Jasmin suunnittelee tulevaisuuttaan

DreamDreamDream

Tulevaisuus politiikan parissa Englannissa.
3.5.2015 Jasmin Mäntylä

Enää neljä päivää parlamenttivaaleihin täällä Englannissa ja seuraavat päivät painetaan täysillä. Olen enemmän kuin innoissani näistä hommista ja kiitollinen olen siitä, miten hyvin minut on otettu mukaan Labour -puolueen toimintaan. Newcastlen päätoimiston väki on ottanut minut osaksi omaa tiimiään ja vaikka olen tällä hetkellä ”ainoastaan” vapaaehtoisena, minulle emailataan tai viestitetään kaikki samat tiedot kuin heidän toimistonsa porukalle.

Omat ajatukseni siintävät tietenkin tulevaisuudessa ja siihen nämä vaalit toimivat erittäin hyvänä ponnahduslautana. Näitä töitä haluan tehdä, tiimimme sanoja lainaten: ”You’re definitely not just a pretty face.” Kiitos ja kumarrus heille, vaalien jälkeen omaa tulevaisuutta suunnittelemaan! Hyvien ihmisten, mielenkiintoisten asioiden ja houkuttelevien mahdollisuuksien parissa.

-Vuonna 2012 ihan 37 ääntä saanut kuntavaaliehdokas vannoi niiden olleen viimeiset vaalit ikinä! Jossain haastiksessa uhosi, ettei ymmärrä miten äänestäjät näitä asioita ajattelevat, eikä haluakaan ymmärtää. No, ehkä hän ymmärtää paremmin brittien ajattelutapaa, ja päinvastoin! Not?

90

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KunhanSanon

      suunnitelmissa on paljon muutakin:
      -klubimme jäsennyys
      -viralliset hääkuvat Destiny bridal Promin sivuille
      -labour tiimin jonkun silmäätekevän tapaaminen jo viimeviikolla, nimen saamiseksi vaalilistoille.

      Kun haaveilee, niin haaveilee heti suuria.

      ennen politikointia briteissä pitäisi kunnossa olla ainakin:
      -vakituinen osoite britteihin, siis kirjoille britteihin
      -pankkitili briteissä
      - kansalaisuus hakemus

      • huhhahheiviiniä

        Klubillehan piti päästä klubin HALLITUKSEN jäseneksi.

        Onneksi ei päässyt, kun nykyäänhän ei tunnu klubi ja klubilaiset kiinnostaa pätkääkään. Olisi voinut tehdä isoa vahinkoa.


      • ldskögah
        huhhahheiviiniä kirjoitti:

        Klubillehan piti päästä klubin HALLITUKSEN jäseneksi.

        Onneksi ei päässyt, kun nykyäänhän ei tunnu klubi ja klubilaiset kiinnostaa pätkääkään. Olisi voinut tehdä isoa vahinkoa.

        Käyttäjältä Jasmin Mäntylä
        01.02.2014 19:49
        Huomenna minullakin on jalleen enemman aikaa kirjoitella teille, tanaan koko paiva on mennyt pikku kiireella. Nyt vain viime hetken valmistautumista ja reilun tunnin paasta klubillemme, jonne minunkin virallinen jasenyyteni varmistuu tanaan :) Muutaman kk paasta saankin jo liittya heidan komiteaansa ja ruveta kehittamaan kaikenlaista toimintaa muiden reippaiden klubilaisten kanssa, yay :) Ihanaa iltaa kaikille sinne Suomeenkin ja huomiseen! Pus! xxx Kuinka tässä oikein kävi??? Onko Ausseissa samat suunnitelmat, potkupallojoukkueen omistajan kanssa on käyty katsomassa matsi, onko siitä hyvä jatkaa, aika näyttää.


    • HömpäPerässä

      Elämää 32-vuotiaana työttömänä mamuna senioritalossa
      - ei juurikaan kuulosta kovin hyvin suunnitellulta elämältä.

    • Niin_muah

      Eipä kuulla näistäkään tuulitunnelin haaveista enää koskaan mitään, ei kuultu ison pampun tapaamisestakaan...Kohta lomalle rentoutuun ja Helkan helmoihin koko kesäksi, Boroottiin ei taida mrs Prämli enää sen jälkeen palata.

    • Geordie_lass

      Haaveilla saa, sitä me taviksetkin tehdään. Jassu julkisuudenkipeydessään ja -kaipuussaan laittelee julki "suunnitelmiaan" vain siksi, että pysyy edes pikkuhitusen julkisuudessa kiinni. Kuinkas kävi frouvan haaveille myynninedistämistyöstä? Ei tainnut tulla tekstaria, puhelua tai meiliä suomalaisyrityksiltä, jotka olisivat tarttuneet täkyyn ja tarjonneet Jassulle hommia viennin alalta?
      Ei ole näkynyt Jassun tiukkaa "koska olen taalla paikan paalla" -analyysia Middlesbrough'n valahtamisesta neljänneksi Mestaruusliigassa, tai ylipäätään Boro. Kuka lienee Jassun suosikkipelaaja? Eivät ole tainneet käydä matseissa, kun on kallista. Dennisin tapainen kuusvitonen tosin pääsee alle £20:llä Riverside Stadiumille.

    • KiltinAlla

      Onko Jasson *salarakas* Sean Scottsman myös mukana hommissa.

      • ShineShineShine

        Jasu haikailee jo uuden perään. Ei onnistunut skotin pyydystäminen, oli niin nolo juttu. Jasu heilutteli puolipukeissa puhelimen kuoria, poseerasi kovasti skottimyssy päässään ja suorastaan ulvoi skottilohen ihanuutta vielä kauan Skotlannista häädön jälkeenkin. Enää ei lohi maistu ja kännynkuoret ja skotipipokin joutuneet turhina sinne minne paljon mainostetut seksilelukin.


      • boronpolitikko

      • JasuMokaTaas

        Priceless...


    • kukkelikuuu

      Mites uuden reissun suunnitteluun tarvitaan Craigia? Samaan ihanaan homehotlaan vaan, kyllä papsu osaa jo rutiinilla varata huoneen...Ja jos sinne on pääsy kielletty niin tuttu paikkahan se kylä jo on löytää uusi hotelli. Papsua vaan ei taida pahemmin kiinnostaa toisamiseen rahoittaa nuorikkonsa lemmenlomaa kolmannen osapuolen kanssa? Ihana ja hyvä prisuhe kun vaatii aina kolmnnen pyörän.

      • HäpeisiEdes

        Jassu kovasti huohottaa ja rakastaa tuon Craigin postaamia kuvia. Antaa ihan ymmärtää, että olisi itse ollut paikan päällä näkemässä samoja maisemia.

        Jassun kuvat Skotlannin reissuiltaan olivat ihan toisenlaisia: jotain 100 kertaa nähtyä posettamista naamakuvia, ja jostain yleisen köpöttelyreitin alusta maisemaa. Jutuissakaan ei pahemmin hehkutettu luontoelämyksiä tai terveellistä, liikunnallista lomaa. Pikemminkin ravintolaan menoa ja viinilasillisia.

        Sanonpa vaan (Just saying) että Jassu ei pysyisi tuollaisen ilmiselvästi oikean luontoihmisen ja patikoijan perässä ensimmäistäkään reissua.

        Siksi hieman ihmetyttää, miksi Jassu kerjää mieheltä s-postiosoitetta (kahteen kertaan) "suunnitelmien tekoa varten". Mitä ihmeen reissussuunnitelmia voisi väsynyt eläkeläinen ja normaalista kävelystä petipotilaaksi taantuva löysäilijä tehdä ulkoilmassa viihtyvän todellisen luontoharrastajan kanssa? Ei ainakaan mitään vertikaaliseen liikuntaan liittyvää.


    • KunhanSanon

      Miten noloa. Tyrkyttää itseään vieraisille jonkun miehen luo.

      • skottiRAkkaus

        Noi sen hymiöt on ihan parasta noiden viestien perässä. Todella lapsellista, kunhan sanon.


    • JassunOnniOnTunkiolla

      Niinpä Jassun "luontokuvat" oli just hotlan ulko-oven edestä otettuja järvimeisemakuvia, sen pidemmälle ei päässyt kuin korkeintaan lähimpään kapakkaan. Nyt sillä on jalka kipee tasasella maalla eli lähikaupunkien katujen tallaamisesta. Oli vääränlaiset (!) kengät jalassa näillä tuntikausien reissuilla kun ei omista lenkkareita maastokengistä nyt puhumattakaan. Mutta luontosamoilijan perään on kuiteskii kova kiima.

    • niinmuajawoohoo

      Ton tyyppinen ihminen saattaa korkeintaan pokata Jassun yhden yön panoksi ja epäilen suuresti sitäkin. Ei tollasia tyyppejä kiinnosta itseään alati puunaavat pissikset.

      • yhdeksäntoista

        Joo, ei tosiaankaan vaikuta sellaiselta mieheltä, joka viitisisi edes vaivautua lihanpiilotusleikkiin ikipissiksen kanssa.

        Tuommoset miehet tykkää luonnollisista ja reippaista naisista.

        Jassu painii nyt väärässä sarjassa.


      • pimpelipomm
        yhdeksäntoista kirjoitti:

        Joo, ei tosiaankaan vaikuta sellaiselta mieheltä, joka viitisisi edes vaivautua lihanpiilotusleikkiin ikipissiksen kanssa.

        Tuommoset miehet tykkää luonnollisista ja reippaista naisista.

        Jassu painii nyt väärässä sarjassa.

        Kuten aina.


    • JustSayingJustSaying

      Kovasti intoilee vaaleista, joissa ei saa itse edes äänestää. Niin muah...

      • mummumum

        siellähän porukka on joutunut munasateeseen, voivoi shineshine


      • munnaamennee
        mummumum kirjoitti:

        siellähän porukka on joutunut munasateeseen, voivoi shineshine

        No voi harmi, munaa olisi siis tullut joka suunnasta.
        Ensi kerralla lupaan olla sitten niin mukana, tirsk*


      • beiwqry

        Niinpä, ihmettelen samaa, että miksi "tekee politiikaa" enkuissa, vaikka ei saa itse äänestää. Luulisi, että ihminen hankkis ensin kansalaisuuden, työtä, ym vaikuttamista, ja sitten hakeutuis politiikkaan. Aika tyhjän päällä tuntuu olevan. Ja, kun ei "suomen blogeissaankaan" kirjoita mitään politiikkaan vittaavaa, edes kevyesti...yhteiskunnallisista asioista...anteeksi nyt vaan..., mutta aika noloa ja tyylitöntä.


      • ValtiotieteenAlkeet
        beiwqry kirjoitti:

        Niinpä, ihmettelen samaa, että miksi "tekee politiikaa" enkuissa, vaikka ei saa itse äänestää. Luulisi, että ihminen hankkis ensin kansalaisuuden, työtä, ym vaikuttamista, ja sitten hakeutuis politiikkaan. Aika tyhjän päällä tuntuu olevan. Ja, kun ei "suomen blogeissaankaan" kirjoita mitään politiikkaan vittaavaa, edes kevyesti...yhteiskunnallisista asioista...anteeksi nyt vaan..., mutta aika noloa ja tyylitöntä.

        No suorastaan kummallistahan nuo blogikirjoittelut ovat siinä valossa, että kyseessä on ihminen joka haluaisi työskennellä yhteiskunnallisten asioiden parissa politiikassa!

        Blogit ovat pelkkää pissiksen sanailua. Ja silloin tällöin muka "asiakirjoitus", joka on saarnaavalla otteella naputeltua haukkumista tai moralisointia.


    • TyhmäSaapas

      Eihän se voi kirjoittaa yhteiskunnallisista asioista kun ei tunne brittiyhteiskuntaa ollenkaan, ei sen puoleen tiedä Suomenkaan asioista yhtään mitään. Eihän se ymmärrä tehdä politiikkaa -sanontaa edes terminä, saati että pystyis siihen konkreettisesti. Ihan pelle. Nyt, kun on kantanut joukon jatkona uskollisesti esitteitä ja ilmapalloja, ylväilee sillä että briti kehuu sen olevan enemmän kuin just a pretty face. Britit veetuilee, vaan Jassu ei ymmärrä.

    • gcggc

      Todella karmiva esimerkki miten ihmiset lähtee/ajautuu politiikkaan. Voi luoja mikä tyhjäpää.

      • HilipatiRimpsaa

        Joo, poliittisen toiminnan motiivina on halu päästä isoihin ansioihin käsiksi ilman omia ponnisteluja. Sitten sopii kiukutella, kun ei saakaan ääniä!
        Turha syyttää peiliä, jos naama on vino...

        Miksi Jassu ei itse sivistä itseään, ajatteluaan ja ulosantiaan? Tietoa on valtavasti saatavilla ihan kaikille.
        Eikö riitä pitkäjänteisyys?


    • alana85

      No hyvä että sentään joku suunnittelee, toivottavasti teki teette niin ja keskitytte siihen omaan elämään ja omaan tekemisiin ;)

      • niinmuahjustsaying

        Ole sinä vaan tyytyväinen, että jaksetaan edes jotain mussuttaa tuosta has been -julkusta.

        Meidän puheistahan se rahansa tienaa. Sitten kun yleisö kyllästyy totaalisesti, loppuu myös Jassulle palkanmaksu seiskalta. Joutuu menemään töihin, woopwoop-superpoop!


    • himonäätä
      • redredwine

        aina on syytä ottaa huikkaa ja syitähän löytyy, niin kuin kaikki varmaan on tienneetkin. Tabujen kera, varmaan maistuis mullekin, en tiedä.


      • miikkkkku

        eikö tuo koipi ole ollut kuukaudenpäivät mustana, kunhan muistelen.


    • rteeyk

      Itse asiassa alan arvostamaan kanojen älykkyyttä kun verrokkina on Jasmin Mäntylä.

      Kanafarmari

      • kjkfuhgk

        Kanat ovat oikeasti ihan älykkäitä otuksia. Ne oppivat kaikenlaista nopeammin kuin koirat.

        Jassu ei.


    • totuustäältä

      Mää nään Jasun tulevaisuuden Aerton kanssa :D Molemmat Lapista päin , molemmat työttömiä pummeja ja yhtä tummia. Dennis sopis rauhallisuuden ja järkevyyden puolesta Liisalle.

    • pimpelipomm

      Jassun "tulevaisuuden suunnitelmat" politiikan parissa taisivat mennä taas poskelleen, mitään tapaamista puoluekihon kanssa ei ollutkaan ja sehän tiedettiinkin etukäteen että koko juttu pyöri vaan Jassun tuulitunnelissa ja on nyt sinkoutunut ulos eli Jassu on unohtanut nekin tyhjät puheensa. Kuullaan myöhemmin lisää. Not.

      Vapun vietto Briteissä näyttää sekin venähtäneen ylipitkäksi, joten leipurien loppumarssille ei jaksettu. Jalka taitaa kuiteskii "parantua" pikapikaa Annan juhliin. Onkohan juhlissa iskukohteena joku kuuluisuus vaiko joku puolueen keulakuva? Papsu-paralle koittaa piakkoin taas nolot olot.

    • pelekäänpolliisia

      Jasminia ei otettu Oulussakaan tosissaan, kun se yritti Kokoomuksen mukana pyöriä. En tiedä mikä saa sen kuvittelemaan että se otettaisiin jossakin muualla vakavasti. Herne meni hänellä nokkaan, kun oululaiset eivät tajunneet omaa parastaan ja äänestäneet häntä juuri ollenkaan. Käsittämätöntä käytöstä oli jo silloin. Suuttua nyt siitä, että itse ei ole onnistunut vakuuttamaan kuntalaisia kyvykkyydestään. Sitä paitsi äitinsä on sanonut että tytär ei tajua politiikasta oikeasti mitään. Kertoo aika paljon jos kotiväkikään ei jaksa uskoa.

      • kdjfpowi

        Niin on tärkeenä politiikkaa tekemässä, mut koskaan ei tuo näkemyksiään yhteiskunnallisista asioista esille. Niin noloa.


      • seeww

        Kertoo hyvin tyypin luonteesta miten reagoi tuohon vaalitulokseen.


    • KunhanSanon

      Jasmiinin elämä on jonkinlainen irvokas sekoitus Fakta Homma- ja Absolutely Fabulous -televisiosarjoja.

      • ShineShineShine

        Ja vähän vielä sitä Sulo Vilenin huoltamoa sekaan, oliko se Tankki täyteen.


      • KoominenHahmo

        Ja Benidormia, Mennään Bussilla, Pikku-Britanniaa ja Pokka Pitää :-D


      • lloookkkiiii

        Tosi elämän sketsihahmonen


      • tositeeveestä

        hahahhaa....


      • daahniinmuah

        Pistetään soppaan vielä sellainen sarja kuin Sohvanvaltaajat. Paitsi että siinä oli kaikesta huolimatta ihan herttaisia pölkkypäitä.


    • Toikkaroija

      Koivessa on taatusti nivelsiderepeämä aikaisemmin esitellyistä mustemista päätellen. Menis jo lääkäriin, ei siinä paapan hieronta auta.

      • fewerwer

        Kompuroinut korkkareilla klupillaMME tietty. EI oo rasitusvamma joka olis tullut kadulla talsimisesta.


      • pröötpröötprööt
        fewerwer kirjoitti:

        Kompuroinut korkkareilla klupillaMME tietty. EI oo rasitusvamma joka olis tullut kadulla talsimisesta.

        Ei ole klubilla ollut kuukausiin ryyppäämässä. Taitaa olla niin, ettei papsun tyttäret ja kaverit piittaa enää seurasta, kun on pukannut aviokriisiä...perinteisestihän siinä kohdassa ihmiset valitsevat puolensa..

        On saattanut niksauttaa jalkansa, kun on korkkareilla tallustellut esitelaukun kanssa ovelta ovelle. Tai sitten jalassa on jokin tulehdus. Kannattaisi mennä ennemmin lääkäriin, kuin postailla someen vaivojaan.

        Mutta jos kyseessä on taas keksitty pikku-uutinen, niin silloinhan juurikin kannattaa vaan tekstailla instat ja blogit täyteen jalkakuvia ja valitusta. Toisaalta: jos kutsua Turleyn juhliin ei tule taaskaan, niin ainakin on pedattu valmiiksi syy miksi "ei voi osallistua juhliin".


      • RumaJuttu

        Niinpä. Viimeksi Annan juhlien aikaan olikin papsun järjestämä "yllätysmatka" lähikylään jota Jassu ei voinut missata. Sattuipa somasti. Ja "minähän en valehtele koskaan". Mitä nyt vähän totuutta muunnan.


    • Martina_on_paras

      Saapuuko Jasso Suomen hallitukseen? Minkä ministerinviran valitsee? Työministeri?

      • KiitosSeiskahNiinMuah

        Varmaan tavoitteena ja suunnitelmissa on kauppa- ja teollisuusministerin salkku.

        Jassuhan jo aikoja sitten uhosi, kuinka Koillis-Englannin terästeollisuus saadaan helposti uuteen nousuun. Nykypäättäjät eivät vain tajua.

        Lisäksi Jassu on tehnyt paljon vienninedistämistyötä ja pr-hommia suomalaisfirmoille.

        Not.


    • poksiis

      Munilla päähän sitä heiteltiin, eli ei toivottu henkilö

      • ounouwherestheeggs

        Ei ole saanut munaa. Jos olisi, niin ihan varmasti olisimme kuulleet.


    • eweee

      Kun Jassu sai Oulussa vain muutaman äänen, kirjoitti hn Kalevan mukaan näin: "Mäntylä kirjoittaa blogissaan, että vaalien tulos oli hänen omalta kohdaltaan aivan naurettava. "Nämä taatusti olivat viimeiset vaalini ikinä", Mäntylä vakuuttaa. Hän pitää omituisena, että äänisaalis oli nyt 130 ääntä vähemmän kuin kuntavaaleissa vuonna 2008."

      Viimeinen lause kertonee ihan kaiken sekä politiikan tekemisen että ÄO:n tasosta. Niinpä. Pitäishän äänimäärän toki joka vaaleissa nousta automaattisesti ja varsinkin kun "poliittinen toiminta" on yhtä kuin ihanien tiimiläisten kanssa juoruilu, lörpöttely seksiasioista ja oman naaman näyttely. Näyttöjen totaalinen puuttuminenhan ei merkkaa vaalituloksessa yhtään mitään...Tuli komeasti kenkää Oulun kunnallispolitiikassakin, Jassu antoi periksi eikä aio enää ikinä asettua ehdolle. Ai niin, viime blogissaan kyllä väitti ettei ikinä anna periksi. No, vale mikä vale, taas.

      • dingelidongeli

        Hyvin sanottu.

        Sen lisäksi, että Jasmin ei anna ikinä periksi, hän ei myöskään ikinä koskaan koskaan valehtele eikä petä...niinpä niin...


    • töttöröööööt

      Hän myös jumppaa, lenkkeilee ja muutenkin ulkoilee ahkerasti ja joka päivä, käy kirkossa säännöllisesti pinkin Raamattunsa kanssa sunnuntaisin ja rakastaa kovasti papsuaan. Not?

      • hihihihihihpelleä

        Jumpat listattiin blogiin (aamulenkki ja iltalenkki, ja muuta jumppaa pari kertaa päivässä) mutta unohtuivat kahdessa päivässä.

        Kirkossa käynnit jäi siihen paikkaan kun pappi lupasi kirkkovihkimisen.

        Kahden maan välinen (Jassun omat sanat) rakkausliitto siunailtiinkin sitten oikein kahteen kertaan, mutta eipä tunnu kovin avioelämä maistuvankaan. Heti muutaman kuukauden jälkeen löytyikin kriisin paikka. Koska on niin vaikeata totutella yhdessä elämiseen (vaikka oli sitä ennen asuttu ja elelty papsun kanssa yhdessä jo pari vuotta).

        Vielä hehkuttaa Labouria, mutta sanonpa vaan, että ei mene kauan, kun sielläkin suunnassa on näytetty oikea karva (keepistä) ja välit viilenevät.


    • eimuutalis

      Jazz on tohkeissaan kun on päässyt Labour-puolueen paikallisosaston sähköpostilistalle. #happygirl

      • Always_21

        Eiköhän tuon girlin aika ole mennyt jo ohitse. Useampia avioliittoja takana sun muuta. Ei mikään tyttönen enää, vaan moninkertainen rouvashenkilö joka osaa kaikki temput.


    • ggggjjjkll

      No eipä Jassukalla tule ainakaan pää kipeäksi tulevaisuuden suunnittelusta, koska sitä tulevaisuutta ei ole.

    • Onnenlahjat_tasanko

      No, ei tuu pää kipeeksi eikä pahemmin pakota kun ne suunnitelmat haihtuu saman tien kun on saanut ne kirjattua ylös blogiinsa.

    • Megavauva

      Että saa koko tiimille tarkoitettua s-postia, no voi voi. Luulee kai saavansa oikein jotain sisäpiiritietoa, tyhmä kun on. Oliko jätetty Oulussa postituslistoilta pois kun on ihan uusi kokemus?

      • NotJustPrettyFk

        Onkohan postituslistoille pääsy Jassun Englannin loisimisen suurin saavutus? Kyllä sitä kelpaakin juhlia ja kuuluttaa Suomeen. Se toinen kohokohta taisi olla skotin imartelut, joihin Jassu luontaisesti vastaili kaikin mahdollisin keinoin.


      • BusyPolitician

        Joo, eiköhän kaikille vapaaehtoisille kampanja-avustajille lähetetä samat sähköpostit, että osaavat tulla oikeaan aikaan oikeaan paikkaan kun lähdetään kierrokselle.

        Sehän tässä hymyilyttää, että ilmeisesti edellisten vaalien aikaan ei saanut edes näitä ryhmäpostauksia kaikesta päätellen :)

        Ilmiselvästi ura politiikan parissa on nousukiidossa!


    • Säälittävää

      Surkuhupaisa "politiikan tekijä" :-D

    • briteissäMinäkin

      Tänään äänestetään briteissä. Vaaleista on kuulemma tulossa äärettömän tiukat puolueiden kesken. Tänään ei enää kampanjoida kaduilla eikä rimputella ovikelloja.

      Mutta mitä äänestää "woohoowoopwoopKunhansanoin"?
      Kahdenmaan kansainvälinen kokoomus-Labour vapaaehtoistyöntekijä, seisoo toimettomana kun muut äänestää. Äänioikeuttahan sillä ei briteissä ole.

      • rouskis

        Viime vuonna jännitti kovasti vasemmiston Annan puolesta, mutta äänesti itse oikeiston Hennaa. Tänään jännitetään taas kovasti Annan puolesta mutta Suomen eduskuntavaaleissa taisi ääni mennä taas oikeistoehdokkaalle. Ja kirkkain silmin tää not just a pretty face selittää brittien ottavan puuhastelunsa leipureissa vakavasti, ovat jopa muistaneet laittaa pretty facen nimen kampanjatiimin postituslistalle. Viime vuonna oli tainnut unohtua kun papsun oli vietävä itkupotkuraivarit saaneen morsiamensa lähikylään yllätyslomalle kun kutsua Annan vaalijuhliin ei tullut.


    • Klubimme

      Jasmiinin elämä on parasta komediaa.

      • papsu-parka

        Taitaa kuitenkin olla tragikomediaa, kun tarkastelemme asioita kymmenen vuoden kuluttua.

        Papsu-parka.


    • KunhanSanon

      Jassun elämänpiiri kaventuu koko ajan entisestään. Papsun suku vihaa varmasti Skotlannin "lemmenloman" jälkeen ja klubillaMMEkaan ei varmasti enää suvaita "täydellistä" vaimoa.

      • OttaakohanLuonnolle

        Nimenomaan, siksi nyt sitten vain yritetään hehkuttaa Labouria.
        Sillat on nähtävästi kärventyneet, koska ei ole kuukausiin ollut sanaakaan rakkaasta "familystä". Ei, vaikka on uusi lapsenlapsikin syntymässä.

        Mutta ei tule yllätyksenä, koska Jassu ei ole mikään MasterMind, vaikka luulee olevansa. Aina jää kiinni, just saying.


    • pirjoanneli

      Pisti silmään Jasminen Facebookissa, kun oma äiti oli kirjoittanut kommentin "kyllä toisilla on helppoa".

      • ShineShineShine

        LOL. Lettipää-Heklakin alkaa kyllästyä?


      • MustatSukat

        Äiti kiukkuaa, kun prinsessa hylännyt oikean kotinsa.


    • Jobwelldone

      Labour sai takkiin ja pahasti.

    • himonäätä
      • himonäätä

        Njaa? Joltain ääntenlaskupaikalta tuo enempi näyttikin. Ja tuossahan se zääs on kuvassa 9 of 28 alaoikealla. Ilmeisesti varsinaiset voitonjuhlat ovat vielä edessä. Tulleeko kutsua?


      • IndianSpice

        :-) Tää oli ihan paras heitto 9/28... Etsi ja naura!


      • justaprettyface

        Jassu kertoo, että tämähän on vasta alku!

        Nyt seuraa viikkokausien pakkaaminen ja valmistautuminen Lontooseen muuttoon, eihän Anna voi mitenkään tulla toimeen kaikista parhainta, ahkerinta, taitavinta assistenttia, joka on paikan päällä ja tietää kaikesta kaiken.


    • tyhjäpäänelämä

      Toivottavasti Jasse on suorittanut ääntenlaskun oikein? Tuollainen työurakka ei taatusti ihan helppo sellaiselle, joka elämänsä onnistunut työntekoa välttämään.

      Jassen instaansa laittaman kuvan perusteella Jasse naukuu tyytyväisenä, kuin olisi itse saanut kaikki äänet? Anna vaikuttaa olevan vain rekvisiittaa.

      https://instagram.com/p/2ZvlarFY2j/?taken-by=jasminmantylaofficial

      • LiikaaViiniäKö

        Onpas vaalityö vanhentanut Oulun ihmeen... :-(


    • jejei

      No jassun ansiotahan se oli! Kuka nyt itseään väheksyy, jalka pipinä ja voitto tuli? Mitä suomi onkaan menettänyt! Kai mies nyt mahtavalla dimanttikaulanauhalla edes muistaa onnitella vaimoaan? Muistikohan edes että on äitienpäivä...

    • himonäätä

      Heklan katkera "kyllä toisilla on helppoa"-kommentti on kyllä paljastava. Suomen ihanin äiti, vai miksi se zääs Heklan postilootadildo-casen yhteydessä ylisti, saa vaan jaksaa Oulussa raskaan duunin ja 95-vuotiaan mummon kanssa kun zääs riekkuu boroossa labourin lumoissa viini virraten. Näin pitkä olo yhteen menoon briteissä onkin zäässille varmaan tähän astinen ennätys.

      • MitenOn

        jos ei uskalla tulla vinttikomeroon, voi olla ettei ole paluuta senioripalveluboxiin.
        Papsu on voinut sanoa, että koti on nyt täällä, jos lähdet lähdet viimeisen kerran.


    • muahmuahmuah

      Good morning world! Woke up 11.30 am, but it was well deserved after all the campaigning and specially after yesterday/election day... Disappointed that Labour came second, but feeling over the moon because our lovely MP candidates got in. Anna Turley, Tom Blenkinsop and Andy McDonald - so happy for all of them! Brilliant work and amazing results Have been loving the whole campaign and this is only a start! Gonna relax today and tomorrow we'll party with our Labour team #justsaying #aamuja #kunhansanon #happygirl #good #morning #uk #england #enoughsaid #breakfast #muah GB

      https://instagram.com/p/2axakvlY0H/?taken-by=jasminmantylaofficial

      • TyhmäPää

        Voi reppanaa - ei kostu mitään leipureista, silti vouhottaa.
        Milloin alkaa huolehtia toimeentulostaan ja eläkkeestään?


    • himonäätä

      Zääs varmaan jo näkee sielunsa silmillä itsensä suhaamassa Lontoon ja boroon väliä, ilman papsua tietty. Itsensä Lontoon nuhjuisissa bed and breakfasteissa sekä museoissa aikaa tappamassa. Aina välillä kipaistaan Westminsteriin rakkaan ystävän Annan kanssa selfieitä ottamaan ja likkojen kesken rapucoctail-lounaille hihittämään. Valkkaria tietenkin runsain mitoin.

    • Urakkointia

      Nyt on intoiltu politiikasta ja kampanjoinnista abt kuukausi joten kohta into laantuu. Ei se jaksa kauan olla kiinnostunut mistään eikä jaksa keskittyä juurikaan kuukautta kauempaa yhtään mihinkään , mutta pian lähdetään kutenkin hyvin ansaitulle monen kuukauden kesälomalle. Muutaman viikon "työstä".

      • boronpellet

        Oulu ei taida kuitenkaa houkutella kun siellä´on se mummo. Ihana Skotlanti houkuttelee nyt enemmän kuin jassun oikea koti.


    • rouskis
      • msavbdalök

        "Aikuistunut ja kypsynyt" Jassu postailee moisia juttuja?

        Haluamalla haluaa siis samaistua trash-väkeen?

        Ihan parasta mainosta itselle. Not.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe