Kökkö blogi

Pyörylä

Valtuutettu Kokko kirjoittaa taas oikein kunnon huuhaata. Jämsä on hänen mukaansa menettänyt vuosittain 100 miljoonaa ajalta jolloin kylpylä on jäänyt rakentamatta. Sama herra joka käänteessä ilman hajuakaan tosiasioista puolustaa rinneyrittäjää jonka valitus esti kylpylän rakentamisen.Järjen jättiläinen tämä valtuutettu.

125

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lumppis

      Hakkarainen tai Kokko. Vaaleilla valittuja ja vissiin pakko sietää.

      • Kaikkea_sitä_näkee

      • Vuhvufvuh

        Kukkola, Manu, Aku jne. Ainahan siellä valtuustossa pitää joku olla, jonka tärkein homma on virkamiesten haukkuminen. Sillä konstilla varmistaa typerysten äänet seuraaviin vaaleihin.


    • Huuhaakokko

      Miksi tämä Kokko on ryhtynyt kampanjoimaan käsitystä, että Himoksen kehitys olisi jostakin riidasta ja sen sopimisesta kiinni? Näinhän ei ole. Ei ole mitään riitaa, mikä estäisi ketä tahansa yrittäjää pistämästä homman Himoksessa isolleen. Rinneyrittäjällä on niin paljon rakennusoikeutta, että voisi hyvin rakentaa kylpylän, hotelleja tai mitä tahansa. Ei ole rakentanut eikä rakenna. Tuommoiset investoinnit ovat sitä kokoluokkaa, että siihen tarvitaan isoja yhteistyökumppaneita, jotka ko. yrittäjä valituksillaan Himoksesta karkotti.

    • Hyvämuistinen

      "Odottavalla kannalla oltu jo noin 10 vuotta. Kaikkien jämsäläisten etu on Himoksen kylpylä. Se on etu sekä Himos-alueen yrittäjille että Jämsän keskusta-alueelle. Se olisi henkinen ja positiivinen piristysruiske seutukunnalle. Päätöksen jälkeen moni lähtökuopissa ollut asia saattaa nytkähtää eteenpäin." kirjoittaa Kokko.

      Kylpyläprojektin käynnistäminen oli ensimmäistä lapionpistoa vaille valmis, kunnes se valituksilla kaadettiin. Se OLISI ollut todellinen piristysruiske eikä olisi tarvinnut jäädä vuosikymmeniksi odottavalle kannalle. Kaupunki ja virkamiehet eivät hanketta estäneet silloin, eivätkä estä nytkään. Ihmeellistä jänkäämistä tältä Kokoltakin.

    • Pelkuriko

      Kokkohan näyttää olevan aikamoinen pelkuri - ei uskalla jotain listaa julkaista, vaikka se ei ole hänen mielestään salainen.

      • Tietuu

        Eihän nyt toki. On mukava vihjailla, että minullapa on semmoista tietoa jota teillä muilla ei ole.


    • hömmä

      Joo. "Päästään eteenpäin". Kuinka menee,Kokko?

    • EpäileväTuomas

      Kokko: "Itse jään odottamaan visonääristä ympärivuotista lasketteluhallia joka imee satoja laskettelijoita."

      Ei taida semmoinen hallivisio olla kannattava. Sen pitäisi heinäkuussakin pullistella laskettelijoita joka päivä että edes energiakulut peittyisivät. Kesällä ihmisillä on muut touhut, tuskin silloin lähdetään suksiboksi auton katolla laskettelemaan.

    • Ihanöönätässä

      Kokon mielestä virkamiehen tulisi keskittyä siihen, miten asioissa päästään keskusteluyhteyteen ja sitä kautta voitaisiin saavuttaa sopuratkaisu.

      Kenen kanssa pitäisi keskustella ja mistä sopia? Kun kerran tuota informaatiota innokkaasti jakaa, niin eikö voisi kertoa mikä asia on sopuratkaisua vailla?

    • 23378

      Luin pari blogia. Jonkun koulupojan juttuja. Ei täysjärkinen insinööri kai tuommoista?

    • Lilli_Realissimo

      vuokra-alueesta, Himoshaiska 182-430-2-79






      Kaupunvaltuustossa 16.3.2015 päätetty pykälä 19 "Rinnealueen vuokraus Hiihtokeskus Himosvuori Oy:lle / Määräalan myynti vuokra-alueesta, Himoshaiska 182-430-2-79".

      Saamani tiedon mukaan päätöksestä ei ole valitettu Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen "päätöksestä ei löydy vireillä olevia valituksia".

      No tälläkö sopimuksen vastaísella halpamyynnillä nyt saadaan Kokon mielestä Himoksessa iso pyörä pyörimään? "Että päästään eteenpäin". Veikkaanpa, että sillä ei saatu muuta aikaan kuin pää auki Keski-Himoksen maiden halpamyynnille. (Ja uusi kiista avattua kaavan auki repimiselle ja vaatimuksille suurista rakennusoikeuksista). Mitään investointeja tuskin on odotettavissa.

    • Sopulipaskaa

      Kökkö blogi jatkaa taas valitsemallaan tiellä. Ihastelee Eijä Pöysän kolumnia, jonka mukaan Ojala on voitanut lähes kaikki oikeusjuttunsa. Hyvin on Pöysä aiheeseensa perehtynyt. :-D Voi ristus näiden nykyisten toimittajien tasoa!

      • Rehellistäpeliä

        Jaha Kokko ryhtyi korjailemaan Pöysän kirjoitelmaa ja poisti siitä voitokkaat käräjöinnit ja oikeustaistelut. Kannattaisiko poistaa myös, että ilman Ojalan ja Kuokkasen raadantaa ei viihdepalveluja, mökkikylää tai golfkenttää olisi. Eiköhän niiden eteen ole raataneet ihan muut henkilöt?


      • 89765432
        Rehellistäpeliä kirjoitti:

        Jaha Kokko ryhtyi korjailemaan Pöysän kirjoitelmaa ja poisti siitä voitokkaat käräjöinnit ja oikeustaistelut. Kannattaisiko poistaa myös, että ilman Ojalan ja Kuokkasen raadantaa ei viihdepalveluja, mökkikylää tai golfkenttää olisi. Eiköhän niiden eteen ole raataneet ihan muut henkilöt?

        Kyllä minun silmääni ne voitot on siellä ensimmäisen kappaleen lopussa edelleen. "Useinmiten voittaja on ollut Juhani Ojalan jahänen vaimonsa Päivi Kuokkasen yritys".


      • Tiltu-Liisa
        89765432 kirjoitti:

        Kyllä minun silmääni ne voitot on siellä ensimmäisen kappaleen lopussa edelleen. "Useinmiten voittaja on ollut Juhani Ojalan jahänen vaimonsa Päivi Kuokkasen yritys".

        Ja Talouselämä julkaisee tuommoista soopaa.


      • Kaameet

        Hyi hemmetti. Kerropa Kokko syy asioiden vääristelyyn, kiitos.


      • Ulla.pulla
        Kaameet kirjoitti:

        Hyi hemmetti. Kerropa Kokko syy asioiden vääristelyyn, kiitos.

        Saa varmaan alennusta kausikorttiin?


      • Pölömölö

        "Hyvin on Eija asian kiteyttänyt "Monet ruikuttavat, harvat tekevät"."

        Pitäsköhän siinä hyvässäkin kiteytyksessä olla faktat edes suunnilleen kohdallaan? :)


      • pösilö

        Mikä tämä Kokko on miehiään? Mitä tekee työkseen?


      • Googlenkertomaa

      • kokkokokkokokko

        No on siinä varsinainen supermies!


    • 098578904934789

      "Osa historiaan liittyvistä henkilöistä ovat sulkeneet suunsa, eivät antaneet haastattelua kirjan tekijälle Timo Siukoselle."

      Arvasivat minkälaista yksisilmäistä puppua oli tulossa.

    • himoslukija

      Jokos se runosuoni ehtyi, kun ei ole uusia päivityksiä näkynyt? Että päästäisiin alkuun.

      • sovittumikäsovittu

        No nyt on itkua kilpailuajan ulkopuolella lähetetystä päiväkodin nimiehdotuksesta. Kuinkahan insinöörimiehen on niin vaikea ymmärtää, että tässä maassa on tapana toimia sääntöjen ja sopimusten mukaan?


      • Kotipäivä

        Onpahan hölmö mies tämä valtuutettu. Tavanomaiset pelisäännöt ovat herran mielestä byrokratiaa? Ihan pihalla oikeasta elämästä.


      • Luulisi_ymmärtävän

        Virkamiesten ja viranhoitajien on pakko toimia lain ja yhteisten sääntöjen mukaan. Muuten syytetään hyvin äkkiä virkavirheestä. Ei heillä ole varaa mihinkään omapäisiin junailuihin edes pienissä asioissa.


    • Karvakäsi

      Lukekaapa pitsan teko. Samanlaista töhellystä on näköjään kotihommissakin.

    • syvältä

      Onhan taas kornia tekstiä uudessa blogissa. Syvää luotaava ?

      • Onko.totta.vai.ei

        Himottu vuori on Kokolle kuin pyhä raamattu. Luulisi insinöörimiehen osaavan arvioida lähdeaineistonsa uskottavuuden todennäköisyyksiä vähän paremmin.


    • Kokkotraktori

      Mistäs tytäryhteisöstä ja sen ulkomaanreissusta kökkötraktori puhuu blogissaan, onko kyseessä Jämsek?

      Opintomatkalle jonnekin ovat lähdössä? Mukana Juurinen ja kumppanit myös?

    • Johtopäätös

      Nyt päästiin alkuun, vaikka himoshaiskale on vielä myymättä. Ei ollut kehityshankkeet näköjään siitä kiinni.

      • Haiskale

        Saattoihin se olla, että nimenomaan tämä kuvio laitettiin sen takia käyntiin, että Ojala ei ehdi ostamaan sitä haiskaletta...


      • eitudhsksos
        Haiskale kirjoitti:

        Saattoihin se olla, että nimenomaan tämä kuvio laitettiin sen takia käyntiin, että Ojala ei ehdi ostamaan sitä haiskaletta...

        Ei veikkoset sillä haiskaleella ole mitään tekemistä tämän suurinvestoinnin kanssa. Ojalahan saa varmaan haiskaleensa ihan suunnitelmien mukaan.


      • haiskavalitus
        eitudhsksos kirjoitti:

        Ei veikkoset sillä haiskaleella ole mitään tekemistä tämän suurinvestoinnin kanssa. Ojalahan saa varmaan haiskaleensa ihan suunnitelmien mukaan.

        Jospa nyt kiirehditään, että ei ehdi ostamaan ennen tätä päätöstä eikä pääse valittamaan?


      • Palstaviisas
        haiskavalitus kirjoitti:

        Jospa nyt kiirehditään, että ei ehdi ostamaan ennen tätä päätöstä eikä pääse valittamaan?

        Ei ole Haiska lähelläkään tätä tonttia, joten sitä kautta ei valitusoikeutta uhkaa tulla.


    • Katse-tulevaisuuteen

      Kökköukko yllyttää kaivelemaan vanhoja viimeisessä kirjoitelmassaan. Olisko jo aika perässähiihtäjienkin luopua paskan jauhamisesta ja yhtyä muiden iloon kylpylän tulosta. Että päästään viimeinkin eteenpäin.

    • Voivoisentään

      "Mielenkiintoista on se, että miksi Haljalaa kohdellaan aivan eri hansikkain kuin Ojalaa. Nyt pestään rahaa kiivaalla tahdilla oikella ja vasemmalla. Ja kenelle rahaa tehdään nyt maakauppa -keinottelulla. No se on Haljalan "yhtiöt".

      Aiempi yritys tehdä rahaa Ojalan kanssa alkuperäisella kylpylän paikalla kaatui mielestäni vastavoimien työhön ja haitalliseen toimintaan, kateellisuuteen ja suunnitelmalliseen kiusantekoon."

      Kokko purkaa jälleen tuskaansa blokissaan jauhamalla paskaa, kuten aina ennenkin. Luulisi, että insinöörikoulussa olisi selvinnyt semmoinenkin termi kuin rahanpesu. Että mitä se tarkoittaa. Vai oliko tarkoitus "pestä" Ojalan kanssa rahaa Himoshaiskalla?

      Jos Haljalaa kohdellaan eri tavalla, se saattaa johtua esimerkiksi siitä, että hän on jo pitkään investoinut joka vuosi miljoonia Himoksen kehittämiseen. eikä juokse alituiseen kaupungintalolla vittuilemassa.

      Ojalan kanssa tehtiin rahaa Länsihuipun tonttikaupoissa ja monessa muussakin kuviossa sitä ennen, joten ei ole jäänyt osattomaksi hänkään. Mitä muuten ovat ne perässähiihtäjien kuvittelemat vastavoimat?

      • Funtsailija

        Ojalalle on ojennettu hirmuinen pino rahaa kaavoituksella. Yli 60 000 kerrosneliötä rakennusoikeutta toteutettuna vaatisi jo melkein samanlaisen kassaholvin kuin Roope Ankalla on. Riitapukariksi leimautunut yrittäjä ei vain taida löytää kovinkaan helposti yhteistyökumppaneita mitään hankkeita toteuttamaan.


    • kakkoslaatuva

      Harvinaisen hölmö ja asiantuntematon blogi taas kerran.

      • No.huhhuh

        "Nyt pestään rahaa kiivaalla tahdilla oikella ja vasemmalla. Ja kenelle rahaa tehdään nyt maakauppa -keinottelulla. No se on Haljalan "yhtiöt"."

        Väittääkö tämä kaupunginvaltuutettu todella, että kylpyläprojektia ollaan käynnistämässä rikoksilla hankitulla rahalla? Sitähän rahanpesu tarkoittaa. Onpa rajua tekstiä kerta kaikkiaan.


    • ihanoikeestiki

      Kyllä hävettää olla jämsäläinen kun on tuollaisia valtuutettuja.

    • Rahanpesukarhu

      Itsehän olemme äänestäneet....mutta kun katsotaan Haljaloiden ja Lemminkäisenkin historiaa, niin mitä tahansa voi tapahtua....ja olla tekeillä taustalla.

      • Tarkkasilmäinen

        Holiday Clubi ei ole nyt roistojen listalla, kun sen kanssa pitää yrittää tehdä yhteistyötä golfkentän laidalla. :)


      • Pesukarhuraha
        Tarkkasilmäinen kirjoitti:

        Holiday Clubi ei ole nyt roistojen listalla, kun sen kanssa pitää yrittää tehdä yhteistyötä golfkentän laidalla. :)

        Ei vielä.

        Mutta en usko, että sielläkään ihan puhtaita purjeet ovat.


      • uteliaisuusvaivaa
        Pesukarhuraha kirjoitti:

        Ei vielä.

        Mutta en usko, että sielläkään ihan puhtaita purjeet ovat.

        No kerroppa sitten ketä ne puhtaat pulmuset näissä rakennushommissa olisi?


      • karhupesuraha
        uteliaisuusvaivaa kirjoitti:

        No kerroppa sitten ketä ne puhtaat pulmuset näissä rakennushommissa olisi?

        Ei taida olla ketään. Valitettavasti.

        Mitenkähän kaupungin pujeiden puhtaus?


      • Hunttalan-Kaapo

        Ehdottomasti pitää pyytää palstaviisaat hankkeiden ylivalvojiksi.


      • karhunpesuraha
        Hunttalan-Kaapo kirjoitti:

        Ehdottomasti pitää pyytää palstaviisaat hankkeiden ylivalvojiksi.

        Ja näiden tähän hankeeseen osallistujien taustalla ei ole mitään merkitystä? Itse olen sitä mieltä, että jos on kerran kavaltanut, todennäköisesti jatkossakin tekee samaa, vaan sen verran paremmin, että ei ehkä jää enää kiinni.


      • Kirjanoppinut
        karhunpesuraha kirjoitti:

        Ja näiden tähän hankeeseen osallistujien taustalla ei ole mitään merkitystä? Itse olen sitä mieltä, että jos on kerran kavaltanut, todennäköisesti jatkossakin tekee samaa, vaan sen verran paremmin, että ei ehkä jää enää kiinni.

        Siitähän saa sitten uuden kiintoisan luvun Himoittu vuori kirjan kakkososaan. :-)


    • LilliKovaluu

      "Siis Jämsän kaupunki omistaa 25 % kylpylästä on omituinen ajatus. Nyt päättäjät on tietyllä lailla ajettu umpikujaan. Asetelma on ota tai jätä."

      Näin tuskailee kuuluisuuteen nousseella palstallaan valtuutettu Kokko. Kun hän tuntuu olevan aikalailla ulkona näistä Himoksen kuvioista, en malta olla muistuttamatta menneistä. Jos edellisestä kylpylähankkeesta ei olisi valitettu, Himoksessa toimisi nyt kylpylä, johon kaupungin ei olisi tarvinnut sijoittaa muuta kuin kunnallistekniikkaan. Kenen syy, että tämmöiseen pakkotilanteeseen ajauduttiin?

      • Sopimusratkaisut

        Kovaluu kysymys?

        "Kenen syy, että tämmöiseen pakkotilanteeseen ajauduttiin?"

        Kyllä näin suuressa intressissä olisi kaupungin pitänyt tehdä heti "ratkaisusovinto". Onhan se nytkin lehtitietojen mukaan tekemässä poikkeuksellisen "rarkaisusopimuksen".


    • samamielinen

      En ole ylpeä tästä, mutta ehkä ainoan kerran tähän asti olen Kokon kanssa samaa mieltä, sairas tilanne ja sen on kaupunki itse asiassa itse aiheuttanut.

      • Muistipelaavielä

        Eikös sen aiheuttanut se valittaja, joka esti alkuperäisen kylpylähankkeen? Kaupungin puolesta kaikki asiat oli silloin reilassa.


      • Sopimusratkaisut

        Niin minunkin "muistini" mukaan;

        "Kaupungin puolesta kaikki asiat oli silloin reilassa."

        Onko nyt lehdissä olleiden tietojen mukaan kaupungin asiat paremmassa reilassa kuin silloin oli, tai jos olisi sovittu?


    • 25prosenttia

      Olisiko kaupunki silloin ollut valmis ottamaan 25 % osuuden kylpylästä?

      • wiowirejrfhyty

        Ei olisi, eikä olisi tarvinnut. Eräs yrittäjä kaatoi mistään yleisistä eduista välittämättä (ja omatkin hyötynsä menettäen) valmiin hankkeen. Nyt kun ei ole enää varaa suunnitelmia vaarantaa, on tyydyttävä niihin ehtoihin mitä tarjotaan. Toisaalta jopa vähän naurattaa HC:n poikien kekseliäisyys. Maksattavat nyt silloiset hukkaan menneet suunnittelukustannukset. Tosin sitä voi kysyä, onko maksumiehet oikeita?


    • vaihtoehtoko

      Tarjosiko kaupunki silloin tällaista vaihtoehtoa?

    • liplaplo

      Ei sitä kaupunki nytkään ole tarjonnut. Kaupunkia kiristetään, mutta olisiko nyt tarjous josta ei kannata kieltäytyä?

      • Sijoittaja

        En usko, ja jos kaupunki kieltäytyy tuosta sijoitusosuudesta, niin jääkö tekemättä?

        Jos jää, niin silloin kyllä ei todellakaan olisi ollut kannatava sijoitus.


      • rahhootarvitaan
        Sijoittaja kirjoitti:

        En usko, ja jos kaupunki kieltäytyy tuosta sijoitusosuudesta, niin jääkö tekemättä?

        Jos jää, niin silloin kyllä ei todellakaan olisi ollut kannatava sijoitus.

        Joka paikassa kaupungit ja kunnat tukevat isoja hankkeita. Jos osakkeiden ottaminen rahoituksen vastineeksi pelottaa, niin voihan sen avustuksen antaa suoraan ilman mitään vastikepyyntöjä. :>)


      • Kannattavuus

        Jos on tuosta miljoonasta ja omistusosuudesta kiinni, niin silloin on kannattavuuslaskelmassa jotain vikaa, jos jää toteuttamatta ilman kaupunkiakin.


    • Ennakko

      Kunnallistekniikan pitäisi riittää. Tästä tulee ennakkotapaus.

      • höpötystä

        Mikäs ennakkotapaus siitä tulee? Turhaa höpinää.


      • samatapa

        Kaikkia uusia yrityksiä pitää kohdella jatkossa samalla tavalla.


      • höpötystä
        samatapa kirjoitti:

        Kaikkia uusia yrityksiä pitää kohdella jatkossa samalla tavalla.

        Missä niin on määrätty? Ei semmoista lakia ole olemassa. Jokainen tapaus on omansa.


      • tasaverta

        Kyllä kaupungin pitää kohdella kaikkia tasavertaisesti.


      • Esimerkiksi_vaan
        tasaverta kirjoitti:

        Kyllä kaupungin pitää kohdella kaikkia tasavertaisesti.

        Älä nyt joutavia höpötä. Pitäisikö kaupungin esimerkiksi kaavoittaa jokaiselle rakennusoikeutta 67 000 kerrosneliötä? Ei taida ihan heti onnistua vaikka olisi kuinka maita Jämsän laitamilla.?


      • osakaskin

        Kaavoittaa tarpeen ja hankkeen mukaan ja tulla 25 % osuudella osakkaaksi.


    • Selvänäkijän.haamu

      Kokko jatkaa palstallaan tyhmien kysymysten esittämistä. Nolompikin tuon ymmärtää, että ne jotka tekevät investointipäätöksen valitsevat mieleisensä tontin sieltä mistä haluavat ja hyväksi näkevät. Ei kaupungilla ole sananvaltaa siihen, vaikka olisi kuinka hyviä maita muualla tarjolla.

      • eimerkitystä

        Kai osakkaana on nyt sananvaltaa? Tosin vain vähän eli sen verran, että sillä ei ole merkitystä?


      • Huomattava
        eimerkitystä kirjoitti:

        Kai osakkaana on nyt sananvaltaa? Tosin vain vähän eli sen verran, että sillä ei ole merkitystä?

        Ei ole vielä kaupunki osakas.


    • Just_joo

      Oikeasti mikä mies tää kokki on ja millä alalla työskentelee ja missä firmassa? ihan alkoi minuakin kiinostaa missä tämmönen hemmo palvelee mitäkin juttua? Kun luin tota blogia niin tuli kyllä pikkasen kylmät väreet näin parempi osaisellekkin.

    • kettuviltti

      Kokko kirjoittaa ihan mielikuvitukseensa perustuvia juttuja vaivautumatta ottamaan selvää tosiasioista. Islamilaisessa ympäristössä tuommoisesta hepusta tulisi itsemurhapommimies. Uskoisi varmasti jutut palkkiona odottavista neitsyistä.

      • Johtopäätös

        Taitaa sokeasti uskoa tietyltä taholta saamansa ohjeistuksen ja toimii sen mukaan.


    • Jurnan_Oppipoika

      http://jyrkikokko.blogspot.fi/

      " miksi kaupunki ei ollut halukas sijoittamaan kylpylää alkuperäiselle paikalle?
      - alkuperäinen paikka olisi ollut Jämsän kaupungin omaa maata, ei kelvannut?
      - miksi kaupunki ei ollut halukas minkäänlaisiin neuvotteluihin tästä aiheesta
      Hiihtokeskus Himosvuori Oy:n kanssa?"

      Kuonka kaupunginvaltuuston jäsen voi esittää näin tyhmiä kysymyksiä?

      Ei kai se kaupungin vallassa ole, mihin yrittäjät haluavat kylpylänsä ja lomaosaketalonsa sijoittaa.

      Alkuperäinen paikka oli kaupungin maata, mutta ei kelvannut Himoksen rinneyrittäjälle, joka kaatoi valituksillaan hankkeen.

      Minkä takia kaupungin olisi tästä hankkeesta pitänyt neuvotella Himosvuori Oy:n kanssa kun kumpikaan ei ollut sen suunnittelussa osallisena.

      Jokohan alkaa ehdokkaita löytyä "Jämsän jurnan" tittelin haltijoiksi. Onko tästä lähtien Jämsän markkinoilla kolme valintaa kun valitaan Jämsän ämmä. Jämsän äijä ja Jämsän Jurna

    • hanhiankka

      Täytyypä tehdä poliisille tutkintapyyntö Kokon rahanpesukirjoituksesta. Tuomio tulee varmasti.

    • inkkareille
      • Rahoo_tulossa

        Eikös se ole päinvastoin:

        "lisäksi yritys on ilmoittanut pääomasijoittavansa kymmenen miljoonaa euroa Holiday Clubin kasvun turvaamiseksi."
        lukee uutisessa. Ei vaikuta rahan pyytämiseltä.


    • kynnysraha

      Hyvä hyvä, nythän tämä voidaan kääntää toisin päin ja Jämsä voi pyytää kynnysrahaa!

    • Kökkendaali

      Voi kettu. Nyt tämä nero tarjoaa itseään Jämsän Seutuun elvistelemään. Kokon moittima Ilvestelijä sentään osaa kirjoittaa näihin onnettomiin blogeihin verrattuna. Äidinkielen alkeetkin olisi hyvä osata, Kokkoseni.

    • Jurna_Janatuinen

      Kokkoa on taas selvästi "informoitu" tietyltä taholta ja kilttinä poikana hän siirtää vihjailut kökköblogiinsa. Saa nähdä päästäänkö juhlimaan häntä itseään Jämsän ensimmäisissä Jurnajaisissa.

    • juhannuskökkö

      "Vastuutaho" alkaa tutkia valituksia? Hallinto-oikeusko on vastuutaho? Kokko siis aikoo valittaa Himoksen festarit nurin? Ääliö.

    • laatupäällikkö

      Todella säälittävä populisti. Kirjoittaa palturia asioista joista saisi puhelinsoitolla selville totuuden.

    • Voimitäsoopaa

      " Länsi-Himoksen rakentaminen perustui Länsi-Himoksen päällä oleviin mökkialueen kauppoihin. Rahat sijoitettiin täysin rinteisiin ja kasvuun. "

      Kokko on ulkona kuin lumiukko ja lisäksi huonomuistinen. Länsi-Himos oli toiminut ainakin vuosikymmenen ellei enemmänkin ennen Himoshuipun kaavoittamista ja rakentamisen aloittamista. Kun hän on kova poika kauhistelemaan noita infran kustannuksia, niin kannattaa kysellä myös sitä paljonko tuli maksamaan putkilinjojen veto parin metrin syvyyteen kovaan kallioon.

      • Lilli.Kovaluu

        Tämmöistäkin huolen aihetta näkyy olevan:

        "Yleensä ottaen ihmettelen, miksi virkamiestaholla ei ole neuvotteluhaluja Hiihtokeskus Himoksen kanssa? Mutta halut ovat kovia golf -kentän alueella, Päijänrannassa ja kylpylässä. Käsittääkseni tulisi kaupungin johdon keskustella tasapuolisesti eri tahojen kanssa."

        Onko Hiihtokeskus investoimassa jotakin? Jos on, niin varmasti silloin neuvotellaan. Jos ei ole, niin mistähän silloin pitäisi neuvotella ja miksi? Luuleeko Kokkonen ihan oikeasti, että hiihtokeskuksen investoinnit on jotenkin kaupungin kontolla?


    • Kannatettava_idea

      Muistin virkistämiseksi:

      ”JÄMSÄN JURNA
      Se, joka Himoksen asiasta kehtaa valittaa, tullaan nimeämään "Jämsän jurnaksi" Jämsän Äijän markkinoilla kesäkuun lopussa 2015. Ja kyseinen nimitys on ikuinen valittajalla aina hautaan saakka. Ja senkin jälkeenkin hänet tullaan muistamaan historiankirjoissa.

      Tämä ei muuten sitten ole arvonimi eikä kunniamaininta.

      Jämsän jurna myönnetään jatkossa vuosittain yhdelle tai useammalle henkilölle, joka vastustaa Jämsän seutukunnan kehittymistä ja työpaikkojen syntyä. Jämsän jurnan valinnan ratkaisevat riippumattomat harmaahapsiset jämsäläiset herrasmiehet, joilla on näkemys ja kokemus jämsäläisestä yrityselämästä ja sen vaikutuksista positiiviseen jämsäläiseen elämänmenoon.”


      Näin kirjoitti Kokko. Idea kannattaa pitää muistissa. Jokohan pian päästään juhlimaan ensimmäisiä Jurnajaisia?

    • kummatyyppi

      Kyllä ontaas Kokolta outo kirjoitus tuo vastavoimien kosto. mikä hemmetin kosto? ja kysely mitä Himoksella on aikoinaan tapahtunut. Jos ei kerta ole kuullut, niin kerrotaan vilä tämän kerran. Yit meinasi rakentaa kylpylän ja lomakerrostaloja keskihimoksen alapuoliselle kentälle mikä oli kaupungin maata. Ojala valitti useita kertoja ja teki lopuksi kantelun EU:hun ja koko homa kaatui siihen. minkätakia kokko hakee syyllisiä sanomalehdistä ja satuilee jostakin ihmeen vastavoimista.

      • Tupa-Urho

        Niin mikä siinä on se kosto? Sekö että kylpylää ei rakennettukaan Himos-Haiskan kylkeen odottamaan uutta valituskierrettä?


    • vidut

      Alkaa todella hirvittää Kokon kirjoitukset. Pahasti pihalla kaikesta.

      • loiuhnm

        Nii, ja kaupunginvaltuutettukin. Kuka lie äänestänyt


      • Järkikäteen

        Onhan se vähän huolestuttavaa, että päättäjänä toimiva henkilö ei pysty arvioimaan asioita faktojen perusteella, vaan haahuilee kaiken maailman kuvitelmien ja vainoharhaisten luulojen perässä. Jos Ojala olisi toiminut järkevän liikemiehen tapaan, hänen bisneksensä kyljessä olisi nyt iso kylpylähotelli chalet kerrostaloineen. Luultavasti siinä imussa olisi syntynyt vielä muutakin kysyntää ja myös Ojalan rakennusluvilla olisi ollut kysyntää. Nyt ei ole, eikä varmaan ihan heti tulekaan. Yhteistyökyvyttömän maine on levinnyt sen verran laajalle.


      • Entinenasemamies
        Järkikäteen kirjoitti:

        Onhan se vähän huolestuttavaa, että päättäjänä toimiva henkilö ei pysty arvioimaan asioita faktojen perusteella, vaan haahuilee kaiken maailman kuvitelmien ja vainoharhaisten luulojen perässä. Jos Ojala olisi toiminut järkevän liikemiehen tapaan, hänen bisneksensä kyljessä olisi nyt iso kylpylähotelli chalet kerrostaloineen. Luultavasti siinä imussa olisi syntynyt vielä muutakin kysyntää ja myös Ojalan rakennusluvilla olisi ollut kysyntää. Nyt ei ole, eikä varmaan ihan heti tulekaan. Yhteistyökyvyttömän maine on levinnyt sen verran laajalle.

        Aina on ollut sillä tavalla, että osa valtuuston jäsenistä on päätöksen teon ytimessä ja yhteistyökyvyttömät tai liian tyhmät työnnetään vaivihkaa pysyvästi sivuraiteelle. Kokko on nyt itse omalla asemallaan reivannut vaihteen siihen asentoon.


    • proHimos

      Kun Himosken masterplania tehtiin yhteistyössä yrittäjien, maanomistajien ja kaupungin kanssa, yhdessä luotiin suuntaviivat Himoksen kehittämiselle. Siltä pohjalta on investoitu ja sen varaan laskettu. Nyt menee koko toimintojen kuvio sekaisin eikä lopputulos ole enää se yhdessä sovittu. Yrittäminen alueella vaikeutuu. Himokselle on tehty kaavat ja niihin on yrittäjät ja maanomistajat luottaneet. Kaupunki on jälleen näyttänyt mikä se on sopimuskumppanina. Eikä kaavoja niin vaan muutella.

      • No.johan.nyt

        Kukas ne suuntaviivat rikkoi? Kuka muu Himoksessa on sen jälkeen investoinut kuin Haljala? Mitä minä olen näitä palstoja lueskellut, niin tähän saakka sitä Master plania on vain pilkattu ja irvistelty. Nytkö siitä yhtäkkiä tulikin jumalan sanaa?


      • proHimos

        Kaupunki oli ensimmäinen masterplanin rikkoja ja yritystoiminnan estäjä.


      • klhdfsfyhoeu
        proHimos kirjoitti:

        Kaupunki oli ensimmäinen masterplanin rikkoja ja yritystoiminnan estäjä.

        Mitäs se kaupunki rikkoi?


      • kdlrodvaimitä

      • Kökkötraktori

        Suunnitelmat on suunnitelmia ja hahmotelmat hahmotelmia. Ei Master Planilla ole mitään juridista pitävyyttä, eikä sitä ole koskaan semmoiseksi edes tarkoitettukaan. Muutama sata metriä sinne tai tänne ei merkitse mitään. Eikä kilometri tai kaksikaan jos jonkin hankkeen kohdalla siltä alkaisi näyttää. Itsekin sen vallan hyvin tiedät.


      • Suurennakuvaa

        Eipä tuossa näy rinneyrittäjän huoltorakennustakaan sillä paikalla, johon hän yritti sitä Master Planin hyväksymisen jälkeen väkisen ängetä.


      • kdlrodvaimitä
        Suurennakuvaa kirjoitti:

        Eipä tuossa näy rinneyrittäjän huoltorakennustakaan sillä paikalla, johon hän yritti sitä Master Planin hyväksymisen jälkeen väkisen ängetä.

        Kökkötraktori

        19.6.2015 09:52

        Suunnitelmat on suunnitelmia ja hahmotelmat hahmotelmia. Ei Master Planilla ole mitään juridista pitävyyttä, eikä sitä ole koskaan semmoiseksi edes tarkoitettukaan. Muutama sata metriä sinne tai tänne ei merkitse mitään. Eikä kilometri tai kaksikaan jos jonkin hankkeen kohdalla siltä alkaisi näyttää. Itsekin sen vallan hyvin tiedät.


    • Juolahtimieleen

      "erään valtuutetun julkinen puolen sivun mielipidekirjoitus,"

      Kyllä kai muutkin valtuutetut saa mielipiteensä reilusti omalla nimellään julkisuuteen sanoa kuin tämä kokkonen?

    • RauhaRauha

      Kun nyt on alkanut näyttää siltä, että asiat etenee ja kiistat ovat taakse jäänyttä elämää, niin minkä takia yhden valtuutetun pitää vielä yrittää lietsoa uusia epäsovun aineksia tarkoitushakuisilla ja mielikuvituksellisilla kirjoituksillaan?

      • Pröööm

        sylttytehdas pyörii yhä taustalla.


    • Kysynpävaan

      Oksan sahaajat.

      "Ei ole jämsäläisten edun mukaista, että Ilvestelijä sahaa omaa oksaa joka perjantai. Toivoisinkin, että Elvistelijä tulisi luomaan Jämsään positiivista henkeä, kehuisi yltiöpositiivisesti erinomaisia asioitamme."

      Näin kirjoittaa Kokko viimeisimmässä postauksessa palstalleen.

      Kumpi sitä jämsäläisten oksaa enemmän sahaa, Ilvestelijä, joka pitäytyy sentään faktoissa vai Kokko, jonka kirjoitelmat ovat pelkkää mutua ja mielikuvituksen tuotetta. Kuitenkin niissä asetetaan Jämsän kaupunki ja sen päättäjät epäilyksenalaisiksi muka jonkinlaisina vääryyden harjoittajina Himoksen asioissa.

    • okkok

      Mitä eroa on insinöörillä ja lapsella,no se että lapsi voi vielä kehittyä.

    • tippadippa

      Viimeinen blogi kylmii.. Että voi insinööri olla tyhmä.

    • Laskutikku

      Kokkoa nuoremman polven insinöörit sitoutuvat Arkhimedeen valaan:.... "Insinööri välttää epärehellisyyttä ja epäsopua ja pyrkii kehittymään taitavammaksi ongelmien ratkaisijaksi. Insinööri miettii kehityksen suuntalinjoja ja välttää vahingollisten tavoitteiden toteutumista...."

      Ratkaisujen esittäminen ontuu, jos ei kykene hahmottamaan edes ongelmaa.

    • indhiraholi

      Jatkossa työntekijät Himokselle tulevat Intiasta. Kastinmerkki otsassa hääräävä siivooja tekee hommansa satasella kuussa. Ei tule jämsäläisille työtä ja hyvinvointia tästä kylpylästä.

      • Älähassujapuhu

        Tuskinpa tulee ensimmäistäkään.


    • matalalentoa

      "Jatkossa työntekijät Himokselle tulevat Intiasta. Kastinmerkki otsassa hääräävä siivooja tekee hommansa satasella kuussa. Ei tule jämsäläisille työtä ja hyvinvointia tästä kylpylästä."

      Tuskin ihan noin, mutta siihen suuntaan - kylpylän työpaikoista 99 % on matalapalkka-alojen työtä, ja milloin olette nähneet esimerkiksi suomaalisen siivoojan suomalaisessa hotellissa?

      Eli ei hyvinvointia eikä 50 työpaikkaa, jotka mahdollisesti tulevat, todellakaan Jämsän hyvinvointitilannetta käännä mihinkään.

      • Hurttian.Ukko

        " milloin olette nähneet esimerkiksi suomaalisen siivoojan suomalaisessa hotellissa?"

        Ei kai niitä näy, kun mieluummin maataan työppärin kirjoilla ja käydään sossusta nostamassa kaljarahat. Eiköhän sekin aika vielä koita, että siivoaminenkin alkaa myös suomalaisille maittaa.


    • kalkulointia

      Ei matalapalkka-alalla työskentelevät jämsän tyhjää kirstua täytä. Kausityöntekijät vielä vähemmän. Kaupungille vaan kuluja kun pitää niiden lapset päivähoitaa ja kouluttaa. Kylpylän yhteisöverot maksetaan Intiaan siitä pitävät konsernijärjestelyt huolen.
      Kymmeniä miljoonia on kaupunki hakannut himokselle ja lisää pitää taas laitta 4,5 miljoonaa kylpylää varten. Hissimies piti aikoinaan valituksillaan huolen, että EU-rahatkin jäi kylpylältä saamatta. Jämsäläisten verorahoilla pyörii koko Himos. Onkohan kaupungintalolla ollenkaan laskukonetta?

      • LopettakaaJurnutus

        Menehän katsomaan, minkälainen ruletti siellä parhaillaankin pyörii. Kyllä siitä porukasta paikalliset kauppiaat, huoltoasemat, ravintolat ym. yrittäjät oman siivunsa saavat. Ei kai ne Jämsän yrittäjät kaikki sentään verojaan Intiaan maksa.

        Ja onhan siinä sekin, että kun näillä yrittäjillä riittää asiakkaita, niin säilyy palveluja meille paikkakuntalaisillekin.

        Parempi kai sekin on, että on edes jonkinlaisia työpaikkoja kuin ei mitään. Sille nyt ei vaan mitään mahda, että uusia paperitehtaita ei taida olla paikkakunnalle ihan heti tulossa.


      • JotakinRotiaSentään

        " Jämsäläisten verorahoilla pyörii koko Himos."

        Ei nyt sentään. On se Haljalakin sinne viime vuosina satsannut aika monta miljoonaa.


    • Oivallusko

      "Ei matalapalkka-alalla työskentelevät jämsän tyhjää kirstua täytä. Kausityöntekijät vielä vähemmän. Kaupungille vaan kuluja kun pitää niiden lapset päivähoitaa ja"

      Juu varmaan tulee halvemmaksi ruokkia kaikki kotiin.

    • nyyyyyhhhhhyyyyhhyäääää

      nyyyyyhhhhhyyyyhh yäääää

    • rahottaja

      Paljos on tuettu ja ketä?

    • klaatua

      On tässä pöljä besserwisseri. Nyt on taas Jämsän Seudun kimpussa. Ihan oikeasti mies on lapsellinen.

    • Bitvalivali

      Näissä valittavissa naisvaltuutetuissa on sentään munaa valittaa oikeusportaisiin.
      Kokko sen kuin vaan virtuaalivalittaa ja kylvää epäluuloa. Pistä oikeat valitukset menemään, niin nähdään faktapohjasi pitävyys. Tai pistä turpa tukkoon.

      • Hekotihekoti

        Ilvestelijä silitteli tänään kokkosta vähän vastakarvaan.


      • Noloa
        Hekotihekoti kirjoitti:

        Ilvestelijä silitteli tänään kokkosta vähän vastakarvaan.

        On aihetakin. Kokko harrastaa kaksinaamaista peliä. On kannattavinaan Himoksen kehityssuunnitelmia, mutta häärii samalla myyränä ja nakertaa niiltä pohjaa pois kaikenlaisia ilkeitä vihjailuja, epärehellisiä muka tietoja ja tarkoitushakuisia keksittyjä laskelmia levittämällä.


    • märkä1

      Kyllä ne ylimääräiset rahat vähäiset jää S ja K marketin taskuihin ja venäläinen jo saannut tarpeekseen sekä lumikatokin jo yleistä.Jos sitten kiinasta asiakkaita mutta se taitaa olla jo toinen juttu.

      • muitakin.on

        Kyllä ne mökkien omistajatkin jotakin tienaa, samoin ravintolat, huoltoasemat, ohjelmapalvelujen tuottajat (Simulaattorimaailma, eräoppaat jne), Morva, Kukkaismäki, Hirvikartano, Patapirtti jne. mökkivuokraajat muuallakin kuin Himoksessa. ja niin edelleen.


    • Jytkykö

      Aika jytkyssä kunnossa näyttää olevan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe