Yön Sudet.

Teotwawki

Koska Vladimir Putinilla on oma prätkäjengi nimeltä Yön Sudet, pitäisi Sauli Niinistölläkin tietty olla oma prätkäjengi, jonka nimi voisi olla vaikkapa Mäntyniemen Perhoset ja se voisi saatella sitten Yön Sudet suoraan Vaalimaalta Vironlahdella Suomenlahteen.

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korppis1

      Yön Sudet-prätkäjengillä on aije matkustavat Saksaan, tarkoituksena muistuttaa siitä kuinka toisen maailman sodan lopussa venäläiset saapuivat vapauttamaan Saksaa Hitlerin hirmuteoilta ja samalla valloittivat Itä-Berliinin. Jengi on pysäytetty Puolan rajalle, eikä Saksa ole antanut maahnatulolupaa jengille.

      Putinilla on tapana ajella prätkäjengin kanssa.

      Mitähän tähänkin sanoisi.

      Machomies maailmanvalloitusajelulla. Olen joskus ajatellut, että Putinilla saattaa olla pikku pippeli.

      • Jepulis. Mä yritin vähän tohon suuntaan tätä just viedä.


    • Yön Sudet on Putinin nyrkki. Yön sudet kattaa koko Venäjän, Zaldostanovin johtama "slaavilainen armeija", tärkeä lenkki Novorossijan perustamisessa ja kansallistunnon kohottamisessa.
      Puola perui Yön Susille myönnetyn Shengen-viisumin. Yön Susien mentaliteettiin tuskin kuuluu luovuttaminen, joten menevätkö laittomasti rajan yli jostakin?

      https://02varvara.wordpress.com/tag/night-wolves-mc/

      http://vk.com/id158021890

      • Ahaa, Suomi24 on näemmä saanut oman Moskovasta tai Pietarista toimivan propagandaspämmääjän. Hauska tutustua.:-D Sori, jäit kiinni.


      • Teotwawki kirjoitti:

        Ahaa, Suomi24 on näemmä saanut oman Moskovasta tai Pietarista toimivan propagandaspämmääjän. Hauska tutustua.:-D Sori, jäit kiinni.

        Na sdarovja:) Putinin maa on kyllä tuttu :) Puolan kanssa tuli nyt paha välirikko kun pojat eivät päässeet kunnioittamaan Suuressa Isänmaallisessa sodassa kaatuneita Isiään jotka ovat haudatut Puolaan ja Saksaan.


      • Totta kai Putinin maa on tuttu, toimithan sieltä käsin. Sitä paitsi se, että sanot Putunin maa pitää valitettavasti paikkansa konkreettisesti.


      • Teotwawki kirjoitti:

        Totta kai Putinin maa on tuttu, toimithan sieltä käsin. Sitä paitsi se, että sanot Putunin maa pitää valitettavasti paikkansa konkreettisesti.

        Sieltähän minä "harmaasta" talosta, siitä jonka kohdalla "tselavekit" siirtyvät toiselle puolelle Liteini prospektia :)


      • Et siis kiellä. Hyvä, sillä nyt tämä alkaa käydä mielenkiintoiseksi. Olet varmasti jo ottanut selvää siitä, kuka olen, koska en ole koskaan edes yrittänyt peitellä henkilöllisyyttäni. Tämän palstan vakiokirjoittajat tietävät kuka olen.:-D


      • Teotwawki kirjoitti:

        Et siis kiellä. Hyvä, sillä nyt tämä alkaa käydä mielenkiintoiseksi. Olet varmasti jo ottanut selvää siitä, kuka olen, koska en ole koskaan edes yrittänyt peitellä henkilöllisyyttäni. Tämän palstan vakiokirjoittajat tietävät kuka olen.:-D

        Meille ei oikeastaan ole sallittua ilmaista mahdollisia tietojamme entiteettien ominaisuuksista :)


      • No sitä ei ole vaikea uskoa.


      • juppana

        suomen mätä rajqvartiosto lask sudet maahan mut simputtavat omia kansalaisia rajoilla..entä kanadanvenäjän kansalaisen pidätys hki vantaalla ja vankilaan moneksi kk.si.tämän teki suomen rajavartioso venäjän pyynnöstä 2vsitten.ja oli tarkoitus muiluttaa venäjälle mut lontoolainen tuomari pelasti metallikauppiaan


      • juppana

        tulin aikoinaan huomaamaan suomen rajavartioston mädännäisyyden kun reissasin moskovan ja kiovan väliä suomesta käsin siis maata pitkin.tuo venäl.kanadalaisen pidätys on oli tosi suomettunut temppu rajavartiostolta hki-vantaan lentoasemalla.ovat mahtipontisia jossain niiralan rajalla omille kansalaisille mut lapsia ovat kun tosipaikkaan joutuisivat.suomettunutta roskasakkia sanon mä


      • juppana

        suomen rajamiehet on kovaa porukkaa kun bensatrokari siis suomalainen ylittää rajaa mut kun tulee venäläinen yksi ainoa yön susi niin on kurahousuja koko lässytysporukka.ja sitten seli seli kantti riittää omien simputukseen vai ja ainoastaan ihme hörhöporukkaa suomettunutta sakkiav 11v venäjällä reissutessaq tulin huomaamaan tämän konkreettisesti.


    • Oho :) On pojat pistäneet töpinäksi, Yön Susien reviiri kattaa Valko-Venäjän, Ukrainan, Latvian, Makedonian, Serbian, Bulgarian ja Saksan.

      http://tass.ru/obschestvo/1937284

      • Ja millä tämä järjestö rahoittaa toimitansa? Kai sinä sen nyt tiedät.


      • Teotwawki kirjoitti:

        Ja millä tämä järjestö rahoittaa toimitansa? Kai sinä sen nyt tiedät.

        Kun puhutaan koko entisen neuvostoliiton, ja muutaman muunkin maan kattavasta organisaatiosta joka toimii keskusjohtoisesti ja jolla on selkeästi tähtäimessään Venäjän laajentaminen niin astuu väistämättä kuvioon valtiollinen rahoitus.


      • No nyt tämä menee jo sellaiselle tasolle, että saatat olla ihan tavallinen trolli.


      • Teotwawki kirjoitti:

        No nyt tämä menee jo sellaiselle tasolle, että saatat olla ihan tavallinen trolli.

        Siinäpä se:) Ihmiset eivät usko tosiasioita, suuret valheet uppoavat rahvaaseen.
        (Voin paljastaa tässä sinulle, näin kahdenkesken, suuren vision, joka tulee tapahtumaan. Mariupol on jo käytännössä vallattu ja joukot lähtevät syyskesällä kohti Odessaa, joka sekin on jo "sisältä" vallattu)


      • Mikäs ihme se nyt muka on? Siellähän asuu edelleen paljon venäläistaustaisia Neuvostoliiton ajalta, joten maayhteys Krimille on vain ajan kysymys.


      • Teotwawki kirjoitti:

        Mikäs ihme se nyt muka on? Siellähän asuu edelleen paljon venäläistaustaisia Neuvostoliiton ajalta, joten maayhteys Krimille on vain ajan kysymys.

        Juu,juu, mutta kun tää valtaus on salaliitto-propagandaa, ei tätä kuulu uskoa:)


    • pelkotutina

      Oikein, että huumenatokoirat pelkää jo motoristejakin!

      • Luulisin ensi vuonna viimeistään Suomessakin olevan Yön Susien "Haarakonttori"


      • Totta kai ja ihme olisi jos ei vielä ole. Onhan täällä kymmeniätuhansia venäläisiä leveämmän leivän perässä. Eikä minulla ole mitään venäläisiä vastaan ihmisinä, mutta siitä en pidä, että ette saa järjestäynyttä rikollisuuttanne kuriin, vaikka teillä on niin vahva presidentti. Ei hänkään näköjään ihan mihin tahansa pysty, vaikka painiikin tiikerin kanssa.:-D


      • Teotwawki kirjoitti:

        Totta kai ja ihme olisi jos ei vielä ole. Onhan täällä kymmeniätuhansia venäläisiä leveämmän leivän perässä. Eikä minulla ole mitään venäläisiä vastaan ihmisinä, mutta siitä en pidä, että ette saa järjestäynyttä rikollisuuttanne kuriin, vaikka teillä on niin vahva presidentti. Ei hänkään näköjään ihan mihin tahansa pysty, vaikka painiikin tiikerin kanssa.:-D

        Kuriin? Järjestäytynyttä rikollisuutta? Eihän Venäjällä sellaista ole! Kaikki ns. mafia on täydellisesti Putinin hallinassa.
        Venäjällä on "papillinen hierarkia" ja Putin on tällä hetkellä Ozeron asettama Ylipappi.


      • Vaikka se olisikin Putinin hallinnassa, et voi kieltää sitä, että se olisi järjestäytynyttä. Nimenomaan järjestäytynyttä se on, mutta onko OMON sekaantunut siihen, on sitten eri kysymys. Joko Sergei Magnitskin tapaus on selvitetty?


      • Juu ei nyt. Et vastannut kysymykseeni Sergei Magnitskista.


      • Järjestäytyä?...Ahaa, tarkoitat Zakone! Vova omistaa heidät :) Mitään "Isompaa juttua" ei vankiloissa tehdä ilman Vovan siunausta.


      • Miksi Sergei Magnitskyn annettiin kuolla vankilassa hoitamattomana, miksi Anna Politskovskaja ja Boris Nemtzov murhattiin?


      • Teotwawki kirjoitti:

        Miksi Sergei Magnitskyn annettiin kuolla vankilassa hoitamattomana, miksi Anna Politskovskaja ja Boris Nemtzov murhattiin?

        Nämä poliittiset murhat menevät yli normaalin oikeustajun, ovat juuri niin uskomattoman röyhkeitä valtiollisen organisaation tekemiksi, ettei niitä massat usko, ja muut valtiot pitävät niitä venäjän sisäisinä asioina, vaikka tietävät ehkä totuuden.
        Yksi poliittinen murhattu, Galina Staravoitova on haudattu Aleksanteri Nevskin luostarin hautausmaalle Pietariin.
        Monasti on tullut kuljettua tuolla luostarin puistossa ja aina surettaa yhtä kovin näiden oppositio-poliitikkojen murhat.

        http://www.interpretermag.com/new-arrest-in-15-year-old-political-


    • Päästömittaus

      Yksi "Halavatunpappa" vastaa kymmentä Yönsutta !

      • Hyvä kun muistutit, täytyy lähteä katsastukselle:)


      • Olen muuten tuurannut Halavatun pappojen rumpalia kerran Iisalmessa vuosia sitten. Eräs sikäläinen kaverini soitti bändissä bassoa ja rumpalin piti lähteä töihin, joten hän antoi kapulat minulla ja sanoi, että jatka sinä tästä.


    • Mautonta

      Yön sudet on järjestäytynyt rikollisorganisaatio joka on Venäjän hallituksen erityis suojeluksessa ja hoitaa likaista toimintaa esim. Nemtsovin murha? He ihailevat Stalinia eikä jengiin oteta naisia. Aivan kammotava tuo Venäjän tilanne. Paljon alemmas ei voi enää vajota. Todella ikävä ja surullinen tilanne. Se, että Putin on jengin jäsen puhuu karua kieltään Venäjän surkeasta tilasta. Ainakin länteen päin P on katkaisuut kaikki yhteistyö mahdollisuutensa. Luotto on mennyt. Niin mautonta ja tyhmää kaikki tuo propaganda on. Eikä vain propagnda vaan rikollinen toiminta jossa mitään keinoja ei kaihdeta. Jos saavat ajaa Suomen läpi, niin minne he täältä menisivät. Kukaan muu ei ota vastaan.

      • Koko maa on iso rikollisjärjestö.


      • Teotwawki kirjoitti:

        Koko maa on iso rikollisjärjestö.

        "teotawki"

        Teevee

        Onko noin työlästä pitää aloituksesesi ylimpänä?
        Typerä töksäytyskin riittää?

        H.


      • Ihme, että yleensä vaivaudut sekaantumaan tähän ketjuun. Na sdarovja sullekin vaan vapun kunniaksi.:-D


    • Mauatonta

      Kun Venäjän Ulkoministeriö ärähtää jos sudet ei pääse Puolaan niin onhan se jo enemmän kuin merkillistä. Normaalissa yhteiskunnassa moottoripyöräkerhoilla ja maan virallisella johdolla ei pitäisi olla yhteisiä agendoja hoidettavana. Kas kun Venäjän johto ei tätä huomaa. Tai välitä. Tai on jopa ylpeä suojeluksestaan.

    • mjuy

      Mä näin yhen tyypin 90 luvulla Hesassa raksalla .Se sano et se on yön susissa ja oli Venäjältä ! paljon mahrollista ....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe