Olenko sairas?

18-20v.Nainen

Pidän kuolemasta joten tekeekö se minusta sairaan...? En oikein tunne tarvetta tuoda tätä esille, mutta ehkä se on hyväksi minulle kuulla normaalien ihmisten mielipide asiasta. Nuorena naisena olen hyvin kiinnostunut epätavallisista asioista. Olen Aspergeri ihminen ja sairastan vielä masennusta, mutta käyn psykiatrilla joka toinen viikko juttelemassa ja syön lääkkeitä ja ne auttavat. Olen paljon positiivisempi, rohkeampi ja varmempi itsestäni kuin olin vielä vuosi sitten.

Mutta olen hyvin kiinnostunut kuolemasta. Pidän zombeja, tutkin ja teen teorioita miten ihmiset voisivat parhaiten selviytyä zombie maailmanlopusta, miten zombiet käyttäytyvät, miten ihmisten tulisi suhtautua selviytymiseen, jne. Näen paljon zombie selviytymis unia, joissa joudun taistelemaan zombeja vastaan, puolustamaan tai suojelemaan rakkaitani. Ne eivät ole oikein painajaisia, mutta unissani kuitenkin pelkään zombeja, enkä mielelläni olisi niitä vastassa, mutta minun on pakko.

Rakastan epäkuolleita. Ei zombeja, aivottomia tappokoneita, vaan epäkuolleita, kuolleesta olomuodostaan huolimatta normaalisti toimivia olentoja ja asioita. Olen fantasia fani, pelaaja ja rakastin World of Warcraftin pelaamista ennen kuin lopetin neljä vuotta sitten. Olen harkinnut peliin palaamista, mutta se on aika suuri päätös... Mutta pelaaja voi pelata epäkuolleena, eloon palanneena ihmsenä ja tunnen niin suuren yhteyden heihin ja rakastan heitä. He vain ovat niin... upeita luisilla käsillään, paikattavilla pois tippuvilla leuoillaan ja kuolemanaiheisella tyylillään.

Vanha neljätoista vuotta vanha uskollinen koiramme lopetetaan tänään. En tunne mitään juuri. Onhan se surullista, että se lähtee, mutta en mieluummin ajattele asiaa ollenkaan ja sen lähtö ei edes vaikuta minuun tai elämääni juuri. Asia on kuitenkin suuri äidilleni ja isälleni ja pelkään että mahdollinen tunteettomuuteni asiaa kohtaan koiran poismentyä saa heidät tolaltaan tunteettomuudestani ja kysymään eikö minulla ole yhtään tunteita tai sympatiaa. Olen hyvin sympaattinen ja empaattinen ihminen, mutta minulla on aikani kun en tunne mitään muita kohtaan, kaikilla on.

Siitä huolimatta kun kukaan ei eilen nähnyt, rapsutin ja paijasin koiraamme puolituntia, kun se lepuutti päätään reidelläni ja itkin koko ajan. En voinut mitään, minua vain itketti ja itketti ja ihan kuin koiramme olisi ymmärtänyt se nuoli käsivarttani ja sitten itkuisia kasvojani. Lopuksi halasin sitä ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Puolen tunnin päästä oloni oli taas hyvä ja ehkä helpottunutkin.

Pidän kai väkivallastakin. Kirjoitan tarinoita ja niissä usein esiintyy väkivaltaa esim. selviytymis mielessä, vallankaappauksessa, pahiksen kohtaamisessa, jne. Mutta siinä se, minä kirjoitan jännitystä ja haluan tekstini olevan realistista ja sen takia väkivaltaa tapahtuu, maailma on julma paikka! Vaikka kuinka todella haluisimme ja toivoisimme niin maailma ei pyöri rakkaudella vaan rahalla. En oikeasti halua satuttaa ketään, en seuraa uutisia kaiken sodan ja negatiivisuuden takia ja en kestä minkäänlaisia henkirikos tapahtumia.

En halua katsoakkaan hautakiviliikkeitä, en haluaisi kenenkään oikeasti kuolevan, enkä todellakaan halua satuttaa ketään. Satutan ennemmin itseäni kuin ketään muuta. Ei viiltelyä, ei mitään hätää, vain läpsimistä ja en ole tehnyt enään sitäkään kahteen kuukauteen! Pelkään aikaa kun todella menetän jonkun läheiseni kuten mummini tai ukkini ja itken helposti jos edes ajattelen asiaa.

Mutta äitini ei kai tiedä tai ymmärrä näitä... Hänestä on kauheaa ja miten kieroutunut ja vääristynyt maailmankuvani on. Hän luulee että näen vain kuolemaa kaikessa ja kysyikin tänään että enkö ajattele koskaan mitään hyvää tai iloista? Miksi en lue joskus mitään romanttista tai positiivista? Miksi se on aina kuolemaa ja zombeja, peikkoja ja väkivaltaa? Sanoin että luin juuri kaksi romanttista Harlequinin kirjaa ja hän vastasi syyttävästi että niin nekin varmaan päättyivät siihen, että kaikki kuolivat lopuksi, zombit tulivat ja väkivaltaa!

Yritin sanoa, että vaikka tarinoissani onkin väkivaltaa ja kuolemaa niin niissä on kuitenkin myös romantiikkaa, iloa ja onnellinen loppu, mutta hän oli liian tuohtunut kuulemaan mitä minulla oli sanottavana. Sanoin siis, että kuolema on kiinnostavampaa kuin elämä samalla tavalla kuin naiset ovat enemmän kiinnostuneita pahoista pojista ja ihmiset demoneista kuin jumalasta. Äitini ei kuulemma ole.

Tiedän että hän on huolissaan, mutta aivoni eivät sitä ymmärrä vaan ne luulevat hänen olevan vihainen ja kun luulen että hän on vihainen ja hyökkäävä niin menen nykyään tietenkin hyökkäävään puolustukseen. Äsh, eksyn aiheesta...

Minulle siis heräsi kysymys, että olenko minä sairas? Olenko todella mieleltäni kieroutunut, enkö kelpaa yhteiskuntaan, löydänkö ikinä sitä oikeaa ja tulenko koskaan näkemään asioita kuin normaali ihminen näkee? Otan suurella ilolla vastaan teidän näkemystänne asiasta ja kiitänkin jo etukäteen siitä. Kiitos ja kiitos että jaksoitte lukea tämän.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • josoletsairasolenminäkin

      et ole minä olen oikeasti juuri samanlainen kuin sinä mutta lievempänä hieman.

    • mullasamahomma

      En voi ymmärtää miksi ihmiset itkevät jos jokin lemmikki kuolee. Se on vaan lemmikki ja kaikki kuolee jossain vaiheessa. ( ja on mulla ollu lemmikkejä jos joku tulee valittaan et " sulla ei oo lemmikkejä et voi ymmärtää!!! " ) Mut sama homma ihmisten kanssa. Minua ei kiinnosta jos joku delaa mun tuttavapiirissä. Elämä on elämistä ja kuolemista. se kuuluu asiaan. Ja munki mielestä kaikki tollaset zombiet on tosi mielenkiintosia :D mut mun mielestä myös väkivalta ( olen kuvitellut hakkaavani jonkun ihan verille mut oon niin pienikokonen et ei se oikein onnistuis :DDD),kuolema ja kaikennäköset demonit ja muut tällaset kuolemaan tai helvettiin liittyvät asiat on mielenkiintosia... minä se sairas varmaan olen :D oon 17 vuotias tyttö siis :P pitäskö mun puhua tällasesta jollekkin? mulla ois mahollisuus puhua terkkarille ku meen puhumaan mun muista "ongelmista"...

    • LevollinenPaikka

      Nyt kun olen saattanut vanhempani haudan lepoon, niin jotenkin hautausmaasta on tullut paikka, jossa haluan käydä ja viettää aikaa.
      En ole aikaisemmin suhtautunut hautausmaahan samalla tavoin, kun nyt.
      Kävin minä eräällä hyvin vanhalla hautausmaalla toisella paikkakunnalla yli 10 vuotta sitten, kun toinen vanhempani vielä eli.
      Mutta en minä siellä kovin kauaa ollut, jonkun aikaa kiertelin ja etsiskelin vanhoja hauta muistomerkkejä 1800 luvulta.

      Hautausmaalla vallitsee rauhallinen tunnelma, varsinkin näin syksyllä iltojen pimetessä hautausmaalla on oma tunnelmansa, kun siellä täällä palaa kynttilöitä haudalla.
      Kesällä kiertelin hautausmaalla, mutta ajattelin mennä kiertelemään hautausmaalle, kun tulee pimeää.
      Iltojen pimetessä ja näin syksyllä ihmiset alkavat tuomaan kynttilöitä haudoilla.
      Kesälläkin vein kynttilän vanhempieni haudalle aina joka viikko sinä päivänä, kun isäni kuoli.
      Tuntuu vaan, että haluan niin tehdä.
      Hautausmaalla huomasin vanhan rakennuksen, jonka ovessa oli lukko ja ikkunat laudoitettu.
      Mietin, että mikä rakennus on ja asia selvisikin opastetulla hautausmaa kierroksella jälkeenpäin.
      Rakennuksessa on on tehty ruumiinavauksia joskus 1900 luvun jälkeen ja myös säilytetty vainajia.
      Opas ei esitellyt rakennusta sisäpuolelta, mikä olisi ollut ihan mielenkiintoista nähdä.

      Tuolla on minunkin viimeinen lepopaikkani n.35-45 vuoden päästä, jos elän niin pitkään, kuin isäni eli.
      Ei ole siis enää kovin pitkästi matkaa elämässä.

    • Nellhell

      2-vuotias tyttäreni tulee sanoon sinulle haudan takaa lasi silmin kuinka sairas olet.

    • Aloittajalle

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe