Henna-innon suitsiminen yleuutisissa

CeeBee

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • allekirjoitanadressin

      Hienoo! Lisää julkisuutta henna-hölmöilylle ja valtuusto vastuuseen ettei sitä hullutusta enää jatketa pätkääkää.
      Kenen puupääidea koko henna on????

      • ESS-jättää-kertomatta

        ESS sensuroi kaikki Hennahölmöilyt, koska lehti kyttää mainoksia Konimattilasta ja liehittelee minkä ilkeää. Ja ilkeää, viis lukijoista ja orimattilalaisista.


    • Hieno_homma

      Hyvä että asia saa julkisuutta ja olenkin varma että koko Henna hanke laitetaan " toistaiseksi hyllylle" jonne se myös joutaa jäädä.

    • Suunnitteluväelle_kenkää

      UUTINEN PÄIVÄTTY 26.7.2013 , siis kohta 2 vuotta vanha uutinen.

      Hennan tonttikauppa käynnistyy jo ensi vuonna

      Orimattilan Hennan aluetta kaavoitetaan täydellä tohinalla. Tavoite on luoda parikymmenen tuhannen asukkaan kaupunki. Projektipäällikkö maalailee maisemaan päiväkodin, koulun ja bulevardin ja uskoo, että vuoteen 2016 Hennaan on linnoittautunut myös ensimmäinen lähikauppa rautatieaseman myötä.

      Orimattilan Hennan alueen kaavoitus on täydessä vauhdissa. Tontit on tarkoitus laittaa myyntiin jo ensi kesänä. Kaupunki uskoo, että uusi asuinalue voisi jopa tuplata asukasmäärän.

      Tavoitteena on luoda kahden neliökilometrin alueelle noin 15 000-20 000 asukkaan kasvualue. Houkuttelevuuden luomiseksi liikenneyhteydet on kuitenkin saatava kuntoon. Junayhteyden Lahteen ja Helsinkiin pitäisi olla käytössä vuonna 2016.

      - Siinä vaiheessa, kun juna on ruvennut ensimmäisen kerran pysähtymään vuonna 2016, niin mielenkiinto tätä aluetta kohtaan on lisääntynyt huomattavasti. Tavoitteena on tasainen kasvu, jotta palvelut pysyvät kehityksen mukana eikä tule sellainen rakennustyömaa-fiilis. Tuhatkunta asukasta vuodessa on sellainen määrä, jolla tämänkaltainen alue pystyy kasvamaan, sanoo projektipäällikkö Jouko Kunnas.

      Kunnas uskoo, että ensimmäinen lähikauppa Hennaan saadaan junapysäkin kanssa samalla aikataululla.

      Ilman, että on yhtään uutta asukasta, niin täällä on jo tuhatkunta potentiaalista käyttäjää lähialueella ja siihen päälle junamatkustajat tästä ympäriltä. Silloin ollaan jo sellaisissa lukemissa, että ketjuja alkaa Henna kiinnostamaan. Ensimmäinen lähikauppa saadaan samoihin aikoihin, kun juna alkaa tässä pysähtyä.

      Kunnas toivoo, että vuoden 2020 jälkeen Hennassa on koulut, pyörätiet ja bulevardi.

      - Kaikkien talojen tulisi olla kävelymatkan päässä asemalta, Kunnas kertoo.


      Sellainen oli siis uutinen liki 2 vuoden takaa ja mitään ei ole tapahtunut, tontteja ei ole myyty, juna ei tule pysähtymään vuonna 2016, eikä kukaan laita kauppaa Hennaan - Ei koskaan!
      Ja vuoden 2020 jälkeen Hennassa on muka koulut, pyörätiet ja bulevardi.

      Kyllä on järjettömiä kuvitelmia, ilman minkäänlaista näkemystä siitä että kuka rahoittaa hankkeen, mistä asukkaat tulevat, mistä työpaikat .... Kun tällaista kaupunginosaa jonnekin alkaaa suunnitella, niin aivan ensimmäiseksi olisi selvitettävä suunnitelman realistisuus.

      • hennahorna

        Täysin samaa mieltä edellisen näkemyksen kanssa. Hyvin sanottu ja löydetty vanhoja satuja esille.
        Orimattilan kaupungintalolla pitää antaa kenkää virkamiehille jotka ovat hennajutussa tavalla tai toisella mukana.
        Onneksi Tuomala äkkäsi lähteä pois teknisenjohtajan virasta, kun tajusi hennan hölmöyden. Helvatun hyvä jätkä muuten. Olisi edes hitunen muilla virkamiehillä samaa piirrettä ja järkeä.
        En ole ymmärtänyt mitä se elinkeinojohtajakin siellä elvistelee kun Ladek hoitaa samoja hommia?


      • Kyllä_kyllä
        hennahorna kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä edellisen näkemyksen kanssa. Hyvin sanottu ja löydetty vanhoja satuja esille.
        Orimattilan kaupungintalolla pitää antaa kenkää virkamiehille jotka ovat hennajutussa tavalla tai toisella mukana.
        Onneksi Tuomala äkkäsi lähteä pois teknisenjohtajan virasta, kun tajusi hennan hölmöyden. Helvatun hyvä jätkä muuten. Olisi edes hitunen muilla virkamiehillä samaa piirrettä ja järkeä.
        En ole ymmärtänyt mitä se elinkeinojohtajakin siellä elvistelee kun Ladek hoitaa samoja hommia?

        Tuomalakin näyttää laittaneen nimensä tuohon kuntalaisaloitteeseen, samoin kun jo eläkkeelle siirtynyt Erkki Kivinen, vaikka Henna hanke ei Kiviseen liitykään, niin kuitenkin on Erkki sen verran JÄMPTI Mies että nimensä aloitteeseen on laittanut.
        Sieltä kaupungintalolta saisi antaa kenkää varmaan puolelle viranhaltijoista ?


      • kenkääkuprulle

        Hyvä Tuomala ja Kivinen kun ovat allekirjoittaneet kuntalaisaloitteen. Siinä on selkärankaisia miehiä, jotka tekevät mitä sanovatkin. ja eivät luikertele niin kuin moni siellä kaupungintalolla.

        Artjärven entinen kunnanjohtaja ja se hankeasiamies, mitä ne tyypit tekee? korkeeta palkkaa vaa repivät mitään tekemättä. On hullua touhua.


      • Viatonvirkamies

        Virkamiehissä ei ole vikaa. Toteuttavat vain hullujen päättäjien visioita. Niile fudut seuraavissa vaaleissa. Sossut ja kokoomus hörhöt.


      • Teevee

        http://www.hennaan.fi/hankkeen-vaiheet
        "Hennan kehittämistä varten kaupunki teki vuonna 2007 yhteistyösopimuksen SRV Yhtiöiden kanssa. Tähtäimessä oli, että kaupunki ostaa maat, kaavoittaa ne ja rakentaa kunnallistekniikan. SRV ostaa tontit ja rakentaa asunnot, palvelurakennukset ja yrityskiinteistöt." Montakos tonttia se SRV on tuolta nyt ostanut?

        "Yhteistyösopimuksen solmimisen jälkeen suunniteltiin Tuuliharjan voimakasta kehittämistä. Suunnitelmissa oli kauppakeskuksia ja taustalla islantilaista rahaa, mutta nämä suunnitelmat osoittautuivat talouden aallokoissa lyhytikäisiksi." Nythän talous onkin "hyvässä jamassa". Rahoittajia tuonne Hennaan tulee kai Venäjältä, Saudi-Arabiasta. Jollei peräti Etelänavalta. Toisaalta ihmettelen että mihin noita islantilaisia sijoittajia olisi tarvittu. Orimattilalla kun on niitä miljoonia omasta takaa. Antaa köyhien islantilaisten pitää rahansa!

        http://www.oiko.phnet.fi/artikkelit/20070114-HeSa-Orimattila-Hennan-asema.html
        Onhan tuonne ideoitu aikoinaan mm. radan päälle rakennettavaa jättimäistä liikekeskusta. Kas kummaa kun ei Veljekset Keskisiä kiinnostanut. Taisi Keskisen Vesakin olla huuli pyöreänä kun kuuli asiasta.


    • LASKELMIA

      Voisko joku antaa vihjeen ylen MOT-ohjelmaan, että saataisiin julki nuo Riitta Lonkan ja Susanna Särkisen peräänkuuluttamat laskelmat Hennasta!
      Miksi kaupungin virkamiehet ja Hennan puolesta tuulettavat poliitikot eivät laita faktoja luettavaksemme paikallisiin lehtiin. On aika mautonta lukea heidän twiittejään, jossa mollataan toisin ajattelevia.
      SIISPÄ LUKUJA ESIIN;
      Mitä maksaa voimalinja siirto, vallitusten tekeminen, aseman rakentaminen, teiden tekeminen, vesi- ja viemärilinjojen vetäminen jne?
      ENTÄ, mitä niiden kunnossapito tulee maksamaan meille kuntalaisille?
      ELI PALJONKO MEIDÄN KUNTALAISTEN VESIMAKSUT NOUSEVAT, PALJONKO KIINTEISTÖVEROA JA VEROÄYRIÄ PITÄÄ NOSTAA, JOS KAIKKI VARAMME SIJOITETAAN HENNAAN??? Ei Hennaa rakenneta pelkästään kaupungin päättäjien vihjaamilla avustuksilla, sillä ymmärrykseni mukaan; jos kaupunki saa jotain "ilmaista rahaa", avustusta, niin sen on itse sijoitettava siihen saman verran.
      Henna projektivastaavilla nämä laskelmat pitää olla, mutta miksi niiden julkituominen on niin vaikeaa?????????????????

    • tvmaailmaan

      A-studio parempi. Erikoistunut poliitikkojen hiostamiseen ja tekee tarkasti taustatyöt!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe