Jassu flirttailee uuden skotin kanssa instassa!

Eiooenääntotta

Jassu kirjoittelee liki päivittäin jonkun toisen skotin kanssa Instassa, molemmat tykkää toistensa kuvista ja se tyyppi näyttää olevan kotoisin samasta paikasta josta myös se oli kenen kanssa petti aviomiestään. Joku craig nimeltään tämä heppu. Mitä ihmettä?

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkijulkisestikerrottu

      Joo huomasin saman tänään. Sopineet tapaavansa seuraavan kerran kun Jasmin menee sinne!

      • OnneVaanJaTurpaan

        Aikooko se laittaa ukkonsa vielä maksamaankin matkan ja majoituksen? Mithän itse tykkäis jos papsu sopis tapaamisia vieraiden naisten kanssa? Haukkuis alimman kastin petturiksi?


      • erotulisijaheti
        OnneVaanJaTurpaan kirjoitti:

        Aikooko se laittaa ukkonsa vielä maksamaankin matkan ja majoituksen? Mithän itse tykkäis jos papsu sopis tapaamisia vieraiden naisten kanssa? Haukkuis alimman kastin petturiksi?

        Jassun itsetunto ei kestäisi sitä, että papsu tekstailisi ja sopisi tapaamisia muiden naisten kanssa.


    • zxxczcxzcxzxczxczx

      Hah hah, vai jatkaa alimman kastin petturi pettämistään edelleenkin, vaikka papsun luottamus on edelleenkin hakusessa. Papsuna heittäisin intialaisakan jo pihalle, tollasia vinkuintiaaneja löytyy Briteistäkin pilvin pimein, jotka on valmiita naimaan vanhan ukon. Kauniimpia ja nuorempia, ei tartte papankaan tyytyä romuluiseen Jassuun.

    • rjrjzääz

      Kohta lienee skotilla taas pärse kuolassa.

    • Veturipuisto

      Skotti lienee 60-vuotias.

    • Uus_ukko_kehiin

      Onhan se hienoa, että saa huomiota mammalta, mummolta ja papsulta sekä muutamilta muilta. Kommenttiensa ja ulostulojensa perusteella melko kypsymätön 3-kymppinen nauttii huomiosta ja kerjää sitä lisää. Pettäjät alinta kastia, mutta Jassuhan ei petä vaan hakee ja saa haluamaansa huomiota. Sitten pokkana laittelee blogiinsa, että ollut 13 vuotta ja risat politiikassa mukana. Juupajuu. Milläköhän tavalla Jassu selittelee viestittelijään tällä kertaa. Voi, kun Dennis olisi netin käyttäjä. Vaimon puuhat paljastuisivat. Ja ilkeä kirjoittelu. Jassu kun tarpeeksi monta kertaa vaihtaa viestiseuraa, niin eikö jo Dennis-rukankin mitta ala olla täysi? Sääli sairaseläkeläistä. Tahdon lukea Dennisin näkemyksen vaimonsa touhuista.

    • VoiOllakaveri

      kuvan perusteella näyttää tuo tyyppi kolmekymppiseltä ja mitä täällä ihmetellään? Eikö Jasminilla saa olla tuttuja tai kavereita? Ite oon naimisissa mutta on mulla miehiä sekä naisia ystävinä eikä se ole mitenkään outoa.

      • VoiOllaKilttiPäällä

        Skotti on tosi hyvä ja läheinen kaveri.


      • Ei_tartte_ihmetellä

        Vastahan ne tekee lähempää tuttavuutta. Ihan viattomissa merkeissä, totta kai. Mutta miksi ihmeessä onnellisessa parisuhteessa elävä superonnellinen nuorikko hakee taas vieraiden miesten seuraa? En ymmärrä. Onko parisuhde papsun kanssa sittenkin ihan persiistä?


      • woopwoopPOOP

        Kyllähän kaikilla on yleensä naisia ja miehiä ystävinä.

        Jassulla ei ole niitä naisia ystävinä!
        Ja edellisen skottilaismiehen kanssa viestittelyyn jäi kuulemma koukkuun, koska sai huomiota (omien sanojensa mukaan). Ei kuulosta ihan tavalliselta ystävyydeltä. Tai ei ainakaan täytä omaa käsitystäni ystävyydestä.

        Kirsikkana kakan päällä vielä se, että viestittely hoideltiin papsulta salassa. Tosi ystävyyttä.


    • niinmuah

      Jassuko hyökännyt tänne selittelemään sutinoitaan? ;)

    • Kikkailua

      Saako papsullakin olla naiskavereita? Niitä hyviä naisfrendejä. Toivottavasti papsu istuskelee pubissa hyvän naisen kanssa päivät pitkät sillä aikaa kun Jassu lompsii pitkin Redcarin katuja. Niin, ja muistaahan papsu soitella ja muutenkin viestitellä hyvien naiskavereidensa kanssa tiuhaan. Iltapäiväkahvejakin sopis tarjoilla.

      • GoodLuckJassu

        Papsulla saa varmaan olla vain niitä tyämiästen klupin 60 naisia kavereina. Niitä, jotka ovat vanhoja haahkoja, eivätkä vakavasti otettavia vastuksia.

        Papsulla ei saa olla ystävinä varsinkaan naisia ikäluokista 30-50. Eikä varsinkaan salaisina tekstailuystävinä. Silloinhan pappa olisi alinta kastia.


    • Roivas1
      • enkadehdienkäsääli

        No toden totta!

        Jassu on kyllä kunnon kännissä tuossa kuvassa, silmistä huomaa.

        Ilme ja katse kertoo kyllä aika paljon muutakin. En oikeastaan ihmettele, ettei Jassulla ole montaa ystävää, eikä varsinkaan niitä omanikäisiä naispuolisia ystäviä. Tuosta naamasta paistaa ilkeys, sellainen oikein aito ja puhdas.


      • Roivas1

        Jasmin on ihmisenä hyvin itsekeskeinen, katkera ja vihamielinen ihminen. Hymyt ovat pelkkää poseerausta ja kyky ylläpitää muunlaista roolia hävisi hyvin nopeasti.
        Blogikirjoituksista, selfieistä ja lehtijutuista paistaa lapsellisuus, yksinkertaisuus ja käsittämätön ylimielisyys ilman minkäänlaista syytä moiseen.
        Nuukuudessa ei ole koskaan mitään hävettävää, päinvastoin. Jasmin tosin nolaa itsensä esittämällä olevansa muiden yläpuolella ja kovinkin peruspulliaista parempi. Samalla kun esittelee halvimpia skumppa/viinipulloja, muovilaukkuja, Primark-riepuja ja surkeita annoksiaan instagramissa.
        Nyt taisi tosin lehtijuttujen palkkiot tai kelan tuet kilistä tilille kun on oikein 8€ kuohuviini löytynyt: https://instagram.com/p/157EriFY5z/?taken-by=jasminmantylaofficial

        Brunssin malliakin toki haluttiin näyttää kateellisille taviksille, jotka elävät huonoissa parisuhteissa:

        https://instagram.com/p/15axgQlY3r/?taken-by=jasminmantylaofficial

        Vertailun vuoksi kuva, jossa on pikkurahalla loihittu kaunis ja houkutteleva kattaus:

        http://www.hercampus.com/sites/default/files/2015/01/31/brunch.jpeg


      • Roivas1

      • zxczxczxczxc

        OMG! Jassun parsat on RAAKOJA! Eikö se tiedä että parsat keitetään ja tarjoillaan kastikkeen kanssa!


      • czxczxcxczx

        Lohen parasta ennen-päiväkin näyttää menneen ohi, kalan pitää olla kiinteää. Ilmeisesti halpamarketissa on myynnissä iso erä pilaantuvaa lohta alehintaan, kun sitä on Jassun lautasella joka ikinen päivä.


      • WhereIsGrandpa
        zxczxczxczxc kirjoitti:

        OMG! Jassun parsat on RAAKOJA! Eikö se tiedä että parsat keitetään ja tarjoillaan kastikkeen kanssa!

        Luultavimmin ei. Voihan parsaa tietty laittaa myös salaatin/kasvishöystön sekaan jne. mutta Jassu ei oikein osaa.

        Itseäni ihmetytti Jassun tekstissä maininta MINUN ateriastani...Ei enää sanaakaan papsusta, ja lautanenkaan ei ollut papsun kaapin vakiokalustoa. Onko Jassu lentänyt Borootin lemmenpesästä ulos?


      • Roivas1

        Lautaset ovat ainakin ne iänikuiset kukkalautaset. Mistä Jassu edes saisi asuntoa Middlesbroughissa?


      • ihmettelensuuresti
        Roivas1 kirjoitti:

        Lautaset ovat ainakin ne iänikuiset kukkalautaset. Mistä Jassu edes saisi asuntoa Middlesbroughissa?

        Mutta valmis lohitöräytys oli violetilla lautasella. En ole aiemmin nähnyt kuin juuri niitä kukkalautasia.

        Tuli vain mieleeni, että saattaahan tuo Jassu majailla vaikkapa jonkun vaalikampanjatiimin jäsenen luona. Silleen väliaikaisesti, kyllä Jassu osaa varmasti itselleen puhua (ja valehdella) majoituksen muutamaksi viikoksi.


      • FoodieJaPoliitikkoHah
        ihmettelensuuresti kirjoitti:

        Mutta valmis lohitöräytys oli violetilla lautasella. En ole aiemmin nähnyt kuin juuri niitä kukkalautasia.

        Tuli vain mieleeni, että saattaahan tuo Jassu majailla vaikkapa jonkun vaalikampanjatiimin jäsenen luona. Silleen väliaikaisesti, kyllä Jassu osaa varmasti itselleen puhua (ja valehdella) majoituksen muutamaksi viikoksi.

        Sori, olihan tuolla "brunssi"-kuvassa sama violetti kivitavaralautanen esillä.
        Residenssinä on siis edelleen papsun senioriasunto.

        Ei taida foodie ymmärtää, mikä on brunssi. Oli niin aneemiset tarjoilut, että hyvä kun aamupalasta menee.


      • Roivas1

        Jos facessa katsotte Jassun omia valokuvia niin sieltä löytyy paljon foodien pläjäyksiä.. Vappuna muovisalaatti, bonustupakkaa ja halvinta kuoharia. Niinmua <3


    • kiukuttaakoJasua

      Olisikohan käynyt niin, että kun se edellinen skotti ei kiinnostunut, niin Jassulla ottaa luonnon päälle?

      Flirttaa sitten sen edellisen kaverille, ja sitä kautta yrittää joko tehdä itsestään kiinnostavampaa/tai urkkia edellisen skotin kulumisia.
      Nimittäin torjutuksi tuleminen on tietyn tyylisille ihmisille toodella kova kolaus. Just saying.

    • EpäilemättäNiinOn

      Nillittää kuinka papsulla on luottamus vielä hakusessa, mutta oikeestihan se paskat välittää mistään luottamuksesta tai sen pulasta. Jos uusi skotti imartelee Jassua niin sitähän viedään kuin pässiä narusta. Tähän vielä treffit ´puoluepomon kanssa, niin taitaa alimman kastin petturin avioliitto joutua katkolle hyvissä ajoin ennen yksvuotispäivää. Jassu luulee leikkivänsä miesten kanssa mutta tosiasiassahan miehet käyttää Jassua vaan hyväkseen ja nakkaa sen nurkkaan. Niinhän sille on aina käynyt eikä se ole ottanut opikseen vieläkään. Tyhmä kun on.

      • termithallussa

        Juu, itse ajattelen, että jos on luottamuksen palauttamisesta kysymys,niin en käyttäytyisi noin. Ei tuolla tavalla luottamusta palauteta.

        Alkaa käydä sääliksi tuo Dennisin osa tuossa kahden maan välisessä rakkausliitossa.


    • pimpelipomm

      Ihana rakkausliitto natisee liitoksissaan, Jassu heittelee verkkoja kiihtyvällä vauhdilla, koko love boat kolahtaa karikkoon ja Jassu lennähtää Oulun murjuun. Huvittavinta tässä on se että pettämiset ja toisista miehistä haaveilut alkoi heti vihkimisten jälkeen, tekee tavallaan farssista täydellisen, woppotiwoo ja happy girl. Ja papsuparka kaiketi kaivelee vaan räkäklimppejä nokastaan. Jassu on kuin pahainen kakara, kun on saanut mitä haluaa, niin ei välitä siitä enää paskan vertaa.

    • 0980989798

      Jassulla on niin heikko itsetunto että joka mies kelpaa ja kun vaan osoittaa vähän huomiota romuluulle niin Jassu on selällään ketarat levällään. Halpa lutkahan se on, avioliitot ei merkitse sille mitään ja niitä solmitaan hatarin perustein ja julkisuuden vuoksi, itseä tyrkytetään nakukuvilla joka paikassa ja huomiohuorataan julkeasti. Niin muah ja wopoiwoo, Jassu ei ansaitse kenenkään luottamusta eikä rakkautta.

      • Mäoonraskaana

        Kaappari-elokuvassa se mediamoguli veisi Jaminen kaltaisia kuin litran mittaa. Haluutsä seuraavien euroviisujen esittäjäksi? Mä voin tehdä sustä tähden.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe