Tuurin autokatsastus

MarkkuAl

Onko kellään kokemuksia em. paikasta? Kuulopuheiden mukaan ylitarkkaa syynäämistä, tiedä häntä.

40

3197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MBE320CDI200

      On, erittäin asiallinen paikka. Autoni katsastettiin 48/2010/EY direktiivin mukaan ja kaikki viat arvosteltiin Trafin arvosteluperusteiden mukaan. Katsastusdirektiiviinhän ei kuulu ylitarkkaa syynäämistä eikä "nipottamista". Voin suositella!

      • Eli sulla tarkistettiin ohjauslukko, mitattiin ehjän näköiset toimivat jarrulevyt, testattiin jokaisen turvavyön kunto (nykäisylukot, lukkolaitteet, kelaantuvuus, vyön yleinen kunto), akun kiinnitys, runkonumeron täsmääminen, varoituskolmio jne...?


    • EkajaVikakerta

      En mene enään koskaan juurikin tuon syynäämisen vuoksi

    • rippuliito

      Olin menossa maahantulokatsastukseen, jolloin tylysti ilmoitettiin että kaikki paperit eivät ole kunnossa. Epäilin asiaa ja kaveri kävi kysymässä päälliköltä ko. asiaa ja sama vastaus nyrpein sanakääntein ja ilmein. Poistuin suu täynnä konsonantteja ja menin seuraavaan konttoriin jossa paperit katsottiin läpi ja ilmoitettiin että kaikki kunnossa mutta jonoa on hiukan. Mitäpä siinä muutakuin hyvillä mielin odottamaan. Asia hoitui reilussa tunnissa todella tyyllikkäästi, joten en voi suositella Tuurin Katsastusasemaa kenellekkään koskaan ja missään tilanteessa.

      • RöhnöRoope

        Tarkenna nyt vähän ole hyvä. Mikä vika papereissa oli?


      • RöhnäRoope

    • 60lukuONohi

      Maksan mielelläni 5e lisää ja käyn jatkossa muualla. Tuurin kaveri olisi ollut 60 luvulla katsastusmiesten eliittiä!

    • voihanvee

      eipä tartte munkaan enään mennä tuuriin autoa katsastamaan.

    • harmi

      Älkää ikinä menkö tähän paikkaan, En suosittele kenellekään.Nämä hylkää mitä muualla on hyväksytty muutoskatsastuksella.HITLERI ON NOUSSUT HAUDASTA.

    • Liianvaaleatakavalo

      On kokemusta joo. VÄLTÄ. Siellä löytyy sellaisiakin vikoja mistä muualla ei oo kuultukaan. Ihme syynäämistä ja pilkun viilausta. Ei mikään asiakaslähtöinen palvelu..huhhuh

    • MersetesPentsC

      Minun auto hylättiin. Korjautin ne 2 pientä vikaa. Ajoin uudestaan, hylättiin!! Löytikin 50min ettimisen jälkeen uusia vikoja. Käyvät joka h*levetin paikan autossa läpitte lähestulkoon jokaista ruuvia ja mutteria myöten. On se kumma, kun A-katsastuksessa selviää 10-15 min, niin tuurissa se on VÄHINTÄÄN 45 min. Todella paljon olen kuullut vastaavia tarinoita. Noooh, kotipaikkakunnan A-katsastukseen auton vein.. ei huomautuksia, pelkkiä kehuja vaan! Enkä edes korjauttanut niitä uusia "vikoja" joita pojat löysi tuurissa

    • aakatsastaja

      Älä selitä paskaa, juntti!!

    • MB270

      Osuko arkaan paikkaan, pilkunnu**ija?

    • 123456123456

      Ei kannata mennä!!! Ylitarkkaa syynäystä ja pikkuviasta pompahti!!!

      • Leimattava

        Joo niin on tai siis oli. Nyt on uus vetäjä konttorilla, ei ollut mikään nipottaja, vaan asiallinen ja leppoisa kaveri.


      • W-202

        Tuurissa saa ainakin asiallista ihmisläheistä ja hyvän ammattitaidon omaavaa katsastus palvelua. Kannattaa käydä täällä vaikka kauvempaakin, joka ei halua mennä suurella henkilöstö määrällä toimintaansa pyörittävien arpajaisiin.


      • Katsastus-Perus-Hanu

        Mihis tämä edellinen katsastustoiminnasta vastaava katosi?


    • Katsastus-Perus-Hanu

      Saadaan töitä Suomeen katsastajille ja korjaajille

    • RöhnöRoope

      Taitaa olla kaikkien näiden kommenttien takana yksi ja sama taho. Pohjanmaalla ollaan tunnetusti rehtejä ja kunnioitetaan kilpailijoita vai? Vai onko jo sielläkin lähi-idän meininki?

      • ttputronen

        ei mut villin lännen meininki joillain konttoreilla on


      • että_näin

        Näinpä juuri, älkää tulko meirän markille, pistämmä luun kurkkuun. Reiluja pohjalaisia?


    • jeppe4214

      Omat kokemukseni olivat ainakin hyvä, mutta näitä mustamaalaajia tuntuu riittävän.

    • kulukuri

      Pitääkin kysellä tuonalueen käytettyjen myyjiltä, että onko tuurissa katsastettu.
      Jos on, voisi kauppaakin hierasta. Jos ei niin harkitaan ja mietitään.

    • herkullinenmatula

      Pohjalaiset on aivan täysiä pellejä ylipäänsä. Luulevat olevansa jotain herrarotua, kun todellisuudessa ovat ihan savolaisten tasolla. Tietysti ylpeys ja omanarvontunne on hyvästä johonkin RAJAAN asti, mutta se muuttuu säälittäväksi kun se menee yli.

      • Pöljäläinen

        Kuulepas poju. Pohjalaiset eivät pääse ikinä Savolaisten tasolle .Savolaiset ovat kuitenkin piällysmiehiä ja - naisia.


    • leimalle

      Itsekin katsastin yhden autoistani viimekesänä tällä asemalla ihan koemielessä ja ajattelin ensin tuoda muitakin autojani tälle asemalle,mutta tulin toisiin ajatuksiin.Autoni oli uudehko kohtuukilometrein varustettu maasturi,jonka tiesin olevan kunnossa,mutta voi hyvänen aika mitä touhua täällä oli...En ole ikinä viettänyt konttorilla niin pitkää aikaa kuin silloin.Katsastaja keskeytti autoni katsastuksen useaan kertaan kertoen syyksi tarpeen mennä auttamaan toista katsastajaa.Autoani nypittiin ja syynättiin ihan mielettömän tarkkaan ja hurjan pitkään,mutta mitään ei löytynyt.Ymmärrän että jarrut ym on oltava kunnossa ja toivonkin että jos niissä on vikaa se todetaan ja kerrrotaan.Vienhän autoni juuri siksi sinne,että siellä katsotaan autoni kunto.Sitä en ymmärrä että jotkut turvavyöt esim vaativat 10min katsastusajasta ja että taka-akselistoa väännetään ja käännetään jokasuuntaan.Akselistoon olin juuri vaihtanut kaikki puslat ja tukitangot ja katsastaja kertoi että Hmmmmmm.Kylläpä tämä joustaa.....Hmmmm...Noh kait sen pitää vähän joustaakkin...Noh tämän jlk olen vienyt autoni muualle,mutta tästä uudesta porukasta joka siellä nyt tekee duunia,olen kuullut vain hyvää ja aionkin testata paikan mielenkiinnolla.Toivottavasti uusi tiimi on ammattitaitoisempi,sillä sijainti on mitä parhain ja mielelläni asioisin tuolla vastaisuudessakin :)

    • syyläperseet

      Aika homoja noin pienessä kylässä!

    • SIKAa

      "kohtuukilometrein" ja juuri KAIKKI taka-akseliston puslat ja tukitangot uusittu. Jokin tuossa yhtälössä mättää. Jos autosi on niin hyvä miksi olet em. osat vaihtanu?! Vajakkipaska hahahhah!!

      • leimalle

        Ei voi kun ihmetellä joidenkin ajatuksenjuoksua...Kohtuukilsat uudesta asti omistetussa maasturissa tarkoittaa esim sitä,että mittarissa on kohta 100tkm,ei 400tkm.Noita puslia ja niveliä nyt ei siellä ihan kauheasti ole,toki pienikin määrä joillekkin voi olla lähes mahdoton rasti...Maasturi mielestäni voi joutua välillä liikkumaan hieman vaikeammin edettävissä olosuhteissa kuin normi ha ja siksi nivelet kovilla.Lisäksi voidaan kiskoa maastossakin suurta kärryä kuormineen ym,ym.Myös,jos pyörät eivät ole ihan mallia kottikärryt,silläkin on vaikutusta moneen asiaan..Itse jos huomaan jonkin puslan tai nivelen lähestyvän loppuaan ja varsinkin tietäessäni niiden olevan alkuperäisiä,eli kaikkien olevan samanikäisiä,mielelläni vaihdan sitten kaikki kerralla ja taas ajan niiden osalta hyvän pätkää.Minua ei napaa vaihdella niitä yksitellen,mutta jokainen saa tehdä kaiken tyylillään,se ei minulle kuulu.Vielä huomautan tuolle nimim SIKAa:lle että autoni oli hyvä sen jlk kun olin nuo osat vaihtanut,enkä epäillyt hetkeäkään etteikö leimaa tulisi.Voi olla,että se olisi ollut juuri rimaa hipoen välttävä,ellen olisi niitä vaihtanut,mutta se ei ollut minulle ongelma vaan se epäammattimaisuus näillä konttorin ekan satsin katsureilla.En kehu autoani vaan ihmettelin toimintaa.Meillä perheessä on useita autoja,niin maasturia,normi henkilöautoa kuin myös harrastepelejä,ja ne kaikki olen katsastanut muualla koska konttoreita on sen verran paljon,että on ajoa sitten mihin suuntaan vain,niin lähes aina löytyy konttori ja niissä ei ole yhdessäkään poltettu aikaa tuolla tavoin.


    • HansK

      "Ajattelin tuoda muitakin autojani tälle asemalle." Olet siis joku jobbari, joka hakee löysää asemaa romuilleen. Sinunlaisiasi on nähty. Jatka rundiasi, löydät kyllä aseman, jossa kaikki kelpaa.

    • EsaVeskinen

      Ei ole kokemuksia. Tuurilla läpi.

    • Asiallistameininkiä

      Tulipas käytyä katsastamassa auto pitkästä aikaa tuurin konttorilla ja pakko myöntää että nyt siellä puhaltaa uudet tuulet ja meininki on ihan sellaista kunnollista.Ne aikasemmat hemmot jotka siellä alussa oli,olivat ihan syvältä ja mäkin ajattelin että ikinä en enään tollaseen puljuun autoani vie.Aikaa meni ja touhu oli ihan epäammattimaista.Nyt tätä paikkaa voi jo suositella ihan lämpimästi.Asioista saa aina sanoa,siitä ei saa vetää herneitä nokkaan.Itselleni tuli uusintanäyttö yhden vian vuoksi jota en tiennyt olevan,mutta olin ihan hyvillä mielin siitä että se tuolla löytyi.Asia on nyt korjattu ja autossa leima ja aion kyllä vastaisuudessakin käyttää tuon aseman palveluita ja vien perheemme kaikki autot sinne.Hyvää jatkoa heille ja toivottavasti heidän huono maineensa ei jää tämänpaikan ylle enempää leijumaan!

    • Pösökuski

      Oli asiallista toimintaa. Kävin tammikuussa katsastuksessa. Voin kokemani perusteella suositella. Nyt tunsin että katsastamassa on henkilö joka tietääkin jotain autoista. eikä työssä ollut mitään turhaa. Voin todella suositella.

    • Pösökuski

      Tänään kävin toisen auton kanssa katsastuksessa. Lisää myönteistä eilisen kirjoitukseni lisäksi. Tunne että on tekemisissä inhimillisen ihmisen kanssa
      vahvistui entisestään. On mukava käydä katsastuksessa kun saa ystävällistä ja hyvää palvelua. Kyllä rohkenee mennä.

    • VV56

      Asiallinen paikka,suosittelen.

    • Subarukuski

      Asiallista toimintaa. Aivan eri meininki kuin edellisen omistajan aikaan. Palvelu 5/5.

    • alle30

      kallis hintainen tuntuu olevan

    • kekeskinen

      Tuurilla leimat, saako keskisen kuvalla präntin?

    • fghyuu

      Sanooka nyt ihmeessä mitkä ovat ne viat joita EI SAA huomioida katsastuksessa vaikka ne olisivatkin Trafin katsastuksen perusteissa.

      Perustelkaa myös miksi näitä mainitsemianne vikoja ei tarvitse ottaa huomioon ja selittäkää miksi Trafi on ollut väärässä ottaessaan ne mukaan katsastusperusteisiin?

      • Cuppo

        Hyvä kysymys ja tätä olen myös itse miettinyt. Mutta hiljentyneestä keskusteluketjustakin näkee että turhista hylkäyksistä itkijät eivät itsekään osaa tähän vastata.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe