Infotilaisuus Muonion TK:n tilanteesta

Oikeatotuusesille

Milloin on tulossa kaikille kuntalaisille avoin infotilaisuus Terveyskeskuksen todellisesta tilanteesta puolueettomien asiantuntijoiden pitämänä.
Mukana salailussa ja väärien tietojen lievityksessä olleet Muonion kunnan virkamiehet ja johtavat luottamushenkilöt voivat olla tilaisuudessa vain kuunteluoppilaana.
Kuka aloitejärjestelijänä?
Vapaaehtoisia löytyy kyllä useita jos vetäjä saadaan ensin aloittamaan tilaisuuden järjestäminen.
Mitä mieltä olette kannattaako?
Kirjoittakaa tänne mielipiteenne, niin vetäjä löytyy helpommin.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jäitäkuuppaan

      Salalliitto, vieraanvallan vakoojia , väärä pöytäkirjoja, lahjottuja virkamiehiä, ostettuja todistajia...CIA ja inretpoli tutkii...supo peesaa.

      Onko tässä enään aineksia enempään. Ettei menisi energian tuhlaamiseksi.

      Mökki kuntoon ja sillä hyvä.

      • Täälläontietoa

        Jäitäkuuppaan: Taijatkin olla Nimelän käskyläisiä. Kaikki on tietysti ok, kun remonttimiehet sumplittu ilman kilpailuttamista ja ilman referenssiluetteloa.
        Viimeisenpäälle ammattimiehiä, vai mitä?
        Miksi ei sitten työjärjestys ja jälki senmukaista?
        Kerroppa, kun sulla on tuota tietoa.


      • Todellakinkuntoonvaan

        Olet kai niitä prässihousuremppamiehiä Muoniosta.
        Työkalupakissa vain käyttämättömiä tuliteriä vehkeitä ja pakettiauton kyljessä suuret näyttävät mainokset.
        Ei näyttöä osaamisesta eikä työnteosta. Eikä ammattikoulutuksesta.
        Suuret puheet ja lupaukset.
        Pääset varmasti toisen ammattirakentaja Nimelän johdolla remppaamaan terveyskeskusta.
        Sinunlaisia siellä juuri tarvitaankin...........


    • lumetsulaa

      Vai avoin tilaisuus Muoniossa!!!! Sitä saatte odottaa, ei saa vain pitkästyä. Kaikki kai sitä kannattas, mutta ei siihen kukaan usko.

      • Homettaitiöitäkosteutta

        Lumetsulaa voi olla kyllä oikeassa.
        Äänestäkää vain ensi kunnallisvaaleissa niitä erittäin hyviksi havaittuja samoja luottamusmiehiä, jotka eivät ole tehneet mitään hyvää Muonion hyväksi. Omaksi hyväksi ja sukulaisten hyväksi sitäkin enemmän.
        Muistakaa vain äänestää Mylläriä, Niemelää, Sileeniä,M. Rauhalaa, Kangosjärveä ja muita veivareita uudestaan ja uudestaan, niin hyvä tulee!

        Kyllä myös Muonion TK:ssa olevien potilaiden omaisissa täytyy olla suurta välinpitämättömyyttä asian suhteen. Mitään ei uskalleta kyseinalaistaa eikä vaatia.

        Onhan TK:ssa töissäkin johtava luottamushenkilö Sakari Silen kunnanhallituksen puheenjohtaja. Eikö hän muka ole huomannut mitään.
        On kuulemma, niin vähän luottamustoimista enää varsinaisessa työssään ettei ehkä siksi ole perillä mitä TK:ssa meneillään. Tai ei halua huomata. Onhan hän itse ollut päättämässä ettei mitään tehdäkään kuin siloitellaan homeet piiloon.


    • pintaremppa

      Aivan hyvä idea ja ajatus. Kyllä tässä oikeasti vaaditaan tällaista viimeinkin. Tähän saakka olemme saaneet kuulla ns.asiantuntijoiden lausuntoja siitä, että hyvä son ja pienellä pintaremontilla vielä parempi.

    • Jäitähattuun

      Salailua, vääriä tietoja, hankitalain rikkomuksia....ihanko totta?

      Kun kerran tiedät että lakia on rikottu niin miksi et tee asiasta ilmoitusta viranomaisille, siis tutkintapyyntöä?

      Jos virkamies tieten erehdyttää päättäjiä vrheellisellä tiedolla tai ei noudata hankintalakia niin se pitää tutkia koska se on mahdollinen virkarikos.

      Listaappa nyt.

      Kuka virkamies salaa ja levittää väärää tietoa tutkimuksista? Vai siis mistä?
      Kuka ja ketkä valitsivat rakennusyhtiön ilman kilpailutusta?
      Kuka on jättänyt tekemättä hankitalain edellyttämän Hilma ilmoituksen terveyskeskuksen remontin urakoinnista?

      Nämä ovat kovia juttuja, pistä vastaukset niin asia etenee.

      • jäitäpipoon

        Nämä edellekerrotut "jäitähattuun" voi kertoa Muonion kunnan edustajat esim.kunnanjohtaja.Jos mitään salattavaa ei ole,niin miksi ei kunnan edustajat pyyhi pöytää puhtaaksi.


      • Korkeallekurotamme

        Sinä Jäitähattuu, odotteleppa ihan rauhassa, kun kuntaan tulee tilintarkastajan raportti ja se tulee julkiseksi. Kenen nimet ovatkaan siellä päätöstentekiöiden kohdalla. Kuka otti vastoin hankintalakia tuttavia töihin TK:n remonttiin vaikka ylitti reilusti Hankintalain arvon eikä kilpailutettu lainkaan.
        Lisäksi julkiseksi tulee myös Muonion kunnan tarkastuslautakunnan raportti.
        Sitten päästään eteenpäin.
        Kiveään ei jätetä kääntämättä.
        Tämä ei nyt jääkkään millekkään muistutusasteelle ja Muonion kunnanhallituksen käsittelyyn vaan viedään tarpeeksi korkealle, jotta nähdään millä kivikauden lakipykälillä Muoniossa päätökset tehdään.
        Siellä voivat alkaa jo kynsiä päätään Niemelät sun muut Asiantuntijapäättäjät.


    • ahistaa

      Koteloikaa vain pahimmat homhet piilhon. Sote tullee ja Mikko hommaa uuen TK: n Hethan . Töihin otethan net ketä eniten tarvithan. Toivottavasti löytyy hyväkeuhkoset työntekijät.

    • Tuleekotositietoa

      Taas tämä asia tulee ajankohtaiseksi koska syksy lähestyy ja Muonion kunnan tulee sntaa selvitys muoniolaisten kuntalaisaloitteeseen. Siitä ei päästä millään lipeämään.
      Siis heti ekassa valtuustossa tänä syksynä.

      • Siinämakaa

        Mitäpä sitten kun asia jätetään pöydälle.


      • Kysymyksetvalmiiksi
        Siinämakaa kirjoitti:

        Mitäpä sitten kun asia jätetään pöydälle.

        Pöydällejättö olisi vastoin Kuntalakia siinä tapauksessa ettei sitä otettaisi käsittelyyn heti seuraavassa kokouksessa. Ei edes Muonion Kunnanhallitus pysty jättämään heille tullutta esitystä kokonaan käsittelemättä. Siirtää voi seuraavaan kokoukseen vaikkapa lisäselvityksien saamiseksi ( tai halutun pitkittämisen vuoksi) mutta määrätöntä siirtämistä Kuntalaki ei tunne.
        Esitys Muonion Kunnanhallitukselle Infotilaisuuden pitämiseksi Muonion Terveyskeskuksen todellisesta tilanteesta on tänään 14.08.2015 kirjattu vastaanotetuksi Muonion kunnantalolla. Vastaanottamiskirjaamisen teki kunnansihteeri Katri Rantakokko.
        Seuraava Kunnanhallituksen kokous on 24.08.2015.
        Tuija Muotka toimitusjohtaja


    • helppohukata

      Toivossa on hyvä elää. Seuraavaan kokoukseen ei ehdi ja muutama pöydälle jättö, valtuustoon, palautus valmisteltavaksi jne. ja onkin kesä 2016.
      Jos halutaan niin sinne hukkuu, lakaistaan jopa pöydän alle. Toivotaan toki myönteistä päätöstä, jopa pian.

      Valtuuston videointia odotellessa

      • Rohkeaaeinuiverreta

        Kiitos rohkaisusta lähettämään Muonion Kunnanhallitukselle esityksiä!


      • helppohukata

        Hienoa että laitoit eteenpäin, tämän asian ympärillä avoin informaatio on kärsinyt kolauksen joten usko poliittisen tahdon riittämiseen on kovilla.
        Aina on ollut tiedossa että halutessaan ( lue, änkyröidessään ) järjestelmä antaa mahdollisuuden vetkuttaa asioiden etenemistä.
        Sama ongelma on valtakunnan politiikassa, "yli vaalien" ei ole poikkeuksellista.
        Valtuuston videointi silti toiveissa, kauankos siitä kuntalaisaloitteesta pn?


      • tsemppi

        Esimerkillistä aktiivisuutta,kuntalainenkin voi halutessaan,tehdä asioiden eteenpäin viemiseksi aloitteita.Toivotaan infon toteutumista,juttuja liian paljon liikkeellä.


      • Avoiminkortein
        tsemppi kirjoitti:

        Esimerkillistä aktiivisuutta,kuntalainenkin voi halutessaan,tehdä asioiden eteenpäin viemiseksi aloitteita.Toivotaan infon toteutumista,juttuja liian paljon liikkeellä.

        otakantaa.fi, joka on kehitetty vastaamaan eri tarpeisiin kuntalaisten osallistumisoikeuteen liittyen.
        Otakantaa palvelussa voi vuorovaikutteisesti kunnan asukkaiden ja kunnan kanssa valmistella yhteisiä päätöksiä.
        Edellä oleva on hieno juttu, mutta se ei tule toimimaan Muonion kunnassa ainakaan tämän vaalikauden aikana, vaikka muualla toimisikin.
        Kuntalaisaloite, jonka olen tehnyt jo 06.10.2014 koskien kunnanvaltuuston kokousten videointia ei ole oikein iskenyt tulta Muoniossa. Naapurikunnissa se on ollut käytössä jo jonkin aikaa.
        Sain kuivat rahattomuus vastaukset, vaikka syyt olivatkin muualla.
        Kuntalaisaloitteeni koskien tiedottamista on tehty jo 15.10.2014. Tiedottaminen ja ennakkotiedottaminen ei ole parantunut miksikään kuluneen vuoden aikana.
        Ne muoniolaiset jotka vielä tilaavat Lapinkansan ja Luoteislapin paperisena lehtenä ovat varmasti huomanneet, että Muonion asioita niistä on turha hakea. Syy on osittain paikallistoimittajan puute, mutta myös se, että kirjoitettavaa ei Muoniosta tule. Ei ennakkoon eikä jälkikäteen. Muonio näkyy lehtien palstoilla vasta silloin, kun joku suuri asia onkin mennyt pieleen esim. tehdyn kalliin kaavan kaatuminen oikeudellisiin virheisiin.
        Kunnan etu olisi toimia avoimesti ja läpinäkyvästi.
        Tuija Muotka toimitusjohtaja


    • Onnettomathökähleet

      Älkäät tet hättäilkö. Lappialta tyhjenee kohta koko rakenus. Siihen terhveysasema . Sairaala on Kittilässä. Ei tässä mithään hättää ole. Turhaan tet hökälehittä ja kitisettä. Oottakaa ko Sote päätös valmistuu.

      • Ennakkoontietoajanoava

        Siitäkin, että Lappia tyhjenee ja tiloja voidaan käyttää muuhun on hyvä tietää ennakkoon, kun väistötiloloista on nyt puutetta.


    • kardemummalainen

      Vuonna 2017 sote tulee voimaan. Jos ei ole kunnollista terveyskeskusta niin siihen pannaan piste. Muonio on etsikkoaikansa jo käyttänyt ja Kittilä ottaa vastaan.

    • Seonloppu

      Taitaa valtionrahat muutenki pienentyä. Rahaa ei ole eikä tule.

    • Jarrunajarruna

      Jarruna infotilaisuudelle on ne määrätyt kunnanisät joilla on esiintymispelko ja pöljyyden paljatumispelko, että kynsin hampain vastustavat tilaisuuden järjestämistä. Salassa tekeminen on hauskempaa ja siitä hyötyvät enemmän itse ja kaverit ja sukulaiset.

    • ohhohhoh

      Luoteis-lapissa tällaista tänään: http://www.luoteis-lappi.com/arkisto/avi-uhkaa-muoniota-sakolla.html

    • Nuhanenät

      Muutama kontti pihalle ja nuhanenät sinne säilöön. Muuta ei vielä tartte tehä
      Nuhanenä potilaat saavat jatkaa niiskutusta wanhaan malliin

      • Mitäsitä

        Ei aihetta hoppuun, lisätään tuuletusta.


      • Tyhmääpuhetta
        Mitäsitä kirjoitti:

        Ei aihetta hoppuun, lisätään tuuletusta.

        Kyllä on lapsellista ja asiatonta tekstiä, kun tiedetään monen sairastuneen pysyvästi tehtyään työtään Muonion TK:ssa.


      • Montako

        Ketkä ovat sairastuneet?


    • Yyykaa

      Tässä yksi!

      • unodostree

        mie olen sairastunu pysyvästi ko olen lukenu tätä tietopalstaa!!


    • Niinsoon

      Älkää hyät ihmiset hättäilkö. Pääsettä aivan kohta leimaahmaan tai eläkheele ko Rovaniemi valuttee tuottajat. Muonio ei tosiaankhaan kuulu tuottajalisthaan. Ei ole amnattitaitosta henkilökuntaa eikä kunnon tiloja. MuoniolAiset saavatkerranki juuri sellaista hoitoa, jonka neon ansainnu ( = maksanu) . Muoniolaisila on vieläki se käsitts, että jonku häätyy kustantaa heile kaikki palvelut, vaikka he itte tekevät parhaansa välttyäksheen työnteon vaivalta.

    • seukkivaalit

      Kyllä palstan ponteva toimitusjohtaja hoitaa homman kotiin. Koitama jaksaa tätä tyhmyyttä seuraaviin vaaleihin.

      • Seuhkaammeporukalla

        Seukkivaalit nimimerkki (joka on ilmeisesti niitä pontevia pieniä miehiä, kun huutelee nurkan takaa) voi hyvinkin olla oikeassa. Sopuvaalit voivat tulla Muoniossa eteen, kun seuraavien kunnallisvaalien aika koittaa. Ne entiset pontevat voivat olla heikoilla tämän vaalikauden näyttöjen perusteella.
        Kuinka moni Muoniossa tunnustaa edes itselleen äänestäneensä vilpillistä henkilöä viime vaaleissa?
        Onko mikään lupaus pitänyt, kun sai äänesi? Kuinka paljon todellisuudessa äänestämäsi henkilö on hoitanut niitä asioita joita lupasi? Ettei vain mennytkin omien etujen ajamiseen suurin aika?
        Harmi sinänsä koska luottamushenkilöistä löytyy myös todellisia timantteja. Pitävät vain säihkeensä vakan alla.
        Seukkivaalit on sanonut kivasti toimitusjohtajasta, varmasti tykkää ihan oikeastikin tuosta kehusta! On se sellainen tyär.


    • Kunnanlässytykset

      Löis avi kunnon uhkasakon kunnalle, niin loppus nuo saatanan lässytykset kunnalta. Syyskuun loppuun mennessä pitää olla tk osaksi tyhjä, mihis kunta sijoittaa kaikki.

    • Näppäräkonsti

      Ei tartte. Työntekijöiden pitää olla muualla. Kun ei toimipaikkaa pitää sopeuttaa. Yt pärähtää käyntiin ja kunta säästää palkkakuluissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe