Ihastunut koulukiusattuun tyttöön

Aloittaja99

Ihan näin aluksi, en todellakaan tiedä kuuluuko tähän palstaan mutta en keksi minne muaallekkaan joten tänne siis..
Elikkäs, meidän koulussa on eräs tyttö, johon olen siis ihastunut. Häntä on kiusattu ja yhä kiusataan, ei niin paljoa, mutta siis muut jätkät puhuvat hänestä paskaa. Tulen (kai) toimeen tämän tytön kanssa ihan hyvin ja tuntuu että meillä ehkä voisi olla jotakin juttua, mutta mahdollisuus siihen, että hän vain yrittää mielistellä minua, jotta saisi edes jonkun jätkistä hänen puolelleen. Esim. tälläkin viikolla hän on kokoajan kuunnellut ja katsonut meitä jätkiä kun puhumme ja nauraa vaikka ei ole mitään naurunaihetta jne..
Mutta mistä kuvittelen, että tulemme juttuun ja hän ehkä on kiinnostunut?
- Esim, kun kysyn vierustoveriltani jotain tai heitän läppää hänen kanssaan, hän aina vastaa tai sanoo jotakin, melkein aina sekä tuijottelee minua aika usein vaikka en todellakaan ole mikään komea tyyppi. Ja se kuvitelma, että hän olisi kiinnostunut jollakin tapaa tulee siitä että hän on sanonut parisen kertaa ja hänen kaverinsa kanssa, että olen erilainen kuin muut jätkät, huomattavasti korkeammalla kuulemma. Ja kerran muut jätkät tappelivat välkällä ja juoksivat ympäri koulua, kun itse vain jäin tyttöjen seuraan ja kuuntelin musiikkia. Tytöt puhuivat siinä jotain, että "ei tämä jätkä lähde mukaan, hän on liian cool ja kypsempi" jne..
Mutta sitten välillä tämä tyttö käyttäytyy niin kuin olisin loukannut häntä vakavasti.. Ei kiinnitä mitään huomiota minuun O.o

Joten voisiko joku kertoa minulle mitä tämän tytön päässä mahdollisesti liikkuu..?
Kun itse ajattelen niin ei kai se olisi niin mahdoton juttu että joku ehkä olisi minusta kiinnostunut, kuitenkin syksyllä eräs tyttö kertoi olevansa ihastunut minuun ja annoin "hellät" pakit tähän tapaan: "Olet todella kaunis ja mahtava tyttö mutta minulla ei ikävä kyllä ole tunteita sinua kohtaan"
Ja tulen kuitenkin juttuun kaikkien kanssa, minulla on kavereita ympäri maailman, kiitos Skypen :-) Saan heidät kaikki nauramaan jutuillani jne. Enkä käytä alkoholia tai polta tupakkaa ja pidän huolta hygieniastani (joka päivä suihkussa, 2 kertaa hampaidenpesu, käytän kunnon deodorantteja (en mitään kaupan lotrattuja hommeleita) sekä haju/partavesiä). Enkä siis todellakaan ole niitä hiljaisia ja "kilttejä" poikia, vaan hulluttelen välillä. Aika useinkin itseasiassa :D Ja ulkonäköön liittyen: 183cm, ruskea paksu tukka, siniset silmät jne.
Plus olen aikalailla ainut jätkä joka jopa kehuu tyttöjä esim. kauniiksi jne.
Joten niin, tuon ylemmän kysymyksen lisäksi voisin kai kysäistä vielä, että olisiko tän tapainen jätkä millään tapaa kiinnostava?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avunantajaanonen

      Sun kannattaa näyttää sille tytölle ettet oo niitte kiusaajien puolella! Mee vaik juttelee ja kysyy kuulumisii. Tai jos näät et sit tyttöö kiusataa ni me puhuu sille tyylii"Älä välitä noist, en oo niitte puolel" yms. Minkä ikäne oot?:)

      • Aloittaja99

        Justiinsa täytin tuossa 16 :=) Ja kiitoksia vinkeistä


      • avunantajaano

        Okei, millane tää tyttö on? Onks ujo vai avoin? Ootteks samal luokalla? Ja tää tyttö tuskin on loukkaantunu sun takii mistää, jos et oo tehny mitää väärää sitä kohtaan. Sil on saattunu olla vaik jostai muusta paska olo. Tai joku huonosti. Millaset välit sulla ja tällä tytöllä on? Ja ooks ite puhelias ja avoin tai millane?
        p.s. haluun auttaa sua:)! Et toivottavasti laitat viel viestii tääl.


      • Aloittaja99

        Todella avoin kyllä, yleensä :=) Samalla luokalla ollaan ja kait meillä ihan hyvät välit on, jutustellaa aina välillä mutta vapaa-ajalla ei niinkään tule pidettyä yhteyttä. Viime syksynä hän kuitenkin oli ihastunut yhteen jätkään luokaltamme ja jutteli hänelle paljon Wapissa jne mutta vuoden alussa poika haukkui hänet aivan lyttyyn ja tyttö jotenkin tuntui menettäneen itsevarmuutensa että sekin ehkä saattaisi olla syy miksei hän ota yhteyttä O.O
        Ja kyllä mä nyt pidän itseäni aika puheliaana ja avoinea ja muut ihmiset kuvailee mua positiivisena tyyppinä jolta tulee aina juttua jne.


      • Avunantajaanonen

        Hö, onpas teiän luokan pojat kusipäitä:/..Mut kyl se tyttö vois haluu tutustuu suhu vaikka iha vaa kaverimielessä:). Sit ku se luottais suhun ni siit vois tulla jotai enemmänki. Ja mee vaik facebookis kysyy kuulumisii. Eihän siin mitää menetä.


    • räpsykkä

      Joo, juttele lisää sille tytölle ja tutustu siihen kunnolla ennenku teet mitään hätiköityä. Voit myös pyytää sitä kahville tms jos kanttia on :-)
      Itse en enää kannata luokansisäisiä seurustelusuhteita. Seurustelin yhden samalla luokalla olevan pojan kanssa pari kuukautta, mutta nyt välimme ovat lähinnä kiusalliset. Pojalla on vielä tunteita minua kohtaan, ja tilanne on hankala. Voi tietysti olla, että teillä käy parempi tuuri, jos asiat sinne suuntaan päätyvät! Lycka till :-)

    • Merkkinimi

      Eikö sulla oo pokkaa lopettaa muitten jätkien kiusaamista? Pliis. Tee se. Suuremmalla syyllä kun se on vielä sun ihastus. Sen jälkeen se kunnioittaa sua niin paljon ettei tarvii enää murehtii tykkääkö se susta.

      Koulukiusatuilla on yleensä paha tapa tarkkailla liian paljon toisten reaktioita, käpertyä omaan panssariinsa. Vika ei oo sussa. Tiedän omasta kokemuksesta. Välillä yritän ite mielistellä joitakin ihmisiä jotka on kovia arvostelemaan. Ja saatan loukkaantua jos joku huomioi mua ja toinen päivä ei huomioi. Ex-koulukiusattuna herää ajatukset että "ei se musta tykkää, lopeta sen huomiointi kohta tulee siipeen" ja sitten esitän välinpitämätöntä ja tunteetonta. Joskus vaan oikeesti on niin että kys. ihminen keskittyy johonkin muuhun että käyttäytyy kun et olis olemassa, mutta jos sitä kestää monta päivää johtuu varmaan jostain muusta..

      Kyllä mä luulen että tollanen jätkä kiinnostaa. Tää sun ihastus ei välttämättä tykkää susta enemmän kun kaverimielessä. Kannatan että tutustut siihen paremmin. Sitten jossain vaiheessa voit sanoa sille tuntemuksistas, luulen että on sen verran selväjärkinen että osaa kohteliaasti torjua jos ei tunne samoin. Tee miten parhaaks näät

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe