ihankisamamikävoitto kirjoitti:

        No sitä päivää ei kauaa tarvitse odottaa, Kreikka tulee hallituksen pöydälle yhtenä asiana melkein tuota pikaa. Siinä testataan persujen "yhtenäisyyttä" kun apupakettia täältä myönnetään, jos siitä selviävät, niin toivoa on jo hallituksella vähäsen.
        Persujen veri punnitaan nyt ensimmäistä kertaa hallitusvastuussa, ne jää kovat puheet pois, ja kurjuutta jaetaan kaikille, niin siinä saa kotipersutkin miettiä, mitä se maan asioiden hoitaminen oikeasti on. Ei kerkiä mölyämään maahanmuutosta paljon mitään, kun talousasiat painaa vaakakupissa.
        Kepulla ei tuo voitto ollut mikään murskavoitto, sen nyt kaikki tunnustaa, mitä ihmettelemistä siinä on ? Murskavoitto olisi vaatinut sen 24% äänisaaliin, mutta se suli pikkuhiljaa. Sipilä nyt on hallitustunnustelija ja toivottavasti saa kasattua toimivan yhdistelmän, ei se kyllä helppoa tule olemaan, vaikka julkisuudessa vielä kaikki yhteistyön nimeen hehkuttaakin. On se Sipilälläkin taiteilemista, että saa vanhat kepun änkyrät pidettyä kakkosrivissä ilman isompia älinöitä. Väyrynen nyt onneksi lähtee takaisin Brysseliin, kun ei ministeriksi pääse, mutta kyllä kepussa vanhoillisuutta riittää ihan ilman häntäkin.

        Viimeksi 1995 on vaalit voitettu yhtä isolla erolla. Nimitä sitä voittoa miksi haluat, pääasiahan oli voitto ja pääministerinpaikka. Sitä haettiin ja se saatiin, kiitos.


      • ihankisamamikävoitto
        VoittoLämmittääMieltä kirjoitti:

        Viimeksi 1995 on vaalit voitettu yhtä isolla erolla. Nimitä sitä voittoa miksi haluat, pääasiahan oli voitto ja pääministerinpaikka. Sitä haettiin ja se saatiin, kiitos.

        No voittoa ei käy kieltäminen, vaikka ei murskavoitto ollutkaan. Demokratiassa elämme, joten toivotamme Sipilälle ja muille Kepuille onnea ja menestystä, koska se tulisi meidän kaikkien laariin. Toivotaan myös kaikkien ymmärtävän tilanteen vakavuuden, epäonnistumisiin ei olisi enää varaa, jos nyt ymmärrettäisiin tukea tulevaa hallitusta yli puoluerajojen, niin ehkä tämä maa saisi mahdollisuuden vielä päästä jaloilleen. Yksi hallituskausi ei siihen riitä, mutta muutoksen alkuun saattaminen olisi jo paljon. Sitä odotellessa hallitus on pakotettu jakamaan kaikkea muuta kuin hyvää, toivottavasti me kaikki kansalaiset senkin ymmärrämme.


    • Ministerinkanisteri

      Väyrysen ministerinpaikka on oman kirkkonsa eteisessä olla käsi ojossa kerjäämässä köyhälle almua.

    • Niinkööööööööööööööö

      Jaa. Mulla on kuule vähän semmonen aavistus että Väyrynen tienaa siellä Brysselissä hiukan enemmän kuin sinä täällä? Ja saattaapa tuolla olla omaisuuttakin pikkuisen enemmän kuin sinulla. Väyrysellä on win-win tilanne jos ymmärrät lontoota, sinulla on se vastakohta tilanne.

      Olen minäkin Väykälle kateellinen...

      • kepupettääaina

        Taas se kepu-väyrynen petti äänestäjänsä!!!!!!!!!!


      • RauhoituHyväVeli
        kepupettääaina kirjoitti:

        Taas se kepu-väyrynen petti äänestäjänsä!!!!!!!!!!

        Niinkö? Väyrynenhän ilmoitti jo ennen vaaleja että tulee tekemään juuri noin kuin nyt teki.

        Vaalit on ohi, älä anna katkeruudelle valtaa, kyllä se siitä. Keskusta voitti vaalit ja pulinat pois. Sipilä tekee parhaansa ja katsotaan nouseeko Suomi, toivottavasti.


      • rahanhimo

        Naapurini kanssa juttelin äskettäin, on Paavon äänestäjä ollut jo kymmeniä vuosia, sanoi, että kyllä olisi Paavon mielellään nähnyt kotimaan politiikassa, pettynyt oli äijä.


      • hyväasiatuo
        rahanhimo kirjoitti:

        Naapurini kanssa juttelin äskettäin, on Paavon äänestäjä ollut jo kymmeniä vuosia, sanoi, että kyllä olisi Paavon mielellään nähnyt kotimaan politiikassa, pettynyt oli äijä.

        Naapurisi ei taida olla se penaalin terävin kynä, johan Sipilä antoi ennen vaaleja ymmärtää, että hänen hallituksessa ei ole Väyryselle ministerinpaikkaa. Eilen se selvisi Paavollekin, että hänen kiristyslinja ei nykyisiin päättäjiin enää pure. Vaan kun haetaan yhteistyökykyistä hallitusta, niin sinne ei sovi omanedun tavoittelijat heittämään kapuloita rattaisiin.


    • NytNautitaan

      Pääasiahan koko vaaleissa oli että saatiin Väyrynen keräämään taas hyvä äänisaalis Keskustalle. Se oli takaamassa mm. sitä että Kokoomus jäi Lapissa kokonaan ilman kansanedustajaa. Tästä on hyvä jatkaa, Suomen suurimpana puolueena neljä seuraavaa vuotta!

      • arkilähestyy

        Vahingonilo on kuulemma terveellistä, luulisi Suomessa asuvat ylen terveellisen kansan.
        Oudot on näkemyksesi vaalien pääasiasta, toivottavasti suurimmalla osalla kepulaisista ne ovat hieman enemmän maan asioiden hoitamisesta, muuten meidän piru nokkii.

        Nauttiminen taitaa jäädä lyhytaikaseksi, niitä löytyy heti vaikeita asioita hoidettavaksi, ja silloin alkaa voittajillekin realisoitumaan se Stubbin tokaisu, mikä on kaiken kansan kusitolppa. Kuraa kun alkaa lentää joka suunnasta, voi alkaa ihmetellä olisiko rannalta kuitenkin mukavampi katsoa, voittajien veneen sylkijäisiä.


    • MikoltaKuulimmeTotuuden

      - Puolustan voimakkaasti Paavoa. Hän ilmoitti jo kampanjan alussa, millä periaatteella lähtee mukaan. Mittautti kannatuksensa, ja tuli keskusteluissa siihen johtopäätökseen, ettei pääse toivottuun lopputulokseen. Se oli reilu ratkaisu häneltä.

      Ylläolevan totuuden lausui Mikko Kärnä. En ymmärrä mikä tässä nyt on niin vaikeaa. Entistä enemmän näyttääkin siltä että muiden puolueiden lokakampanjojen johtajat haluavat syyllistää Väyrystä. Ymmärrän toki senkin, vaalitappiot nostattavat tunteita häviäjien leirissä ja halutaan jonkinlaista revanssia.

      • Siitä_se_kepu_uppoaa

        Tuota meriselitystä et usko itsekkään, hahahahahahahhaa!!!!


    • Urpojen_urpolle

      Nauratti eniten koko hölmössä kirjoituksessasi tuo nimimerkkisi.Siitä_se_kepu_uppoaa.

      Niin näkyi tekevän, hahahahahahahhaa!!!!

      PS. Ethän vain nauranut ns. katkeran häviäjän kuivaa naurua? Ykkönen on ykkönen ja sinä tykkäät kakkosesta.

    • KusitolppaAhnePate

      pate on virtsatolppa. Vanha tappi.

      • PateOnRikasSinäEt

        Aika hemmetin hyvin se on Pate tienannut sitten niissä hommissa. On omaa puuhamaata ja osakkeita ympäri Suomen ja huimasti rahaa pankkitilillä. Ja koko ajan tulee hirmutahtia lisää...

        PS. Mites sulla hurisee?


      • SenkuNaatiskelet

        Pääasiahan on nuuhkia paten takahalkiota ja naatiskella. Siis teillä.


    • Nuuhkikaanautiskellen

      Teillä on oikeus nuuhkia paten takahalkiota.

    • PatenTakahalkiotaTeille

      Furryta furry! Kaikki panemaan pistoon takahalkiopatea anaaliin furrytakahalkioissaan.
      Patellakin on furrypuku ja takahalkio auki odottamassa muita furryja anaalisiin rientoihin uitossa ja pistossa.
      FURRYMISIIN hiphurraa!

    • Vanhane

      Kepu se osaa pettää aina!

    • JuhlitaanVoittoa

      Niin. Kyllähän se varmaan petti sinut siinäkin kun oli vaaleissa sinulta lupaa kysymättä Suomen suurin puolue. Kansa äänesti Keskustan suomen ykköspuolueeksi.

    • reeperbaan

      Anneli Saarikko esitti, että valtion varoilla maamme yliopistoissa annettaisiin muslimeille imaamikoulutusta. Maastamme tulisi EU:n islamin keskus. Kyllä ministerin tulee olla väh. viiskymppinen jotta tuollaisia esityksiä ei tulisi ministerin suusta.

      • eihuonosiis

        Miten se viidenkympin ikä muka vaikuttaa ? Ehdotus ei ole lainkaan huono, mutta sen ymmärtäminen vaatii ajattelukyvyn, ennen kuin se aukeaa.


    • nauretaankaikki

      Kyllä nauratti, Väyrynen jo alkoi ruikutuksen, on kuulemma Sipilä valinnut väärät hallituskumppanit, Paavo itse olisi satsannut tuttuun ja turvalliseen. Äijä vielä itsekseen varmaan ihmettelee, "miksi Sipilä ei valinnut minua ministeriksi"?
      On Väyrynen hulluutensa kanssa vielä jäänyt kiinni 80-lukuun, ja hänellä vieläkin löytyy äänestäjiä. Se se vasta ihme on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe