SuomiPop Aamulypsy poliittisesti värittynyt

radiolobbaus

SuomiPopin Aamulypsy -radio-ohjelma on ollut ikävän poliittisesti värittynyttä 2015 eduskuntavaalien alla. Päivästä toiseen tuodaan esiin tasaveroa ja Viron mallia Suomen pelastuksena, yrittäjästatuksen ja arvatenkin kohtuu hyvätuloisten juontajien toimesta.

Tasavero tarkoittaa kuitenkin hyvinvointivaltion ja peruspalvelujen alasajoa, josta arvon juontajatkin ovat saaneet nauttia äidinmaidonkorvikkeesta asti. Mikä siinä on että kun tulot nousevat, niin veronmaksukyky katoaa tyystin? Eikö täällä ole aika tavalla hyvinvointivaltion ansiosta nostettu elintasoa ja tulotasoja. Kymmenykset tulisi maksaa progressiivisesti maksukyvyn mukaan, niin että isotuloiset maksaisivat kunniavelkaansa hyvinvointivaltion rakentajille ja heidän jälkeläisilleen takaisin hieman suuremmilla kymmenyksillä. Eivätkä ainoastaan nauttisi palveluista, ja kun niiden avulla on noustu keskivertoa ylemmäs, alkaisi itkeä veroja. Ei suotaisi tuleville sukupolville samoja mahdollisuuksia kuin itse on saatu. Perin itsekästä touhua.

Palefacen heitto "Ihmispedot ovat niitä jotka eivät pidä kaikkia ihmisiä samanarvoisina" sopii tähän oikeistolaistuneeseen aikaan hyvin. Huono-osaiset ovat pummeja ja loisia joiden huono-osaisuus on itse aiheutettua, ja joita voi potkia päähän ja laittaa pakkotyöhön minimiturvalla mm. huonontamalla sosaaliturvaa, johon tasaveromallinen yhteiskunta johtaa. Vahvat pärjäävät aina, mutta sattuman sormi ei ole tasa-arvoinen. Kaikki eivät voi menestyä, koska ulkoiset ja persoonalliset ym. tekijät vaikuttavat eri tavalla eri yksilöihin.

Suomi on loistanut hyvinvointivaltiona, jota tosin porvaripuolueiden päähallituspuoluekausina viimeiset 11 vuotta on rapautettu pahasti, ja jota ollaan nyt näillä Vironmalleilla ajamassa lopullisesti maan tasalle. Mielestäni ainakaan radiokanavien ei pitäisi lobata tätä eriarvoisuuteen pyrkivää itsepalveluyhteiskuntamallia, josta kaikki tulevat loppujen lopuksi kärsimään.

Kun maa ajetaan tasaveroilla niin alas, etteivät huono-osaiset pärjää tulonsiirroilla (jotka ovat jo nyt Pohjoismaiden huonoimpia n. 450 €/kk kaikkinensa elämiseen toimeentulotukena kohtuullisten asumiskulujen jälkeen), voiko heidän enää olettaa noudattavan yhteiskuntasääntöjä, joista eivät mitään hyödy? Hyväosaisten omaisuudensuoja- ja turvallisuuskin maksetaan verotuloista, miksi niitä pitäisi suojella kun veronmaksuhalujakaan ei ole? Wahlrooskaan ei rahoillaan pysty ostamaan turvaa, jota hyvinvointivaltion poliisi ym. tarjoavat.

Viidakon laeilla toimiva yhteiskunta ei ole hyvä varakkaallekaan, siellä saa laittaa rahaa haisemaan turvatakseen hankkimansa sekä terveytensä ja etuasemansa. Kannattaako hyvinvointi todella murentaa?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aitopaikallaan

      Onneksi Radio Sandels on aidosti perussuomalaisten puolella!

      • aamunapisijat

        Lainaukset: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13877746/rikkain-prosentti-omistaa-pian-enemman-kuin-muut

        "Johtuu vain hyväosaisten verohaluttomuudesta, ei muusta. Köyhempi puolikas suomalaisista omistaa varallisuudesta 6% ja rikkaampi 94%. Rikkain 10% omistaa suomalaisten varallisuudesta jo yli 45%. Köyhimmän ja rikkaimman välinen ero on kasvanut samaan tahtiin ja pian köyhempi 50% omistaa 1% ja rikkain kymmenys 50% Suomen varallisuudesta. Aivan selvästi hyväosaiset eivät maksa tarpeeksi veroja, koska varallisuus kasvaa nopeammin kuin koskaan ja on suurempi kuin koskaan. Kermapersesukupolven hyväosaisten on siis turha parkua ja vinkua liian suuresta verotaakasta koko ajan, vaan maksaa verokunniavelkansa maksukyvyn mukaan kiitollisena, jotta tulevat sukupolvetikin voivat nauttia samalla tapaa hyvinvoinnista".

        Itkupotkuraivarikermapersesukupolvi. SuomiPop Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa, Juha Perälä ja Juha Vuorinen itkupotkuraivoavat lähes joka aamu kuinka huonosti SSSuomen hyväosaisilla kermaperseillä menee, kun veroja joutuu maksamaan ihan liikaa. Vaan koskaan ei radiossa paskaa jauhamalla ole aikaisemmilla sukupolvilla ollut varaa ostella isoja lukaaleja, kierrellä vähän väliä maailmaa ja haukkua Maltalta Suomen työttömiä sisaaliturvan saajia, joiden tuloilla ei matkustella tai elellä leveästi. Veronmaksua pitäisi ilman muuta lisätä, jotta turhaan ulinaan ei hyväosaisilla olisi liikaa aikaa.


    • 1205

      Oikeassa olet, mutta kaikki mediahan on oikeistoa kannattavien mukaan vasemmiston, vihreiden ja sosiaalidemokraattien taulutusnuorassa.

      Todellisuudessa esim. iltapäivälehdet ovat suoltaneet ruiskukka-propagandaa kuukausitolkulla vaalien alla. MTV Hjalliksineen ja Enbuskineen toki kaikista pahin kokoomuksen äänitorvi.

    • näin

      eikai sitä oo pakko kuunnella?

      kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. nelonen on iso korporaatio.

    • pummit

      Kuuntele sitten YLEä jos halua kuunnella paskaa tuloeroista tai siitä miten ansiosidonnaisella on muiden kustantamana ihan ok loikoilla kotona tekemättä mitään.

      • Oikeaääni

        Radio Rapu on oikeaa puhetta!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe