Armeijamme alkaa muistuttaa Lapuan liikettä

Abraham

uhoilu viesteissään. Vihollinenkin on valmiiksi valittu, kuin 1930 luvulla ja oliha jo kokemusta rajantakaisista vierailusta useimman kerran 1918-22.
Viron reissuista puhumattakaan,1919 ja 1936 !

Suomessa 1957 yleislakonaikaan ,kasarmeissa oli jo kovatpatruunat käytävillä ja tappoipa poliisikin muutaman Torniossa.

Viekää kiireen vilkkaa sotilaspassinne piiriin, niin minäkin tein 1967-8, kun huomasin etten tasavertaisena nauti kansalaisoikeuksia (Työttömätkin herätys, teillä valttikortti käsissä)

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kosolako_täällä

      Onneksemme asumme suurvallan vieressä. Suurvallan joka on aina tunnettu rauhanvaltiona. Suurvaltana, joka nyt äärikapitalismiin kommunismista siirryttyään on edelleen maailman rauhantahtoisin valtio. Suurvalta, joka on käsittänyt, ettei aseilla turvata rauhaa. Suurvalta, jonka asemenot vuosi vuodelta kutistuvat, vaikka paha Suomi vihoittelee ja militarisoituu. Suurvalta, joka on takonut miekat auroiksi ja levittää hyvinvointia paitsi omaan maahan, myös vaikkapa Ukrainaan. Kauan eläköön fasistinen rauhanvaltio Putler-Venäjä! Kolminkertainen heil-huuto Putlerille ja rauhalle! HEIL, HEIL, HEIL! PS: Panepas ryssätrolli fasisti-abra paremmaksi!

    • Abraham

      Olisin valinnut Pietarin suoja-alueesta Repolan ja Porjärven alueet ja vuokrannut saaren Hangon siasta, 1939. Olisimme suurempi valtio nyt ja saatu pitää Viipurin ja Petsamon, mutta Saksalais sotahullumme oli toistamieltä?
      Saksan ja Suomen Venäjän jako jatkosota-aikaan, 1942 ei ollut yksimielinen !

    • Abraham

      Toimiiko Suomessa sodanaikainen vakoilu stellisti porukka, silloin oli jo paisunut 1500 miehen vahvuiseksi. Tämä sai alkunsa Suursaaresta löytyneestä koodikirjasta ja sähkötyslaitteista, jolla pelleillen saatiin koodin avaimia.
      Talvi ja jatkosodan menestyminen oli heistä kiinni,sillä he sai selville etukäteen vihollisen liikkeet ja liikkellepano ajankohdat.
      Nyt kuin 1936 (valmistui ristituli rannikkotykit)on Suomi ja Viro vakoilemassa, kuin estää Suomenlahden Venäläis laivaliikennettä, jenkkienkin laskuun ja se paljastettiin eilen.

      • faktaa_tiltulle

        Muinainen Neuvostoliitto oli samanlainen paskayhteiskunta kuin natsi-Saksa. Eikä tuo paska ole parantunut yhtään vaikka muutti väriään kommunistinpunaisesta fasisminruskeaan.


    • Objektiivinen_Katsoja

      Venäjä on kyllä ihan itse aiheuttanut negatiivisen ilmapiirin Ukrainan sisäisiin asioihin puuttuessaan, jonka Venäjä on itse myöntänyt. Onko oikein häätää Krimiläiset kodeistaan, jotta voidaan turvata Venäjän intressit alueella? Eikö Venäjä olisi voinut tarjota turvapaikkaa Krimin venäläisille Venäjältä jos olot Ukrainassa olivat kerran niin huonot? Entä miksi Venäjä ei avusta taloudellisesti Itä-Ukrainassa asuvia venäläisiä, vaan tukee aseellisesti venäjämielisiä kapinallisia? Onko venäläisillä Venäjälle mitään merkitystä, vai haikaileeko Venäjä vain lisää alueita omiin tarpeisiinsa?

      • Abrahamm

        Tuo Venäjän syyllistäminen on kaksinaamaista, Yhdysvallat on myöntänyt olleens mukana Kiovan kaappaushankkeessa, mutta Venäjä silloin kauppasopimuksessa ja 2 miljardin ilmaisen kaasun avustuksessa, niin kumpi pahempi??


      • tiedotkohdalleen

        Yhdysvallat ei ole myöntänyt olleensa missään tekemisissä Ukrainan hallinnon kanssa,että saat luvan perustella juttusi. Yhdysvallat alkoi tukea Ukrainaa tarvikkeilla vasta kun Venäjä oli miehittänyt Krimin. Ja mistä ihmeen Kiovan vallankaappaushankkeesta höpiset, sitäkö Venäjä aikoo? Kaapata vallan Kiovassa? no kiitos tiedosta, sanoppa esimiehillesi että palkkaa sinne vähän vakuuttavampia trolleja.

        Sillä: 1. Kiovassa ei tapahtunut vallankaappausta, vaan Ukrainan presidentti Janukovich pakeni mielenosoituksia Venäjälle, jolloin Ukrainaan äänestettiin uusi hallitus ja presidentti. Vallankaappaus tarkoittaa sitä, että väkivalloin kaapataan valta eli syrjäytetään edellinen hallinto ja otetaan valta itselle. Ukrainassa äänestettiin presidentistä ja vallanvaihto ei ollut väkivaltainen joten se ei ole vallankaappaus, muuten väität että jokaiset vaalit jolloin valta vaihtuu ovat vallankaappauksia.

        2.Venäjä antoi kaasua vain kiristääkseen Ukrainaa ja huonossa taloustilanteessa kömpivä karhu tarvitsee itsekkin rahaa niin se ei lopeta kauppaansa Ukrainan kanssa, joten kyllä Venäjä on pahempi.


    • 007008212

      Historian opettajamme luki meille 60 luvulla ennen sotaa ilmestyneitten lehtien sota propakandaa.Ja meit niin nauratti,kun ihmiset oli tyhmii ennen muinoin.
      Nyt on ihan samanlaisia juttuja mediassa joka aamu,ja ilta.
      Muttei naurata,koska hulluua on taas tullut Suomeen.

      • 8226318pq1p

        Paljonkos sinulle maksetaan trolli? Kannattaisi ehkä vähän panostaa siomen kielen taitoon.


      • miksiruumiitakasapäin
        8226318pq1p kirjoitti:

        Paljonkos sinulle maksetaan trolli? Kannattaisi ehkä vähän panostaa siomen kielen taitoon.

        Ei täällä tarvita siomen kielen taitoa. Suomen kieli riittää.
        Tosiaan tuntuu, että esimerkiksi Stubb ja Haglund ehdoin tahdoin haluavat sotaa Suomeen.
        Mahdoton ymmärtää heidän ajatuksen juoksua.


      • NATOON

        En tiedä heistä, mutta mielestäni NATO on järkevä vaihtoehto kun ottaa huomioon Venäjän aggressiot rajanaapureitaan kohtaan. Muistatteko kuinka Belgian kävi Toisessa Maailmansodassa kun eivät liittoutuneet? Natsit valtasivat ne matkalla Ranskaan. Samoin kun Ukrainan kansa halusi liittyä EU:hun, niin Venäjä iski kapuloita rattaisiin ja epävakautti koko Ukrainan. Sitten kansa nousi Venäjää ja Janukovichia vastaan ja sai ajettua ne ulos, kunnes Venäjä tuli armeijansa kanssa Krimille ja Itä-Ukrainaan. Jos emme pian liity NATO:on niin Venäjä neutraöisoi pian meidätkin, siitä ovat Duuman ja Kremlin edustajat lipsautelleet että eivät suvaitse liittoutumattomia, sillä ne eivät ole Venäjän puolella.


      • mannergeim
        8226318pq1p kirjoitti:

        Paljonkos sinulle maksetaan trolli? Kannattaisi ehkä vähän panostaa siomen kielen taitoon.

        -- ei täällä ole trolleja , luulet vaan , -- kaljoissa kirjottelevat ja teksti on sen mukaista --piä pää kylmänä poika - sodat ovat lopsie sotia , -- me selvitää 100 lla maantie miinalla ,tiet poikki het ja keskitykset siihen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe