Miksi työläinen kannattaa persuja

Arvo.Konservatiivi

Tarjolla olisi kokoomus, kepu ja demarit. Myös nämä ovat suurimmaksi osaksi työllään itsensä elättävien veronmaksajien puolueita. Miksi siis persu.

43

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 513097

      Kokoomus on liikaa sidoksissa pääomapiireihin ja kepu isäntiin. Demareja painaa sosialismin raskas riippa.

      • kikkeliskokkeli

        Demut pilasi jo omat mahdollisuutensa Kiurun hoitaessa Ylelle rahat verotuksessa, sekä antoi avokätisesti lupasi hurrien vaatimukset. omista tv ja radio kanavista n.5% suomen kielisten maksettavaksi. Myös puoluejohtaja Urpolaisen täys kokoomuslainen politiikka.


    • Urpo.Tukiainen

      Vain persut on selkeästi suomalaisten veronmaksajien asioita ajava työväenpuolue.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      PERUSSUOMEN PERUSLINJA ELI FORSSAN KOKOUKSEN 1903 HYVINVOINTIVALTIO: TYÖN SANKARIN PORISSA KANSAA PUOLUSTANEEN EETU SALININ VIITTOITTAMAA TIETÄ. Se, että Matti Putkosen, Timo Soinin ja Jussi Halla-ahon linja on oikea, testattiin juuri Satakunnassa ja Porissa, jossa PERUSSUOMI ON SUURIN PUOLUE JA VOITTI SDP:N, Porissa HALLA-AHO VETI KOVAN SETIN äänikuningatar LAURA HUHTASAAREN PUOLESTA KATSO VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=bGhEvU87xEo SASTAMALASSA Soinin ennusteet 2014 nappiin MIKSI STUBB äijäfeminismi RINNE EPÄONNISTUI https://www.youtube.com/watch?v=jYrkTC-x2xE Timo Soini: "Vihreät potkittava ympäristöministeriöstä turvesuolle"

      DEMARIEN JAKO ON SYVÄ, KOSKA SIELLÄ ON SAK-SDP:n vanhempia setiä ja muutamia järjettömiä maailmanparantaja-anarkisteja ja Urpilaisen nutturatätejä

      Ehdokkaiden jälkitarkastelua: Helsingissä (ei läpimennyt) ehdokas 2015 on SDP:n Thomas Wallgren (olen muinoin äänestänyt häntä EU-vaalissa ehdottomana EU-vastustajana), joka on kommunisti ja pakkoruotsittaja mutta demarina esiintyy nykyisin (muistatteko sellainen kalju kommunistitohtori omituisesta filosofipiiristä sekundahommia). Hänen vaalilauseensa ovat syvältä eivätkä tästä päivästä (SDP) eli mitä hän mainosti 2015, Wallgren: Perusturva pienyrittäjille (HYVÄ) ja paperittomille (ILJETTÄVÄÄ SUOMALAISEN SOSIAALITURVAN POLJENTAA)

      Wallgren: Kyllä ilmastovastuulle (HYVÄ, vaikka aika diffuusia puhetta) ja perustulolle (ILJETTÄVÄÄ SUOMALAISEN SOSIAALITURVAN POLJENTAA NYKYMAAILMASSA, JOSSA MAMUA TULEE JA EY-OIKEUS VOI MÄÄRÄTÄ SUOMALAISEN PERUSTULON PORTUGALILAISPERHEELLE, mihin mikään ei sitten riitä)

      Kommenttini: Suomessa ei voida tehdä erityislainsäädäntöä tai tukia, jotka rahamääräisesti ovat korkeampia kuin esim. Saksassa, ELLEI SUOMI EROA EU:STA, koska EY-oikeus voi määrätä tuet myös ulkomailla asuville mamuperheille ja sitä ei pienen maan budjetti kestä

      WALLGRENIN KANNATTAJIA OVAT SEURAAVAT NS. TAITEILIJAT, VAROKAA HEITÄ, eli ei kannata kuunnella, kun Ylen anarkistitoimittajat haastattelevat, ellet halua ajaa alas Suomen sosiaaliturvaa

      THOMAS WALLGREN, KOMMUNISTINEN PAKKORUOTSITTAJA SDP:STÄ, TUKIJAT: Rosa Liksom, Seela Sella, Jussi Kivi, Kjell Westö, Kalevankatu 6, oho tää viimeinen olikin osoite

    • repokty

      Väki kaipaa muutosta maamme asioiden hoitoon jota muut puolueet eivät tarjoa vähimmässäkään määrin.

      • 1527

        Siltä näyttää. Persujen kannatus tulee vielä nousemaan reilusti, mikäli osaavat nyt hoitaa asiansa hallituksessa.


      • khrtu

        Kun ottaa huomioon kepun, demarien ja kokoomuksen tyytymättömät palkansaajakannattajat, niin seillä on valtava potentiaali persujen seuraavan jytkyn voimaksi.


    • liikaaelättejä

      Koska muut puolueet haluavat että työläinen maksaa myös jatkuvasti kasvavan afrikkalaisten loiseläjien joukon elättämisen

    • qwqww

      Moni työläinen on YT-neuvotteluissa sekö on ratkaisu työttömyyteen et roudataan lisää porukkaa Suomeen.

    • edes.vähän.toivoa

      Kyllä tuo mamutus on yksi keskeinen syy. Muut puolueet ovat kaikki sillä kannalla, että lisää työttömiä vaan maahan, laivalasteittain.

      • liian.nopea.vauhti

        On aivan käsittämätöntä, miten mamuasiassa puolue-eliitti on uhnohtanut kansan mielipiteen. Kansaa vain syyllistetään kaiken aikaa. Persut on ainut poikkeus.


    • laadukkaita_olemme

      Olen erittäin hyväpalkkaisessa it-alan työssä. Meidän osastolla 90% äänesti perussuomalaisia. On omat asunnot, autot, mökit, ulkomaan matkoja, viimeisin elektroniikka jne. Kuulumme siihen ylimpään 10% tuloissa. Me emme halua kuitenkaan, että maahanmuuttajat vievät kantasuomalaisilta työttömiltä työpaikkoja. Emme suvaitse myöskään mamujen väkivaltaa ja raiskauksia. Pakkoruotsikin inhottaa. Olemme perussuomalaisia perusäänestäjiä. Demarit ja kokoomus haluaa lisää mamuja, keskusta taas on junttien puolue.

      • pijtjut

        Veit sanat suustani.


      • älä_yritä

        viikon vitsi! tuohon et usko itsekään, ihan hirveää tuubaa!
        Olen ollut yli 10 vuotta it-alalla Helsingissä ja sieltä ei kyllä yhtään persua oikeasti
        Aika huono provo yritys!

        Ehkä jossain pikku pitäjän metallialan yrityksestä voi löytyä "yli 90%" persuja


      • aaakjiii

        Hyvähän se, että jaksat nähdä päiväunia.


      • Se_taas_johtuu
        älä_yritä kirjoitti:

        viikon vitsi! tuohon et usko itsekään, ihan hirveää tuubaa!
        Olen ollut yli 10 vuotta it-alalla Helsingissä ja sieltä ei kyllä yhtään persua oikeasti
        Aika huono provo yritys!

        Ehkä jossain pikku pitäjän metallialan yrityksestä voi löytyä "yli 90%" persuja

        siitä että persut eivät ole työttöminä kanssasi viettämässä päiviä kapakoissa vaan tekevät töitä arkisin. It-ala kohdallasi käsittää muutaman pakollisen it-kurssin joihin työkkäri on sinut toivottomana tapauksena pakottanut.


      • MrJuha82outolintu

        Onko oikein sitten tapattaa portilla hädässä olevat mamut?
        Kannatatko sitä??
        Kepulaiset juntteja?
        Saanko nauraa?
        Olipa typerä yleistys.


      • mikäolisoikeatapa

        Kristillisiin tapoihin ei kuulu kenenkään tapattaminen, mutta pakolaisten tänne tuominen ei ole oikea ratkaisu tähän ongelmaan, varsinkaan nyt kun heille ei ole tarjota edes työtä jolla elättää itse itsensä. Tänne tuominen kaataa yhteiskuntamme.


    • SDLapua

      Persujen toripuheiden aika on nyt ohi ja on viimeinkin otettava paikka hallituksessa ja näytettävä kuinka vastuullisesti se tekee työtä "rasvaperseduunarien" ja köyhemmän väestön hyväksi. Slouganien heittely ei enää riitä vaan on tekojen aika!
      Demarit voinee hyvillä mielin jäädä oppositioon nuolemaan haavojaan, kun hallitukseeen menee tuollainen työväenpuolue joka taistelee työläisten ja köyhemmän väestön edunvalvonnan puolesta.

      • ihrtu

        Juuri näin. Kyllä siinä demarityöläisenkin asiat tulee kuntoon. Ja seuraavissa vaaleissa voi siten jo vaihtaa puoluetta, ne ketä jäljellä vielä siellä on.


    • järkipuolue

      Siksi , koska mikään toinen puolue ei ajattele ensin Suomalaista ihmistä , ja vasta sen jälkeen kun omilla on asiat kunnossa muita ihmisiä.

      • näin.on

        Siinä se tuli tiivistettynä !


    • minun_mielestä

      Mamu on työttömän pahin vihollinen.

    • hertta_nen1

      Itselle on tullut tunne, että täältä on lähdettävä pois - maahan jossa arvostetaan ahkeruutta ja työntekoa. Täällä ei enää taida olla tulevaisuutta tavalliselle työläiselle. En halua olla elättäjänä yhä suurenevalle ryhmälle rikoksia tehtailevia pakolaisryhmiä nähden samalla miten oman maan rehelliset kansalaiset joutuvat elämään nälässä ja hädässä.

      Voi kunpa pappani olisi tiennyt sotaan lähtiessään Suomen tulevaisuuden jossa kantaväestöä painetaan maan mutaan...jättänyt sodan kohdaltaan sotimatta ja saanut elää terveenä elämänsä vailla sirpaleiden repimiä vaivoja.

      • Arvo.Konservatiivi

        Moni antoi henkensä kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta tulevia sukupolvia ajatellen. Nöyrin kiitos siitä isät ja esi-isät.


    • melkein_rikollista

      Mamu hyysärit ovat maamme suurin uhka.

      • hrturyr

        Rasismikusetus on nykyajan Troijan hevonen. Leimautumista pelkääviä poliitikkoja on helppo kusettaa. Vain taikasana ja kaikki lippaat aukenevat.


      • troijan.heppa

        Tätä hyödynnetään erittäin tehokkasti niin tulijoiden kuin heitä paapovien suomalaistenkin taholta.


    • niinsevaanmenee

      Populismi vetoaa kansaan. Mitään muuta ei saada vastineeksi, kuin suunsoittoa ja erikoisia tempauksia. Toivotaan, että kirkkohopeat säilyvät.

      • näkis.vaan

        Päivi Räsänen totesi vaalikeskustelusa, että valtion tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuuden takaaminen.


      • eipätuunäkymään

        Kansalaisten turvallisuuden takaaminen poliiseja vähentämällä?


      • missä.tolkku

        Ja roudaamalla rikollisia maahan, laivalasteittain.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Matti Putkosen, Timo Soinin ja Jussi Halla-ahon linja on oikea, testattiin juuri Satakunnassa ja Porissa, jossa PERUSSUOMI ON SUURIN PUOLUE JA VOITTI SDP:N, Porissa HALLA-AHO VETI KOVAN SETIN äänikuningatar LAURA HUHTASAAREN PUOLESTA KATSO VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=bGhEvU87xEo SASTAMALASSA Soinin ennusteet 2014 nappiin MIKSI STUBB äijäfeminismi RINNE EPÄONNISTUI https://www.youtube.com/watch?v=jYrkTC-x2xE Timo Soini: "Vihreät potkittava ympäristöministeriöstä turvesuolle"

      DEMARIEN JAKO ON SYVÄ, KOSKA SIELLÄ ON SAK-SDP:n vanhempia setiä ja muutamia järjettömiä maailmanparantaja-anarkisteja ja Urpilaisen nutturatätejä

    • 763466

      -ajaa suomalaisten asiaa
      -pyrkii rajoittamaan siirtoloisten tulvaa

      Siinäpä ne tärkeimmät syyt.

      • yieiy

        Vanhojen puolueiden eliittii on etääntynyt täysin kansalaisten arkipäivästä omiin norsunluutorneihinsa.


    • niin.se.on

      Fiksu kannattaa.

    • Puoluekehittyy

      PS on sitä mitä SDP oli aikoinaan ennen rappiotaan.

    • kikkevi

      Etenkin toisen työllä...

    • seonsyy

      EI työmiehen tuloilla kehtaa kokkareita äänestää !

    • työläisten_puolue

      Milloin ikinä kokoomus olisi ollut työllä itsensä elättävien puolue? Tässä täytyy olla joku väärinkäsitys tai sitten tämä on trolli

      • rtuwrtu

        Ei ole trolli. Tunnen paljon palkkatyöllä eläviä kokkareita. Tosin yhä useampi heistä on nykyään perujen äänestäjä.


    • Tri.Sorbusnappo

      Ei vittu, kokoomus?! Duunarin pahin vihollinen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      411
      4169
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      231
      2060
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1530
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      62
      1011
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      128
      969
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      228
      932
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe