Paljonko jengi lukenu?

iekekejeuejeej

Montako tuntia on jo kirjoja luettu? Itellä nyt koht 300h tulee täyteen viel 200h edessä

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maailmanvitutusmenossa

      Mulla on aivan helvmoinen normaali moraalinen krapula tällä hetkellä ku porukat lupasi sponsoroida mun lukemista. Sain yösijan, ruoan sekä muutaman satasen kuukaudessa taskurahaa vuoden alusta alkaen.

      Ainoa mitä he pyysivät että keskityn kokoaikaisesti pääsykoekirjoihin ja lupasinhan mä mutta vi***u ku tää baariputki venysi näin pitkäksi, meinasin kyllä aina "aloittaa seuraavana päivänä" mutta aina se jäi. Porukoille olen sanonut että lukeminen edistyy hyvin jo pitemmän aikaa.

      Mä olen niin lukossa ja vähän paniikissakin nyt että en pääse edes alkuun enää koska koen että se on enemmän tai vähemmän myöhäistä kun en jaksa sellaisia aamusta-iltaan maratonisessioita kuitenkaan viikkotolkulla.

      Kai mä olen sitten luuseri, joudun varmaan valehtelemaan porukoille että jäin niukasti rannalle, tosin faija voi hyvinkin haluta nähdä mun tulokset, sen jälkeen tulee sellainen riita että en edes halua ajatella sitä :(

    • Kauppikseen_2015

      1700 tuntia, joka päivä klo 4 ylös ja keskiyöllä nukkumaan. Äiti valmistaa minulle ruoan ja tuo sen eteeni, jonka nautin pillin välityksellä jottei lukemiseni keskeydy. En käy vessassa vaan istun potalla lukiessani, äiti vaihtaa potan sillävälin kun nukun. Unissani pääsen selkouni-tilaan jossa tietysti luen myös kirjoja tai kuvittelen olevani jo sisällä.
      Haen 12. kertaa, vimme vuonna jäi puolen pisteen päähän, mutta luinkin tuolloin vain yhteensä 2000 tuntia.

    • Biittihuuleskouluu

      En oo pahemmin laskenut, koska epäoleellista. Varmaan 300-400 luettu, koska helmikuussa alotin jo. Joka arkipäivä luen 9-17. Luultavasti viikonloput mukaan otettava myös. Harjotuskokeista tähän mennessä tullut 29-31p. Hyvää tahtia mennään. Parannettavaa enään vain JoMa:ssa. Laskis ja kansis hyvin hallussa. Myös matikkaa vähän hiottava. Onneksi vielä yli kuukausi aikaa!

    • kauppiksee

      300-400 tuntia luettu ja laskettu viimeisen kuukauden aikana suurin piirtein ja jo sitä ennen laskettu puoli vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti matematiikkaa. Kaikki kirjat käyty läpi kahdesti. Huomaa, että asioita on unohtanut ja tiettyjä jättänyt hieman huonommalle lukemisella, koska eivät ihan lemppareita sagu olemaan :s Kuukausi vielä jäljellä eikä mitään hätää! Ja niillä joilla lukeminen jäänyt puolitehoiseksi niin nyt vaan kovasti tsemppiä. Kuukausikin varmaan riittää, jos vain on valmis uhraamaan siihen lukemiseen vähintään sen kymmenen tuntia päivässä ja oikeasti lukee sen ajan ajatuksella ja tehokkaasti.

    • PojjatPojjat

      Pari vuotta sitten kävin pääsykokeissa kääntymässä. Alle 200h lukemalla Aaltoon. En trollaa.

      Olennaista keskittyä mihin lukee, ehdottomasti kannattaa tehdä harjoitustehtäviä/harjoituskokeita niin näkee minkä tyyppisiä kysymykset voivat olla.

      Tsemppiä kaikille!

      • tulevalutilainen

        ..ja sitten heräsit unestasi ja menit takaisin töihisi Siwan kassalle


      • nykynenlutilainen
        tulevalutilainen kirjoitti:

        ..ja sitten heräsit unestasi ja menit takaisin töihisi Siwan kassalle

        Ihan mahdollista. Ite sain n. 200h lukemisella 30pts pääsykokeesta


      • etpääse

        No sillä et kyllä tänä päivänä aaltoon pääsis.


    • hahaaa

      Ekonomit, lääkärit, humanistit, kemistit yhteiskunnan pohjasakkaa jonnin joutavaa

    • ihanhyvin

      2-4 h päivässä joulukuusta asti. Viikonkin taukoja on ollut ja joulukuussa laskin vaan matikkaa sillon tällön. Viikossa 1-2 päivää vapaata ja joskus olen lukenut vaan pari sivua kun ei olluy Motovaatiota.

      Nyt olen ihan tyytyväinen. Kaikki sujuu aika hyvin. Nyt pitäisi vielä ne loputkin lihat kerätä luiden päälle. Toivottavasti riittää. Parhaani yritän. Viime vuonna pääsin melkeen sisään.

    • tuntematon111

      Hassua nähdä miten osa aloittanut matikan laskemisen aikaisemmin. Siitä halusinkin kysyä kun itse en ole vielä aloittanut. Onkohan liian myöhäistä sen alottaminen nyt tosin kävin sen jo lukiossa mutta siitä jo kauaa aikaa..

      • kannattaalaskea

        Matikan "lukemisessa" suositellaan aina laskemisen rutiiniksi ottamista. Niin, ettei tarvii miettiä mitä tehdä, kun on harjoitellut tarpeeksi erilaisia tehtäviä, että kaikki sujuu. Riippuu ihan lähtökohdista myös. Viime vuonna tein sen virheen, että laskin tosi vähän ja ajattelin että on tosi helppoa. Kokeessa sain aika huonot matikasta.


      • Biittihuulesaaltoon94

        No ei tosiaan ole myöhäistä aloittaa matikkaa! Luet la-su 3-4h päivässä asia kerrallaan, aikaa riittää!


    • einstein_95

      hahah:D en vielä aloittanutkaan! viime vuonna jäin pisteen päähän kun aloitin viikkoa aikaisemmin. nyt olisi tarkoitus aloittaa ensi viikolla, niin jää hyvin kuukausi aikaa. Luen todennäköisesti tunnista kahteen tuntiin päivässä, viikonloput ja maanantain pyhitän levolle.

    • fwefawefaweg

      Teillä ei ole mitään mahiksia päästä enää. Jos haluaa kauppakorkeaan, täytyy aloittaa perehtyminen jo ala-asteella! Ja vähintään 5000 tuntia pitää lukea! Itse aloitin 2012 marraskuussa ja 2014 olin kokeessa - helposti sisään. Sain 39 pistettä pääsykokeessa! En vastannut yhteen, koska en halunnut julkisuutta.

    • kovaaduunia

      430 h takana ja välikokeista n. 30 pistettä. Pyrin pääsemään 600 tuntiin. Toivotaan, että riittää Aaltoon. Ne, jotka ei ole täällä edes aloittanu lukemista, niin ei ole mitään mahdolisuuksia päästä sisään kauppikseen.

      • Vtunvajukit

        Höpö höpö, en mä ole ainakaan vielä aloittanut. Mutta mitäpä turhia, kun on jo yo-kokeista lähtöpisteitä 38 plakkarissa :D Lääkiksen pääsykokeisiin toki olen jo muutaman viikon lukenut, kauppiksen otin varavaihtoehdoksi, ettei tarvi pitää välivuotta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe