Ok perintä

perintä

Todella ärhäkkää perintää yhtiöllä.
Meille tuli muikkari epähuomiossa auki jääneestä sähköpostiin tulleesta laskusta.

Maksoimme laskun heti, laskulla oli 7pv maksuaikaa ja sen saadessamme (pe) oli laskun eräpäivä jo seuraavana maanantaina.

Maksoimme laskun välittömästi viikonlopun aikana. Kuitenkin jo tiistaina perintäyhtiö oli laittanut meille muikkarista perintäkirjeen, jossa velkoivat maksetusta laskusta perintäkuluja yli 90e. Mielestäni todella törkeää toimintaa, yritetään "huijaten" saada lasku perintään laittamalla laskulle minimiaika 7pv ja toimittamalle lasku 2-luokassa jolloin asiakkaalla ei ole aikaa reagoida. Erikoista, ettei kuluttajavirasto puutu tälläiseen toimintaan.

Laitoimme kyseiselle roskayhtiölle laskun aiheettomasta selvitystyöstä. Jouduimme tekemään aiheetonta selvitystyötä todetaksemme, että lasku on maksettu jo pari päivää ennen kuin perintäyhtiö on perintäkirjettä lähettänyt. Suosittelen kaikkia muitakin tämän perintäyhtiön ahdistelemaksi tulleita pitämään kiinni oikeuksistaan ja perimään selvitystöistä aiheutuneet kulut. Me laitamme laskun perintään, jos Ok perinnältä ei tule suoritusta.

11

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1912e

      Normaalia luuserin jorinaa. Perintälaskussa on aina 14 pv:n maksuaika. Laita myös laskua presidentille kun sinulla on mahdollisuus käydä äänestämässä ja siitä tulee sulle kuluja. Älä jumankauta ota lainoja jos et niitä pysty eräpäivänä maksamaan

      • kouluttaja-n1

        Kuules apinanpoikanen. Mulla on rahaa maksaa laskut mennen tullen, näitä laskuja tulee mailiin tavarantoimittajalta useita viikottain niin jokin saattaa eksyä roskapostisuodattimeen gmailissa. Kaikilla ei ilmeisesti ole e-laskua tarjota. Kiitos ja kuulemiin.


      • Pilkku-paavali
        kouluttaja-n1 kirjoitti:

        Kuules apinanpoikanen. Mulla on rahaa maksaa laskut mennen tullen, näitä laskuja tulee mailiin tavarantoimittajalta useita viikottain niin jokin saattaa eksyä roskapostisuodattimeen gmailissa. Kaikilla ei ilmeisesti ole e-laskua tarjota. Kiitos ja kuulemiin.

        Kuules itse maha-apina , on selvää, että sinulla on varaa maksaa laskut mennen tullen , sen vuoksihan ne ovat aikanaan perintään menneetkin . Sinua pienemmät apinat osaavat hoitaa laskunsa , koska he ovat perillä siitä , mitä ovat ostaneet , mutta eihän maha-apina voi sellaista ymmärtää , kun hänelle tulee useita laskuja viikossa .


    • thurkulainen

      Asiaa , kyseessä on roska-asiakas , kaikkien lainanantaijien painajainen , joka valittaa , vaikka ei osaa maksaa laskujaan . "epähuomiossa auki jääneestä sähköpostiin tulleesta laskusta" = hahhaaahaaa

      • lättylätisee1

        Buahahaa, taisi osua asian ytimeen. Osu ja oppos! Se rakki ulahtaa johon kalikka kolohtaa! Urpo.


    • Konkurssi

      Olisiko perintätoimisto olettanut sinun menevän halpaan ja kiltisti maksavan 90€ Ilmeisesti !

    • bni9yi6j9ikj
      • kaikkeayrittävät

        Mahtaa olla kyse tosi isosta laskusta. Perintäkuluja saa olla enintään 50 eur (yli 1000 euron saatava) ja tämän lisäksi 5 eur muikkarista ja jotain viivästyskorkoja. Kuluttajaviranomaisten sivuilla on lomake jolla voi valittaa aiheettomasta perinnästä.


    • jossuuu1

      joo ja paskapulju laittaa ärhäkkäästi maksuhäiriö merkinnän myös. penniäkään en enää noille maksa.

    • JamesJones

      Jos olet joutunut elämässäsi ottamaan pikavippiä niin silloin olet ollut joko todella tietämätön tai ajattelematon. Nopeita helppoja ratkaisuja raha-asioihin ei valitettavasti ole. Hyvä nyrkkisääntö ON OLLA OTTAMATTA MITÄÄN MUUTA KUIN ASUNTOLAINAA. KOSKAAN. Jos rahasi eivät riitä johonkin ostokseen, niin silloin sinun pitää joko hankkia parempi työpaikka tai sitten tinkiä kulutustottumuksista. Mutta on toki kolmaskin vaihtoehto:

      Jos haluaa pidemmän päälle tienata ilman että joutuu olemaan jonkun ankean tyypin orjana (töissä), niin suosittelen että perustat esimerkiksi nettikaupan, esimerkiksi kuten tuolla on neuvottu yksi tapa aloittaa Aasiasta tavaran myynti kotoa käsin ilman paljoa rahaa ja ilman yrittäjäksi ryhtymisen valtion kummitusjunaa: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13563775

    • NäinOasiakasAinaOikeassa

      Näistä pitää ja aina ilmoittaa, etenkin suomi24 tavoittaa kansalaiset jotta kyseinen firma ei touhullaan leveile.... vai?

      Ei mootako positiivinen trollaus , prkl-tyrityksen nimi esiin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe