Pallien venyttäminen

Mies-77

Harrastaako muut pallien venyttämistä? Välillä laitan munalukon tai useamman pusseihin roikkumaan ja venyttämään. Tällä hetkellä on 6 rengasta pusseja venyttämässä. Kulli puolikovana kokoajan ja kalsareissa on ahdasta, kiva mennä kauppaan :) Pian muutama rengas lisää venyttämään.

71

10048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riippapallit

      Kyllä venyttlen myös kiveksiäni, erilaisten sex-kapasta ostetuilla painoilla. Venyttelyn jälkeen on kiihottavaa näyteellä roikkuvia pusseja uimahallissa. Monet miehet, katselevat tosi haltioitunena roikkuvia kiveksiäni, ne myös turpoavat suuriksi venytyksen ansiosta.

      • Ukm50hki

        Kuullostaa niin upealta,että haluaisin päästä hamuamaan niitä suuhuni...


    • Mies-77

      Ihana tunne, kun kymmenen 9mm paksua rengasta kasseissa venyttämässä. Kassit pötköttää kalsareiden lahkeesta housujan puntissa ja kulli kivikovana. Mukava tehdä töitä kiimaisena. Pitää illalla ottaa kunnon sessio renkaitten ja dildojen kanssa. Tuntuu herkulliselta ratsastaa dildolla raskaitten pallien heiluessa samaan tahtiin :)

      • pallifani

        On kiihottava nähdä toisen miehen roikkopallit ja miettiä onko venytellyt niitä.
        mies-77 tuosta kirjoituksesta päättelin, että olet miehiinpäin kallella ja haluaisin olla apunasi kun ratsastat dildollasi. Vetelisin palleistasi takaapäin ja imisin niitä, samalla näkisin kuinka tekokalu uppoaa peppuusi. Itselläni on isot kivekset, eikä mitenkään herkät, niitä voi kunnolla hieroa ja luulenpa niiden jopa kasvaneen kovakouraisesta kourimisesta vuosien myötä.


      • Jpw52

        Ne olis upeeta nähdä...


    • mies-77

      Paksu dildo ja renkaat kasseissa, uuh! Hyvin venyy paikat ;)

    • tindebinde

      Mistä voisi nähdä kuvia roikkopalleistasi. Itse ole hulluna venytykseen ja alinomaan lisään yhtä ja toista terästä ja runkkaan. En tiennytkään, miten hyvältä se tuntuu ja teräsrenkaat ja lukot kilisevät ja hakkaavat reisiin. Eikö meidän pitäisi perustaa oikein yhdistys. On se sen arvoista. Sekin vielä, että kullikin siina runkatessa kasvaa ennätysmittoihinsa, niinkuin parasta-aikaakin.

      • Anonyymi

        Runkkauksen alkeet ja jatkokoulutus ja välineet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Runkkauksen alkeet ja jatkokoulutus ja välineet

        Ai, sulla ei kestänyt kuin vaivaiset puoli vuosikymmentä tajuta asia.


      • Anonyymi

        Olen ottanut kuvia omista kasseista, kun seitsemän sakkelia venyttää ja nykyään käytän venytysrenkaita eli ostin seksi kaupasta kolme kappaletta ja kun ne on paikalla kivekset venytyksessä vähintään 15 senttiä.
        Runkkailut samalla tuottaa järisyttävän tunteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ottanut kuvia omista kasseista, kun seitsemän sakkelia venyttää ja nykyään käytän venytysrenkaita eli ostin seksi kaupasta kolme kappaletta ja kun ne on paikalla kivekset venytyksessä vähintään 15 senttiä.
        Runkkailut samalla tuottaa järisyttävän tunteen.

        Vesijohdon solukumi eristeputki. Olen sitä käyttänyt 35mm halkaisija.. lasten sukka kivesen ympärille.. eriste pituus vaikkapav8cm ...venytä pusseja roikkumaan halkaistu eriste putki päälle maalarin teippiä päälle.. ja pidä päivittäin 4- 8t niin venyy ja totuu siihen..pidä jokacpv 2viikoa sitten 2cm lisää ja sama uudestaan... tämän solo eristeen ulkopuolelle laita hopeateippiä sitä leveätä..ja nyt ku liität salmen maalarinteipillä sen päälle ei solukumi mer rikki... yhdistä 2cm leveillä laidoista ja sitten 5m levyllä maalarinteipillä parikerta 6cm paloilla sauman yli.. mulla Alko 6cm nyt 15cm 6kk ja nyt roikkuu 13cm...


    • amua1

      ne alkaa roikkumaan iän myötä, vähän päästä, ette voi käyttää sortseja

    • Anderskiinteäpallinen

      Onko painojen venytys vaikutus pysyvä vai tilapäistä?

      • venyyyy

      • Punttiheiluu

        Oletko koskaan laittanut mitään painoja?


      • Veyyyy

        En ole vielä laittanut painoja, vasta suunnitellut


      • Noinhyvät

      • Jpw52

      • Anonyymi

        Kyllä se pussien venytys jää pysyväksi. Kahden 20 mm tangon välii ja päistä kiinni sopivasti metallilenkillä. Sitten päistä narut johon painoa useampi kilo, niinpaljon kuin luonto antaa perikisi. Vähintään tunti kerralla, venyy pussit ja siemenjohtimet.


    • Tiukkapussi

      Mulla on se ongelma että kivekset on ihan siinä kullin juuressa, ettei oikein saa sellaista oikeaa painoa (kivespussinvenytin) siihen kiinni. Onko kellää neuvoa?

      • Anonyymi

        Pidät etusrmen ja pukaon välillä ympyrän.Pidät kiini ja venyttelet:Lkiessa,TV:ä katselessa.Mulla roikkuu nyt 8-9cm.Vuodessa sen saanut aikaan


    • Siinä-vehjettä

      Miksi ostaakaupasta tyhjänpäiväisiä härpäkkeitä? Tyhjä iso limupullo vettä täyteen ja kotona kävellään jalat levällään. Tai istutaan tuolissa ja liukasta muovia tuolin etureunaan.

      • Jpw52

        Lähdeppä kipasemaan kaupassa sen kanssa...


    • litratäyteenpojat

      Täsmäkokoinen penispumppu on hyvä pallien venyttäjä. Sylinterin halkaisijan pitää olla sitä kokoa, että kivekset muljahtavat sisään vaivatta, mutta ovat, senverran kookkaat, että ilma ei vuoda sisään. Sitten vain pumppaamaan. Tuolilla istuessa voi laittaa pienen sähköpatterin jalkojen juureen ja sen antama lämpö tekee munat suostuvaiseksi tutkimusmatkalle karttaetelää kohti.
      Ennen sessiota on kassit voideltava liukkaiksi. Laitan alle jotain käsivoidetta ja sitten levitän sen päälle varsinaista liukuvoidetta. Pallit on pidettävä imutuksessa koko homman ajan, jos tuntuu kiristävältä voi imua välillä löysätä ja taas sitten lisätä.
      Kivekset turpoavat työn aikana jonkin verran (ehkä 50 %) ja jos ne vetää pois kesken kaiken on niiden uusintaimussa vaikea löytää paikkaansa. Lisäksi kasseihin alkaa kertyä kudosnestettä joka saa ne täyteläisiksi ja painavaksi. Se ei ole vaarallista ja mehut imeytyvät takaisin seuraavaan iltaan mennessä
      Omat kuulani ovat kai kokoa M, pumppuni sylinterin halkaisija on 5,5 cm ja pituus 24cm, tämänhetkinen ennätykseni on venyttää sylinteri täyteen 21 cm:iin asti. Eli pussieni tilavuus on session jälkeen n. 0.57 l. Mahtava kävellä, kun ne läiskivät reisiini! Tavoitteeni on saada pumpun sylinteri täyteen! Aika näyttää pitääkö hankkia pumppu, jossa on pitempi putki!
      Noin rauhallinen "kehonrakennus" ei ole kipeyttänyt kalleuksiani.

      • Anonyymi

        Oli tuo sama sylinteri, mutta kävi pieneksi kun pallit turpoi niin ei mahdu sinne kuin alussa. Siirryin lasipurkkiin jossa kapea suu ja muutaman sentin pituudelta samaa kapeutta, pitää alipaineen hyvin kun riittävästi imua. Se on puolentoista litran purkki, parin tunnin imulla se täyttyy. Mulkku pitää sitoa ensin purkin päälle nahkaremmillä, muuten menee imulla purkkiin.


      • Anonyymi

        Himottavia nuo pumput


    • Heiluntaa

      Mulla on sellaiset ylösvetäytyvät kivekset, mutta eräänlaisen avattavan kiristyslaitteen avulla saan kivekset niputettua. Sitten 600 gramman kivespainon ruuvailen kuusiokoloavaimella paikoilleen.

      Mahtavaa on sitten kotona ja kaupungilla kuljeskella heiluvien pallien kanssa. Kumppanikin tykkää, kun naidessa käy kunnon mäiske persuuksille:) Samoin itsestäkin hommat tuntuvat paljon kiihottavammilta!

      Ei tällä mitään vitjamunia kuitenkaan saa aikaiseksi, nopesti kivekset entiseen moodiinsa hauskanpidon jälkeen palautuvat.

    • nius

      Itse käytän ns. sakkeleita ja normaalisti kahdeksan kpl. venyy hiljaksiin ja tunne tietenkin loistava. Kuvia löytyy mm.fetlifesta.

    • Heiluntaa

      En viitsisi mitään sakkeleita käyttää, niiden materiaalit eivat ole ihokosketukseen tarkoitettuja ja niistä voi imeytyä kehoon vaikka mitä myrkkyjä. Vastuullisilta toimittajilta ostetut kivespainot sen sijaan ovat lääketeräksestä valmistettuja, mutta tietenkin paljon kalliimpia.

      • Anonyymi

        Sakkelit on OK JOS laitat pikku sukan tai esimkangasteippiä sakkelin ympärille.Toimivat yhtä hyvin,kuin kaupan kalliit painot.Helpompia laitta/ottaa pälle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sakkelit on OK JOS laitat pikku sukan tai esimkangasteippiä sakkelin ympärille.Toimivat yhtä hyvin,kuin kaupan kalliit painot.Helpompia laitta/ottaa pälle

        juuri näin


    • MiksiNiinTeette

      Voisko joku kertoa, mitä kiihottavaa saavutatte pallien venytyksellä? Siis mikä siinä on kiihottavaa?

      • Anonyymi

        Kävin justiin lutkuttamassa isoja roikkuvia...
        Nam nam....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin justiin lutkuttamassa isoja roikkuvia...
        Nam nam....

        Mieluusti näytön paikka
        Käytän erilaisia kumeja


    • ballikas

      Ainahan genitaaliaskareet ovat oma kategoriansa muiden kehonrakennustouhujen joukossa. Pallien venyttäminen on sekä kiinnostavaa/kiihottavaa, että nautinnollista. Eli ei siinä mitään kummallista. Omatpa ovat pallimme!

    • Anonyymi

      Kaunkohan menee tollasen 5m lisä roikkumiseen aikaa jos jokapv sitä harrastaa??

      • Anonyymi

        Pumpulla pallit kovaan imuun ja pistät venytykseen samalla . Jos aikaa on niin 3 tuntia päivässä imua niinpaljon kuin sietää, rajana imussa niin ,että ei tule verta läpi, eikä sekään haittaa. Tuola saa pallit paljon turpoamaan ja pusseihin paljon kudosnestettä. Pussie iho alkaa venymään.


    • Anonyymi

      Venytykseen on eripainoisia renkaita, minulla 500 gr painavin nyt käytössä. Tuntuu eroottiselta kun on venytyksessä ja roikkuvat puolessa välin reisiä. Normaalitilassa ovat n 18 cm venyneet. Kivasti loiskuvat kun on väljät housut jalassa ja naintiliikkettä tehdessä.

      • Anonyymi

        Käytän isoa lasipurkkia johon imasen pallit ja imuun pumppua pienellä muoviletkulla pussien vierestä. Pallit turpoo aika isoiksi ja pussin nestettä, mitä pidempään se enemmän. Samalla voi purkkiin sitoa lisäpainoa 3 - 4 kiloa ja roikkumaan vaikka pariksi tunniksi kerralla.


      • Anonyymi

        Käytän erilaisia kumeja palleisani
        Pallit kumipusseihin


    • Anonyymi

      Pallien venyttäminen on sekä kiihottavaa, että nautinnollista. Eli ei siinä mitään kummallista ole.

    • Anonyymi

      Luettua ketjun niin päätin kokeilla eli sidoin kiveksistä roikkumaan puolentoista litran vesi pullon täynnä roikkuu nii kivasti tuntuu palleissa. Mites muut ovat koti konstein ruena venyttelee?

    • Anonyymi

      Paljonko on venyny kuudessa vuodessa?

      • Anonyymi

        1cm


      • Anonyymi

        1cm kkuukaudessa suunnilleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1cm kkuukaudessa suunnilleen

        Matematiikka ei ole vahvimpia ominaisuuksiasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matematiikka ei ole vahvimpia ominaisuuksiasi.

        10 kk ja 9cm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        10 kk ja 9cm

        6 v 10 kk ja siis 1,5 cm/v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        6 v 10 kk ja siis 1,5 cm/v

        Ei vaan 10 kk ja 9cm on venyneet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan 10 kk ja 9cm on venyneet

        Lähdet vastaamaan vuoden aloitusketjuun. Siinä on kuusi (6) vuotta. Etkö katso, mihin vastaat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1cm kkuukaudessa suunnilleen

        2cm jos on venyxesä 8t joka yö


    • Anonyymi

      U­­­u­­s­­­i sek­si­tea­­tteri avautu­u Suome­­en! Ku­­­tsumme kaikk­­i­­. Ilmo­ittau­­­tum­ine­­n ry­­­hmäämm­­e tä­­­äl­l­­­ä - http://frtyd.ml/H/bZ4v 👈

    • Anonyymi

      Meikäläisellä 700 g painoja palleissa.

    • Anonyymi

      Hei! Ku­ts­um­me sinu­­t kä­­­ymään uude­­ss­­­a cha­­tis­­­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­jo­­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/I8r8X0

    • Anonyymi

      tuntuu ihanalle

    • Anonyymi

      Metalliset painot antaa aika mukavan tunteen palleissa.

    • Anonyymi

      Meikäläisellä on hyvin tiukat pallit, roikkuvat ehkä vain helteellä vähän. Haluaisin saada niihin enemmän roikkuvuutta. Miten voisi aloittaa?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mulla on toinen kives ylempänä, joten sitä tässä viikon verran venytellyt. Laitoin sen ympärille kengän nauhan ja ison lukon toiseen päähän, mikä roikkuu polven ala puolella. Tuntuu kivalta kävelessä ja istuessakin heiluttelee jalkaa niin tuntuu venytystä, kullikin kovana koko ajan . Olen pitänyt sitä 2tuntia päivässä. Kohta pitää laittaa lisää painoa ja molemmat kivekset venytykseen. Painoo ei oo ollut kun 250grammaa, lisään painon puoleen kiloon.

      • Anonyymi

        Venytän kilon käsipainolla yhtä pallia kerrallaan tehoaa parhaiten. Roikkuu kyllä näyttävästi moni mies uimahallin saunassa saa katsetta irti.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No nyt kävin ostaan 2sakkilia, jos nyt yrittäisi niillä venytellä palleja. Niihin voi tietysti laittaa viel painot, mitkä venyttäisi. Nyt laiton nee paikoilleen, tuntuu jotenkin niin kiihottavalta. Olisi kiva nähdä ja kuulla muiden kiveksiä miten niitä venytelty. Nyt seisoo ja kiveksillä venytys lisää kiihoitusta. Pitäiskö tehdä joku watsap ryhmä missä voitaisiin laittaa kuvia ja kommenteja aiheesta. Nyt alko tehdä mieli naida pepun reikää, taidan vaan laittaa dildon peppuun surisemaan ja saada mahtavan peppu orgasmin.

    • Anonyymi

      U­­­u­s­i s­eksiteatteri ava­­utu­­­u Su­ome­­en! Ku­­tsu­­­mme kaikki­. Il­­­mo­it­­tau­­­tum­­­ine­­n ry­­­hmäämme tä­äll­­­ä 👉 https://www.aktiivinenvaimo.site/H/D3b8D8

    • Anonyymi

      JP kirjoittaa. 2sakkelia ollut 6tuntia ja vedellä täytetty puolen litran tasku matti ollut 2tuntia. Kivalta tuntunut venyts. Täytyy tota nyt pitää viikon verran, sit vois laittaa toiseenkin kahkeeseen pullon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      JP kirjoittaa. Taas laitoin noi sakkelit ja pullon roikkuun. Istuskelen sohvalla, heiluttelen jalkaa ja välillä ihan sattuu palleihin. Nyt ollut tunnin, vois viel pari tuntia pitää. Kuinkas kauan muut venyttelee päivässä painoills? Ja paljonko on painoa?

    • Anonyymi

      12 tuntia kahdella kivespainolla, n. 400 g.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Missä olette nähneet komeimmat pallit?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe