Cavtat, Saulovic

Saulovic

Syksylle varattu kauan odotettu matka Kroatiaan. Kohteeksi valikoitui Cavtat ja siellä vaatimaton hotelli nimeltään Saulovic. Onko kenelläkään kokemuksia ko. hotellista? Aika niukasti löytyy netistä tietoa. Esittelytekstissä mainitaan mm. merinäköala, mutta käsittääkseni hotelli ei ole aivan rannalla? Kannattaako olla yhteyksissä hotelliin ja pyytää huonetta yläkerroksesta? Että saisi varmasti sen merinäköalan?
Dubrovnikiin pääsee helposti joko bussilla tai laivalla. Kuinka myöhään pääsee Dubrovnikista takaisin Cavtatiin bussilla? Paljonko maksaa taksimatka?
Ruokapaikkasuositukset (Cavtat/Dubrovnik), käyntikohteet yms. tieto ovat tervetulleita. Mostarin retki on harkinnassa.

8

1782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retiisi52-3

      Harvemin mernäköalaa on ellei sitä ole erikseen ostanut. Muutaman kerran olen hotelleihin sähköpostia toiveistani lähettänyt. Kyllä ne on huomioitu useamman kerran. Matkatoimisto on voinut varata tietynlaisia huoneita asiakkailleen, silloin vaikea vaikuttaa huoneeseensa. Hotelliin saavuttua, jos tilaa on ne kyllä lisämaksua vastaan haluamanne huoneen järjestää.

      Cavtattiin lähden lauantaina ekaa kertaa, meriretkiä on kovasti kehuttu.
      Dubrovnikisata Cavtattiin viimeiset bussit puolenyön aikoihin.

    • Saulovic

      Onko kenellekään kertynyt alkukesän aikana kokemuksia Cavtatista ja Saulovicista?

      • Dobar-Dan

        Juuri tulin parin viikon reissusta Cavtatista. Ei ollut ensimmäinen kerta siellä, eikä varmaan viimeinenkään. Mukava paikka, paikalliset ystävällisiä eikä turistinkaan päätä kiristä. Lemppari-rantapaikaksi on muodostunut Kamen Mali (pieni kivi)-ranta jota hoitaa kaverukset viereisestä baarista (https://www.facebook.com/beachbarlittlestar). Ruokapaikoista on liki kaikista saanut maistuvaa ruokaa suht. edullisesti, mutta Desetka:ssa tuli syötyä useimmin. Kylän leipomo-konditoriasta saa maukkaita eväitä, jollei halua lounastaa kuppilassa! Ruokakauppa (Pemo) on auki aamuvarhaisesta puoleen yöhön ja valikoima on tarpeeksi laaja jos haluaa laittaa ruokaa majapaikassaan. Kauppaa vastapäätä on pieni tori josta löytyy hedelmät ja vihannekset ja joskus kalaakin.

        Satama-alueella on rivissä monta ravintolaa ja mahtuu väliin jäätelöbaarikin. Lähes kaikki ravintolat tarjoaa ilmaisen Wifi:n jos sellaista kaipaa, salasanan saa tarjoilijalta.

        Satamasta pääsee veneellä Dubrovnikiin ja sen edustalla olevalle Locrum-saarelle (kiva paikka, paljon riikinkukkoja!). Meno-paluu näihin maksaa 80HRK (n.11e). Itse suosin Vivado-firman veneitä kun ne on nopeita! Hinta eri firmoilla on sama. Lähdöt on tunnin välein, mutta kun eri firmoja on monia niin n.15-30 min välein pääsee matkaan.

        Mostarissa olen käynyt omatoimisesti ja ollut yötä. Käymisen arvoinen paikka mutta minulle olisi riittänyt päiväkäyntikin.

        Hyvää matkaa!


    • Matkoille

      Tulikos siellä Saulovicissa käytyä? Millaiset oli kokemukset?

    • matkaasuunnittelevat

      Olisiko jollain jo kokemuksia Saulovicista?
      Miten parhaiten pääsee lentoasemalta tähän majoituspaikkaan, jos ei halua ottaa matkatoimiston maksullista kuljetusta?

      • kissojenkaveri

        Aurinkomatkojen tiedot Saulovicista vastasivat vaatimattomia odotuksiamme, olimme toukokuun puolenvälin jälkeen ko paikassa. Rinteessä olevan rakennuksen huoneet ovat alakerrassa ja näköala terassilta edessä olevien rakennusten välistä merelle, ihan ok. Samoin siitä terassilta lähdettiin suoraan kylälle päin, hotellissa/villassa ei yhteisiä sisätiloja ole. Talon omistajaperhe on todella mukava ja ystävällinen, kissoista olisi myös saanut parhaat ystävät jos olisi halunnut. Käytimme matkatoimiston kuljetuksia, toimivat moitteetta, jos muulla tulisin, niin taksilla, matka ei ole hirmu pitkä.


      • matkaasuunnittelevat

        Kiitos tiedoista! Hyvä, että kissojakin löytyy.


      • Saulovic

        Saulovicissa tuli käytyä tuolloin syksyllä 2015. Yritin varmaan jossain vaiheessa jo kirjoittaa ajantasaista kommenttia, joka ei kuitenkaan tallentunut! Siispä uusi yritys.
        Majoitus oli vaatimaton yksiö alakerrassa, jossa oli terassi merelle päin. Meren ja majoituksen välissä oli vain hotellirakennus näköesteenä. Hotellin sivulta pystyi kiertämään merelle uimaan pyyhe ympärillä, matkaa tuli vajaat 100 m.
        Isäntäperheestä tapasimme vain ystävällisen isännän, joka toi meille tuoreita hedelmiä tarjolle!
        Liikuimme pääasiassa jalkaisin: joka päivä mm. päivällä ja illalla Cavtatin keskustaan. Cavtatista menimme bussilla Dubrovikiin ja tulimme veneellä takaisin. Veneellä teimme myös päiväretken Lokrumin saarelle. Matkanjärjestäjän retkillä kävimme Montenegrossa ja Bosnia&Hertzegovinassa. Kävimme siis yhdellä matkalla kolmessa eri maassa!
        Jos tyydyt matkallasi vaatimattomaan majoitukseen pienessä huvilassa, niin suosittelen Saulovicia. Kävelymatkoilla näimme mm. isoja hotellikompleksejä meren rannalla. Silti tuo Saulovic vaikutti meikäläisestä paremmalta! :)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe