Äärioikeiston nousu pohjoismaissa..

Racist_T

Onko kyseessä natsien nousuun verrattava ilmiö?
Ulkomaalaisten kommentti suomalaisita nuorista "They are so stupid, they hate foreginers, drink like pigs and are violent"
Muistattehan, kuinka natsit nousivat valtaan ensi kerran kun äänestätte persuja.

26

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Qpla

      EVVK. Rajat on auki molempiin suuntiin, joten ei muuta kuin näkemiin ja kiitos käynnistä.

      • Yksinkertainen21

        Niin, minun lapseni ovat viettäneet vaihto-oppilasvuotensa Meksikossa, toinen Kanadassa, pitävät kovasti "uusista kotimaistaan" ja ihailevat montaa asiaa siellä, monikulttuurisuutta, rentoutta ja ilmastoa, mutta tulivat molemmat takaisin Suomeen ja tykkäävät elää täällä. Kumpikin toivottaa maahanmuuttajat tervetulleiksi, puhuvat mielellään englantia ja espanjaa suomeen tulleiden maahanmuuttajaystäviensä kanssa ja koittavat auttaa sopeutumisessa. Kumpikin on sitä mieltä että Suomi on hyvä maa elää, meillä saa olla erilainen joutumatta kenekään hampaisiin. Ei ole sellaista köyhyyttä tai väkivaltaa kuin esimerkiksi Meksikossa. Jokaisella on mahdollisuus ilmaiseen opiskeluun. En ymmärrä edes mistä aloittaja puhuu.


    • suomalinenonjuntti

      Ei suomalinen halua olla mikään sivistynyt Eurooppalainen saati sitten joku hippi maailmankansalainen tai takoa päähän sivistystä. Keskiolut, persepanot, AamuTv, Pasila, Yle1, Teletapit, PersutTM, halvat vaatteet. Kyllä suomalainen on luotu maalaiseksi ja raatajaksi ja työväenpuolueen orjaksi ja halvaksi työvoimaksi. Kalliiden verojen maksajaksi. Mitä vittua me muista kulttuureista välitettäisiin kun meillä on Ruissalo ja Helsingin kaunis keskusta spurguineen!

      • taistoloinen

        Huvittaa näiden kulttuurikommarien kuvitelma siitä että ULKOMAILLA on kaikki hirveän sivistyneitä ja muutenkin erinomaisia kaikessa. Huomaa ettei olla paljon Helsinkiä kauempana käyty vaan elämän eksoottisin kokemus on joku shoppailumatka Kamppiin.
        LOLOLOZZZLZOZLOLOL

        Samaan aikaan kun kulttuurikommari "kokee elämyksiä" jossain homokahvilassa kahden korttelin päässä kotoaan, on joku "maalaisjuntti" Teuvo Hakkarainen Hondurasissa tekemässä binestä ja panemassa paikallisia naisia.
        LOLOLOLLZZLZLZZOZLOLOZZZLOLOL

        Jos on oikeasti asunut jonkun aikaa vaikkapa Ranskassa tietää, että Pariisissa on muutama kymmenen juoppoa jotka muodostavat Ranskan "sivistyneistön" ja loppuosa kansasta on joko muslimeita tai ihan helvetinmoisia paskalta haisevia juntteja, mutta eihän kulttuurikommari tätäkään tiedä kun siitä ei mainita missään turistiesitteissä.
        LOLOLOSLSOZLZZOZLOLOSDCDLOLOL

        Pirkko Saisio LOLOLOLZXLSKDOKCDFLOLOL


    • tuskatappaja

      Minä nautin tästä.

    • Olvi_FinlanD

      Isänmaallisinta on aina pyllistää itänaapuriinpäin kun ottaa rektaaliin mallasta
      Muistaa nyt poijjaat että venläinen on RYSSÄ. Ruotsalinen on homo ja minä olen KAUNIS!
      Tummassa yössä huhki kaasukammariin vievien jono, harmaasta massasta eteeni pilkistivät pinkit alusvaatteet. Kuuluivat varmaan sille Virolaiselle huoralle, kukaan itseäänkunnioittava AITO suominainen ei moisia femina-pökäleitä jalkaan sujauttaisi! Vähän alkoi jo isänmaallisesti ottaa eteen löntystelyä seuratessa. Tulin räjähtäen housuuni kun viimeinenkin juutalainen jouti kaasukammarin hoiviin. Kaasut pääsivät . ”Somalit kun vielä tuonne lahdattaisiin, niin olisi taas maailma parempi paikka!” Huokaisin kyllästyneesti Majuri Jamesin läsnä ollessa. ”Älä huoli, ei Roomaakaan rakennettu yhdessä päivässä!”Kertoi päättäväisenä majuri james. Tyhjensi olutpullonsa omenapuun juurelle , tarrasi kiinni perseestäni ja kantoi minut intohimoisesti vanhaan suomaliseen hevostalliin. Kyllä se on tytöt sellainen juttu, että kun raavaat miehet naivat niin ei siinä naisia kaivata!

    • Olvi_Finland

      Minä harrastan tätä ja mieluiten yksin.
      Blörbs blörbs blörbs blörbs blörbs blörbs blööörbs blörbs blörbs blörbs blörbs !

    • Kalevala_raamattu

      Huvittaa näiden persujen kuvitelma siitä että SUOMESSA on kaikki hirveän sivistyneitä ja muutenkin erinomaisia kaikessa. Huomaa ettei olla paljon Helsinkiä kauempana käyty vaan elämän eksoottisin kokemus on joku seksimatka Thaimaahan.
      LOLOLOZZZLZOZLOLOL
      Samaan aikaan kun perussuomalainen "kokee kulttuurielämyksiä" jossain Manilassa kahden thaikkuhoron kanssa hotellihuoneessa,, on joku yleisesti halveksuttu"suomijuntti" Teuvo Hakkarainen Hondurasissa tekemässä sitä, mitä suomalaiset kotimaassaankin/ulkomailla tekevät eli juopottelemassa ja panemassa paikallisia naisia. Suomalisten luonne ja tavat ovat kaukana tunnettuja!
      LOLOLOLLZZLZLZZOZLOLOZZZLOLOL
      Jos on oikeasti asunut jonkun aikaa vaikkapa ulkomailla tietää, että Joka paikassa kyllä tiedetään ja tunnetaan suomalaiset juopottelevina, kaljamahaisina juntteina jotka parin oluen jälkeen voivat vaikka tappaa. Italian mafiakin on pientä tämän rinnalla. Ja loppuosa kansasta on joko muslimeita tai ihan helvetinmoisia paskalta haisevia juntteja, mutta eihän persu tätäkään tiedä kun siitä ei mainita missään Suuressa Kalevalassa
      LOLOLOSLSOZLZZOZLOLOSDCDLOLOL
      LOLOLOLZXLSKDOKCDFLOLOL

    • Majuri_James

      kun lurn kalevalaa niin saan siitä voimaa ja rohkeutta. suurin unelmani on katsoa poikaosaston marssimista ilman kiusallista erektiota ja ilman viiden kilon punnusta. aamulla syön taas kaurapuuroa voisilmän kera ja palan painikkeeksi otan pullon urho olutta. tämän jälkeen tyhjennän paskaämpärin omenapuun juurelle ja sitten olenkin valmis seksiin. se on semmonen juttu että kun miehet nai niin siinä ei naisia tarvita

    • Africa-man

      Finland is a great country. Women are easy, nice sosiaaliturva. I’m a tall black guy and I love Finland. And finland loves me back. I’m good looking, intelligent, study in a University, got an uni degree, I also have a bick-cock so I’m all well –endowed ;)
      But before writing this text I widened my shitbucket in front of an apple tree. I was ready to have some crazy-ass sex ! You know girls, when men fuck, there is no need for women. That’s what my boyfriend said last night. Blörbs blörbs blörbs blörbs blörbs blörbs!

    • L_Landelta

      Suomi nainen: Lihava, tyhmä atn.
      Suomi mies: Lihava, ruma atm.
      Räyh räyh räyh!

      Paska on paskaa ja paskassa paska pyörii.

    • Holo-Höpönen

      Buaaaaah, nimimerkkillä Kalevala_raamattu ottaa todella koville oman viiteryhmänsä eli omanhyväisten nilkkiliberaalien vaalitappio. Ahhhh......sweet.....tästä minän nautin, sääli on sairautta.

    • Källi-Eino

      "Suomi nainen: Lihava, tyhmä atn.
      Suomi mies: Lihava, ruma atm."

      Kerro ihmeessä lisää itsestäsi, olethan suomalainen!

      "Joka paikassa kyllä tiedetään ja tunnetaan suomalaiset juopottelevina, kaljamahaisina juntteina jotka parin oluen jälkeen voivat vaikka tappaa."

      Montako olet jo ehtinyt tappaa? Kerro ihmeessä lisää itsestäsi, olethan suomalainen!

      • areydflöplgörae

        Eiköhän me suomalaiset olla juoppoudessa pelkkiä nöösipoikia esim. irlantilaisiin verrattuna?
        Jostain Valko-Venäjästä puhumatta.


    • Finland_as_anSexperience

      Whoah shit, man.

      Women are easy to fuck but there's no coming back.

      Yet, while I'm still at it I'm gonna fuck all easy blonde finnish women as much as I can . it is a very nice thing. I'm a big black guy. Finnish women love me. And I love them back. Their fiancées do not know about this. My cock sure knows!

    • Japanese_Sensei

      Finnish men drink like pigs, act like pigs, fuck like pigs and eat like pigs. They also look like pigs.

      Finnish women look like men, drink like men, act like men, fuck like men, and eat like men. They also look like men.

      Finland is well known as a Shitpit all around the world.

    • Former_relationship

      ...With a finnish man.

      Never again!

      Poor self-image, very jealous, very violent when drunk. very dangerous. Wach out finnish men everybody out there!

      -Russian woman.

      • källitrolli

        Aivan! Olet oikeassa!


    • huolestuttavaaon

      "Äärioikeiston nousu pohjoismaissa.."

      Joo.. Stubbin, Lepomäen ja Kosken kokoomus on äärioikeistolainen puolue, jonka ohjelmassa sosiaalirasimilla on tärkeä sija.

      • uppela

        Äärioikeistoa ja todellista rasismia tuo sosiaalirasismi.


    • Tiina_Kannelkorva

      UUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

      Surprise butt-sex!

    • Karmetta

      Kuka saatanan mielisairas tää Tiina oikein on? Häiriköi useilla palstoilla tuolla rääkymisellään... ties mikä avohoito-potilas tuokin on..

      Ärsyttää.

    • Tiinan_panokamu

      Tiina on häiriintynyt yh, joka selvisi pitkästä parisuhteesta perussuomalaisen kanssa. Tällä palstalla hän käsittelee takaumiaan henkisitä haavoistaan. Sukijalihas hänellä on kumman löysä.

      • lfösazvzvaga

        Persepano on isänmaallista ilman muuta.


    • Rawoha

      "Onko kyseessä natsien nousuun verrattava ilmiö?"

      Toivottavasti.

    • thegimp

      Miksi natseista puhutaan aina "äärioikeistona"? Kyseinen aate on poliittisella kartalla aikalailla keskellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4230
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4142
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      611
      3927
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      20
      2755
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2485
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2074
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2072
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      191
      1970
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1629
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe