Oon 11 v. poika ja haluisin alotaa airsofti .

tietämätönpoika

Moi oon siis 11v. Poika. Ja haluisin alottaa airsoftin. Kuinka on nauretaako mut jossai seuras pihalle vako otetaan reilusti mukaan? Millä aseella kantsis alottaa? Vemppu vai sähkö? Rynkyy vai pisla? Anteeksi tietämättömyyteni.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietämätönpoika

      Otsikko meni pielee sori. Ja alotuksee budjetti ei oo korkee raha on mun yks ongelma

    • Ekaksi minä ainakin kävisin kattomassa esim. Proairsoftista (suosittelen jos asut helsinki-tampere välisellä alueella) . Siellä on erilaisia aseita eri hintaluokissa. Kannattaa ottaa selvää myös lajista sekä siitä, että onko alueellasi airsoft yhdistystä.

      • tietämätönpoika

        Olen käynytkin.


      • Siitä vaan sitten miettimään ,että haluatko snipun vai rynnäkön, jommastakummasta varmaankin kannattaa aloittaa. Kannattaa kysyä vanhemmilta että antavatko ne edes aloittaa harrastusta, sen jälkeen sitte vaan ettimää pyssyä itelle :)


      • tietämätönpoika

        Antavat kyllä, mutta minun pitää ase itse ostaa. Ja tietysti turvallisuus ennen kaikkea. Mikä maski olisi hyvä? Oisko sg-5 tai joku muu? Budjetti alkuu ois n. 120e .


      • No 120 e ei välttämättä riitä kaikkeen, mut kyllä sillä varmaankin aseen, maskin sekä vähän kuulia saa. Kannataa varmaan hieman säästää ja käyttää erilaisia tarjouksia hyväkseen. Jos olisi se 150€ ni sillä sais jo ylimääsrästäkin ku aseen ,kuulia maski. Kuulat yleensä pelipaikoilla pitää olla biokuulia, joten niihin menee vähän enemmän rahaa (merkistä riippuen n. 1-5 € enemmän )

        Ja asetta hankkiessa kannattaa kattoa ekana suomalaiset paikat ,takuuasiat helpottuu sekä ase muut rojut nopeemmin käyttöön.(tosin suomessa hieman kalliimpaa kuin ulkomailla) Sen jälkeen niitä ulkomaalaisia jos ei muuten löydy. (Tämä siis vain oma mielipiteeni asiasta). Kysy vain lisää ,pyrin kyllä vastaamaan :)


      • kokenutsoftaaja
        tietämätönpoika kirjoitti:

        Antavat kyllä, mutta minun pitää ase itse ostaa. Ja tietysti turvallisuus ennen kaikkea. Mikä maski olisi hyvä? Oisko sg-5 tai joku muu? Budjetti alkuu ois n. 120e .

        120€ niin saat WEn Glock 17 BlowBackillä ja 20€ lisää Nii-i saat kuulat ja kaasut


    • MakeViljamiJaKorianteri

      no siis sain tuosa sähköpistoolin CYMA Glock 18C ja se on sellane perus airsoft kaveriporukan kanssa pelailuun, jos meinaa seuroihin mennä tulee vastaan ne 200 euron sähkö/kaasu rynkyt joita vastaan et pärjää millään pikkupistoolilla. 20 eurolla saa ihan kunnon lasit, itellä ritilälasit ja hyvin on kestänyt. Kannattaa kattoo eka jostain suomalaisista paikallisista airsoft kaupoista, että mitä tarjontaa on, kysellä miten aseet on kestänyt muilla. Jost tulee pysyvä harrastus niin voi jo harkita tilaamista ulkomailta esimerkiksi puolasta --> www.taiwangun.com . ACM (All China Made) on ehdoton ei. Tällöin ei ole mitään "tunnettua" valmistajaa joka tekisi laatutavaraa. Myös muovisia aseita ei kannata ostaa, sillä metalliset kestää paremmin. Sähkökäyttöset ei kestä pakkasessa hirveen hyvin ja kaasuaseihin saa ostella hiilidioksia kaiken aikaa. Vemput on säästeliäitä panoksissa, tosin hitaampia ampua, eikä niissä ole sarjatulta. Kaasukäyttöisistä löytyy yleensä blowback eli rekyyli, joka tarkoittaa että ase potkaisee takaisinpäin. Muistattehan, että tämä on OMA mielipiteeni, en ole mikään super airsoft asiantuntija.

      HUOM!HUOM! Sähkökäyttöinen CYMA Glock 18C jumiutuu erittäin helposti!!!

      • Totta tuokin, useimmissa peleissä kavereilla jo paremmat aseet ja jos sinne vempulla menee ni voi olla vähän tiukkaa.


    • viestiä

      Mulla ois asg jousitoiminen kivääri jota ei oo käytetty lähes ollenkaan, 3-4 kertaa takapihalla, 2 lipasta ja 5000 diablon kuulapurkki mukaan (ei oo bio) jos oot kiinnostunu pistä viestiä [email protected]

    • alottaja32

      Noh mulla vahan asia,koska oon itekkin alottamas ja tuli semmone kaasu pistooli ostettua. MUTTA suosittelen tradesoftia koska halvat hinnat ja perus laaja valikoima mutta varusteet eli ESM. MASKIT,LIIVIT,LASIT JNE. kannattaa ostaa proirsoftiltaMUTA HUOMIOI ERILLISET POSTIKULUT.

    • ihminem

      Kannattaa säästää ak47 tactical aseeseen maksaa 169€.

    • Nohkiin

      Jos asut Helsingissä päin niin olet aina tervetullut minun ja minun kavereideni kanssa pelaamaan. Vaan jos osaat käyttäytyy. Ja suosittelen aluksi jonkin Kevytsähkö aseen (MP5 ProAirsoftista. Ihan hyvä ja minun kaverillani on juurise) tai jousiviritteisen kiväärin (Melkein mikä tahansa) Maskissa suosittelen koko naaman maskia mutta silloin tietyiden aseiden tähtääminen on vaikeampaa koska maskin koko on yleensä isompi. Ja normaalit suojalasit on kuitenkin ihan hyvät mutta vaarana on etta hampaat saattaa mennä rikki ilman mitään hammas suojia. Kuulissa käytä ehdottomasti hyvä laatusia kuulia sillä muuten ase saattaa rikkoutua.

      • Nohkiin

        Itse olen juuri saanut ASG G18C Sähkö pistoolin mutta muilla kavereilla on vielä jousi aseita esim. jokin halpis haulikko ja sillä yhellä juuri se MP5


    • softaajapoeka

      Taiwangunissa on aika halpoja aseita ite aijon ostaa sieltä metallisen cyman sähkö ak-47 maksaa 93€ mutta se on nyt alennuksessa ja maksaa 78€. Jos ostat sielt yli 70€ edest nii oon kuullu et ilmanen roimitus

      • justnii

        Suomessa kannattaa ostaa milgearista ja tradesoftista. Ulkomailta tawangunista, gunfirestä, redfolffista.


    • Sähköilmanmuuta

      Sähköase ilman muuta, meillä pojilla oli ton ikäisinä proairsoftista ostetut 200 euron taiwanilaiset sähköasepaketit, mitkä toimi erittäin hyvin. Jos jousiaseella taistelee sähköasetta vastaan, siinä ajassa kun ammut yhdet, tulee sata kutia otsaan. Käytettyinä niistä saa vielä 70-90 euroo, tosin käytettyihin joutuu ostamaan akun ja kannattaa tarkistaa, että lipas toimii moitteetta.

      • Sähköilmanmuuta

        lisäksi myynnissä käyttämätön ghillie-puku (1:n koon proairsoftista) ja melkein käyttämön liivi ja pari muovivisiirimaskia ainakin puoleen hintaan kaupan hinnoista jos ei allekin, paikkakunta Lempäälä.


    • itelläainakintoiminut

      Kannattaa katsoa youtubesta airsoftiin liittyviä videoita. Niistä saa paljon tarpeellista tietoa

    • evlut

      menekuule oppimaan,tuonne vaikka syyriaan,kuntekeenoin kauhiasti pyssyllä toista osoitella,niintiedät mitä seon

    • myyyyyyyyydääääääääääään

      Mä myyn sr -16 proairsoftin oma ase 2 mägi punapistetähtäin ja rauta tähtäin uutena 150€ myyn 30€

    • poika141

      osta taiwangunista ei oo kyl suomalainen mut siel on halvat aseet ja toimitus aika noin viikko. itse käytän ja suosittelen

    • jokulldsfgdg

      kannattaa oota vielä noin 3-4 vuotta :D nimittäin ikä rasismia on...

    • 24merkkiä

      Taiwangunista kannattaa kyllä tilata.
      Ei ole mitään ikärasismia, osta vain vemppu haulikko tai pistooli ja pyydä joku kaveri mukaan.
      Etsi vain paikallisia yhdistyksiä googlella vaikka hakusanoilla "(paikkakuntasi) airsoft"
      ja mene rohkeasti peleihin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe