Riihimäen paikallisliikenne ?

utelen

Tässä näin uudehkona riihimäkeläisenä ihmetellyt, kun asemalta kyllä busseja tulee ja menee eri puolille kaupunkia, mutta oikeastaan koskaan niissä ei näy ainuttakaan matkustajaa. (Tai ainakin todella harvoin).

Että osaakos joku kaupunkilainen/asiasta tietävä kertoa, että mikä tämän kaupungin paikallisliikenteessä oikein on vikana, kun ilmeisesti sitä ei kukaan halua käyttää.

16

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjaaöfkjföfj

      hinta, ja se että joistain paikoista joutuu jo niin pitkän matkan kävelemään lähimmälle pysäkille et samalla kävelee loppumatkankin menemättä bussiin.
      toki joskus bussia tulee käytettyä, mut harvemmin asemalle asti tulee mentyä, vaan jään jo keskustassa pois, ja sieltä myös bussiin nousen kun kotiin päin matkustan.

    • bussissa

      Bussit sopii huonosti ainakin minun työaikoihin. Joskus käytän,mutta jos menen niillä töihin niin aina myöhästyy.Kotiinpäin sitten voisi mennäkin,mutta kun on se oma kulkupeli siellä työpaikan pihalla. Joskus olen kysellyt bussifirmasta tätä aikatauluasiaa, mutta ovat kuulemma suunnitelleet juna-aikatauluihin sopiviksi.

      • Wal-king

        Miten ovat suunnitelleet juna-aikatauluihin sopiviksi? Kun Helsingin taajamajunat iltapäivällä saapuvat, niin bussi on mennyt. Aamulla kun pitäisi päästä junaan kuuden jälkeen, niin ekat bussit tulee aseman suunnasta vastaan. Muistan että paikallisliikennettä piti (viime vuonnako se oli?) järkiperäistää. Hinta on toinen, se pitäisi saada jotenkin yhdistettyä junalippuun, ehkä sitten saisi matkustajiakin ja vuorot ainakin vähemmän tappiollisiksi.


    • weweff

      Tässä kaupungissa ei olekkaan muuta kuin vikaa.

    • erkki3

      Sitten kun joku vielä selvittää sen mysteerisen PALVELULINJAN eli milloin kulkee ja mihin ja mitä maksaa. Vai onko suurikin salaisuus, ei ainakaan tiedoteta

      • löytyy

        Googlaa netistä Ventoniemi. Niiden sivulta Riihimäen paikallisliikenne. Sieltä löytyy myös palvelulinjan aikataulu. Joka syksy jaetaan koteihin myös aikataulukirja, josta löytyy kaikki. Ja hintahan on sama, eli oisko nykyään 3,30 €.


      • tietoa_RiksuBusseista

        Palvelulinja on ihan samaa liikennettä kuin muukin paikallisliikenne. Siinä kelpaa vaan pari muutakin lippua kuin "normaaleissa" vuoroissa ja se pyritään aina ajamaan matalalattiabussilla jotta hankalasti liikkuvatkin voivat tulla kyytiin. Aikatauluissa voi olla hieman enemmän joustovaraa em. syystä.

        Aikataulut on nykyään jo saatu samaan vihkoon kuin muutkin linjat. Vihkoa voi kysyä kuljettajalta, autossa yleensä niitä on.

        Tuosta linjojen salaisuutena pitämisestä voi tiedustella Riihimäen kaupungilta. Jostain syystä kaupunkia ei kiinnosta markkinoida paikallisliikennettä tehokkaasti. Liikennöitsijän intressissähän se ei ole, kun kaupunki maksaa kilpailutetun hinnan joka tapauksessa.

        Veronmaksajien intressissä olisi saada enemmän matkustajia. Tätä ei kaupungin toimijat tunnu tajuavan.

        Matkalippuhinnoista; tuo 3.30€ on kertalippu. Kuukauden rajattoman matkustamisen Riihimäen alueella saa muistaakseni 46,70€ (kuitenkin alle 50€) hinnalla.

        Aikataulut: http://www.ventoniemi.fi/aikataulut/uusi/ Listan alapäässä on Riihimäen paikallisliiikenne ml. Palvelulinja.


      • olenkäyttänyt

        Aika loistava on myös seutulippu. Se maksaa 65 euroa, ja sillä saa ajaa 30 päivän ajan niin paljon kuin sielu sietää Riihimäen, Hyvinkään, Hausjärven, Lopen ja Mäntsälän alueella sekä pitkän matkan autoissa että paikallisliikenteessä.


      • hausjärveläinen

        Jos ja kun tapahtuu niin, että Hausjärvi liitetään Riihimäkeen, liitetäänkö myös paikallisliikenne Hausjärvelle asti, niinhän se pitäisi tietenkin olla, vai kuinka? Eläkeläinen ei tarvitse seutulippua muutamaa kauppareissua varten .


      • Akkp

        Verovaroin Ventoniemi kuljettaa tyhjiä penkkejä, kokoomus valtuustossa takuu miehenä.


    • 12121212

      Riihimäellä bussivuorot ajetaan tyhjillä busseilla. Hahah hahhahhahaaaa:::::) Miksi?

      • Aivanmahtavaakk

        Miksi kysyt aloittajan kysymyksen uudelleen? Miksi?


      • 12121212
        Aivanmahtavaakk kirjoitti:

        Miksi kysyt aloittajan kysymyksen uudelleen? Miksi?

        Siksi koska odotan siihen vastausta! Ihan siksi! HAHAHAAHAA :))))))))))


      • aivanmmajshhfu
        12121212 kirjoitti:

        Siksi koska odotan siihen vastausta! Ihan siksi! HAHAHAAHAA :))))))))))

        Okei.


    • 19ynnä5

      Ei käyttäminen halusta kiinni olisi, mutta aikataulut on suunniteltu ehkä koululaisille, tms. Lähden duuniin ennen aamukuutta, ja palaan n. 12 tuntia myöhemmin. Paikallisbussit eivät silloin kulje.

    • RiksuRock88

      Varmaan palkitsevaa työtä ajella tyhjää Ventoniemen bussia päivät pitkät. Varmaan on kavereiden kanssa kilpailut kahvitiloissa, että kuka saa ensimmäisen matkustajan. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe