Kenen hurtta

otanosaa

On tappanut iäkkäämmän naishenkilön pienen villakoiran luoman suunnalla? Onkohan saatu kiinni, en uskaltanut lapsia päästää kävellen kulkemaan kouluun ja kotiin. Miksi asiasta ei tiedoteta?!!??!??

37

4846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PoliisiTietää

      Koiran omistaja on poliisin tiedossa.

      • untomuuttaajakuljettaa

        Lähinnä kiinnostaa että onko tuo koira vielä vapaalla jalalla. Se että poliisi tietää omistajan tuskin estää koiraa puremasta vastaan tulevaa lasta jos vapaana on!

        Hienoa kun tällaisesta saa kuulla sosiaalisesta mediasta, eikä viranomaisilta. Ihme touhua, jossain muualla kuin kankaanpäässä olisi asiasta varoitettu vaikka mtv:n välityksellä. Tämä 50-luvulle pysähtynyt kylä ei näköjään välitä.


    • rankkurii

      Kenen koira toi sit oli? Toi joka oli tota villakoiraa purrut.

      Puhuvat että omistaja on vankilassa, onko kellään oikeaa tietoa. Kuulostaa hullulta että joku on pidätetty ja koira juoksentelisi pureskelemassa pikkukoiria. Kuka tietää ketä mitä on tämän lisäksi purrut. Muistakaa että tuollaisen kohdatessa kaikki keinot on sallittu jos yrittää purra.

    • Huikaihee

      Ei kai vaan sen entisen hoitotätin koira ollut kyseessä?

    • miksinain

      Osaako kukaan lyhyesti kertoa että vieläkö tuota aluetta pitää välttää? Onko koira jo saatu kiinni?

      Kuten tuolla mainittiin niin aika hienoa tiedotusta viranomaisilta asiasta. Mitään ei olisi kerrottu, ei varoituksia tms... Ellei kansalaiset itse tiedottaneet toisiaan.

    • Opiskelija.nähnyt

      Hei! Tunnen kyseisen iäkkäämmän rouvan ja tiedän hänellä olevan pieni valkoinen villakoira. Näin kyseisen tapahtuman ikkunastani(apujoukkouhin en kerinnyt).
      Kyseisen tapahtuma tapahtui paasikivenkadun jalkakäytävällä, metsän ja kallioiden puolella, lähes taidekoulua vastapäätä. Rouva kävelytti koiraansa(joka on ollut hänellä jo yli 10vuotta) ja yhtäkkiä metsäpolulta ilmestyi dobermanni, joka oli ilmeisesti jollain tavalla päässyt vapaaksi, tai ainakin hihna oli pitkällä ja dobermannin omistaja mielestäni oli todennäköisesti jonkinsortin invaliidi. Dobermanni hyökkäsi pikkukoiran kimppuun ja repi ja raateli pikkuista jalkakäytävää pitkin kuin pientä nallea. VERTA valui ja turkkia, mutta villakoira ei pitänyt ääntä..onneksi. Avuksi saapuivat naapurusto talon hieman iäkkäämpi rouva, sekä saman talon nuori plikka, jotka juoksivat apuun.. mutta tottakai tuloksetta. Siinä vähän näkemyksiäni ja factaa tapahtuneesta.

      • opiskelija.nähnyt

        Ja lisään vielä. Dobermannin omistaja ei jäänyt edes paikalle, vaan juoksi äkkiä asuntoonsa luomanraitille.. ei että mikä pelkuri!


      • niinsiis

        on kyllä vitun pitkällä dobermannista tämä "tappajakoira"


    • Koiratkuriin

      Koira joka käy toisen eläimen kimppuun pitää lopettaa, nukutuspiikki annetaan ja sillä selvä. Siis todella vastuutonta, jos poliisi ei tee mitään. Jos omistaja on invalidi tms. hän ei nähtävästi hallitse koiraansa, olisi ehkä parempi pitää vaikka kissaa lemmikkinä, iso dobermanni vaatii jo voimiakin omistajaltaan, ja käskysuhde pitää olla täysin selvä, eli omistaja käskee koiraansa eikä päinvastoin.

      • Koirulitkuriin

        kyseisen koiran omistaja yksi kuuluisimmista huumehörhöistä luomanraitilta (miespuolinen), nimeä en sano, sillä se varmasti sensuroitaisiin.. mutta kyllä sen omistajan nimen monet jo tietävät ja eivät kyllä yhtään ihmettele jos koirakin on tullut hulluksi..!


      • juhis2322222
        Koirulitkuriin kirjoitti:

        kyseisen koiran omistaja yksi kuuluisimmista huumehörhöistä luomanraitilta (miespuolinen), nimeä en sano, sillä se varmasti sensuroitaisiin.. mutta kyllä sen omistajan nimen monet jo tietävät ja eivät kyllä yhtään ihmettele jos koirakin on tullut hulluksi..!

        koiran omistaja Ani Jantti taitaa kyl ol häkis ja sekin on ihme. kyseinen herra pääsee luistaa kaikesta laittamalla muiden syyks kaikki tekemänsä. nilkuttava koiran taluttaja on yks hammaslääkärin vieres asustava puliveivari. omistaja tekas vie valeen et koira olis varastettu mut täyttä paskaa jauhaa..


    • Tietäjä12

      Kyseessä dogo canario, ei dobermanni.

    • Edesvastuutonta

      Sattumoisin kyseinen koira on nyt kadonnut omistajaltaan ja on jonkun naisen kanssa liikenteessä.

    • lisäähyökkäyksiä
    • Edesvastuutonta

      Toivottavasti poliisi tekee asialle jotain. Kyseisen ihminen ei taida tajuta asian vakavuutta. Eihän tässä uskalla viedä olia koiria lainkaan ulos

    • Lotan_omistaja

      Totta on! Olen itse omistaja. Hyökkääjä oli dogo canario, joka yllättäen
      syöksyi kimppuumme ollessamme aamulenkillä Paasikivenkadulla.

    • gfffrr

      täh!!! kenen hurtta on tappanut iäkkäämmän naishenkilön. milloin tämmönen on sattunut???

      • lololololoo

        lukutaito 10 :D:D:D:D


    • ettänäintäälläkamassa

      Joo tää on niin tätä! Oletteko muuten huomanneet, että poliisi ei tiedota nykyään enää mitään Kankaanpään asioista. Täällähän ei tapahdu mitään! Mitään ei varasteta, ei ole rattijuoppoja jne. Vai lieneekö vika poliisin tiedottamisessa?

    • Edesvastuutonta

      Toivon todella että koira löytyy ja että se lopetetaan ennenku käy pahemmin. Montako se ehtii vielä tappaa ennenkuin poliisi tekee asialle jotain, kysyn vaan!

    • koiratvaanosaaville

      Dobermann hyökkäsi - taluttaja invalidi juoksi karkuu :D

      Tässä on tullut selväksi että koira oli dogo canario, joka ei muistuta millään tavalla dobermania. Kenen silmät vääristää noin pahasti?

      Eikö tuo omistaja kanna vastuutaan, no ei ilmeisesti kun kuulemma pahemman luokan narkkari. Eikö tuollaiselta oteta koiraa pois!? Joku tiesi nimenkin, voisiko joku vähän valottaa tietoa? Osaisi pysyä kaukana tästä surkimuksesta ja tämän luonnevikaisesta koirasta.

    • souwat

      Kyllähän Kankanpään poliisit varmaan koiran omistajan ,omistajat tuntevat . No entäs sitten ? Mutta onko niin että virkavallankin edustajat tarvitsevat XXXL- Tena Alapään suojat isolla paskalukko siivillä jos kysäisivät jotain omistajilta..

    • Haloohei

      Eihän tuo milla-magia pysty ite muksujaankaan kasvattaan, sama juttu koirien kans. Mut kiitettävän hyvä varasteleen ja valehtelee.

    • Jormapeksa

      Kuulemma dogo oli ns hoidossa tällä invalidilla. Oikea omistaja linnassa vissiin vielä tovin, eikä linnareissu liity mitenkään koirajuttuun.

    • Vastausarvaus

      Eiköhän ole sama..tuskin tuon nimisiä Suomessa enempää on.

    • nellagagia

      Miksi sanotaan milla magiaksi

      • kakakak

        facebook profil on vielä auki, katso sieltä.


    • tietäjättietää

      On se sama Sara Syvänoro, katsokaa facebookista "Desiree Maria". Sama koukkunokka kuvissa (mustalainen) kuin pari muutakin sen tiliä jotka ovat Sara Syvänoron nimillä. Desiree Marian tili taitaa olla viimeksi käytössä.

    • Freebird-75

      ..voisi tässä asiassa katsoa vähän Kankaanpään poliisin puoleen, joka on tietoinen asiasta, mutta ei tehnyt mitään; ei selvitystä, ei syytettä eikä koiran poisottoa/uudelleensijoitusta tms. saati mitään korvausta kuolleen koiran omistajalle.. Itselläni on pienikokoinen metsästyslinjainen koira; vaikkakin on tarvittaessa ärhäkkä, iso vapaana oleva koira voi yllättää sekä omistajan että koiran. Tätä ei olla poliisissa sen enempää mietitty, ajatellaan ilmeisesti, että tämä raatelijapiski ei voi päästä toista kertaa irti "vahingossa"..

      • ei_enää_täällä

        Kuulin silloin, että ko. koira oli palautettu kasvattajalleen tapahtuneen jälkeen..


    • Finnjävel

      Desiree Maria? Ei ainakaan tuo jolla on profiilikuvana joku heppa ja asuu Uppsalassa. (Tuliko mulle ekana tuloksena, koska itse asun Uppsalassa?)
      En löydä.

      • aveliina

        Sara Syvänoron nimellä löytyy, Desiree Maria poistettu ilmeisesti.


      • Finnjävel

    • realsupporter666

      kanijantti, on se sen verran pehmeä kaveri. kulkee supportti paidat päällä ympäriinsä ja rehvii mielikuvitus kavereittensa kanssa.. kuinka saatanan tyhmä täytyy olla, pilleripää on aina pilleripää, siitä ei pääse mihinkää.

    • Kummastusta

      Miks antaa koiraa hoitoon vajaakuntoiselle ihmiselle, sitä tässä en ymmärrä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe