Masennustestit ovat lääketehtaiden tapa myydä

MUISTAKAA

myrkkylääkkeitä, joihin asiakas jää nalkkiin loppuelämäkseen ja samalla tuhoaa oman elämänsä kokonaan.

MUISTAKAA TUO.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinOnNärhen

      Kaikki klinikalta saatavat "masennusoppaat" ovat lääkefirmojen mainoslehtisiä, joissa sitten on mukana vielä jokin testi, jonka mukaan varmaan jokaisen olisi syytä mennä juttelemaan lääkärille.

      Kymmenisen vuotta olen vain kiltisti alistunut kokeilemaan mitä ihmeellisempiä lääkkeitä ja vuosi vuodelta minusta on tullut vain itsetuhoisempi ja pää aina vain täydempi ajatuksia merkityksettömyydestä ja elämän mielettömyydestä.

      Mulle riitti.

    • Brought_to_u_by_PharmaAB

      Toki ovat. Varsinkin tietämättömiä aikuisia ja sinisilmäisiä teinejä on helppo huijata asiakkaiksi kaikenlaisilla masennustappaa.com, skitsoaakokaverisi.net ja tripolaarihäikkä.net sivustojen itsediagnosointitesteillä. Kyseessä teollisuuden keskuudessa suosittu markkinointikikka.

    • 455

      Entäs muut lääkkeet? Nehän ovat myös lääketehtaiden valmistamia!

      • NäinOnNärhen

        Siitäkin huolimatta esim. tulehduskipulääkkeiden toimintatapa on hieman tutkitumpaa kuin epämääräiset, välittäjäainepitoisuuksiin vaikuttavat ihmepillerit, joiden mukana tulee julisteen kokoinen tuoteseloste, jossa luetellaan mitä ihmeellisempiä haittavaikutuksia, jotka jo kertovat maalaisjärjen omaavalle ihmiselle, että tuollainen lista haitta- tai sivuvaikutuksia ei tiedä hyvää ja aiheuttavat mielenterveyshäiriöstä kärsivälle lisää mm. sosiaalisia haittoja.

        Miten voi muuten olla mahdollista, että markkinoille tulee aina vain toistaan "parempia" ja "tehokkaampia" lääkkeitä, joiden haittavaikutukset ovat jopa vanhoja lääkkeitä pahemmat? Ja miten mielentasaajina voidaan käyttää lääkkeitä, joiden tarkkaa vaikutusmekanismia ei tiedetä kuin ainoastaan sen verran, että se tasaa mielialaa?


      • äjdfsaiäo

        Tosiaan, olet jossain määrin oikeassa. Suurin osa (siis tarkoitan noin 90%) lääkeyhtiöiden tuottamista lääkkeistä onkin tutkimusten mukaan tästä syystä joko täysin turhia tai jopa haitallisia. Alle kymmenen prosenttia tuotoista menee uusien lääkkeiden kehittämiseen, neljäsosa menee näiden lääkkeiden "brändäämiseen" innovatiivisiksi ja "mullistaviksi". Koko lääketeollisuus kärsii institutionaalisesta korruptiosta. Tutkijoilla on usein taloudellisia siteitä lääkeyhtiöihin. Tämä näkyy siinä, että lääkeyhtiöt tuottavat rahoittamissaan "tutkimuksissa" omista lääkkeistään huomattavan positiivisemman kuvan kuin kilpailijoiden lääkkeistä. Tulokset korreloivat siis pikemminkin kaupallisten siteiden kuin molekyylien todellisten vaikutusten suhteen. Lisäksi lääkkeitä arvioivat julkaisut ovat useimmiten enemmän tai vähemmän korruptoituneita ja riippuvaisia yksityisten lääkeyhtiöiden rahoituksesta. Ne eivät julkaise tutkimuksia niiden tieteellisten ansioiden perusteella vaan lähinnä rahoituksen. Lääkeyhtiöt eivät kykene kasvattamaan tuottojaan pelkästään sillä, että kehittävät innovatiivisia uusia lääkkeitä. Paljon tuottoisampi strategia on leikkiä innovatiivista ja medikalisoida mahdollisimman suuri osa populaatiosta jollain tavalla sairaaksi. Psykiatria on tässä mielessä tehokas keino edistää medikalisaatiota, että uusia sairauksia voidaan sen piirissä keksiä ilman, että mitään lääketieteellistä patologiaa olisi havaittavissa oireyhtymien taustalla. Vaikka homous äänestettiin normaaliksi 70-luvulla, ovat muut mielen ongelmat ja poikkeamat onnistuttu tehokkaasti medikalisoimaan ja valjastamaan yritysten voitontahkonnan välineeksi.


      • sairassairaampikuollut

        Todella paljon syötetään turhia lääkkeitä. Hyvä esimerkki on herpeksen estolääkitys. Herpestähän ei pysty parantamaan, mutta muutaman kerran jälkeen sen oireet jo lievenevät. Silti jotkut tartunnan saaneet popsivat lääkkeitä ilmeisesti elämänsä loppuun saakka. Perustelevat sillä, että on niin kivulias ja eivät halua tartuttaa. Kyllä kondomi edelleen on paras sukupuolitautien estäjä. Ja kondomia kun käyttää, niin ei tarvitse popsia hormoneja ehkäisyynkään ja säästyy myös niiltä muilta, oikeasti vaarallisilta taudeilta. Mutta lääketeollisuus toki kiittää, kun joka vaivaan otetaan pilleri.


    • dadadadad

      1 avaukseen.

      • -1 sinulle.


    • Doctor_Feelbad

      Ei sitä pelkällä masennustestillä myrkkyjä saa,pitää olla diileri (psykiatri) joka niitä kirjoittaa!

      • nuo-testithän-ovat

        sitä varten että asiakas ottaa yhteyttä psykiatriin. sen on sitten helppo kirjoittaa sontaa kun toinen luulee olevansa sen tarpeessa... se vain on sitten menoa, ihmisestä tulee varmasti hullu noiden myrkkyjen avulla... ja lääketehtaan omistajat ovat onnellisia kun ihmisiä jää miljoonittain elinikäiseen myrkkykoukkuun...

        taitaa olla tämän ajan suurin puhallus.....


    • jsdfnsdkjfn

      Ei kai niitä lääkkeitä kukaan pakolla kurkusta alas kaada. Itse ainakin kieltäydyin ja sanoin lekurille että kokeile nappejasi jollain muulla.

      • olet-tehnyt-ainoan

        OIKEAN RATKAISUN. Saat onnitella siitä itseäsi ja kehosi kiittää sinua.


    • Ihmiset jaksaa trollata. Kuvittelevat/toivovatvarmaan, että joku tulee ja selittää heillä lääkärin viiden vuoden oppimäärän yhdessä kirjoituksessa. Tai ovat vain idiootteja.

      • trolli_vai_mikä

        pepep, oletko trolli vai vaan noin tietämätön?


      • trolli_vai_mikä kirjoitti:

        pepep, oletko trolli vai vaan noin tietämätön?

        En kumpikaan noista vaihtoehdoista.


      • johtopäätös
        pepep kirjoitti:

        En kumpikaan noista vaihtoehdoista.

        olet siis tietämättäsi tietämätön.


      • johtopäätös kirjoitti:

        olet siis tietämättäsi tietämätön.

        En sanoisi niinkään.


      • No-se-tuli-kuitenkin
        pepep kirjoitti:

        En sanoisi niinkään.

        todistettua, kiitoksia kamalasti.


      • No-se-tuli-kuitenkin kirjoitti:

        todistettua, kiitoksia kamalasti.

        Mitenkä niin? - ei ole idiootilla perustelua, kunhan mölisee omiaan. Mitä tuosta saat ja oletko henkisesti ihan terve? - en haluaisi sairasta loukata.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3414
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3210
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2822
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2072
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1835
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      140
      1460
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1260
    Aihe