Demukat nousi suurimmaksi puolueeksi

Voittamaton-sosialismi

Sastamala otti vaaleissa merkittävän askeleen kohti sosialismia. Muualla maassa SDP kärsi merkittävää tappiota, mutta meille sosialismi maittoi entistä paremmin.

EDUSKUNTAVAALIT 2015 PUOLUEIDEN KANNATUS, JA MUUTOS EDELLISIIN VAALEIHIN
SDP ... 27,5% ... 9,6
KESK ... 24,8% ... 6,6%
PS ... 17,6% ... -5,8%
KOK ... 15,7% ... -8,3%
KD ... 5,3% ... 0,5%
VAS ... 4,1% ... -2,0%
VIHR ... 3,1% ... -0,5%

Aikaisemmin puolueiden suuruusjärjestys oli
KOK
PERS
KESK
SDP
mutta uusi marssijärjestys on siis SDP, KESK,PERS ja KOK.

Kokoomus menetti aikaisemman porvarillisen piikkipaikkansa. Samoin Perussuomalaiset hopeasijansa, kohtalaisen iso romahdus. Suhonen ei ole toripuheillaan vaan saanut perussuomalaisten kannattajia liikkeelle.

Sosialistinen Sastamala on todellisuutta. Tervetuloa kuntavierailulle, uusia läänityksiänne tarkastelemaan, Antti Rinne.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • historia.kertoo

      Olihan remurit joskus ennenkin suurin puolue Vammalassa ja
      polttivat sen tuhkaksi.

      • Ihme-lampaita

        Nyt ne oli vaan mukana polttamassa Aluesairaalan yöpäivystystä, yhdessä Satosen kanssa. Demarit eivät nousseet puolustamaan meidän sairaalaa yhtään, kaikki SDP:läiset halusi yksimielisesti että sairaanhoito tässä pitäjässä loppuu.
        Typerintä asiassa on että Aluesairaalan alasajosta ei tule mitään säästöä. Sama 88 miljoonaa euroa siellä on viimeisellä rivillä tässä Kaupunhinvaltuuston omassa laskelmassa vuosi vuoden jälkeen.
        http://tinyurl.com/nc46j5y

        Miksi demukat alistui noin helpolla Satosen pompoteltavaksi? Edes tuo SDP:n "ihmepoika" Kaupinginhallituksen varapuheenjohtaja Nurminen ei tapellut yhtään vastaan.


      • IhmePebanaamalle

        Joka ikinen sastamalan virkamies ja valtuutettu taisteli loppuun asti aluesairaalan ja synnytysten puolesta. Kuka on tää nimimerkki ihme- lampaita, joku täys idiootti kun ei ymmärrä lukemaansa. Jos olisit aivot seurannu silloin tapahtumia et tollasia kirjoittelis.

        Kato kun toi aluesairaala kuuluu sairaanhoitopiiriin ja siellä on joka ikinen kunta omistaja. Äänestyksessä sastamalan kaikki edustajat äänesti puolesta ja muutama muu mutta kun muut kunnat äänesti lopettamisen puolesta, ei siinä demarin kokkarin persun vassarin yhteis rintama auttanu.

        Hei tietoniekkaIDIOOTTI älä ny helvetisä tee ittestäs yhtään tyhmempää kuin oot. On tää hieno sivusto kun meitinlaiaiset persenaamat saa kirjoitella toisille samanlaisille uteliaille mulkuille tosi tarinoita.

        Sinä varmaan hiiri tiedät pajonko rahaa menis nyt tai silloin. Pankit ja kaupat samalla takas joka kylään ja kansakoulu ja maitolavat, silloin olis kaikki taas hyvin.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      TIMO SOINI SASTAMALASSA

      Soinin ennusteet 2014 nappiin MIKSI STUBB äijäfeminismi RINNE EPÄONNISTUI
      https://www.youtube.com/watch?v=jYrkTC-x2xE
      Timo Soini: "Vihreät potkittava ympäristöministeriöstä turvesuolle"

      PERUSSUOMEN UUSI KANSANEDUSTAJA Ville Tavio Turusta

      https://www.suomenuutiset.fi/tavio-tyoperaista-maahanmuuttoa-tiukennettava/ Turkulainen Ville Tavio (30) tunnetaan tiukan maahanmuuttopolitiikan kannattajana. Perussuomalainen lakitoimistoyrittäjä ja Turun kaupunginvaltuutettu valittiin uuteen eduskuntaan Varsinais-Suomen vaalipiiristä 6 839 äänellä.

      HALLA-AHON VAALIESITYS PORISSA SATAKUNNASSA. Tiedämme, että ghettoutuminen lisääntyy Suomessakin. Helsingissä ja Turussa tilanne on sama, mitä se oli Ruotsissa 30 vuotta sitten. Maahanmuuttajat kuormittavat yhteiskunnan palveluita enemmän ja ovat kuitenkin lähtökohtaisesti rahoittamassa niitä vähemmän kuin kantasuomalaiset. Tämä kiinnosti satakuntalaisia ja Halla-aho puhui Porissa Laura Huhtasaaren vaalitilaisuudessa, ja tästä tuli äänikuningatar. Perussuomalaiset on nyt suurempi puolue kuin SDP demarien vuosikausia hallinneella alueella, jossa demareilla oli ehdokkaan jopa oma MINISTERI Kiuru

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-aanikuningattarille-muhkea-potti/ Perussuomalaisten uudeksi kansanedustajaksi valittiin Satakunnan vaalipiiristä Laura Huhtasaari, joka sai 9 254 äänen saaliin. Perussuomalaiset saivat Satakunnan vaalipiirissä suurimman kannatuksen. Puolue sai äänistä 25 prosenttia. Perussuomalaisilla on nyt Satakunnassa kaksi kansanedustajaa, sillä Ari Jalonen uusi pestinsä 5 741 äänellä.

      Halla-ahon esitys Porissa http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194971792322/artikkeli/porissa vieraillut jussi halla-aho yhteiskunnan palveluille on hintansa kuin myos ihmisoikeuksille.html Enemmistö pakolaisista pakenee köyhyyttä ja hakee turvapaikkaa Euroopasta rahan perässä. Tällaista maahanmuuttoa pitäisi vähentää, sillä siitä koituu Suomelle enemmän turhia kustannuksia kuin hyötyä. Sanotaan, ettei ihmisoikeuksille ole hintaa, mutta niille yhteiskunnan palveluille, joita maahanmuuttajatkin käyttävät, on, joten kyllä siinä tapauksessa maksavat myös ihmisoikeudet.

      Kokoomus romahti Porissa http://yle.fi/uutiset/kokoomus_suurin_haviaja_satakunnassa__vain_yksi_kansanedustaja/7939103

    • Yhen-sällin-tekosia

      Sastamalassa tuo SDP-sosialismin suuntaan siirtymältä näyttävä asia johtuu yksinomaan meidän Ihmepoika Ilmari Nurmisesta.
      Demarit saivat koko Sastamalassa 3.863 kaikkiaan. Noista äänistä 85% eli 3.299 kappaletta meni Nurmiselle yksinään. Seuraavaksi eniten ääniä Nurminen sai Tampereelta, 642 kpl.

      Ilman Nurmisen aikaansaamaa demariäänten vyöryä tämä olisi reilun agraarinen, Keskustavoittoinen kaupunki kaiken kaikkiaan.
      Mutta nyt sosialismi säilyy täällä, niin kauan kuin nuoren ikäinen Nurminen jaksaa jatkaa vasemmistopolitikointiansa.

    • Sairaala-on-oltava

      >>Joka ikinen sastamalan virkamies ja valtuutettu taisteli loppuun asti aluesairaalan ja synnytysten puolesta.>>

      Puhut aivan täyttä bullshittiä Mitään puolustustaistelua ei ole asian edestä käyty.

      >>Äänestyksessä sastamalan kaikki edustajat äänesti puolesta ja muutama muu mutta kun muut kunnat äänesti lopettamisen puolesta, ei siinä demarin kokkarin persun vassarin yhteis rintama auttanu.>>

      Mistähän saamarin äänestyksestä tällä kertaa lässytät? Tämä on kuitenkin itsenäinen kunta jolla on itsenäinen budjettivastuu ja oikeus rahojensa käyttöön. Minä puhun nimenomaan tästä viime kesäkuun äänestyksestä.
      "Sastamalan kaupunginvaltuusto käsitteli 23.6.2014 istunnossa Sastamalan Aluesairaalan yöpäivystyksen jatkamista nykyisellään tai sen lopettamista. "
      http://tinyurl.com/m38os4l

      Niin Vassarit kuin Demaritkin äänestivät Aluesairaalan yöpäivystyksen lopettamisen puolesta. Tässä ei pitäisi olla mitäään selittelemistä. Aluesairaala rakennuksena on meillä olemassa edelleen, ja meillä on omalta osaltamme budjettivaltaa päättää mitä siellä sairaalassa tehdään. Kuten vaikka hoidetaan sydänpysähdyksen saaneita, eikä viedä ambulanssilla Tampereelle.

      Jos ja kun yhtenä miehenä vastustamme Aluesairaalan alasajoa, niin ei sitä silloin myöskään alas ajeta.


      Hei tietoniekkaIDIOOTTI älä ny helvetisä tee ittestäs yhtään tyhmempää kuin oot. On tää hieno sivusto kun meitinlaiaiset persenaamat saa kirjoitella toisille samanlaisille uteliaille mulkuille tosi tarinoita.

      Sinä varmaan hiiri tiedät pajonko rahaa menis nyt tai silloin. Pankit ja kaupat samalla takas joka kylään ja kansakoulu ja maitolavat, silloin olis kaikki taas hyvin.

    • eidemareita

      Nyt on aika lähteä Sastamalasta, kun demarit teki vaalivoiton. Mutta Tampereelle ei kannata muuttaa, sielläkin noita demareita piisaa.

    • Sdpkokpersu

      Mihis ajattelit muuttaa? Hahahahaah kukaan joka täällä puhuu muuttamisesta ei muuta mihinkään. "On aika muuttaa" paskanpuhujia riittää ja kateita.

      Otas ny selvää asioista. Yöpäivystys on eri asia kuin aluesairaalan toiminnot. Oliko kävijöitä yössä noin 4 tai 5 yössä ja niistäkin osalla flunssa jne.

      Tienaan alle 30 tonnia vuodessa ja aina olen saanut hyvät palvelut yhteiskunnalta. Jos on tosi hätä tulee ambulanssi tai lääkäri. On eri tasoa kuin meidän yöpäivystyksen kandit. Sielläkin olin ja siitä lähetettiin katsomisen jälkeen lanssilla taysiin. Mistä siinäkin maksettiin??????

      Siks se päätös oli järkevä.

      • viherruots

        Useat ellei useimmat palkansaajat tienaavat alle 30 tonnia kuukaudessa? Mutta heitä on paljon! Matematiikalla sieltä ne suurimmat verotulot ja kertymyt kuitenkin kopsahtavat yhteiskunnan laariin. Toki parempituloiset maksavat enemmän veroakin mutta heidän määränsä on suhteellisesti pienempi. Ovat kuitenkin nauttimassa moista yhteiskunnan hyvistä palveluista kuin tuo suuri massakin josta pääosin verokertymä saadaan. Mutta kyllähän se sopii. Enemmänkin risoo että suurimmat valittajat tälläkin saralla ovat ne jotka joutuvat yrittäjyytensä kautta maksamaan yhteisöveroja tai suurpääoman omistajat joitten pääomatuloistaan otetut veroeurot eivät mitenkään joutaisi yhteiskunnan pussiin yleisen hyvän tarpeiksi. Ja yrityksetkin kuitenkin tarvitsevat yhteiskunnan palveluja siinä kuin yksityiset palkansaajatkin? Yritksiin rinnastettavia ovat suuret maatilat ja metsänomistajat jotka itkevät joka käänteessä kun heitä verotetaan niin tulen maan perkuleesti? Totta kai verotetaan. Kaikille edellä mainituille vaan ohjeeksi, että älkää tehkö mitään hommia tai harrastuksia iltaisin, öisin tai viikonloppuisin! Nimittäin jos noina aikoina telotte itsenne Sastamalan alueella, se on aina acutan reissu tiedossa ja joka käänteessä ei sitä ambulanssiakaan saa. Silmä poskella on yksinäisin ihmisen kiva ajella omalla autolla ensin Tampereelle ja siellä liikennevaloviidakossa pimeään ilta-aikaan etsien mahdollista Acutaa. Löytää sen sitten tai ei. Vammalan aluesairaalan ensiapuun olisi ollut 3-11 minuutin matka, mutta kun siellä ovat ovet säpissä em. aikoina, niin sinne ei sitten pääse! Ottaen vielä käsittelyyn erään kirjoittajan mielipiteen paljonko Vammalan ensiavussa on ollut käyttöä viikonloppuisin ja öisin, niin tuo 4-5 hengen arvio on täysin virheellinen. Varmasti tästäkin on olemassa oikein tilasto joka kertoo koko totuuden. Itse arvioisin viikonloppukäyntejä olevan 50-100, yöaikaisia klo 20-08 ehkä 15-30. Ja aina ei lähetetä lanssilla Acutaan jatkohoitoon. Osaa se kandikin ja kokenut hoitaja käden tai jalan lastottaa, tai sormeen 5 tikkiä laittaa. Tarve niihin on silloin kuin on sen tarve. Nin että älkää vain teloko itteenne! Köyhä kansa ei lanssilla tai taksilla Tampereelle ajele. Sen on keksittävä omat keinonsa ja maksaa ne nekin keinot jollekin aina jotakin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe