DNA ei sulje sovitusti liittymiä?

ex-Dna

Minulle on nyt kaksi kertaa peräkkäin käynyt niin, että DNA on jättänyt sulkematta liittymän, jonka jälkee he yrittävät periä maksuja liittymästä joka ei ole ollut todistettavasti käytössä. Ensimmäisellä kerralla sain 8 kk tappelun ja lakimiehen kautta asian kuntoon, mutta nyt on taas sama juttu käynnissä.

Haluaisin tällä kyselyllä selvittää, miten yleistä tämä toiminta on, eli onko muillekin käynyt niin, että sovittua littymän lopettamista ei olekaan tehty vaan laskutusta jatketaan yhtäkkiä kuukausien päästä ja vedotaan, ettei järjestelmästä löydy tietoa asiasta?

24

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Olethan varmasti irtisanonut liittymän, etkä vain pyytänyt sulkemaan sitä? Kun liittymä suljetaan tilapäisesti, veloitetaan siitä sopimusehtojen mukaisesti normaalit kuukausimaksut myös suljettuna olevalta ajalta.

      Suosittelisin nyt olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tilanne sitä vaatii. Sitä kautta asia hoituu parhaiten ja tilanne saadaan varmasti järjestymään yhteistyön voimin.

      https://www.dna.fi/yhteystiedot
      DNA / Ida

    • ramanen

      Kannattaa olla tositarkkana kun tilaa DNA:lta jotain vaikka olisit tehnyt hyvin selkeän tilauksen kirjallisena osataan asia pyöritellä niin, että saadaan laskutettua täysin ylimääräisiä kuluja vastoin alkuperäistä tarjouspyyntiä. DNA:n asiakaspalvelun asenne on lähtökohtaisesti sellainen, että asiakas on aina väärässä

    • poloki

      Mikäs ihme tuo aloittajan juttu muka on. Jos asiakas ei tiedä mitä on tekemässä käy noin. Pitää olla termit tiedossa tai kysyä eikä valittaa. Sopimus on siis IRTISANOTTAVA jos aikoo vaihtaa operaattoria. Suljettu liittymä on sinulle varattu mutta ei ole käytössä esim. maksamattomien laskujen tms takia.

    • Jack_Bauer2

      No siinä ja siinä jos se sanamuodosta on kiinni. Sulkeminen on kansan suussa synonyymi sille että liittymän käytöstä luovutaan. Ehkä osa vastuusta jakautuu molempiin päihin puhelua. Jos puhutaan sulkemisesta niin kai se on ammattinsa osaavan aspan vastuulla selvittää, mitä asiakas haluaa.

      Tuli vaan mieleen etten tunne ketään ihmistä joka olisi halunnut "sulkea" liittymän mutta silti maksaa siitä.

    • poloki

      Lukaisinpa äsken Saunalahden sopimusehdot ja täysin yhtenevät oli liittymän sulkemiseen liittyvät jutut. Saunan asiakkaat varmaan lukee sopimuspaperit eikä tee moisia virheitä.
      Taitaa olla paljon trolleja Dnan sivuilla kun tämä on aakkosissa ensin. Kuka nykyään jaksaa pidemmälle..............

    • domandracustom

      DNA:n ensimmäiseen vastaukseen.

      Ainakin Sonera lopettaa suljetuksi pyydetyn liittymän heti. Ihan pelkkä puhelinsoitto asiakaspalveluun riitti tekemään sen. Saunalahdella taas viesti asiakaspalveluun omilla sivuilla ja heidän varmistusvastaukseen vastaus, niin liittymä meni kiinni laskutuskauden loppuun, kun liittymää ei ollut käytetty pitkään aikaan.....

    • suljetaan

      Hei, voisiko Dna kertoa, miksi sairaan äitini liittymää ei suljeta. Olen soittanut jo neljä kertaa ja lähettänyt äitini allekirjoituksella valtakirjan liittymän sulkemista varten toukokuussa- liittymä luvataan sulkea, mutta ei sulkeudu. Taas tuli lasku ja olin yhteydessä Dna:han. Hyvittivät laskun, mutta liittymä edelleen auki, vaikka lupasivat sulkea. Jos liittymä ei nyt sulkeudu, menee asia valtakunnan päivälehtiin.

      • arvaaja---

        et laita lehtiin kuitenkaan..........et osaa sitäkään


      • bonimaix

        Hei, voisiko Dna kertoa, miksi sairaan äitini liittymää ei suljeta
        Etkö sinä osaa lukea Dnan vastausta (tämän viestiketjun toisena) ? Etkä tajua asiaa, joka selvällä Suomen kielellä sanotaan. Jos et niin maksa vaikka 100 vuotta...


      • kysyjä-------

        joko tämä on tullut valtakunnan päivälehtiin ja mv-lehteen.


    • perästäkuuluuu

      Joo, mullakin tuli DNA lasku vaikka piti olla suljettu, nykyään asiakkaita huijaa sonera ja DNA!! PS. en aijo maksaa.

    • heppuheikki

      Perästä kuuluu ja muutkin. Koettakaas nyt ymmärtää, että liittymä on IRTISANOTTAVA vai eikö uppoa. Dnalla on se käytäntö. Jos liittymä suljetaan se on sama kuin pullon sulkeminen ja hetken päästä avataan uutta ryyppyä varten.
      Irtisano Irtisano IrtisanoIrtisanoIrtisanoIrtisano

      • mokan_tein

        Mitä sä vaahtoat? Kun itse olen vaihtanut operaattoria niin entisen liittymän
        irtisanomisen on hoitanut uusi operaattori.
        Tosin nyt pelottaa kun otin hölmöyksissäni Dna liittymän ettei siitä
        pääse eroon kuin käräjöimällä.


      • ehdottgaja-
        mokan_tein kirjoitti:

        Mitä sä vaahtoat? Kun itse olen vaihtanut operaattoria niin entisen liittymän
        irtisanomisen on hoitanut uusi operaattori.
        Tosin nyt pelottaa kun otin hölmöyksissäni Dna liittymän ettei siitä
        pääse eroon kuin käräjöimällä.

        saat kärsiä tyhmästä päästä lopun ikäsi. Opi elämään sen kanssa


    • Thetotuus

      Et tehnyt mokaa. Tulet huomaamaan kuinka hassuja väitteitä Dnasta kirjoitetaan.

    • pimiö

      Olen aikeissa irtisanoa DNA-liittymän. Jännittää miten käy. Jos vaikka siellä on sama tyyli kuin Saunalahdella. Irtisanoin liittymän, mutta saman tien minulle avattiin uusi liitymä, sama kuin se irtisanottu.

    • pimiö

      Soitin aamusella DNA:n asiakaspalveluun. Jonoa oli vähän, yhden rääkymiskappaleen piti kuunnella ja toista aloitin, mutta sitten jo vastattiin. Asiakaspalvelun arvosanaksi laitan 6 1/2.
      Asikaspalvelusta vastasi mieshenkilö. Tarjosi jopa alennusta, jotta olisin pitänyt nykyisen liittymän. Toisin ainakin viisi kertaa, että irtisanon liittymän, kerran käytin muuta ilmaisua. Asiakaspalvelu jätti kertomatta, koska irtisanominen astuu voimaan, mutta sähköpostiin tuli lyhytsanainen viesti. Viestissäkään ei mainittu koska, liittymä suljetaan. Irtisanomisaika taitaa olla pari viikkoa, vaan en tiedä.
      DNA ei ilmoittanut puhelun nauhoituksesta. Saunalahdella keskustelut nauhoitettiin, ja nauhoituksesta ilmoitettiin.

    • Lege

      Varokaa! Älkää ottako dna liittymää!
      Siinä ohjeet kaikille. En uskonut ennenkuin osui omalle kohdalle.
      Ei meinaa saada liittymää millää poikki ja laskuja sataa. Vaihdoin kilpailijalle liittymän ja useita yhteydenottoja tuli että älä siirry.... siirryin ja murheet lisääntyi. Laskuja tulee ja ei meinaa liittymä katketa millään. Asiakaspalvelu puhuu sujuvasti paskaa. Ovat selkeästi koulutettu tähän kusetukseen. Nyt kaksi kuukautta taistellut. Jos olisi osoite mihin menisi niin olisi helppoa ottaa jotain kusetuspäällikköä kurkusta kiinni mutta yhteys ainoastaan puhelimen kautta.

      Menee hermot kun selvää asiaa pitää tämän kusetus firman kanssa vatvoa ja aina jonotat puhelimessa puoli tuntia... muuten ei saa vastauksia ja silloinkin pelkkää valehtelua että nyt kaikki kunnossa.... ###### roistot.

      Pitäisi haastaa oikeuteen että saisi ihmiset oikeutta.

      Älkää ottako dna liittymää!! Paska firma ja kusettaa.

      Kaikki dna asiakaspalvelijat tietää että on mukana kusetuksessa ja heidät myös siihen koulutetaan

    • 5555555

      Samoin minulle kävi niin, että DNA on laskuttanut röyhkeästi monta kuukautta olemattomasta liittymästä. Otin yhteyttä asiakaspalveluun s-postilla, jolloin sain liittymän lopulta poikki.

      Kikka kuutonen tehtiin niin, että määräaikaista liittymää ei suljettu pyynnöstäni huolimatta, vaan annettiin uusi, DNA:n tekaisema puhelinnumero. Tämä tehtiin syystä, että oikea puhelinnumeroni siirtyi tietysti toiselle operaattorille. Tätä pelkkää numeroa veloitettiin kuukausihinnoin, vaikka mitään palveluja ei ollut käytössä marraskuusta tammikuuhun. Hävisin yli viisikymppiä firman kierouden vuoksi!! Pitäisikö ottaa yhteyttä kuluttajavalituslautakuntaan?

      En tule enää koskaan asiakkaaksenne missään olosuhteissa DNA, vaikka olisitte maailman ainoa operaattori!!

      • arvaaja--

        sä et vaan osaa


      • korotuspaineetko

        Alkaako Dna kuolla pois vai muuten vaan tie alkanut loppumaan? Olen kyllä ollut tyytyväinen tähänastisista palveluista, mutta viime aikoin laittanut merkille muutamia seikkoja.
        Vuosia sitten Dna sai useiden taloyhtiöiden talolaajakaistasopimukset ja se merkitsi talojen asukkaille hyvää, eli asukkaat ovat saaneet nettipalvelunsa halvalla. Esim 100 megaa n 10e/kk... ja perusnopeus ollut maksuton, mikä riittänyt monille, jotka ei käytä nettiä juuri muuhun kuin laskujen maksuun ( esim vanhemmat asukkaat).
        Nyt tiedän muutamasta uudesta talosta, joissa myös Dna:n talolaajakaista, että asukkaille alkanut tulemaan mainoksia, joissa kannustetaan nostamaan nopeutta perusnopeudesta tuohon 100 megaan ja kas kummaa, kyse on nyt määräaikaisesta tarjouksesta, eli olis voimassa 24 kk ja sen jälkeen 19.90e/kk !!
        Kuitenkin tiedän taloyhtiöitä, joissa on ollut vuosikausia 100megan nopeus 9.90e/kk siis vuosia, ainakin viisi-kuusi vuotta sama hinta, sen tiedän varmana.
        Heräsi kysymys, että hinnan nousulle paineita ja ensin saadaan asukkaat kiinni halpaan talolaajkaistaan ja sitten korotukset?


    • Teretu

      Vitun kusetus firma. Vasta kun ilmoitin tekeväni rikosilmoituksen lähti asia etenemään.... ja kuukauden päästä taas lasku vaikka asiasta tapeltu kohta kolme kuukautta.

    • joofft

      Mikä siinä niin mättää? Vastaus on toisena tässä ketjussa. Eikö polla säteile...

    • Hitsinvimpeli

      Niin, jos pyydät sulkemaan liittymän niin se suljetaan. Jos pyydät irtisanomaan, niin se irtisanotaan. Siinä on vissi ero. Irtisanottua numeroa kun ei takaisin ihan noin vaan saa. Valoja tauluun niin kaikki kokemukset elämässä vähän helpottuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe