Shortsi foorumi

Adidas3

Onko mitään suomalaista urheilushortseja käsittelevää foorumia tai ryhmää? Joskus aikaisemmin oli, mutta eipä kai ole enää.

39

1424

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shorts4fun

      Sellainen kyllä tarvittaisiin!
      Joskus oli joku google grouppi, muuta ei ilmeisesti ole enään.

    • shiny_slippery_satin

      Ei ole suomalainen mutta:
      www.shinynylonshorts.com

      Satiini-addut on parhaita shortseja, ostin aikoinaan 90-luvulla niitä uutena aina kun sattui kohdalle ja olen ostellut käytettynä kirppiksiltä ja huutonetistä kun kohdalle on sattunut. Muutama vuosi sitten oli Pumalla kanssa kiiltäviä shortseja, Stripe ja Swift joita ostelin myös.

      Fetissini on laajentunut muihinkin satiinivaatteisiin, viimeksi olen puuhaillut kiiltävien toppatakkien kanssa :D

    • Essab

      Voihan ryhmän perustaa.

    • Shorts4fun

      Olen (M30 ) vakiovisitoija tuolla www.shinynylonshorts.com -sivulla.
      Olen ollut koko elämäni tämän fetissin omaaja.
      Olen heteroseksuaali, mutta nailonshortsien kanssa puljaamiseen en naista välttämättä tarvitse. Valitettava tosiasia on ettei tämä fetissi tunnu juurikaan naisia koskettavan.

      Jonkinlainen Suomifoorumi aiheelle olisi hyvä olla, vaikka naispuolisia osallistujia en usko löytyvän.

    • adidas37

      Minkälaisia shortseja käytätte julkisesti. Onko vanhat 80-luvun lyhyet shortsit jalassa vai moderninpaa pitempää?

      • fjdskfjksdjg

        Olen pitänyt viime kesinä joskus Puman kiiltäviä pidempiä shortseja, Stripe ja Swift mallisia joita oli ainakin Elloksella myynnissä.
        Retro Addujakin mulla on useita ja joskus on niitäkin tullut pidetyksi, lyhyempiä vältän ettei jorkki pääse lahkeen välistä ulkoilemaan :D


      • Adidas3

        Nuo Puman shortsit ovatkin ihan hyvän näköiset.


      • Shorts4fun

        Puman Stripejä tulee käytettyä urheillessa.
        Samoin 90-luvun Adidaksia, sekä muutamia vuosia sitten myytyjä Adidas 3S shortseja.
        Lyhyempiä on tullut käytettyä lähinnä biitsillä.


      • lsjfklfjkldgj

        Lisään vielä että julkisesti pitäessä on pakko olla jonkinlaiset alushousut tai sisähousut, jos jorkki koskee nylon shortseja paljaaltaan niin jo se on tanassa heti :D
        Tietysti runkkushortseista sisähousut on leikattu pois joten jos näitä pitää julkisesti niin pitää olla erilliset alushousut :P Ja pestyt shortsit, eihän spermatahraisilla shortseilla kehtaa ulos mennä :D


      • Adidas37

        Kukaan käyttäny adidaksen sprinter shortseja. Nehän ovat aika radikaalit :P


      • AdidasJulius
        Adidas37 kirjoitti:

        Kukaan käyttäny adidaksen sprinter shortseja. Nehän ovat aika radikaalit :P

        Sellaisia minulla on parit kappaleet. Itse asiassa ihan hyvät juoksushortseina kuumalla säällä. Tosin se kangas nyt ei ole hengittävyyden kannalta parasta, joten modernit split-juoksushortsit ovat teknisesti toimivampia :-) Mutta Sprinterit ovat kyllä "kauniita". Niitä vaan ei missään enää näe.


      • AdduMoncler

        Normishortsit kesällä veneillessä adidaksen Ventexit tai sprinterit ilman sisähousua tai Beckenbauerit.
        Puma stripes päivittäisessä käytössä ympäri vuoden.
        Parhaillaan jalassa uudet punaiset Ventex Super A shortsit vaimon iloksi.
        Jouluiloa :)
        On myös muita pitkälahkeisia nousuvesihousuja, mutta niden käyttö on epämukavaa.


    • abibas

      On kyllä jännä tämä shortsifetissi. Itselläni se alkoi jo varmaan ekaluokkalaisena. En tarkemmin muista mikä on laukaissut fetissin mutta muistan kun silloin ihailin kaverini kiiltäviä shortseja, joita hän piti melkein koko kesän. Joskus hänen kanssa painiessa yritin vaivihkaa koskea hänen shortsejaan. Minäkin sain omat shortsini myöhemmin samana kesänä ja niitä tuli pidettyä niin kauan kunnes jäivät pieniksi :D

      • satin_munamour

        Joskus lapsuudessa 80-luvulla olisinko ollut kymmenen vuoden tienoilla alkoi itseänikin viehättää tällaiset shortsit, myös ne 80-luvun kiiltävät ja kahisevat nylon tuulihousut oli ihanat. Muistan että tietyllä tavalla roikkumalla esim. puussa tai vaikka oven reunaa vasten yläreunasta kiinni pitäen muna nousi pystyyn ja niinpä roikuin usein vaatekaapin ovessa pelkät kiiltävät tuulihousut tai shortsit jalassa... ;D
        Kiiltävät takit kiinnosti myös, sellaiseen ruiskusi ensimmäinen spermalaaki vielä ja olin järkyttynyt kun salaa runkkailin kiiltävän punaiseen satiinitakkiin ja sitten se olikin yltäpäältä märkänä spermasta O_O :D Piilotin sen sellaisenaan pyykkikorin pohjalle :P Näin monta kertaa märkiä unia siitä satiinitakkirunkusta ja heräsin niistä unista aina siihen että spermat pulppusi housuun :D


    • Jalkratas

      Minulle riittää shortsit joissa on sopivan lyhyet lahkeet ja ei sisähousuja. Pyöräillessä housut liukuvat niin että jos kalun asettaa kunnolla toiseen lahkeeseen niin kalunpää tulee lahkeensuusta ulos ja vastaantulija näkee sen jos sattuu katsomaan. Kun sen lahkeen puoleinen poljin on alhaalla, kalu tulee ulos lahkeesta.

      • satinmunamour

        En ole ulkona uskaltanut pitää satiinishortseja ilman sisähousuja koska lähes varmasti muna nousee pystyyn niissä ja sitten shortsit olisivat telttana kaikkien nähden :P
        Kerran pidin farkkujen alla alushousuina satiinishortseja ilman sisähousuja, kävellessä shortsit hivelivät munaa niin ihanasti että se jäykistyi ihan mahdottomasti ja housun etumukset pullistellen piti sitten kävellä takaisin autolle :D


    • abibas

      Joskus nuorena poikana tuli pelattua pc:llä Street Fighteria, jossa oli useita eri tappelijoita. Omat suosikkihahmoni olivat sellainen Balrog-niminen nyrkkeilijä ja toinen oli Sagat-ninminen thainyrkkeilijä. Shortsifetissini vuoksi tykästyin näihin hahmoihin :D Monesti myös tuli kavereiden kanssa leikkimielisesti tapeltua ja itselläni oli aina urheilushortsit jalassa koska halusin monesti esittää olevani jompikumpi näistä Street Fighterin hahmoista. Oli hieno tunne antaa vastukselle "selkäsauna" shortsit jalassa, oli se sitten kaveria vastaan tai pc:llä pelatessa tekoälyä vastaan :D

    • jyjupe

      Facebookissa on suomenkielinen suljettu "urheiluhousut"-niminen ryhmä. Meitä on nykyisin hieman toistakymmentä jäsentä, joista noin puolet oli mukana jo em. Google-ryhmässä. Meillä on ihan kivoja kuvia ja asiallista keskustelua. Uudet aktiiviset jäsenet ovat tervetulleita.

      Osa jäsenistä on mukana ihan omalla fb-profiililla, mutta toiset luovat erillisen profiilin tämän luonteisia yhteyksiä varten. Erillisellä profiililla pystyy nämä kontaktit salaamaan "kummitädiltä" ja piilottamaan myös siviilipersoonansa. Suljetun ryhmän julkaisut eivät lähtökohtaisesti näy ryhmän ulkopuolisille (eikä ryhmän ulkopuolisille fb-kavereille) ja siksi siihen voi liittyä ihan omalla nimelläänkin.

      Ryhmä löytyy "urheiluhousut" haulla ja pankaa sinne jäsenhakemuksia sisään.

    • Adidas3

      Tuo kyllä kiinnostaisi, harmi, että ei ole Facbook tunnuksia.
      Kuinka aktiivinen tuo ryhmä on?

      • jyjupe

        Ryhmässä on vajaan kolmen (elin)vuoden aikana julkaistu toistasataa kuvaa ja niihin liittyvät kommentit. Tänä vuonnakin on julkaistu toistakymmentä kuvaa/ kommenttia. Meillä on muodostunut sellainen estetiikkaan, erotiikkaan ja kulttuurihistoriaan painottuva julkaisulinja. Mitään ei ole tietääkseni sensuroitu.

        Itse olen tavannut livenä puolet jäsenistä ja lisäksi olen parin kanssa vaihtanut henkilökohtaisia viestejä. Aktiivista jäsenhankintaa me ei olla harrastettu. Olennaista on säilyttää yhteinen tyyli ja aiherajaus.

        Fb:ssä on vastaavia vieraskielisiä ryhmiä, joissa osassa on useita satoja jäseniä. Muutamat meistä julkaisevat kuvia myös noissa ryhmissä.

        Nimimerkki-profiilin voi luoda fb:ssä helposti vaikka tällaista ryhmäjäsenyyttä varten. Vajaa puolet nykyisistä jäsenistä käyttää tällaista profiilia. Käytännössä Mikko-nimisellä henkilöllä voi olla profiilit: Mikko-Addu ja Mikko-Nahka. Silloin hän liittyy noilla profiileilla aihetta käsitteleviin ryhmiin. Näiden profiilien henkilötiedot ovat kenties "hieman puutteelliset" eikä kasvokuvaa usein julkaista.

        Menettelytapa on fb:ssä yleinen eikä se sinällään tuota ongelmia. Sitten voi itse päättää haluaako luoda henkilökohtaisia kontakteja. Jokainen kontakti on kuitenkin omanluonteisensa eikä niissä seurata mitään kaavaa.


    • slippery_shiny_slope

      Huutonetissä näyttäisi olevan paraikaa yksi kpl näitä himoittuja Adidas satiinishortseja, joskus hinta nousee näillä yllättävän korkealle kilpahuudon seurauksena ;)
      http://www.huuto.net/kohteet/vintage-adidas-shortsit-80-90-luvulta-xl-koko/372511797
      Olen itse keräillyt jo kaapit täyteen näitä shortseja joten en aio tuota huutaa mutta ajattelin että joitakin tässä juttuketjussa saattaisi kiinnostaa ;)

      Adidas Sprinter shortsejakin on pari kappaletta mulla, yhdet mustat ja toiset erityisen eroottiset punaiset ;)
      Ostelin joitain Adduja uutena silloin kun niitä oli vielä saatavana 90-luvulla, jälkeenpäin olen huutonetistä ja kirppareilta hankkinut lisää ja erityisesti jos kohdalle on osunut alkuperäisellä 80-luvun Adidas logolla olevia niin ne olen aina ostanut jos on kohdalle sattunut.
      Eri värejäkin olen pyrkinyt keräilemään, sinisiä ja punaisia taitaa olla eniten, valkoisia vähemmän kun niissä ei oikein kiilto tahdo erottua.
      Lisäksi kokoelmassani on muitakin kiiltäviä nylon/polyamidi shortseja, esim. joitain 70-luvun tuntemattoman merkkisiä shortseja joskus sattunut kohdalle, jopa naisten vaaleanpunaiset kiiltävät 70-luvun shortsit, tosieroottiset ;)
      Eri merkkejä mm. Puma, Pro Touch, Diadora ja Umbro.

      Shortseista satiinifetissini on levinnyt muihinkin vaatekappaleisiin, satiinipaitoja, kiiltäviä toppatakkeja, housuja, jopa hameita ja mekkoja vaikka en transuna itseäni pidäkään, ainut tavoite on fiilistellä esim. satiinimekko on yhtenäinen vaate ylhäältä alas ja hivelee ihanasti koko kehoa ;)

    • jyjupe

      Oletko kaapissa fetissisi kanssa? Yllättävän moni asia näissä (urheilihousu)fetissijutuissa kytkeytyy tähän kysymykseen! Tältä kannalta täytyy ottaa kantaa miten mahdollisesti esiintyy sosiaalisessa mediassa. Kertooko tai muuten paljastaa asian parisuhdekumppanille, sukulaisille, ystäville tai naapureille!

      Saksankielisellä foorumilla: http://www.voy.com/219019/ on keskusteltu näistäkin aiheista vuosia. Foorumin arkistosta löytyy vanhempia pitkiä viestiketjuja. Koululiikunnan kokemuksista keskustellaan. Fetissien käsittely parisuhteissa on käsitelty monipuolisesti. Siellä käsitellään myös seksuaalisia suuntauksia (homo, hetero, bisse).

      Kuka osaisi kertoa minulle, miksi homoilla on rikas fetissikulttuuri verrattuna heteroiden köyhään kulttuuriin?

      Minulle fetissi edustaa seksuaalisuuden kehittyneempää tasoa. Me laajennamme seksuaalisuuden tuollaisesta toimintakeskeisestä "pure fack"-aktista fantasioiden, mielikuvien ja leikkien maailmaan.

      Miksi sitten tätä kehittynyttä persoonallisuuden piirrettä pitäisi salata? Pystyykö sitä edes salaamaan?

      Itse en koe tarvetta salata urheiluhousufetissiäni. Toisaalta en tätä ilosanomaa kaikkialla myöskään julista. Kaikkialla ja kaikkien kanssa en edes välitä keskustella aiheesta. En ole moneen vuoteen pelännyt "paljastuvani", siksi en välitä piilottaa tätä asiaa.

      Ihmiset elävät erilaisissa sosiaalisissa suhteissa ja ammatillisissa kuvioissa. Ymmärrän siksi myös hyvin niitä, jotka haluavat pitää nämä asiat hyvin suppean piirin salaisuutena.

      Fb:ssä tämä ystävä käsite saa uusia ja hieman outoja tulkintoja. Peinteisessä sosiaalisessa kuviossa ystävän ystäviä ei usein tunneta. Siis kansalaisella on erikseen shakki-, lenkkeily- ja urheiluhousuystävät. Tuolla foorumilla näkee oletusarvoisesti ystävänsä ystävät nimen (nimimerkin) ja profiilikuvan osalta. Joku sukulaiseni kysyi sitten, miksi minulla on niin paljon ulkomaalaisia kiiltävissä urheiluhousuissa esiintyviä ystäviä? Tyhmä kysymys! Kyllä hänen tuo pitäisi tietää! Tietysti hän sen tiesi, mutta halusi minun lausuvan asiasta jotakin!

      Määrittelin näytettävät tiedot tarkemmin. Nyt ystäväni näkevät ainoastaan yhteiset ystävämme. Vanha urheilukaverini voi löytää yhteisiltä ystäviltämme yllättäviä "harrastuksia". Niin elämä on täynnä yllätyksiä!

    • AdidasJulius

      Facebookista löytyy nyt suomenkielinen Urheiluhousut -ryhmä. Tervetuloa mukaan. Meitä on jo siellä kourallinen!

    • Shortsit

      Taisi sperma lentää silloin kun noita adidaksen beckenbauer shortseja käytettiin yleisesti.

      • Shortsit

        Jos siis sattui tuo fetissi olemann.


      • jyjupe

        Tuolla em. saksalaisella foorumilla ( http://www.voy.com/219019/ ) keskustellaan tuostakin aiheesta vilkkaasti. Muistot ja mielikuvat (fantasiat) sekoittuvat tuollaisissa keskusteluissa mielenkiintoisella tavalla.

        Pojat tutkivat kavereiden urheiluhousuja josko näkyi läikkiä?! Joku vastasi, että heillä oli jo 1980-luvulla kotona käytössään pesukone!


      • Shiny_Adidas_shorts

        Harmi etten ymmärrä saksaa eikä tuolla näy kuviakaan olevan mitä nyt pikaisesti vilkaisin.


      • jyjupe

        Kokeilin käyttää kääntäjää saksasta suomeen. Eräs tuore teksti kääntyi näin (google-kääntäjä):

        "
        Miten siistiä voit kirjoittaa, että ...! Kyllä, että tuntui aika hyvältä nimittäin paljaalla iholla. En myöskään tiedä kumpi oli ensin minulle ... Muistan, että sain ensimmäisen kiilto Turnhose 11, vähän ennen sain murrosiän hormonit. Kun kaikki minun loistoa Turnhose oli ensimmäinen vaate, että olin todella tärkeä, huomasin ja oli hyvin kiintynyt.

        Vuodesta 11-13 Minulla oli vaihe, jossa minulla oli kiilto Turnhose (t) niin usein kuin mahdollista, aina kun se tuli.

        Kiiltävä Turnhosen kantoi iloisesti, kuten sanot - kanssa kuminauha, sitten kevyt kuin höyhen, vain mukava. Luulin, että he olivat suuria, tietämättä, mitä se todella sai minut.

        Ja sitten minä vain veti ne jopa ilman alushousut päällä, kotona, se oli "Junior de Luxe" osa, eli ilman sisäistä housut. Se oli hauska liikkua, koskettaa, silitti sen yli. Ja että on varmasti edistänyt paljon minulle, että minä sitten pian, iltapäivällä oli minun ensimmäinen maali minun polyesteri kuntosali shortsit. Tietenkin, että oli vaikutusvaltainen, se minulle oli tapahtunut. Toistin sitten aina silloin tällöin, ja useammin.

        Melko rento karhu, kuin normaali vaate, voisin myöhemmin 13 tai 14 minun kiilto Turnhosen parhaiten kun olen aiemmin juuri vahattu, lievennettiin. Mutta kun näin muut kaverit heidän kiiltävä kuntosali shortsit, useimmat adidas, minulla oli usein eroottinen taka-ajatuksia, kun kirjoitat hyvin. Varsinkin kiimainen näky myös edistänyt halu seuraavan arvonmerkit.

        Joten oli kiilto Turnhosen normaali vaate? Ehei, ne olivat / ovat yksinkertaisia ​​ja hyvin eroottinen! Hinnat eBayssa vahvistaa tämän vielä kestävä kiehtonut osat.
        "

        En ryhdy korjaamaan käännöstä. Ajatus tulee aika hyvin esille. Muutamat "ammattisanat" kääntyvät hauskalla tavalla. Saksan verbi erwichsen käännetään vahaamisena, vaikka tässä yhteydessä puhutaan runkkauksesta. Siemensyöksy kääntyy suomeksi maali, ammuksena ja laukauksena ym..


    • Adidas3

      Muistan kun kerran joskus vuosia sitten kun netti oli vielä uusi, sain päähäni etsiä hakukoneella (Altavista, kai) shortseja. Tuolloin en viellä tiennyt, että shortsi fetissi on laajempikin ilmiö, ajattelin että se on ihan oma juttu eikä kukaan muu tuollaista harrasta.

      Kyllä siinä jonkin verran yllättyi kun netistä löytyikin shortseista kunnon fetissi materiaalia. Shorts mans gallery oli muistaakseni yksi (sitä ei enää valitettavasti ole netissä, ScoreFC toinen eipä sitäkään enää ole), siellä oli heti tosi hyviä kuvia Adidaksen sprtinttereistä ja beckenbeauer shortseista. Tosi mahtavaa ja toisaalta tosi tylsää koska silloin ei ollut mitään mahdollisuutta saada sellaisia.

      No, eipä olisi silloin arvannut, että kun vuosia menee eteenpäin niin Ebayn ansiosta koko shortsi valikoima on vain muutaman klikkauksen päässä ja odottelun kunnes posti toimittaa paketin perille.

      • shortsifani

        itsekin muistan jonkin ehkä geocities shortsisivuston (Geocitiesiäkään ei ole enää) missä gif-animaationa ukko veteli kiiltävien shortsien läpi käteensä :D Taisi olla joku ranskalainen sivu muistaakseni, ettei olisi ollut joku ero-shorts tms.

        Itsellä oli lapsena 80-luvulla yhdet kiiltävähköt shortsit, tosin ne ei olleet Adidakset eikä kai edes nylonia mutta silti jo silloin kiiltävät shortsit kiinnosti. Vasta 90-luvulla ostin ensimmäiset kiiltävät Addut ja urheiluliikkeissä tuli vierailtua monesti vaikken harrasta edes mitään urheilulajia, olin vain shortsien perään ja aina kun sattui olemaan kiiltäviä polyamidi-nylon shortseja, ostin. Viimeiset ehkä satuin löytämään joskus 90-luvun lopulla, ehkä jopa vuonna 2000.
        Sitten meni monta vuotta ennenkuin niitä alkoi näkyä netin vintagekaupoissa ja jopa huutonetissä, näistä tuli jonkunverran osteltua lisää niitä. Hinnat ovat kyllä vintagekaupoissa kohonneet niin korkealle että en taida enää niillä hinnoilla lisää ostella, sitäpaitsi shortseja on kertynyt jo sellainen määrä että korkeintaan jonkin puuttuvan värin saatan enää ostaa jos koko on oikea ja hinta kohtuullinen.
        Puuvillaiset sisähousut olen leikellyt kaikista pois että ihana nylon pääsee suoraan kosketuksiin ihon kanssa ;D


    • mulkku-pystyssä

      Valkoiset satiinishortsit tuppaavat olemaan läpinäkyviä ilman sisähousuja... :D
      http://www.satinforum.com/download/file.php?id=9730&mode=view

    • jyjupe

      Ihmisruumiin biologiset ominaisuudet tuskin tuottavat suurempia yllätyksiä! Ihonmyötäiset ja ohuet materiaalit (esim trikoot) korostavat näitä ominaisuuksia.

      Minun ikäpolvellani oli kouluaikana alkkarit usein suurempi ongelma kuin noi biologiset piirteet. Ainakin murrosikään asti me käytettiin yksikerroksisia urheiluhousuja ilman alkkareita. Tuon ajan alkkarit olivat sellaisia isoisältä perittyjä kellertäviä lökäpöksyjä. Pienien urheiluhousujen alta ne näkyivät selvästi.

      Minä opin 16-vuotiaana Saksassa urheiluleirillä käyttämään jockseja urheiluhousujen alla.

      Saksassa 1980- ja 1990-luvuilla myytiin ns. junior-adidaksia, joissa ei ollut sisähousuja. Niissä ei ollut myöskään sivulahkeen leikkausta. Lahje oli myös ainakin 1990-luvulla hieman pitempi. Niitä myytiin pituusmitan mukaan esimerkiksi 160- ja 170-senttisille pojille. Pienikokoiset aikuisetkin käyttivät/ ja käyttävät niitä. Koulumaailmassa siirtymä junior-mallista oikeisiin adidaksiin saattoi olla jonkinlainen miehuusriitti. Kaverit saattoivat myös kurkistella housunlahkeeseen ja ainakin kuvittelivat näkevänsä ohutkoipisen pojan lahkeessa jotakin mielenkiintoista!

      • JuLaak

        Kerronpa tarinoita 60-luvun alusta. Ihastuin nuoruudessani urheiluhousuihin ja halusin näyttäytyä urheilukentillä ne jalassani. Silloin ei ollut mitään Adidaksia vaan merkkinä taisi olla Karhu tai jotain. Yllättävää kyllä, materiaalina löytyi tosi kiiltävää, taisi olla asetaattinylonia tai satiinia, tosin väreinä oli vain valkoista tai sinistä. Sisähousuja ei tietenkään niissä ollut ja jokseja ei silloin ollut edes myynnissä, joten keksin, että sidoin vehkeeni vyöllä ylös mahaa vasten, ettei se näkyisi. Oli se jännää, kun pukukopista ulosastuessani sain lastin housuihini poikaparven keskellä. Silloin täytyi kyllä heti palata pukukoppiin, kun housut kastuivat. Muistan, kun värjäsin kotona (silloin sai kaupasta kotivärjäykseen sopivia aineita) housut punaiseksi, silitin ne ja ostin punaisen plyysipuseron, joita siihen aikaan oli yleisesti myynnissä ja juoksin ne jalassani lenkillä. Jaa-a, harmittaa, kun olen syntynyt liian aikaisin. Nykyään saa netistä ostaa vaikka kuinka eroottisia urheiluhousuja. Tosin jo silloin teetin urheiluompelimoissa kaikenlaista. http://public.fotki.com/finnfungi/miscellaneous/pi-4089.html


    • inttishortsi

      Armeijassa ollessani tykästyin jostain syystä näihin mustiin urheilushortseihin joita kutsuttiin pikkumustiksi tai litmasiksi. Eihän ne yhtä tyylikkäitä ollu mitä esim nämä Puman white stripet mutta joidenkin kavereiden jalassa ne näytti todella hyviltä, kun taas joillain ne oli kuin laskuvarjona lantion ympärillä. Itse pidin etenkin kesän aikana lähes aina niitä shortseja jalassa kun vain oli mahdollista.

    • rantapaini

      Mulla oli teini aikoina luokkakaveri. joka oli ja jolla oli paljon isompi kun mulla, käytiin shortsi ostoksilla,mulla oli jo noi pojille suunnatut 170 cm shortsit. Hänen kokoonsa miettiessämme,hän koitti pukukaapissa noita mun shortseja.Ei hän ne menny sille kun puoleen reiteen,Äkisti hänen iso kalunsa stondas. Se oli kummallekkin vähän nolo tilanne. Hän sanoi.että jos puhuisin asiasta jollekkin saisin turpaani. Ja sitä en epäily silloin yhtään sillä olihan hän ihan helvetin iso minuun verrattuna.Vii mein saatin hänelle isot siniset adidakset,ai vittu kun hän näytti hyvältä. Päivien päästä uskalsin ottaa asian puheeksi,sanoen että oot vahvan ja riskin näkönen noissa shortteissa.Sen jälkeen vedettiin monet rantapainit hiljasillla rannoilla. Joka kerta kun hän väänti mut siltaan mulla ryöpsähti pikku nalli. ja hänen adidaksissaan pullotti.kui siellä olisi ollu kaljapullo. Ne olivat hienoja hetkiä.Voi kunpa saisi ne kokea uudestaan!

    • Facshorts

      Onko tuo facebookin ryhmä edelleen toiminnassa? Tai sitten jotain muuta ryhmää jossain toisessa palvelussa?

      • Oli-yhtä-tyhmää

        Voi hemmetti mikä kysymys?

        Eti jostain tietokone ja mene katsomaan!


      • Instanico

        Onko toi Facebook vielä jollakin käytössä?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      355
      3163
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      121
      1176
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1157
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      943
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe