Miksi miehiä kiinnostaa tälläiset kananaiset?

ikuinenihmettelijä

Tietääkö joku vastauksen tähän eli jos mies on erittäin hyvin kouluttautunut, hyvännäköinen/tavis, sivistynyt ja ns. kaikki muumit laaksossa oloinen niin miksi tälläinen mies katselee kumppanina sellaista naista joka on tekemällä tehty "kaunis" (eli kaikki ripsenpidennykset, kilo meikkiä, tekotukat eikä juur mitään aitoa) ja nainen vielä sen lisäksi h*lvetin tyhmä että on sellainen kaakattava kana joka on aidosti todella vähä-älyinen eikä edes älyä sitä itse ja on vielä sen lisäksi kauhea nipottaja ja perfektionisti ja kaikin tavoin epäaito ja patologinen narsisti ja valehtelija. Viekö se aikaa että miehen silmät aukeaa ja näkee mitä vierellä todellisuudessa on. Niin merkkaako tälläisille miehille vaan se tekemällä tehty ulkonäkö naisessa???:D kun jos mies voisi löytää naisen joka on 1. Oman tasoinen, fiksu ja aidosti kaunis 2. Edes perusnätti ja fiksu niin miksi mies valitsee kumminkin sen kaikkein bimboimman mahdollisen? tuli yhdestä "julkkiksesta" mieleen tämä. Noh kaipa se on vaan sitä että ottaa mahdollisimman nopeasti sitä mitä saa? vähän kuin tilaisi huonosta pitseriasta suosikkipitsan joka paljastuu maultaan ihan p*skaksi! Jatkuvasti olen huomannut tälläistä menoa niin entisessä kaveripiirissä kuin myös julkkiksilla ja netissä että se horoin ja kanamaisin nainen kelpaa kyllä suhteeseen kuin suhteeseen kun taas ne ns. paremmat jää sivuun. Ehkä se on se kanamaisen rempseä luonne joka kiinnittää kunnon miehen huomion? että miehetkin haluavat naisesta hauskuuttajan arkea piristämään? että kunhan vaan naisella on paino kurissa ja meikkiä ja se rempseä luonne niin on suhteeseen hyvä

61

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 98765432

      Meinasin jo sanoa, että tekstisi kuulostaa niin katkeralta, että on tainnut joku tällainen bimbo viedä miehesi, mutta kirjoitustaitojen perusteella et ainakaan tuohon fiksujen kategoriaan kuulu. Jos peruskoulu on jo takana, niin suosittelen palaamaan takaisin ja opettelemaan esim. kappalejaon tekemisen.

      (Jaksoin lukea tekstisi ehkä puoleenväliin asti.)

      • vakka.ja.kansi

        "Tietääkö joku vastauksen tähän eli jos mies on erittäin hyvin kouluttautunut, hyvännäköinen/tavis, sivistynyt ja ns. kaikki muumit laaksossa oloinen niin miksi tälläinen mies katselee kumppanina sellaista naista joka on tekemällä tehty "kaunis" (eli kaikki ripsenpidennykset, kilo meikkiä, tekotukat eikä juur mitään aitoa)"

        HYvin kouluttautunut, mielellään varakas mies saa sellaisen näköisen naisen kuin haluaa. Tuskin sullekaan riittää se amistavismies 30 000 vuosituloilla. Hyvin koulutetulla varakkaalla miehellä on varaa valita paras, kuten myös niillä kauniilla naisilla. Turha siinä on itkeä, miehen pitää olla menestynyt ja koulutettu, naisen vain kaunis kananen.


      • kelpaisi.mulle

        30000 vuositulot on aika hyvät amikselle, itsellä ainakin vain 26000 amiksena.


      • jeh.jeh

        Itse en edes amista saanut loppuun ja tulot 35 000 vuosi. No ei näillä lauman parasta valita :(


    • Juu-uh

      Vakka kantensa valitsee.

    • w3ergfswegf

      Ilmeisesti olet tuollaiselle naiselle hävinnyt? Mutta kuitenkin, suurin osa miehistä ei halua naisista mitään henkistä tai älyllistä yhteyttä vaan seksiä ja satunnaista seuraa. Useimpiin harrastuksiin ja ajanviettotapoihin mieskaverit käyvät paremmin.

      • HekoHekoJaHeko

        Ei pidä paikkaansa. Suomalaiselle miehelle ja naiselle perhepiiri ja työ merkkaavat eniten. Aika harvoin siitä lohkeaa aikaa mihinkään muuhun tai kenellekään muulle.

        Jokainen joka on päässyt todistamaan tuttaviensa, joko naisten tai miesten, perheellistymistä, tietää tämän. Lapset vievät kaiken ajan, niiden kuskaaminen harrastuksiin, vieminen lääkärille, päivätarhaan tai mihin lie. Kaikki liikenevät lomat menevät nekin siihen, että vietetään perheen kesken "laatuaikaa" milloin missäkin. Töitä väännetään, jotta saadaan maksettua asuntovelat viimeistään 20 vuoden päästä, kaiken maailman kulutusluotoista nyt puhumattakaan. Kaverin saa lähtemään ulos ehkä kuukauden, parin jälkeen, kun on kalenteristaan vapaata löytänyt ja sekin pitää ennalta varata.

        Ilmankos joillekin iskee klaustrofobinen kammo jossain vaiheessa oravanpyörää ja millainen tahansa nainen kelpaa, kunhan pääsee pakoon sitä kultaiseksi häkiksi muodostunutta perheautuutta. Hyvin tuo on kuitenkin onnistuttu suomalaisille markkinoimaan ja meno muistuttaa etenevässä määrin sitä, mitä se oli aikoinaan 90-luvulla jenkkilässä. Suomeen nämä lifestyle-muutokset tulevat vain sellaisen vuosikymmen, parin viiveellä. Muistan itsekin, miten tuolle jenkkien laatuaika-termille aikoinaan naurettiin Suomessa, mutta sehän on jo täällä :D


    • Setä52v_

      Tuollaiset naiset on ns. "palkintovaimoja", vertaa jotkut urheilukisojen palkinnot olohuoneet nurkan vitriinissä. Missiä on kiva esitellä kavereille, jotka kuolaavat rouvan perään. Tai esittelisi uutta Audia tai Bemaria.

      Palkintovaimolle iltatilaisuuksissa riittää ohjeeksi, että "istu hiljaa ja näytä nätiltä".

      Itsellä on ihan tavallinen vaimo, mutta kerran olen tuota "palkintovaimon esittely" -käyttäytymistä itse harjoittanut. Intissä ollessa en seurustellut ja piti hommata daami RUK:n juhliin. Onneksi siskolla oli yksi kaveri joka oli tyylikurssit ja mannekiinikoulut käynyt, heitti jotain alusvaatemalli-keikkaakin. Osasi tietty vielä käyttäytyä hienosti. Tupakaverit oli vihreinä kateudesta.

      • Mä olen samaa mieltä, ulkonäkö on niiin suuri asia meilläkin ja kivahan se on omistaa/ "omistaa" nättiä ja kallista ;) lisäksi väitän, että nämä neitoset ovat ihan erilaisia kotona meikittä ja ilman sosiaalista painetta..


    • vastaanvielä

      "Ilmeisesti olet tuollaiselle naiselle hävinnyt? Mutta kuitenkin, suurin osa miehistä ei halua naisista mitään henkistä tai älyllistä yhteyttä vaan seksiä ja satunnaista seuraa. Useimpiin harrastuksiin ja ajanviettotapoihin mieskaverit käyvät paremmin."

      Olisit nyt edes vaivautunut lukemaan koko jutun läpi vaikka olikin myöhään ja huonohkosti kirjoitettu! jaa kyllä minä olen törmännyt miehiin jotka ovat keskustelutaitoisia ja pystyvät paljon muuhunkin kuin vain johonkin elämellisiin panoihin, mutta jokainen saa valita mikä kiinnostaa. Meitä on moneen junaan, teikäläisiä kiinnostaa siis eläimellinen paneskelu sinne tänne ja minua naisena kiinnostaa kumppani jolla on järki päässä eikä alapäässä.

      Vertaukseni kuuluu että etenkin julkkiksista näitä epätasa-pariskuntia löytyy ja silloin kyllä pistää miettimään että mies on aivan selkeästi valinnut bimbon kananaisen vain sen takia että nainen on "hyvännäköinen" ja saman ikäinen/nuorempi, ei muita syitä sitten tarvita. Niin kyllä se hieman pistää mietityttämään jos on saatavilla joku yhtä hyvin kouluttautunut nainen niin miksi mies valitsee bimbomman, siksi koska se on helpompi. Sen sijaan viisas mies haluaa naisen jolla on kaikki ne hyvät piirteet joita arvostaa!

      Jos nyt ajatellaan vaikkapa pariskuntaa joka viettää kaiken maailman kultahääpäivä ja sitten 70v bileissä tällainen kananainen kysyy mieheltään esimerkiksi että missä se Ranska on en ole ikinä ko. maasta tiennyt mitään niin myötähäpeä voisi olla aika suuri! tai jotain muuta tuollaista älyttömän tyhmää kuten vaikka että jos kananainen paljastaa ettei ole koskaan tehnyt ruokaa, vaan hän tykkää lämmittää kaupan valmisruokia tai syö päivittäin vain pitserioiden pitsaa eikä mitään muuta, niin kyllähän se jotain älykkyydestäkin kertoo. Niin että silloin voi miehestä kuin miehestä tuntua julmetun nololta katsella moista kananaista! niin ja sama asia tietysti myös toisinpäin eli ei kenenkään tarvitse katsella tyhmää miestäkään

      • Jotainjäipuuttumaan

        Se, jolla on nätit ja söpöt kasvot, isot silmät, pitkä ja muodokas (d-rinnat), reipas, puhelias ja iloinen,älykäs, makee, niiq upee, paksut hiukset, pitkät ripset, paksut punaruskeat hiukset ja Blörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä häh häh häh* *prööt* *röyh* *krooh*violetit hiukset ja mustat ja blndit ja ja ja ja... pitkät vaaleanruskeat hiukset, joka pukeutuu nätin naisellisesti mutta klassiesti. Joka on itsevarma ja avoin.Blörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä häh häh häh* *prööt* *röyh* *krooh*

        Mitään teennäistä, feikkiä tai pornahtavaasiinä ei ole. Blörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä häh häh häh* *prööt* *röyh* *krooh* sitten se halus kokeilla threesome kahden mustan äijän kaa sitten me panimme sitä joukolla perseeseen....aaah minä miesten miesBlörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä häh häh häh* *prööt* *röyh* *krooh* Tulin siis aivan vitun nopeeta ja ihan vitun kovaa sen kaikkiin reikiiinBlörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä häh häh häh* *prööt* *röyh* *krooh*

        On tyytyväinen ulkonäkönsä vaikka kyselee näillä palstoilla *öööööääääääääääääärgh*

        sitä aina luullaan missiksi.Blörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä häh häh häh* *prööt* *röyh* *krooh* "Sä oot varmaan joku missi"...Omaan alaani nähden se on kuitenkin hupaisassa ristiriidassa kun hän on vittu raksalla töissä Blörp* *örp* *krääk* *köh* *röyh* *ööööööööööööäääääärhhhhggghhhh* Tulipa iso jööti pyttyyn. *krähä


      • OuShitMään

        Taitaa joku missi olla nyt vähän katkerana?
        Oletko psykiatrisen hoidon puutteessa?


      • Ihmeissään

        Mitä ihme touhua nämä ChangeForTheBetter - jutut oikein on?


      • Ihmeissään

        Joku joissain edellisissä keskusteluissa oli vaihtanut tuollaisen trophy-wifun johonkin toiseen ja joku näköjään tuohtui asiasta ja jauhaa ja vaahtoaa sekopäisenä näillä palstoilla... :D

        ... Aika kypsää ja asiallista touhua, tuohan on suorastaan kunnianloukkaus jo. No aikuistenmaailmassa kun ollaan niin joku tuonkin mummelin ip-osoitteen otta selville ja katsoo mikä päässä viiraa.

        "Mun intensiivisesti ja petomaisesti tuijottava tumma ja kovan näköinen kaunottareni, sä oot niin älykäs ja sulla on niin hyviä mielipiteitä ja tosi paljon ja monista tosi tärkeistä asioista. Meillä ei syödä pitserioiden pitsaa ja tiedetään missä on Ranska. Mun ei tarvi hävetä sua rakkaani koskaan. Olethan varsinainen seksipeto ja niin älykäs ja kiihkee. Kulli ihan hellänä kun äsken sitä haisevalla reiälläsi imit, jyystit ja lutkutit niin että blörps blörps vaan! Tule viekkuun nukkumaan. Mä kävin paskalla ja röökillä. *Öäääääääääääärh* *röyh* *prööt* Terveisin Aito Miehesi."

        ... Tuosta tulee lähinnä mieleen että mummo itse ei millään älynlahjoilla loista ja purkaa psykologista taakkaansa täällä vaikka parempi paikka olisi joku psykiatrin sohva. Tai iso, pehmustettu ja valkoinen huone.
        Suomessa kun ollaan niin tuollaiset idiootit yleensä pystyy ohittamaan jo kaukaa, mutta aika tapaus tuokin on.
        Itse ilmoitin jo modelle asiasta.

        Ei kukaan oikeasti voi olla noin kateellinen ja katkera jonkun onnistuneelle parisuhteelle ja hyökkäillä jatkuvasti jonkun kimppuun. Täytyy nupissa olla vikka ja paljon!


      • Tiedoksi_sinulle
        Ihmeissään kirjoitti:

        Joku joissain edellisissä keskusteluissa oli vaihtanut tuollaisen trophy-wifun johonkin toiseen ja joku näköjään tuohtui asiasta ja jauhaa ja vaahtoaa sekopäisenä näillä palstoilla... :D

        ... Aika kypsää ja asiallista touhua, tuohan on suorastaan kunnianloukkaus jo. No aikuistenmaailmassa kun ollaan niin joku tuonkin mummelin ip-osoitteen otta selville ja katsoo mikä päässä viiraa.

        "Mun intensiivisesti ja petomaisesti tuijottava tumma ja kovan näköinen kaunottareni, sä oot niin älykäs ja sulla on niin hyviä mielipiteitä ja tosi paljon ja monista tosi tärkeistä asioista. Meillä ei syödä pitserioiden pitsaa ja tiedetään missä on Ranska. Mun ei tarvi hävetä sua rakkaani koskaan. Olethan varsinainen seksipeto ja niin älykäs ja kiihkee. Kulli ihan hellänä kun äsken sitä haisevalla reiälläsi imit, jyystit ja lutkutit niin että blörps blörps vaan! Tule viekkuun nukkumaan. Mä kävin paskalla ja röökillä. *Öäääääääääääärh* *röyh* *prööt* Terveisin Aito Miehesi."

        ... Tuosta tulee lähinnä mieleen että mummo itse ei millään älynlahjoilla loista ja purkaa psykologista taakkaansa täällä vaikka parempi paikka olisi joku psykiatrin sohva. Tai iso, pehmustettu ja valkoinen huone.
        Suomessa kun ollaan niin tuollaiset idiootit yleensä pystyy ohittamaan jo kaukaa, mutta aika tapaus tuokin on.
        Itse ilmoitin jo modelle asiasta.

        Ei kukaan oikeasti voi olla noin kateellinen ja katkera jonkun onnistuneelle parisuhteelle ja hyökkäillä jatkuvasti jonkun kimppuun. Täytyy nupissa olla vikka ja paljon!

        En tiedä mistä on kyse. Itse vaahtoat aika sekopään oloisena myös, että pata kattilaa soimaa. Anonyymillä keskustelupalstalla ei voi loukata kunniaa, koska "nikki" ei ole oikeustoimikelpoinen henkilö. Edes poliisi ei saa selvitellä ip -osoitteita ilman todella kunnollisia perusteita, ja kunnollinen peruste ei ole se, että joku pahoitti mielensä anonyymillä nettipalstalla. Aika henkilökohtaisesti jonkun kumman läpän heiton oot ottanut.


      • Sivustaseurannut

        Ok, tällainen ohimenevä kommentti..
        Ihan asiaa tutkineena voin kertoa että kaikki omalta koneelta kirjoitetut jutut ihan oikeasti voidaan jäljittää ip-osoitteen mukaan eikä siihen edes tarvita mitään kunnon perusteita. Kyllä poliisi tietää ja saa tarvittaessa ihan sormennapsautuksella selville, kuka mitäkin ja minne kirjoittelee. Kaikki nettiin kirjoitetut asiat voidaan tarpeenmukaan jäljittää.

        En tiedä sinusta, mutta aika uhkaavalta tuon nickin takana kirjoittelija vaikuttaa. Tuollaisten takia yleensäkin itse vältän näitä palstoja. Et voi koskaan tietää, kuka hullu siellä toisessa päässä kirjoittelee. Voi vaikka seurata kotiin ja hyökätä kimppuun (tästä oli jossain hesarissa juttua pari kk sitten, Helsingissä tapahtunut).
        On muuten huono homma, ettei kukaan näitä palstoja erityisemmin valvo.
        Nuoret ja lapsetkin käyttävät Suomi24:ää.

        Esimerkkinä jo joku facebook.
        Sinne laitat nimesi, kuvasi, yhteystietosi.
        Jos ei yksityinen profiili niin kaikki omat tiedot menee ympäri bittiavaruutta.

        Tällä palstalla, mikäli olet seuraillut, ihmiset käyttävät epäasiallista kieltä ja mennään henkilökohtaisuuksiin. Keskustelunavaus voi jopa olla ihan neutraali.

        Mistä tiedän tämän kaiken?

        T. Poliisi


      • Sivustaseurannut

        Ja mikäli et asiasta vielä tiedä, kerron sinulle myös että Keski-Euroopassa on vireille menevä laki, jota aiotaan myös virallistaa täällä. Eli että joutuu vastuuseen kirjoitteluistaan jollekkin viranomaiselle. Joutuu ihan maksamaan sakkoa.

        Koskee juuri kunnianloukkauksia netissä. Facebook-kiusaaminen aikaansai tämän lain vireillepanon.

        Sama koskee laitonta, koneelleladattavaa pornografiaa.

        T. Poliisi


      • DiibaDaabaaaaa
        Sivustaseurannut kirjoitti:

        Ja mikäli et asiasta vielä tiedä, kerron sinulle myös että Keski-Euroopassa on vireille menevä laki, jota aiotaan myös virallistaa täällä. Eli että joutuu vastuuseen kirjoitteluistaan jollekkin viranomaiselle. Joutuu ihan maksamaan sakkoa.

        Koskee juuri kunnianloukkauksia netissä. Facebook-kiusaaminen aikaansai tämän lain vireillepanon.

        Sama koskee laitonta, koneelleladattavaa pornografiaa.

        T. Poliisi

        Tietysti poliisi pystyy ip -osoitteen selvittämään ihan helposti, ei tarvi olla edes poliisi että ne selvittelee. Et sinä siitä ip:stä saa muuta selville kuin palvelimen sijainnin. Sen sijaan ip -osoitteen omaavan henkilön tietojen penkominen on laitonta ja operaattori saa luovuttaa ne vain poliisille, ja hyvästä syystä. Se ei ole hyvä syy, että joku pahoittaa mielensä nettikeskustelussa.

        Se jos joku jossain anonyymillä nettipalstalla haukkuu toista anonyymiä henkilöä vaikka paskapääksi ja idiootiksi, tai väittää että jollain keskusteluun osallistuvalla on tapana syödä aamiaiseksi hatullinen paskaa ei täytä kunnianloukkauksen tunnusmerkkejä.

        Kunnianloukkaus on valheellisen tiedon levittämistä henkilöstä tarkoituksena mustamaalata ja aiheuttaa huono maine, ja silloin se vaatii sen että valheet yhdistetään johonkin henkilöön ihan nimellä. Levitellään vaikkapa valhetta naapurin Riitan olevan alkoholisti ja laiminlyövän lapsiaan, tarkoituksena saada muu naapurusto vihaamaan ja halveksimaan Riittaa.

        Siihen että netissä syyllistyy kunnianloukkaukseen tarvii jo puhua loukkaamastaan henkilöstä oikealla nimellä, tai muuten tunnistettavasti. Esim. nyt tämän Seinäjoen tapauksen yhteydessä on netissä levitelty asianosaisten nimiä ja kuvia ja sellaistenkin, jotka eivät asiaan mitenkään liity. Heniköiden facebook, ask.fm yms. profiileja on levitelty ja syytetty ainakin yhtä lasta taposta (vaikkei hän syyllinen ole), ja tästä on nyt poliisi aloittanut tutkinnan. Tässä nyt puhutaan hieman eri kaltaisesta keissistä kuin suomi24 ihannenainen -palstalla tapahtuneista teini-einareiden yöllisistä aivopieruista... Jos niistä joku mielensä pahoittaa, niin se on sitten voi, voi.

        Poliisi sinä tuskin olet, koska silloin tietäisit jo nuo edellä mainitut asiat. Tietäisit ettei suomi24 -palstojen paskan heitosta voi oikein syytteitä nostaa, jos ei ihmisten nimiä ole mainittu. Tietäisit myös, että poliisit ei oikeasti tykkää, jos heidän vähäisiä resurssejaan aletaan kuormittamaan jollain typerillä anonyymeilä palstoilla tapahtuneilla "kunnianloukkauksilla" tai kun tunnetaan nyt olo "uhatuksi" kun joku sanoi pahasti ja ihan itse antaa sen olla isku vyön alle. Poliiseilla on oikeitakin töitä. Tärkeitä töitä... Kannattaako kaikkea ottaa noin henkilökohtaisesti?


      • Sivustaseurannut

        Tiedätkö, se henkilötietojen penkominen on helpompaa, kuin mitä luulet.
        tietysti jokainen saa kirjoittaa, mitä ikinä tahtoo.
        Poliisi saa helposti selville, ketkä levottomat viestit tänne lähettää. Näistä tulee ilmoitettuna tietoihin joku merkintä. (puhutaan vireillä olevasta "nettirekisteristä" vähän niinkuin rikosrekisteri, mutta bittiavaruudessa toimiva sellainen).
        Näitä tietoja voidaan myöhemmin käyttää sinua vastaan.
        Tiedäthän myös, että joka työpaikalla koko työsopimuksen ajan sinusta päivitetään meillepäin tiedot yksityiselämäsi asioista. (erityisesti ne, jotka työskentelevät lentokentällä ovat tiukan valvonnan alaisia)
        kuten, oletko parisuhteessa työsuhteen aikana ja selvitetään kenen kanssa. Matkusteletko paljon, minne?
        Miten käyttäydyt? Oletko epäluotettava/epäilyttävä?
        esimerkkinä taas se joku facebook--> pistä sinne itsestäsi joku torvelokännikuva niin nykyinen kaikki tulevat työnantajasi saavat tiedon asiasta tarvittaessa. Kaikki tieto sinusta jää ja säilyy netissä.
        Ammatinvalintatestisi, tekemäsi hakemukset, terveydenhuoltohistoriikkisi.
        On olemassa poliiseja, jotka ovat koulutettu arvioimaan psyykkinen tilasi jo pelkän ulkonäön perusteella (onko kyntesi syöty, änkytätkö, harhaileva katse, elekielesi).
        Joka kerta, kun haet töitä, näihin tietoihin mennään.
        Tarkistappa joskus/pyydä potilaskertomuksesi ja onko sinne kirjoitettu ylimääräistä.(somaattinen oirehdinta)
        Ja määrätystä mielialalääkityksestä saat elinikäiset hullunpaperit (epävirallisina tietenkin).
        Sinun henkilötietoihisi päästään käsisksi erittäin helposti. Mikäli todella kuvittelet, että tuo on vaikeaa ja kovan byrokratian alla, niin olet väärässä.
        Kannattaa todella miettiä mitä nettiin kirjoittaa, varsinkin jos on niin tyhmä, että kirjoittaa kuvallisena.
        Todella levottomien viestien/ tiettyjä kirjoittajia vainoavien viestien kirjoitteluun saa ja kannattaakin puuttua. Tiedustelin itse asiaa suomi24 päivystyksestä ja he todella ovat velvollisia selvittämään todella uhkaavien viestien alkuperä. Soittakaa sinne niin poistavat viestit. Nettivalvontaa kuuluu tiukentaa ettei tapahdu näitä surmia kuin Helsingissä tapahtui.
        T. Poliisi


      • Sivustaseurannut

        Eli mikäli joku vainoaa tiettyä nimimerkkiä jossain anonyymillä nettipalstalla haukkuen henkilöä vaikka paskapääksi ja idiootiksi toistuvasti ja systemaattisesti, tai vaikka väittää että jollain keskusteluun osallistuvalla on tapana syödä aamiaiseksi hatullinen paskaa ei ehkä vielä täytä kunnianloukkauksen tunnusmerkkejä mutta tämä on jo sellaista nettikäyttäytymistä, josta kannattaa tehdä ilmoitus ylläpitoon.
        Varsinkin, jos sitä jatkuu pitkään ja tiettyä nimierkkiä kohti.


      • DiibaDaaabaaaaa
        Sivustaseurannut kirjoitti:

        Eli mikäli joku vainoaa tiettyä nimimerkkiä jossain anonyymillä nettipalstalla haukkuen henkilöä vaikka paskapääksi ja idiootiksi toistuvasti ja systemaattisesti, tai vaikka väittää että jollain keskusteluun osallistuvalla on tapana syödä aamiaiseksi hatullinen paskaa ei ehkä vielä täytä kunnianloukkauksen tunnusmerkkejä mutta tämä on jo sellaista nettikäyttäytymistä, josta kannattaa tehdä ilmoitus ylläpitoon.
        Varsinkin, jos sitä jatkuu pitkään ja tiettyä nimierkkiä kohti.

        Nyt menee jo harhaiseksi... Poliisina esiintyminenkin lienee rikos. Mieti sitä. Ja kuka täällä on ketään vainonnut, muut kuin sinä? Minusta alkaa tuntua, että sinä uhkailet minua. Pitäisiköhän minun ottaa yhteyttä ylläpitoon ja poliisiin?


      • Sivustaseurannut

        Kannattaisi ehkä ottaa yhteyttä. Saatat yllättyä. Kysäise sieltä myös ylläolevan paikkansapitävyyttä.
        T.Poliisi


      • Diibadaabaaaaa
        Sivustaseurannut kirjoitti:

        Kannattaisi ehkä ottaa yhteyttä. Saatat yllättyä. Kysäise sieltä myös ylläolevan paikkansapitävyyttä.
        T.Poliisi

        Ehkä joo kannattaisi...

        Ensinnäkään minä en usko että sinä olet poliisi koska noin (anteeksi nyt vaan) suoraan sanottuna häiriintyneeltä vaikuttava tyyppi ei ikimaailmassa voisi läpäistä kaikkia persoonallisuus- ja soveltuvuustestejä, mitä poliiseille tehdään. Poliisi myös tietäisi mikä on kunnianloukkaus, eikä alunperinkään olisi alkanut höpistä kunnianloukkauksesta, jos joku idiootti on palstalla olevaan toiseen ketjuun copy pastettanut jotain säälittäviä seksitarinoita ties mistä - elleivät peräti olleet hänen omia pikku novellejaan pöytälaatikosta, mistäs sitäkään tietää.

        Se ei ole kunnianloukkaus, se on vain typerää koska tosiaan - tätä palstaa lukee alaikäisetkin, ja noissa tarinoissa esiintyi myös omaan lapseen ja sisareen sekaantumista, joka on varmaan aika hämmentävää luettavaa lapselle, ja vastenmielistä luettavaa normaalille aikuiselle. Poliisi ja kuka tahansa normaalilla järjellä varustettu ihminen säälisi lähinnä ihmistä, joka tuollaisia tarinoita ensinnäkään edes lukee, tai kirjoittaa ja niitä copy pastettaa tänne, kun suuttuu jossain typerässä sananvaihdossa. Poliisi tietäisi että tuollaisella ihmisellä on varmaan aika paha olla, ja päässään jotain vikaa, mutta syytteitä siitäkään ei voi nostaa.

        Poliisi tietäisi, että tosiaankin kaikki mitä nettiin päästelee jää sinne. Kaikesta jää jälki ja ne voivat pompata esiin, kuten itsekin koko ajan sanot. Tästä syystä poliisi ei jauhaisi suomi24 ihannenainen -palstalla jotain häiriintynyttä roskaa, jossa vihjailee selvittävänsä jonkun toisen ip -osoitteen ja henkilötiedot, vain koska toinen henkilö sanoo että mauttomat kirjoitukset eivät täytä kunnianloukkauksen tunnusmerkistöä. Poliisi tietäisi että syyllistyy rikokseen jos selvittää toisen henkilötiedot vaikka se kuinka helppoa olisikin. Poliisi tietäisi että hänelle tulee "sanottavaa" jos edes vihjailee tai uhkailee tekevänsä noin toiselle ihmiselle, koska poliiseilta odotetaan vapaa-ajallakin korkeampaa moraalia ja parempaa käytöstä kuin muilta.

        Poliisi ei ikimaailmassa uhkaisi selvittää toisen henkilöllisyyttä ja höpisisi siihen perään jotain häiriintynyttä paskaa jostain "tapauksesta" jossa joku on ilmeisesti päässyt hengestään? En tiedä mikä tuo tapaus on, jos siitä on uutisoitu, se on mennyt minulta ohi. Selväksi on kuitenkin käynyt, että sinä uhkaat selvittää henkilöllisyyteni ja tulevasi "vierailulle" ilmeisesti tappamaan minut?

        Minä en usko että sinä olet poliisi tai että sinulla on taitoa selvitellä kuka olen, mutta jos näin sattuisi kuitenkin olemaan niin - siitä vaan. Selvitä. Tule "kylään" ja vahingoita minua tai tapa minut. Sittenpä vastaat siitä lain edessä. Uhkaile vielä lisää, niin tästä varmasti lähtee ilmoitus poliisille ja sittenpä vastaat seurauksista - siitä että olet ensinnäkään uhannut toista henkilöä täällä ja esittänyt vielä olevasi poliisi.

        Kaikenlaisia hulluja tähän maailmaan mahtuukin. Aikuinen ihminen ja mikä on käytös?!


      • Diibadaabaaaaa
        Sivustaseurannut kirjoitti:

        Kannattaisi ehkä ottaa yhteyttä. Saatat yllättyä. Kysäise sieltä myös ylläolevan paikkansapitävyyttä.
        T.Poliisi

        Laitoin nettivinkin poliisille. Jos paskan jauhamisesi ja uhkailu jatkuu, niin ryhdyn muihin toimiin. Sinulla ei ole oikeutta uhata ihmisen yksityisyyttä ja henkeä vain siksi, että sinä "niin mielesi pahoitit".


      • Ihmeissään

        Mielestäni tuossa yllä ei uhattu kenenkään henkeä.


      • Diibadaaabaaaaaa
        Ihmeissään kirjoitti:

        Mielestäni tuossa yllä ei uhattu kenenkään henkeä.

        Siinä (sinä vihjailet, turha vaihdella nimimerkkiä ja esittää toista henkilöä) vihjaillaan että "olen poliisi, pystyn selvittämään ip -osoitteesi ja henkilötietosi sormia napsauttamalla... Vitunkos väliä sillä, että se on laitonta, minä selvittelen koska olen poliisi ja se on niin helppoa... Muista mitä tapahtui Helsingissäkin sille yhdelle, jonka tiedot selviteltiin ja häntä seurattiin kotiin - ja nirri pois!" Selvää uhkailua ja vihjailua, että on valmis vahingoittamaan toista ihmistä, koska ei pidä hänen mielipiteestään. Ja jo poliisina esiintyminen on rikos.


      • Sivustaseuranneena

        En ole ylläoleva nimimerkki. En myöskään mikään muu nimimerkki tällä palstalla.
        Yksi asia nyt selväksi: minä en sinua uhkaile enkä todellakaan halua tappaa . Minä olen normaali. Minä en uhkaile ketään. Muistutin yleisesti nettietiketistä, koska nämä palstat ovat täynnä aika epäasiallisia viestejä. Kehotin, että kieli pidettäisiin siistinä. Kehotan teitä lukemaan ylläoleva viesti tarkemmin. Meille tulee aika paljon valituksia tuonkaltaisiata viesteistä, koska ihmiset pelästyvät. Mainitsin Helsingin tapauksen, koska halusin muistuttaa, ettei netissä asioidessa kukaan voi koskaan tietää, kenen kanssa on tekemisissä. Kehotan siis edelleen ylläpitoon ilmoittamista, mikäli todella häiritseviä viestejä ilmaantuu.
        Hauskaa vapunjälkeistä viettoa teille kaikille
        T.Poliisi


      • Diibadaabaaaaaa
        Sivustaseuranneena kirjoitti:

        En ole ylläoleva nimimerkki. En myöskään mikään muu nimimerkki tällä palstalla.
        Yksi asia nyt selväksi: minä en sinua uhkaile enkä todellakaan halua tappaa . Minä olen normaali. Minä en uhkaile ketään. Muistutin yleisesti nettietiketistä, koska nämä palstat ovat täynnä aika epäasiallisia viestejä. Kehotin, että kieli pidettäisiin siistinä. Kehotan teitä lukemaan ylläoleva viesti tarkemmin. Meille tulee aika paljon valituksia tuonkaltaisiata viesteistä, koska ihmiset pelästyvät. Mainitsin Helsingin tapauksen, koska halusin muistuttaa, ettei netissä asioidessa kukaan voi koskaan tietää, kenen kanssa on tekemisissä. Kehotan siis edelleen ylläpitoon ilmoittamista, mikäli todella häiritseviä viestejä ilmaantuu.
        Hauskaa vapunjälkeistä viettoa teille kaikille
        T.Poliisi

        Sinä et ole poliisi. Poliisi ei pitäisi uhkaavana jotain "vittu, pillu, kulli, perse, paska, blörps, blörps, hih, hih, hih" -tyylisiä viestejä. Mitä helvetin uhkaavaa noissa on? Miksi tartuit juuri kaikkein kesyimpään viestiin, eikä niissä K-18 oman tyttären tai sisaren nussimis -tarinoissa mitä toisessa ketjussa on, ollut mitään häiritsevää ja nettietiketin vastaista? Miksi aloit runkuttamaan minulle jotain typerää paskaa, kun mainitsin että mauttomat perse, paska -tyyliset viestit eivät täytä kunnianloukkauksen määritelmää, mikä on puhdas totuus ja sinun "poliisina" olisi pitänyt tietää se! Miksi siis alkaa nillittämään juuri minulle, ja heittää perään jotain häiriintynyttä "pystyn selvittämään henkilötietosi, koska olen poliisi. Ei väliä että se on lain vastaista, koska MINÄ PYSTYN! Pidä siis turpa kiinni tai saat katua!" -henkistä tekstiä?

        Entä tämä kommentti toisesta ketjusta:

        "Ai että minkänäköinen on missi?!

        Sen näköinen että minä haluan laueta sen persereikään, suuhun, pilluun ja kaikkiin muihin reikkin rajusti pimeällä kujalla ja sitten kun ämmän päästän irti niin se huutaa kuin eläin ja valuu verta ja mahlaa.

        Ämmä palaa vielä takaisin mun luo.

        Ensi kerralla naulaan sen kiinni tapettiin ja tungen anaalitapin sen persereikään.

        Siltä näyttää missi!"

        Eikö siinä ole mitään huomautettavaa? Minun mielestäni tuo voisi olla jo jonkinlainen uhkaus kyseisen ketjun aloittajaa kohtaan, mutta sinä et näe siinä mitään ongelmaa?

        Taidat olla ihminen, jonka on aina pakko olla oikeassa ja saada viimeinen sana. Sovitaan sitten niin, että se mitä sinä pidät kauniina ja miellyttävänä ulkonäkönä ja luonteena (=sinä itse) on se ainut ja oikea kauneuden ja sympaattisuuden määritelmä. Kaikkien maailman miesten pitäisi tapella kullit tanassa vain ja ainoastaa sinusta, ja jos joku mies ptää jostain toisen tyylisestä naisesta, täytyy hänen olla tyhmä, tai elää ainakin valheessa. Sovitaan näin. Onko nyt hyvä? Onko "poliisi -tätillä" vielä jotain nasevaa sanottavaa?

        Ja poliisi ei tällaisella paskalla trollaus -palstalla partioi puolustamassa sankarillisesti jotain hädässä olevaa mielensäpahoittaja neitosta. Kaikki tietää että kukaan normaalilla järjellä varustettu ihminen ei kerro mitään totuuden poikastakaan itsestään. Ulkonäöstään, sukupuolestaan yhtään mistään täällä, joten vastaukset on sen mukaisia eikä niistä kukaan ala ulvomaan kunnianloukkaus -syytöksiä, tai uhkailemaan henkilötietojen selvittämisellä, koska se on rikos, ja poliisi tietää sen. Siis OIKEA poliisi.


      • Jloljjjii

        Fakta on etta mikali tiettya nimimerkkia toistuvasti vainotaan tai hyokkataan sen kimppuun niin vahintaan yllapoto puuttuu asiaan. Tayttaa tietyt nettietiketin vastaiset kriteerit.

        Ja fakta myos on etta kaikki nettiin ja muualle jatetyt tiedot pystytaan tarvittaessa penkomaan, tietenkin asia viranomaistaholta tarvittaessa voidaan kieltaa, mutta se ei muuta todellisuuta. Onko tama sinusta mukavaa tai ei se on eri asia..tietaakseni kukaan ei sinua ole asian tiimoilta uhkaillut. Tama lienee oma hairintyynyt tulkintasi asiasta.

        Tama koskee mm. Facebook, twitter, instagram jne.
        Kaikki voidaan tarvittaessa jaljittaa.


      • Jloljjj

        Omaa tulkintaa myos tuo kullit tanassa tappelu.. taas alatyylinen ilmaisu. Varsin allottava sellainen.

        Taidat itse olla se blondiini, joka veti herneen nenaan.


      • Jloljjjjj

        Ja taas ymmarsit vaarin. Helsingin tapauksessa eras nimimerkki vainosi toista nimimerkkia vuoden paivat, sanaharkka jatkui kauan ja toinen naista tappelijoista selvitti sen toisen osoitteen ja tappoi. Poliisilla ei ollut asian kanssa mitaan tekemista.
        Nama tappelijat olivat toisilleen jo ennestaan tuttuja ja vihamiehia.
        Eli asia selvaksi, tiettyihin vainoaviin ja uhkaaviin viesteihin saa ja pitaakin puuttua, koska kysessa voi olla yllaolevan kaltainen hairiintynyt tyyppi.

        Missaan vaihessa en ole uhannut henkeasi tai etta tulen kylaan ja «nirri pois» . Minulla ei edes olisi valtuuksia siihen ja syyllistyisin rikokseen.

        Mutta totuus on etta kaiken nettiin kirjoittelu voidaan jaljittaa.


    • katsopeiliin

      Rempseä luonne? Tuli mieleen...hieman pyöreä nainen kera äänekkään luonteen, rahvaanomainen, kouluttamaton. Olet vaan katkera kun oletit olevasi parempi kuin ns bimbo. Oliskos nyt niin että olet vetänyt johtopäätökset pelkän ulkonäön perusteella?????? Itse olen kaunis nainen. Olen saanut kärsiä just sun tyyppisten naisten takia. En,ole tyhmä enkä kana. Kateus riittää analysoimaan minutkin.

    • KIIHOTTAVAA

      Kysynnän ja tarjonnanlaki siinä toimii !
      Sitä saa mitä hakee , haloo
      Kyllä mies ottaa sellaisen mikä silmää hivelee !
      Makuja on monia

    • Onksesitväärin

      Entä jos se vaan on mukava se nainen? Kai ulkonäkö ensimmäisenä kiinnittää huomion, joten näyttävät tulee huomatuksi ensin ja heihin tutustuu helpommin kun johonkin seinäruusuun. Tutustuttuaan näkee sinne pintaa syvemmälle, ja jos nainen on mukavaa seuraa niin tottakai sellaisen kanssa viihtyy pitemmänkin ajan.

    • mun.mielipide

      "epäaito ja patologinen narsisti ja valehtelija"
      näkeekö tän jotenin ulkonäöstä?

      "Ehkä se on se kanamaisen rempseä luonne joka kiinnittää kunnon miehen huomion? että miehetkin haluavat naisesta hauskuuttajan arkea piristämään? että kunhan vaan naisella on paino kurissa ja meikkiä ja se rempseä luonne niin on suhteeseen hyvä"
      huumorintaju on itselle ainakin hyvin tärkeä piirre naisissa kun miehissäkin. tosikkojen kanssa en halua olla ees kaveri.... aika usein naisilla vaan ei ole huumorintajua, tiedä sit mistä sekin johtuu....painon on hyvä olla kurissa....sen pitää olla kurissa! ylipaino ei nappaa mulle ollenkaan, mutta liiasta meikistä en tykkää.

    • 0909090909

      Kuulostat melko katkeralta, ilmeisesti oma "hyvä" luonteesi ei riittänyt kilpailussa toisen naisen habitusta vastaan. Tälläkin palstalla on lukuisia älykkäitä ja kilttejä miehiä mutta mikseivät he kelpaa?

      • atmforlife

        Siksi kiltit miehet ei kelpaa, koska joka ikisen tavanomaisen variksenpelätin pitää saada joku ytm. Naiset ei tajua omaa tasoaan, tai pikemmin sen puutetta.


    • siksikin

      Pitää kyetä tunnistamaan mikä on todellista tyhmyyttä, ja mikä taas vain ulkopuolisille näyttäytyy sellaisena. Monet "kanamaisesti" esiintyvät naiset näet ovat aivan älykkäitä ja rakastettavia ihmisiä parisuhteissaan.

      Ja mikä kaikkein tärkeintä, niin uskollisuus ja luotettavuus ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet, niitä ei korvaa mikään, ei terävä äly tai lumoava kauneus.

      • Munavaikana

        Marilyn Monroe on kanamaisen ja tyhmän blondin prototyyppi, jos näin voi sanoa. Hän on edelleen miljoonien miesten ihailema ja varmaan aikoinaan oli naisten kadehtima ja vihaama. Nyt naiset voivat suhtautua häneen ehkä jopa ihaillen, koska hän on kuollut aikaa sitten ja jos eläisi, olisi ikivanha mummeli. Häntä kuitenkin pidettiin tyhmänä kanana, vaikka todellisuudessa hänellä oli korkeampi älykkyysosamäärä kuin Albert Einsteinilla.

        Useille naisille on niin vaikeaa hyväksyä, että joku toinen voisi olla "täydellinen" - kaunis, seksikäs, älykäs, huumorintajuinen ja vielä mukava ja sympaattinen ihminen. Täytyyhän hänessä nyt jotain vikaa olla, tai ainakin miesten naismaussa! Nämä samaiset katkerat naiset vaativat muita katsomaan "pintaa syvemmälle" ja näkemään sen perunaa muistuttavan persjalan "kauniin luonteen" mutta itse samaan aikaan tuijottavat neuroottisina kauniiden naisten pintaa, eivätkä suostu näkemään hänessä mitään hyvää, ja hyväksymään että ehkä hän onkin todella mukava ihminen.

        Tietysti ulkonäköön ihastutaan ensimmäisenä, mutta jos ihminen on vaikea persoona, ja hänen kanssaan ei ole kiva olla, niin kyllä sellainen jää. Ei kukaan ala elämään kauniin mutta hankalan ihmisen kanssa, koska se olisi helvetillistä. Nämä pinnalta koreat "kananaiset" ovat siis mitä ilmeisimmin myös todella mukavia ja hyviä ihmisiä, ja siitä todistaa se että he ovat parisuhteessa. He KELPAAVAT elämänkumppaniksi.


      • suotäälläveteläsiellä
        Munavaikana kirjoitti:

        Marilyn Monroe on kanamaisen ja tyhmän blondin prototyyppi, jos näin voi sanoa. Hän on edelleen miljoonien miesten ihailema ja varmaan aikoinaan oli naisten kadehtima ja vihaama. Nyt naiset voivat suhtautua häneen ehkä jopa ihaillen, koska hän on kuollut aikaa sitten ja jos eläisi, olisi ikivanha mummeli. Häntä kuitenkin pidettiin tyhmänä kanana, vaikka todellisuudessa hänellä oli korkeampi älykkyysosamäärä kuin Albert Einsteinilla.

        Useille naisille on niin vaikeaa hyväksyä, että joku toinen voisi olla "täydellinen" - kaunis, seksikäs, älykäs, huumorintajuinen ja vielä mukava ja sympaattinen ihminen. Täytyyhän hänessä nyt jotain vikaa olla, tai ainakin miesten naismaussa! Nämä samaiset katkerat naiset vaativat muita katsomaan "pintaa syvemmälle" ja näkemään sen perunaa muistuttavan persjalan "kauniin luonteen" mutta itse samaan aikaan tuijottavat neuroottisina kauniiden naisten pintaa, eivätkä suostu näkemään hänessä mitään hyvää, ja hyväksymään että ehkä hän onkin todella mukava ihminen.

        Tietysti ulkonäköön ihastutaan ensimmäisenä, mutta jos ihminen on vaikea persoona, ja hänen kanssaan ei ole kiva olla, niin kyllä sellainen jää. Ei kukaan ala elämään kauniin mutta hankalan ihmisen kanssa, koska se olisi helvetillistä. Nämä pinnalta koreat "kananaiset" ovat siis mitä ilmeisimmin myös todella mukavia ja hyviä ihmisiä, ja siitä todistaa se että he ovat parisuhteessa. He KELPAAVAT elämänkumppaniksi.

        "Nämä samaiset katkerat naiset vaativat muita katsomaan "pintaa syvemmälle" ja näkemään sen perunaa muistuttavan persjalan "kauniin luonteen""

        Voi että miten kauniisti te kirjoitatte näillä palstoilla muista naisista! Teillä täytyy olla täydellisyyttä hipova luonne, koska tuollaset ajatukset välittyvät helposti myös siihen, miten rumasti te kohtelette muita naisia oikeassa maailmassa. Harmi, jos kaikki eivät täydellisyyttä hipovaa luonnettanne hahmota ruman käytöksenne takaa? Tietysti sitä on ilkeyden ja ylimielisyyden takaa vaikea hahmottaakin. Sitä te varmaankin kutsutte kateudeksi, kun ihmiset eivät pidä ylimielisestä ja rumasta käytöksestänne?


      • Munavaikana
        suotäälläveteläsiellä kirjoitti:

        "Nämä samaiset katkerat naiset vaativat muita katsomaan "pintaa syvemmälle" ja näkemään sen perunaa muistuttavan persjalan "kauniin luonteen""

        Voi että miten kauniisti te kirjoitatte näillä palstoilla muista naisista! Teillä täytyy olla täydellisyyttä hipova luonne, koska tuollaset ajatukset välittyvät helposti myös siihen, miten rumasti te kohtelette muita naisia oikeassa maailmassa. Harmi, jos kaikki eivät täydellisyyttä hipovaa luonnettanne hahmota ruman käytöksenne takaa? Tietysti sitä on ilkeyden ja ylimielisyyden takaa vaikea hahmottaakin. Sitä te varmaankin kutsutte kateudeksi, kun ihmiset eivät pidä ylimielisestä ja rumasta käytöksestänne?

        Missä kohti väitin olevani kaunis ja mukava? En missään. Olen ihan vitun ilkeä ja paskamainen ämmä, ja ruma. Minä tiedän sen, ja tiedän myös että on olemassa oikeasti todella kauniita ja mukavia naisia. Tiedän että heistä neuroottisena vikaa etsimällä ja haukkumalla heitä, en ainakaan itse muutu yhtään paremmaksi ja viehättävemmäksi, eikä kukaan mies koko universumissa pidä minua ihanampana kuin he, vaikka kuinka yrittäisin osoitella että "kato nyt mitä se sanoi! Kato nyt, sillä on näppy naamassa! On se ruma, eikö olekin? Enkö minä olekin oikeasti kauniimpi kun mulla ei ole tuota näppyäkään?"... Ruma ja tympeä ihminen ei muutu yhtään kauniimmaksi, mukavammaksi ja paremmaksi, jos etsii vikoja kauniista ja miehiä miellyttävistä naisista. Opettele sinäkin ymmärtämään tämä, tai huku katkeruuteesi.


      • suotäälläveteläsiellä
        Munavaikana kirjoitti:

        Missä kohti väitin olevani kaunis ja mukava? En missään. Olen ihan vitun ilkeä ja paskamainen ämmä, ja ruma. Minä tiedän sen, ja tiedän myös että on olemassa oikeasti todella kauniita ja mukavia naisia. Tiedän että heistä neuroottisena vikaa etsimällä ja haukkumalla heitä, en ainakaan itse muutu yhtään paremmaksi ja viehättävemmäksi, eikä kukaan mies koko universumissa pidä minua ihanampana kuin he, vaikka kuinka yrittäisin osoitella että "kato nyt mitä se sanoi! Kato nyt, sillä on näppy naamassa! On se ruma, eikö olekin? Enkö minä olekin oikeasti kauniimpi kun mulla ei ole tuota näppyäkään?"... Ruma ja tympeä ihminen ei muutu yhtään kauniimmaksi, mukavammaksi ja paremmaksi, jos etsii vikoja kauniista ja miehiä miellyttävistä naisista. Opettele sinäkin ymmärtämään tämä, tai huku katkeruuteesi.

        Totta, ei se kaunista ketään, että etsii silmä kovana vikoja muista naisista ja aina osoittelee niitä. Ei se narttumainen käytös kaunista rumaa eikä se kaunista myöskään kaunista huonoitsetuntoista/epävarmaa eikä tavallistakaan.

        En mä ole missään katkeruudessa. Oletan vain, että sekä rumat että tavalliset että kauniit kohtelevat muita ihmisiä edes jollain mittarilla fiksusti. Toisinaan väärä oletus.


      • Munavaikana
        suotäälläveteläsiellä kirjoitti:

        Totta, ei se kaunista ketään, että etsii silmä kovana vikoja muista naisista ja aina osoittelee niitä. Ei se narttumainen käytös kaunista rumaa eikä se kaunista myöskään kaunista huonoitsetuntoista/epävarmaa eikä tavallistakaan.

        En mä ole missään katkeruudessa. Oletan vain, että sekä rumat että tavalliset että kauniit kohtelevat muita ihmisiä edes jollain mittarilla fiksusti. Toisinaan väärä oletus.

        Luuletko että minä irl kohtelen ihmisiä vittumaisesti noin niin kuin lähtökohtaisesti? En tosiaankaan. Kyllä ne on ne katkerat "mitä miehet tuossakin kananaisessa näkee" -eukot jotka kohtelee muita vittumaisesti.

        Minä olen oikein ihana ja kultainen ja ystävällinen kaikkia ystävällisiä mukavia ihmisiä kohtaan, onhan minulle kotona käytöstavat opetettu ja muutenkin asenteeni on "niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa" ja minulle muuten "huudetaan" yleensä ystävällisesti. Mistähän mahtais johtua...? Mutta vittupäille olen painajainen.

        Minä olen pohjimmiltani ilkeä ihminen ja tiedostan sen. Minä olen sinut itseni, niin ulkonäköni kuin paskan luonteeni kanssa, enkä edes halua muuttua. Minulla ei ole mitään tarvetta miellyttää yhtään ketään muuta kuin itseäni. Kaikki jotka mielestäni ansaitsevat paskaa niskaan, saavat sitä. Olipa ulkonäkö mikä hyvänsä. Kaikki jotka mielestäni ansaitsevat hyvää ja ystävällistä kohtelua, saavat sitä. Olipa ulkonäkö mikä hyvänsä. Ja aiemmat kommenttisi kyllä kertovat pelkästään katkerasta ja vihaisesta ihmisestä. Et vain halua myöntää että ulkonäöllisten puutteiden lisäksi olet vielä täysi persereikä ihmiseksi. Ole rehellinen itsellesi, hyväksy itsesi rumana ja vittumaisena ämmänä, ja olo helpottaa. Ei tarvi enää miettiä "mitä miehet tuossakin lumpussa näkee!"


      • suotäälläveteläsiellä
        Munavaikana kirjoitti:

        Luuletko että minä irl kohtelen ihmisiä vittumaisesti noin niin kuin lähtökohtaisesti? En tosiaankaan. Kyllä ne on ne katkerat "mitä miehet tuossakin kananaisessa näkee" -eukot jotka kohtelee muita vittumaisesti.

        Minä olen oikein ihana ja kultainen ja ystävällinen kaikkia ystävällisiä mukavia ihmisiä kohtaan, onhan minulle kotona käytöstavat opetettu ja muutenkin asenteeni on "niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa" ja minulle muuten "huudetaan" yleensä ystävällisesti. Mistähän mahtais johtua...? Mutta vittupäille olen painajainen.

        Minä olen pohjimmiltani ilkeä ihminen ja tiedostan sen. Minä olen sinut itseni, niin ulkonäköni kuin paskan luonteeni kanssa, enkä edes halua muuttua. Minulla ei ole mitään tarvetta miellyttää yhtään ketään muuta kuin itseäni. Kaikki jotka mielestäni ansaitsevat paskaa niskaan, saavat sitä. Olipa ulkonäkö mikä hyvänsä. Kaikki jotka mielestäni ansaitsevat hyvää ja ystävällistä kohtelua, saavat sitä. Olipa ulkonäkö mikä hyvänsä. Ja aiemmat kommenttisi kyllä kertovat pelkästään katkerasta ja vihaisesta ihmisestä. Et vain halua myöntää että ulkonäöllisten puutteiden lisäksi olet vielä täysi persereikä ihmiseksi. Ole rehellinen itsellesi, hyväksy itsesi rumana ja vittumaisena ämmänä, ja olo helpottaa. Ei tarvi enää miettiä "mitä miehet tuossakin lumpussa näkee!"

        "Kyllä ne on ne katkerat "mitä miehet tuossakin kananaisessa näkee" -eukot jotka kohtelee muita vittumaisesti."

        Tästä olen samaa mieltä.

        Siitä olen eri mieltä, että olen "katkera, vihainen, täysi persereikä, ruma ja vittumainen". Se on sinun toiveajatteluasi. Nauran sille.

        Enkä muuten harrasta tuota "mitä miehet tuossakin lumpussa näkee", joka on defenssiä ja joskus aika säälittävää. Tässäkin osuit siis harhaan.

        Sulle vinkkinä, että ihmisvihaaja ja ihmistuntija eivät mahdu samaan yksilöön. Ihmisviha vääristää nadalyysit.


      • Munavaikana
        suotäälläveteläsiellä kirjoitti:

        "Kyllä ne on ne katkerat "mitä miehet tuossakin kananaisessa näkee" -eukot jotka kohtelee muita vittumaisesti."

        Tästä olen samaa mieltä.

        Siitä olen eri mieltä, että olen "katkera, vihainen, täysi persereikä, ruma ja vittumainen". Se on sinun toiveajatteluasi. Nauran sille.

        Enkä muuten harrasta tuota "mitä miehet tuossakin lumpussa näkee", joka on defenssiä ja joskus aika säälittävää. Tässäkin osuit siis harhaan.

        Sulle vinkkinä, että ihmisvihaaja ja ihmistuntija eivät mahdu samaan yksilöön. Ihmisviha vääristää nadalyysit.

        Tekeekö se minusta ihmisvihaajan, jos olen vittumainen? Millähän perusteella? Ja alkuperäinen kommenttisi minulle kertoo, että sua kosketti se syvältä sisimmästä kun puhuin perunaa muistuttavista persjaloista. Taisit tunnistaa siitä itsesi? :) Myönnä vaan, olet ruma, ilkeä ja kateellinen sekä katkera. Olo helpottaa, usko pois. ;) Vielä kun kehität huumorintajun ja opettelet nauramaan ihan itsellesi, näet mikä säälittävä pelle loppujen lopuksi olet, niin sitten vasta hyvältä tuntuukin! :D


      • suotäälläveteläsiellä
        Munavaikana kirjoitti:

        Tekeekö se minusta ihmisvihaajan, jos olen vittumainen? Millähän perusteella? Ja alkuperäinen kommenttisi minulle kertoo, että sua kosketti se syvältä sisimmästä kun puhuin perunaa muistuttavista persjaloista. Taisit tunnistaa siitä itsesi? :) Myönnä vaan, olet ruma, ilkeä ja kateellinen sekä katkera. Olo helpottaa, usko pois. ;) Vielä kun kehität huumorintajun ja opettelet nauramaan ihan itsellesi, näet mikä säälittävä pelle loppujen lopuksi olet, niin sitten vasta hyvältä tuntuukin! :D

        Myönnät olevasi vittumainen, eli ilmeisesti kuitenkin ymmärrät aivan itse olevasi juuri tuota mistä muita syytät - eli ILKEÄ, KATEELLINEN sekä KATKERA. Eli myönnä pois, äläkä yritä sijoittaa omia ominaisuuksiasi muihin. :)

        Siinäpä sitä itselleen nauramista sinulle :) Minun ei tarvitse kehittää huumorintajua, koska sellainen jo on. Huumorintaju ei muuten ole tuollaista narsistista katkeruuden ja kateuden kylvämistä ympärilleen, vaikka sinulle se olisi sitä ainoaa osaamaasi lajia ;)


      • Munavaikana
        suotäälläveteläsiellä kirjoitti:

        Myönnät olevasi vittumainen, eli ilmeisesti kuitenkin ymmärrät aivan itse olevasi juuri tuota mistä muita syytät - eli ILKEÄ, KATEELLINEN sekä KATKERA. Eli myönnä pois, äläkä yritä sijoittaa omia ominaisuuksiasi muihin. :)

        Siinäpä sitä itselleen nauramista sinulle :) Minun ei tarvitse kehittää huumorintajua, koska sellainen jo on. Huumorintaju ei muuten ole tuollaista narsistista katkeruuden ja kateuden kylvämistä ympärilleen, vaikka sinulle se olisi sitä ainoaa osaamaasi lajia ;)

        Minä olen vittumainen ja ilkeä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin kateellinen ja katkera. Ja narskutirallaa... Tulihan se muoti -sana kehiin. :)


    • kiinnostaakin

      Todellisuudessa valinta perustuu tarpeeseen. Ulkonäkökeskeinen valitaan silloin kun tarvitaan vain näyttöarvoa. Sänkyyn valitaan tervepäinen tavis, sellainen on ylivoimaisesti paras petikaveri.
      Tosimies ei halua syödä meikkiä sängyssä.

      • qwertyasdasd

        Kyllä naiset yleensä pesee meikit pois.


    • kanatonkanoja

      "Useille naisille on niin vaikeaa hyväksyä, että joku toinen voisi olla "täydellinen" - kaunis, seksikäs, älykäs, huumorintajuinen ja vielä mukava ja sympaattinen ihminen. Täytyyhän hänessä nyt jotain vikaa olla, tai ainakin miesten naismaussa! Nämä samaiset katkerat naiset vaativat muita katsomaan "pintaa syvemmälle" ja näkemään sen perunaa muistuttavan persjalan "kauniin luonteen" mutta itse samaan aikaan tuijottavat neuroottisina kauniiden naisten pintaa, eivätkä suostu näkemään hänessä mitään hyvää, ja hyväksymään että ehkä hän onkin todella mukava ihminen.

      Tietysti ulkonäköön ihastutaan ensimmäisenä, mutta jos ihminen on vaikea persoona, ja hänen kanssaan ei ole kiva olla, niin kyllä sellainen jää. Ei kukaan ala elämään kauniin mutta hankalan ihmisen kanssa, koska se olisi helvetillistä. Nämä pinnalta koreat "kananaiset" ovat siis mitä ilmeisimmin myös todella mukavia ja hyviä ihmisiä, ja siitä todistaa se että he ovat parisuhteessa. He KELPAAVAT elämänkumppaniksi."

      Joopajoo, et näyttävästi ymmärtänyt MITÄÄN lukemastasi. Kyseessä ei todellakaan ollut "ihanat ja kultaiset" aidosti sekä sisältä että ulkoa kauniit naiset, vaan tarkoitin esim. Seiskassa pyöriviä kaikkein turhimpia ja tyhmimpiä julkkisnaisia ja muita sellaisia. Tyhmäkin nainen voi onnistua pokaamaan hyvässä ammatissa olevan miehen, jos vain on botozxia meikkiä ja hiustenpidennykset ja sen lisäksi myös antaa heti ja tyydyttää miehen niin mies ikään kuin jää koukkuun ainakin siihen saakka kunnes ehtii löytää uuden ja paremman naisen. Tehty kauneus ja ulkonäkö yksistään ei ole kaikki kaikessa, paitsi ilmeisesti joillekin on. Missään kohtaa ap ei väittänyt että Marilyn olisi ollut ns. kananainen, ei hän ihan sellaiselta vaikuttanut, kananaisena itse pidän esim. Tukiainen, paris hilton, M Aitolehti, BB julkkikset ja Temptation islandin sinkkunaiset yms. Jokohan ymmärrät pointin vai tuletko väittelemään lisää, valinta on sinun

      • markkina-arvoa

        Siksihän näitä naisia esitellään 7-lehdessä että muu kansa saa nauraa, se on viihdettä ja nauran myös niille miehille jotka näitä naisia ihannoivat.
        Tavistiinaa ei huolita lehtiin juuri sen vuoksi että on liian tavallinen eikä siinä ole mitään millä lisätä myyntiä. Ihmiset rakastaa juuri tällaista viihdettä jota nämä kananaiset meille tuottaa, siksi heitä on esillä telkkarissa ja lehdissä. Yritä ymmärtää markkinointia, hyvä ihminen.


    • Totuustuleetässä

      "Rempseä luonne? Tuli mieleen...hieman pyöreä nainen kera äänekkään luonteen, rahvaanomainen, kouluttamaton. Olet vaan katkera kun oletit olevasi parempi kuin ns bimbo. Oliskos nyt niin että olet vetänyt johtopäätökset pelkän ulkonäön perusteella?????? Itse olen kaunis nainen. Olen saanut kärsiä just sun tyyppisten naisten takia. En,ole tyhmä enkä kana. Kateus riittää analysoimaan minutkin."

      Missä oli puhe että ap olisi ruma? luitko koko aloitusta kuin piru raamattua? ainakaan et tajunnut koko jutun pointtia saati yhtikäs mitään, se oli se että niin usein ilkeät bitch tyyppiset naiset joilla on tehty kauneus (tekoripset, tekohiukset, botoxia, silikoonitissit tai ties mitä kaikkea) kilpailevat toisten naisten kanssa, ovat ilkeitä muille naisille ja sitten löytävät jonkun ns. "unelmiensa" prinssin joka on hyvin kouluttautunut eikä näe koko totuutta. Ei se tietenkään aina niin mene etteikö mies jossain vaiheessa näkisi miten teennäinen ja ilkeä luonne naisella oikeasti on, vaan saattaapi olla että naisen pilkka osuu joskus miehenkin nilkkaan ja silloin tulee ero. Liian paljon on vain ulkoapäin kauniita naisia jotka ovat sisältä täysin mätiä ja tunnekylmiä, mutta miehet ovat tunnetusti sokeita eivätkä heti näe totuutta vaan lahjovat tuollaisia naisia luulleessaan niitä täydellisiksi. Näitä naisia on myös julkkiksina, nettijulkkiksina ja ties missä. Tiedän mistä puhun koska tälläiset naiset ovat minua pilkanneet mm. luonnollisuudestani. Sillä että jos sinä satut tunnistamaan juuri sinut itsesi tästä kuvauksesta en voi mitään, minä en kumminkaan ole koskaan ketään toisia naisia kiusannut, päinvastoin minua ovat kyllä kuvailemanilaiset meikkiä kilo naamassa ja tissit tyrkyllä -bitchit kiusanneet mm. meikittömyydestäni nuorempana! kun tässä tyrkkymaailmassa ilmeisesti pitäisi kaikilla olla suuret tekotissit tyrkyllä ja kilo meikkiä naamassa! En vaan koskaan ole täysin lähtenyt tälläiseen materiamaailmaan mukaan ja sekös jos joku tuollaisia kananais bitchejä ärsyttääkin ja sitten menevät niihin omiin rinkeihinsä kotkottamaan kuinka se ja se on niiin erilainen ja ovat kateellisia toisten luonnollisuudesta. Minua heissä ärsyttää se että he kiusaavat luonnonkauniita ja kiltimpiä naisia ja sitten löytävät jotkut kunnon miehet, jotka eivät ainakaan heti näe tuon kaiken kauneuden takaa sitä oikeaa sisäistä rumuutta. Kateutta ei tarvitse olla se on turhaa samoin viha. Eiköhän tässä ollut nyt tarpeeksi osuva kuvaus ja jos tunnistat itsesi niin katso itse peiliin.

    • KaruTotuus

      Jossainhan on jo "tutkittu" että menestyvä mies valitsee yleensä tyhmän tai sopivan tyhmän naisen. Olisiko sitten kysymyksessä tasoisensa seuran etsiminen, siitä ei tietty k.o. "tutkimuksessa" puhuttu mutta tuollaiselle tusina pyrkyri "menestyjälle" uralla etenemiseen ym. tärkein taito nykyään on sujuva perseen nuoleminen ja itseriittoisten apinoiden suosion kalastelu hinnalla millä hyvänsä eli tästä voinee suht helposti päätellä koko jutun "kauneuden". :)

    • 54tuinvgbvvg

      Eipä tuo katkera vuodatus teikästä fiksun kuvaa anna.

    • se.pieni.ero

      Miehet ei erota tehtyä kauneutta oikeasta kauneudesta. Kyllähän se "yllätyyyys!" tulee väistämättä jossain vaiheessa vastaan, mut sitten onkin jo mies nalkissa ;) Fiksuimmat miehet ottaa sen nätin taikka kauniin naisen ilman sitä feikkipaskaa.

      • Laajenna.mieltäsi

        Eli toisinsanoen, aloittaja ei tunnista fiksua miestä. Hänhän ihmettelee miksi fiksut miehet ottavat feikin naisen... Mutta mitä jos miehet huomaakin, että nainen on feikki? He eivät vain välitä siitä, koska katsovat pintaa syvemmälle sen meikkikerroksen, tekoripsien ja hiuslisäkkeiden alle. Onko tämä vaihtoehto käynyt koskaan mielessä? Päteekö tuo "pintaa syvemmälle katsominen" ihan kaikkien naisten kohdalla, vai pelkästään niiden ei-niin-kauniiden, joista ei edes tuunaamalla ja kaikella päälle liimatulla kimalteella kovin kummoista tule?


      • se.pieni.ero
        Laajenna.mieltäsi kirjoitti:

        Eli toisinsanoen, aloittaja ei tunnista fiksua miestä. Hänhän ihmettelee miksi fiksut miehet ottavat feikin naisen... Mutta mitä jos miehet huomaakin, että nainen on feikki? He eivät vain välitä siitä, koska katsovat pintaa syvemmälle sen meikkikerroksen, tekoripsien ja hiuslisäkkeiden alle. Onko tämä vaihtoehto käynyt koskaan mielessä? Päteekö tuo "pintaa syvemmälle katsominen" ihan kaikkien naisten kohdalla, vai pelkästään niiden ei-niin-kauniiden, joista ei edes tuunaamalla ja kaikella päälle liimatulla kimalteella kovin kummoista tule?

        No itse en henkilökohtaisesti tiedä montaakaan fiksua miestä, joka ois ottanut feikin naisen. Ja kanamaista käytöstä aniharva mies edes sietää. Enempikin nämä feikkinaiset on sellaisten vähän yksinkertaisten/kouluttamattomien mieleen. En todellakaan tiedä mikä on aloittajan mielestä fiksu mies.


      • se.pieni.ero
        Laajenna.mieltäsi kirjoitti:

        Eli toisinsanoen, aloittaja ei tunnista fiksua miestä. Hänhän ihmettelee miksi fiksut miehet ottavat feikin naisen... Mutta mitä jos miehet huomaakin, että nainen on feikki? He eivät vain välitä siitä, koska katsovat pintaa syvemmälle sen meikkikerroksen, tekoripsien ja hiuslisäkkeiden alle. Onko tämä vaihtoehto käynyt koskaan mielessä? Päteekö tuo "pintaa syvemmälle katsominen" ihan kaikkien naisten kohdalla, vai pelkästään niiden ei-niin-kauniiden, joista ei edes tuunaamalla ja kaikella päälle liimatulla kimalteella kovin kummoista tule?

        Ja mitä tulee tuohon pintaa syvemmälle katsomiseen, niin sitähän mä tarkoitin kun kirjoitin että mies on jo nalkissa kun totuus paljastuu. Pintaa syvemmälle on jo ehditty katsoa. Muutenhan rumilus lentäis pellolle alta aika yksikön


    • KotKotKot_

      Täyttääkö tämä nainen kananaisen tunnusmerkit?

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1430816078404.html

      Jotenkin niin vitun koomista lukea minkä ajojahdin kohteeksi kyseinen ihminen on joutunut vain siksi, että sattuu olemaan kaunis, liikunnallinen ja vielä ilmeisesti huippugeenit omaava, kaikki liikunnalliset ja kauniit naisetkaan kun eivät näytä tuolta heti synnytyksen jälkeen, vaikkeivat olisikaan turvonneet ja lihoneet älyttömästi raskaana ollessaan... Toki kuitenkin paremmilta, kuin ne jotka syövät "kahden edestä". Siis kahden raavaan miehen edestä karkkia, pullaa, sipsiä ja muuta mässyä, eivätkä ymmärrä että se kohdussa oleva tulokas on kooltaan aluksi vain pienen pieni solurykelmä ja suurimmillaankin vain murto-osan aikuisen ihmisen koosta ja sitten se jo syntyykin tähän maailmaan - eikä se tarvi yhtä paljon ruokaa missään vaiheessa kuin aikuinen ihminen, eikä varsinkaan mässyä.

      Minä en mitään pahaa nähnyt kyseisen naisen raskaus -kuvissa, saati näissä vauva -kuvissa. Ihan samanlaista vatsan kasvun "dokumentointia" ja oman vauvan ja vauvan hoitamisen dokumentointia kuin muillakin. Ainut ero, että nainen on kaunis, eikä hänessä paljon raskaus näkynyt ja palautui heti synnytyksen jälkeen. Ilmeisesti kaunis nainen ei saa iloita raskaudestaan, imetyksestä ja lapsesta?

      Huvittaa myös kaikki nämä "tältä OIKEAT naiset näyttävät" -henkiset kampanjat, joissa esitellään lössähtäneitä ja räjähtäneitä lihavien äippä -ihmisten vartaloita. Eikö voi olla "oikea nainen" jos ei ole ylipainoinen ja synnyttänyt? Onko silloin vain kananainen?

    • Ggcjoe

      Kaikki miehet eivät kestä itseään älykkäämpää naista. Kyllä älykäs mies saa ja valitsee tyylikkään naisen.
      Perusäijälle riittää alistettava ja yltiönaisellinen kana, ainakin aluksi, kunnes tajuaa että ovat vaativia diivoja ja draaman perään. Palkintovaimoissa on toki hyviäkin tyyppejä ja rentoa sakkia. Mutta niillä kaikilla on kanaporukat ja tavoitteena naimisiinmeno formulakuskin kanssa.

    • Dloljlolj

      Marilyn taisi sitten todella olla huippualykas, silla naytteli tyhman blondin osaa hautaan asti.

      Mutta hanhan loppujen lopuksi olikin todellisuudessa brunette.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe