SDP hajoaa kahtia

213

Hajoaako SDP kahteen osaan, rinneläisiin ja urpilaislaisiin? Mielestäni voi hyvinkin käydä näin.

57

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SusannaMäkinen

      Mikä on SDP?

    • NatoyhdistääSDP

      Ei SDP hajoa. Siitä tuli terve länsimainen SDP joka tukee Natoa.
      Rinne ja Urpilainen molemmat pitävät tärkeänä puolustaa hyvää.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      PERUSSUOMEN PERUSLINJA ELI FORSSAN KOKOUKSEN 1903 HYVINVOINTIVALTIO: TYÖN SANKARIN PORISSA KANSAA PUOLUSTANEEN EETU SALININ VIITTOITTAMAA TIETÄ. Se, että Matti Putkosen, Timo Soinin ja Jussi Halla-ahon linja on oikea, testattiin juuri Satakunnassa ja Porissa, jossa PERUSSUOMI ON SUURIN PUOLUE JA VOITTI SDP:N, Porissa HALLA-AHO VETI KOVAN SETIN äänikuningatar LAURA HUHTASAAREN PUOLESTA KATSO VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=bGhEvU87xEo SASTAMALASSA Soinin ennusteet 2014 nappiin MIKSI STUBB äijäfeminismi RINNE EPÄONNISTUI https://www.youtube.com/watch?v=jYrkTC-x2xE Timo Soini: "Vihreät potkittava ympäristöministeriöstä turvesuolle"

      DEMARIEN JAKO ON SYVÄ, KOSKA SIELLÄ ON SAK-SDP:n vanhempia setiä ja muutamia järjettömiä maailmanparantaja-anarkisteja ja Urpilaisen nutturatätejä

      PAKKORUOTSIASIAA. Ehdokkaiden jälkitarkastelua: Helsingissä (ei läpimennyt) ehdokas 2015 on SDP:n Thomas Wallgren (olen muinoin äänestänyt häntä EU-vaalissa ehdottomana EU-vastustajana), joka on kommunisti ja pakkoruotsittaja mutta demarina esiintyy nykyisin (muistatteko sellainen kalju kommunistitohtori omituisesta filosofipiiristä sekundahommia). Hänen vaalilauseensa ovat syvältä eivätkä tästä päivästä (SDP) eli mitä hän mainosti 2015, Wallgren: Perusturva pienyrittäjille (HYVÄ) ja paperittomille (ILJETTÄVÄÄ SUOMALAISEN SOSIAALITURVAN POLJENTAA)

      Wallgren: Kyllä ilmastovastuulle (HYVÄ, vaikka aika diffuusia puhetta) ja perustulolle (ILJETTÄVÄÄ SUOMALAISEN SOSIAALITURVAN POLJENTAA NYKYMAAILMASSA, JOSSA MAMUA TULEE JA EY-OIKEUS VOI MÄÄRÄTÄ SUOMALAISEN PERUSTULON PORTUGALILAISPERHEELLE, mihin mikään ei sitten riitä)

      Kommenttini: Suomessa ei voida tehdä erityislainsäädäntöä tai tukia, jotka rahamääräisesti ovat korkeampia kuin esim. Saksassa, ELLEI SUOMI EROA EU:STA, koska EY-oikeus voi määrätä tuet myös ulkomailla asuville mamuperheille ja sitä ei pienen maan budjetti kestä)

      WALLGRENIN KANNATTAJIA OVAT SEURAAVAT NS. TAITEILIJAT, VAROKAA HEITÄ, eli ei kannata kuunnella, kun Ylen anarkistitoimittajat haastattelevat, ellet halua ajaa alas Suomen sosiaaliturvaa

      THOMAS WALLGREN, KOMMUNISTINEN PAKKORUOTSITTAJA SDP:STÄ, TUKIJAT: Rosa Liksom, Seela Sella, Jussi Kivi, Kjell Westö, Kalevankatu 6, oho tää viimeinen olikin osoite

      • yököttävä_natsi

    • tpsl

      kyllä on vaara revetä toisinto kuuskytluvulta malli on samanlaista mutta sehän ei vaikuta nykyiseen työväenpuolueeseen laisinkaan.

    • DemariaYhdistääNato

      On hirveän tärkeää kuulua Natoon. Suomen ja Naton arvot ovat täysin samat.. Nato perustettiin vuonna 1949. Naton tehtävänä on puolustaa Suomea. Suomi on ajat sitten integroitu Natoon. Suomea tulee puolustaa kaikin käytettävissä olevin konstein. USA ja Suomi ovat korkean teknologian ja osaamisen maita. Nato laajenee ja sen pitää laajeta. Suomen puolustusvoimia vahvistetaan oleellisesti Natossa. Euroopan puolustusratkaisu on vahvistuva Nato. Nato pystyy operoimaan kaikkialla maailmassa. Meitä pitää puolustaa.

      Meidän on kerrottava kaikille ihmisille, ettei Suomea saa koskaan jättää yksin. Sivistysmailla on velvollisuus puolustaa Suomea. "Viimeistä piirtoa myöten me olemme maksaneet velkamme Länteen". Suomi on kaikissa Vapaussodissa torjunut täysin vainolaisen. Vapautta pitää vaalia. Länsimainen yhteiskuntajärjestyksemme turvataan Natossa. Suomen puolustusvoimia kehitetään Natossa. Miekka ei ole tupessa. Suomi on hereillä. Pitää myös muistaa, että Martti Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon. Nato ei ole suunnattu ketään vastaan.

      Nato on maailman suurin rauhanjärjestö. Naton tavoite on maailman rauha. Kohti osoitettua päämäärää "hyvä Nato yhdessä". Tärkeintä on Nato. Naton arvot ovat ihmisoikeudet ja demokratia. Kansa toisensa jälkeen vapautuu Naton ansiosta. Rauhan yhteisö Nato on meidän ja me tulemme pitämään aina lujasti kiinni Natosta. Tarja Halonen ei voi asettua enää ehdolle ensi vaalikaudella Natoa vastaan. Kaikki Natomaat ovat täysin itsenäisiä ja täysin vapaita maita. Täällä kotona Lännessä. Hyvä Nato on Jumalan miekka!

      Minä olen aina sanonut, että Suomi on kummajainen, jos ei ole Natossa.
      Todellisuudessa luonnollisesti Suomi on integroitu Natoon. On itsestään
      selvää, että oikeat maat saavat puolustaa Suomea. Vain kukkahattutäti voi
      hulluudessaan yrittää kieltää Suomen puolustamisen. Punainen Risti on
      integroitu Natoon. Kaikki järjestöt kokevat suurta vainoa vain miehitetyssä
      NL:n jälkeen jääneellä huligaanien hävittämällä alueella (rikollinen Putin).

      Yhtenäinen Suomi joka vastustaa Paavo Väyrystä kuuluu Natoon ja on kunnioitettu.
      Suomessa voidaan yrittää eniten kuulumalla puolustusliitto Natoon ja olemalla hyvä.

    • NatoYhdistääValtiot

      Mikäli vapaat kansat jättävät ilkivallalle (duuma on vain tekaistu ja tuettu ns. niska-laukauksilla, joita varmuudella on jatkuvasti annettu useita kymmeniä miljoonia) aukon tulla sisään, se esivalmistelee kirjoittamalla Kansainvälisen Yhteisön (Nato) vastaisia kirjoituksia.
      Ostamalla mielestään strategisesti tärkeiltä alueilta maata haltuunsa. Muuttamalla väärennetyillä papereilla kohteeseen. Paha tulee sisään valheellisella petoksella.
      Aina jankuttaa kokonaan valheita YK:n puolustusjärjestö Natosta. Kavaltaja ei saa onnistua kiristämään suomalaisia valehtelemaan pimeitä täysin perättömiä juttuja jatkuvasti omasta yhteisestä vapaiden kansojen puolustuksesta. Yhdistyneet Kansakunnat Nato on luonnollisesti Suomelle ensiarvoisen tärkeä, voidaksemme hoitaa hyviä suhteita Venäjään tasapuolisesti. Pitää muistaa, että oikea raha miljardit toisensa jälkeen saadaan meille Amerikan Yhdysvalloista ja Euroopasta piste. Raha ei koskaan lopu eikä sotateollisuus, joka on tärkein työllistäjä, vaikuta inflaatioon mitenkään. Kyllä samaa rahaa takaisin ylpeän makean Nousevan Auringon maasta Japanista jne. Hyvä normaali Länsimielinen Kansallisvaltio Kiina esivalmistelee meille jo Siperiassa tärkeitä kohteita.
      Voidakseen miehittää ja ottaakseen orjakseen kansan toisensa jälkeen se pitää tiedotusvälineet hallussaan. Murhauttaa toimittajia ja vei käsiraudoissa Moskovan television toimittajat kypsymään mielisairaalaan ja lopuksi täysin katoamaan kuvasta.
      Natossa ei tietenkään tarvitse mennä minnekään. Riittää kun on paikallaan ja puolustaa maailmaa rikollista venäläistä miehitystä vastaan. Tämän on hyvä asia.
      Vapaata maailmaa uhkaava myrkyttäminen ja kansojen häikäilemätön teurastaminen, jota aivan erityisesti harrasti meillä maailmassa Saddam Hussein Irakissa, joka tappoi äkisti jo läheisiään, on jo onneksi saatu koko maailman riemuksi pois.Sekään ei ollut Naton sota. Mutta yhteinen vihollinen mitä suurimmassa määrin. Ihan kuten Afganistanin koulutusleirit. Miljoonat piikkilankojen takana olevat katulapset ovat äärimmäisen julmassa koulutuksessa pahuudessa. Pohjois-Korea on Komu ja se on vapauden vastustaja, sekin pitää muistaa. Suuret ylikansalliset yritykset palvelevat kaikkia vapaita kansoja tarkasti noudattaen lakia ja järjestystä. Murhamiesten hallinnon tarkoitus on nousta maailman ruhtinaaksi ja pitää muut orjina, kuten hylätyn alueen jatkuvat kansanmurhat todistavat. Putin laittaa aina duumaan enemmistön yhtenäinen Venäjä ja loput Venäjän kommunistinen puolue, jonka roolina on aina väittää vaalien olleen vilppiä. Kavaltaja itse lupaa selvittää asian joutuisasti ja kiittää kannatuksesta.






      Venäjän tärkein kauppakumppani on Saksa. Putin kuljetetaan Mersulla. Volga oli todellisuudessa amerikkalainen, Ladan tekee nykyisin Renault ja rynnäkkökivääri on kopio Saksasta. Ei ole olemassa mitään järkisyytä kumartaa tollona kansojen vankilaa. Eristetyt sotavangit harhaisen jatkuvan propagandan uhrit olivat joutuneet suunnittelemaan rakettia. Todellisuudessa Putin tietää olevansa lopuksi häkissä.

    • ParastaPerussuomalaisia

      Satakunnassa ja Porissa, jossa PERUSSUOMI ON SUURIN PUOLUE JA VOITTI SDP:N, Porissa HALLA-AHO VETI KOVAN SETIN äänikuningatar LAURA HUHTASAAREN PUOLESTA KATSO VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=bGhEvU87xEo SASTAMALASSA Soinin ennusteet 2014 nappiin MIKSI STUBB äijäfeminismi RINNE EPÄONNISTUI https://www.youtube.com/watch?v=jYrkTC-x2xE Timo Soini: "Vihreät potkittava ympäristöministeriöstä turvesuolle"

      DEMARIEN JAKO ON SYVÄ, KOSKA SIELLÄ ON SAK-SDP:n vanhempia setiä ja muutamia järjettömiä maailmanparantaja-anarkisteja ja Urpilaisen nutturatätejä. KUKKAHATTUTÄDIT HYI!

    • VoiSeHajoaaOnneksi

      Hajoaa SDP kahteen osaan, rinneläisiin ja urpilaislaisiin? Mielestäni voi hyvinkin käydä näin.


      Tottakai!

      • skr

        Vanha tpsl voitaisiin herättää henkiin, joka tarkoitti työväen ja pienviljelijäin sosialistinen liitto, paitsi enää ei ole juuri pienviljelijöitä, joten nimeksi riittää työväen sosialistinen liitto.


      • jakui

        tää pöhöttynyt pelle vie enenmän tätä joskus työmiehen asilla ollutta puoluetta oppositioon ja sitä kautta pienpuolueeksi joka toki on terve tullut asia


    • Juttaonykkönne

      Urpilainen olisi ollut tulevaisuuden VAHVA naisjohtaja , miksi se ei demareille passaa? Poliittinen kannatus on aaltoliikettä ja suraava demujen nousu tapahtuu kepun epäonnistumisen jälkeen . Yhteiskunnan ylösajo ei ole läpihuutojuttu nyt , aikaa tarvitaan mutta porukan tahto yli puoluerajojen on välttämätön . Nyt siitä ei ole takeita.

    • VarmistetaanSuomiNatoon

      Rikollisia venäläisiä (täyttä laittomuutta) kaikki hyvä on vain LÄNNESTÄ esim. työpaikat ja tuotteet. Supermarket on Lännestä (Nato-maista). Venäläistä on vain surmaaminen ja KGB.
      Erkki Tuomiojan johdolla Suomi liitetään puolustusliitto Natoon. Yksin on tollo nulikka rikos!
      Yksin jääminen vain suupalana kauhistukseen (RUS) on poissuljettua. RUS on vain petosta.

    • IhmisoikeudetNatohuippua

      Kansainvälinen Yhteisö Nato kokoontuu New Yorkissa. Martti Ahtisaari on täysin puhdas

    • AnttiVoittiTaasEnemmän

      Antti Rinne on enemmistön demareista suosikki. Sai TAAS enemmän ääniä kuin hajottaja.

      • AnttiAntti

        On luultavaa,jopa toivottavaa, että varapj:ksi valittu Antti Lintman on seuraava pj. Häntä kehutiin joku vuosi sitten yli puoluerajojen tulevaisuuden nimeksi ja ei ärsytä käytökseltään siinä määrin kansaa kuin JU ja AR.


    • anttilainen

      Puolueemme hajooa vain siinä tapauksessa jos olemme hallituksessa, mutta Jutta (tai joku juttalainen) ei saa ministerisalkkua.
      Innokkain hajottaja lienee Guseniina&October (miesten synnytysoikeus). TUSsilaisilla olisi rahaa, mutta ei liene munaa.

    • AukotonPuolustus

      Presidentti Martti Ahtisaari ihmetteli kuinka joku vielä nykyaikana äänesti kgb jalasmökkiä.
      Yhtenäisyys tarvitaan ja aukoton puolustus koko hyvässä maailmassa. kgbrikos saa loppua.

    • EisaaHajottaa

      Ahtisaari on jalomielinen.

    • SDPhajoaaJalasmökkiin

      Jalasmökki rikos kysyi Presidentti Martti Ahtisaarelta, eikö rikollista Venäjää saa kumartaa.
      Presidentti Martti Ahtisaari: "Siellä ihmiset ovat orjuudessa. Miksi haluat meidän kyyryyn?"
      Martti ei vie suomalaisia kyykkyyn. Kyyryssä ei tarvitse yhtään olla! Nato on ihan oikeassa,
      Ilkivalta ei lopu kuin ottamalla Putin kiinni ja vapauttamalla orjakansat rysssien ikeestä heti.

    • VerkkosukkaPelastaNatoon

      DemaReiden hajoaminen johtuu verkkosukista? Antti Rinne voitti verkkosukan!
      ReidenDema? Mikä on SDP? Antilla on Yhdysvallat ammattiliittojen puolustaja.
      Mitä jää urputtajalle, jos kumpikin vaatii liittymistä puolustusliitto Natoon äkkiä.
      Yhtenäisyys yhdistävä liima onkin Nato. Meitä ei saa jättää yksin. Nato on oma.

      • 875

        Urpilaisen ja Kataisen yhteistyö oli saumatonta. Ihania hymykuvia on vieläkin ikävä.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      SDPssä on kolme osaa

      TÄNÄÄN TIISTAINA 28.4. MAIKKARI KELLO 8:10 DEMARIEN ÄÄRILAIDAT LASSE LEHTINEN (SDP-KOKOOMUS) JA THOMAS WALLGREN (SDP-KOMMUNISTIT) EN BUSKEN HÖLÖHAASTATTELUSSA NYT

      Yleensä en katso mitään En Buskelta, mutta DEMARIEN JAKO ON SYVÄ, KOSKA SIELLÄ ON SAK-SDP:n vanhempia anttirinne-setiä ja muutamia järjettömiä maailmanparantaja-anarkisteja ja Urpilaisen nutturatätejä

      Helsingissä (ei läpimennyt) ehdokas 2015 on SDP:n Thomas Wallgren (olen muinoin äänestänyt häntä EU-vaalissa ehdottomana EU-vastustajana), joka on kommunisti ja pakkoruotsittaja mutta demarina esiintyy nykyisin (muistatteko sellainen kalju kommunistitohtori omituisesta filosofipiiristä sekundahommia). Hänen vaalilauseensa ovat syvältä eivätkä tästä päivästä (SDP) eli mitä hän mainosti 2015, Wallgren: Perusturva pienyrittäjille (HYVÄ) ja paperittomille (ILJETTÄVÄÄ SUOMALAISEN SOSIAALITURVAN POLJENTAA)

      Wallgren: Kyllä ilmastovastuulle (HYVÄ, vaikka aika diffuusia puhetta) ja perustulolle (ILJETTÄVÄÄ SUOMALAISEN SOSIAALITURVAN POLJENTAA NYKYMAAILMASSA, JOSSA MAMUA TULEE JA EY-OIKEUS VOI MÄÄRÄTÄ SUOMALAISEN PERUSTULON PORTUGALILAISPERHEELLE, mihin mikään ei sitten riitä)

      Kommenttini: Suomessa ei voida tehdä erityislainsäädäntöä tai tukia, jotka rahamääräisesti ovat korkeampia kuin esim. Saksassa, ELLEI SUOMI EROA EU:STA, koska EY-oikeus voi määrätä tuet myös ulkomailla asuville mamuperheille ja sitä ei pienen maan budjetti kestä

      WALLGRENIN KANNATTAJIA OVAT SEURAAVAT NS. TAITEILIJAT, VAROKAA HEITÄ, eli ei kannata kuunnella, kun Ylen anarkistitoimittajat haastattelevat, ellet halua ajaa alas Suomen sosiaaliturvaa

      THOMAS WALLGREN, KOMMUNISTINEN PAKKORUOTSITTAJA SDP:STÄ, TUKIJAT: Rosa Liksom, Seela Sella, Jussi Kivi, Kjell Westö, Kalevankatu 6, oho tää viimeinen olikin osoite missä demarit pitää juhliaan

    • YhtenäinenHyväElämä

      ÄÄÄÄ!

      Ei se ole mikään puolustus, että surmaa Isän ja Äidin kotipihalla lasten silmien edessä ja rikollinen vie lapset keskitysleiriin. Satan pystyttää Leninin patsaan ja varastaa kaiken. Vihollinen kumarsi (rikos koko ihmiskuntaa kohtaan NL). Täytyy kuulua Natoon!

      Pitää kuulua Natoon. On itsestään selvää kuulua Natoon ja Nato on itsestäänselvyys. Pitää samalla vahvistaa Suomen puolustusvoimia. Ei sekään ole mikään puolustus, että mitään vaaleja ei oikeasti ole. Volga on amerikkalainen. Varastettu rynnäkkökivääri on saksalainen.
      Eremitaasin salaa satojen miljoonien murhattujen varastetut tavarat. Putin on hirveän julma kansanmurhaaja.

      Urpilaisen ja Kataisen yhteistyö oli saumatonta. Ihania hymykuvia on vieläkin ikävä. Rikosta Putin teurastaja murhaaja Leniniä (rikos ihmiskuntaa kohtaan NL) rikosväki.
      Kansojen jatkuvat murhat ja halu ylläpitää orjakansoja niskalaukauksella putinismia.
      Tasa-arvo Tasavalta Nato ja ihmisoikeuksien puolustaminen Anti Rinne Yhdysvallat!
      Saksan kansa on aina pelastanut Suomen. Rikollisen Venäjän piirittäminen parasta.
      Suomi ja Viro voittivat omat Vapaussotansa ja jäivät hyviksi itsenäisiksi tasavalloiksi.
      Rikollinen venäläinen on varastanut Kremlin Lännen Kuningashuoneelta ilkivalta on.
      Rikosväki miehittää Pietaria, joka on Inkerin pääkaupunki. Inkeriläiset on suomalaisia.
      Karjala täysin kuuluu Suomelle. Ikiaikainen Suomenheimon asuma-alue aina Uralille.
      Kaikki kansat ovat kokeneet edelleem Putinin kansanmurhaa, kun vaalejakaan ei ole.
      Ilkkuen Putin tekaiseen itselleen duuman ja varastaa Stalinin murhakentältä murhilla.

    • HyvätSaavatLisää

      Hajoaminen lisää muita, joten kysymys on turha! Olla möllöttäminen vie alaspäin venäjälle.

    • DemaritPoisYLE.stä

      Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen kritisoi voimakkaasti Yleisradion toimintaa avoimessa kirjeessään. Putkosen mukaan Yle on pyrkinyt vaikuttamaan kansalaisten äänestyspäätöksiin. Avoin kirje kokonaisuudessaan ohessa:

      Miksi Yle sylkee suomalaisten silmille?

      Eiliset Ylen ”asiaohjelmat” Obs-debatt ja A-studio osoittivat, että Ylen ”asiaohjelmien” toimitukset eivät voi hyväksyä vaalien lopputulosta. Miksi? Yle yritti puoli vuotta ohjeistaa miten suomalaisten tulisi äänestää apunaan gallupit ja studioihin raahatut päivystävät politiikan dosentit. Käsikirjoitukseen kuului, että tulevaa Kepun murskavoittoa hehkutettiin ja perussuomalaisten tulevaa rökälekatappiota pidettiin selviönä.

      Suomalaiset äänestivät kuitenkin itsenäisesti eivätkä Ylen ohjeistuksen mukaisesti. Varsinaisena vaalipäivänä PS oli ykkönen 19,1 %. Miksi? Siksi, että kolmen viimeisen viikon suurissa vaalikeskusteluissa ja medioiden puoluepäivinä puhuttiin asioista eikä gallup-mielikuvista. Näissä perussuomalaisten vaaliteemoja ei voitu ohittaa eikä antaa niille toimituksellista tulkintaa. Äänestäjille selvisi mitä perussuomalaiset oikeasti ovat esittäneet.

      Ylen täydellistä mahalaskua luotettavana toimijana yritetään nyt peitellä. Ylen ”asiaohjelmat” yrittävät leimata perussuomalaiset yhden asian liikkeeksi eli pelkästään maahanmuuton vastaiseksi ja perään lähetetään vielä viestiä, ettei tällaista porukkaa voi päästää hallitukseen.

      Perussuomalaiset voittivat viimeisten viikkojen vaalikisan laajoilla asiaohjelmillaan. Yksi monista oli maahanmuutto ja sen aiheuttama lasku veromaksajille. Luotettaviin tilastoihin pohjautuneisiin laskelmiin perustuen paljastimme hintalapun olevan 700 miljoonaa euroa vuositasolla. On selvää, että äänestäjät miettivät pitääkö minun edelleen kiristää vyötäni, jotta nämä kustannukset voitaisiin kattaa.

      Keskeisin vaaliteemamme oli suomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn kohentaminen ja työllisyyden parantaminen. Tämä näkyy nyt selkeästi eduskuntapuolueiden kokoonpanossa. Ylen vaalikonevastausten pohjalta teollisuuden kilpailukyvyn kohentamista ja investointi-ilmapiirin parantamista pitää ykkösasiana puolueittain: PS 89,5 %, kokoomus 73 %, kepu 53,1 % SDP:n 26,5 % ja vasemmistoliitto 8,3 %. Tässä on selitys siihen, miksi perusuomalaisten menestys kumpuaa teollisuusduunareista. Sen lisäksi perussuomalaisten sosiaalipolitiikka, puolustus- ja turvallisuuspolitiikka ja maaseutupolitiikka vaalilinjaukset saivat hyväksynnän kansalaisilta. Eurooppa-politiikan suunnanmuutoksen tarve kasvaa päivä päivältä, kun kansalaisille selviää, että eurontukipaketilla rahastavatkin pankkiirit. Näiden asioiden yhteisvaikutuksella ja perussuomalaisten kenttäväen väkevällä jalkatyöllä PS pystyi voittamaan viimeisten viikkojen vaalitaiston.

      Kulunut vaalikausi ja käydyt vaalit osoittavat, että vapaan demokratian turvaamiseksi maassamme on turvattava Ylen lisäksi muidenkin tiedotusvälineiden toimintaedellytykset. Se on tärkeää, jotta suomalaiset voivat tehdä äänestyspäätökset asiapohjalta eikä pelkkien mielikuvien varassa.

      Matti Putkonen

    • harakka_paras

      Kun ja jos on kaksi vastakkaista puolta , tarvitaan väliin kolmas. Lasse Lehtinen heitti maikkarin tv.s nimen; Timo Harakka ! Hänestäkö sdp:n pelastaja, eli voi nousta puheenjohtajaksi.

    • UuttaJytkyäTulossa

      Perussuomalaisten tarkoituksena on edistää suomalaista työntekoa ja yrittämistä, sivistyksellisiä pyrkimyksiä sekä taloudellisen perusturvan ja hyvinvoinnin toteutumista. Perussuomalaiset on työväenpuolue ilman sosialismia ja eduskuntaryhmän mukaan puolue kuuluu poliittiseen keskustaan. Perussuomalaiset edustavat kristillissosiaalista arvokonservatismia. Perussuomalaisten tukena on kaikki se suuri tietämys minkä esi-isämme sivistysmaissa, aivan erityisesti Yhdysvalloissa ovat hankkineet meille kaikille jälkipolville. Perussuomalaiset puolueena edistää tasa-arvoa, tasavaltoja ja yhteistä puolustusta Natoa. Perussuomalaisten toiveena on mahdollisimman pian ottaa hirviö putin kiinni ja lopettaa putin. Porvarillinen hyvinvoiva Suomi jossa ei ole yhtään putinin kannattajaa on Länsi.

      Eurooppa voi hyvin olla Suomi. Suomalaiset puolustavat Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.

      Vapaakauppa alue (vapaa maailma) romahduttaa lopullisesti ilkivallan laittomuudet murhat "nl".

      Venäjää ei ole ollut enää missään sen jälkeen, kun murhamiehet ja raiskaajat, varkaat ja orjuuttajat tappoivat älyllisen elämän teurastaja Leninin johdolla ja siirtävät kokonaisia kansoja helvetissä. Kauhistuksessa ei oikeasti ole vaaleja ja paljastajat surmautetaan.

    • Pähkinänkuoressa

      Perussuomalaisten tukena on kaikki se suuri tietämys minkä esi-isämme sivistysmaissa, aivan erityisesti Yhdysvalloissa ovat hankkineet meille kaikille jälkipolville. Perussuomalaiset puolueena edistää tasa-arvoa, tasavaltoja ja yhteistä puolustusta Natoa. Perussuomalaisten toiveena on mahdollisimman pian ottaa hirviö putin kiinni ja lopettaa putin. Porvarillinen hyvinvoiva Suomi jossa ei ole yhtään putinin kannattajaa on Länsi.

    • SETAonTurhaRömppä

      SDP hajoaa kahtia?

      Eikos se hajoa lopullisesti jos Antti Rinne ei yhdistä ja ei vaan kahteen, vaan useampaan osaan. Jos verkkosukka on naisten mieleen, niin mikäs siinä. Seta on kom peitejärjestönä.
      Silloin kun kaikilla oli hyvä EI OLLUT SETAA. Ihmisoikeudet olivat homoilla kyllä homoilivat.
      Tarja Halonen on repinyt SDP:tä. Paras Martti Ahtisaari yhdistänyt kansainvälistä yhteisöä.
      Saksalla menee hyvin. On toimeliaisuutta ja pojilla on bordellit jos haluavat harjoitella ensin.
      Saksan kansa ei tarvitse Tarja Halosta eikä Setaa. Kansainvälinen yhteisö on loistava Nato.

    • SOWHATihanSama

      SDP hajoaa kahtia. SO WHAT putkella on kaksi päätä. Toinen pää sivistysmaassa.
      Toinen pää on kansojen vankilassa, jossa rikollisilla on valta väärentää ihan kaikki.

    • UrpilaisenEdelläAntit

      Hajoaako SDP kahteen osaan, rinneläisiin ja urpilaislaisiin? Mielestäni voi hyvinkin käydä näin.

      Näe kaksi Anttia. Molemmat miehiä. Juttako uudestaan? Urpilainen joutuisi kaatamaan kaksi A.

    • aidostiiloinen

      Kiva kiva :)

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Antti Rinne juoruaa slovakille Jutasta vaikka slovakki ei tiedä kuka on Jutta joka voisi olla vaikka töttöystävä tai kokoomuslainen ja joutuu tarkentamaan mikä Jutta http://yle.fi/uutiset/antti_rinne_jutta_on_aloittanut_puheenjohtajakampanjan/7957778


      SDPSSÄ ON KOLME OSAA SAK-RINNE-MAFIOSOT JOILLA ON ENEMMISTÖ NOIN 50 PROSENTTIA Jutta Urpilaisen Nutturatädit joilla on noin 30 prosenttia
      ja noin 20 prosentin edustuksella PERUSTULOANARKISTIT JA PAPERITTOMIEN HYYSÄRIT joiden kasvoiksi sopii Thomas Pakkoruotsittaja Wallgren ja erilaisia maailmanparantaja tai änkyröitä tähän viimeiseen luettuna myös mukaan

      Koska maailmanparajantajista useimmat äänestävät Urpilaista on selvää että peli on tasan ja silloin rintama on RINNE VASTAAN URPILAINEN WALLGREN

      Osa oikeistolaisista äänestää Lasse Lehtinen SDP tavoin Jutta Urpilaista
      kuten myös Pertti Paasio ja ilmeisesti koko Paasion suku ja Varsinais-Suomen SDP joka on sama asia ja Tarja Halonen, Erkki Tuomioja ja Lauri Ihalainen

      HUOMATKAA ETTÄ SAK:N IHALAINEN ON URPILAISEN TUKIMIES
      HUOMATKAA ETTÄ MAMUNRAKASTAJAT KUTEN HALONEN JA PERTTI KePa PAASIO porukkoineen TUKEVAT MYÖS IHALAISTA

      Kysymys kuuluukin MITEN PROFILOITUVAT ANTTI RINTEEN KANNATTAJAT???

      WALLGREN SAI HELSINGISSÄ NOIN TUHAT ÄÄNTÄ JA VIIME VAALEISSA 2000
      joten on aivan liian akateeminen rasvanahkademareille ja aivan liian laimea anarkisteille

    • eisaksusato

      Rinne on tyypillinen kahtiajakaja.
      Riidankylväjä ja mies ajaa vain liittojen miesten asiaa puhuu paskaa olevansa joku äijäfeministi !?

      • ilmanpuhdistusta

        No pakko tuoda esiin, ettei myös Urpilaisen käytös ole ylentävää itselleen, eikä puolueen maineelle. Molemmat päsmärit sivuun ja uusi tilalle, se on ainoa keino puhdistaa ilmaa. Ei enää kelpaa selittelyt kummaltakaan. Uusi pj on joko Antti Lindtman tai Timo Harakka. Lasse Lehtinen veti Harakan esiin ja hyvä niin.


    • Intti_Ranne

      Se olisi hyviä uutisia jokaisen rehellisen suomalaisen kannalta. Se voisi pysyvästi heikentää puoluetta ja vapauttaa Suomen sen ikeestä.

    • NLvenyjäRIKOSLoppuu

      Suomi on Länsimainen demokratia. Olemme osa Länttä ja oikeusvaltioita puhtaita Natoja.
      Kuulumme Länteen. Emme ole minkään välissä, vaan täysin kansalaisyhteiskunta vain me
      Länsi. Suomi kuuluu näin puolustusliitto Natoon. Vain kukkahattu voi hulluudessaan estää Suomen puolustamisen. Suojeluskunnat olivat halkileikkaus koko Suomen kansasta. Urho Kekkonen taisteli Suomen Vapaussodassa 1918. Pitää olla Natossa! Pitää myös aina olla
      korvien välissä, että suuri ylpeyden aiheemme Martti Ahtisaari (parasta Nato) sai Nobelin rauhanpalkinnon. Rahat tulevat Kiinasta, Yhdysvalloista, Euroopasta jne. Liitymme Natoon!
      Suomi ja Viro voittivat omat Vapaussotansa ja jäivät itsenäisiksi tasavalloiksi! (hyvä Nato).
      Äänislinna on raiskattu (sen ne osaa). Lapin kansa ei hyväksy ilkivaltaa Venäjää russiaa!
      Venäjä on maailman suurin ruoka-avun saaja, (mutta myös vuotavan putken toinen pää).

    • Intti_Ranne
    • SusannaMäkinen

      Mikä on SDP? Mikä on SDP? ur pilais laisiin ri nn eläisi in PILAIS ja ELÄISI

      SDP poikkesi vapaiden kansojen SDP:stä. Älä jatka pyllistämistä Elisabeth Rehnille,

      UR pilainen Ur Putin ? APUAAAAAAAA! Juokse UR putin Jordaniin! Häpee vähän!

      Kauheeta Ur Putin !

    • HallituksenVaihtaminen

      Mielipideilmasto johti käytännössä siihen, että venäläiset eivät juuri ottaneet Tshetsheniassa vankeja. Kiinni saadut ammuttiin joko heti, "matkalla [300 kilometrin päässä olleelle] lähimmälle poliisiasemalle" tai sen jälkeen, kun heitä oli ensin lyöty ja kidutettu kuumalla pistimellä. Erästä naispuolista tshetsheenitarkka-ampujaa käsiteltiin erityisen kekseliäästi. "Me revittiin se kahtia kahdella panssariautolla, sidottiin se nilkoista rautalangoilla autoihin. Verta tuli paljon, mutta pojat tarvitsivat sitä. Tämän jälkeen monet pojista rauhoittuivat. Me tehtiin oikeutta pojille, ja pojille se oli tärkeintä." Ryöstely ja kapinallisiksi epäiltyjen teloittaminen ampumalla olivat kuitenkin yleisimpiä rikoksia. Summittainen tappaminen ei kohdistunut vain kapinallisiksi epäiltyihin. "Muuan 35-vuotias hyökkäysvoimien russä kertoi hukuttaneensa viisihenkisen perheen, neljä naista ja yhden miehen näiden omaan kaivoon."Tämä todistaa Paavo Väyrysen murhanhimoisen KGB:n rikolliseksi. Missään tapauksessa ei saa kumartaa rikollista venäläistä miehitystä maailmassa missään.

    • SelväPeli

      Urpilainen tukee Antti Rinnettä.

    • TäytyyKuuluaNatoon

      Jutta Urpilainen ei halua oppositioon, vaan kasvattaa korkoa hallituksessa.
      Kokoomus on kivijalka kokonaisvaltaisesti kaikkia yhteisiä asioita hoitavana.


      Neljän suuren hallitus on hyvä ratkaisu, tai sitten SDP hajoaa oppositiossa.
      Ulkoministeri Timo Soini tai Alexander Stubb. Kaikki päättäjät tunteva Stubb.
      Venäjä valmistautuu jälleen tapansa mukaan hyökkäämään kotiimme Länteen.
      Tarvitsemme koko kansainvälisen yhteisön tuen. On itsestäänselvyys on Nato.
      Putinin tapaamiset eivät muuta Venäjän valmistautumista hyökkäämään äkisti.


      Hallituksen kesken jättäneet omia alhaisia pyrkimyksiä hoitavat jäisivät oppositioon.
      Vihreiden voitto täytyy ottaa huomioon. Pekka Haaviston voitto Paavo Väyrysestä!

    • SDPvoiHAJOTA

      SDP hajoamassa. Koko Karjala on rikolliskoplan miehittämänä vain toistaiseksi.
      Putinin mahdollisuus välttää köysi on hyökätä pian tai odottaa tuolia tai köyttä.
      On sietämätön tilanne, kun Venäjän kuvottava Breivik pitää orjakansat köyhinä.
      Putinin mahdollisuus vielä leikkiä vaaleja ja miehittää Venäjää petkuttaa tolloa.
      Erikoista että tuhansissa paikoissa tulee yöllä koputtaja. Näin ei voi aina jatkua.

    • TörkeäPetosStop

      Hajoaako SDP kahteen osaan, rinneläisiin ja urpilaislaisiin? Mielestäni voi hyvinkin käydä näin.

    • SDPtietääTämän

      Putinin tapaamiset eivät muuta Venäjän valmistautumista hyökkäämään äkisti.

    • TUSsusota

      Toivottavasti Ahtisaari ei taas liukastu matkallaan eikä kompastu sukellusveneeseen. Putinin tapaamisen jälkeen hän voisi sovitella $DP:n sisällissotaa jos … TUS sallii.

    • HelpostiNatoonRUS

      Putinin tapaamisen jälkeen hän voisi sovitella $DP:n sisällissotaa jos … TUS sallii.
      KauhisTUS tuskin sallii kuin äkkiä Natoon liittymisen, jolloin PUTIN PUT PUT putin
      lilliputin venäjän Breivik on häkissä. Venäjä liittyy Natoon = VENÄJÄN VAPAUTUS huippua!
      Avaamalla portit sivistysmaiden ihmisoikeudet ja demokratia tulee ja Väyrynen sydäri.
      Kas rikolliset vapaita maita ja lännen yhtenäisyyttä heikentävät otetaan turvasäilöön.
      RUS avaa portin Natolle, vangitut heittää kukkia meidän eteen (ne joita ei jo tapettu).

    • hullusaasydärin

      väyrynen s y d ä r i ?

      persoonallisuuden jakautuminen ikuinen kusettaja jalasmökki ikuinen rikollinen miehitys.
      rikollisen venäläisen tilaama ikuinen rikollinen julma orjakansat pitävää väyrynen pahaa

    • KääntyyHyväksiTaas

      Rinne haluaa yhdistää SDP:n. Neljän suuren hallitukseen yhtenäinen Suomi. HYVÄ NATO !

    • Vahvintanousu

      4 suurta? kiusaajat vain ulos? jättivät kesken viimeksi! Kaikkia tarvitaan!

    • OlenkoTyhmä

      Niin selittäkääs miten nuo "rinneläiset" ja "urposlaiset" eroaisivat toisistaan? Jotain konkreettisia esimerkkejä kiitos?

      • eroavat

        Pari konkreettista eroa
        Rinneläiset on duunareita ja ammatiyhdistysten jäseniä (SAK:n tukemia)
        Juttalaiset on jäsenkirjavirkanaisia usein vailla muodollista pätevyyttä.
        Rinneläisillä on ammatti, Juttalaisilla on virka.
        Yhtäläisyyksiä on vain perussuomalaisten pelko

        Eroja säätelee (hajoittaa ja yhdistää) myös TUS ja surusäätiöiden raha.


    • LakkiPäästä

      Ylioppilas Antti sanoi eilen televisiossa, että mitään kahtiajakautumista ei ole.

    • nSDaP

      oli tämä porukan esiisä.....

    • kahtia

      Se menee kai niin, että Juttalaiset halua hajoittaa puolueen kuten Jutta uhkasi jo puolueen puheenjohtajavaalin hävittyään. Rinneläiset yrittävät estää puolueen hajoittamisen. Monen juonen takana on TUS (Tölö Unga Socialisterna), puolueosasto jossa on n. 130 jäsentä.
      TUS ”tukee” mm. kirjapainojen työntekijöitä ”lopettamalla turhan kalliin painetun tiedottamisen … kevääseen 2015 mennessä”

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe