ISÄNNÖINNIN ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2015

hoopeee

Alkuvuonna toteutuetun hallitusten jäsenille suunnatun kyselyn tulokset on julkaistu. Pk-seudulla isännöitsijätoimistot saivat yleisarvioinniksi 3,66, kun maximi oli 5. Tulos kokonaisuuten oli toisin sanoen heikko. Ovatko isännöitsijänne raportoineet näistä tuloksista hallituksia? Millaisen arvion sai isännöitsijänne? Kyselyn tulos helposti lakaistaan vähin äänin maton alle, ellei se miellytä isännöitsijää.

12

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SiisHäh

      "Ovatko isännöitsijänne raportoineet näistä tuloksista hallituksia?"

      Miksi olisi, koska tuo kyselyhän suunnattiin hallitusten jäsenille, ei isännöitsijöille. Ei isännöitsijät kyselyyn vastanneet. Itsekin kyselyyn vastasin, ja olen siis hallituksen pj.

      Ja tulos 3,66/5 on kyllä mielestäni varsin hyvä, eikä huono, kuten väität. Vastaavissa kyselyissä, joissa asteikko on juuri tuo 0 - 5, tulos 3 - 5 tulkitaan hyväksi.

      • Rtghj

        Vastasin hallituksen jäsenenä tuohon kyselyyn mutta en ole saanut sen jälkeen mitään tietoa . Oletan että kyselyn maksaja isännöitsijä saa tiedot


    • AarreIs

      Minä lähetin kyselyn tulokset kaikille asiakasyritysten hallituksille kommenttien kera. Lisäksi ladattiin tulokset nettisivulle. Linkki: http://www.aarre.com/www/wp-content/uploads/Aarre-Isännöinti-Oy-asiakaskyselyn-tulokset-2015.pdf

      terv. Sami / Aarre is.

      • Extaloyhtiönasukas

        Puhdasta markkinointia!


      • HallPJ-hki
        Extaloyhtiönasukas kirjoitti:

        Puhdasta markkinointia!

        Puhdasta ja ennen kaikkea tyylikästä. Pesee uskottavuudessa keskiverron is.toimiston webbisivuilla pursuavat tyhjät mainospuheet ja lupaukset 100-0. Toimistoja vertaillessa laittaisin nimenomaan tällaisille asiakastyytyväisyyskyselyille painoarvoa.

        Mielenkiintoista on myös tuo, että ko. tutkimukseen osallistui huomattava määrä toimistoja kautta maan ja myös pk-seudulta. Kuitenkaan muiden toimistojen tuloksia ei ole juurikaan osunut silmään. Vastasin myös itse kyselyyn oman kotitalon is.toimiston osalta, mutta ei ole tullut sieltä minkäänlaista palautetta.. pitääkin kysellä piruuttain perään.

        Nostan hattua alan toimijoille, joilla on kanttia aidosti mitata ja julkaista tiedot omasta palvelutasostaan. Tässä kyseisessä tapauksessa en kyllä ihmettele miksi "hehkuttavat", kun on näköjään heittämällä yli keskiarvon.


    • isannus22

      Itse kerroin hallituksen puheenjohtajille meidän toimiston saamista erinomaisista tuloksista taloushallinnossa ja urakan läpiviennissä, mutta en kertonut asiakaspalvelun keskitason arvosanasta. Kokonaisuutena ollaan hyvä toimisto ja suosittelijoitakin löytyy. Puutteita ei tietenkään kerrota, sillä kilpailijoillakin on niitä. Kaikki toimistot salaavat puutteensa.

    • v.hpj

      Ei enää riittänyt motivaatio vastaileen, arvio olis ollut tosi matala abt. 0-1. Meidän yhtiössä ollaan tosi ryytyneitä, mikään ei toimi(nut). Taas vaihdettiin isännöitsijää ja ainakin näin alkuunsa näyttää ja tuntuu 1000% paremmalta ;)

    • ParempaaIsa

      Yrityksessämme ei pidetty perinteistä asiakastyytyväisyyskyselyä. Vaan yrityksemme johtoporras kiersi taloyhtiöt ja osallistuivat talkoisiin ja kuuli tätä kautta suoraan palautteen osakkailta/asukkailta ja hallitukselta. Meidän mielestämme perinteiseen asikastyytyväisyys kyselyyn voidaan vastaa mitä halutaan tai se voidaan sutaista nopeasti pois alta. Jolloin ei saada välttämättä todenmukaista tai realistista kuvaa palvelusta. Kun taas kunnollinen ja mielenkiintoinen kesksutelu osakaiden ja hallituksen kanssa poikii paremmin, siinä saa suoran ja toivottavasti rehellisen palautteen. Toimistomme toimintamallit on muutenkin poikkeukselliset ja teemme asiat niinkuin ne tulisi tehdä asukkaiden/osakkaiden mielestä toimia. ;)

      • Einiinhelppoo

        Ihan hyvä konsti mutta... Saman palautteen isännöitsijät varmaan saa yhtiökokouksissa. Pari osakasta (yleensä vanhempia naisia) valittaa vähän joka-asiasta ja sellanenhan jää omaan arvoonsa, mikä pääosin onkin ihan oikein. Loput on käytännössä hiljaa kun eivät halua joutua huonoon valoon. Avoin keskustelu on varmaan hyvä homma mutta pitäisikö se sitten järjestää ainoastaan taloyhtiön omalla porukalla ja lisäksi päälle kysely johon voi vastata nimettömänä koska edelleen iso osa porukkaa ei avaa suutaan julkisesti.


    • jutut

      Aivan turhia kyselyitä ja kun kuitenkaan ei saada rehellisiä vastauksia koskaan. Mutta ensimmäiseksi isännöintiyritys pitää löytää talon lähiympäristöstä ja sellaisesta yrityksestä jolla on alueella jo taloja hoidettavana, silloin saa rehellisemmän tiedon isännöitsijäyrityksestä. Kyllä yritys joka hehkuttaa esim. TIEDOTTAMISEN tärkeydellä niin on oltava erittäin varovainen jos ei ole muuta kerrottavaa yrityksestään. Eli lähialueelta yritys talon isännöintiin.

    • Eihyvä

      Hyviähän nämä kyselyt ovat, mutta parannettavaa on paljon tulosten vertailukelpoisuudessa. Nyt kaiken kokoiset toimistot ovat keskenään samalla viivalla. Tämä johtaa siihen, että aloittava pieni toimisto saa huippuarvostelut. Näin kävi Verkkoisännöinninkin kanssa ja arvostelut johtivat vuoden isännöitsijätoimiston valintaan. Nyt on aikaa kulunut muutama vuosi ja kaikki kirjoittelu on pelkästään negatiivista ja toimisto hävinnyt markkinoilta. Ainoa paikka missä on näkyvillä on käräjäsali.

    • Isorasite

      Kovasti hehkutetiin Ovenia Verkkoisännöintiä, mutta Oveniakin näyttää pudottaneen nimestään Verkkoisännöinnin pois. Taisi muodostua rasitteeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe