Vartijaväkivaltaa taas, kohteena sairas nainen.

turvaton_tiimi

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vtc23

      Sillä lailla oikeusvaltio suomessa toteutetaan tasa arvoista viranomais toimintaa ja oikeusturvaa,,voi jumaliste sentään ja tää peli vain jatkuu on siinä viranomaisilla asenne kohdallaan ja kohteena jälleen avuton sairas ihminen hyi helvata...ei ihme että useat suomalaiset pyrkii pakoon suomesta viranomasi terrorin vuoksi ja niinhän tuos kävi etttä uhri maksaa...

    • trfvcdx

      Joopajoo. Ja sitten kuunnellaan se toisen osapuolen kertomus tämän julkisuustyrkyn subjektiivisen ja yliampuvan nyyhkytarinan sijasta.

      • hfdshgdsjfdiuhsd

        Ei sitä voida kuunnella koska: "Turvatiimi ilmoitti, ettei halua kommentoida yksittäistapauksia."

        Lisäksi jutussa sanotaan: "Turvatiimi perusteli vartijoiden toimintaa sillä, että Eeva ”pyrki jatkuvasti irtaantumaan järjestyksenvalvojien otteesta, sekä huiskimaan näitä mukanaan olleella kyynärsauvalla”. Valvontanauhat eivät tue väitteitä. Myös syyttäjä katsoi, että Eeva käyttäytyi rauhallisesti."

        Eli turha näitä väkivaltuhulluja natseja puolustella.


      • trfvcdx
        hfdshgdsjfdiuhsd kirjoitti:

        Ei sitä voida kuunnella koska: "Turvatiimi ilmoitti, ettei halua kommentoida yksittäistapauksia."

        Lisäksi jutussa sanotaan: "Turvatiimi perusteli vartijoiden toimintaa sillä, että Eeva ”pyrki jatkuvasti irtaantumaan järjestyksenvalvojien otteesta, sekä huiskimaan näitä mukanaan olleella kyynärsauvalla”. Valvontanauhat eivät tue väitteitä. Myös syyttäjä katsoi, että Eeva käyttäytyi rauhallisesti."

        Eli turha näitä väkivaltuhulluja natseja puolustella.

        Niin, siis järjestyksenvalvojat, poliisi ja syyttäjä olivat kaikki sitä mieltä, että tämä riehuja oli syypää jupakkaan, mutta marginaaliverkkolehtihän se on, josta se lopullinen totuus löytyy: "vartijaväkivaltaa". Sinisilmäiset nielevät purematta koukun kohoineen. Fiksut lukevat rivien välistä.

        Tietenkään Turvatiimi ei kommentoi yksittäistapausta. Sitäpä juuri tarkoitinkin, kun vain olisit osannut lukea viestin varsinaisen sisällön: sehän tällaisesta "vartijaväkivalta"-uutisoinnista niin helppoa kauraa roskalehdille tekeekin. Aivan samoin kuin poliisi ja syyttäjäkään, tuollainen vartiointiliike ei voi yksittäistapauksilla repostella netissä. Sen sijaan "asiakas" voi suoltaa mitä tahansa. Ja taas sinisilmäiset nielee koko roskan.


      • hivbdsiverui

        Kukahan tässä mahtaa olla sinisilmäinen? Sä uskot kakistelematta kaiken mitä nuo väkivaltahullut natsit selitttää.


      • trfvcdx
        hivbdsiverui kirjoitti:

        Kukahan tässä mahtaa olla sinisilmäinen? Sä uskot kakistelematta kaiken mitä nuo väkivaltahullut natsit selitttää.

        "Väkivaltahullut natsit"... Siis järjestyksenvalvojat, poliisit, syyttäjä ja tuomari? Melkoinen väkivaltahullujen natsien salaliitto yhtä viatonta naisparkaa vastaan. Kukahan tässä on hölmö ja sinisilmäinen?


    • Tietäjä548

      Ihan oikein tuo näyttäisi menneen. Ehkä ensi kerralla miettii kun alkaa pahoinpitelemään toista kyynärsauvalla. Tallenteet ovat käypää tavaraa oikeudessa ja yksittäisen henkilön kertomus taas ei ole. Humalassa tai ei niin huitominen, vahingonteko ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ovat tarpeeksi painavia syitä tuomiolle. Jos järjestyksenvalvojat olisivat joutuneet viranomaisten taholta pakkokeinojen kohteeksi rikosilmoituksen vuoksi niin olisi voitu lätkäistä vielä väärä ilmianto.

      • vbdvufedvuifvhid

        Totta kai se menee sunkaltaisen väkivaltahulun saastan mielestä oikein. Me normaalit ihmiset ollaankin vähän eri mieltä. te vartijoitten paskasakki kuvittelette että virkapuku ja vartijakurssi antaa oikeuden pahoinpidellä ihmisiä aivan vapaasti.


      • CorporateC
        vbdvufedvuifvhid kirjoitti:

        Totta kai se menee sunkaltaisen väkivaltahulun saastan mielestä oikein. Me normaalit ihmiset ollaankin vähän eri mieltä. te vartijoitten paskasakki kuvittelette että virkapuku ja vartijakurssi antaa oikeuden pahoinpidellä ihmisiä aivan vapaasti.

        Me normaalit ihmiset ymmärrämme, että pahoinpitely on tapahtunut ainoastaan naishenkilön toimesta ja lisävahingoilta on vältytty kun kohdehenkilö on raudoitettu. Lisäksi ME normaalit ihmiset osaamme kirjoittaa, eikä meidän tarvitse viljellä alatyylisiä kommenteja kirjoitusvirheiden kera. Yksityisellä puolella ei ole virkapukua, koska sana virka viittaisi valtion tai kunnan virkaan. Hauska nähdä, että kaltaisesi ameeba osasi kuitenkin kirjoittaa selaimeen oikean osoitteen ja pääsit kirjoittamaan töherryksesi tänne. Omaa mieltäni askarruttaa enemmän se, että pystyit suorittamaan nimimerkin jälkeen vaadittavan laskutoimituksen. Toki käytit siinä varmasti sormia ja laskinta apunasi, mutta sitä emme pidä sinua vastaan. Kiitos myös äidinkielen uudistamisesta, kuten: "väkivaltahulun saastaan". Tämä tulee ehdottomasti meille työporukalle käyttöön ja saamme nauttia ikimuistoisesta sitaatista sinua.

        Kiitos, vbdvufedvuifvhid!


    • rivienvälistäkannattaa

      Nainen joutui maksamaan korvauksia yrittäjälle kivusta ja särystä. Eli yrittäjä on ilmoittanut järjestyksenvalvojille, että haluaa tehdä naisesta rikosilmoituksen. Järjestyksenvalvojat ovat vieneet naisen koppiin. Siellä on todennäköisesti alettu vastustamaan turvallisuustarkastusta, jolloin naiselle on laitettu raudat ettei satuta itseään. Simple.

    • Secu30

      Tuon siitä saa,kun asiakas ei ole yhteistyö haluinen vaan pistää hanttiin.

    • tutkija-

      Valitettava tosiasiahan on että suuri osa vartijoista on väkivaltaisia idiootteja, myös poliiseista vastaavia tapauksia löytyy.

    • Ivanovits

      takavuosina kyselyn peruteella jokainen helsinkiläinen tuntee jokun jolla omakohtaista kokemusta vartia väkivallasta ja monestihan vartiat hakaa avuttomia vanhuksia lapsia juoppoja yms..sekä kodittomia..sen kun on niin paljon helpompaa kimpassa hakta avuttomia kuin ottaa matsia kehässä mies miestä vastaan no siihen ei noista ressukoista tosiaankaan ole..ja siksi vartiana..

      • rgrere

        "takavuosina kyselyn peruteella jokainen helsinkiläinen tuntee jokun jolla omakohtaista kokemusta vartia väkivallasta ja monestihan vartiat hakaa avuttomia vanhuksia lapsia juoppoja yms..sekä kodittomia."

        Ja tässäpä tulikin sitten kaikki oleellinen tutkimuksen luotettavuudesta. Tai siis olisi tullut, jos sellainen olisi olemassa. Lienee kuitenkin "niin kauan aikaa sitten tehty" tutkimus, että et sitä tai viitettä siihen enää mistään löydä.


    • OhjataanAaseja

      Mistä ihmeestä näitä apinoita oikein sikiää kun ei osaa edes kirjoittaa?! Käydäänpä aivottomille läpi nämä asiat. Tässä esimerkit: vartia=vartija, hakaa=hakkaavat, hakta= hakata, väkivaltahulun= väkivaltahullun?, tasa arvoista viranomais toimintaa= tasa-arvoista viranomaistoimintaa. Tuossa olisi nyt muutama toimintamalli, jota voitte toteuttaa elävässä elämässä. Lisäksi pistekolmikon kohtuuton käyttö osoittaa, että "lanttu" ei ole parhaimmasta päästä tai edes lähelläkään sitä. Käyttäkää pisteitä ja pilkkuja, jotta voitte osoittaa olevanne älykkäämpiä kuin apinat.

      • OpastetaanAasia

        Jälleen kerran on vaikeuksia pilkun kanssa. Kuinka tyhmä täytyy olla, ette osaa omaa äidinkieltään? Toki aikaisempi viesti oli liian odottava, koska vertasin sinunlaisia ihmisiä apinoihin. Apinat oppivat virheistään, mutta kaltaisesi "vihervassari" ei pysty tähän. Jospa ottaisit itse hieman "väkivaltahulu-asennetta" ja "haktaat" päätäsi seinään, ettei tarvitse tuhaan lähettää tämän vuoden Darwin-palkintoa. Suoriuduit kuitenkin laskutoimituksesta, mikä vaaditaan kun haluat oksentaa aivottoman kommentin tänne. Taisit kuitenkin käyttää laskinta, koska harmaa aivomassasi ei liiku aivan samalla tasolla kuin meillä muilla.


      • pistepilkku

        Sinulla kyllä hölskyy hyvinkin, tosin se ei ole aivomassaa jos ymmärrät mitä tarkoitan.


      • VastausAasille

        Jos yrität pienillä aivoillasi viitata, että minun aivoissani olisi ureaa niin se ei ole mahdollista. Toisaalta sinun kohdallasi herää epäilys, että omaat ylimääräisen kromosomin. Hauska nähdä, että hoitolaitoksissakin on mahdollisuus päästä nettiin!


      • utelias--

        Missä laitoksessa olet?


      • VastaajaAasi

        Mielisairaalan suljetulla.


      • AasienTeurastus

        Jos omaa ylimääräisen kromosomin niin kyseessä on kehitysvammainen, ei mielisairas. Toki, oppimaton ei erota niitä toisistaan, ellei siitä ole tehty piirosta ylilaudalle.


      • nomikä

        Minkälainen kehitysvamma sinulla on?


    • satavarmatieto

      Vartijat syntyy perseestä,anaalisynnytyksenä.

      • 100varmatieto

        No varmaan itse tiedät OMAkohtaisella kokemuksella :P


      • täysinvarmaatietoa

        Jep,olen nähnyt vartijan.


      • 100varmaatietoako
        täysinvarmaatietoa kirjoitti:

        Jep,olen nähnyt vartijan.

        Ei se sitten ole OMAkohtaista kokemusta, idiootti


    • nero-

      Idiotismi on sinulle omakohtaista.

      • satavarma

        Kuka enää tarvitsee omakohtaista kokemusta idiotismista kun tätä palstaa lukee????


    • gwerfw

      Eli, tässä tapauksessa yrittäjä, vartijat, poliisit, syyttäjä ja tuomari olivat kaikki väärässä, valehtelivat, tulkitsivat todisteet ja kameratallenteet väärin ja syytön oli oman kertomuksensa mukaan tämä viaton nainen joka pikkaisen vain huitoi itsepuolustukseksi sauvoillaan ja vahingossa kaatelee tavaroita. Toki hän on vielä tuplasti vastuuvapaampi koska hänellä on nivelrikkoa... Ja kaiken tämän valehtelun ja pahoinpitelyn nämä tahot tekivät vain koska, noh... niin, miksi? Todella uskottava tarina häneltä, todella.

    • sivustaseurannut

      Vartijoiden ja poliisin väkivaltainen täysin järjetön käytös ko,tilanteessa ei muuksi muutu vaikka kuinka selitellään.Aivan liian usein maalaisjärki ja tilannetaju puuttuu vartijoilta.

      • ssss69

        Mut sähän voit alkaa neuvonantajana neuvomaan myös muita ammattikuntia oman ammatin hoidossa saadaan muuallekin sitä maalaisjärkeä ja tilannetajua


      • sivustaseurannut

        Muut ammattikunnat harvemmin kohtelee väkivaltaisesti sairaita naisia ja muita puolustuskyvyttömiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3249
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      552
      3063
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2426
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2012
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1832
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1652
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      109
      1332
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1215
    Aihe