Oluen hinta liian suuri

ewewer4

Oluiden hinta on yleensäkin aivan liian suuri täällä, mutta aivan järjetöntä luokkaa se on alkon oluissa sekä muissa kuin perus bulkkioluissa.

Jos pullo/tölkki maksaa 3-5€ niin helposti tulee haettua kori olvia, koska tälle hintaa tulee n.20€. Ei nimittäin opiskelijalla ole varaa parempaan.

10

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vitisinsuomei

      samaa mieltä. Espanjassa oli 0,20€ tölkki ja saksassa ja monessa muussa maassa samaa hiintaluokkaa. Virossakaan ei liaan kallista. Suomi on kyllä yks vero Monopoli kartelli. Ahneet kauppiaat valtio. Miten ihmmessä tollaisia monpoleja saa olla olemassa? Kyllä myös vahvempaa olutta ja viiniä pitää olla oikeus kaikkien saada myydä. Ei muissa maissa ruotsia ja norjaa lukuunottamatta tälläisiä monopoli ja korkeita verotuksia tunneta. , Onneks ollaan kuitenkin EU:ssa.

    • Nähtyä

      Juopot pystyvät kyllä ostamaan oluensa,oli hinta mikä tahansa.Sossu maksaa asumiset ja ruoat,kaljaan on varaa kyllä.Onneksi eivät saa krapulakaljojaan ennen aamuyhdeksää.Aamuisin tietää kellon olevan yhdeksän ,kun juopot ryntäävät lähikauppaan aamukaljojen ostoon.Lisää tiukennuksia myyntiaikoihin,jospa juopot vaikka hiukan vähenisivät.

      • we2wr2

        Jos ei olisi tuota rajoitusta. Kuten ei missään muussa maasssa kuten suomessa ollekkaan. Ei syntyisi aamu 9.00 ruuhkaa. Eli ei noi tiukennukset ja verotukset mitään auta. Vie vaan verotulot ulkomaille. Espanjasta muuten sai krapulakaljan 0,20€ ennen 9.00 ja vielä 21.00 jälkeekin ja vodaakin sai ruokakaupasta. Ei mitään alkoholiongelmia ollut.


    • 14-10

      En ymmärrä? Miksi ostaa enemmän paskaa kalliimmalla, kun sen 1-2 pulloa jotain herkkua saa tosiaan alle kympillä? 1-2 Olvia on jo työn ja tuskan takana niellä, miksi ihmeessä joku haluaisi niitä juoda koko lavallisen?

    • 6n6un6n

      Alkosta kannattaa ostaa vahvoja oluita ja pikkasen tsekkailla litrahintoja, useimmat vahvat oluet ovat litrahinnoiltaan melkein samoissa keppanan kanssa, mut alkoholia on jopa yli kaksinkertainen määrä. Toki eivät pärjää markettien "tölkki 89snt" -tarjouksille, mut ovat paremman makuisia

    • ovliiansuuri

      Oluen verotus suomessa on kyllä käsittämättämän suuri ja jopa typerä. Tässä ei ole edeuksunnalla ollut järki mukana, Sillä halpis viinin saa alkosta erikoisolut pullon hinnalla ja kaksi erikoisiolutta saa samalla hinnalla kuin 0,5l leijonan.

      Jos ei alkoholiveroa haluta laskea niin näitä vois himan järkeillä. Niin, että laksetaan olut veroa,mutta samalla korotetaan väkevien verotusta. Toki järkevintä olisi purkaa alkon monopoli ja leskea vero lähelle viron hintoja. Viron vero on mun mielstä kaikista sopivin. Saksassa ja espanjassa saa olutta ja viiniä jopa liian halvalla. Alkon monopoli purkuun ja verot lähelle viron hintoja niin viinaralli loppuu kuin seinään. Kaikki voittaa.

    • rreeddcc

      Kyllä näin on, lopetin kaljan lipittämisen kokonaan . Veroja en maksa litkusta.

    • sakulager

      Saksassa löytyi 0,5l tölkki vaaleaa lager olutta jonka sisällön hinta pantinpoiston jälkeen jäi 9snt/tölkki, että kyllä meitä pikkaisen kusetetaan vielä kun tietää miten paljon paremmat palkat ja ostovoima on saksassa.

    • dandelives

      Huomauttaisin myös, että esim. Italialainen Peroni (nastro azzurro) on oikeasti 5,1 %:a vahvaa ja meillä se on vedetetty 4,6 %:ksi koska laki sanoo niin. Sairasta ja alkuperäismaun tärväämistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe