karhuvuoren kissa

naapuri63

Sinä joka omistat karhuvuoressa karvisenvärisen kissan, voisitko pitää kissasi kiinni, käy kuseksimassa mm. meidän pyykkeihin, jotka terassilla kuivumassa. en kehtaisi ampua sitä...

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kollikkoita

      Karhuvuoressa kuleksia useita kissoja joten kohta saattaa hävitä monta kattia ,jos ei omistajat pidä kissojaan kiinni. Törkeää antaa niiden juoksennella naapureiden pihoilla kuseksimassa.

      • jeppisjeeeeeeeee

        Jep, mut turha uhkailla ampumisilla, naurettavaa. tää ei oo kissojen vika, vaan ihmisten!


    • tiedätmitätarkoitan

      älä ammu, anna sille "herkkulihapulla"

    • kolli526

      Käviks se karvinen kuseen sun aamumuroihin ? Sitäpaitsi kissojen ampumine o kielletty Nykyisessä eläinten suojelulaissa .

      • juuriampumalla

        ei ole kiellettyä. nimenomaisesti eläinsuojeluasetus 7.6.1996/396 mainitsee (10. luku, 32 §) "kissa sekä muu vastaava pienikokoinen seura- tai harrastuseläin saadaan lopettaa, jollei sitä lopeteta eläinlääkärin toimesta asianmukaisella nukutus- tai lopetusaineella, ainoastaan ampumalla aivoihin tai käyttämällä kaasua, joka aiheuttaa välittömän tajunnan menetyksen ja kuoleman.".

        joten aseella tai vaikka sitten hiilimonoksidia (= häkä) kehiin. vanha matkalaukku kehiin, letku auton pakoputkesta laukkuun ja katti sinne sisälle. toimii, jos et halua ampua.


    • 9696985858

      Kuule vanha korppu, onko sun pakko kuivata pyykkejäs just siinä terassilla?

    • kalhuvKissaton

      Kuule, tunnenpa katin, jos on sama Karvinen(en tiedä kenen), ei se meidän pyykkeihin kuse, ei ole pyykkinarulle kiivennyt ! Oletko idiootti, helvettiäkö jätät koppas terassille ? Jos vaikka rotat temmeltää lakanoissas ja Karvinen koettaa karkoittaa? Vai onko tyhmä koira kotona, joka ei tajua jyrsiöitten päälle..? Rupees uhoo ampumisella, on vähän väärä tie, vai mitä häh????? Voi kolahtaa... Rupees pyykkäämään kuten fiksumpasi, ei kuse katti pyykkeihin eikä hypi rotat ja hiiret pihallas..!

    • vuorotyö

      Koirat paskoo kaikki tien laidat täyteen ja pennut kantaa paskat sisään, Karhuvuoressa aivan puolijauhoisia "kennelin" omistajia, kissa ei sentään räyhää yötä päivää (jos leikattu) , mut nää Fifit huutaa aina jos vaikka Varis tai Orava erehtyy lähelle, omistajat töissä tai..yh ettiis uutta Isukkia kakaroille, leikatkaa kielet koiriltanne.

    • kissatkuriin

      Kissat kuuluu pitää sisällä, ei niitä saa ulos irrallaan päästää, ne on petoja. Saa eliminoida, jos vahinkoa tekevät...ja vaikkei tekiskään.

      • haittaeläin

        irtokissa on kissan omistajalta jo lähtökohtaisesti eläinsuojelurikos. maan tai vuokraoikeuden omistajalla on oikeus luvatta alueellaan oleva kissa lopettaa, kts. metsästyslaki. eläinsuojelulaki kertoo sallitut keinot sitten kissan lopettamiseen.


    • herrasmieskissa

      Karhuvuoressa on kyllä kivan näkösiä kissoja...if sie tiiät mitä mie miin?

    • laita_loukkua

      laita loukku ja ota kiinni. jos et viitsi itse lopettaa, vie löytöeläimiin. jos omistaja ei hae sitä, lopettavat sitten. tai omistajan hakiessa sitten joutuu maksamaan kulut, joten ehkä oppii pitämään kattinsa kiinni. opettaa varmaan se rahanmeno?

    • Karhula

      Jos katti tulee meidän pihalle,niin pääsee kissojen taivaaseen alta aikayksikön. En omista kissaa itse enkä myöskään halua niitä pihalleni lintuja kyttäämään. Pitäkää kattinne omilla pihoillanne jos niitä otatte. Tärkeetä välinpitämättömyyttä eläimen hoidosta jos ei yhtään välitetä katsoa missä ne kulkee.

      • terminointinappulaa

        juu, kissat saa ruokansa muutenkin. niitä ei saa pitää vapaana eikä varsinkaan näin lintujen jne. pesimäajan alkaessa tuhoja tekemässä. meidän pihalta tappoi viime kesänä satakielen ja tuhosi sen pesän irtokatti, olen päättänyt, että tästä lähtien joka ainoa tontille eksyvä kissa päätyy biojätteeseen. ei tule armoa enää.


      • kaapo12
        terminointinappulaa kirjoitti:

        juu, kissat saa ruokansa muutenkin. niitä ei saa pitää vapaana eikä varsinkaan näin lintujen jne. pesimäajan alkaessa tuhoja tekemässä. meidän pihalta tappoi viime kesänä satakielen ja tuhosi sen pesän irtokatti, olen päättänyt, että tästä lähtien joka ainoa tontille eksyvä kissa päätyy biojätteeseen. ei tule armoa enää.

        Tolla periaattella on oikeus myös ampua koira joka paskantaa naapurin tontille? Niinkö? Mitäs tehää sit sille naapurin mölyävälle juopposialle? Omena suuhun ja keppi perseeseen sitten nuotiolle?


      • hyhhyh

        niinpä... moni ihminen on ennemmin haitaksi ympäristölle kuin joku kissa tai koira. hävetkää!!!!


    • valitusta_taas

      No nyt on vähä-älyisiä kommentteja.
      Ei normaalia aikuista ihmistä satunnaiset irtokissat tai koirat tai kummankaan paskat haittaa. Ja vaikka kissa metsästäisikin lintuja niin mitä sitten, lintuja on miljardeja. Ei kissa pysty montaa syömään kerralla.
      Ei ole oikeasti mitään muuta ongelmaa kuin valittajat itse.

    • katti-

      kissa kiinni ja soitto tassutarhaa nii eiköhä ko tarpeeks mont kertaa sielt hakee jos edes omistajaa kiinnostaa ni oppii pitämää sisällä tai valjaissa ulkona

    • Karvisennäköinenkissa

      Hei, asun Karhuvuoressa ja meillä on ns. Karvisen värinen kissa jolla on kaulapanta. Olemme antaneet kissamme olla vapaana ulkona, koska esim. naapurissa on havaittu rottia. Jos kyse on meidän kissasta, voitko ottaa minuun yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mitä voisimme tehdä, ettei kissa enää pyykkeihisi pissisi.

    • Kollikot

      Edesvastuutonta pitää kissoja irrallaan lintujen pesintä-aikaan. Kissan saa muuten ottaa hengiltä jos se on vieraalla pihalla.

    • yks-karvine

      perhana karvinen heti kotiin sieltä luotisateesta,saanu jo koko karhuvuoren sekasii.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe