Kuntalaisaloite: Hennan investoinneille aikalisä

CeeBee

83

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palvelujenpuolesta

      Kohta on jo 90 nimeä... Lisää tulvii päivittäin, kun ihmset saavat asiasta infoa. Kiitos kaikille allekirjoittaneille!

    • Hennatuleeoletkovalmis

      Hyvin vähän kuitenkin siihen nähden mitä tällä palstalla on alettu ymmärtää. Vahvistaa vain sitä olettamusta että hennavastaisissa ketjuissa pari keppana pöhnäistä jurria kirjoittelee. Missäs nyt Jokisen pudottajat ovat kun ei älämölö kuulu. Taitaapi olla vaalikrapula.

      • Ei.Tule.Hennaa

        Henna ei tule, se on varmaa! Miten se voisi tulla, kun yksikään taho jolla olisi kapasiteettia rakentaa/rahoittaa tuota hanketta ei ole vähääkään kiinnostunut koko Huuhaa Hennasta. Jos tuo olisi " Hyvä hanke" niin kiinnostuneita olisi ilmaantunut ja siellä rakennettaisiin jo, mutta SRV:kin joka oli edes hitusen kiinnostunut ymmärsi hankkeen olevan liiketaloudellisesti aivan liian riskialtis vetäytyi pois.

        Tuollainen hanke vaatisi heti alkuunsa kymmeniä miljoonia euroja rahaa, ehkä jopa 100 miljoonaa euroa, että siellä " oikeasti alkaisi tapahtua". Tuollaista Hennan kaupunginosaa ei voi rakentaa siten että nyt tulee yksi talo ja ensivuonna ehkä toinen jne. Tuo täytyisi aloittaa suurella rysäyksellä ja sinne olisi saatava asukkaat ja työpaikkoja sekä palveluja - nyt ei ole mitään tiedossa, eikä kukaan kykene kertomaan realistisesti mistä ne tulisivat ja miksi tulisivat, koska parempiakin paikkoja on tarjolla.

        Mitä tulee tuohon allekirjoittaneiden määrään, niin olen varma että vastustajien määrä tulee olemaan korkea, kunhan vaan tieto tästä aloitteesta leviää.

        PS. En ole tavannut yhtäkään henkilöä joka kannattaisi Henna hanketta, vastustajia sen sijaan löytyy vaikka kuinka paljon.


      • paskahenna

        Hieno näkemys tuossa edellä. Siihen on hyvä yhtyä kaikkien, joilla on järkeä päässä.

        Hennavouhottajilla ei ole minkäänlaista järkeä. Todella tyhmähanke yhteiskunnan rahoilla. Jos se on niin tärkeä, miksei kannattajat itse rahoita sitä paskaansa?


    • Hohhoijaavaan

      Pimeetä on toiminta. Aseman tulosta ei ole minkäänlaista varmuutta, mutta sinne kuitenkin pitäisi parkkipaikkaa ja viemäreitä tekemään. Muutama huuhaa henkilö yrittää vakutella,että heidän sankarinsa hoitaa asian. Lupasikin s marketilla että kesäkuussa tulee asema jytky. Saas nähdä. Ennen ei kuitenkaan pidä mitään tekemän. Syytä olisi myös tutkailla tilannetta valtakunnallisestikin. Rakennuslupien määrä on pudonnut jatkuvasti ja tänä vuonna tuskin 5000 taloa aletaan rakentamaan koko maassa. Ja kaikki ilmeisesti tulossa Hennan ihaniin maisemiin ja kuralotakkoon. Hoh hoijaa...

    • Hennatuleeoletkovalmis

      Kyllä se kansalaisaloite näkyvyyttä on saanut, olihan se tämänpäivän piturissa. Nyt teidän vastustajien täytyisi jalkautua olan keskiolut kuppiloihin viemään ilosanomaa keskikalja pöhöille. Jospa ne allekirjoittaa pullosta keppanaa. Voisitte sitten taas viettää riemujuhlianne. Niin Mitäs juhlimista siinä on kun katselee muutenkin hiljentynyttä pollekylän keskustaa. heheheheheh

      • Ei.Tule.Hennaa

        Nimimerkki " Hennatuleeoletkovalmis" voisitko vastata seuraaviin kysymyksiin?

        1) Mistä asukkaat muuttavat Hennaan?
        2) Mikä taho rahoittaa Hennan rakentamisen?
        3) Mistä työpaikat tulevat Hennaan - vai nukkumalähiötäkö Hennasta meinaat?
        4) Miksi joku muuttaisi Hennaan asumaan?


      • eijärkee

        Juuri noihin ME muutkin kaipaamme vastausta. Ei ole olemassa mitään muuta kuin hulluja unelmia hennasta. Täyttä humpuukia koko homma Ja järjetöntä kohellusta yhteiskunnan varoilla- holtitonta.


      • Nyttollkuahölmöt

        Eipä tarvitse ihmetellä kaupungin taloudentilaa kun päätöksiä tehdään fantasioimalla mutu tuntumalla. Miksei voi asioista ensin selvittää realiteettejä? Lama mikä lama nyt rakennuspuolella. Terveys, koulu, vanhus, tiet, rakennus, ym.asiat rempallaan ja kokoomus sekä sossut vaan Hennasta fantasioivat. Kenen asialla? Konsulteille ja suunnittelijoille maksetaan satojatuhansia euroja päivänselvistä asioista. Missä järki? Otetaan nyt rauhallisesti, odotetaan asemapäätös, selvitetään onko halukkuutta tonttikauppaan ihmisillä, selvitetään onko teollisuus kiinnostunut alueesta, kaupat ym.ym.asiat etenevät yksi kerrallaan hiljaa. Ei nykyistä Orimattilaakaan ole 5 vuodessa rakennettu! Järki hoi Törröttäjä ja käkkäräpää!


    • einar

      kyl nää ihmiset jaksaa jauhaa tos hennasta.keksikää joku muu aihe.vai onko jäänyt soimaa päähän.

      • Levy.SoiJaSoi

        Henna hanke on juuri se josta täytyykin puhua juuri nyt, että rahan syytäminen sinne saadaan loppumaan. JOKAINEN JÄRJISSÄÄN OLEVA TAJUAA SEN ETTEI HANKKEELLA OLE REALISTISIA TOTEUTUMISMAHDOLLISUUKSIA ja tästä syystä se on saatava pysäytettyä.
        ETTÄ KYLLÄ HENNASTA PUHUTAAN JUURI NIIN KAUAN KUN SINNE VEROVAROJA HAASKATAAN ja samaan aikaan keskustan tiestö rapistuu ja joka paikasta säästetään, mutta Hennaan tärvätään rahaa!


    • Vääräsuuntapojat

      Kyllä se on todella ihmeellinen ajatus, että metsikköön ja kurapellolle olisi yhtäkkiä tunkua rakentamaan. Asemia ja työpaikkoja on lähempänä Helsinkiä myöskin tonttimaata halvemmalla, sekä vielä palvelutkin vieressä. Eräiltä on kyllä mopo karannut hyvin kauaksi käsistä. Kuka Hennan kääkkättäjistä on antanut selkeitä tutkimustuloksia? Ei kukaan. Ei ole selvitetty vaikutuksia tulevaisuuden talouteen. Muutenkin on oltu äärimmäisen lyhytnäköisiä joka asiassa. Nyt äkkiä äkkiä vaan mentaliteetilla menty. Tälläiset sitten hoitavat meidän verorahoja joilla kuntalaisten palveluja ym. Subjektiivisia velvotteita pitäisi toteuttaa. Kunnan tehtävä ei ole alkaa rakentaa? Vai onko herra Kunnallisneuvos? Kaavoittaminen on kyllä. Kehittämisen painopiste ehdottomasti Orimattilan ja Lahden välille.

      • Ei.Tule.Hennaa

        Kunnan tehtävä on tuottaa palveluja ja nyt palvelutaso takuulla kärsii Henna hankkeen takia. Jokainen tietää että Orimattilassa etsitään säästöjä ja säästöjä ja säästöjä .... MUTTA Hennaan "riittää" rahaa!
        On selvää että paikkakuntaa täytyy kehittää, mutta ensin on turvattava ja taattava nykyisille kuntalaisille palvelut, joita näytetään ikävä kyllä ajavan koko ajan alas.

        - Mistä Hennaan tulee asukkaat ja MIKSI?
        - Mistä Hennaan tulee työpaikat, Sillä työpaikkoja on ehdottomasti oltava, sillä Hennaan asti pk-seudulta kukaan ei matkusta nukkumaan.
        - Kuka rahoittaa rakentamisen? Yhtäkään kiinnostunutta tahoa ei ole kenelläkään tiedossa.


      • Sivukyliinvaan

        Jos haluaa syrjäseudulle asumaan Orimattilassa on kyllä tontteja joka kylässä. Tiet ja viemärit ovat valmiina, eikä vähemmän viisaat kokkareet ja sossut ole häirimässä. Työpaikalle mennään autolla eikä millään v...un junalla. Henna helkuttaan!


    • Heinämaalle

      Meillä Heinämaallakin on tontteja myytävänä eikä ole asemallekaan pitkä matka. Suoratie joka suuntaan Lahti Nastola Orimattila ym. Tänne vaan kehitys. Hennan voi unohtaa.

    • tämä.totta

      Jos Orimattila haluaa nostaa väkilukuaan, niin silloin on satsattava keskustaan ja Lahdentien varteen Virenoja-Pennala seudulle. Näillä " vanhoilla" alueilla on asukaspohjaa ja infraa jo valmiina, eikä tarvitse umpikorpeen lähteä rahoja haaskaamaan. Siitä vaan tontteja kaavoittamaan noille mainitsemilleni alueille, niin kasvu tulee jos on tullakseen, mutta Henna hanke lopullisesti jäihin ja vastuulliset henkilöt tilille kaupungin rahojen haaskauksesta.

    • Nimiä.Listaan

      Vielä tarvitaan jonkin verran nimiä ja sillä asia saadaan käsittelyyn.

      Kertokaa tutuille aloitteesta!

    • Kansanäänestys

      Eiköhän kerätä se vajaa 700 nimeä (4%) ja vaaditaan samalla kansanäänestystä koko hölmöilyn lopettamiseksi. Siihen olisi oikeus. Siinä sitten nähtäisiin kunnioittavatko kansan mielipidettä.

      • kyllllä

        Noin 650 nimeä riittäisi kansanäänestykseen ja sillä tuo hanke varmaan kaatuisi lopullisesti.


      • Kahsinnemän

        Puolet jo kasassa. Hyvältä näyttää. Henna on menetetty.


      • Hölmöhenna

        Henna oli jo syntyessään tuhoon tuomittu. Pöhkelit jotka sitä hinkuvat eivät vain sitä näe. Onneksi on nimien keruu käynnissä.


    • Näinhääsemenee

      Tuumasta toimeen.

    • kiittivaan

      Kovia on nimiä kuntalaisaloitteen allekirjoittajina. Hyvä kun uskaltavat olla.
      Paljon olisi varmaan sellaisia jotka allekirjoittavat mutta eivät halua nimeään nokittavaksi. Sitten on niitä kun ei tiedä asiasta yhtää mitään. Oma lukunsa hennavouhottajat jotka eivät ymmärrä edes ojalan laskuoppia millään tavoin. Änkeevät yhteiselle kukkarolle tuhlaamaan.
      Eilinen puskaradio tieto kertoo että nimiä olisi jo yli 400 kun lasketaan listakeräys nimet mukaan. Hieno homma.

      • Rohkeuttaeivaadita

        Nettiadressin voi allekirjoittaa myös niin, ettei nimi tule kaiken kansan "nokittavaksi", jos se niin pelottaa.


    • Hyvinmeneenyt

      Kerätään vielä lisää että saadaan kansanäänestys koko hennahankkeen lopettamiseksi.

      • Hyvin.menee

        Henna kannattajilla alkaa alahuulet väpättää ... Ja kansanäänestystä tässä haetaan ja se tulee lopettamaan koko hankkeen ja todennäköisesti joiltakin loppuu myös poliittinen ura?


      • meitäonpaljon

        Henna hanke etenee kuin juna. Ehkä lähivuosina hieman hitaammin. Rahaa on jo laitettu siihen niin paljon, että kyllä se vielä rakennetaan. Keräilkää höhlät vaan niitä nimiä ainakin 5000 niin sitten se hanke voitaisiin kuopata.


      • Tärväämistäkatellu

        Ketkähän höhlät sitä rahaa ovat tärvänneet? Poliittinen ura alkaa lähestyä loppuaan eräillä. Höhliä ovat olleet juuri rahantärvääjät , jotka ovat eläneet fantasiamaailmoissaan. Eipä ihme, että talous kuralla jos vieläkin haaveillaan utopiaa. Jottei rahaa tärväänny enempää homma heti seis.


      • hennakaatuijo
        meitäonpaljon kirjoitti:

        Henna hanke etenee kuin juna. Ehkä lähivuosina hieman hitaammin. Rahaa on jo laitettu siihen niin paljon, että kyllä se vielä rakennetaan. Keräilkää höhlät vaan niitä nimiä ainakin 5000 niin sitten se hanke voitaisiin kuopata.

        Jos se on oin hieno idea, niin rahoittakaa itse Hennanne. Älkää siihen meidän yhteisiä rahoja vinkuko. Tollot.


      • järkeäpeliin
        hennakaatuijo kirjoitti:

        Jos se on oin hieno idea, niin rahoittakaa itse Hennanne. Älkää siihen meidän yhteisiä rahoja vinkuko. Tollot.

        Sinä lukihäiriöinen taidat olla täällä ainoa, joka vastustaa hennan rakentamista.


      • jo.on.kumma
        järkeäpeliin kirjoitti:

        Sinä lukihäiriöinen taidat olla täällä ainoa, joka vastustaa hennan rakentamista.

        Etkö sinä vitun dorka tajua mistään mitään, luuletko todellakin että täällä ei kukaan vastusta Hennaa?

        Miten noin tyhmä ihminen voi ihan vapaasti päästä nettiin - onko teillä siellä psykiatrisessa kuntoutuskodissa tosiaan vapaa pääsy nettiin??????


    • Pennalaenste

      Se kaikki raha mitä Hennaan on ahdettu jo ei ole tuottanut mitään. Ulos on raha virrannut kunnastakin. Lahtelaiset vieneet leijonanosan. Ja peli jatkuu...mistään ei ole varmuutta, ei sitovia sopimuksia, salailua , kähmintää, kesäkuussa lupasi eräs jo asemankin, voi että! Tuolla rahamäärällä Pennalaan olisi jo saatu mittavia toimenpiteitä aikaiseksi ja satoja asukkaita.

      • Rahatmänthukkaa

        Onhan tuottanut! TAPPIOTA! Ja kenen syy? Kuunakullanvalkeana ei saa siitämaasta samaa hintaa takaisin. Uskomatonta meininkiä meidän kansankynttilöillämme menossa.


      • höhlääporukkaa

        Hennan vastustajien syytä, että sijoitetut rahat saattavat mennä hukkaan. Nyt teidän kannattaisi katsoa peiliin, mitä olette saaneet aikaan.


      • tomppelipeli

        Kolme miljoonaa euroo ynnä ikäväheimosen työrupeamat... Ne me vielä kestämme mutta kaikki lisä on liikaa. Kokkareitten kohelluksen takia ollaan kaikki nuo rahat jo menetetty!!!!


    • perustakaayritys

      Hennan kannattajat, perustakaa Henna Oy. Sijoittakaa yhtiöön omia rahojanne, niin paljon kuin taloutenne kestää. Ostakaa Henna maat kaupugilta ja ryhtykää toteuttamaan unelmaanne.
      Jos teitä kannattajia on niin paljon kuin annatte ymmärtää, toteutuskaan ei liene vaikeaa. Kunnaksen voitte palkata myös. Jatkossa kaupungin veromarkat menisivät oikeisiin kohteisiin. Jos saatte Henna hankkeenne kannattamaan ja tienaatte siitä niitä "tulovirtoja", suomme sen teille, kuten jokaiselle yrittäjälle, joka omilla investoinneillaan ja työllään saa yrityksensä kasvamaan ja tuottamaan voittoa.

      • hennaoy

        Just noin! Hienosti kirjoitettu että perustakaa oma yritys Henna oy ja rakentakaa sitten mitä haluatte. Älkää änketkö kuin käenpojat muitten rahoja syämää. Vaikka Henna Oyj nii saatte nikerialaisia sijottajia mukaan.


      • varmasijoitus

        Sunny Henna Center Oyj.


    • Kukahansitätuhlaa

      Alunperin lähti väärin menemään. Metsää saa ostaa 2-3000€ ha. Nää hömelit maksaa 30000€ ha. Sähkölinjojen siirrot selvittämättä, peltoalueet pohjatonta kuralatkua jotka joutuu paaluttamaan ennen rakentamista, tie ja kunnallistekniikka kaukana joka maksaa, asemasta ei varmuutta, markkinointi persiistä, ym.ym..loputon lista karttuu hölmöilyistä. Ja yksi pönttö meinaa että vastustajien syy???

    • Seliseliseliseli

      Höhlääporukkaa kirjoittaja selvästi kokoomuspäättäjä. Kataisen oppeja toteuttavat. Rahat tärvätään, syytellään muita ja sitten pakoon. Selkeä on kaava. Koskahan nämä pakenevat? Seli seli seli seli alkaa kohta kulumaan..kun noi muut eihän me mitään kun yritettiin kyllä jarrutella...asemallekkaan emme voi mitään kun ei tule..

    • Hömelitpökkelöt

      Jos vain keskityttäisi nyt tähän olemassa olevaan keskustaan ja Pennalaan eikä aleta hajauttamaan. Sehän se tulee kalliiksi. Eräät pökkelöt ei ole sitä vielä honanneet.

    • Kikkurakäkkyrä

      Henna on suuren ja "mahtavan" kokoomuksen lempilapsi.

      • paskakokkaret

        Juu kokkareet saa menä itse sinne hennaan leppäkeihäs majoihin asumaan. Siinä oppii ettei sine kannata rahoja heittää kuin kankkulan kaivoo ja kattelee rusakoita.


      • ZZtopless7

        Orimattilan Sanomien toimittaja kirjoittelee mitä sattuu: "Kun Hennaan muuttaa uusia asukkaita, investoidut eurot noruvat lisääntyvien verotulojen muodossa ajan oloon korkojen kanssa takaisin kaupungin kassaan". Pötypuhetta. Kyllä ne rahat menevät takaisin Hennan ylläpitoon eivätkä edes riitä. Jos tuonne tulee koulu ja muuta kunnan infraa niin ei niitä Pyhällä Hengellä ylläpidetä. Kyllä se teollisuus ja työpaikat olisi kovempi sana kuin nukkumalähiö. Ei kunnan asukas ole bisnes. "Vartin ajomatkan päähän kaupungin keskustasta". Reittihaku, nopein reitti: 21 minuuttia. Lahden rautatieasemalle nopein reitti 26 minuuttia. Enemmän Lahteen menee linja-autojakin joten helpompi saavutettavuus. Ja jos julkinen liikenne niukkaa Hennaan: Miks helkutassa kukaan ajaisi sitten omalla autolla Hennaan jotta pääsisi junalla Helsinkiin tai Lahteen. Eiköhän omalla autolla ajeta suoraan noihin.


      • hyvinkirjoitettu
        ZZtopless7 kirjoitti:

        Orimattilan Sanomien toimittaja kirjoittelee mitä sattuu: "Kun Hennaan muuttaa uusia asukkaita, investoidut eurot noruvat lisääntyvien verotulojen muodossa ajan oloon korkojen kanssa takaisin kaupungin kassaan". Pötypuhetta. Kyllä ne rahat menevät takaisin Hennan ylläpitoon eivätkä edes riitä. Jos tuonne tulee koulu ja muuta kunnan infraa niin ei niitä Pyhällä Hengellä ylläpidetä. Kyllä se teollisuus ja työpaikat olisi kovempi sana kuin nukkumalähiö. Ei kunnan asukas ole bisnes. "Vartin ajomatkan päähän kaupungin keskustasta". Reittihaku, nopein reitti: 21 minuuttia. Lahden rautatieasemalle nopein reitti 26 minuuttia. Enemmän Lahteen menee linja-autojakin joten helpompi saavutettavuus. Ja jos julkinen liikenne niukkaa Hennaan: Miks helkutassa kukaan ajaisi sitten omalla autolla Hennaan jotta pääsisi junalla Helsinkiin tai Lahteen. Eiköhän omalla autolla ajeta suoraan noihin.

        Olet oikeassa. Laita kirjoituksesi yleisöosastolle ALUELEHTEEN ja EXTRAAN. Pitää ruveta boikotoimaan Pituria, se saa varmaan uusia lukijoita hennan tulevista asukkaista.


    • Nimiänimiänimiä

      Olan extraa paras lehti! Siellä ymmärretään Hennan kirous! Ei nuoleskele päättäjiä. Nimiä vaan kansalaisaloitteeseen! Henna kuopattava heti.

      • Kähmiikönetaas

        Onpa harmittavaa nyt kun kokkaritkin ovat huolestuneet suuresti. Teknisen esityslistalla on kirjelmä 11 kokkareen allekirjoituksin jotka toivovat päättäjiltä malttia, jotta olisivat Hennan puolella, eivätkä lykkäisi asiaa hamaan tulevaisuuteen. Kansalaisadressi tuottaa tulosta! Mutta se tiedotus mitä peräänkuuluttavat ei ainakaan ole todellista. Kunnas elää fiktio maailmassaan, eikä faktoista ole tietoakaan. Silti tuollaiselta henkilöltä pyydetään lausuntoja vaikka omaa työpaikkaansa mies petaa. Lausuntoja olisi ehdottomasti pyydettävä täysin ulkopuolisilta asiantuntijoilta päättäjille tiedotettavaksi jotta voivat hyvillä mielin lopettaa koko paskahankkeen. Ensin oikeaksi todistetut faktat pöytään ja sitovia sopimuksia esiin, ennenkuin mitään aletaan tekemään. Rahoituksesta puhumattakaan ja vaikutuksesta kunnan tulevaisuuden velanhoitokykyyn. Koko esitys vaikuttaa taas kähminnältä.


      • Nurinnarinhennat

        Luin esityslistan ja tulin myös siihen tulokseen, että pelko onkin jo valtavan suuri ja kauhea Kataisen jengillä. Toisin kuin meillä, joilla menee nyt erittäin hyvin ja jatketaan vaan samaan malliin kunnes Henna menee kumoon.


      • että.näinnnn
        Nurinnarinhennat kirjoitti:

        Luin esityslistan ja tulin myös siihen tulokseen, että pelko onkin jo valtavan suuri ja kauhea Kataisen jengillä. Toisin kuin meillä, joilla menee nyt erittäin hyvin ja jatketaan vaan samaan malliin kunnes Henna menee kumoon.

        Henna hanke kaatuu aivan varmaan ...

        Hennan kannattajilla alahuulet väpättävät kun lukevat adressin allekirjoittaneiden nimiä .. Hennan kannattajat ovat katoava kansanosa ... Hennan kannattajalla alahuuli väpättää kun hän tavaa nimilistaa ja huomaa siellä kovia nimiä ...

        Hennaa kannattavat ovat peloissaan ... Alahuuli väpättää ..... Pelottaa .... Ahdistaa .. hävettää


    • Luovuttakaajo

      Minä en nähnyt yhtään kovaa nimeä. Kukahan se niistä olisi? Eri asia tietenkin, jos sieltä löytyisi Putin, ceaucescu, Gaddafi, Idi Amin, Stalin, Hitler, Mao tse tung tai muu sellainen joka oli oikea tosijätkä. Henna tulee ja sillä siisti ja mitään ette voi sille asialle. Toimenpide on jo selvä teidän nimilistoillenne. Sillä pyyhitään valtuustosalin pöytää tai lattiaa. Turhaa vaivaa näitte häh hää. Henna etenee kuin juna ja Kunnaksen Jokke hoitaa Kimmon kanssa asiat kuntoon. Kohta alkaa paikoitusalueen ja kunnallistekniikan teko ja asemapäätöskin tulee ensikuussa.

      • Järki.puhetta

        Mistä ne asukkaat tulevat ja milloin?

        Kuka ne rakennukset tekee ja kenen rahalla?

        Mistä ne työpaikat tulee ?

        Suunnitelma Henna on vastoin kaikkea järjen juoksua ja tuollainen hanke tulee kuihtumaan omaan mahdottomuuteensa - voi olla että alueelle jää muistoksi järjettömistä suunnitelmista pysäköintialue ja kunnallistekniikka sekä pääväylä ( bulevardi)

        Miksikö hanke ei tule onnistumaan? Siksi koska nykymaailmassa ihmiset eivät muuta keskelle korpea, vaan heille on oltava hyvät palvelut kävelymatkan päässä ja tällaisia paikkoja on jo valmiina radanvarsilla, eikä minkäänlaista muuttoliikettä niillekään tapahdu.


        KUKAAN EI PYSTY VASTAAMAAN YLLÄ ESITTÄMIINI KYSYMYKSIIN, koska vastauksia niihin ei ole olemassakaan.

        Mistä asukkaat tulevat - Hennan kannattaja luulee että pääkaupunkiseudulta tulee tänne väki, mutta niin ei tule tapahtumaan, koska pk-seudulta ei muuteta keskelle " ei mitään" , sieltä muuttavalle on oltava KAIKKI PALVELUT vieressä.

        Mistä työpaikat - Jokainen tietää että työpaikat vähenevät koko ajan tuotannon Suomesta pois siirron takia ja myös tekninen kehitys vie töitä. Työpaikkoja tuonne olisi ehdottomasti saatava tuhansia kappaleita että alueella olisi vetovoimaa.

        Kuka rahoittaa rakennusten rakentamisen - Kukaan ei laittaisi lanttiakaan hankkeeseen jolla ei ole tilausta ja Henna hankkeella ei ole tilausta ... paitsi joidenkin konsulttien ja muiden hankkeesta hyötyvien tahojen epärealistisissa suunnitelmissa.

        Tiedätkö yhtäkään henkilöä joka olisi muuttamassa Hennaan, sijoittamassa rahaa Hennan rakentamiseen tai siirtämässä yrityksensä toiminnan Hennaan?

        Henna hanketta kannattava henkilö ei mielestäni ole täysjärkinen tai sitten hän on mistään mitään tietämätön - Kumpaan ryhmään sinä ( Henna kannattaja) kuulut?


    • irtiartjärvestä

      Keräkkää nimiä että Artjärvi irti Orimattilasta niin saadaan rahaa Hennaa. On tämä nii pölvästii touhua.

    • Irtiluhtikylästä

      Aloitetaan vaan Luhtikylästä ja Hennasta se irtiotto. Täysin turhaa korpea joka ei tuota veroeuroja. Ja sieltä tulleet päättäjätkin vailla logiikkaa.

    • Virenojanmiäs

      Kyllä tästä Hennasta vielä jotain tulee, sillä kaikki ainekset ovat jo kasassa. Meillähän on tyhmät päättäjät, kohta velkaa hirveästi, tyhjiä tontteja ja parkkipaikkoja, turha kunnallistekniikka, turhia konsultteja ja ladecin kätyreitä, tulossa olevia valtavia rahareikiä, tulossa oleva konkurssi, tulossa oleva Lahti liitos,ym.ym. Paljon on tulossa joten saamapuolella ollaan,sillä jotain on ainakin tulossa muttei uusia asukkaita. Konkursi taitaa olla ainoa varma tulija vararikon, maksukyvyttömyyden,ja talousvaikeuksien lisäksi. Toisinsanoen 4 varmaa tulijaa tulossa Hennan takia. Viidentenä tulossa voi olla ikuinen häpeä ja naurunalaiseksi joutuminen. Kyllä niitä voi jokunen muukin vielä em.lisäksi seurata

      • hyvämeininkiä

        Tosi hyvä kirjoitus täyttä asiaa. Ei muuta kuin rautaa rajalle siis hennaan ja ammutaan se hanke kuutamoon. Hyvä poijaat!


    • Hyvävirenojanmiäs

      Virenojanmiähellä faktat hallussa. Sen siihen voisi vielä lisätä saamisiin,että uusia kasvoja SAADAAN paljon seuraavien vaalien jälkeen valtuustoon kun Hennakannattajat potkitaan mäkeen. Ja toiseksi SAADAAN korjailla kauan näiden hömelien tökkyröintejä.

    • Kyselytuokiotule

      Nyt kun kaupunki pitää tiedotustilaisuuden Hennasta niin menkäähän sinne nyt esittämään kysymyksiänne. Sieltä niitä saatte, niin ei tarvitse täällä kysellä tyhmiä. Kunnas sanoo kuka rakentaa ja kuka maksaa ja mitä. Selvittänee myös mikä on kaupungin rooli asiassa. Kaipa myös kertoo paljonko maaperän vahvistaminen tulee maksamaan ja kuka maksaa. Sinne sankoin joukoin kysymyksiä esittämään. Olan extraakin saapuu paikalle juttua tekemään.

      • joutilasko

        Milloin tuo Hennan info on ja missä?


      • uskomatonta

        Onks joku nikerialainen entisen kuninkaan leski antamassa hennaan sata miljoonaa dollaria? Joku vaan tiesi että kupru ja kunnas neuvottelis sellaista rahotusta kun kepu ei anna kaupunkin ottaa lainaa enään.


      • Tiedotustilaisuus
        uskomatonta kirjoitti:

        Onks joku nikerialainen entisen kuninkaan leski antamassa hennaan sata miljoonaa dollaria? Joku vaan tiesi että kupru ja kunnas neuvottelis sellaista rahotusta kun kepu ei anna kaupunkin ottaa lainaa enään.

        Toukokuussa nyt pitäisi olla se infotilaisuus. Huhuja minäkin olen vaan siitä kuullut. Lehdessä kuulemma oli ollut juttu siitä,mutta tuskinpa siitä ääntä pitävät, ettei vaan kansa mene sinne sankoin joukoin kyselemään. Kokoomus kuulemma on siellä koko miehityksellään puolustamassa hankettaan veromaksajille. Eihän Katainenkaan montaa miljardia hävittänyt. Pelkästään yhteisöveronalennuskin toi vain 800 miljoonaa tappiota valtiolle ja samanverran suuryhtiöiden omistajat lisäsivät tulojaan. Kukahan tässä tienaa?


    • Niinsevaatulee

      Hah, näyttää vahvasti siltä, että vastustajien into alkaa laantua. Nimiäkin on saatu kasaan vain kourallinen. Henna tulee yhtä varmasti kuin muuttolinnut. Jippiiiiiii.

      • ja.miten

        MITEN SE TULEE? Kuka tekee, kuka maksaa, mistä asukkaat ..... ?


      • toivoaon

        Kaikkiaan nimiä taitaa olla jo yli 601... Niin pikkulinnut lauloivat


      • katsotaanvaikuttaako

        Vielä tänään ennätät vaikuttaa. Kuntalaisaloite luovutetaan huomenna.


      • Kyllätalousnytparanee

        Ihanaa. Henna lakkautetaan,voiko olla enää mitään parempaa? Nyt voimme taas alkaa kehittämään oikeasti kaupunkia, jotta meillä olisi kaikilla parempi olla ja kaupungin talous tasapainossa.


    • HennanLoppu

      780 ääntä eli eikös se ole kansan äänestyksen paikka.

      • Törrönpörrön

        Tieto pitänee paikkansa. Persujenbaarissa pussihousujengiläiset jo eilen tiesivät nimiä olevan yli 750 kpl. Luulisi nyt pörröä ja törröä vähän huolettavan, ja ehkäpä koko heidän kerhoansakin. Laittaapa vähän miettimään kuka tässä on oikein ollut pönde Hennojensa suhteen. Demokratiaa tässä nyt kaivattaisiin. Hennaa on siirrettävä eteenpäin hamaan tulevaisuuteen. Nämä yli 750 ainakin todennäköisesti äänestävät joitakin muita seuraavissa vaaleissa kuin Henna haihattelijoita.


      • raitraitrallallaalaa

        Jippiii! Nyt ovat törröt ja pörröpäät saaneet lujaa nenilleen! Polvihousut pojilla jo tutisevat hennan hiekkalaatikolla ja paaskovat housuihinsa. Kokkarit ei tajunnu kuinka henna kaataa koko sakin Orimattilassa. Kuntavaaleissa odotettavissa suuria muutoksia nykysille mafia-porukoille.


    • Demokratiatoimii

      Hah. Turha kuvitella, että meihin vaikuttaisi se mitä te asioista ajattelette. Vaikka keräisitte miljoona nimeä niin ei se asioihin mitenkään vaikuta. Henna tulee ja sillä siisti. Me valtuustossa päätämme ja te maksatte seuraukset. Näin se vaan menee demokraattisesti, sillä te meidät sinne olette äänestäneet. Henna on nyt tärkein asia tälle kaupungille ja se ajaa kaiken muun ohi. Näinhän se oli?

      • potkuperseeseen

        Hevosenkenkä laulaa henna päättäjien perseessä hoosiannaa..
        Mitäs siitä tuumit.


      • Asemakintulee

        Mitään ette voi. Henna tulee ja jyrää. Muut hankkeet ja kehittämiset voidaan nyt unohtaa. Meillä on mies korkealla tasolla joka hoitaa asemankin sinne sormia napsauttamalla. Ensikuussa näette sitten. Mutta nyt saatte laittaa suut suppuun. Henna vaan tulee!


      • matalalentoaluvassa

        Pitäkää huoli että kyseinen kaveri kompuroi Hesassa ja EI enempää sotke täällä Orimattilan asioita. Nyhjy tyyppi.


    • Noniinnnnn

      780 nimeä kerätty ja se on sitten GOOD BYE Henna!

      Seitsemänsataakahdeksankymmentä on niin suuri määrä, että sillä saa tarvittaessa kansanäänestyksen jolla Hanke kaadetaan, ellei valtuusto nyt itse tajua luopua siitä.

      Tämä 780 tulee tarkoittamaan myös poliittisen uran loppua monelle Henna hankkeen kannattajalle.

      HENNA KANATTAJALLA ALAHUULI VÄPÄTTÄÄ JA PUNTTI TUTISEE .....

      • eiikinähennaa

        On tulossa uusi kuntalaisaloite, jos ei puupääpäättäjät vieläkään usko. Siihen kerätän kelppeesti 4000 nimeä, kun se organisoidaan kunnolla. Nyt tämä aloite on vaan pieni muistustus kokkareille ja temareille, ettei kannata leikkiä isompaa mitä ovatkaa. Persujen baarissa ollaan tosissaan niin kepu kuin persutkin ja alkaa olla osa muistakin porukoista sitä mieltä että hennalle pannaan piste just ny!


      • hyväpoijjaat

        Tosi kova määrä nimiä ja ihan kovia nimiä mikähän on tarkka luku. Joku jos saa selville niin laittakaa tänne virallinen luku. Mutta yli 750 nimeä on ainakin niin minäkin kuulin persujen baarissa.


    • Tunteekikaikki

      Mut se meiänpualueen miäs eruskunnas tuntee stupit, soinit ,sipilät ja kaikki. Pieskin tuntemiin on sen rinnal yhtätyhjän kaa. Henna tulloo kyl ihka varmaa.

      • kaatuijohenna

        Usko jo nyt ettei siitä ole mitää. SSS-miesten tunteminen ei paljo auta kun hennaa kaatuu. Jos miäs olis edenny edes poliisina niin vois ottaa tosissas.


    • Tunteekaikki

      Mutku sen avustajaki on nähny ville niinistön ja arhinmäen...

      • paavoniinistö

        Se avustaja onkin vaikeempi pala. Se on pali aktiivisempi kun se avustettava. Sen avustajan kanssa tässä jouvutaan vielä vääntää kun kyse on sen omista nurkista.


      • Luhtipörrö

        Oma etu paras etu. Se on kokkarien mottona ollut aina.


      • RaimoRuunanen

        Rahasta tässä on kyse, jos ette tollot sitä vielä tajua. Me rakennamme yhteiskunnan tuella ja omat raksafirmat tietty kuorii kermat päältä. Niin kuin aina ennenkin. Kannattaisi kuulua samaan rinkiin, niin ei tarvitsisi vikistä turhista.
        Orimattilan kaupunki on jo kauan ollut hyvä lypsylehmä, koska verokertymää on ollut aina yli omien tarpeiden.


    • Jepnäinon

      Avustajan onkin oltava paljon aktiivisempi avustettavaa, niinkuin vanhuksillakin. Eihän ne muuten tarvitsisikaan avustajaa.

    • oskureipas

      Kiitos kaikille jotka panitte nimenne kuntalaisaloitteeseen. Meitä on monta ja tuhansia olisi tulossa lisää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe