Naiset ei tiedä mitä on olla sinkku

ruma-ätmi

Naiset ei tiedä mitä on olla ilman rakkautta, ystäviä, hyväksyntää, läheisiä. Nainen saa nuo kaikki ihan helposti. Mies ei saa edes halausta ilmaiseksi jos on ruma. Rumakin nainen saa rakkautta ihan helposti.

20

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älykkö

      Usko ruma-ätmi minä tiedän myös miltä sinusta tuntuu :( Toivon rakkautta elämääsi <3
      Jos tämä nyt yhtään sinua lohdutti ?
      Olet rakas <3

    • kylläsesiitä

      Mutta naiset tietää mitä on olla jännämiehen patjana.

    • ätminki

      Onko naiset olleet elämässään kauan sinkkuna?

      • tytsy23

        Olen ollut jo 3 päivää!
        Niin ei oo kuule helppoo naisillakaan!!


      • minde92

        Vappuna olisi tavoite maata ainakin neljän eri jännämiehen kanssa. Rumia syljen naamalle jos edes kehtaavat tulla puhumaan mitään!!


      • ätmel
        minde92 kirjoitti:

        Vappuna olisi tavoite maata ainakin neljän eri jännämiehen kanssa. Rumia syljen naamalle jos edes kehtaavat tulla puhumaan mitään!!

        Juuri tuolla tavalla kaikki naiset aina vapun aatonaattona ajattelevat.


      • DarkFear_ei.kirj
        ätmel kirjoitti:

        Juuri tuolla tavalla kaikki naiset aina vapun aatonaattona ajattelevat.

        Ajattelevat aina kaikkea negatiivista yksinäisistä miehistä. Kannattaa vain pysyä kotona aina.


    • että.taas.näin

      Ei niitä kavereitakaan tai miehiä ovista ja ikkunoista sisään kanneta itsestään. Naisetkin ovat joutuneet aikanaan ala-asteelta asti ansaitsemaansa ystävänsä ja tekemään töitä ystävyyden eteen, pitämään yhteyttä ystäviin joka päivä. Sama miesten suhteen, ei ne tuolla kylillä jalkoihin heittäydy.

    • t6iuyvjutgjvg

      Eivät kaikki sinkut ole erakkoja ja useimmiten miehillä on enemmän kavereita kuin naisilla.

    • mustikko

      Kyllä moni nainenkin tietää, että millaista on olla sinkkuna. Itse asiassa on hyväkin, että nainen ehtisi olla sinkku eikä niin, että muuttaa heti suoraan isin ja äidin helmoista poikaystävän luokse asumaan. On hyvä ehtiä itsenäistyä.

      Vaikka olen ollut pitkään sinkku, niin ei se sitä tarkoita, etteikö olisi muita ihmissuhteita. Tietenkin pidän aktiivisesti yhteyttä sukulaisiini, ystäviini ja juttelen niitä näitä kavereitteni kanssa. Jos ei ole ainuttakaan sukulaista tai läheistä, jonka kanssa jutella ja kommunikoida, niin pitäisikö katsoa peiliin? Juuri tänään tuli aamulla TV:stä, että koko aikuisikänsä yksin asuva seitsemänkymppinen vanhuskin sai juttuseuraa 2-3 päivän viiveellä Helsinki-missiosta. Jos siis oikeasti haluat ihmissuhteita, niin miksipä ei voisi liittyä vaikka jonkun järjestön toimintaan (poliittinen järjestö, uskonnollinen yhteisö, liikuntaharrastus, metsästys/kalastusseura, eläintoiminta esim. kissanäyttelyt, koirien tottelevaisuuskoulutukset jne) ja vaikkei sieltä ystäviä saisi, niin kuitenkin jonkinlaista juttelukaveria.

      Mielestäni niin ystävän kuin parisuhteenkin löytämisessä vaaditaan yleensä omaa aktiivisuuttakin. Harvalla riittää se, että vain odotetaan, että joku tulisi ja ottaisi parisuhteeseen tai kaveriksi. Toisaalta nykyaikana on myös nettiyhteisöjä, joten voi sitä kommunikoida tätäkin kautta.

    • Kilttiatm

      Mä olen erakko. En ole elämässäni jutellut kenenkään naisen kanssa. Naiset pitää mua rumana ja olen myös lyhyt ja vinohampainen kummajainen. No naisethan kuolee nuorena koska joku jännämies puukottaa ne ja minä ainakin elän satavuotiaaksi.

      • wlekdjwidh

        voi käynnä aika pitkäksi sadan vuoden yksinäisyys :(


    • sanastohaltuun

      Rakas ruma-ätmi, sinä sotket nyt asioita. Ruma nainen saattaa saada panon, mutta pano ei ole rakkautta, ei hyväksyntää, ei ystävyyttä eikä edes läheisyyttä. Erittäin surullista jos nainen joutuu hakemaan hyväksyntää ja edes jotain läheisyyttä suostumalla panoksi.
      (Pano on vain tekninen suoritus, seksi ja rakastelu ovat upeita kokemuksia joihin tarvitaan molempien halua ja välittäminen)

      • Ruman naisen kannattaa olla tyytyväinen kun saa seksiä. ATM ei saa sitäkään (maksamatta). Sen lisäksi on paskapuhetta, etteikö ruma nainen saisi parisuhdetta. Ruma nainen saa parisuhteen ja rakkautta todella helposti jos vaan ruma mies kelpaa. Mutta koska naisten hypergamia, niin rumat naiset ovat omasta tahdostaan yksin.


    • katopapeiliin

      No mitä helvettiä, jos olet niin paska ihminen ettei sua kukaan halua edes _kaveriksi_, niin turha ulista! Normaaleilla kunnon tyypeillä on kavereita, näin se vaan on.

      • itsestä.kiinni

        Komppaan, tuttuja ja kavereita kyllä saa se on vain itsestä kiinni, ystävät on asia toinen, jos itsellä on niille suuret kriteerit.


    • Munaotus

      NAiset hyväksytään sellaisina kuin ovat. Miehiä ei hyväksytä.

      • Käykää joskus lukemassa vauva-lehden keskustelupalstaa yms. feministien juttuja. Sieltä löytyy pitkät listat kyllä vaarimuksista mitä miehen pitää olla ja tehdä. Ja jos miehessä on pienikin "virhe" niin haukutaan armotta. Mutta uskalla vaan arvostella yhtään naista, niin se on väärin. Nainen kun saa olla omasta mielestään ihan mitä tahansa ja sellaisena hänet täytyy hyväksyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe