Rekryfirmojen työnhaun epäviralliset aakkoset

nimenionmerkillinen

Näin oma ymmärrykseni, ja menettelyni, jota suosittelen myös muille.
Rekrytointiyritysten sivustoilla täyttää:
vain etu ja sukunimi. Jos kysytään eri laatikossa keskinimi, toistetaan etunimi
syntymäajan kohdalle 01.01. vuosiluku. tarkemman ajan voi kertoa jos kutsuvat nyt ylipäätään edes haastatteluun.
jos työkokemuksia useita, niin laittaa laatikoihin esim työnantaja? ---useita ks. ansioluettelo, tehtävä? --ks ansioiluettelo, aika ? valmistumisesta eilispäivään tai vaikka 01.01. täysikäisyyden vuosi. tarkemmat näkevät sitten kyllä ansioluettelotiedostossa.
sama koulutuksien suhteen. ks. ansioluettelo ja
sitten teette word padilla tai muistiolla ansioluettelon, jota liitätte kohdassa liitteet.
kun kysytään kiinnostuskohteita, klikatkaa kaikki, tai jos menee klikkaamatta mitään, jättäkää klikkaamatta. kaikki hakemukset käsittelee kuitenkin joku, joten turha luulla ettei se päätyisi käsiteltäväksi jos ei klikkaa. tärkeintä on täyttää hakemus nopeasti ja suurpiirteisin tiedoin. ettehän te tiedä millaislle identiteettitehtailijalle täyttämänne tiedot päätyy jos oikein piruja maalataan seinille.
kun pyydetään lataamaan kuva, teette paint ohjelmalla valkoisen taulun, nimeätte vaikka kuva x. ja lataatte sen sinne.
ajatelkaa toisin päin: MILLAINE TORVI, laittaa valokuvan kasvoista, syntymäajan, koko työhistorian, asuinosoitteen ja koko nimen sähköpostilla jonnekin "HR läpäläpälää" joka ei kokemusteni mukaan 95 % varmuudella edes ota yhteyttä. tietojen perilletulostakin kuittaa robootti.

6

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työllistynyt

      No minä lähetin kuvallisen CV:ni ja juuri kyseistä työpaikkailmoitusta varten muokatun hakemuksen rekryfirmaan. Soitinkin vielä ennen sen lähettämistä. Jo samana päivänä konsultti soitt takaisini ja pyysi haastatteluun. Viikko siitä olin jo tulevan esimieheni haastateltavana ja viikko siitä pistettiin nimet työsopimukseen.

      En minä kiellä, etteikö aloittaja voisi joissain tapauksissa oikeassa olla, mutta ainakaan ei saa töitä, jos ei yritä.

    • nimenionmerkillinen

      lisäisin vielä että katuosoitteeksi toistetaan oma kaupunki.

      "työllistynyt" nimimerkille vastaus, että olen lähettänyt kymmeniä hakemuksia aiemmin täyttämällä tunnollisesti kaikki laatikot mitä pyydettiin, eikä mitään takaisin kontaktia. Siten ei voi yleistää, että "antamalla identiteettivarkaille tsänssin" voi jopa saada töitä.
      parempi kun ei levittele turhaan tietoja. jos heillä nyt edes on oikea työtoimeksianto, niin kyllä se saa riittää että tietävät etu ja sukunimen noin iän ja työkokemukset "noin" arvioina. samoin kun rekryfirmojen itsensäkin ilmoitukset ovat tyyliin; haetaan reipasta ihmistä x kaupungissa käsillä tehtävään työhön, töitä on 0-20 tuntia, myös välillä viikonloppuisin ja iltaisin. sitten 5 riviä sepitystä rekryfirman omasta historiasta.


      kaikki työt mitä olen saanut elinkaaren aikana, on olleet suoraan yrityksen itsensä hakemia paikkoja, ei yksikään pätkätyövälityksen kautta.

    • abbr09

      sivut ei toimi, jollet ilmoita kaikkia vaadittuja tietoja vaaditussa järjestyksessä, jopa sotu usein vaaditaan, samoin koulutusten alku ja loppupäivät.

      • oiuytre213

        Koskaan, ei ole kysytty sotua, ja koskaan, en kirjoittaisi sotua, ja jos lomake ei menisi eteenpäin, niin laittaisin xx00xxx, ja sen jälkeen, jos ei menisi, niin en hakisi koko paikkaan!!
        koulutuskohtaan laitetaan 01.01.joku vuosi ja selityksen kohdalle ks ansioluettelo. ladatussa ansioluettelossa sitten suurpiirteinen wordpad lista työkokemuksesta. ei liian tarkka.näin minä toimin, myös jatkossa.


    • Ihmettelen

      Alla erään rekryfirman avoimet työpaikat ja päiväys koska laitettu hakuun työn kesto (?) työkkäriin. Kestääkö todella näin kauan että työhön löytyy tekijä vai ovatko nämä pelkkää pluffia. Kannattaako hakea vielä?

      12.04.2015 Putkiasentaja,Vantaa 3-6 kk
      30.03.2015 Putkiasentaja,Vantaa 6-12 kk
      16.03.2015 Kalankäsittelijä, Helsinki 6-12 kk
      30.03.2015 Rakennussiivooja, 2 paikkaa, Helsinki 1-3 kk
      30.03.2015 Pakkaaja, vihannestukkuun, Vantaa 3-6 kk

    • Ihmettelen

      Alla erään rekryfirman avoimet työpaikat ja päiväys koska laitettu hakuun työn kesto (?) työkkäriin. Kestääkö todella näin kauan että työhön löytyy tekijä vai ovatko nämä pelkkää pluffia. Kannattaako hakea vielä?

      12.04.2015 Putkiasentaja,Vantaa 3-6 kk, 30.03.2015 Putkiasentaja,Vantaa 6-12 kk
      16.03.2015 Kalankäsittelijä, Helsinki 6-12 kk, 30.03.2015 Rakennussiivooja, 2 paikkaa, Helsinki 1-3 kk, 30.03.2015 Pakkaaja, vihannestukkuun, Vantaa 3-6 kk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe