Paras paikka 50 vuotiaalle

Mikä.hyvä

Ensikertalainen Kanarian saarilla joten neuvot tarpeen. En mitään nuorisopaikkaa, joku jossa on saman ikäistä porukkaa. Tykkään kaupungilla kävellä, voisi siellä olla jokunen Suomi baari. Talvella vasta lähdössä.

27

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peräpohjola

      Ottaen huomioon Suomen Ulkoasianministeriön matkustustiedotteet ja naapuripalstan rouvan viimeaikaiset höpinät suosittelen Puerto de la Cruzia.

    • ISSO

      Suosittelen Gran Canariaa ja siellä Puerto Ricoa. Varaa hotelli rannan läheltä, ei tarvii kiipeillä portaita. Hyvä hotelli on esim. Marina Suites. Tjäreborilta löytyy. Myös aurinkomatkoilla myynnissä, mutta kalliimpi kuin Tjärellä.
      Marina Suitesista on mukava kävellä ostoskeskukseen tai vaikka Amadoreksen uimarannalle. Sinne menee ihastuttava kävelytie aivan rantaviivaa myötäillen.

    • 0958754

      Samanikäistä porukkaa löytyy pilvin pimein mistä tahansa Kanariansaarilta. Totta puhuen vielä paljon vanhempaa porukkaa löytyy vielä enemmän. Kokonaiset hotellit on täynnä saksalaisia, pohjoismaisia ym eläkeläisiä. Heitä on Inglesssä, San Agustinissa ym. Erityisen paljon heitä on Puerto de la Cruzissa. Kannattaa ottaa huomioon sääolot, minkä nyt ihminen sille voi. Saarten eteläosat ovat lämpimämpiä. Pohjoiset sateisempia ja viileämpiä, varsinkin Teneriffalla. Samoin suosittelen myös Gran Canariaa. Inglesistäkin löytää helposti rauhallisen ja hyvän lomapaikan. Sieltä pääsee sitäpaitsi helposti lähialueille. Las Palmasiin, Puerto Ricoon....

    • Jokavuotinen

      Mikäli olet lähdössä yksin on ainoa järkevä paikka Ingles. Voit tanssia iltaisin ja istua baareissa. Siinä on kuusi Suomibaaria 100 metrin säteellä. Päivisin voi kävellä pitkää rantaa edestakaisin. Marraskuun puolenvälin tuntumassa on parhaiten porukkaa ja vielä lämmintäkin. Viisikymppisiä suorastaan vilisee Apilaniityssä ja Foxissa. Itsekin olen jokainen vuosi noihin aikoihin ja mikäli kerran erehdyt käymään, olet kierteessä ja silloin vuosittain siellä. Mikäli hurrien kieli on hallussa on myös erittäin mukavia paikkoja.

      • Mikä.hyvä

        Yksin olen lähdössä mutta ei ole tarkoitus baareissa notkua, sitä voisi tehdä Suomessakin. Voi niissä pari kertaa käydä. Kylmään ja pimeään parin viikon tauko, hyvää ruokaa, jotain nähtävyyksiä, kaupungilla kävelyä.


      • Tässä_neuvo

        Kuten tuolla jo yksi ehti suositella niin kyllä paras paikka on Puerto de la Cruz. Satoja vuosia vanha satamakaupunki, siellä on paljon nähtävää. Voi kävellä kadulla ja tutustua vanhoihin rakennuksiin, on muutama Suomi-baarikin.


      • Näinsevainon

        Ja täynnä homoja. Jos se kiinnostaa. Jos ei, niin mene sitten vaikka mieluummin puerto ricoon.


    • samaa.ikäluokkaa

      Suosittelen joko inglesiä tai lähes aurinkovarmaa Puerto Ricoa, kuitenkin Gran Canariaa ja sen eteläosaa. Ehkä Arguineguin, joka on viehättävä ei niin pieni kalastajakylä lähellä Puerto Ricoa. Jokaisesta näistä kohteistä pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla käymään helposti missä tahansa saarella.

      Playa del Ingles on laajempi alue, missä välimatkat ovat pidempiä verrattuna Puerto Ricoon, jossa taas oleillaan pienemmällä alueella. Itse suosin Puerto Ricoa, jossa on rauhallisempaa kuin inglesissä.

      Paha mennä sanomaan näin heti, mistä voisit tykätä, mutta ehdottomasti saaren eteläosa, jossa lämpöä ja aurinkoa riittää.

      Inglesin puolesta kertoo se, että sieltä on hyvä lähteä saaren muihin osiin, kuten Las Palmasiin. Puerto Rico taas on rauhallisempi ja aurinkovarmempi eikä sieltäkään vaikea ole lähteä julkisilla katselemaan saarta.

      Inglesissä saat tosiaan kävellä, jos sitä haluat. Puerto Ricossa taas on paljon muita aktiviteetteja, kuten delfiiniretket, kalastusta, sukellusta ja muuta mereen liittyvää. Lähellä Puerto de Mogan, jossa varmasti viihdyt.

      Laita lisää toiveitasi, niin kyllä täällä sinulle asiallisesti vastataan ja neuvotaan parhaamme mukaan.

      Niin, oletpa Inglesissä tai Puerto Ricossa, välimatka kuitenkin aika lyhyt ja pääset helposti käymään katsomassa toistakin paikkaa.

    • 50risat

      Helppo vastaus. Ingles ja siellä suomialueet. Bussilla välillä Las Palmasiin ja Puerto Ricoon. Taatusti hyvä ja turvallinen valinta jota et joudu katumaan. Valitse neljän tähden hotelli niin ei tule siitäkään pettymystä. Ei siellä suomalaisia tarvitse pelätä mutta ovat kuitenkin lähellä. Inglesin hiekkadyynit pitää kokea ja hyviä ravintoloita on ihan vieri vieressä. Las Palmasissa on hyvät kaupat ja kulttuuria löytyy. Varaa talven matka jo nyt. Varatessa on hyvä käyttää googlen karttaohjelmaa ja tutustua sen street view osalla hotellin ympärillä olevaan maailmaan. Lue myös hotellin arvioita googlen avulla. Liity facebookissa kanarian ystävät ryhmiin. Tässä ohjeita näin aluksi.

    • Hessuhobo

      Älä hyvä ystävä mene Inglisiin, siellähän paleltuu talvisaikaan, siellä on yhtä raitis tuuli kuin Napapiirillä helmikuussa. Puerto Ricossa taas saat kiivetä portaita loputtomiin ja vielä kymmeniä metrejä päälle, muuten se on lämmin paikka kun se on semmoinen "kattila". Olin tammikuussa Puerto de la Critzissa ja sielläkin oli kylmä ja vettä satoi kahden viikon aikana jokainen iltapäivä. Aamupäivällä tarkeni hetken hotellin altaalla. Mene Amerigasiin. Siellä on kymmeniä tuhansia meidän ikäisiä ja lämmintä koko päivän.

    • Jää.kotiin

      Siinäs kuulit, ei kannata lähteä, kylmä Kanarian saarilla on talvella. Jää Suomen lämpöön ja aurinkoon.

      • Hessuhobo

        Tiedoksi "Jää.kotiin" että on siellä Kanarialla 20 - 30 astetta lämpimämpää kuin Suomen talvessa mutta jos vettä sataa ja kylmästi tuulee ja ulkolämpötila tuulen vaikutuksesta n. 15 astetta, niin ei ole kiva istua sisällä ja odottaa auringon paistetta.


      • Jää.kotiin
        Hessuhobo kirjoitti:

        Tiedoksi "Jää.kotiin" että on siellä Kanarialla 20 - 30 astetta lämpimämpää kuin Suomen talvessa mutta jos vettä sataa ja kylmästi tuulee ja ulkolämpötila tuulen vaikutuksesta n. 15 astetta, niin ei ole kiva istua sisällä ja odottaa auringon paistetta.

        "niin ei ole kiva istua sisällä ja odottaa auringon paistetta."

        Koti-Suomessakin voi istua sisällä ja odottaa kevättä.


      • näinseon

        Playa Blanca Lanzarote.


    • matkailija_67

      Se nyt vähän riippuu mihin aikaan talvesta on menossa; Keskitalvella ei kannata suunnata saarten pohjois-osiin. Inglesiin olen itse mieltynyt, mutta meitä on moneksi. Kannattaa seurata tämän palstan kirjoittelua, niin saa jonkinlaisen kuvan eri saarista.

    • Toluca

      Lusikkaa soppaan, sanoi isäntä!
      Donluisin kommenttia odottelin, mutta ei näkynyt paljon saaria kokeneen sanaa.
      Olen saman aikakauden kulkija, joten pistän pari sanaa.

      Kaikkialla on tullut kuljeskeltua, ja useilla paikkakunnilla majoituttua vuosien mittaan.
      Viime aikoina kylläkin käynnit harventuneet, on ollut kotopuolessa liikaa tekemisiä.
      Tähän mennessä ei ole "ylipääsemättömiä" säitä osunut kohdalle, pari sadeaikaa kylläkin.
      Ensimmäinen viileä aika oli Playa de Americasissa 70-luvulla. 90-luvun alussa satoi kerran kolme päivää Puerto Ricossa. 2012 oli kahden viikon reissussa kuusi sadepäivää tammikuussa Playa del Inglesissä.
      Muuten on ollut vain kuurosateita, vaikka kaikkina talvikuukausina olen saarilla käynyt.
      Ei siis yleensä mitään isoja ongelmia; ne pikkusateet ei tee muuta kuin raikastaa ilmaa.
      Kylmimmät kuukaudet keskimäärin ovat tammi-, ja helmikuu. Ei se tosiaankaan ole mitään huona keliä, jos talvikuukausina on aurinkoisina päivinä 20-28C, joiuta päiviä kuitenkin yleensä on eniten. Joskus myös maaliskuussa vielä on (viime aikoina) huonohkoa säätä, koska kaikkialla maailmassa säiden epävaikaisuus on lisääntynyt. Lokakuussa on jopa trooppisen tyyppinen sää ollut matkani aikana.

    • donlouis

      Minä olen canarios. Minä olen käynyt kaikissa paikoissa. Minä en käy suomibaareissa. Minä tiedän kaiken. Kiitos Minulle tästä hyvästä vastauksesta.

      • canarios

        Vittu, mikä pelle. :)))))))


    • Maailmaavartaa

      Joku ehdotti jotain ja vielä sillä korostuksella, että ymmärtää hurrien kieltä.
      Olin hätää kärsimässä jonkun keski Ruotista olevan metsurin kanssa, joka ymmärsi suomea oltuaan suomalaisten metsurien kanssa jossain savotoilla ikänsä jossain Ruotsin korvessa.
      Kaveri oli kai 202 cm ja 120 kiloinen karateharrastaja ja alkoi kysellä vaativaan sävyyn minun taustojani ja halusi vääntää kannssani kättä. Välttelin parhaimpani mukaan yllättävää ystävyyttä kuppilan pöydässä, mihin hän tunki itsensä.

      Lopulta huomasin joutuvani maksamaan hänenkin viinalaskunsa, kun hän ei enää vessareissunsa jälkeen palannut maisemiinkaan.

    • riccos

      Kyllä tosiaan se Puerto Rico on hyvä valinta hieman iäkkäämmälle henkilölle,siellä kun katselee porukkaa rannalla ja muuallakin niin kovin montaa nuorison edustajaa ei näy

      • Helmikuussax

        ainoa, että pitää olla hyväjalkainen.ja pumppu kunnossa.


    • CCCXXX

      "siellä kun katselee porukkaa rannalla ja muuallakin niin kovin montaa nuorison edustajaa ei näy"

      Noh, jokunen silloin tällöin, mutta ei ruuhkaksi. Laakson ostarissa on mukavia baareja eri makuihin: on irlantilaistyyppisiä, monikansallisia ja yksi perushärmäläinenkin: Pappatunturibaari, jossa voi kuunnella karaokea, jos korvat kestävät.

    • don-carlos

      Meillä canarioksilla on paljon henkisiä harrastuksia monikansallisessa ympäristössä. Keskustelen mielelläni latinaksi ystävieni kanssa rantabaareissa. Osa meistä tykkää puhua myös maailmankielillä kuten harvinaiseksi käyneellä esperantolla. Meillä onnistuu juomien tilaaminen myös assemblerilla ja visual basicilla.

      • vappuaatto

        Mitä tarkoittaa canarios?


    • Laatalada

      Las Palmas,eikä jaksa perustella tulee kuitenkin kinaa..heh-.

      • aadalmiina

        samaa mieltä las palmas aina olen käynyt vuodesta 1968 ja aina menen uudelleen ranta upea ruoka halpaa syyskuussa taas pariksi kuukaudeksi


    • Juurikotiutunut

      Aloittaja on saanut paljon vastauksia ja vinkkejä. Itselläni on kokemusta Gran Kanariasta ja Teneriffalta. Näiden kokemusten perusteella lisäisin edellä oleviin vinkkeihin, että jos olet matkalla viikon, kaikki pienetkin paikat käyvät (esim. Puerto Rico, Mogan, Arquinequi), viikossa olet kävellyt kadut edestakaisin, tunnet ne kuin omat taskusi, mutta et ole ehkä vielä pitkästynyt maisemiin.

      Mutta jos olet reissussa pidemmän aikaa joko useamman viikon tai kuukausia, valitse isompi paikkakunta. Varsinaisia nähtävyyksiä (perinteisessä merkityksessä) löydät kaupungeista (Las Palmas, Puerto de la Cruz), joilla on menneisyys ja kulttuuria. Molemmissa on paljon vanhoja rakennuksia, pieniä katuja, viehättäviä rakennuksia ja puistoja. Ja ystävällisiä ihmisiä. Turistipaikoissa kuten Ingles ja Americas, on kyllä hyviä auringonottomahdollisuuksia, mutta ei varsinaisia kovin kummoisia nähtävyyksiä.

      Hintatasoltaan turistipaikkakunnat ovat kalliimpia kuin esim. edellä mainitut kaksi kaupunkia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe