Venäjä on surkeampi maa kuin USA

Kaikin_puolin

-Elintaso on Venäjällä huonompi kuin USA:ssa.
-USA:n talous on isompi kuin Venäjän.
-Dollari on arvostettu kansainvälisen kaupan rahayksikkö, ruplalla voi Venäjän ulkopuolella lähinnä pyyhkiä perseensä.
-Venäjä ei ole suurvalta. Se ei onnistu pitämään edes naapurimaitaan geopoliittisessa etupiirissään toisin kuin USA, joka ulottaa valtansa kaikille mantereille.
-USA on onnistunut rakentamaan liittoumia, joihin kuuluu monia maita (esim NATO). Venäjän ei onnistu saamaan säälittävään Euraasian unioni-projektiinsa edes läheisimpiä naapurimaitaan.
-Venäjän asevoimat ovat paljon surkeampia kuin USA:n. Tavanomaisilla aseilla käytävässä sodassa USA voittaisi Venäjän 6-0.
-Venäjällä ihmiset ovat yrmeämpiä ja töykeämpiä kuin USA:ssa. Käykää vaikka Viipurin torilla!

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitää_muistaa

      Venäjämielisyys on vajaamielisyyttä.

      • harak

        Suomi saisi ottaa enempikin mallia USAsta. Meillä yhteiskunnan rakenne on liikaa venäläismallinen. Onneksi eläkeikä nostetaan ja työttömyyspäivärahan aikaa lyhennetään. USAssa ihmiset käyvät töissä vielä 70-vuotiainakin ja ilmaista rahanjakoa tuskin onkaan. Sosiaalihuoltokin toimii lähinnä vapaaehtoistyönä.
        USAn ilmaisiin kouluihin menevät vain todella köyhien lapset. Koulun tasokin on kyllä sitten mitä sattuu. Onneksi meillä on vielä hyvä peruskoulu, mutta maksullisia yksityiskoulujakin on jo aika monia. Ja siihenhän se suunta on menossa. Varmaan kohta ilmainen yliopisto-opiskelukin poistuu, ainakin EUn ulkopuolelta tulijoilta!
        Jess. USA malli sopii Suomeen, Jokainen maksaa itse elinkustannuksensa. Näin saamme verotuksenkin alhaiseksi!


      • AivanOikein
        harak kirjoitti:

        Suomi saisi ottaa enempikin mallia USAsta. Meillä yhteiskunnan rakenne on liikaa venäläismallinen. Onneksi eläkeikä nostetaan ja työttömyyspäivärahan aikaa lyhennetään. USAssa ihmiset käyvät töissä vielä 70-vuotiainakin ja ilmaista rahanjakoa tuskin onkaan. Sosiaalihuoltokin toimii lähinnä vapaaehtoistyönä.
        USAn ilmaisiin kouluihin menevät vain todella köyhien lapset. Koulun tasokin on kyllä sitten mitä sattuu. Onneksi meillä on vielä hyvä peruskoulu, mutta maksullisia yksityiskoulujakin on jo aika monia. Ja siihenhän se suunta on menossa. Varmaan kohta ilmainen yliopisto-opiskelukin poistuu, ainakin EUn ulkopuolelta tulijoilta!
        Jess. USA malli sopii Suomeen, Jokainen maksaa itse elinkustannuksensa. Näin saamme verotuksenkin alhaiseksi!

        Kovat ajat koittaa teille kaikille Suomi24:ssäkin viihtyville USA trolleille, kun täytyy alkaa ansaitsemaan itse elantonsa.


    • Surkea-maa

      Venäjän vertaaminen USA,han on sama kuin vertaisi USA,ta somaliaan. Ei venäjästä ja USA,sta voi puhua edes samalla viikolla. Venäjä on täydellinen kehitysmaa ja sellaisena pysyykin.

      • mitäsadanvuodenpäästä

        Etkö muista viisautta, ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden.


      • Samaa_mieltä

        Ei voidakaan. Toinen maa on velaton, toinen korviaan myöten veloissa tuon tuosta kongressilta velkakaton nostoa vikisemässä.


    • lkhfaspöö

      Köyhyyttä USA ei ole onnistunut poistamaan kansalaisiltaan. Perhe lapsineen joutuu kadulle asumaan, jos vanhemmat jäävät työttömiksi tai joku perheenjäsen sairastuu. Sieltä on lähes mahdotonta enää nousta.
      On ajan kysymys milloin USA:n talouskupla puhkeaa. Noin teoreettisesti ajatellen on selvää, että jos USA joutuisi maksamaan velkansa seuraavan miljoonan vuoden aikana tasaerissä, se ei silti pystyisi maksamaan velkojaan.

    • vanhajuttutaas

      Yhdysvaltain ns.varakkuus perustuu hyvin pitkälle muun maailman ryöstelyyn ja väkivallalla pelottelun kautta tehtyyn hyväksikäyttöön. Se on melko suoraa jatkumoa brittien siirtomaapoltiikalle, jota he harrastivat satoja vuosia ja joilla he keräsivät vaurautensa.

      Ts. elintaso on rakennettu ensin suoraan orjuudelle, ja sittemmin hienovaraisemmin taloudelliselle orjuuttamiselle. Mutta kummankin takana ovat väkivallan voimat, jotka rakentuvat eurooppalaisperäisen väestön tekniselle etevyydelle,verrattuna riistettyihin maihin.

      Aina ovat hirmuvallan lakeijat tienneet miten omat pidetään tyytyväisenä. Ennenvanhaa kuninkaat jakelivat maa-omaisuuksia ja perustivat erilaisia säätyjä, joiden elintaso maksettiin kansan verellä. Nyt monien maiden korkea elintaso maksatetaan aivan samoin, muiden maiden kansalaisten elämällä.

      Sitä tämä natoilukin on, pelkää väkivallalla pelottelua, jolla maailmaa pidetään otteesssa. Ei se muuta ole.

      Mieluummin köyhä hyvällä omallatunnolla kuin rikas riistäjä.

    • volodjakonen

      Vodka ja Kaviaari on halvempaa kuin Usassa.
      Naiset kauniimpia.

      • huehgurhgrigh

        Naiset ehkä keskimäärin kauniimpia, mutta myös tyhmempiä.


      • kjfjfkfkfjf
        huehgurhgrigh kirjoitti:

        Naiset ehkä keskimäärin kauniimpia, mutta myös tyhmempiä.

        Älykkäitä venäläiset naiset ovat. Mutta se ei ole naisella mikään hyve. Tyhmempi on helpompi saada antamaan..


    • Lahoaivoisille

      Jostain näitä ihme todistelijoita aina löytyy sepustelemaan omiaan. Etkö oikein meinaa itse uskoa tarinaasi, kun sille täällä lähdet hakemaan tukea?

    • hahhahhahhahhah

      Elintaso USA:ssa on velkarahalla mahdollistettua. Ikinä ei tuo muuta maailmaa ryöstelevä kansa tule maksamaan velkojaan takaisin. Maa on siis kuin Kreikka. Dollarin asema "maailman valuuttana" perustuu pelkästään muiden kansojen tyhmyyteen.

      • Hullunnaurua

        Nämä venäjämieliset ovat jostain syystä älylyllisesti kuin pienen lapsen tasolla, kuten esim. nim. "hahhahhahhahhah"

        Rautalangasta idiooteille: USAn talous on vieläkin kahdeksan kertaa Kiiinan talouden kokoinen ja USAn puolustusmenot ovat seitsemän kertaa Venäjän vastaavat; jos esim. Kalifornian osavaltio olisi itsenäinen valtio, olisi se koko maailman viidenneksi rikkain valtio. Venäjän talous on Italian kokoinen.


      • KylläNäinOn

        Ville Haapasalon ohjelmassa, jossa hän matkusti läpi USAn, kerrottiin (tai itse asiassa hänen kirjassaan) amerikkalaisten ostavan hienoja auto velaksi vaikka tietävät, että eivät koskaan pysty maksamaan niitä velkoja takaisin. Eräs mies sairasti diabetesta ja hän on 3 miljoonaa dollaria velkaa valtiolle lääkäri- ja sairaalamaksuja. Mies käy töissä mutta ei koskaan pysty maksamaan velkojaan takaisin.


    • nuojamaalta

      Kävin Amerikassa.
      Kyllä oli kurjaa ja köyhää. Autokanta vanhaa niilläkin harvoilla, joilla oli ollut mahdollisuus ostaa sellainen. Tiet kuoppaisia, liikennekulttuuri aivan afrikkalaista ja poliisit pyssyineen vahtimassa joka mutkassa. Bensan hintaa ei edes uskaltanut kysyä ettei tule ammutuksi.
      Ei puhettakaan sosiaalidemokraattisesta hyvinvointiyhteiskunnasta.
      Olin kiitollinen kotiin paluusta. Vaalien tulos vain harmitti kun ihmiset äänestivät suvaitsemattomia.

      • Reppanat

        Sinä vitun ääliö et ole käynyt edes Helsingissä.
        Bensan hinta on muuten Amerikassa noin 2-2,5 dollaria/gallona joka on 4 litraa. Eikä sitä tarvitse kysyä, se lukee bensa-asemilla kissankokoisilla kirjaimilla joka paikassa.


    • RiistoUSA

      USA.ssa ihmisille syötetään GMO rehuja, luonto myrkytetään GMO myrkyillä, liha kyllästetään GMO rehuilla, kuolemankielissä oleville liharkarjalle ruiskutetaan antibiootteja... kansa kärsii ja monet kuolee, diabetekseen, adhd.n sun muuhun... lisäksi on kaikenlaiset muut myrkyt huumeet, ihmisoikeudet päin persiitä... maailman laajuisten humanitääristen kriisien ylläpitäminen, asekauppa, sodankäynti ympärimaailmaa, kusetus ja riistokaupankäynti...

    • USA_lla

      ja Venäjällä ovat erilaiset vahvuudet ja heikkoudet. USA:ssa on hienoja rakennuksia, jotka juutalaismafiosot omistavat. Toisaalta ihmismielen mädännäisyys on USA:ssa kaikista pisimmällä. Huumeista 60% käytetään USA:ssa, puolet väestöstä on 200-kiloisia keijukaisia, mielenterveysongemat ovat pahimmat maailmassa ym. Venäjällä rakennukset ovat huonommassa hapessa kommunismin jälkeen, mutta ihmiset ovat mieleltään terveitä, vieraanvaraisia, osaavat juhlia, naiset ovat kauniita, hoikkia ja hyvin kasvatettuja. Toki Venäjällä isossa maassa on myös jonkin verran syrjäytyneitä mutta suhteellisesti huomattavasti vähemmän kuin länsimaissa.

    • GultaaVuolemaan

      Usassa ei ole köyhyyttä ja vain muutama asunnoton, jotka ova elintaso hippejä. Usassa normi ravintolaruoka-annoksilla elättäis viikon 5henkisen venäläisen perheen. Usassa WC-paperi on kuin silkkiä..lista on loputon joten en jatka enään!

      • lkjpöllö

        Pikkuisen meni pieleen USA:n asunnottomien määrä. Asunnottomia vain muutama kymmenen miljoonaa on oikeampi luku.


    • ProFIN

      Usa-Venäjä ottelu surkeudesta on tilanteessa 0-10.
      Onneksi en asu kummassakaan.

    • HörönPlöröö

      Lollero. Samanlaista asiantuntijuutta kuin Kataisen ja Stubbin naureskelu muutama vuosi sitten Venäjän BKT:lle. Sittemmin kävi ilmi, ettei kumpikaan tiennyt asiasta tuon taivaallista, mikä herätti aiheellisen kysymyksen siitä, millaista joukkoa Suomessa on päättäjien palleilla.

      Joskus käynyt mielessä, että oliko jo tuolloin tiedossa nykyisen kriisin ainekset; oliko Stubbilla ja KAtaisella kenties parempaa tietoa Naton suunnitelmista. Ideana on ollut alusta lähtien maalata Venäjästä kuva heikkona maana ja millaisia ulkopoliittisia tavoitteita tämä puolestaan palvelee, voi vain arvailla.

      Aika usein se uutisissa näyttäytyvä kriisi on paljon pitemmän aikavälin aikana syntynyt ja kehkeytynyt tilanne, josta näkyy päälle päin vain pieni osuus, siis lähinnä kärsimys. On ollut tiedossa jo parisen vuotta, että USA pumppasi Ukrainaan yli 5 miljardin dollarin edestä "lehdistötukea".

      Kunhan Ukraina aikanaan romahtaa, koska se oli jo muutenkin Euroopan köyhin valtio, niin sieltä on tulossa kymmeniä miljoonia pakolaisia Eurooppaan. Samasta Lähi-idän kriisistä NAto-trollit saavat myös kiittää Yhdysvaltoja. Eu ja loppupeleissä suomalaiset maksavat tämän proggikset tulokset omasta lompsastaan, jenkit eivät siihen alennu. Sama koskee mahdollista sotaa, jonka osapuoleksi Suomea haalitaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe