Mistä olet kateellinen toiselle sukupuolelle

sellaistavaan

Ja aloitan vaikka kertomalla, että mistä olen kateellinen miehille. Varmaan on muutakin, mistä voisi olla, mutta nämä nyt tulivat ensimmäisinä mieleen.

1. Uskottavuus. Valitettavasti on tullut huomattua, että monessa paikassa paikassa pelkkä sukupuoli tuntuu antavan miehelle jotain ylimääräistä auktoriteettia ja uskottavuuslisää.

2. Fyysinen voima. Auttaa ruumiillisissa töissä ja lisäksi en pidä tippaakaan siitä ajatuksesta, että miltei kuka tahansa mies pystyisi niin halutessaan pahoinpitelemään minut (tai jonkun muun naisen).

3. Vapaa seksielämä. Miehen ei tarvitse välittää mistään "maineestaan" ja siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat hänen seksielämästään.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaa_kateutta

      Uskottavuuteen varmasti on syynsä. Paskanpuhumisesta ei uskottavuutta synny miehellekään, vaan siitä, että tekee, mitä sanoo tekevänsä eikä uhoa siitä, mitä ei kykene tekemään.

      Fyysinen voima on tosiasia, jolle ei mahda mitään. Koeta keksiä jotain naisen ominaisuuksia, joista mies voi olla kateellinen. Olisiko vaikka kauniimpi ulkonäkö?

      Naisen seksielämä se vasta vapaata onkin, jos vain nainen itse niin haluaa. Netistä ja baarista löytyy miehiä juuri niin paljon kuin haluaa ja ihan ilmaiseksi. Maineesta ei tarvitse välittää, jos osaa olla hiljaa tekemisistään. Valitettavasti nainen ei siihen kykene.

    • kateellinennaisille

      Naisen parempi elämä alkaa jo tarhassa/koulussa. Jos tytöt oli tehnyt jotain ei sallittua ja rupesivat syyttämään poikia siitä niin pojat olivat syyllisiä vaikka ei ollut osaa eikä arpaa.

      Koulussa, etenkin yläasteella tunnilta ei saanut poistua, paitsi jos olit tyttö ja vetosit millon mihinkin naisterveydelliseen syyhyn kuten kusen pidättäminen rasittaa naisen sukuelimiä ja jonkun urbaanilegendan mukaan oli hengenvaarallista, aiheutti lapsettomuutta sekä virtsatietulehdusta. Arvaa menikö nämä tytöt vessaan vai tupakkipaikalle?

      Vuokra-asunnon hankkiminen. Nainen menee lähes aina ohi.

      Pukeutiminen. Nainen saa pukeutua niin naisten kun miesten vaatteisiin tai sit kesäällä kulkee niin vähissä vaatteissa. Miehellä on tasan se yks muotti johon pitää mahtua tai olet homo/transu tai ihan v.. outo. Googleta vaikkapa miesten stringeistä tai sukkahousuja käyttävistä keskusteluista. Tämä oli esimerkki siksi ettei ne edes näy ulos päin ja silti se on lähestulkoon kiellettävä. Meikit ovat naisten yksinoikeus. Muotia seuraava mies on homo.

      Silmälasinen mies on aina nörtti jolta tullaan kysymään teknistätukea aina kun taas naisella ei laseilla ole merkitystä.

      Hento pieni tyttörukka saa aina apua, jäi sitten auto tienvarteen tai muussa asiassa.

      Miehen pitää osata yleistietona korjata auto, rakentaa talo, tehdä putkiremontti, jne. jne.

      Ammatit. Nainen voi olla autoasentaja, raksa"mies", koneinsinööri tms. Mutta mies kosmetolgi ja p-kampaaja on homo.

      Armeija. Naista ei pakoteta armeijaan, eikä se häiritse työnhakua jos lukee sivari tai totaali papereissa. Jos olet sivari tai totaali niin olet homo, hippi, maanpetturi ja muutenkin ihan paska ihminen.

      Seksi. 90% naisista saa seksiä sillon kuin ite haluaa. Sitä ei tarvii mennä kun baariin tai nettiin ilmotus niin se on samana iltana. Kuinka moni naista oli yli 18v enään neitsyt? Tämmönen ruma mies pääs ekaa kertaa tositoimiin vasta 26v jonka ikäsenä naisista varmaan 99,99% oli menettänyt jo aikoja sitten neitsyyden.

      Baarissa ei varmaan ykskään nainen ole käynyt jota ei olisi kukaan iskenyt. No miestähän ei kukaan lähde iskemään koska sen miehen täytyisi iskeä se nainen.

      Ilmaiset juomat. Edelliseen liittyen eipä ole kukaan nainen tarjonnut ilmaisia juomia baarissa.

      Moniko nainen on saanut turpaansa baari-illan jälkeen ilman syytä?

      Naistenvessat ovat pyhiä paikkoja, jonne ei ole miehellä asiaa. Baarissa naiset ravaa miesten vessassa ja toisinpäin tehdessä lentää baarista ulos ja porttikielto päälle.

      Se, että miehet eivät mene kovin innokkaasti lääkäriin niin sitten kun ovat varaamassa aikaa lääkärille niin hoitaja puhelimessa toteaa sinut jo täysin terveeksi. Lääkäri on kovin laiska teettämään mitään testejä ja sieltä testistä se syy yleensä löytyykin.

      Feministien mielestä kaikki miehet ovat pahoja ja väkivaltaisija.

      Nämä tuli tässä äkkisiltään mieleen.

      • ämmä.ei.tajua

        Meni huora väärin. Totaali on ihan muuta kuin sivari, jopa enemmän kuin armeijan käynyt. Ei ole hävinnyt edes sotilaallisen voiman edessä.


    • MeMiehet

      En mistään. Olen tyytyväinen itseeni ja elämääni, sellaisena kuin se ilmenee... sairasteluina, nauttimisena, kiireenä ja tai työntouhussa...

      Kateellisia riivaa se että nenä on muiden elämässä, vaikka sen pitäisi olla omassa elämässä...
      Siitä ikuinen riittämättömyys ja onnetton elämä...

    • Eipeniskateellinen

      En oikein keksi mitään, mistä olisin kateellinen miehille, mutta olen ihminen, joka ei kadehdi ketään. Mielestäni jokainen ihminen saavuttaa elämässään sen, mitä todella haluaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe