Onko vastaavia korkosijoituksia

hajauttaisin

Tiedättekö vastaavia palveluita kuin tuottoa fi ja creditme ovat?
Eli siis korkoa tuottavia palveluita joita ei itse tarvitse olla hoitamassa sen kummemmin kun sijoitus tehty. Useimmat vertaislanapalveluthan vaativat "hoitoa".

63

4768

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suksi_vittuun

      Joo, noita ei voi mitenkään hoitaa, voi vaan jännätä, saako rahojaan ikinä takaisin, luvatusta korosta puhumattakaan.

      Korkoahan ei noissa makseta jos firmalla ei siihen ole varaa. Kuten ei myöskään pääomaa takaisin. Vakuudeksi saa roskalainasalkun, millä ei tee yhtään mitään.

      Avaus ei muuten liittynyt sijoitusrahastoihin mitenkään. Lähinnä taisi olla ovela yritys kiertää täällä olevaa mainostuskieltoa.

      • suksi_jo_vitussasi

        Juuh.. näinhän se on että korkotuotto kiinnostaisi mutta yhden firman varaan ei viitsisi kaikkia laittaa. Vastausviestisi oli muuten harvinaisen hyödytön.


      • Show_me_the_money

        Sinähän olet oikein pesunkestävä BW siellä tornissasi. Tieto ja positiivisuus suorastaan pursuaa ja nimimerkkisi kuvastaa älysi luonnetta. Onneksi olkoon vaan!


    • piensijoittaja

      Olen tuohon tuottoa palveluun laittanut kokeeksi pienen summan. Onko muilla kokemuksia?
      Ja kiinnostaisi kyllä muut vastaavat palvelut jos olette vastaaviin törmänneet?

    • Lainasto

      Lainasto Oy on avannut vastaavanlaisen palvelun osoitteeseen korkeatuottoinen.fi. Tuottoa.fi:stä poiketen korkeatuottoinen.fi tarjoaa sijoitukselle 8 % vuosituoton, kun sijoitusaika on vähintään 6 kk. Minimisijoitus on 500 € ja sijoitusaikaa ei ole ennalta määrätty, vaan sijoituksen voi lopettaa koska tahansa ilman kuluja.

      Korkeatuottoinen.fi on juurikin aloittajan peräänkuuluttama "helppohoitoinen" palvelu. Osakkeiden merkinnän jälkeen sijoittajan ei tarvitse tehdä mitään, vaan osingot tilitetään sijoittajan tilille automaattisesti kuukausittain.

      • hajauttaisin

        Tämä korkeatuottoinen.fi oli ihan hyvä löytö tuolloin. Jonkin verran sijoitin sinnekin.
        Kuinka teillä muilla jotka olette sijoittaneet korkeatuottoinen tai tuottoa.fi palveluihin onko toiminut ongelmitta tai muuta kokemusta? Itsellä ihan ok.


      • sijoitusko
        hajauttaisin kirjoitti:

        Tämä korkeatuottoinen.fi oli ihan hyvä löytö tuolloin. Jonkin verran sijoitin sinnekin.
        Kuinka teillä muilla jotka olette sijoittaneet korkeatuottoinen tai tuottoa.fi palveluihin onko toiminut ongelmitta tai muuta kokemusta? Itsellä ihan ok.

        Itse olen käyttänyt tuota tuottoa.fi:tä muutaman vuoden ajan, korko tulee ihan ajallaan, mutta rahojen nostamista en ole vielä kokeillut.. Lisäksi niiden blogi on ihan hyvä..


      • Anonyymi
        hajauttaisin kirjoitti:

        Tämä korkeatuottoinen.fi oli ihan hyvä löytö tuolloin. Jonkin verran sijoitin sinnekin.
        Kuinka teillä muilla jotka olette sijoittaneet korkeatuottoinen tai tuottoa.fi palveluihin onko toiminut ongelmitta tai muuta kokemusta? Itsellä ihan ok.

        On ollut ihan OK


    • noinniinku

      Palveluun tehtävä sijoitus on osakesijoitus, jolle maksetaan osinkoa. Sijoitus ei ole talletus eikä se kuulu talletussuojan piiriin. Sijoitus ei ole pääomasuojattu.

    • lainaaja

      Moi, suosittelen tsekkaamaan bondora.ee:tä, itsellä tällä hetkellä 18,6% vuosituotta tappioiden jälkeen, parempi kuin trustbuddy,fixura,tuottoa tai lainaajan palvelut.

      Bondoralla myös portfolio manageri joka sijoittaa automaattisesti varat uudelleen ennalta määritetyn mallin mukaisesti. Minimi sijoitus per laina on 5 euroa. Itse oon bloggaillu aiheesta pari vuotta, joskin viimeaikoina vähemmän. Täällä omia kokemuksia noista p2p sijoituspalveluista parin vuoden ajalta:

      http://vertaislainaus.blogspot.fi/

      • helppo_tuotto_vain

        Niin nämä vertaislainaus palvelut ei ole mitään helppo hoitoisia vaan vaatii aikaa ja vaivaa sijoitella mitä mihinkin.. niitä löytyy pilvinpimein.


      • lainaja
        helppo_tuotto_vain kirjoitti:

        Niin nämä vertaislainaus palvelut ei ole mitään helppo hoitoisia vaan vaatii aikaa ja vaivaa sijoitella mitä mihinkin.. niitä löytyy pilvinpimein.

        Eipä ole vaatinut aikaa, siirrät rahat tilille ja se manageri hoitaa sun puolesta painotukset. Toki aikaa vie vietävästi jos käyttää monia eri palveluita ja pitäisi seurata/hoitaa mahdollisimman vähäriskistä salkkua ja tarpeentullen myydä niitä lainoja pois. Itsellä tällä hetkellä erittäin korkealla riskillä olevat lainasijoitukset, voi olla ettei koskaan tuu mitää takas mutta sen olen valmis kestämään taloudellisesti.


    • hajauttaisin

      Näyttäisi olevan tullut yksi uusi kilpailija Top Finance Oy, onko täällä kellään kokemuksia? Lienee uusi?

      • TOP1

        Top Financessa huolestuttaa se, että liikevaihto ei ole vuodessa kasvanut mihinkään. Tekivät marraskuussa jopa turskaa, kun tekivät 70k mainoskampanjan. Kuitenkaan mainoskampanja ei näy juurikaan liikevaihdon kasvuna. Kuulostaa siltä, että kilpailu on kovaa ja Top Finance voi pärjätä vain, jos ei tule negatiivisia yllätyksiä. Kyllä esimerkiksi Tuottoa.fi liiketoiminta näyttäisi olevan paljon paremalla tolalla.


      • Top2

        Niin Top Financehan on aloittanut koko toimintansa vasta lokakuussa, tällä varmaan tarkoitus nostaa tuota liikevaihtoa. Ymmärrän nuo perustamiskulut marraskuussa. Nythän se toiminta vasta alkaa tuottamaan, sivuilla näytti nyt olevan viime vuoden luvut.


    • fsaah
      • afafs

        Eipä tuo konkurssi vaikuta juurikaan sijoittajiin, pääomaa ei vaan saa niin nopeasti ulos. Trustbuddyn lainat pyörii normaalisti ja ne pitää maksaa takaisin konkurssipesälle.

        Trustbuddyssä oli ilmeisesti sikailtu sisäisesti sijoittajien rahoilla, eli niitä oli käytetty yhtiön menoihin/muihin menoihin 44m SEK edestä. Samalla uusille sijoittajille oli siirretty vanhoja ei tuottavia lainoja ja tuottavimmat ohjattu sisäpiirille, jos oikein ymmärsin.


      • fsaah

        Jos firmassa on "sikailtu sisäisesti sijoittajien rahoilla", niin se tarkoittaa että vippisaamiset tuskin riittävät kattamaan sijoittajien rahoja. Tarkoittaa siis, että sijoittajat tuskin saavat omiaan ainakaan kokonaan pois. Hyvä jos saavat edes osan.


      • hajauttaisin

        Nämä ei liity alkuperäiseen kysymykseen...


      • Pidä_varasi
        hajauttaisin kirjoitti:

        Nämä ei liity alkuperäiseen kysymykseen...

        Nämähän liittyvät mitä olennaisimmin alkuperäiseen kysymykseen. Tällaiset palvelut rahoittavat itsensä korkeakorkoisella lainalla, joka kuitenkin on oman pääoman ehtoista. Toisin sanoen huonon päivän tullen korkeakorkoisiin "osakkeisiin" sijoittaneet saavat omansa, jos jotain jaettavaa jää muiden velkojien jäljiltä.

        Korkeampi korko on tietysti välttämätön korvaus riskistä, sillä noin huonoilla ehdoilla ja vakuuksilla ei halvempaa lainaa ole saatavissa. Yksittäisen sijoittajan ei kuitenkaan pidä unohtaa sitä, että riski on todellinen. Trustbuddyssa se on toteutunut.


      • obserw
        hajauttaisin kirjoitti:

        Nämä ei liity alkuperäiseen kysymykseen...

        Ei sitten vähääkään. Ei niin millään tavalla. Alan taipua nimimerkki suksi_vittuun:n havaintokulmalle ketjun aloittajan suhteen.


    • velkasjää

      Korkoatekevimmät panevat luottamuksensa lihaansa, joten mitä tuota hullutuksiin ryhtyä.

    • jalmariL
    • MieluumminGlobaalisti

      8% riskittömiin vuosituottolupauksiin on ihan turha uskoa ellei sitten firma ota 7% päältä "hoitokuluina. Mulla on pikkasen rahaa hajautettuna pikavippejä myöntäviin pankkeihin ja paras varma korko on nyt ollut 1.6%. Nekin ilmeisesti laskusuunnassa.
      Varsinkin silloin, kun "Joku Muu" huolehtii sijoituksistasi tai talletuksistasi vaikka vippaamalla ne eteenpäin, voi jäädä loppupeleissä pelkkä luu käteen.
      Melko varma riskitön tuotto syntyy vasta yli 10 vuoden hajautetuilla osake - tai passivisilla rahastosijoituksilla, silloinkin sijoittamalla rahaa pienissä erissä jotta syklien vaikutus ostohintoihin tasaantuu. Pitkän ajan osaketuotto voi ollakin keskimäärin 7...9% mutta nyt ollaan syklin loppuvaiheessa ja osakekurssitkin voivat tulla alas kymmeniä prosentteja. Silloin kun luvattu tuotto perustuukin osinkoihin, joudutaan lupausten katteeksi syömään pääomaa kun tuotto romahtaa ja firman myöntämien vippien tai lainojen suuret riskit realisoituivat. Jos sitten sijoittajat haluavatkin kerralla sijoituksensa ulos tuollaisesta firmasta ei kukaan tule apuun. Ei ole talletussuojaa. Yksi huono uutinen tai huhu voi riittää laittamaan vyöryn liikkeeseen.
      Aina kannattaa googlata muiden kokemuksia kun tulee eteen firmoja, jotka lupaavat suuria tuottoja ja ennen kaikkea pitää selvittää, mitä ne eivät lupaa ;-)

      • 8.prossaa.tilille

        >> 8% riskittömiin vuosituottolupauksiin on ihan turha uskoa ellei sitten firma ota 7% päältä "hoitokuluina. Mulla on pikkasen rahaa hajautettuna pikavippejä myöntäviin pankkeihin ja paras varma korko on nyt ollut 1.6%. Nekin ilmeisesti laskusuunnassa. >>

        Et vissiin ihan ymmärtänyt mistä oli kyse. Kirjoituksesi on erinomainen analyysi ja varmasti paikallaan opastukseksi meille muille. Mutta noiden korkeatuottoinen.fi -kyselijöiden kannalta hieman tien vieressä. Mainittakoon kuitenkin, että sinä kirjoitat tämän palstan otsikon mukaisesti, kun taas korkeatuottoinen.fi -jengi on väärällä palstalla.

        Siis tuo Lainasto Oy:n tarjoama korketuottoinen.fi ei ole sijoitusrahasto. Se on osakesijoituksen muotoon naamioitu korkosijoitus (sijoitustodistus, korkotodistus, yrityslaina, whatever). Firmalla on oma, äänivallaton osakesarja (ns. anoppisarja), jolle on taattu 8% kiinteä osinko (p.a.). Voin ostaa näitä "osakkeita" Lainasto Oy:ltä ja samantien alan saada kuukausittain korkoa - ei kun "osinkoa" - tililleni. Nykyisessä suhdanteessa tuo 8% "varma korko" on poskettoman hyvä tuotto. Mitään pääomaturvaa ei ole, sijoituksen voi menettää. Jokainen tutkikoon kohdeyritystä ja omaa riskinottokykyään ja tehköön omat ratkaisunsa. Minulla on ollut siellä pieni potti jo jonkun aikaa, hyvin on toiminut (sanoo hän ja koputtaa puuta...).


    • Oneworldonecurrency

      Kannattaa laittaa onecoiniin massia.. jopa 4 megan viikkoansiot mahdollisia. Ostat vaan koulutuspaketin ja saat kaupanpäälle tokenin joka sitten synnyttää gryptovaluuttaa..

      • rahat_Bulgariaan

        Ukson, että tämä on sinunlaisellesi "oikein hyvä juttu". Teepä niin.


      • 18.3

        Jee, sinne Bulgariaan päättyvällä pyramidihuijauksella on saatu paljon oikeaa valuuttaa. Näille maksajille on sitten jäänyt käteen pelkkää "gryptovaluuttaa". Heh-heh.


    • Onko joku yrittänyt lopettaa sijoituksensa ja kuinka on käynyt?

    • allokaatio303

      Onko lisää kokemuksia Top Financesta? Olen pienellä summalla mukana ja tarkoitus olisi laittaa lisää kevään aikana. Tähän mennessä on kaikki toiminut hyvin ja sivuille on tullut lisää tietoa tasaisin väliajoin.

      Tarjoavat parasta korkoa, siis osinkoa eli siitä tietenkin plussaa meille sijoittajille.

      • veljekset

        Tuossahan se on Suomen Turussa, saman kadun varressa, kuin Lainasto Oy ("Korkeatuottoinen, 8%"). Molemmilla samankaltaisella grafiikalla ja samanlaisella moottorilla tehdyt kotisivut, käytännössä samanlaiset ja lähes identtisillä teksteillä... Ovat kuitenkin olleet sen verran fiksuja, että ei ole pantu samoja miehiä kummankin firman hallitukseen :D

        Toinen antaa 8% ja toinen 10%. Molemmat tekevät tuloslaskelmien mukaan aivan järjettömän hyvää tulosta. Taseen rakenteesta ei ole tarkempaa tietoa, siellä se riski lymyilee, jos on ollakseen. Katso firmojen tiedoista, mikä on putiikkien tila ja valitse siitä. Tuotto on hyvä, pääomasuojaa ei ole. Päätä itse.


      • allokaatio303

        Top Financelta tuli korot luvastusti tilille. Soitin aamulla heille ja keskustelimme asioista, jotka minua mietityttivät. Vaikuttivat ihan asiansa tuntevilta ja ei kuulema ole mitään kontaktia Lainaston suuntaan, vaikka luonnollisesti tietävät firman kyllä.

        Kysyin myös tuosta sijoituksen lopettamisesta ja kuulema heillä on 14 päivää aikaa maksaa nuo rahat takaisin, mutta käytännössä maksavat muutamassa päivässä. Kuulema vain muutama sijoittaja olisi tuon sijoituksen lopettanut.


    • jaskapetterinkamu

      Nämä vertaislainat on sitä että jaskapetteri, joka ei saa lainaa pankista kun ei ole luottotietoja saa sitten lainaa sijoittajilta (=sinulta). Siitä vaan - lainaapa jaskapetterille voi olla että maksaa takaisin jos on selvinpäin ja huvittaa.

      • kamukamu

        Eihän tässä kukaan mistään vertaislainoista puhu. Niissä tilanne on juuri kuvailemasi kaltainen. Pidän näitä näitä osakeantien merkitsemistä paljon riskittömämpänä. Tappiot kantaa yritys, eikä sijoittaja. Osinko maksetaan voittovaroista eli niin kauan kun tarkkailen yrityksen omaa pääomaa niin olen turvassa.


      • jaskapetterinkamu
        kamukamu kirjoitti:

        Eihän tässä kukaan mistään vertaislainoista puhu. Niissä tilanne on juuri kuvailemasi kaltainen. Pidän näitä näitä osakeantien merkitsemistä paljon riskittömämpänä. Tappiot kantaa yritys, eikä sijoittaja. Osinko maksetaan voittovaroista eli niin kauan kun tarkkailen yrityksen omaa pääomaa niin olen turvassa.

        ok, kiitos selvityksestä.


    • pankkiri

      Näillä ei ole tallletussuojaa. Merkitsemällä äänivallattamia "B-osakkeita" antaa rahansa yrityksen käyttöön. Yrityksen omistajat voivat käytännössä tehdä niillä mitä haluavat. Vaikkapa sijoittaa Nigerialaiseen rahoitusyhtiöön (jonka taustalla itse ovat), ja kirjata myöhemmin sijoituksen tappioiksi. No ei se mitään, pannaan sitten yritys konkurssiin. Hups. Kannattaa varoa ns. hämäräperäisiä liikemiehiä.

      • 12.15

        Olet oivaltanut hienosti osake- ja riskisijoitusten syvimmän olemuksen: niillä ei ole talletussuojaa, vain talletuksilla on sellainen. Millään osakesijoituksella ei ole pääomasuojaa. Riskisijoituksilla noin yleensäkään ei ole pääomasuojaa. Tuotto on korvaus riskistä. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä korkeampi riski, sen korkeampi tuotto (tuottovaatimus nyt ainakin!) - tällöin: ei riskiä=ei tuottoa. Katso vaikka nykyisiä talletuskorkoja pankeissa... mutta onhan niissä talletusuoja :)))

        Pankin ovat rakennelleet sijoitustuotteita, jotka ovat pääomaturvattuja. Ne on tarkoitettu turvallisuushakuisille asiakkaille, jotka eivät oikeasti ymmärrä sijoitustoiminnasta yhtään mitään. Niitä sanotaan myös "strukturoiduiksi sijoitusinstrumenteiksi". Niissä periaate on yksinkertainen: asiakkaan pääoma on turvassa, pikkuista tuotonpoikastakin voi tulla - tai sitten ei. Pankki tienaa aina, sekä "strukturointipalkkiona" että käyttämällä sijoituksessa omia rahastojaan. Kyseessä on siis rahat-pois-urpoilta -tyyppiset tuotteet. Menevät aika hyvin kaupaksi, mikä kertoo hyvin paljon...


    • Uusia_vastaavia_

      Onko tullut lisää tuottoa, korkeatuottoinen ja topfinance tyylisiä sijoitussivustoja?

      • Kokeilisinko

        Osinkotuottoa.fi näyttää olevan tulossa markkinoille. Onko täällä jo joku tutustunut tarkemmin millainen firma kyseessä, onko aiempaa kolmea vakaampi tai huonompi?


      • Sijoittelija

        Itselläni on sijoitus sisällä myös tuolla Osinkotuottoa.fi -palvelussa. Aika samanlainen kuin muutkin palvelut mutta minimisijoitus vain 100 euroa, toisinkuin korkeatuottoisessa on 500e ja top financella 750 euroa. Laitoin 5ke ja lisäsin myöhemmin 200 euroa kun oli jäänyt rahaa tilille kuleksimaan. Heidän avainluvut ainakin näyttää olevan linjassaan muiden kanssa ja asiakaspalvelu vastasi yllättävän nopeasti.


    • 129

      Sijoittaa 300,000 vuodeksi, sen jälkeen omat pois ja osingot takaisin sijoitukseen. Se on varmasti pääoma suojattu. Kukaan ei vaadi pitämään omia rahoja siellä vaan jatkaa jo ansaituilla osingoilla.

      • E220_CDl

        300 euroa on liian pieni sijoitus, koska tuottomarginaalin profitti ei ole defektiivinen.


    • Hajauttaisin

      Topfinance ilmeisesti loppuu.
      Onko kenties tullut viidettä vastaavaa palvelua, mihin siirtäisi topfinancen varat?

      • pankkiri

        Eipä ilmeisesti ole. Nuo kolme ovat jäjellä. Korjatkaa joku jos olen väärässä.


      • vähän.eri.juttu
        pankkiri kirjoitti:

        Eipä ilmeisesti ole. Nuo kolme ovat jäjellä. Korjatkaa joku jos olen väärässä.

        Joo, olet väärässä. Top Finance sanoi irti kaikki B-osakkeet ja palautti fyffet. Nyt Top Finance on kompuksessa Privanetin kanssa ja tarjoaa joukkovelkakirjalainoja yleisölle. Laina-aika 2 vuotta, korko 7%, minimisijoitus 10.000 euroa. Eli tuollaista "avista" -tyyppistä osaketta ei enää ole.

        Rahaa voi edelleenkin sijoittaa, mutta ei sillä vanhalla "10% tuotto ja voit lopettaa milloin vain" tavalla.


      • Ei-toppia-enää

        Tuo topfinancen uusi velkakirja ei kyllä kiinnosta täälläkään. Kolme tosiaan jäljellä vielä, osinkotuottoa, tuottoa ja korkeatuottoinen. Saisihan noita kai lisääkin olla...


    • ilmari2k
    • kusetusta

      Paljon varmempaa sijoittaa ponziin, tai siis taitaa olla sama asia

    • veikkovelmu

      FB:ssä tuli vastaan osinkoa.fi. Mä pistin nyt tonnin kiinni, saas nähdä miten toimii. Osingot näyttävät olevan samaa luokkaa kuin kilpailijoilla, mutta ei kaikkia munia samaan koriin.

      • hajauttaisin

        Osinkoa.fi myös tuli sijoitettua rahoja. Kilpailijoita huonompi ainakin tuo sijoituksen maksu vaihe, ihan manuaalisesti pitää itse maksun suorittaa. Kirjoitusvirheitä sivuilla aikalailla. Pikaisesti kyhätyn oloiset sivut.

        Vain yksi lainatuote heillä ja muutenkin pienen oloinen firma. Lienee opr ja lainastoa selvästi riskisempi?


      • munia.koreissa

        Jeps, minulla pieni potti kaikissa kolmessa. "Ei kaikkia munia samaan koriin" on hyvä periaate. Mutta tokihan nämä firmat ovat pitkälti sidoksissa samaan markkinaan ja samaan lainsäädäntöön - sekä samaan kritiikkiin mitä niihin kohdistetaan ja siten samaan paineeseen muuttaa pelin sääntöjä.

        Eivät siten minunkaan "munat" ole samassa korissa, mutta kyllä ne kaikki kolme koria sijaitsevat vähintäänkin samalla kuormalavalla - samoille riskeille alttiina.


    • kannattaa-ajatella

      Kannattaa huomioida, monet "hyvät kokemukset" ovatkin tosiasiassa mainoksia ei tositarinoita.

      • huomaaja-

        eipä täällä ole kauheasti huonojakaan kokemuksia. luulisi jonku provon löytävän tämänkin.


    • Veikkovelmu

      Osinko.fi:ssä on tosiaan toi manuaalinen maksu verkkopankista, mutta muuten ovat toimineet ihan asiallisesti. Osingoista tulee tekstari ja maili ja rahat näkyvät ainakin OP:n tilillä seuraavana päivänä. Onko kukaan kokeillut lunastamista?

      • pienisijoittaja

        Kokeiltu on osinkoa.fi ja isompikin määrä parin päivän sisällä, hyvin maksoivat.

        Onko muita toimivia tällä hetkellä kuin osinkotuottoa.fi ja osinkoa.fi?


    • otep11

      Fiva todennut laittomiksi sijoituspalvelut.. tuottoa.fi.. korkeatuottoinen.. jne jne...
      Ite lunastin..

      • justiinsa.-

        just joo....


    • miettijä_

      Osinkotuottoa.fi palvelusta ei ole vähään aikaan ollut saatavilla uusimpia taloustietoja. Meneeköhän huonommin?

      • hajauttaisin

        "B -OSAKESARJAN OSAKEANTI ON TULLUT TÄYTEEN MERKITYKSI JA ON NÄIN OLLEN PÄÄTTYNYT.
        TÄLLÄ HETKELLÄ PALVELUSSAMME EI OLE MUITA OSAKKEITA MERKITTÄVÄNÄ."
        Johtuisiko siitä ettei tarjoa enää uusia sijoituksia.


        Onko uusia tullut lisää, vai alkavatko olla jo kaikki täyteen merkittyjä ja uusia ei tule?


      • kuplapuhkeaa
        hajauttaisin kirjoitti:

        "B -OSAKESARJAN OSAKEANTI ON TULLUT TÄYTEEN MERKITYKSI JA ON NÄIN OLLEN PÄÄTTYNYT.
        TÄLLÄ HETKELLÄ PALVELUSSAMME EI OLE MUITA OSAKKEITA MERKITTÄVÄNÄ."
        Johtuisiko siitä ettei tarjoa enää uusia sijoituksia.


        Onko uusia tullut lisää, vai alkavatko olla jo kaikki täyteen merkittyjä ja uusia ei tule?

        olisi kiva tietää tuottaako firma voittoa vai tappiota. viimeisimmät tiedot on marraskuulta 2017.
        On tainnut voitto tulla sijoituksista. ei liiketoiminnasta. pitääkö ottaa rahat pois.


      • Anonyymi
        kuplapuhkeaa kirjoitti:

        olisi kiva tietää tuottaako firma voittoa vai tappiota. viimeisimmät tiedot on marraskuulta 2017.
        On tainnut voitto tulla sijoituksista. ei liiketoiminnasta. pitääkö ottaa rahat pois.

        No missä mennään nykyään. Yksi pulju ainakin vielä mainostaa sijoituksiaan..
        Joko niihin uskaltaa sijoittaa vai onko kupla puhjennut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No missä mennään nykyään. Yksi pulju ainakin vielä mainostaa sijoituksiaan..
        Joko niihin uskaltaa sijoittaa vai onko kupla puhjennut?

        Pikavipit on valtiovallan taholta tehty mahdottomiksi.

        Vain liikepankit käytännössä saavat lainata.

        Paskaa heitettiin sijoittajien niskaan, kun valtiovalta ei viitsi käyttää valtaansa valvonnassa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe